Waarschuwingen

 

Dit Boek is gratis en kan op geen enkele manier een bron van handel vormen.

 

U bent vrij om dit Boek te kopiëren voor uw preken, of om het te verspreiden, of voor uw Evangelisatie op Sociale Netwerken, op voorwaarde dat de inhoud ervan op geen enkele manier wordt gewijzigd of aangepast en dat de mcreveil.org website als bron wordt geciteerd.

 

Wee jullie, hebzuchtige agenten van satan, die zullen trachten deze onderrichten en getuigenissen te commercialiseren!

 

Wee jullie, zonen van satan, die deze onderrichten en getuigenissen graag publiceren op Sociale Netwerken door het adres van de website www.mcreveil.org te verbergen, of door de inhoud ervan te vervalsen!

 

Weet dat jullie aan het rechtssysteem van de mensen kunt ontsnappen, maar jullie zullen zeker niet ontsnappen aan het oordeel van God.

 

Slangen, adderengebroed, hoe zult gij ontkomen aan het oordeel der hel? Matteüs 23:33

 

Nota Bene

 

Dit Boek wordt regelmatig bijgewerkt. Wij raden u aan de bijgewerkte versie te downloaden vanaf de Website www.mcreveil.org.

 

DAVID ICKE: DE SAMENZWERING VAN COVID-19

(Bijgewerkt op 15 01 2024)


1- Inleiding


Beste broeders en beste vrienden, wij willen u graag een uittreksel geven van het interview met de Britse Auteur en Spreker David Icke, over de zogenaamde Covid-19-pandemie die momenteel de hele wereld lamlegt. Uit dit interview blijkt dat de Covid-19 pandemie een grof verzinsel is van de agenten van de Hel die over deze wereld heersen. Het eigenlijke doel van deze trieste komedie is het voltooien van het project van de Nieuwe Wereldorde dat deze luciferianen sindsdien zijn begonnen, maar dat volgens hun projectie ver achterop was geraakt.


Zoals we u al enkele jaren vertellen, leven we in de laatste dagen en volgens de bijbelse profetie zal de hele wereld binnenkort in een ongekende dictatuur vallen, met als gevolg de confiscatie van alle menselijke vrijheden. We staan op het punt om in te gaan op wat de Bijbel de heerschappij van de antichrist noemt, een heerschappij waar het geld zal verdwijnen en elke aardbewoner, om te leven of te overleven, gedwongen zal worden om een chip op de hand of op het voorhoofd te accepteren. Voor iedereen die nog nooit van dit onderwerp heeft gehoord, raden wij u aan hoofdstuk 13 van de Openbaring te lezen, dat het laatste boek van de Bijbel is, of het Onderricht "Het Merkteken van het Beest", die u zult vinden op de website www.mcreveil.org.


Dit interview met David Icke, uitgevoerd door de journalist Brian Rose van de nieuwszender London Real, zal u in staat stellen om volledig te begrijpen wat er achter deze leugen van de eeuw schuilgaat die Covid-19 heet. Houd daarom goed in gedachten dat Het Coronavirus Bestaat; het heeft altijd bestaan, maar de Covid-19 gepresenteerd als een pandemie is een maskerade, gericht op het opzetten van de regering van de antichrist aangekondigd in de Bijbel voor duizenden jaren.


[Begin van het Interview]


2- Covid-19 is een oplichterij


Brian: Ik ben Brian Rose. Mijn gast vandaag is David Icke, een Britse auteur en spreker die sinds de jaren negentig van de vorige eeuw bekend staat als samenzweringsonderzoeker en expert. U definieert uzelf als een fulltime onderzoeker die proberen uit te vinden wie en wat de wereld echt beheerst. U bent de auteur van 21 boeken en 10 DVD's en hebben lezingen gegeven in meer dan 25 landen, met grote openbare lezingen die soms wel 10 uur duren en het vullen van stadions zoals Wembley Arena. Dit is de tweede keer in een paar weken tijd dat ik u hier heb om te praten over de Covid 19-pandemie en de lockdown, de dreigende economische recessie, de gevolgen van de 5G-technologie, de schending van onze rechten en de schending van de vrijheid van meningsuiting. David, welkom in London Real.


David: Bedankt, Brian.


Brian: Er zijn 19 dagen verstreken sinds ons eerste interview. Sindsdien hebben we gehoord dat miljoenen mensen over de hele wereld besmet zijn. Het dodental nadert nu 100.000. Bijna 3 miljard mensen zitten opgesloten in hun huis. De markten zijn met 30% gedaald en er is een wereldwijde recessie gaande. De video van ons laatste interview ging viral, David. Meer dan 7 miljoen kijkers, en er waren de meeste commentaren die ik ooit in de geschiedenis van mijn uitzending heb opgenomen, wat me aan één ding doet nadenken: De mensen willen uw mening en de mensen willen de waarheid horen.


David, zoals u weet ben ik het niet eens met alles wat u zegt, maar ik zal tot mijn laatste adem vechten om uw recht om te spreken te verdedigen. In een tijd waarin een regelgever in dit land de media verbiedt om te praten over "samenzweringstheorieën, over het Coronavirus en 5G", is dit een reden tot bezorgdheid. Veel mensen hebben me weer eens afgeraden om dit interview te doen. Maar ik kom uit de Verenigde Staten, waar het Eerste Amendement op onze Grondwet, het recht op vrijheid van meningsuiting en de persvrijheid, op dit moment wordt geschonden. George Orwell zei in 1984 in zijn beroemde boek: "In deze tijden van universele misleiding is het vertellen van de waarheid een revolutionaire daad." En David, dit is wat we vandaag gaan doen. Eerlijk gezegd vroeg ik me af of we er vandaag wel bij zouden kunnen zijn. Ik dacht dat we zouden worden verboden om deze uitzending te doen. Waar beginnen we dan? Is er een virus?


David: Sinds ons laatste gesprek, Brian, heb ik het grootste deel van mijn tijd doorgebracht met het verslinden van elk stukje informatie, of het nu gaat om informatie van virologen, specialisten, artsen, van over de hele wereld, of het nu gaat om informatie van de Verenigde Staten, Duitsland, Oostenrijk, Italië, van mensen die nooit op televisie hebben mogen spreken, of het nu gaat om informatie van de BBC of van CNN, om de eenvoudige reden dat ze de officiële versie van deze bedriegerij ondermijnen. En als mensen na deze uitzending naar mijn website Davidicke.com gaan, zullen ze een serie video's vinden; "Ter attentie van uw luisteraars", video's waar we deze artsen en anderen kunnen horen, allemaal op hun eigen manier bevestigend wat ik u vandaag ga vertellen. Dus ik verzin dit niet. Het zou geen zin hebben. U moet ofwel naar de feiten kijken en luisteren naar wat de experts zeggen, ofwel niets doen.


Dus dit is het begin. En ik weet zeker dat wat ik ga zeggen meer dan één persoon zal schokken. Er is geen Covid-19. Die bestaat niet. En vandaag zal ik uitleggen waarom dit het geval is en hoe dit de perceptie van een pandemie in twijfel kan trekken. Een van de dokters waar ik naar luisterde was Dr. Andrew Kaufman uit de Verenigde Staten. Hij werkt op de psychiatrische afdeling. En hij, als de andere artsen die u nooit op de BBC te zien krijgt, is begonnen met het observeren van de opeenvolging van gebeurtenissen die ons tot dit punt heeft gebracht. En dit is hoe het gebeurde.


In China begonnen de mensen om welke reden dan ook ziek te worden. En de Chinese autoriteiten namen genetische monsters van de vloeistoffen in de longen van zieke mensen, waarvan er maar heel weinig waren, en ze vonden wat wij noemen genetisch materiaal. Het was geen geïsoleerd virus. Het was genetisch materiaal dat om allerlei redenen aanwezig kan zijn, waaronder longkanker. En ze besloten dat de oorzaak van de ziekte een virus was dat Covid-19 heet. Maar op geen enkel moment hebben ze dit zogenaamde virus geïsoleerd van de rest van dit genetisch materiaal dat grotendeels in het lichaam van de meeste mensen wordt gevonden.


In China, bijvoorbeeld, begonnen ze met het diagnosticeren van mensen op basis van symptomen alleen voordat ze zelfs maar begonnen met testen. Waarschijnlijk heeft u dit terugkerende thema gehoord over de symptomen van het Coronavirus of Covid-19, want er zijn verschillende coronavirussen. Deze terugkerende uitdrukking is "Griepachtige symptomen". Deze griepachtige symptomen kunnen door verschillende oorzaken worden veroorzaakt, maar zij namen hun beslissingen op basis van symptomen die van veel verschillende oorzaken kunnen komen en zeiden dat deze symptomen nu Covid-19 waren. Dus als u griepachtige symptomen hebt, ze noemen het Covid-19. Dus we hebben te maken met een groeiend aantal geïnfecteerde mensen. Ik zal het later met u hebben over iets anders met betrekking tot China en met betrekking tot het Westen met betrekking tot 5G.


Zij ontwikkelden daarna deze test of begonnen deze test te gebruiken om Covid-19 te testen. Deze test heet RT-PCR. Het test geen Covid-19, het test genetisch materiaal dat een andere inhoudsbelasting heeft, veroorzaakt door veel verschillende oorzaken. En als u positief bent getest op genetisch materiaal en niet op Covid-19, krijgt u de diagnose Covid-19. En als u sterft, zult men zeggen dat u stierf aan Covid-19.


Laten we het nu eens hebben over deze RT-PCR-test. Het werd ontwikkeld en uitgevonden in 1984 door een Amerikaanse biochemicus genaamd Kary Mullis. Deze test wordt gebruikt om een aantal zaken te diagnosticeren. Deze test werd bijvoorbeeld gebruikt om te proberen longkanker te diagnosticeren. Het is dezelfde test die het genetisch materiaal detecteert dat u vertelt: "U bent positief, u hebt Covid-19". En wat zei Kary Mullis? De uitvinder van de test zei: "Deze test mag niet worden gebruikt om besmettelijke ziekten te diagnosticeren". Het was de uitvinder van deze test zelf die dat zei. En welke middelen gebruiken ze om erachter te komen wie er met Covid-19 geïnfecteerd is? De test die niet moet worden gebruikt om het te detecteren.


3- Hier is waarom mensen altijd positief testen op het Coronavirus


David: Dus ze testen dit genetisch materiaal en vertellen u dat u Covid-19 hebt. Maar er zit nog een andere kant aan. Het is dat deze test genetisch materiaal versterkt. Met andere woorden, het overdrijft het. En hoe meer het toeneemt in de amplificatiecyclus, hoe belangrijker is wat de oorzaak van de ziekte wordt genoemd, en u kunt het nog beter zien. Maar al het andere in het genetisch materiaal wordt ook versterkt. Maar bijna iedereen draagt een groot deel van dit genetisch materiaal in zich. En zo werkt de test. Het is dus heel gemakkelijk om de getallen te manipuleren.


Laten we aannemen dat we 30 tot 35 amplificatiecycli uitvoeren. U zult tot de positieve test brengen, een aantal zaken binnen dit genetisch materiaal, die dan op dat niveau zichtbaar zal zijn. Dus we zullen een aantal positieve resultaten hebben, die u Covid-19 zult noemen. Maar u krijgt wel wat negatieven omdat u niet al het materiaal in het hele testproces hebt gestopt. Maar u hebt het genetisch materiaal met, zeg maar, 60 keer vermenigvuldigd. Als er zoveel genetisch materiaal wordt geïmporteerd om te voldoen aan de testprocedure op dit niveau van amplificatie, zal vrijwel iedereen positief testen omdat al het genetisch materiaal in het lichaam van de meeste mensen nu positief zal testen als gevolg van deze significante amplificatie. Dit betekent dat het aantal amplificatiecycli dat u in verschillende landen gebruikt, bepalend is voor het aantal positieve testen dat u ontvangt. Dus alles wat u hoeft te doen is de amplificatie te verhogen om meer en meer positieve resultaten te krijgen en u zult dit Covid-19 noemen.


Brian: Betekent de amplificatie dan de gevoeligheid van de test?


David: Laten we symbolisch een speld nemen, een speldenknop. Het is zo klein dat u het u niet echt kunt voorstellen. Maar als u het inzoomt, wordt het veel groter en kunt u nu zijn verschillende onderdelen gaan zien.


Brian: En dat is precies wat de test doet. Het inzoomt deze elementen.


David: Maar er is nog iets anders. In 1890 ontwikkelde de bacterioloog en arts Robert Koch een test, het zogenaamde Koch-postulaat, volgens welke er vier criteria zijn om aan te tonen dat een ziekteverwekker, een zogenaamd besmettelijk agens, eigenlijk de oorzaak is van wat u zegt dat het is. Dit houdt in: Ten eerste, dat iedereen die aan deze ziekteverwekker wordt blootgesteld dezelfde symptomen heeft. Ten tweede, ongeacht of u deze ziekteverwekker hebt geïsoleerd, noem het een virus, bacterie of wat dan ook, dus er is geen ander materiaal aanwezig, alleen dat; er is dus geen besmetting, dus er zijn geen vals-positieve resultaten op de manier die ik heb beschreven, u isoleert dat alleen maar. Ten derde, als u dit element neemt en het in een levend organisme injecteert, zal dat organisme ontvangen wat u zegt de oorzaak zijn. En ten vierde kunt u het materiaal van dit organisme waarvan u zegt dat het de besmettelijke ziekte bij deze persoon veroorzaakt, weer in een andere persoon injecteren die het dan krijgt.


Wat betreft Covid-19, niet een van deze vier Koch-postulaten die sinds 1890 door de conventionele geneeskunde over de hele wereld worden gebruikt om te bewijzen dat het besmettelijk is en oorzaken heeft, is er geen enkele gebruikt of gerespecteerd. Zo komen we bij een ander element dat Andrew Kaufman heeft geïdentificeerd en dat is een geweldig werk van observatie en onderzoek dat u kunt zien in deze video op DavidIcke.com. Wanneer een cel vergiftigd is, scheidt het wat we exosomen noemen af. Dit maakt deel uit van de natuurlijke dagelijkse reactie van het immuunsysteem tegen vergiftigde cellen. Deze exosomen komen vrij en ze komen pas vrij als de cel vergiftigd is. Het kan om vele redenen vergiftigd worden, zoals toxiciteit bijvoorbeeld; het kan ook vergiftigd worden vanwege stress en angst.


Kunt u zich de stress en de angst voorstellen die nu, in deze tijd van lockdown, in de wereld heerst? Deze vergiftiging kan worden veroorzaakt door een ziekte, een infectie. En het kan worden veroorzaakt door elektromagnetische velden (elementen die niet te verwaarlozen zijn), en u zult begrijpen waarom als we het over 5G hebben. Deze exosomen komen zo vrij, en een van hun taken is om de vergiftigde cellen te laten bewegen om andere cellen te waarschuwen: "Er is een probleem. Maak u klaar. Kijk, er is hier een probleem". Om deze verschillende redenen hoeft u dus alleen maar vergiftigde cellen te hebben zodat de exosomen worden vrijlaten. Dus begon Kaufman te observeren hoe de foto's van exosomen die onder de microscoop waren genomen eruit zagen. En toen keek hij naar een microscopisch beeld van wat Covid-19 zou moeten zijn. Deze twee foto's waren precies hetzelfde.


Vervolgens begon hij de genetische samenstelling te bestuderen van exosomen die in het longvocht van mensen met longproblemen worden gevonden omdat de problemen worden veroorzaakt door het vrijkomen van exosomen; en hij bestudeerde de geclaimde genetische samenstelling voor Covid-19. En het blijkt dat deze twee composities in alle opzichten precies hetzelfde zijn. En het exosoom en de zogenaamde Covid-19 binden ook beide aan dezelfde cellulaire receptoren. Dus we hebben duidelijk, zoals Kaufman ons heeft laten zien, te maken met hetzelfde. Dus namen ze een natuurlijk reactiemechanisme van het lichaam, namelijk de reactie van het immuunsysteem ten aanzien van giftige cellen, en hernoemde het Covid-19. Nu zal dit genetisch materiaal dat ze uit de menselijke longen hebben gehaald en dat de basis vormt voor deze test, deze exosomen op natuurlijke wijze bevatten. Ze ontdekken dus een natuurlijk reactiemechanisme van het menselijke immuunsysteem, deze afscheiding komend van vergiftigde cellen, en noemen het Covid-19.


4- De werkelijke reden achter het aantal slachtoffers van covid-19


En aangezien iedereen met enige graad van cellulaire toxiciteit deze exosomen zal produceren, is het potentieel voor positieve testen oneindig, o ja, Covid-19, het is een pandemie. Deze wereldwijde cultus, die ik al 30 jaar aan de kaak stel en die de wereld naar deze Orwelliaanse globale fascistische staat drijft, kent geen grenzen. Het werkt in de schaduw, in elk land. Politici komen en gaan. De leden van deze sekte zijn er altijd. China is een van zijn grootste polen, samen met Amerika, Israël, Groot-Brittannië, Duitsland en Italië. Dus volg gewoon de chronologie van de gebeurtenissen.


Aan het begin van het jaar besluiten ze in China dat het een virus is. Hier komt het 5G element, waar ik het later over zal hebben. Ze isoleren het virus niet, ze testen het, of beter gezegd, ze diagnosticeren het aan het begin op basis van de symptomen. Dan beginnen ze te testen, en ze gebruiken die test om genetisch materiaal op te sporen, niet Covid-19. Dan begint het virus zich naar het Westen te verplaatsen. En artsen, verpleegkundigen, gezondheidswerkers, westerlingen, enz. worden geïnformeerd dat deze Covid-19 in beweging is. Waarschuwing van de Wereldgezondheidsorganisatie: "Dit is een pandemie!" (En we zullen later zien wie de eigenaar is van de Wereldgezondheidsorganisatie), "En dit zijn de symptomen". Dus, wat beginnen ze te doen? Iedereen met griepachtige symptomen wordt nu gediagnosticeerd met Covid-19 op basis van de verdomde symptomen. En zo beginnen de cijfers te stijgen.


Het probleem is dat het een dodelijk virus moet zijn. Maar er gaan niet genoeg mensen dood om het te bewijzen. En dat is wat ze beginnen te doen. Iedereen die om welke reden dan ook ziek wordt, die trouwens zelfs van de trap valt en naar het ziekenhuis gaat, wordt nu getest op Covid-19. En aangezien deze test een screeningtest voor genetisch materiaal is, (moet men niet vergeten dat genetisch materiaal in het lichaam van veel mensen aanwezig is), ze krijgen veel positieve resultaten krijgen. Zelfs als ze in het ziekenhuis worden opgenomen voor kanker, gevorderde kanker, hartziekte of hartfalen en andere oorzaken die worden gekenmerkt door griepachtige symptomen, zullen ze, als ze positief testen op Covid-19, officieel worden gediagnosticeerd als zijnde gestorven aan Covid-19 bij hun dood. Daarom zeggen steeds meer mensen, gezinnen en familieleden dat een familielid is gediagnosticeerd als zijnde gestorven aan Covid-19, ook al is dat niet het geval. Hij stierf aan dit of dat, hij had een lange tijd deze of die ziekte.


Dit is een geweldig voorbeeld, en ik zeg dit tegen de mensen over de hele wereld die naar deze uitzending kijken. Eddie Large, een beroemde komiek die bekend staat om zijn komedieduo Little enLarge, had blijkbaar sinds enige tijd geleden aan een hartaandoening. Hij ging naar het ziekenhuis voor hartfalen en terwijl hij daar was, werd hij getest en positief gediagnosticeerd voor Covid-19. Helaas is hij overleden en de aankondiging van zijn dood stond in de media: Eddie Large stierf in het ziekenhuis na een positieve test op Covid-19. Hij stierf aan hartfalen, maar de diagnose was Covid-19. En de cijfers blijven groeien.


5- De media liegt over de cijfers van doden van Covid-19


Brian: En u zegt dat het totale aantal sterfgevallen in de wereld niet is veranderd, maar we herindelen ze als Covid-19 omdat ze positief getest zijn voor Covid-19. En u zegt dat de taal interessant is omdat ze niet zeggen dat ze sterven door Covid-19, maar dat ze sterven nadat ze positief getest zijn voor Covid-19.


David: Ja, het is inderdaad interessant. Dat zeg ik al vele dagen. Kijk naar de taal in de media. De overgrote meerderheid van hen zegt niet dat deze persoon of dit aantal mensen aan Covid-19 is overleden. Het is vrij moeilijk om te sterven aan iets wat men niet eens kunt bewijzen dat het bestaat. Ze zeggen, en ze blijven deze zinsnede herhalen: "Deze mensen stierven na een positieve test voor Covid-19," en niet vanwege Covid-19. Maar kijk eens wat het betekent. Oh, Eddie Large stierf aan Covid-19. Oh, iedereen gaat het vangen. U beheerst de cijfers door de symptomen van andere oorzaken over te brengen naar "U hebt Covid-19". U beheerst de cijfers door genetisch materiaal te testen, niet Covid-19. En u beheerst de aantallen door te bepalen hoeveel mensen zijn gestorven aan Covid-19 toen ze stierven aan andere dingen.


Opgemerkt moet worden dat mensen die zijn aangewezen als zijnde overleden aan Covid-19, terminale kanker hadden. En hier zijn wat cijfers voor u, Brian. Dit zijn officiële cijfers van de Italiaanse medische instelling die we de National Health Service in het Engeland noemen. 99% van de mensen die in Italië aan Covid-19 stierven, leed aan een of meer van de ziekten waarvoor ze in het ziekenhuis waren opgenomen. Het is dus heel gemakkelijk om Covid-19 de schuld te geven van de dood van mensen die aan iets anders sterven. Dit betekent niet dat alle artsen en verpleegkundigen erbij betrokken zijn. Het enige wat nodig is, is één persoon aan de top van de commandostructuur om hen te vertellen wat ze moeten doen en ze zullen het doen. Zo werkt het.


De laatste keer dat ik naar het aantal doden door alle oorzaken in Europa in het algemeen en in Groot-Brittannië in het bijzonder keek, was het niet gestegen ten opzichte van vorig jaar. In feite begint dit aantal alle personen te omvatten die naar verluidt aan Covid-19 zijn overleden. De reden hiervoor is dat (maar dit kan veranderen om redenen die ik zal noemen als we het over 5G hebben), niet veel mensen sterven. Maar iedereen die sterft wordt afgebeeld alsof hij of zij aan Covid-19 is gestorven terwijl hij of zij aan andere dingen is gestorven. Laten we nu eens kijken naar wat er gebeurt in Lombardije, het centrum van de Italiaanse epidemie die zoveel aandacht trekt, terwijl de rest van Europa en de westerse wereld doodsbang zijn, Oh, het zou binnenkort onze beurt kunnen zijn.


Lombardije, waar Milaan ligt, staat wereldwijd bekend om zijn vervuilde en giftige lucht, evenals Wuhan in China. In Lombardije sterven echter elk jaar meer mensen aan longproblemen dan in de rest van Italië. Het laatste cijfer dat ik zag voor Lombardije was dat daar iets minder dan 100.000 mensen per jaar sterven. Lazio, een andere Italiaanse regio, komt op de tweede plaats met minder doden, 57.000. Dit is een regio in Italië waar veel mensen sterven inclusief aan longziekten. En dus hebt u een groot potentieel om zo'n diagnose te stellen, namelijk doen geloven dat mensen sterven aan Covid-19 terwijl ze sterven aan andere dingen. En zo beheerst u de cijfers. Door op een bepaalde manier te testen en diagnoses te stellen, stijgen de aantallen. En als u dan op andere manieren diagnosticeert en test, bijvoorbeeld door het aantal amplificatiecycli van dit genetisch materiaal dat u in de tests gebruikt, te verminderen, gaan de cijfers omlaag.


6- De reactiepiramide aan Covid-19


David: Hebt u de laatste tijd iets gemerkt? China en zijn buitengewone reactie tijdens de lockdown, toen in minder dan tien dagen tijd ziekenhuizen werden gebouwd om deze absoluut verwoestende gezondheidscrisis het hoofd te bieden. Vergeleken met het niveau waarop ze zich bevonden, hebben deze ziekenhuizen nu in zeer korte tijd gesloten. Ze zeggen dat het aantal gevallen is afgenomen. Vliegtuigen vliegen weer, de economie trekt aan. De mensen staan weer op straat. Wat? Wat is er plotseling veranderd? Maar als u mensen op een bepaalde manier test en diagnosticeert (en we zullen ook hier 5G binnen brengen), en dan verandert u de diagnose en verandert u de manier waarop u test, wat gebeurt er dan met de cijfers? De cijfers vallen uit elkaar. Laten we eens kijken naar een ander aspect van dit, Brian, dat ongelooflijk onaangenaam is; en ik heb genoeg bewijzen verzameld van sommige mensen die contact met mij hebben opgenomen, en van wat andere mensen hebben gedeeld op socialenetwerksites over wat er met hun geliefden is gebeurd, om te zien dat dit waar is. Degenen die de responspiramide beheersen, willen natuurlijk zoveel mogelijk doden die kunnen worden toegeschreven aan Covid-19, omdat het deze pandemie rechtvaardigt.


Brian: En we zullen het later wel uit leggen.


David: Daar komen we nog op terug. We zullen het hebben over het waarom, omdat het een zeer belangrijke en eenvoudige reden is, en het heeft te maken met de reden waarom er een lockdownregel is. Maar wat er duidelijk gebeurt is dat de ouderen die om welke redenen dan ook in het ziekenhuis worden opgenomen, eerst worden getest op Covid-19, dit genetisch materiaal. En om de redenen die ik heb uitgelegd, zullen veel van hen positief testen, niet aan het virus, maar aan het genetisch materiaal. Nu wordt er volgens familieleden en families, maar ook volgens het personeel in het veld, gesproken over een nieuwe overheidsrichtlijn om deze senioren een vrijstelling te laten ondertekenen. Weet u, deze ouderen die geacht worden beschermd te worden door de lockdown, ze proberen hen een niet reanimeren verklaring te laten ondertekenen. Dit betekent dat ze worden achtergelaten om te sterven en dat er geen reanimatiepogingen zal worden gedaan. En als ze sterven omdat ze niet worden gereanimeerd, zullen ze deel uitmaken van de Covid-19 verliezen.


Is het u opgevallen hoe het idee begint door te dringen? We zullen waarschijnlijk moeten beslissen wie we het eerst zullen behandelen en aan wie we prioriteit zullen geven. En wat betreft de ouderen, zullen we wat zwaardere beslissingen moeten nemen. Die ouderen wiens u vraagt om "niet te reanimeren verklaringen" te ondertekenen, toch? Dus ze misbruiken ze op de meest verachtelijke manier. Iemand nam contact met mij om mij over zijn 83-jarige moeder te spreken, die om orthopedische redenen in het ziekenhuis lag en niet vanwege het virus. En een dokter kwam naar haar toe en probeerde haar een niet reanimeren formulier te laten ondertekenen. Nog bij haar volle verstand, weigerde ze. Maar veel ouderen zullen het niet doen omdat ze niet zullen begrijpen wat er aan de hand is.


Brian: En ze proberen ze dat formulier te laten ondertekenen om anderen te redden.


David: Dat is wat ze zeggen, Brian. Vergeet niet dat in Orwelliaanse taal alles omgekeerd is. Ze laten ze dit formulier ondertekenen zodat ze ze kunnen laten sterven. En iedereen die sterft, sterft aan Covid-19, de testen hebben gesproken. Dat is de oplichterij die aan de gang is. Dat betekent dat ze de cijfers beheersen door de manier waarop ze de tests doen, hoe ze de diagnose stellen en hoe de gevallen worden geteld. We zouden de cijfers steeds hoger kunnen zien, wat een nieuwe lockdown rechtvaardigde. Als ze dan denken dat ze het punt hebben bereikt dat ze door dit alles wilden bereiken (d.w.z. de totale vernietiging van de wereldeconomie, dat een aanzienlijk aantal mensen hun levensonderhoud en hun onafhankelijke inkomen zal hebben verloren, en dus afhankelijk zullen worden van de staat, en er in plaats daarvan belang bij zullen hebben om te doen wat de staat hun zegt als ze hun maandelijkse geld willen ontvangen), zullen ze een einde maken aan dit alles en de cijfers naar beneden halen. "Fantastisch! De top ligt achter ons" als ze zullen vinden dat het ver genoeg is gegaan en ze alles hebben bereikt wat ze wilden.


7- Het programma achter de lockdown vanwege het Coronavirus


David: Kijk eens wat er in China gebeurt. Ze deden precies hetzelfde. "Oh, dit is verschrikkelijk, dit is verschrikkelijk," en dan is het voorbij!


Brian: Hoe kan het in China zijn verdwenen? Het heeft geen zin.


David: Geen zin, geen zin.


Brian: We zijn met een infectie in het midden van een stedelijk gebied. En mensen zeggen dat ze liegen over deze cijfers. Een dokter vertelde me dat de CIA deze begrafenis urnen zag worden gekocht, en die aankopen zijn torenhoog.


David: Het enige wat we kunnen zeggen is dat China weer in bedrijf is: de industrie draait weer op volle toeren, de mensen zijn weer op straat en de luchtvaartmaatschappijen zijn weer aan het werk. Maar het doel is dat de autoriteiten de getallen beheersen, zodat ze kunnen beslissen wanneer ze gaan stoppen, als ze besluiten te stoppen, gewoon door de manier waarop ze tellen en testen te veranderen. Kijk nu naar deze sequentie. Ze hebben niet genoeg sterfgevallen door dit virus gehad om het feit te rechtvaardigen dat het dodelijk is. De overgrote meerderheid van de mensen heeft geen of slechts milde symptomen. Maar voordat ik verder ga, laat me eerst iets toevoegen: Deze RT-PCR-test kan en zal de hoeveelheid "virus" die aanwezig zijn niet detecteren.


We hebben al deze verschillende virussen in ons lichaam, die eigenlijk deel uitmaken van het natuurlijke immuunsysteem, op een niveau dat ons nooit zal storen. Daarom kunt u positief op iets getest zijn en geen symptomen hebben. Omdat het op zo'n laag niveau is dat het u niet stoort. Het immuunsysteem soort het en houdt alles onder controle. Maar wat deze test niet doet is controleren hoeveel van dit kleine virus in u zit. En zoals een arts zei dat ik onlangs citeerde, u moet er een enorme hoeveelheid van hebben om ziek te worden. Dus ze kunnen u niet eens vertellen of u ziekte te wijten is aan dit of dat virus, tenzij u de hoeveelheid kunt testen, wat niet mogelijk is met deze test. Het huidige dodental is niet voldoende om te rechtvaardigen dat dit virus dodelijk is. Maar ze willen een lockdown om veel belangrijkere redenen, en zal ik dat binnenkort ontwikkelen.


Wat wordt gedaan is zeggen, "Nou, we hebben nog niet zoveel doden." Hebt u gemerkt wat men overal hoort? "Oh, wacht op het hoogtepunt!" Nou, het hoogtepunt kan op elk moment komen als ze de manier waarop ze testen en tellen van gevallen willen verhogen. Zo kunnen ze gemakkelijk een nieuwe golf of de illusie van een nieuwe golf creëren. Maar dat is voor later. Terwijl Boris Johnson, de Britse premier, zegde: "Oh, deze maatregelen zijn niet nodig, er is geen reden om voetbal te verbieden en scholen te sluiten", daarna, Imperial College komt, dat gespecialiseerd is in absoluut klote computermodellen. Hun geschiedenis op dit gebied is al jaren angstaanjagend.


U kent, de computermodellen die beweren dat de ijskap volledig is verdwenen omdat we allemaal sterven door de opwarming van de aarde. Oh, hoe weet u dat? "Omdat mijn computermodel dat zegt." Dus hebben ze de Covid-19 met de computer gemodelleerd. Vooral een man genaamd Professor Neil Ferguson, die nooit meer in zijn leven zou moeten om een regering te adviseren; deze Ferguson zei: "Mr Johnson, dit virus zou de dood van 250.000 tot een half miljoen mensen in Groot-Brittannië kunnen veroorzaken." En hier is onze Johnson die wordt aangevallen omdat hij omringd is door mensen die zeggen: "Boris, dit kan gebeuren als u geen lockdown instelt, als u geen sociale afstand oplegt, enz. En als u iets niet doet, zou u verantwoordelijk kunnen worden gehouden." En boem. Radicale verandering van de situatie.


En van "Oh, we hoeven de scholen niet te sluiten, we hoeven de voetbal niet te stoppen ..." komen we opeens bij de insluiting. En dat doen ze overal ter wereld, ze doen het geleidelijk, een beetje, en mensen raken eraan gewend. En ze waren van plan, (als we ze laten doen, en ik kom daar op terug) om tot het uiterste te gaan.


8- De sekte achter de Coronavirus pandemie


David: En toen de lockdown begon en iedereen onder huisarrest stond, zei Ferguson dat ongeveer 2 miljoen Amerikanen ervan zouden sterven.


Brian: 2,1 miljoen en 500.000 in het Verenigd Koninkrijk.


David: Ja, dat klopt. Toen de lockdown begon, trok Ferguson plotseling zijn verklaring in en zei: " Oh nee, eigenlijk is het minder dan 20.000 personen". Iemand anders van het Imperial College, die overigens zeer nauw verbonden is met de vrijmetselarij, zegde plotseling zegde: "Oh nee, 7.500 mensen zouden ervan kunnen sterven." En trouwens het deel van het college waar Ferguson werkt, krijgt geld van de Bill en Melinda Gates Foundation. Als veelzijdige man van deze sekte, een rijke, veelzijdige man, is Gates hier heel erg bij betrokken.


Brian: Ja, of ik heb gehoord om tenminste 5700 te zeggen.


David: Ja, de lockdown is ingegaan en het was besloten op de basis dat er "Een half miljoen mensen ervan zullen sterven". Stelt u voor, Brian, als er een andere computermodelbouwer opduikt, een overheidsadviseur die zegt: "Uh, nou ja, mijn model zegt dat dat niet gaat gebeuren. We hoeven niets af te sluiten. Er gaat niets gebeuren." Ik vraag me af hoe lang hij als regeringsadviseur zou blijven. Dertig seconden? Ze krijgen wat ze willen om wat ze willen te doen. En dus zitten we nu opgesloten. En binnen een paar dagen, hooguit een paar weken, zijn we van een wereld die als vrij wordt gezien, overgestapt op een mondiaal fascisme, een mondiale tirannie, waarin een zeer klein aantal mensen erin geslaagd is miljarden mensen, ongeveer de helft van de wereldbevolking, in lockdown te plaatsen. En dit alles werd gedaan vanwege de Covid-19 oplichterij, wat me naar 5G brengt.


Brian: Voordat we bij 5G komen, heb ik een vraag voor u. Elke avond kijk ik live naar Trump's lezingen. We zien altijd deze Dr. Fauci en achter hem deze Dr. Birx. Zijn ze zich ervan bewust dat deze test onbetrouwbaar is? Zijn ze onderdeel van de oplichterij, of volgen ze gewoon de aangekondigde cijfers? Zoals, oh, u hebt de test gedaan? Oh, deze werd getest en is dood. Zijn ze onderdeel van het plan of reageren ze gewoon als artsen en wetenschappers?


David: Om deze vraag te kunnen beantwoorden, zouden we serieus onderzoek moeten doen over deze twee mensen. Maar zo werkt het. Stelt u een piramide voor. Zo werkt deze sekte. Ze hebben een piramide, en aan de top van deze sekte staat de binnenste cirkel die het geheel beheerst. Hoe verder u naar beneden gaat, hoe meer mensen u hebt, en hoe verder weg van de top van de piramide, hoe minder we ervan weten. Zodat een handvol mensen om de wereld te kunnen beheersen is er maar één mogelijke stem, een wrede verkokering, waarbij mensen alleen weten wat ze moeten weten om hun bijdrage te leveren, zonder te weten hoe hun bijdrage gerelateerd is aan de bijdrage van die en dergelijke, om een beeld te creëren dat heel anders is dan waarvan ze denken dat ze eigenlijk deel uitmaken. Dus hoe verder u naar beneden gaat, aan de top van de piramide, weten ze dat ze de basis manipuleren en weten ze dat het een oplichterij is.


Maar als u in de medische wereld zit en u krijgt te horen: "Dit zijn de symptomen, als u deze symptomen ziet, moet u de diagnose Covid-19 stellen. Als iemand in het ziekenhuis komt, moet u testen op Covid-19. Als er mensen sterven, wat er ook gebeurt, moet u op de overlijdensakte schrijven: Covid-19." Wat is de richtlijn die we vinden in en na elke tirannie? "Ik volgde alleen bevelen op." Zo werkt het. Maar sommige verplegers en een aantal van de medische staf zijn in opstand gekomen en zeiden: "Dit is bullshit. Hé, we stellen een diagnose van Covid-19 voor mensen die er niet aan zijn gestorven! Daarnaast worden we gevraagd om senioren "niet te reanimeren verklaringen" te laten tekenen.


Sommige van hen komen in opstand. Maar de meeste niet. Ze gaan door, ze kunnen mekkeren en klagen, maar ze doen het, zo werkt het. U hebt deze Wereldgezondheidsorganisatie. En trouwens, wie is de op één na grootste aanbieder van de Wereldgezondheidsorganisatie na de Amerikaanse regering? Bill Gates. Het is de zijne. En deze Tedros Adhanom, deze man uit Ethiopië, van de marxistische regering van de vernietiging van de mensenrechten in Ethiopië, die de Ethiopische minister van Volksgezondheid was en die drie keer op heterdaad werd betrapt voor het verdoezelen van cholera-epidemieën, is het hoofd van de Wereldgezondheidsorganisatie om de simpele reden dat hij alleen maar zal doen wat hem gezegd wordt. De Wereldgezondheidsorganisatie is dus de drijvende kracht achter dit beleid, en de Wereldgezondheidsorganisatie is opgericht door de Rockefellers.


Brian: Ja, en de Wereldgezondheidsorganisatie, die de afgelopen maanden slechte beslissingen blijft te nemen.


David: Ja. De juiste beslissingen voor de sekte en de verkeerde beslissingen voor de mensheid. Dus Wereldgezondheidsorganisatie bepaalt de richting, en u volgt die. U volgt het protocol. En ik sta op het punt om u daar een perfect voorbeeld binnenkort van te geven als we het over 5G zullen hebben. Dus sinds China deze draconische lockdown oplegde en de cijfers begonnen te dalen, wat waren de gevolgen? Dat scheepte een precedent in landen die de weg van de aanpak van dit probleem hebben bewandeld zoals China dat heeft gedaan, namelijk het instellen van een lockdown en het uit elkaar houden van mensen. Het is een oplichterij. En deze sekte is het aan het orkestreren. Ik heb net een memo op het internet geplaatst, het is een foto van de aarde die zegt: "Geleid door psychopaten. En gerund door idioten." En zo werkt deze dynamiek. Er zijn de psychopaten op de achtergrond die dit alles orkestreren, en dan zijn er de onwetenden die zeggen: Wie ben ik, waar ben ik, wat is er aan de hand? Politici en zo verder, die reageren op dit beleid van "Oh, iedereen zal sterven; Oh, dan kunnen we beter een lockdown zetten" die geen idee hebben wat er echt aan de hand is.


9- De 5G achter de Covid-19


Brian: Ik heb niet het gevoel dat Trump en Boris Johnson deel uitmaken van dit grote project. Ze lijken te reageren op een situatie en ze lijken te proberen hun politieke carrière te redden en misschien proberen ze mensen te redden op basis van deze obstakels en deze overtuigingen.


David: Neem de zaak van Boris Johnson, die net in het ziekenhuis is opgenomen. Ze hebben hem uit de weg geruimd, hè! Is het niet ongelooflijk! Al deze mensen die eenstemmig tijdens de dagelijkse persconferenties herhaalden - "Covid-19, Covid-19, lockdown", werden tegelijkertijd besmet met Covid-19. Ik vond het erg vreemd. Hoe dan ook, kijk naar Boris Johnson's gezicht. Hij ziet eruit als een verloren en ongelukkig man, hij heeft de beslissingen niet genomen, en dat zal hem worden verweten. Hij heeft die beslissingen niet genomen. Zijn adviseurs zijn degenen die de dans leiden. Zij zijn degenen die het motiveren. Het zijn de mannen van de schaduw die de politiek leiden. Dit is de reden waarom in alle landen hetzelfde beleid wordt toegepast, omdat het in principe aan de hele wereld wordt opgelegd.


En Trump heeft geprobeerd, althans in het openbaar, zich te verzetten, omdat ze weten dat hun eigen politieke carrière als premier en president absoluut zal worden vernietigd door deze economische Armageddon gecreëerd door deze lockdowns. En op welke basis? Op basis van verdomde computerprognoses en een verdomd virus dat niet bestaat en nooit is bewezen te bestaan. Dus ze hebben zich verzet, maar kijk eens naar de druk die ze ondervinden. "Meneer Trump, twee miljoen Amerikanen zullen sterven tenzij u een nationale lockdown afdwingt." Laten we nu onze aandacht richten op 5G. Het is grappig, want de eerste keer dat ik hier zat, bespraken we het. Wanneer was het? Was het 2018?


Brian: Ja, meer dan twee jaar geleden.


David: We hadden een deel van ons gesprek doorgebracht met het praten over wat ik denk over 5G. En sommige mensen begonnen al deze video's op het Internet te zetten omdat ik erop wees dat 5G een veel grotere macht van elektromagnetische energie is dan we eerder hebben gezien. Dit is niet slechts een kleine verbetering ten opzichte van 4G. 4G is al schadelijk genoeg. Dit geldt ook voor 3G. Het is dus niet alleen maar een kleine verbetering ten opzichte van 4G. Het is een volledig nieuw onderdeel van het elektromagnetisch spectrum, de millimetergolven. Het is een groot stuk, krachtiger dan alles wat we ooit hebben gezien.


Het menselijk lichaam is een elektromagnetisch veld. De hersenen communiceren elektrisch met de rest van het lichaam en de cellen. Het verwerkt mentale informatie elektrisch. Op een bepaald niveau zijn we organische, elektromagnetische, elektrische eenheden. Als dit elektromagnetische veld in balans is, zijn we gezond. Als het uit balans of harmonie is, voelen we een onbehagen. We lijden aan een lichamelijke of psychische aandoening, afhankelijk van hoe de hersenen worden beïnvloed door de informatieverwerking. We worden nu 24 uur per dag, 7 dagen per week gebombardeerd met elektromagnetische velden die worden gegenereerd door technologie en Wi-Fi. En in deze tijd van vervreemding aan dit virus zien we steeds meer plaatsen waar 5G is geïnstalleerd.


Er is dit boek van Arthur Firstenberg met de titel "The invisible rainbow" ("De onzichtbare regenboog"). Firstenberg houdt zich al geruime tijd bezig met de gezondheidseffecten van de door de technologie gegenereerde elektromagnetische velden. En in dit boek documenteert hij het feit dat elke keer dat we een grote wereldwijde "epidemie" hadden, die teruggaat tot de Spaanse griep van 1918 die niets met Spanje te maken had, deze afkomstig was van een militaire basis. Dus elke keer als we een pandemische situatie hebben gehad met griepachtige symptomen, zoals vaak het geval is, ging dit vooraf aan de introductie van een ander niveau van stralingsvermogen dat door de technologie werd opgewekt.


En in 2018, voor de introductie van 5G en de komst van Covid-19, zei Firstenberg dat elke massale toename van technologie gerelateerde straling die de elektromagnetische velden van de aarde beïnvloedt, waarmee we voortdurend in wisselwerking staan, enorme gezondheidsproblemen voor de bevolking heeft veroorzaakt. En dat was in 2018. In 2019 introduceerden ze 5G, dat sommigen van ons, maar ook veel artsen en wetenschappers, eisten om te stoppen omdat de effecten ervan op de psychologie en de gezondheid nog niet waren getest.


Brian: Is er geen onafhankelijke test uitgevoerd?


David: Geen enkele. De enige onafhankelijke test die werd uitgevoerd was door werkelijk onafhankelijke personen buiten de telecommunicatie-industrie. En u hoorde die mensen zeggen: "Het zou rampzalig zijn voor de menselijke gezondheid", en ze hebben gevraagd om het te verbieden. Artsen en wetenschappers uit ongeveer 41 landen hebben een petitie ondertekend waarin wordt opgeroepen tot zijn verbod. En dat is natuurlijk niet gestopt, en daarom wordt 5G ingezet zonder enige vorm van testen, wat ze herkennen. Vorig jaar vroeg een senator van het capitool aan de telecommunicatie-industrie hoeveel tests er waren gedaan, hoeveel geld er was besteed aan het testen van de gezondheidseffecten van 5G. En het antwoord was "Nul." Om de eenvoudige reden dat 5G nooit zou zijn goedgekeurd als ze het hadden gedaan en als ze het officieel hadden vrijgegeven.


Brian: Maar de telecommunicatiebedrijven willen ons niet schaden met 5G, althans niet de telecommunicatiebedrijven in het bijzonder.


David: We komen terug naar de piramide. De telecommunicatie-industrie is in handen van de sekte. Wat de telecommunicatie-industrie doet, met al deze intelligente technologieën, en ook met satellieten, deze satellieten die op elke centimeter van de aarde uitstralen met 5G, is absoluut van cruciaal belang als het gaat om het bereiken van totale controle over de bevolking door middel van kunstmatige intelligentie. In de piramide van de telecommunicatie-industrie zijn er dus een groot aantal mensen hier die geen enkel idee hebben van deze impact. En de waarheid is dat ze er niet naar willen kijken omdat kijk eens naar het financiële rendement voor hen. Maar aan de top van de piramide van deze industrie, het centrale controlepunt, weten ze precies wat dat zal opleveren. En waarom? Omdat ze willen dat het gebeurt, vanwege de effecten die het zal hebben op de mensheid. Ze zullen in staat zijn om mensen psychologisch te manipuleren, en ze zullen een bloedbad met 5G kunnen doen.


Wat is dan de impact van 5G? Effecten die 4G al produceert, maar die met 5G worden versterkt. Het vergiftigt de cellen door de elektromagnetische velden. Deze cellen laten, als ze eenmaal vergiftigd zijn, exosomen vrij, de natuurlijke reacties van het menselijke immuunsysteem, en dan wordt u getest op Covid-19. En wat was de eerste stad in China die 5G introduceerde net voordat dit virus verscheen? Wuhan. Hier is een ander scenario dat de mensen aan het denken moet zetten. Terwijl deze lockdown in werking is, worden de 5G-antennes op halsbrekende snelheid opgesteld. Terwijl deze lockdown van kracht is, hebben ongeveer 21 steden en dorpen in Engeland de installatie van 5G-antennes toegestaan. Over de hele wereld worden 5G-antennes in grote aantallen geïnstalleerd.


Brian: Terwijl alles stil zou moeten staan. Ze blijven torens in één nacht installeren.


David: Ja, omdat het als essentieel werk wordt beschouwd. En inderdaad, het is essentieel voor de sekte, want ze willen overal 5G. En terwijl al deze antennes zijn opgesteld en mensen natuurlijk niet kunnen demonstreren omdat ze van elkaar geïsoleerd zijn, staan ze onder huisarrest en dat is de reden waarom ze dit doen. Elon Musk is, (ik zal hem geen psychopaat noemen, want dat is niet sterk genoeg, hij is een superpsychopaat), zich volledig bewust van de reden waarom 5G is opgezet. Week na week stuurt het meer en meer satellieten op lage hoogte, die van 5G naar de aarde zullen uitstralen. Hij heeft al goedkeuring gekregen voor tienduizend satellieten en staat op het punt om dit doel te bereiken. Dit doelwit was tweeënveertigduizend. Degenen die hij al naar boven heeft gestuurd laten de astronomiegemeenschap over de hele wereld zich klagen omdat ze de nachtelijke hemel niet kunnen  meer  zien.


En terwijl deze lockdown loopt, heeft Elon Musk de toestemming gekregen van de federale communicatiecommissie, die het gebruik van 5G heeft toegestaan zonder de effecten ervan te testen, aangezien deze commissie deel uitmaakt van de sekte. Elon Musk heeft toestemming gekregen om in Amerika anderhalf miljoen aardse antennes te installeren, die dankzij de elektromagnetisch velden met satellieten zullen worden verbonden. Ze creëren een surrealistische 5G-technologie die ze het smart grid (intelligent netwerk) noemen, bedekkende de wereld met satellieten, gietende alles dit over de aarde en creërende dit netwerk waarmee de menselijke geest via Artificiële Intelligentie (AI) zal worden verbonden. En u krijgt zelfs een punt in de tijd waarop het op een serieuze manier begint te gebeuren, namelijk in 2030, een jaar dat veel komt. Dus dit is wat er gebeurt.


Brian: En hij kreeg deze toestemming tijdens de lockdown?


David: Ja, tijdens de lockdown. 5G is een frequentiebereik. Het is niet slechts één frequentie. Als mensen naar mijn website gaan om deze link voor de London Real kijkers te zien, zien ze een New Yorkse dokter in de videoserie. Hij is een dokter die zo geïrriteerd is dat hij een video heeft gemaakt, hij kwam in opstand, hij werkte op een spoedafdeling van de intensive care in een ziekenhuis in New York. En wat hij zegt in deze video is: "Kijk, dit is niet Covid-19, het is niet wat ons is verteld." Hij zegt: "Het is ons verteld" en ik neem u mee terug naar de piramide en het feit dat iedereen doet wat hem gezegd werd te doen. "Er werd ons verteld om mensen met longproblemen te behandelen die bij ons werden gebracht, zoals mensen met een besmettelijke ziekte genaamd Covid-19. Maar dit is niet wat we zien".


Ga naar de video kijken. "Dat is niet wat we zien," zei hij en voegde eraan toe "Ik heb nog nooit zoiets gezien in termen van wat ik in hun longen zie en waar ze aan lijden en sterven." Dat is wat hij zei. "Hun longen zijn als die van iemand die op 30.000 voet vliegt, en als de druk in de cabine verdwijnt, verdwijnt ook de zuurstof, en sterft hij langzaam aan zuurstofgebrek." Hij maakte een andere analogie. "Dit is wat ik zou verwachten te zien in de longen van iemand die naar de top van Everest is geweest zonder acclimatisatie" en natuurlijk zonder een beademingsapparaat. "Het is precies wat u zou verwachten. Ik weet niet wat er aan de hand is, maar dit is niet Covid-19. Het is geen besmettelijke ziekte en ik heb nog nooit zoiets gezien." De telecommunicatie-industrie geeft het toe. Ze willen 5G tot 60 Gigahertz (GHz) brengen. En ik zou zeggen dat ze het al in het geheim hebben gedaan. 5G bij 60 GHz voorkomt dat het menselijk lichaam en het bloed zuurstof absorberen. Als iemand wordt beïnvloed door 5G tot 60 GHz frequenties, kan zijn lichaam niet genoeg zuurstof opnemen. Hij zult gewoon op straat instorten.


En deze symptomen, dat is precies wat deze dokter van New York beschreef, maar die zei: "Ik weet niet wat er mis is, ik heb nog nooit zoiets gezien." En u moet één ding begrijpen. Het is dat ze niet genoeg sterfgevallen hadden, ook al hebben ze de cijfers uitgewerkt en er alles aan gedaan om al deze sterfgevallen onder het label Covid-19 te verzamelen om het feit te rechtvaardigen dat dit virus extreem dodelijk is. Maar tegelijkertijd neemt het aantal sterfgevallen door alle oorzaken niet toe. Maar we kunnen wel zien dat ze mortuaria bouwen. In veel landen maken ze van voetbalvelden mortuaria. Ze bereiden zich voor op vele, vele doden.


Ze zijn niet geschikt. En zelfs als u de cijfers manipuleert, blijft het een feit dat het aantal gerapporteerde sterfgevallen niet rechtvaardigt dat ze alle deze oppervlakken in mortuaria veranderen. Ze zullen ze nooit met deze aangekondigd cijfers vullen. En als ze deze mortuaria massaal bouwen en de cijfers in China beginnen te dalen, zullen ze zeggen: "Oh, we hebben deze crisis overwonnen." Maar dan zullen ze eruitzien als idioten. Waarom doen ze het dan? Nou, ik zeg niet dat het gaat gebeuren, maar ik zeg dat het iets is wat we in de gaten zouden moeten houden. Ze doen het nu door al die 5G-torens overal op te zetten en al die satellieten. Hoe meer ze 5G uitbreiden, hoe meer deze 5G de gezondheid van de bevolking zal beïnvloeden. En hoe meer impact het zal hebben op de gezondheid van de bevolking, hoe meer ze zullen kunnen zeggen dat Covid-19 de oorzaak is. En als ze 5G gaan gebruiken bij 60 GHz, zullen ze veel mensen doden omdat hun lichaam niet meer in staat zal zijn om zuurstof te absorberen.


Als ze dat doen, kunnen ze beginnen met het vullen van de mortuaria en kunnen ze zeggen: "En zie u, het is de schuld van het virus en we moeten de lockdown verscherpen. En het zal eindeloos zijn." Dus, gezien de cijfers die we krijgen, moeten we voorzichtig zijn met dat. Als mensen in grote aantallen beginnen te vallen over de hele wereld waar 5G aanwezig is, en ze eindigen in deze mortuaria, dan zullen we ons serieus moeten gaan afvragen en het verband moeten leggen. Want op dit moment en op basis van de aangekondigde cijfers zou het onverklaarbaar zijn, maar niet als ze ons van zuurstof beroven. En dat zou op een heel klein oppervlak kunnen. U kunt u richten op een verpleeghuis, en met de 5G kunt u een tekort aan zuurstof creëren, en mensen zullen sterven, en ze zullen zeggen: "Covid-19". U hebt nu mensen die we burgerjournalisten noemen, mensen die hun telefoon zullen gebruiken om te filmen wat er aan de hand is. Terwijl de scholen gesloten zijn, en wat er gebeurt terwijl de mensen opgesloten zitten, nou ja, ze zetten 5G in de scholen. Weet u waar ze nog 5G installeren? In de ziekenhuizen. Ze installeren overal 5G. En als dat eenmaal gebeurd is, zullen ze de mogelijkheid hebben om mensen psychologisch en fysiek te manipuleren, en dit alles leidt in ieder geval voor een deel tot het vaccin.


10- Het bureau voor communicatie censureert omroepers


Brian: David, voordat we bij het vaccin komen, zijn er, zoals we hebben gezien, ziekenhuizen die leeg zijn en spoedgevallenkamers die leeg zijn. Dat betekent dat ze, zoals u al zei, niet gebruikt zullen worden. Dit zal de indruk wekken dat er sprake is van een overreactie die erop zou kunnen wijzen dat deze lockdownsbevoegdheden kunnen worden teruggedraaid.


David: Ja, dat klopt. De vraag is, zullen ze het toestaan en zeggen, "Oh, maar nee?" Als deze cijfers, zoals bevestigd door het Imperial College en deze idioot Neil Ferguson, niet uitkomen, wat zullen ze dan zeggen? Lockdown is de reden waarom de cijfers niet zijn uitgekomen. Dus eigenlijk kunnen ze niet verliezen. Maar u kunt zien dat in Italië, ondanks de lockdown die op 9 maart begon, de cijfers week na week zijn gestegen. Terwijl in China is het aantal gerapporteerde sterfgevallen dramatisch gedaald. Dus, zullen ze het gewoon laten gaan, en dat is het einde? Of bouwen ze deze mortuaria op een reactionaire manier voor een specifieke reden? Omdat u helemaal gelijk hebt. De media vertellen ons, en met "media" bedoel ik niet de journalisten, want dat een ding is dat ze nooit zullen weten; ze vertellen ons dat ziekenhuizen ware oorlogsgebieden zijn. Maar als ze beginnen 5G te gebruiken, en de 60 GHz frequentie om te voorkomen dat mensen zuurstof opnemen, kan het zijn dat ziekenhuizen in dit scenario eigenlijk oorlogszones zijn. Maar zoals de zaken er nu voor staan, is het niet het geval. Mensen zijn er geweest en hebben gefilmd in deze ziekenhuizen over de hele wereld en u hebt absoluut gelijk als u het probleem van deze zogenaamde oorlogsgebieden in ziekenhuizen aanpakt. Ze zijn leeg, verdorie! Ze zijn leeg! Een man omcirkelde een ziekenhuis in Stoke Mandeville in twee uur. Hij heeft de hele zaak gefilmd. De plaats was leeg, verdorie! "Hé, oh, waarom is dit ziekenhuis leeg? Het zou een oorlogsgebied moeten zijn!" Wat hebben ze gedaan? Ze hebben hem in de gevangenis gegooid.


Kijk. U had het er al eerder over. Dit is een zeer belangrijk punt. We hebben in dit land een overheidsdepartement, een overheidscensor genaamd Ofcom, Office of Communications, dat de regelgevende instantie voor de Britse omroep is en wordt geleid door een dame genaamd Melanie Dawes. Noteer deze namen. En als we deze crisis, of bijna, hebben overwonnen, moeten deze mensen ter verantwoording worden geroepen. We bevinden ons in een situatie waarin deze dame en haar organisatie, die een overheidsdienst is, daarom de Britse omroepen hebben geïnformeerd (en ze hebben zich natuurlijk lafhartig gehouden zoals gewoonlijk) dat ze met strenge sancties zouden worden bedreigd als ze op hun tv- en radiostations een discussie over een verband tussen 5G en de zogenaamde Covid-19 zouden toestaan.


De Britse regering zegt via die andere idiote gezondheidsminister Matt Hancock, aan wie geen verantwoordelijkheid zal worden gegeven voor een Lego House, dat iedereen thuis moet blijven. 66 miljoen mensen in dit land zitten in hun huis en doen wat hun gezegd wordt. Mensen zoals hij vertellen nu aan de Silicon Valley reuzen, aan Zuckerberg op Facebook, aan Sergey Brin en Larry Page op Google, aan Wojcicki op YouTube, enz., dat ze mensen die een link leggen tussen 5G en deze Covid-19-crisis moeten censureren.


Dus, wat zegt ons dat? Een, ze geven niet om vrijheid en het recht om te debatteren. Daarom hebben ze geen plaats in de regering, geen plaats aan de top van een omroep regulerende instantie. Maar dat zegt ons nog iets. Ten tweede vertelt het ons dat er een verband bestaat tussen 5G en deze gezondheidscrisis die ze Covid-19 noemen. En de enige reden waarom we er niet over mogen praten is omdat er een verband is. En wie pleit er voor 5G en het gebruik van 5G? Wie beheert de licenties voor 5G? Ofcom, dezelfde vrouw. Er is dus een verband tussen 5G en wat we Covid-19 noemen, de situatie waar we mee te maken hebben. Daarom willen ze elke discussie hierover verbieden. Als u geen debat kunt winnen (en ze kunnen dit duidelijk niet winnen), verbied het dan. Dat is het motto van elke tirannie in de geschiedenis van de mensheid.


Brian: En dat is het enige wat ze uit de omroepen hebben verbannen. Ze verbieden hen niet om over vaccins te praten, om over dit of dat te praten. Ze hadden specifieke richtlijnen, en dat is het verband tussen 5G en de pandemie. Als ik bij een radiostation of televisie zou werken, zou ik waarschijnlijk gearresteerd worden. We zouden geschorst zijn. Maar dat is niet het geval, want we worden nog niet door hen geregeerd, nog niet.


David: Hoe dan ook, ze willen dat de censuur doorgaat. Want als uw samenzwering perceptiecontrole is, wat gedragscontrole betekent, en er is een gevaarlijk virus dat heeft geleid tot huisarrest, als mensen zich realiseren dat er geen verdomd virus is, en het is een totale oplichterij, dan is de kans kleiner dat ze zich gedragen als echte schapen, omdat hun perceptie anders is, dus hun gedrag is anders. Deze perceptie vloeit voort uit de ontvangen informatie. Vandaar hun bereidheid om de informatiecontrole te domineren. En laten we onszelf deze vraag stellen. Laten we aannemen dat er absoluut geen verband is tussen 5G en deze zogenaamde pandemie op Covid-19. Wat is er verkeerd aan om het op een zendstation te bespreken om te zien of er een verband is of niet? Geen enkele.


Dus de reden dat ze niet willen dat we erover praten is omdat er inderdaad een verband is. En het feit dat de stations als zodanig handelen: "Ja, mevrouw. Sorry, mevrouw", onthult waar de echte informatie zijn. Het zijn websites zoals de mijne, LondonReal en andere organisaties over de hele wereld waar echte journalistiek plaatsvindt en waar de echte informatie beschikbaar wordt gesteld aan mensen. Vraag het niet aan de openbare dienst om ze u te vertellen. De BBC is geen nieuwsorganisatie. Het is een overheidsdepartement. Wat zij journalisten noemen zijn in feite ambtenaren. Ze noemen zichzelf journalisten, maar dat zijn ze niet. Neem elke situatie. De BBC volgt altijd de lijn van het establishment en promoot niets anders dan die lijn. En het laat ook niet toe dat het in twijfel wordt getrokken. Het is lang geleden dat de BBC van enig nut is geweest voor iemand anders dan de overheid. Dus we komen bij de vaccins.


Brian: Laten we het eerst hebben over de 5G-torens, die, amper geïnstalleerd, waren vorige week in Belfast, Liverpool, Birmingham afbrandden. Mensen reageren. Er is al deze agitatie in Facebookgroepen. Wat denkt u ervan? En ik weet dat u ons tegen het einde zult vertellen over de volgende stap die ons te wachten staat. Maar ik wil dat u me vertelt over deze actie.


David: Het is niet aan mij om iemand te vertellen wat hij of zij moet doen, want iedereen is vrij om zijn of haar eigen beslissingen te nemen. Maar u hoeft alleen maar naar de situatie te kijken. En als ze met 5G verder gaan op deze weg en hun zin krijgen, dan zal dat het einde van het menselijk leven zijn zoals wij dat kenden. Ik zeg dit al zo lang. En het antwoord was: "Oh, u bent gek! Dat David Icke gek is." En ik zei: "Goed, goed." Lachen ze nu? Mensen moeten een keuze maken.


Weet u, ik ben helemaal tegen geweld tegen mensen. En ik denk niet dat geweld het antwoord zou zijn. Wanneer u geweld gebruikt tegen mensen in de naam van iets waarvan je denkt dat het goed is, bent u slechts een spiegel van wat u probeert te bestrijden. Er is dit gezegde: "U wordt wat u vecht, u wordt wat u haat." Maar mensen zullen hun eigen beslissing moeten nemen. Het enige wat ik steeds weer zal zeggen is dat als deze 5G-uitrol doorgaat, het voorbij is. Dus, wat mensen besluiten om daar aan te doen is aan hen.


Maar het is vrij duidelijk dat mensen op deze valse basis onder huisarrest zijn geplaatst. Dus er zijn geen bijeenkomsten. Er is geen mogelijkheid tot protest. En dus hebben ze carte blanche om 5G snel in te zetten en uit te breiden, wanneer zoveel mensen hun baan zijn kwijtgeraakt en hun bedrijven zijn vernietigd omdat de overheid ze als "niet essentieel" beschouwt. Terwijl de snelle bouw van 5G-torens, met hun destructieve en psychologische potentieel, als essentieel werk wordt beschouwd. Nu hoeft u alleen nog maar de punten elkaar te verbinden en u zult zien dat er een massale samenzwering aan het werk is, met als doel 5G te uitbreiden zonder enig protest om dit plan te dwarsbomen. En dat betekent dat het niet goed is voor de mensheid. En Elon Musk, deze beroemdheid uit Silicon Valley, is net als al deze betrokkenen in dat, een superpsychopaat. Hij zou voor de rest van zijn leven in de gevangenis moeten zitten. Ik hoop dat ze hem in dezelfde cel zullen zetten als Bill Gates, want ze vormen een goed ploeg! Hij zet steeds meer satellieten die deze uiterst schadelijke 5G-frequenties naar de aarde uitzenden. Als u een surreële technologische realiteit creëert waarin elk menselijk brein verbonden is met Kunstmatige Intelligentie (AI), moet u een situatie creëren waarin elke vierkante centimeter van de planeet Wi-Fi ontvangst heeft. En de enige manier om dit te bereiken is vanuit de ruimte. En dat is wat ze doen. En Elon Musk weet dit, wat hem een psychopaat maakt. Nu we het er toch over hebben, laten we eens kijken naar Bill Gates.


Brian: En ik wil het hebben over de psychologische effecten die het op ons zal hebben.


David: Juist. Waar het ons brengt is naar het vaccin. En in dit vaccin zal er een veelheid van genetische componenten zijn die de vergiftiging van de cellen zullen uitlokken, wat op zijn beurt het exosoom zal uitlokken. Maar dit vaccin zal ook microchips bevatten die afkomstig zijn van nanotechnologie.Ik heb al eerder gezegd dat Elon Musk toestemming heeft gekregen om een miljoen aardse antennes te installeren voor de interactie met zijn satellieten. Deze nano-chips, die op verschillende manieren aan ons worden ingezet, zijn volledig onzichtbaar voor het blote oog. Daarom worden ze nano genoemd. Ze worden Smart Dust (slimme stof) genoemd. Natuurlijk hebben we het over dingen die allemaal intelligent zijn: Nanobots, neurobots, ze geven ze verschillende namen. Smart Dust (Slimme stof) zal genoeg zijn. Het idee is om ze in ons lichaam te introduceren waar ze zich zullen gedragen als de aardse antenne van Musk met zijn satellieten. Ze zullen mensen met dit netwerk verbinden, met deze surreële technologische realiteit die door kunstmatige intelligentie wordt gecontroleerd, en wij zullen computerterminals worden. Dat is het doel.


11- De vaccinzwendel


Ik zal u een klein verhaal vertellen dat zal leiden tot de fabricage van nano-chips en vaccins. Eind jaren negentig werd ik gevraagd om een CIA-wetenschapper in Californië te bezoeken omdat hij wilde dat mensen wisten wat er aan de hand was, maar hij kon het niet. En de reden waarom hij niet kon, erg duidelijk werd. Dus ik bezocht hem in zijn huis in Zuid-Californië. En zijn familie was er. En we hebben gegeten en we hebben die avond lang gepraat. En hij wilde me dingen vertellen die aan de hand waren omdat hij niet kon praten. Hij vertelde me dat hij zijn land wilde dienen en dat hij daarom bij de CIA kwam als wetenschapper. En toen hij aantrad, besefte hij dat deze samenzwering, die ik al 30 jaar aan de kaak stel, aan het gebeuren was. Daarom nam hij contact met me op. Hij zei: "Oh nee, echt niet, dat zal ik niet doen. Nee, nee, nee, nee. Dat zal ik niet doen. Ik zal hier geen rol in spelen." En hij is weg.


Het volgende wat hij zich herinnert is dat hij, nadat hij zijn werk had verlaten, het huis uit was en zich realiseerde dat hij een geheugenverlies had. Hij vertelde me dat hij zich niet herinnerde wat er daarna gebeurde, maar hij herinnerde zich dat hij na het verlaten van het huis wakker werd op die medische-type bank in een kamer alleen. Terwijl hij daar lag, herwon hij geleidelijk aan zijn capaciteiten. Hij merkt dat er iets aan zijn borstkas kleeft. Dus hij ritst zijn hemd uit en hij maakt opnieuw hetzelfde gebaar terwijl hij me zijn verhaal vertelt. Ik kan u zeggen dat ik dit echt niet had verwacht. En ik zie op zijn borst als een doorzichtige plastic shampoo zak. En binnenin, was een oranje goudige vloeistof. Voordat hij het me liet zien, vroeg ik hem: "En waarom blijft u daar werken?" Ik wist zijn antwoord al, maar ik wilde het van hem horen. "Waarom werkt u nog steeds voor hen?" En hij zei: "Vanwege dat."


In de CIA noemen we ze patches (een soort verband), degenen die "gepatcht" zijn (degenen die dit soort verband hebben ondergaan). En wat er gebeurt tijdens dit geheugenverlies is dat ze hun lichaam manipuleren. Hij zei dat er minstens duizend andere wetenschappers waren die op dat moment gepatcht waren. Dat was eind jaren negentig, rond 1997, denk ik. En dus zei hij dat ze tijdens dit geheugenverlies de lichamen manipuleren en ze volledig afhankelijk maken van deze patch om te overleven. Zo doen ze dat. Hij legde me uit dat deze patch elke 72 uur vervangen moet worden. En als u geen nieuwe dosis van dit medicijn krijgt, zult u een zeer onaangename dood sterven. Om te zien of het allemaal waar was, daagde hij hen uit en zag hij dat ze geen grapje maakten. Als hij zich niet onderwerpt en als hij hen niet zijn vaardigheden geeft om de CIA te steunen in al deze fraude en deze samenzwering van de globalistische sekte, zal hij niet opnieuw worden gepatcht. Hij zei me ook: "Ik bewaar een deel van de kennis die ze nodig hebben, en ik zorg ervoor dat ze het weten, want ik weet uit andermans ervaring dat als ze eenmaal in de citroen knijpen en er niets meer van over is, ze zich van je ontdoen." Het kostte hem veel moed om met mij te praten.


Hoe dan ook, dit is wat ik van hem heb geleerd. En onthoud, we zijn ongeveer in 1997. En niemand spreekt toen echt over nanotechnologie. Vandaag weten we dat het in alles zit. Zelfs in voedsel. Maar op dat moment was het nog niet in het publieke domein. Hij vertelde me over kleine, voor het blote oog onzichtbare microchips die ze bij mensen in vaccinatieprogramma's injecteren. Hij vertelde me waar die chips voor werden gebruikt. En het is de late jaren '90. Deze vaccins worden, gepromoot en gefinancierd door Bill Gates, als geen ander ter wereld, en een organisatie genaamd GAVI, dat Bill Gates ontwikkelt. Deze twee entiteiten willen iedereen inenten. Maar ze willen iets anders. Ze willen dat elke persoon die gevaccineerd is, "een kwantumtatoeage" krijgt, zodat ze digitaal kunnen zien of u gevaccineerd bent of niet.


Maar het is wat er gaat gebeuren met deze oplichting van Covid-19: Vroeg of laat zullen de cijfers dalen en uiteindelijk zullen ze de lockdown versoepelen. Maar ze plannen andere golven. En aangezien de vorige lockdown is ingesteld, zal er geen voorbereidingstijd nodig zijn voor toekomstige lockdown tijdens andere golven. Het zal onmiddellijk zijn. Daar gaat het over. En ze proberen mensen psychologisch onderwerpen aan hen. En ze zullen proberen ze te vaccineren. Momenteel worden zeven vaccins voorbereid voor Covid-19. Ze worden allemaal gefinancierd door Bill Gates. Dit is dezelfde Bill Gates die betrokken was bij deze Bill en Melinda Gates Foundation in de simulatie van een coronavirus pandemie, die ze deden tijdens "Events 201" en simuleerden hoe de autoriteiten zouden reageren, en dat is precies wat er gebeurde, en het gebeurde precies zes weken voordat het ding in de openbaarheid kwam in China.


Het World Economic Forum, waarbij Gates zeer betrokken is, de beroemde 1%, organiseerde ook deze pandemie van het coronavirus; en een organisatie genaamd "Johns Hopkins University Medical Operation" in de Verenigde Staten en "Johnson and Johnson" die het Covid 19-vaccin aan het ontwikkelen is. De Johns Hopkins organisatie die deelnam aan deze simulatie, de feiten tonen aan dat alles volgens plan verliep, had ook in 2018 in dezelfde geest een simulatie uitgevoerd. En wie collationeert de wereldwijde cijfers van Covid-19 gevallen en van Covid-19 sterfgevallen in de media? Johns Hopkins University, die deelnam aan die simulaties.


12- Het doel van de wereldregering


David: Het basisidee is dat als u uit de lockdown wilt komen en dat u er niet meer wilt, u gevaccineerd moet zijn met de vaccins die ze voor u hebben geproduceerd en geen meer bedreiging meer vormen voor de rest van de gemeenschap zijn.


Brian: En dat geeft u rechten.


David: Ja.


Brian: Dit is het paspoort waar Bill Gates het over had.


David: Ja. Bill Gates is een van de donkerste mensen op de planeet. En dus zitten we hier in dit dilemma waar alles op het spel staat. Of u neemt dit verdomd vaccin om uzelf onder controle te houden en uw gezondheid te ondermijnen en we zullen herhaalde pandemieën hebben, of u zult niet in staat zijn om u te mengen met de rest van de gemeenschap en u zult niet in staat zijn om het vliegtuig te nemen, en ga zo maar door. Dat is de echte reden waarom Gates en GAVI deze kwantumtatoeage hebben ontwikkeld - zodat ze konden zien wie het vaccin kreeg en wie niet, met al deze technologieën waaraan u zich zal kunnen onderwerpen en die zullen bepalen of u bijvoorbeeld wel of niet aan boord van een vliegtuig kunt komen. Oh, nee, dat kan je niet. Je bent niet ingeënt.


Brian: Dan is het als een microchip in u?


David: Ja, dat is wat deze kwantumtatoeage eigenlijk zal doen. Dat is de technologie die ze zullen installeren. Dat is het principe. Wanneer u de technologie op bepaalde punten zullen passeren, zal uw temperatuur worden gemeten. De mensen die Silicon Valley besturen zijn zogenaamd charmante mensen die om de mensheid echt geven. Wat ze zijn begonnen te doen, (mensen zoals Google) is om overheden van het bijhouden van mobiele telefoon gegevens te voorzien om te zien of mensen zich verzamelen tijdens de lockdown.


Brian: Ja, ze hebben een groep jongeren gevonden die zich op dit strand in de Verenigde Staten hebben verzameld om de Lente te vieren. Ze waren 70, en ze hebben ze opgespoord in 40 verschillende staten. Ik dacht dat het illegaal was om persoonlijke informatie te geven, maar dit is wat ze doen.


David: Welnu, zodra er een lockdown geldt en dat de democratie wordt opschorten - en dat is wat er zojuist is gebeurd - dan kom u in een tirannie terecht die alleen maar kan worden omschreven als fascistisch, totalitair, het juridische aspect of de attentie voor mensen verdwijnt omdat de regering doet wat het wil. En het zijn niet de politici die beslissen. Ze hebben niets begrepen. Het zijn de donkere pakken achter de schermen van de overheid die dat leidt. Dus, dat is slechts een stap vóór de microchip, dat is waar ze naartoe willen. Ze zullen u in reële tijd volgen waar u ook gaat. En ze zullen u vertellen dat slechts zoveel mensen zich mogen verzamelen omdat ze geen massademonstraties willen. En ze zullen het weten als u dat doet, want ze zullen u volgen. Laten we nu naar China gaan.


Al decennia lang zeg ik in mijn boeken en in mijn lezingen dat als u wilt zien wat ze morgen voor het Westen hebben gepland, kijk dan vandaag naar China. In China zijn er al miljoenen gezichtsherkenningscamera's. De Metropolitaanse Politie heeft net gezichtsherkenningscamera's geïntroduceerd. Er is een echte dictatuur in China, en dat is wat er daar gebeurt. Terwijl we in het Westen nog steeds bij "Oh nee, we hebben geen tirannie zijn. We doen het alleen omdat het goed voor ons is." Maar ze moesten het langzamer doen. Maar nu hebben ze de democratie opgeschort. Ze kunnen het sneller doen. En dus ontvouwen ze deze 5G. In China hebt u dus miljoenen gezichtsherkenningscamera's die de bevolking voortdurend in reële tijd in de gaten houden. U bent gewoon een nummer nu. Zie George Orwell, zie Huxley. Ik zag documentaires waarin ze iemand de straat op stuurden om te zien hoe lang het zou duren om deze persoon te vinden - slechts een paar minuten. "Bam, ik heb je gevonden".


Deze gezichtsherkenningscamera's, die werken met Kunstmatige Intelligentie (KI), observeren uw gedrag. En wat u doet is dat u sociale kredieten krijgt - goede jongen en goede meisje- als u u gedraagt zoals de overheid dat wil. Als dat niet het geval is, worden die kredieten u weggehaald. En wanneer u een bepaald niveau van weggehaalde kredieten bereikt, dan begin u de gevolgen te raken. Er zijn miljoenen en miljoenen mensen in China, die door zich niet te gedragen zoals de regering wil, nu een vliegverbod krijgen of zelfs een verbod om in een trein te stappen. En dat is gepland. Het is totale en absolute controle. En deze Covid-19 oplichterij, deze hoax was bedoeld om in zeer korte tijd de wereldwijde centralisatie van de macht te creëren die ik al 30 jaar aan de kaak stel en voorspel.


13- Totalitaire stille vooruitgang


Hoe wist ik dat? Als u bereid bent om urenlang te zoeken en uw "het kan niet waar zijn" opzij te zetten, dan kunt u deze samenzwering aan het licht brengen. En u kunt erachter komen wat er gepland is, want het gebeurt niet in dagen of zelfs decennia.


Hoe kon Aldous Huxley in 1932 opschieten met het Beste der Werelden, hoe is het mogelijk dat hij zoveel details kon geven over waar de wereld vandaag de dag naartoe gaat? Hoe kon George Orwell zo nauwkeurig zijn, zelfs in zijn boek "1984", dat in 1948 verscheen, waar wanneer hij, zoals Huxley op zijn eigen manier deed, technologie als televisieschermen beschreef? Vandaag de dag noemen we het Smart TV, hoewel Smart TV niets te maken heeft met TV-schermen, omdat het u constant thuis in de gaten houdt. Hoe konden mensen als Orwell - Eric Blair, zijn echt naam - weten dat deze technologie zou gebeuren als het niet bestond?


Hoe wist een man genaamd Dr. Richard Day, die een staflid was van de Rockefeller Planned Parenthood organisatie, die deel uitmaakte van de eugenetica-beweging, in 1969, dat het Internet eraan zou komen? Kijk naar wat deze Dr. Richard Day zei in een presentatie aan kinderartsen in Pittsburgh in 1969 over wat er zou gebeuren in de wereld, en het is buitengewoon. Hij vloog niet zomaar over, maar hij sprak er in detail over. Een van de dingen die hij die nacht tegen hen zei was: "We zullen jongens en meisjes gelijk maken." Niets van dit alles is toevallig. Het is volledig opzettelijk. En in 1969 beschreef hij het Internet, dat in de jaren tachtig zou zijn uitgevonden. Ook in 1969 beschreef hij de massale migratie van mensen naar Europa, waarbij hij zei dat dit zou gebeuren en waarom.


Hoe wisten ze dat? Want er is een lang gepland programma voor de mensheid dat zal leiden tot een totale controle door Kunstmatige Intelligentie en tot een controle van de menselijke geest. En het wordt stap voor stap gedaan. Dit is wat ik noem een totalitaire stille vooruitgang. U gaat stap voor stap vooruit. En elke stap wordt gepresenteerd alsof het niets met de andere te maken heeft, zodat u na een tijdje, als u terugkijkt, heel duidelijk ziet in welke richting al die schijnbaar ongerelateerde stappen u uiteindelijk hebben geleid.


Als u een insider bent, zoals Day was, (Day was een baas van Planned Parenthood, die is voortgekomen uit de eugenetica-beweging die door de Rockefeller-familie is gelanceerd. De vader van Bill Gates was de leider van Planned Parenthood en hij was, net als Bill Gates, een aanhanger van de eugeneticus Malthus. Dus we blijven de namen van deze organisaties en al deze mensen die op een of andere manier met hen verbonden zijn zien) dus als u een geïnitieerd bent zoals Day, weet u wat er gaat gebeuren. En als u als een gek werkt om erachter te komen, kunt u voorspellen wat er gaat gebeuren. Daarom zijn al deze boeken die ik de afgelopen dertig jaar heb gepubliceerd in dit opzicht uiterst profetisch, en de mensen beseffen dit nu. Waarom heb ik dit allemaal gedaan? Want als er een plan is dat de wereld schaadt, en niets en niemand komt tussenbeide om het te stoppen - waaraan ik mijn hele leven heb gewijd - dan zal het gebeuren. Ik probeer ervoor te zorgen dat dat niet gebeurt. En door het programma bloot te leggen en te zeggen "dit is het plan", zult u de toekomst voorspelen zonder ingreep. En de reden dat mijn boeken de toekomst zo nauwkeurig voorspellen is omdat ze gewoon het plan onthullen.


Chinezen hebben een spreekwoord dat zegt dat elk gevaar zijn kans heeft. Wij, dames en heren van het menselijk ras, bevinden ons nu op een punt van gevaar en kans. Als mensen blijven zitten en zich gedragen als schapen: "Woof, ja meneer, woof, woof" - als mensen het moeilijk vinden om te begrijpen wat er nu gebeurt, wow? Ze hebben nog niets gezien! En dat is precies wat ik de mensen vertel die me de afgelopen dertig jaar hebben uitgelachen: "U zult uw kinderen en kleinkinderen recht in de ogen uitleggen waarom u er niets aan doet. Want als u denkt dat het moeilijk voor u is, heb dan een beetje fantasie en zie de wereld van totale dystopie en totale controle waarin u kinderen en kleinkinderen zullen leven. En u komt naar me toe en vertelt me dat u niet klaar bent om verder te gaan en na te denken over de gevolgen."


Ik geef u wat verdomde gevolgen over waar we heen gaan als we blijven zeggen - "Ja, maar ik kan in de problemen komen", maar verdomme! Kijk naar de gevolgen die boven u hoofd hangen als u niets doet! We moeten stoppen met het buigen voor deze sekte. En laat me de dingen relativeren. We hebben een Minister van Volksgezondheid, ik heb twijfels over zijn neurale capaciteiten. Hij neemt geen beslissingen. Hij is gewoon een stroman van echte macht, die hem achter de schermen, de adviseurs en zo verder leidt. Maar deze Hancock: "U moet dit doen", en 66 miljoen mensen doen het zonder na te denken. En we gaan zitten en koken in de 5G, die tot 60 GHz gaat, en we kunnen niet meer ademen. En de mensen zitten daar: "Uh, nou, nee, dat kunnen we niet. Dat zijn de bevelen van de overheid".


We bevinden ons letterlijk op een kritiek punt in de menselijke geschiedenis. Dit is het einde van onze soort zoals we die kennen, als we nu en in de hele wereld niet iets doen. In al die jaren hebben de mensen tegen mij gezegd: "Een handvol mensen alleen kan de wereld niet regeren. Het is absoluut belachelijk." Nou, dit handjevol mannen was nog steeds in staat om de hele planeet binnen een paar weken in lockdown te plaatsen! Hoe konden ze dat niet doen? Ze doen het nu!


14- Elon Musk's betrokkenheid bij Covid-19


Hoe lang gaan we dit nog volhouden? Want de volgende stap is het rantsoeneren van voedsel. Wat zou mensen anders kunnen blootstellen aan een grotere afhankelijkheid, als het voedsel niet is die door de staat worden gecontroleerd? Laat me u vertellen waar we naartoe gaan. Ik heb het al eerder gezegd, maar ik zeg het nog een keer. Ze zullen ons direct in een situatie brengen waarin voedsel zoals we dat wisten zal verdwijnen om plaats te maken voor synthetisch voedsel. Al die aanvallen op het vlees, al die scherpe kritiek op het voedsel, enzovoort, nou ja, ook dat is vooruitgang op totalitair niveau. Welke industrie in de wereld wordt het meest getroffen door de lockdown? Restaurants, enzovoort. Ze zijn gedoemd om op de lange termijn te verdwijnen omdat ze het voedsel willen controleren. Als ze het voedsel controleren, controleren ze u. En als u niet doet wat ze u zeggen, zult u geen eten hebben. Dit is wat ons te wachten staat. En tenslotte zal onze hersen verbonden zijn met kunstmatige intelligentie (AI) en zullen we niet meer in staat zijn om voor onszelf te denken. De A.I. zal het denkwerk voor ons doen.


Brian: Is dit het doel achter het vaccin, de nanotechnologie?


David: Ja, en ze vertellen het ons. Deze kerel, Ray Kurzweil, een andere verdomde psychopaat uit Silicon Valley, zit in het leiderschapsteam van Google en hij zei dat tegen 2030 het menselijk brein verbonden zal zijn met AI. Dit zijn zijn eigen woorden, niet de mijne: "Vanaf dat moment zal de AI steeds meer voor de mensen denken, totdat uiteindelijk het menselijk denken zoals wij dat kennen virtueel verwaarloosbaar wordt." Dat is wat hij in een notendop zei. Dus we hebben deze psychopaat, Elon Musk. Hij kwam een paar jaar geleden opdagen, en u herinnert u misschien de zin die hij zei: "AI zou het einde van de mensheid kunnen betekenen." Wat heeft hij dan gedaan? Hij richtte een bedrijf op genaamd "Neuralink" dat tot doel heeft het menselijk brein te verbinden met computers. En hij runt ook SpaceX. Deze organisatie die die satellieten daarboven neerzet. En hij leidt ook Tesla, Tesla auto's. En dit zijn elektrische auto's.


En dat is precies wat de Britse regering zojuist heeft gedaan. Waarom willen ze auto die op de benzine en diesel rijden bevriezen? Omdat ze een tijdperk willen waarin voertuigen autonoom zullen zijn, waarin computers bepalen waar u naartoe gaat. Met een benzinewagen rijdt u, als u er eenmaal in zit, en beslist u waar u heen wilt. In een autonome auto gaat u slechts zover als de computer u toestaat. En deze computers zullen zo geprogrammeerd worden dat u nergens heen gaat waar de overheid niet wil dat u naartoe gaat. En nu hebben we deze autonome auto's - u weet wel, deze slimme straten die in Engeland zijn gebouwd en die "Smart Motorways" worden genoemd. Het is erg gevaarlijk. Dit ding heeft al de dood van veel mensen veroorzaakt, maar het kan ze niet schelen. Ze zijn immers psychopaten. Deze slimme straten die ze bouwen zijn voor autonome voertuigen.


En Uber, een ander bedrijf uit Silicon Valley, verliest fenomenale hoeveelheden geld in het streven naar zijn wereldwijde taxi-objectieven; maar geld is niet het probleem. Het was ook niet het onmiddellijke probleem voor Amazon toen dat bedrijf een ongelooflijke hoeveelheid geld verloor in zijn verhoging naar het monopolie. Dankzij de lockdown zal zijn aandeel in de wereldmarkt natuurlijk nog meer dan voorheen deze markt kunnen domineren, in een tijd waarin alle kleine bedrijven worden vernietigd. De markt van Uber is dus het autonome voertuig, de autonome "taxi". Wat verklaart waarom hier zoveel geld wordt geïnjecteerd. Geld is niet het doel op zich. Het maakt niet uit hoeveel ze verliezen. En daarom vernietigen ze alle taxibedrijven in de wereld om dit monopolie te krijgen. Wat is een van de gevolgen van insluiting? Het vernietigt de taxibedrijven, maar niet Uber.


En aangezien we geen autonome auto's, benzine- en dieselauto's tegelijk kunnen hebben, wat doen ze dan wel? Ze afschaffen benzine- en dieselauto's, gebaseerd op het belachelijke idee dat de mens verantwoordelijk is voor de klimaatverandering. Dit is een andere mythe van 1% die door computermodellering is voorspeld. Deze computermodellering werd gedaan door dezelfde mensen die de computermodellering van het zogenaamde virus deden. Autonome voertuigen worden aangedreven door elektriciteit, zodat elektrische auto's - "om het milieu te redden" - slechts een opstap zijn naar autonome elektrische voertuigen. En Musk weet dit.


15- De hunger games maatschappij (Hongerspelen)


David: Dit bedrijf dat ze nu zo snel bouwen, zou ik het beschrijft als Hongerspelen Maatschappij, deze film die een paar jaar geleden uitkwam, waar u een kleine 1% hebt die de hele rest van de bevolking in slavernij en afhankelijkheid van die 1% beheert. Wat zijn de gevolgen deze lockdown in de wereld? Precies dat. Met opzet. Daarom hebben ze het gedaan. En in het midden is er een politie- en militaire staat om deze status quo te handhaven.


Brian: David, kunt u de economische gevolgen hiervan uitleggen?


David: De Hongerspelen Maatschappij die ik zojuist heb beschreven is niet mogelijk zolang een groot deel van de bevolking een zelfstandig inkomen heeft. U kunt mensen niet in deze door armoede geteisterde, achtergestelde massa's storten - en dat is wat deze Hongerspelletjesmaatschappij verondersteld wordt te zijn - als mensen een onafhankelijk inkomen hebben, of bedrijven, en dat soort dingen omdat ze het geld hebben om niet achteruit te gaan. Ze hebben dus al deze bedrijven en al deze banen vernietigd. Veel van deze bedrijven zullen nooit meer openen. En wat hebben ze gedaan? Ze hebben een globaal massale afhankelijkheid tegenover de Staat gecreëerd. En als u deze staat, deze Staat en deze Staat neemt en u gaat naar het volgende niveau, hebt u de sekte die dit hele afschuwelijke scenario orkestreert.


Brian: De beroemde stimuleringspakketten. Ze hebben er net een aangenomen in de Verenigde Staten, van 2 biljoen tot 6 biljoen dollar. En nu willen ze er nog een doen, en nog een.


David: En dit is alleen maar om de regering economisch te vernietigen. En zij zullen zeggen: "Het economische systeem zoals wij dat kennen is niet meer levensvatbaar. We kunnen het niet herleven. Wat we dus zullen doen, omdat we zoveel om de mensheid geven, is een heel nieuw economisch systeem invoeren dat gebaseerd is op een digitale munt," iets wat ik al sinds ongeveer 1993 in mijn boeken voorspelde. En in alles wat we doen en alles wat we kopen, zullen ze het weten en zullen ze op elk moment kunnen beslissen of we wel of niet kunnen kopen. Als u nu een winkel binnengaat en betaalt met een creditcard, digitaal geld, en ze zeggen tot u: "Oh, sorry, de computer accepteert uw kaart niet", u kunt zeggen oké, ik betaal contant. Dus wanneer er geen cash meer zal zijn, geen briefjes meer (want deze sekte heeft alles gepland met deze viruszwendel), alles wat ik heb gezegd sinds de eerste dag houdt steek. Ze zeggen dat geld gevaarlijk is omdat u besmet zou kunnen zijn met het virus. Het is onzin. Dus mensen die vroeger geld aannamen, nemen het niet meer aan omdat ze denken dat ze het virus kunnen pakken. En er zijn de mensen in het bedrijf dat de automaten runt die 3 of 4 dagen geleden zeiden dat aan het eind van de zomer het geld op zou raken vanwege het virus.


Brian: En Groot-Brittannië heeft net plastic geld geïntroduceerd, wat het virus waarschijnlijk voor lange tijd zal tegenhouden.


David: Juist. Dit heeft niets te maken met gezondheid. Het gaat allemaal om controle. Dit is allemaal onzin. Hoe dan ook, wanneer het geld zal hebben verdwenen, is dat het idee, u hebt alleen maar digitaal geld - en het plan is dat alles op uw microchip staat. Ik verwijs u terug naar totalitaire stille vooruitgang, een stap en dan nog een stap en dan nog een stap. Nu zullen ze voor uw telefoon zorgen. Ze hebben voor uw contant geld gezorgd. Toen zorgden ze voor uw creditcard, en nu zullen ze voor uw telefoon zorgen. Er is nu digitale telefoons. Alles staat op uw telefoon. En deze telefoon wordt de externe microchip. Ze hoeven alleen maar een stap verder te gaan. Het staat allemaal in mijn boeken uit de jaren '90.


16- De gevaren van de technocratie


David: Dus als u naar een winkel gaat en u wilt betalen met uw chip of wat dan ook en het wordt niet geaccepteerd door de computer, hoe zult u dan iets kopen? Dat zult u niet kunnen. De dissidenten van dit systeem - waarvan ik ben en zal zijn tot het einde en tot mijn laatste adem - zullen zeer snel van de lijst met wenskaarten van de computer verdwijnen. Dit is een totale en absolute controle.


Brian: Dat is wat ze nu in China doen, nog een keer.


David: Ja, en zoals ik al eerder zei, deze Hongerspellen maatschappij is het fascisme, het is het communisme die verschillende namen zijn voor dezelfde tirannieën, de centralisatie van de macht in de handen van enkelen. Maar wat ze creëren is een wereldwijde technocratie. En technocratieën worden gedefinieerd als samenlevingen die worden gecontroleerd door bureaucraten en niet door gekozen politici. Ze zullen gaan weg. Dat is het plan. Hoe meer ze de politici in het openbaar in diskrediet zullen brengen, hoe meer het publiek zal zeggen "Oh ja, ze zijn toch al nutteloos, dus laten we verder gaan met de technocratie." Deze technocratische samenleving zal dus worden geleid door bureaucraten, wetenschappers, ingenieurs en technocraten.


Al deze mensen in Silicon Valley zijn technocraten. En de technocraten in Silicon Valley regeren al over de wereld (en we mogen Israël ook niet vergeten, want het is nu de tweede Silicon Valley in de wereld, hoe verwonderlijk dat ook klinkt). De meeste politici hebben geen idee wat er in Silicon Valley gebeurt, laat staan dat ze er wetten voor het maken. Zij leiden het. De Gates leiden alle vaccinatiesoperaties en de Wereldgezondheidsorganisatie. Dus de technocraten nemen nu al de controle over. En hoe meer we in deze technocratische en technologische AI-maatschappij komen, hoe meer technocraten aan de macht komen omdat de politici overbodig zijn geworden.


Er is deze kerel die in de jaren dertig van de vorige eeuw aan het hoofd stond van de Canadese technocratische partij en hij voerde campagne voor zo'n maatschappij. Weet u van wie hij grootvader was? Elon Musk. Hij kan niet per ongeluk doen wat hij doet. En hij weet heel goed wat hij doet. En we moeten deze mensen niet aanbidden. We moeten de Gates niet aanbidden, noch de verdomde Musk, en de Bezozes – een andere - noch Brin en Page van Google, noch Wojcicki van YouTube. Ze hoeven niet te worden aanbeden. Integendeel, ze moeten worden onthuld. Ze moeten aan de kaak worden gesteld voor wat ze doen, namelijk voor deze dystopische technocratische samenleving die gebaseerd is op AI en de totale censuur van elke andere vorm van mening of informatie die in tegenspraak is met de officiële vertegenwoordiging die ze opbouwen. Om deze reden hebben Ofcom en verdomde Melanie Dawes elk debat in de Britse media die 5G aan Covid-19 koppelen, verboden.


Laat me u dit vertellen, Brian. Of beter gezegd, laat me u dit vertellen voor de radio-omroepen. Laat me dit zeggen tegen iedereen die dit accepteren. Laat me dit aan de ambtenaren van het recht vertellen. "Papa, wat heb je gedaan toen de wereldfascisten kwamen en het economische systeem werd vernietigd, en nu moeten we alles doen wat de staat zegt, anders krijgen we onze maandelijkse toelage niet. Wat heb je gedaan, papa?" Mensen, "Ik zat daar gewoon, geliefd." En de verslaggevers: " Ik hielp het op te zetten door tegen het publiek te liegen." En de politie: "Ik volgde alleen maar bevelen op, geliefd." Veel succes in dit gesprek met uw kinderen en kleinkinderen als u de feiten en de realiteit onder ogen ziet van wat er aan de hand is.


17- De brutale lockdown


David: En nu, ga ik dit zeggen aan de politie. Er zijn veel slimme, authentieke en goede mensen in de politie. Tegelijkertijd zijn er ook monumentale debielen en echte psychopaten die houden van wat er gebeurt… Ik zeg tegen de goede mensen, authentieke, intelligente mensen in de Politie van dit land dat uw kinderen en kleinkinderen in deze wereld zullen moeten leven, aan de creatie waarvan u rigoureus zult hebben deelgenomen - hetzelfde geldt voor de militairen. Jullie handhaven wetten, niet om het publiek te beschermen, maar om de wil van een sekte te beschermen en te respecteren die psychopaten zou maken passeren als Moeder Theresa. Wat bent u aan het doen? Kijk uw kinderen eens in de ogen! Kijk uw kleinkinderen eens in de ogen! En vertel me dat u een fascistische tirannie in stand zult houden die deze kinderen als ieder ander in de val zal lokken en veroordelen. Trek uw uniform uit, verlaat de Politie. We kunnen niet een beroep aan de psychopaten doen. We kunnen niet een beroep aan de idioten in uniform doen. Maar we kunnen een beroep doen op het zeer grote aantal goede mensen en oprechte en zorgzame mensen in de politie. Waarom dwingt u het fascisme af?


Brian: Wat kunnen we doen, David?


David: Het is niet mijn taak om mensen te vertellen wat ze moeten doen. Het is mijn taak om te wijzen op de gevolgen als we achteroverleunen en een handvol psychopaten en idioten - want dat is de dynamiek - toelaten onze toekomst te vernietigen, ons levensonderhoud te vernietigen, de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen te vernietigen. Blijf nog stilstaan, en dat is het einde van het spel. Wat hebt u te verliezen? De meeste mensen zijn toch al alles kwijt, dus wat hebt u te verliezen?


18- Het leven in lockdown


David: Als u geconfronteerd wordt met een leger dat u aanvalt wanneer u een plek hebt om naartoe te vluchten, zult u waarschijnlijk vluchten. Het leger is het symbool van deze sekte en al haar instanties. Maar als u in een ravijn zit en er is maar één uitweg en het leger blokkeert u weg, wat ga u dan doen? Dan staat u op en zegt: "Echt niet, dat zal ik niet accepteren. Wilt u dat ik dit doe? Wilt u dat ik dat doe? Wat bent u aan het doen?" Want als u nergens heen kunt, hebt u niets meer te verliezen.


En weet u wat er net is gebeurd door die lockdown? De mensheid kan nergens heen. Dus waar gaat u heen? Wat gaat u eraan doen? Gaat u dat gewoon accepteren? Zult u een heel klein aantal mensen u dit laten aandoen? Of gaat u zeggen: "Echt niet." En ik zal u vertellen wat ik doe. Ik ga uit wanneer ik maar wil. En ik kom bij niemand in de buurt. Want zelfs als ik zeg dat ze een grote leugen slikken, respecteer ik hun rechten en hun overtuigingen dat er een soort gevaar is. Dus ik blijf uit hun buurt. Als ik mijn huis verlaat, zie ik niemand. Ik stap in mijn auto, rij naar het platteland, loop. Ik zie niemand, niemand in de buurt. Dan rij ik naar huis en stap ik in mijn auto. Ik parkeer mijn auto en ga terug naar mijn appartement. Ik zag niemand. In Groot-Brittannië mag ik dat volgens deze psychopaten en idioten één keer per dag doen. Maar ik zei hen: "Stuur me een man in uniform. Het kan me niet schelen wat voor een kleren het is. En als ze me kunnen uitleggen waarom wat ik net beschreef, of ik het nu één keer of tien keer per dag doe, iemand pijn zal doen, zelfs naar uw belachelijke maatstaven, dan zal ik stoppen met het doen." Maar ze zullen het nooit kunnen, want het is natuurlijk volkomen absurd.


En het feit dat het een onzin is, het feit uit te gaan en weg zijn van iedereen - als u het één of tien keer per dag doet, maakt niet uit. U zult niemand pijn doen, zelfs niet volgens hun belachelijke normen. En zo is het. U kunt maar één keer uitgaan. Dat zegt u waar dit over gaat. Het gaat niet om uw gezondheid. Het gaat om controle. Het gaat over een controleplan dat heel, heel ver teruggaat en nu op weg is naar de verwezenlijking ervan. Dit alles wordt in mijn boeken uitvoerig beschreven, het oude en het moderne natuur van dit alles, want het is niet iets nieuws. Het is iets dat zijn laatste fase heeft bereikt. En hier zijn 8 miljard mensen, 66 miljoen in Groot-Brittannië, tegen een klein aantal mensen die iedereen opsluiten. Ik vermoed een uitweg.


Brian: Welke, David? Wat is de oplossing? Moeten we een beslissing nemen op basis van onze eigen kennis en onderzoek, en ook op basis van ons eigen gevoel voor wat juist is?


David: Laat me even dit zeggen, Brian. We zijn in deze hele verdomde rotzooi terechtgekomen omdat we akkoord gingen met de macht. Al deze kracht is gewoon onze perceptie dat het deze kracht heeft. 66 miljoen tegen een handvol, ik denk niet dat het macht heeft. Dus als we in deze puinhoop zijn geraakt door toe te geven aan de illusie van macht, wat is dan het verdomde antwoord? Door het niet meer te doen. En dan zullen we zien waar de echte macht ligt. En het is niet in de handen van een paar mensen. [...]


Brian: Ik denk dat dat precies is waar we vandaag gaan eindigen, David.


David: Ik zal u de hand schudden, en u kunt me niet de Covid-19 geven die niet bestaat!


[Einde van het interview]


19- Conclusie


Nu u erachter bent gekomen wat er achter deze komedie genaamd Covid-19 schuilgaat, is het aan u om uw voorzorgsmaatregelen te nemen. Val niet langer in de valkuil van de leugen die worden gepropageerd door de besluitvormers van deze wereld, die allemaal aanhangers van satan zijn, wiens missie het is om de mensheid te vernietigen. Blijf alert. Wees verlicht. Vlucht uit 5G zoals de pest. Bescherm uzelf tegen de golven, want die zijn uiterst schadelijk voor de gezondheid. Vermijd alle microgolfovens en vermijd zoveel mogelijk het gebruik van Wi-Fi. Wifi vernietigt geleidelijk aan uw gezondheid.


U kunt het Coronavirus bestrijden, zowel preventief als curatief. De oplossingen bestaan. Dus als u het al hebt, raak dan niet in paniek. Het Coronavirus kan, net als alle andere influenzavirussen, met groot gemak worden genezen. Laat u niet afleiden door de demonen van de WereldHekserijOrganisatie (WHO), wiens echte missie het is om de hele wereld in ziekte te houden. Deze hypocrieten die u de indruk geven dat ze voor uw gezondheid werken, werken er hard aan om ervoor te zorgen dat u nooit gezond bent. Nu bent u gewaarschuwd.


De psychopaten van de WereldHekserijOrganisatie vechten systematisch tegen elke remedie die u echt kan genezen, en ze zorgen ervoor dat u alleen maar vergiften ter beschikking krijgt die ze medicijnen of vaccins noemen, en waarvan het enige doel is uw leven te vernietigen. Terwijl veel Afrikaanse artsen en onderzoekers hun bevolkingen genezen met effectieve en overtuigende geneesmiddelen die ze hebben gemaakt, vertellen de waanzinnige personen van WereldHekserijOrganisatie u dat er momenteel geen bewijs is van een geneesmiddel die het Coronavirus kan voorkomen of genezen. Ze zijn vastbesloten om de hele wereld het gevaarlijke nieuwe gif op te leggen dat ze produceren. Dit gif heet het Vaccin tegen Covid-19.


Er zijn verschillende efficiënte geneesmiddelen voor het Coronavirus. U hoeft alleen maar te kiezen welke u wilt. Als u liever genezen wilt worden door de moderne geneeskunde, zijn er verschillende Afrikaanse artsen en onderzoekers die het Coronavirus met groot succes behandelen. Een van hen, Dokter Valentin AGON, heeft een medicijn ontwikkeld dat Apivirin 500 heet en dat het Coronavirus binnen 3 dagen volledig vernietigt. Wees niet verbaasd als de idioten bij de Drugsregulerende Agentschap dit geneesmiddel verbieden en u vertellen dat het niet is goedgekeurd of gevalideerd door de WereldHekserijOrganisatie.


Laat deze gekke mensen niet meer voor u beslissen wat goed of slecht voor u is. U moet weten dat deze criminelen voor de belangen van de farmaceutische kartels werken, niet voor u. Ze zijn niet geïnteresseerd in uw leven. Onthoud alstublieft voor eens en altijd dat u niet geschapen was door deze geesteszieken. Geen van hen heeft het recht om te beslissen als u zult leven of sterven. Laat ze u niet meer hun schepsels maken door uw leven op te stellen zoals zij dat willen.


Als u de voorkeur geeft aan natuurgeneeskunde, moet u eerst weten dat verschillende Afrikaanse Natuurgenezers verschillende combinaties van natuurlijke geneesmiddelen tegen het Coronavirus hebben ontwikkeld. U kunt sommige van deze combinaties vinden in een document getiteld "De Natuurgeneeskunde Heeft een Antwoord op het Coronavirus", dat te vinden is op www.mcreveil.org in het Gezondheidsrubriek.


U moet ook weten dat President Andry Rajoelina van het grote Afrikaanse Eiland Madagaskar, met de hulp van Afrikaanse Artsen en Onderzoekers onder leiding van Dr. Jerome Munyangi, een zeer effectief geneesmiddel tegen het Coronavirus heeft ontwikkeld. Dit geneesmiddel in de vorm van een kruidenthee genaamd Covid-Organics, gemaakt van de Artemisia plant, levert in slechts zeven dagen resultaat op. Dit geneesmiddel is zo effectief dat er tot nu toe geen sterfgevallen zijn geweest door coronavirus in Madagaskar. Vraag de tovenaars van de WereldHekserijOrganisatie (WHO) wat ze van dit geneesmiddel vinden en u zult de reden begrijpen voor de verschillende namen die we hebben gebruikt om deze mensen te beschrijven.


Laten we terloops eraan herinneren dat de Artemisia die momenteel in Madagaskar wordt gebruikt om het Coronavirus te voorkomen en te genezen, hetzelfde product is dat door de Afrikaanse Dokter-Onderzoeker Jerome Munyangi werd gebruikt om Malaria te voorkomen en te genezen. Dr. Jerome Munyangi werd bijna vermoord door de farmaceutische kartels maffia, en de WHO, waarvoor hij werkt, is tegen dit geneesmiddel. Frankrijk en België hebben dit geneesmiddel verboden. Dus u kunt de hypocrisie van deze demonen, die beweren dat ze voor uw gezondheid zorgen, gemakkelijk begrijpen.


Laten we ook niet vergeten dat in een Centraal-Afrikaans land dat Kameroen heet en dat 40 jaar lang werd geregeerd door een bende schurken van de ergste soort, enkele maanden geleden in de stad Bangangte een veld van enkele hectaren Artemisia werd vernietigd, zonder enig motief, door idioten die bereid zijn miljoenen levens op te offeren voor een paar bankbiljetten. En alsof dat nog niet genoeg was, werd de eigenaar van dit veld als een gewone crimineel gearresteerd en in hechtenis genomen door deze bende van uitschot die bij vergissing administratieve autoriteiten zijn genoemd.


Tot slot moet u weten dat u kunt genezen van het Coronavirus en alle andere natuurlijke ziekten door een goed voeding. Lees voor meer informatie het artikel "Ziekte en voeding", dat u kunt vinden op de website mcreveil.org, in de rubriek Gezondheid.


We raden ook u aan om de artikelen getiteld "Geneeskunde C: Een Georganiseerde Genocide", "Het Vaccin: Een Extreem Gevaarlijk Gif" en "De Waarheid over AIDS" te lezen. Deze artikelen zijn van groot belang om te begrijpen hoe de satanisten van deze wereld mensen manipuleren door middel van ziekten en welke zogenaamde oplossingen zij bieden om deze ziekten te behandelen. U kunt deze artikelen op de website www.mcreveil.org, in het Gezondheidsrubriek vinden.


Tot slot willen we onze dankbaarheid uitspreken aan de Onderzoeker David Icke voor het risico dat hij nam om dit satanische plan bloot te leggen, en aan de journalist Brian Rose die zijn tv-zender in gevaar bracht door dit interview te doen, ondanks de dreigementen die hij had ontvangen. Dit interview werd verboden door YouTube, Vimeo, Facebook en de regelaar van Britse telecommunicatie Ofcom. Als u geïnteresseerd bent in meer artikelen over onderwerpen die niet door de liegende media worden behandeld, voelt u vrij om dan de website van David Icke, DavidIcke.com, of de website van Brian Rose, londonreal.tv te bezoeken.


De genade zij met allen, die onze Here
Jezus Christus onvergankelijk liefhebben!

 

Uitnodiging

 

Beste broeders en zusters,

 

Als u bent weggelopen van valse gemeenten en wilt weten wat u moet doen, dan zijn hier de twee opties die u ter beschikking staan:

 

1- Kijk of er om u heen andere kinderen van God zijn die God vrezen en verlangen te leven volgens de Gezonde Leer. Als u er vindt, voel u vrij om u bij hen aan te sluiten.

 

2- Als u er geen kunt vinden en u wilt zich bij ons aansluiten, onze deuren staan voor u open. Het enige wat wij u vragen te doen is eerst alle Onderrichten te lezen die de Heer ons heeft gegeven, en die te vinden zijn op onze website www.mcreveil.org, om u ervan te verzekeren dat zij in overeenstemming zijn met de Bijbel. Als u zij in overeenstemming met de Bijbel zijn vindt, en bereid bent u te onderwerpen aan Jezus Christus, en te leven naar de eisen van Zijn woord, zullen wij u met vreugde ontvangen.

 

De genade van de Here Jezus zij met u!

 

Bron & Contact:

Website: https://www.mcreveil.org
E-mail: mail@mcreveil.org

Klik hier om dit Boek in PDF te downloaden