Waarschuwingen

 

Dit Boek is gratis en kan op geen enkele manier een bron van handel vormen.

 

U bent vrij om dit Boek te kopiëren voor uw preken, of om het te verspreiden, of voor uw Evangelisatie op Sociale Netwerken, op voorwaarde dat de inhoud ervan op geen enkele manier wordt gewijzigd of aangepast en dat de mcreveil.org website als bron wordt geciteerd.

 

Wee jullie, hebzuchtige agenten van satan, die zullen trachten deze onderrichten en getuigenissen te commercialiseren!

 

Wee jullie, zonen van satan, die deze onderrichten en getuigenissen graag publiceren op Sociale Netwerken door het adres van de website www.mcreveil.org te verbergen, of door de inhoud ervan te vervalsen!

 

Weet dat jullie aan het rechtssysteem van de mensen kunt ontsnappen, maar jullie zullen zeker niet ontsnappen aan het oordeel van God.

 

Slangen, adderengebroed, hoe zult gij ontkomen aan het oordeel der hel? Matteüs 23:33

 

COVID-19 VACCIN: PROJECT VAN EEN WERELDOMVATTENDE GENOCIDE

 

1- Introductie

 

Beste broeders en vrienden, wij vinden het belangrijk om u het transcript van een korte video van Frédéric Chaumont ter beschikking te stellen. Deze video waarschuwt de hele wereld voor het Covid-19 vaccin, dat niets anders is dan de uitroeiing van het menselijk ras door de duivels die de wereld beheersen. Deze waarschuwing is duidelijk genoeg en gedocumenteerd om de meest sceptici te overtuigen. U zult de video zelve op de website van Frédéric of op mcreveil.org vinden. Voor uw eigen bestwil en die van uw gezin, neem deze boodschap serieus, en deel hem zo wijd mogelijk. De hele wereld moet gewaarschuwd worden terwijl er nog tijd is.

 

De wereld nadert zijn einde en het merkteken van het beest dat enkele duizenden jaren geleden in de Bijbel werd aangekondigd, staat op het punt effectief te worden, met de komst van de heerschappij van de antichrist. Voor meer informatie lees het Onderricht "Het Merkteken van het Beest", dat u kunt vinden op www.mcreveil.org in het Einde der Tijden gedeelte.

 

Dit gif, Covid-19-vaccin genaamd, zal, zodra het op de markt is gebracht, aan mensen in bijna elk land ter wereld worden opgelegd, als voorwaarde om te reizen, te werken, te bewegen, te winkelen, enz. Dit zal de voorwaarde zijn om toegang te hebben tot alles en om van zijn vrijheden te genieten. Vergeet niet dat dit afschuwelijke besluit dat zal worden genomen, zogenaamd om de Covid-19 pandemie te bestrijden, niets te maken zal hebben met de wil om mensen tegen welk virus dan ook te beschermen. Het is een satanisch plan om de mensheid te vernietigen.

 

We hebben u andere waardevolle artikelen ter beschikking gesteld die dit plan van satan blootleggen, waaronder: "David Icke: De Samenzwering van Covid-19"; "Covid 19: Verbod Op Effectieve Geneesmiddelen"; "Covid-19: Mondkapjes En Barrièregebaren Zijn Nutteloos"; "Covid-19: Een Sappige Handel Voor Ziekenhuizen"; "De Leugen van Covid-19 Blootgesteld"; "Een Dokter Waarschuwt Tegen Covid-Vaccin"; "Covid-19 Vaccins: Massavernietigingswapens"; "Professor Jean-Bernard Fourtillan In Gevaar"; "Een Begrafenisondernemer Ontmaskert Covid Leugen"; "Het Vaccin: Een Extreem Gevaarlijk Gif"; "De Waarheid Over AIDS"; "Geneeskunde C: Een Georganiseerde Genocide"; enz. en verscheidene video's. U kunt al deze artikelen vinden op de website www.mcreveil.org.

 

2- Vaccin Alarm - De Hele Waarheid

 

Frédéric Chaumont, voor de website verite-covid19.fr. Hallo allemaal. Hier is de waarheid over het vaccin dat de Nieuwe Wereldorde ons allemaal wil opleggen. Voordat we verder gaan, lijkt ons een waarschuwing op deze video noodzakelijk. Alles wat u in deze video zult zien en horen, is het onderwerp geweest van zeer uitgebreid onderzoeken dankzij de hulp van Professor Jean-Bernard Fourtillan en dankzij Dokter Christian Tal Schaller. Alles wat u zult horen is volledig controleerbaar op de links onder deze video, en ook op de website www.verite-covid19.fr.

 

Laten we eens kijken naar dit octrooi: WO 2020/060606 A1, waarvan de aanvrager niemand minder is dan het Microsoft-bedrijf dat onder meer is opgericht door Bill Gates. Dit octrooi is gedateerd 26 maart 2020. Dit octrooi bestrijkt een zeer groot aantal landen. In feite, bijna de hele planeet. Laten we dit schema eens nader bekijken. Cryptocurrency systeem met behulp van lichaamsactiviteitsgegevens. Wat is het?

 

 

De kleine man daar beneden aan de linkerkant bent u, dat ben ik, de eerste die komt.

 

De Sensor is de nanodeeltjes die in de vaccinflacon zullen worden toegevoegd. Het is een beetje zoals de chip die onder de huid van uw kat of hond is geïmplanteerd. Het verschil is dat er duizenden, zo niet miljoenen, in één enkele vaccindosis zullen zitten. Eenmaal geïnjecteerd met het vaccin, houdt u ze tot de dood en zelfs daarna. U kunt er niet vanaf komen, u bent getekend voor het leven.

 

De User Device, wat is het? Het is uw mobiele telefoon. Deze zal in staat zijn om te communiceren met de nanodeeltjes die door uw aderen reizen. Natuurlijk, uw mobiele telefoon is verbonden met het internet met... Met wat? Met de nieuwe 5G-netwerken! Vanaf dat moment kunt u op elk moment van de dag of de nacht door de autoriteiten worden gespot en gelokaliseerd.

 

Dat is vervelend. Wilt u uw mobieltje in een rivier gooien? Wilt u het opblazen in een magnetron? Het is niet veilig. Maar pas op, als u iemand met een mobieltje passeert, wordt u weer gespot. Zo is het! Alle mobiele telefoons om u heen traceren u. Om niet meer getraceerd te worden, zullen we midden in de oceaan, midden in de woestijn of in een bos moeten gaan, zolang we maar niemand tegenkomen die een mobiele telefoon heeft. Wat als iedereen zijn mobiele telefoon weggooit? Ja, maar we moeten niet vergeten dat 5G relais gemakkelijk te vinden zijn in elektriciteitsmeters, straatmeubilairstructuren, bushaltes, radar, rode lichten, ... Vanaf dan zullen we, om niet meer gespot te worden, van planeet moeten veranderen.

 

Laten we nu ons schema vereenvoudigen.

 

 

Het vaccin en de nanodeeltjes worden in de spuit gemengd. En dus worden het vaccin en de nanodeeltjes tegelijkertijd in uw lichaam geïnjecteerd. Vanaf dat moment zal uw mobiele telefoon u onmiddellijk lokaliseren. En door de magie van 5G-netwerken is uw lokalisatie niet langer een geheim voor de autoriteiten.

 

Wat staat er op het menu van dit vaccin? Hier is een samenvatting van de calamiteiten van het vaccin dat ze in uw lichaam willen injecteren:

 

- 4 fragmenten van HIV1: het AIDS-virus dat gevaccineerde mensen het AIDS-syndroom en de daaruit voortvloeiende immunodeficiëntie geeft.

- DNA-sequenties van de malariakiem die malaria geeft aan gevaccineerde mensen.

- 157 extra DNA- en eiwitsequenties, (zie octrooi US 8.243.718 B2) waarvan de aanwezigheid en de rol onverklaard zijn.

- Nanodeeltjes die een definitieve controle van de gevaccineerde personen mogelijk zullen maken dankzij 5G.

 

Het ChAdOx1 nCov-19 vaccin dat ze in uw lichaam willen injecteren bevat:

 

- ChAdOx1 nCov-19: Covid-19 Coronavirus gedragen door de adenovirusvector ChAdOx1.

- De nanodeeltjes beschreven in het Microsoft octrooi PCT/ US 2019 / 038084, die in staat zullen zijn om u te controleren dankzij 5G.

- Conserverende ontsmettingsmiddelen, hetzij Thimerosal of Formaldehyde, en antibiotica.

 

Covid-19 is een kunstmatig coronavirus dat in Frankrijk wordt geproduceerd door het Pasteur-Instituut, op basis van het natuurlijke Coronavirus Sars-CoV. Covid-19 is het resultaat van verschillende genetische manipulaties. Deze manipulaties werden uitgevoerd op een stam van Sars-CoV Coronavirus, geassocieerd met SRAS ernstig acuut respiratoir syndroom. Dit syndroom is het resultaat van een monster dat is opgenomen onder nummer 03 15 89, verzameld uit bronchoalveolaire wassingen van patiënten die zijn besmet met het Coronavirus Sars-CoV, door wetenschappers van het Pasteur-Instituut vóór 2003, in het Franse ziekenhuis in Hanoi, in Vietnam.

 

Eerste stap: Sars-CoV1 werd geproduceerd door een eerste octrooi van 2003, Europees octrooi EP 1 694 829 B1 en het octrooi US 012 8224 A1, vanuit Sars-CoV dat vóór 2003 in Hanoi werd verzameld.

 

Tweede stap: Sars-CoV2 was een voortzetting van het eerste octrooi US 012 8224 A1, beschermd door het tweede octrooi US 8 243 718 B2, in 2011, uit Sars-CoV1.

 

Derde stap: Covid-19 werd geproduceerd uit Sars-CoV2, door vier sequenties van HIV, AIDS-virus (die een RNA-virus is) in zijn genoom in te brengen. De vader van Covid-19 is Dr. Frédéric Tangy, directeur van vaccin innovatie aan het Pasteur-Instituut.

 

Uiteindelijk werd Covid-19 in Frankrijk door Franse wetenschappers van het Pasteur-Instituut vervaardigd, vanuit het natuurlijke coronavirus Sars-CoV, en vervolgens overgebracht naar Wuhan, waar Fransen van het Pasteur-Instituut het bewust vrijgaven zonder medeweten van de wetenschappers van het Wuhan-laboratorium en de Chinese regering. Wanneer China zegt: "Covid-19 is geen Chinees virus", Liegt China Niet!

 

Het vaccin, eenmaal ingespoten, zal geen onmiddellijk effect hebben. Pas later sterft u aan malaria, AIDS, of een andere ziekte waartegen uw immuunsysteem niets meer zal kunnen uitrichten. Tenslotte zal dit vaccin, door de gedwongen creatie van een immunodeficiëntie, alle middelen om welke ziekte dan ook te genezen wegnemen, de perfecte misdaad tegen de mensheid.

 

Dus u bent op de hoogte van de perversiteit van dit vaccinatiewapen. We nodigen iedereen uit die de informatie in deze video als nepnieuws beschouwt, om zijn juistheid ervan te controleren op de links onder deze video.

 

Dus eindigt deze videosequentie, die ik stel voor dat u downloadt zonder matiging en op grote schaal te delen. Dank u voor uw aandacht, en ik wens u allen veel geluk.

 

3- Promotors van dit satanische vaccin

 

Promotors van dit satanische vaccin zijn Bill Gates en zijn bondgenoten:

 

Bill Gates, Emmanuel Macron, Jacques Attali, Agnès Buzyn, Yves Lévy, Olivier Véran, Jérôme Salomon, Dominique Martin, Tedros Adhanom Ghebreyesus, Anthony Fauci, Frédéric Tangy, Adrian Hill.

 

 

Dat is het! De bevolking weet wat er gaat komen! Ze moeten gewoon dienovereenkomstig handelen...

 

Professor Jean-Bernard Fourtillan

Dokter Serge Rader

Dokter Christian Tal Schaller

Frédéric Chaumont

 

4- Conclusie

 

Beste broeders en beste vrienden, u moet weten dat er nooit een goed vaccin is geweest, zoals u kunt het lezen in het artikel "Het Vaccin: Een Extreem Gevaarlijk Gif", dat u kunt vinden op de website www.mcreveil.org, in de Gezondheidssectie. Maar in tegenstelling tot de andere vaccins die bedoeld waren voor de genocide van slechts een paar groepen mensen, is dit vaccin tegen Covid-19 uniek omdat het erop gericht is de hele mensheid te vernietigen. Laat u redden uit dit verdorven mensengeslacht. De tijden zijn voorbij. We leven wat de Bijbel de Eindtijd noemt. Bijbelse profetieën worden voor onze ogen vervuld. Voor degenen die niet in de Bijbel geloofden, is het tijd om er aandacht te schenken aan. Wij adviseren u, zelfs uit nieuwsgierigheid, om te lezen wat de Bijbel enkele duizenden jaren geleden voorspelde over het einde der tijden. Lees Matteüs het hoofdstuk 24, Lukas het hoofdstuk 17, en ga door het boek Openbaring.

 

Nu is aangetoond dat het Covid-19-vaccin een gif is waarvan de schadelijke effecten onomkeerbaar zullen zijn, het enige wat u hoeft te doen is weglopen van dit vaccin. Accepteer nooit het Covid-19-vaccin. Dit satanische gif zal niet alleen uw lichaam vernietigen, maar ook uw ziel. Weet dat al deze slechteriken die u aanmoedigen om dit vaccin te nemen, vampiers zijn. Ze hebben hun ziel aan de duivel verkocht, en ze willen niet alleen sterven. Ze zijn duivels. Luister niet naar hen! Als u de aard van deze mensen wilt begrijpen, en waarom ze zo kwaadaardig zijn, lees dan de leer genaamd "Het Onderscheidingsvermogen", die u kunt op de website www.mcreveil.org vinden.

 

Waarschuwing: Wanneer het satanische Covid-19-vaccin op de markt komt, zult u verschillende leiders van deze wereld op televisie zien optreden en zich laten vaccineren in het bijzijn van iedereen. Trap niet in de val van deze huichelaars. Sommigen zullen hun eigen vaccin krijgen, anders dan het vaccin dat ze u opleggen, anderen zullen gewoon doen alsof ze zich laten vaccineren. Vergeet niet dat deze mensen echte schurken zijn, mensen die u nooit serieus moet nemen. Dus zelfs als u ze ziet gevaccineerd worden, imiteer ze niet. Accepteer nooit dit giftige vaccin van de eeuwige dood. Dit vaccin zal u leiden tot de fysieke en spirituele dood. NEEM HET NIET OP! NEEM HET NIET OP! NEEM HET NIET OP!

 

De genade zij met allen, die onze Here
Jezus Christus onvergankelijk liefhebben!

 

Uitnodiging

 

Beste broeders en zusters,

 

Als u bent weggelopen van valse gemeenten en wilt weten wat u moet doen, dan zijn hier de twee opties die u ter beschikking staan:

 

1- Kijk of er om u heen andere kinderen van God zijn die God vrezen en verlangen te leven volgens de Gezonde Leer. Als u er vindt, voel u vrij om u bij hen aan te sluiten.

 

2- Als u er geen kunt vinden en u wilt zich bij ons aansluiten, onze deuren staan voor u open. Het enige wat wij u vragen te doen is eerst alle Onderrichten te lezen die de Heer ons heeft gegeven, en die te vinden zijn op onze website www.mcreveil.org, om u ervan te verzekeren dat zij in overeenstemming zijn met de Bijbel. Als u zij in overeenstemming met de Bijbel zijn vindt, en bereid bent u te onderwerpen aan Jezus Christus, en te leven naar de eisen van Zijn woord, zullen wij u met vreugde ontvangen.

 

De genade van de Here Jezus zij met u!

 

Bron & Contact:

Website: https://www.mcreveil.org
E-mail: mail@mcreveil.org

Klik hier om dit Boek in PDF te downloaden