Waarschuwingen

 

Dit Boek is gratis en kan op geen enkele manier een bron van handel vormen.

 

U bent vrij om dit Boek te kopiëren voor uw preken, of om het te verspreiden, of voor uw Evangelisatie op Sociale Netwerken, op voorwaarde dat de inhoud ervan op geen enkele manier wordt gewijzigd of aangepast en dat de mcreveil.org website als bron wordt geciteerd.

 

Wee jullie, hebzuchtige agenten van satan, die zullen trachten deze onderrichten en getuigenissen te commercialiseren!

 

Wee jullie, zonen van satan, die deze onderrichten en getuigenissen graag publiceren op Sociale Netwerken door het adres van de website www.mcreveil.org te verbergen, of door de inhoud ervan te vervalsen!

 

Weet dat jullie aan het rechtssysteem van de mensen kunt ontsnappen, maar jullie zullen zeker niet ontsnappen aan het oordeel van God.

 

Slangen, adderengebroed, hoe zult gij ontkomen aan het oordeel der hel? Matteüs 23:33

 

Nota Bene

 

Dit Boek wordt regelmatig bijgewerkt. Wij raden u aan de bijgewerkte versie te downloaden vanaf de Website www.mcreveil.org.

 

DE LEUGEN VAN COVID-19 BLOOTGESTELD

(Bijgewerkt op 15 01 2024)


1- Inleiding


Beste broeders en vrienden, God wakkert de moed aan van vele andere eerlijke artsen, onderzoekers en politici om de grote leugen van de eeuw genaamd de Covid-19 pandemie aan de kaak te stellen en blootstellen. Zoals u hieronder zult lezen, verzetten deze eerlijke mannen en vrouwen zich krachtig tegen deze ruwe schijnvertoning van de agenten van de Hel die over deze wereld heersen. Ze bevestigen allemaal wat de Britse Spreker David Icke onlangs schetste in een zeer interessant artikel dat we u een paar maanden geleden ter beschikking stelden, getiteld "David Icke: De Samenzwering van Covid-19". Wie het nog niet gelezen heeft, vindt het op www.mcreveil.org in de rubriek Gezondheid.


De tekst die wij u hieronder voorstellen is de transcriptie van de video (beschikbaar op de mcreveil.org website) van een kleine conferentie die deze eerlijke Mannen en Vrouwen, gegroepeerd onder de Wereld Dokters Alliantie-beweging, op 10 oktober 2020 in Berlijn hebben gegeven. Iedereen is het erover eens dat Covid-19 gepresenteerd als een pandemie is, een schijnvertoning is. Wij raden u aan deze tekst te lezen, evenals de andere artikelen die het satanische plan van deze reptielachtigen, die deze wereld regeren, blootleggen. Deze artikelen en de video's zijn te vinden op www.mcreveil.org. Veel leesplezier!


2- Heiko Schöning


Hallo, dit is Berlijn. Het is 10 oktober 2020. Wij zijn hier om u voor te stellen aan de World Doctors Alliance (de Wereld Dokters Alliantie), onder de auspiciën van de ACU2020.ORG. Mijn naam is Heiko Schöning, ik ben een dokter uit Duitsland. Ik ben één van de stichters van "Ärzte für Aufklärung" en van Buiten-Parlementaire Onderzoekscommissie over de Covid-19.


Wij zijn een groep dokters, wetenschappers en vredesactivisten, en samen zeggen wij: van deze hele covid-19 affaire is helemaal niets waar. En wij hebben de plicht, vooral als artsen, om de waarheid uit te spreken. Daarom ben ik zeer verheugd dat wij hier vandaag in Berlijn deze internationale vakmensen hebben. Vandaag zullen we een heel aantal acties voorstellen aan de mensen.


3- Dr. Mohammad Adil


Hallo iedereen, ik ben Dr. Mohammad Adil. Ik ben gisteren samen met mijn collega’s vanuit het Verenigd Koninkrijk hierheen gereisd om deel te nemen aan deze geweldige World Doctors Alliance. Ik ben een Consulent-Chirurg en heb een vlekkeloze loopbaan van 30 jaar bij de National Health Service van het Verenigd Koninkrijk. Ik ben Lid van het Royal College of Surgeons van het Verenigd Koninkrijk en heb belangrijke bijdragen geleverd op het gebied van geneeskunde, onderwijs, training, onderzoek, liefdadigheid en humanitaire hulp.


Ik ben voorzitter van de World Doctors Alliance, en vanuit dit platform proberen we de bevolking de waarheid bij te brengen over het besmettingsgevaar van dit frauduleus in scène gezette corona virus, en over zijn gevaarlijkheid en zijn werkelijke sterfelijkheid, wij brengen de waarheid tot bij de bevolking. Het gaat hier niet over het Coronavirus, het is niet zo gevaarlijk als men ons wil doen geloven, en we moeten er mee leren leven. Hartelijk dank.


4- Elke de Klerk


Hallo, ik ben Elke de Klerk uit Nederland. Ik ben ook in België werkzaam als huisarts. Ik heb de "Dokters voor Waarheid" in Nederland gesticht, en ik heb een bijeenkomstgeorganiseerd, een internationaal congres over ethica. Het was een medische en ethische noodbijeenkomst.


Wij zijn hier om de mensen bekend te maken met de wetenschappelijke feiten waarover we nu beschikken, met de gegevens die we hebben over de zieken. De situatie is niet zo erg als de media u vertellen. We staan in contact met al die dokters in Nederland, met honderden dokters in Nederland. Wij houden gegevens bij, en de ziekenhuizen liggen niet vol, mensen zijn niet ziek, mensen worden getest, maar de tests die ter beschikking worden gesteld, werken niet naar behoren. We moeten de bevolking hiervan op de hoogte stellen, en we moeten ook er zijn voor onze collega’s om hierover openlijk te kunnen debatteren. Heel erg bedankt.


5- Dr. Mikael Nordfors


Mijn naam is Mikael Nordfors, ik ben arts, schrijver, muzikant en politieke reformist uit Zweden, en ik ben een organisatie begonnen met de naam "People’s Court" ("De Volksrechtbank"). Ons doel is om alle mensen over de hele wereld te steunen die opstaan tegen de medische tirannie die wordt opgezet zodat mensen niet bang hoeven te zijn. We zullen ze helpen om nieuw werk te vinden, geld te krijgen, te ondersteunen, geld in te zamelen om alle mensen te ondersteunen die opstaan. En we zullen een nieuw Neurenbergs proces organiseren, hopelijk in Neurenberg, om een proces te voeren tegen alle criminelen die achter dit bedrog zitten.


6- Dr. Zac Cox


Hallo, mijn naam is Zac Cox, ik ben holistische tandarts en Algemeen Secretaris van de World Doctors Alliance. De lockdown heeft meer kwaad gedaan dan het virus zelf, en wij zijn hier om daar een eind aan te maken en om de vrijheid in de wereld te herstellen.


7- Boris Dragin


Hallo iedereen, mijn naam is Boris Dragin. Ik ben een dokter en natuurgenezer uit Zweden en ik vertegenwoordig net zoals de andere hier aanwezige Zweden het "People’s Court". Wat ik wil doen is de waarheid en de nodige feiten aan al die mensen die nog niet weten waar de bevolking aan blootgesteld is, brengen. Ik wil hieraan bijdragen op het gebied van communicatie. Dank u.


8- Martin Byrne


Hallo iedereen, mijn naam is Martin Byrne, ik ben een advocaat voormensenrechten en ik kom uit Ierland. Ik ben hierheen gereisd om namens mezelf te spreken, niet namens één of andere organisatie. Mijn doel is het beschermen, verdedigen en behouden van fundamentele rechten en fundamentele vrijheden voor alle mensen in Europa en in de wereld. Ik was bezorgd over de grove censuur en de ongelooflijke overtredingen en schendingen van de mensenrechten die het afgelopen jaar hebben plaatsgevonden. De bescherming van mensenrechten is hetgeen waarvoor ik me inzet. Hartelijk dank.


9- Monica Helleberg


Hallo, ik ben Monica Helleberg uit Zweden. Ik ben voorzitter van het "People’s Court", ik ben een van de medeoprichters van het "New Earth" ("Nieuwe Aarde") project en ik ben vrijheidsactivist, leraar en visionair. Ik stel voor dat we allemaal de duistere praktijken onthullen en het hele bedrog dat nu over de hele planeet plaatsvindt, onthullen, want het is allemaal zeer ernstig. Ik stel voor dat we ons verenigen, want samen zijn we sterk, beschikken we over alle feiten die blootgelegd zijn. En het laatste is om te handelen: door bewust actie te ondernemen en echt te creëren wat we in de wereld willen hebben. Dank u.


10- Mads Palsvig


Mijn naam is Mads Palsvig, ik kom uit Denemarken. Ik ben een voormalige investeringsbankier. Ik ben voorzitter en stichter van de Volkspartij JFK21, het verdedigt voor Aarde, Vrijheid en Kennis. Wat ik u in het bijzonder zal brengen, behalve natuurlijk een goed gezondheidsbeleid dat "mijn lichaam, mijn keuze" is, het is een zeer sterk economisch platform gebaseerd op mijn ervaring als adviseur van de Federal Reserve en als handelaar in staatsobligaties voor Morgan Stanley, Crédit Suisse en Barclay’s. Het is een economisch platform dat korte metten maakt met armoede en dat één grote middenklasse zal creëren. Dus in de plaats van wat we nu hebben met aan de ene kant een stijgend aantal technocraten en aan de andere kant mensen die in armoede leven en de vernietiging van de middenklasse, zullen wij precies het omgekeerde doen. Wij zullen bijvoorbeeld inkomstenbelasting afschaffen en een Tobintaks instellen, een belasting op digitale geldtransacties. We zullen de BTW afschaffen, en in de plaats daarvan een belasting op de zakencijfer invoeren. Vanuit, we zullen geld scheppen voor de bevolking naar het gedachtengoed van "Frosti Sigurjónsson" uit Ijsland. Hij opstelde over een programma van honderd bladzijden, hij was lid van het Ijslandse Parlement. En als u een Nationale Bank hebt die geld creëert voor burgers in plaats van wat er nu wordt gedaan, dan hebben we particuliere leenbanken die geld creëren voor hun klanten. Dit zal rijkdom en welvaart creëren voor de mensen. Dank u wel dat u hier bent, dank u wel iedereen.


11- David Kurten


Mijn naam is David Kurten, ik kom uit Groot-Brittannië. Ik ben lid van de London Assembly, en ik ben kandidaat-burgemeester bij de volgende verkiezingen in mei 2021. Ik heb scheikunde gestudeerd, en ik constateer dat politici en media zeer weinig wetenschappelijk en wiskundig inzicht hebben, en ze bleven hameren dat Covid-19 veel gevaarlijker was dan het in werkelijkheid is. In werkelijkheid is het niet erger dan een seizoensgriep. Maar ze hebben de angst aangewakkerd, ze hebben vrijheden afgepakt, ze hebben ondernemingen kapotgemaakt, en er werd een beleid gevoerd dat bijzonder schadelijk was voor de geestelijke gezondheid van de mensen, maar ook voor de lichamelijke gezondheid van andere mensen die geen afspraak konden maken in het ziekenhuis, en die ze normaal hadden moeten hebben. Ik ben een nieuwe partij begonnen in het Verenigd Koninkrijk genaamd "The Heritage Party", die opkomt voor vrijheid en vrijheid van meningsuiting, en die zal daar het gezond verstand herstellen. Omdat de belangrijkste partijen slechts de handen van één zelfde marionet zijn en ze allemaal dezelfde destructieve uitspraken doen. Dat moet ophouden, in het Verenigd Koninkrijk en over de hele wereld.


12- Monique Janssen


Hallo, ik ben Monique Janssen en ik kom uit Nederland. Ik ben psycholoog, en ik ben eveneens stichter van een groep van vrouwen voor vrijheid in Nederland, waar we optochten en podia organiseren. En ik ben hier om mensen eraan te herinneren dat ze een wonder zijn, om onze kinderen eraan te herinneren dat ze een wonder zijn, en ik wil mensen laten zien dat ze geprogrammeerd werden zodat ze uit dat programma kunnen stappen en hun eigen programma kunnen creëren. Op die manier kunnen we een betere wereld creëren dan ooit tevoren. Ik wil dus niet terug naar het oude normaal, maar ik wil juist een volledig nieuw normaal creëren samen met jullie allemaal. Dank jullie dat jullie hier zijn.


13- Wendy Ekels


Hallo, ik ben Wendy, ik kom ook uit Nederland, en wij hebben een groep gesticht met de naam "Humanity Unite". Ik ben ook bereid om samen een nieuwe wereld te creëren, een nieuwe gezondheid en een eerlijkere wereld. Dank u.


14- Agathe Dorado


Hallo, ik ben Agathe Dorado uit Denemarken, en ik ben holistisch arts. Ik oefen al 20 jaar mijn beroep uit en ik besefte een jaar geleden dat overal ter wereld 5G werd opgezet. Ik heb toen veel onderzoek verricht en ik heb een proces aangespannen tegen de Deense regering voor het implementeren van 5G, want 5G maakt deel uit van dit hele bedrog van corona. Het veroorzaakt griepachtige symptomen, waardoor dit verhaal maar kan blijven doorgaan. Daarom vind ik het uiterst belangrijk. En ik ben vandaag hier omdat ik echt graag met veel mensen contact zou willen leggen en de organisatie doen groeien, zodat we naar elkaars betogingen kunnen gaan en elkaar kunnen helpen om deze geschifte regeringen ten val te brengen. Dank u wel allemaal.


15- Fiona Hine


Hallo, ik ben Fiona Hine, ik kom uit Londen in het Verenigd Koninkrijk. Ik heb Covileaks.co.uk gesticht om de waarheid te vinden en om de waarheid te blootstellen. Ik ben ook een vrijheidsactivist en ik het de "Resist and Act" vrijheidsbeweging opgezet in het Verenigd Koninkrijk, en ik organiseer betogingen in het Verenigd Koninkrijk, en nu ook internationaal, samen met deze geweldige groep mensen om samen voor vrijheid te strijden. Dank u.


16- Dr. Margareta Griesz-Brisson


Mijn naam is Margareta Griesz-Brisson, ik ben een consulent neuroloog uit Duitsland, en ik zou onze Ärztekammer en onze Gesundheitsämter willen vragen, dat wil zeggen de Duitse Medische Raad en ons Centrum voor Ziektebestrijding: Waar is uw bewijs dat er nog steeds een besmettelijke, dodelijke ziekte rondwaart die alle beperkingen rechtvaardigen die u ons het afgelopen jaar heeft opgelegd? Alstublieft, toon ons dit bewijs, en ik kan u garanderen dat als u met ons het gesprek aangaat, wij ook achter u zullen staan.


17- Dr. Heinrich Fiechtner


Hallo, mijn naam is Heinrich Fiechtner, ik ben oncoloog, hematoloog, en arts op palliatieve zorgen. Ik ben als politicus werkzaam als parlementslid in het Parlement van Baden-Württemberg, en ik ben van mening dat het mijn plicht is om op te staan voor de waarheid en voor de vrijheid. Als christen, als politicus en als arts ben ik verplicht om de vrijheid hoog in het vaandel te voeren en om op te staan tegen de onderdrukking van de bevolking, tegen paniek, tegen een buitenlandse controle, zodat we kunnen terugkeren naar de eeuwige waarde van de schepping, waarin de mens werd vrij geschapen om zichzelf vrij te kunnen ontwikkelen en die in gevaar is door de huidige paniek en door de satanische theorie die overal ter wereld aan mensen wordt opgelegd. Ik voel me verplicht om mensen, en dan vooral mijn collega’s, mijn medische collega’s te zeggen dat ze moeten opstaan, dat ze moed moeten tonen, dat ze zich moeten herinneren wat ze gedwongen werden te doen, dat ze moeten denken aan de eed die ze hebben gezworen, dat ze voor hun patiënten moeten opkomen, dat ze moeten opstaan voor hun gezondheid, voor hun vrijheid en tegen alle onderdrukking. Dat is onze plicht als dokters, en ik roep alle dokters in Duitsland en in de wereld op om hun werk te DOEN. Sta op tegen deze onderdrukking.


18- Prof. Dolores Cahill


Mijn naam is Professor Dolores Cahill, mijn achtergrond is in moleculaire biologie en immunologie, en ik ben hier ook als Voorzitter van de World Doctors Alliance en om ACU2020.ORG te steunen. Het is een genoegen om hier bij mijn collega’s te zijn, waaronder Dr. Heiko Schöning en Dr. Mohammad Adil, en wij zijn hier aanwezig om te vertellen dat er goed nieuws zijn: het Coronavirus is een seizoensvirus dat van december tot april ziekte en symptomen veroorzaakt, en dat er voor mensen met symptomen behandelingen bestaan zoals geïnhaleerde steroïden, hydroxychloroquine en zink. Er is dus geen reden enkele voor een lockdown, er is geen reden voor angst, er bestaat geen reden voor het dragen van maskers, voor sociale afstand, of voor het in quarantaine plaatsen van mensen. Mensen worden in hun huis opgesloten vanwege de griep van vorig jaar, waarvoor effectieve behandeling bestaat.


Wij willen volgende boodschap meegeven aan de mensen: Er is geen reden om bang te zijn. En ik ben betrokken bij een aantal organisaties. Ik heb me sterk gemaakt voor academische vrijheid en vrijheid van meningsuiting. Ik ben de voorzitter van de Irish Freedom Party (Ierse Partij voor de Vrijheid), en ik moedig alle van u aan om u te engageren in nieuwe democratische en vreedzame bewegingen in uw eigen land, om u verkiesbaar te stellen, en om de politici die meer kwaad dan goed doen uit hun functies te ontzetten.


En wat betreft de vrijheid van meningsuiting steun ik BrandNewTube.com (een alternatief voor Youtube) met artsen als Dr. Vernon Coleman. En in Ierland en over de hele wereld bouwen we aan een nieuwe beweging van beschermers, beschermers van onze gezondheid, van ons erfgoed en van onze vrijheid. En wat we willen doen, willen we Dr. Heiko Schöning en zijn Wirkraft-beweging steunen, om bedrijven en nieuwe innovatieve technologieën die de waarden van vrijheid van meningsuiting en vrijheid van gezondheid echt ondersteunen, echt te ondersteunen. We gaan dus kijken naar een nieuwe beweging voor voedsel, een nieuwe beweging voor gezondheid, en een stempel drukken op restaurants, hotels en luchtvaartmaatschappijen die onze rechten op vrij verkeer en vrijheid van meningsuiting respecteren, en dat we het recht hebben om geïnformeerd te worden over echte gezondheid en correcte statistieken over ziekten en om alle regelgevers, artsen en regeringsadviseurs te vertellen dat als ze dingen zeggen die mensen van hun vrijheid en hun gezondheid beroven, ze met bewijzen moeten worden gestaafd. Als Voorzitter van de World Medical Association ben ik dus erg blij om vandaag bij deze artsen te zijn en de mars in Berlijn te leiden die hopelijk miljoenen mensen zal samenbrengen, zodat alle artsen, regelgevers, politici en mensen over de hele wereld zich zullen realiseren: U kunt de maskers afdoen en met ons meegaan voor de vrijheid! Dank u wel.


19- Heiko Schöning


Ja, dus dit zijn de verklaringen van deskundigen, artsen en andere wetenschappers en activisten over de hele wereld. En we hebben deze goede boodschap voor de mensheid: We zien GEEN bewijs van een medische pandemie. Het lijkt dus een "Plandemie" te zijn. En we zeggen allemaal samen: We willen deze "nieuwe normaliteit" niet, zeker niet. En we willen niet terug naar de oude normaliteit omdat de oude normaliteit deze situatie van "nieuwe normaliteit" heeft gecreëerd. We willen een betere normaliteit en we willen het samen met jullie! Hartelijk dank!


Opmerking: De afkorting "JFK" in het Deens betekent "Jorden Frihed Kundskab".


20- Conclusie


Alle competente, eerlijke en moedige artsen zijn het erover eens dat de komedie genaamd Covid-19 een grote leugen is. U moet dus weten dat alleen corrupte en oneerlijke artsen, ondanks alle bewijzen, blijven volhouden dat de wereld onder de dreiging van een pandemie zou staan. Dat is het niet. Daarom noemde de Duitse arts Heiko Schöning het een Plandemie. Dus laat u niet meer voor idioten nemen. Ren weg van het vaccin dat deze demonen de komende maanden aan de hele wereld proberen op te leggen.


De genade zij met allen, die onze Here
Jezus Christus onvergankelijk liefhebben!

 

Uitnodiging

 

Beste broeders en zusters,

 

Als u bent weggelopen van valse gemeenten en wilt weten wat u moet doen, dan zijn hier de twee opties die u ter beschikking staan:

 

1- Kijk of er om u heen andere kinderen van God zijn die God vrezen en verlangen te leven volgens de Gezonde Leer. Als u er vindt, voel u vrij om u bij hen aan te sluiten.

 

2- Als u er geen kunt vinden en u wilt zich bij ons aansluiten, onze deuren staan voor u open. Het enige wat wij u vragen te doen is eerst alle Onderrichten te lezen die de Heer ons heeft gegeven, en die te vinden zijn op onze website www.mcreveil.org, om u ervan te verzekeren dat zij in overeenstemming zijn met de Bijbel. Als u zij in overeenstemming met de Bijbel zijn vindt, en bereid bent u te onderwerpen aan Jezus Christus, en te leven naar de eisen van Zijn woord, zullen wij u met vreugde ontvangen.

 

De genade van de Here Jezus zij met u!

 

Bron & Contact:

Website: https://www.mcreveil.org
E-mail: mail@mcreveil.org

Klik hier om dit Boek in PDF te downloaden