Waarschuwingen

 

Dit Boek is gratis en kan op geen enkele manier een bron van handel vormen.

 

U bent vrij om dit Boek te kopiëren voor uw preken, of om het te verspreiden, of voor uw Evangelisatie op Sociale Netwerken, op voorwaarde dat de inhoud ervan op geen enkele manier wordt gewijzigd of aangepast en dat de mcreveil.org website als bron wordt geciteerd.

 

Wee jullie, hebzuchtige agenten van satan, die zullen trachten deze onderrichten en getuigenissen te commercialiseren!

 

Wee jullie, zonen van satan, die deze onderrichten en getuigenissen graag publiceren op Sociale Netwerken door het adres van de website www.mcreveil.org te verbergen, of door de inhoud ervan te vervalsen!

 

Weet dat jullie aan het rechtssysteem van de mensen kunt ontsnappen, maar jullie zullen zeker niet ontsnappen aan het oordeel van God.

 

Slangen, adderengebroed, hoe zult gij ontkomen aan het oordeel der hel? Matteüs 23:33

 

HET GEVAL GBAGBO: SPRINGPLANK VAN AFRIKAANSE ONTWAKEN


1- Inleiding


Beste vrienden en broeders, we zijn blij tot uw beschikking deze "zeer rijke publicatie" stellen, zoals de beroemde Afrikaanse historicus, onderzoeker en schrijver, John Boa, het beschreef, die heeft trouwens zijn behoud in de Afrikaanse archieven aanbevolen. Dit boek helpt u te begrijpen hoe de luciferianen van deze wereld, en in het bijzonder de franse luciferianen die beweren, goden te zijn, hebben gezworen, naar de rest van de wereld te laten zien, dat Afrikanen hun schepselen zijn, en dat zij (de fransen) met deze schepselen kunnen doen wat zij willen. Wij adviseren u dit boek en ook de andere boeken van de serie over de Illuminati, dat u kunt vinden op de website www.mcreveil.org.


2- Eindelijk een echte getuige voor nyang bensouda?Zoals u al weet, de beroemde verraderlijke, pover en zeer corrupte aanklager nyang bensouda, aanklager van het Strafhof voor Inheemse Mensen, die ten onrechte International Criminal Court (ICC) werd genoemd, heeft verzonnen, zeven jaar lang, veel getuigen tegen de gekozen President van Ivoorkust, Laurent Gbagbo. Vanuit haar fabriek kon ze tientallen van deze leugenaars en andere verklikkers produceren. In feite produceerde ze bijna 300 getuigen, sommigen van gedachten veranderden pas kort na het contact, anderen trokken zich terug voordat ze werden opgeroepen om te getuigen. En degenen die toestemden om te getuigen, bijna allemaal, zelfs tegen hun wil, bevonden meer geneigd om te getuigen voor kwijting en niet voor de aanklacht.

Maar toen de verraadster in opperhoofd wanhopig werd, had ze een origineel idee. In haar vruchtbare verbeelding dacht ze aan een atypische getuige, een getuige die volgens haar plannen zou moeten slagen waar alle andere getuigen gefaald hebben. Het is deze buitengewone getuige die nyang bensouda tegen alle verwachtingen in zal kunnen helpen om president Gbagbo te veroordelen, dat de sarkozy-schurk en zijn bende internationale schurken niet in staat waren te vermoorden. Deze wondergetuige is Youssouf, de stier die u op de foto hierboven ziet.


Tot slot zal de dorst van nyang bensouda om de gekozen vertegenwoordiger van het Ivoriaanse volk en de waardige zoon van Afrika, Laurent Gbagbo, veroordeeld te zien, bevredigd kunnen worden, met de hulp van deze geniale getuige, die volgens nyang bensouda de enige zou moeten zijn die de alle vernietigende bewijzen in handen heeft dat de VN (deze criminele en racistische organisatie), de ongelukkige NGO's die leven van het bloed dat in Afrika stroomt en andere vampieren van allerlei aard, verklaard hebben te hebben opgeslagen tijdens de franse staatsgreep in Ivoorkust. De vele bewijzen betreffende de vermeende oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid van President Laurent Gbagbo, zijn vrouw Simone Gbagbo en zijn minister Blé Goudé, dat deze criminele organisaties hebben aangekondigd dat ze in hun bezit zijn en dat nyang bensouda nog steeds niet in staat is geweest voor de rechtbank te produceren, is het misschien deze stier Youssouf wel degene die zou ze in zijn bezit hebben. En als dat het geval is, zal nyang bensouda eindelijk van haar champagne genieten en haar meesters bewijzen dat ze de twee miljoen dollar niet voor niets had gekregen.


We kunnen haar alleen maar veel geluk met deze nieuwe getuige tegen het waardige Afrika wensen. Vind hieronder het interview tussen nyang bensouda, de pover en zeer corrupte aanklager van het Strafhof voor Inheemse Mensen (ICC) en Youssouf, de stier. Geniet van het lezen!


3- Interview tussen Nyang Bensouda en Youssouf


Nyang Bensouda: Youssouf, dit is een serieuze tijd, ik heb je echt nodig.


Youssouf: Wat is er mis, mevrouw?


Nyang Bensouda: Het geval Gbagbo is veel ingewikkelder dan ik dacht.


Youssouf: Wat bedoel je?


Nyang Bensouda: Besef je dat sinds zeven jaar lang dat ik hard werk om bewijzen tegen die man Gbagbo te vinden, niets werkt?


Youssouf: Maar ik dacht dat er te veel bewijzen waren, mevrouw. Dat werd zelfs aangekondigd voordat President Gbagbo werd omvergeworpen.


Nyang Bensouda: Ja, maar er is één ding dat je niet weet, Youssouf. Dat werd aangekondigd omdat we ons niet konden voorstellen dat Gbagbo levend zou uitkomen van de bomaanslag op zijn woning. In feite het project die voor hem en zijn familie voorbereid was, was om ze allemaal te vermoorden. Niemand had verwacht dat er iemand levend uit dit soort van bomaanslag zou komen. Dus we waren allemaal erg verrast dat na deze grote bomaanslag ze allemaal nog in leven waren. En helaas voor ons werden sommige van de gegeven instructies niet opgevolgd.


Youssouf: Welke, mevrouw?


Nyang Bensouda: Mijn meesters waren er zeker van dat na de bomaanslag Gbagbo niet levend uit zijn woning kon komen. Maar ze wisten niet zeker of Gbagbo echt in zijn woning was. Daarom hadden ze duidelijk de rebellen gevraagd, Gbagbo neer te schieten, als hij ergens anders was verborgen en levend gevonden. Maar de rebellen hebben dat niet gedaan.


Youssouf: Ah, ik begrijp het! Dus dat rechtvaardigt watao's verschijning in de media. Hij had in de media verklaard dat de erbarmelijk en de beruchte ambassadeur van frankrijk in Abidjan, jean-marc simon, hem aanviel en wilde hem laten vertalen in het ICC omdat hij weigerde President Gbagbo te doden. Dus zijn verklaringen waren waar?


Nyang Bensouda: Dat klopt. Hij kan zich niet veroorloven zo'n publieke verklaring over de ambassadeur van frankrijk af te leggen als dat verkeerd was. Deze idioot opschept, Gbagbo niet gedood te hebben. Hij weet niet dat hij ons in echte problemen heeft gebracht. Ik heb mijn hoofd al zeven jaar gebroken, zonder enige hoop op succes. Als hij Gbagbo en zijn familie had vermoord, zoals guillaume soro minister Désiré Tagro had vermoord, zou ik nu niet meer lijden. Mijn meesters zitten net zo in de problemen als ik. We zijn allemaal verloren, compleet verloren.


Youssouf: Hoe zit het met de overweldigende bewijzen dat frankrijk, de VN en de westerse NGO's hebben gezegd al in bezit hebben tegen President Gbagbo voordat hij werd vermoord?


Nyang Bensouda: Ik zie dat je langzaam begrijp, Youssouf. Je spreekt inderdaad over zijn moord. Dit is geen moord, Youssouf, maar een mislukte moord. Want als het moordproject succesvol was geweest, zouden we dit probleem niet hebben. Dus begrijp dat er geen bewijs was tegen Gbagbo. In feite waren er nooit bewijzen tegen Gbagbo. Het is eerder hij, Gbagbo, die al de bewijzen tegen ons heeft. We hebben aangekondigd dat we veel belastend bewijzen tegen hem hadden, omdat we ervan overtuigd waren dat we dat bewijzen nooit nodig zouden hebben. Niemand verwachtte de situatie waarin we ons nu bevinden, noch mijn meesters, noch ik. We wisten allemaal dat als we Gbagbo lieten leven, hij al de bewijzen zou hebben om ons te verwarren. Daarom was de enige oplossing hem niets dan te vermoorden. Volgens het project van mijn heersers, hadden we nu over Gbagbo in het verleden moesten praten. Gbagbo moest voor of tegelijk met zijn Minister Désiré Tagro sterven. Je hebt jezelfs gevolgd hoe zijn residentie was gebombardeerd door het leger krachten van de licorne en de VN. Wie kon zich voorstellen dat iemand levend uit deze hel zou komen?


Youssouf: Niemand. Ik kan niet achterhalen hoe hij daar levend uit kwam.


Nyang Bensouda: In werkelijkheid wat was tegen Gbagbo voorbereid, het is wat met succes op Khadafi werd toegepast. Het voorbeeld van Gbagbo heeft ons een echte les geleerd. Daarom hadden mijn meesters in Khadafi's geval de huurlingen strikte instructies gegeven om hem te liquideren, zelfs als hij levend werd gevangen, en dat was precies wat er werd gedaan.


Youssouf: Dat klopt. De manier waarop hij werd neergeschoten terwijl hij ongewapend was en niet kon ontsnappen, bevestigt wat je zegt.


Nyang Bensouda: Gelukkig voor ons waren degenen die Khadafi moesten doden, niet zo laf als deze watao. Anders zouden we nu in een ander ernstig probleem zitten. Zie je, wat het geval van Khadafi betreft, niemand praat er meer over. Mijn meesters hebben alle bezittingen van Libië gestolen en onderling gedeeld. En er is niemand om te protesteren, en er zal niemand zijn die mijn meesters voor diefstal of een andere misdaad kan beschuldigen. Khadafi is niet meer daar om enig bewijs van iets tegen ons te brengen.


Youssouf: Mevrouw, moeten we voor dit geval van de President Gbagbo, voordat watao en de rebellen ervan te beschuldigen, hem niet vermoord te hebben, met de rol rekening houden die zijn God in dit alles heeft gespeeld. Er is vastgesteld dat President Gbagbo gedurende deze hele tijd veel gebeden heeft en zich alleen baseerde op de bescherming van zijn God Jezus Christus.


Nyang Bensouda: Precies. Je hebt gelijk. Mijn meesters erkende ook dat Gbagbo zijn overleving aan de bescherming van zijn God, Jezus Christus en de vele gebeden van Christenen voor hem te danken. Er is zelfs een van ons, een lid van de illuminati, die, om redenen die ik nog niet ken, heeft besloten, al onze plannen tegen Gbagbo aan de kaak te stellen. Hij erkende ook dat de gebeden van Christenen onze acties ernstig hebben tegengewerkt. Trouwens vernietigden de VN- en Licorne-bommen Gbagbo's residentie en de hele grote bibliotheek van Gbagbo, maar deden niets tegen Gbagbo, zijn familie noch zijn Bijbel die op zijn tafel werd gevonden.


Youssouf: Mevrouw, laat daarom niet de arme Watao de volledige last van uw falen dragen, wetende dat uw moordplan tegen President Gbagbo en zijn familie is mislukt, vanwege de bescherming van God op hun levens.


Nyang Bensouda: Ik ga akkoord met jou. Niemand kan ontkennen dat het God is die Gbagbo en zijn familie beschermde. Vooral omdat dit project voor de moord op Gbagbo niet alleen uit 2010 of 2011 dateert. In feite, sinds 2000, zijn mijn meesters met het plannen van de moord op Gbagbo begonnen. Je bent de omsluiting van zijn woonplaats door de franse tanks in 2004 niet vergeten.


Youssouf: Oh jaaaa. Je bedoelt die franse tanks die, uitgerust met ultramoderne GPS, verloren in Abidjan tot het punt van eindigen voor de woning van de President per ongeluk, toch?


Nyang Bensouda: Lach over mijn meesters niet zo uit, Youssouf.


Youssouf: Nee, mevrouw, ik lach hen niet uit. Ik was overtuigd dat mensen slimmer dan dieren waren, tot deze scène van November 2004. Toen ik hoorde dat de franse soldaten, hoewel van de machtigste ter wereld, met hun tanks in de stad Abidjan konden verdwalen, zodanig dat ze voor President Gbagbo's residentie stonden, zonder urenlang te weten welke weg ze moesten nemen, werd ik me erover getroost. Ik had begrepen dat het verkeerd was voor mij om mezelf voor de mensen te onderschatten. Op die dag realiseerde ik me dat wij dieren slimmer dan mensen waren.


Nyang Bensouda: Jullie kunnen toch niet slimmer dan alle mensen zijn, Youssouf.


Youssouf: Vergeef me, mevrouw. Het is waar dat ik had niet moeten veralgemenen. Deze extrapolatie is verkeerd. Ik zou in plaats zeggen dat ik na deze gebeurtenis had begrepen, dat wij, dieren slimmer dan de franse soldaten waren, die, hoewel ze jarenlang in Abidjan waren, op deze manier, daarenboven met de tanks van's werelds vijfde sterkste leger konden verdwalen. Je zult me niet beschuldigen, mevrouw, dat ik duidelijk zeg dat onze intelligentie niet alleen boven die van de franse soldaten staat. Het gaat ook verder dan de intelligentie van franse autoriteiten, die deze onzin hebben gesteund, en zelfs het gaat verder de intelligentie van alle mensen die in dit soort van dwaasheden geloofden.


Nyang Bensouda: Okey, Youssouf. Laten we het feit vergeten dat zelfs dieren slimmer dan franse soldaten en hun autoriteiten zijn. Laten we teruggaan naar wat we zeiden. We zeiden dat sinds 2000 alle moordprojecten die mijn meesters tegen Gbagbo hebben gepland, zijn alle mislukt. Dus voordat we watao en de rebellen beschuldigen, van het feit van het doden hen niet in 2011, moeten we ons zelfs eerst afvragen hoe ze levend uit dit soort bombardement zijn gekomen. Licorne soldaten en VN-soldaten waren er niet om plezier te hebben. Ze bombardeerden Gbagbo's huis niet zoals misdienaars. Ze waren geen christenen. Ze waren er om te doden en alleen om te doden. En hun missie was heel duidelijk, Gbagbo liquideren. Als we dus watao en de rebellen moeten beschuldigen, moeten we eerst de licorne en de VN beschuldigen van het feit dat ze Gbagbo niet hebben geslaagd doden, met alle militaire logistiek die ze hadden. Ze hadden alle wapens en andere mogelijke bommen tot hun beschikking. Dus je hebt helemaal gelijk. We zouden watao met rust moeten laten.


Youssouf: Ik hoop dat je deze boodschap aan je meesters zal doorgeven, zodat ze watao met lenig kunnen behandelen.


Nyang Bensouda: Ik zal het doen. Het is in ieder geval duidelijk dat als de grote bommen van de VN en van de Licorne niet Gbagbo doden konden, dan kon watao dat ook niet. Nu, laten we naar het geval gaan waar ik over met jou wilde praten. Wat doen we?


Youssouf: OK, het is duidelijk dat er geen bewijs tegen President Gbagbo is en dat er nooit een geweest is. Maar je hebt tenminste geen getuigen nodig. Ik hoorde dat je veel getuigen voor de aanklacht had. Men sprak zelfs over een paar honderd.


Nyang Bensouda: Dat klopt. Ik heb, in werkelijkheid, meer dan 300 getuigen gecontacteerd. Sommigen veranderden hun mening kort na het contact, anderen trokken zich terug voordat ze werden opgeroepen om te getuigen. En degenen die hebben toegestemd om te getuigen, allen of bijna allen, zijn niet in staat om tegen hem te getuigen. Wanneer ze in de rechtbank aankomen, zeggen ze allemaal het tegenovergestelde van wat ze me hadden beloofden te zeggen. Ik begrijp niets.


Youssouf: Heeft de President Gbagbo hen niet toevallig betaald, of is het altijd zijn zelfde God Jezus Christus die hem zou beschermen?


Nyang Bensouda: Nee, ik denk niet dat het deze keer alleen zijn God is. Ik ontken de grootheid van zijn God niet, maar ik geloof dat het probleem elders ligt.


Youssouf: Ik hoorde dat hij zijn tijd in de gevangenis met het lezen van de Bijbel doorbracht. Heeft dat geen invloed op je getuigen? Je moet erover nadenken om te vragen dat men hem verbied zijn Bijbel te bidden of te lezen. Is dat niet voorzichtig, mevrouw?


Nyang Bensouda: Nee, Youssouf, ik zei je net dat ik denk dat het probleem ergens anders ligt. Het probleem is dat het niet gemakkelijk is om de leugen te bewijzen. De enige echte manier om de leugen succesvol te bewijzen is om alles te doen wat mogelijk is om het niet te bewijzen. Zijn moord was de enige echte oplossing voor ons, maar helaas! En wat betreft de vraag als Gbagbo al mijn getuigen zou hebben betaald, dat is niet mogelijk. Het is precies het tegenovergestelde. Ik ben degene die al mijn getuigen betaalde. En ik heb niet geld gespaard. Ik heb hen goed betaald. Ik heb miljoenen beschikbaar voor ieder van hen gemaakt. Over Gbagbo gesproken, weet je dat hij niets had? Deze man is zeker de enige domme President van alle Presidenten van Afrika. Ik wil hem niet beledigen, maar ik ben er bijna van overtuigd dat je ander zo'n President in Afrika niet zult vinden.


Youssouf: Wat bedoel je?


Nyang Bensouda: Besef je dat hij geen enkel rekening bij geen enkel bank in het buitenland had?


Youssouf: Laat me niet lachen.


Nyang Bensouda: Ik ben serieus. We hebben overal gezocht, ik zeg wel overal, en we hebben niets gevonden. We wilden hem zelfs beschuldigen van onrechtmatig bezit, bij dienst afwezigheid van misdaden tegen de menselijkheid, maar deze man had niets gestolen tot onze grote verbazing en natuurlijk tot onze grootste verwarring. Toen we geen enkele van zijn bankrekeningen in Westerse landen vonden, dachten we dat hij ze in Afrika had verborgen. En met de macht die we hadden, om overal zonder geen enkele hinderpalen te zoeken, zochten we in Afrika, en ook deze man had daar niets.


Youssouf: Dat is niet mogelijk!


Nyang Bensouda: Een van onze favoriete massale intimidatiewapens is nutteloos geweest.


Youssouf: Welke?


Nyang Bensouda: Het bevriezen van activa. We waren van plan om zijn activa te bevriezen, maar deze man had geen activa om te bevriezen. Ik hoef niet om meer te zeggen om je te overtuigen. We waren ons allemaal geschaamd. Mijn meesters vroegen zich allemaal af of ze droomden. Nu begrijp je waarom ik je vertelde dat deze man is zeker de enige domme President van alle Presidenten van Afrika.


Youssouf: Wat je me zojuist hebt uitgelegd, geef me niet de moed om tegen deze man te getuigen. Misschien kan ik begrijpen waarom mensen niet tegen hem kunnen getuigen.


Nyang Bensouda: Neeeee Youssouf, laat je niet laten ontmoedigen. Anders zal ik geruïneerd zijn. Mijn hele carrière, mijn hele eer, wat er nog van over is, hangt af van Gbagbo's veroordeling. Het is in mijn belang om hem veroordeeld te zien. Ik heb geen keuze. Ik heb me zoveel in dit geval geïnvesteerd.


Youssouf: Ik begrijp!


Nyang Bensouda: Ik zal je een voorbeeld geven: Mijn meesters hebben mij miljoenen dollars ter beschikking gesteld om deze missie tot een succes te maken. Maar dat slaag ik niet. Ik heb echter alles geprobeerd. Wat heb ik niet gedaan? Ik probeerde alles, ik geteste alles uit. Je kunt je niet voorstellen hoeveel miljoenen heb ik uitgegeven aan het omkopen van getuigen en potentiële getuigen. Ik heb zelfs geprobeerd om de massagraven te gebruiken die mijn meesters tijdens de oorlog hadden voorbereid, maar het werkte niet. Je weet dat franse en VN-troepen tijdens de oorlog duizenden jonge Ivoriaanse patriotten hadden afgeslacht. Om de lichamen te verbergen zodat niemand ooit zou weten hoeveel burgers ze gedood hadden, hadden ze massagraven gebouwd waarin ze de lichamen stapelden. Sommige van deze massagraven zullen zelfs nooit gevonden worden. En aangezien er niemand uit het Gbagbo-kamp was om ervan getuige te zijn, bleef alles topgeheim.


Youssouf: Ik begrijp nu waarom de UNOCI al zijn documenten met betrekking tot het beheer van de crisis in Ivoorkust heeft vernietigd, hoewel de rechtbank waarvan u de aanklager bent, al deze documenten nodig heeft om zijn onderzoeken uit te voeren.


Nyang Bensouda: Ik kom later terug op het punt over UNOCI.


Youssouf: Oké, mevrouw. Je was me aan het uitleggen, welke grote inspanningen je hebt geleverd.


Nyang Bensouda: Ja; ik heb veel dingen geprobeerd. Ik ben zo ver gegaan om enkele valse beelden van de moorden gepleegd in Kenia te manipuleren om Gbagbo te belasten, maar de mensen hebben dit plan weten te dwarsbomen.


Youssouf: Ja, ik had ervan gehoord. Ik heb zelfs geleerd over deze mensen die normaal gesproken in Abobo door President Gbagbo zijn gedood, maar die uiteindelijk voor de rechtbank getuigden. Wanneer je me vertelt dat je alles gedaan hebt, begrijp ik je. Dat is echt jammer! Ik hoop alleen maar dat jouw meesters je niet zullen vragen om de 2 miljoen dollar terug te betalen dat ik leerde dat ze je hebben gegeven.


Nyang Bensouda: Wist je dat?


Youssouf: Jaaaaa! En ik ben niet de enige om ervan te hebben geweten. De informatie werd overal verspreid. We hebben geleerd dat je 2 miljoen dollar had ontvangen zodat de President Gbagbo is veroordeeld, wat twee keer zoveel is als jouw voorganger luis moreno ocampo.


Nyang Bensouda: (Zuchten)


Youssouf: Je sprak eerder over één van jullie, dit lid van illuminati die u heeft verraden. Is hij niet degene die ook de informatie heeft geopenbaard over de 2 miljoen dollar dat jouw meesters je hebben gegeven om President Gbagbo te veroordelen?


Nyang Bensouda: Dat is hem, inderdaad. Ik weet niet waarom hij besloten heeft om dit met ons te doen.


Youssouf: Hij had misschien wel zijn geweten nog niet zo gekruisigd als u, en hij heeft enige spijt gehad. Niet iedereen kan het soort schade aanrichten dat je doet, en slagen in slaap te vallen. Jij en jouw meesters zijn echt bijzondere wezens. Het is duidelijk dat jullie geen gewone mensen zijn. Een normaal mens kan niet zo fundamenteel slecht en wreed zijn. Het doden van miljoenen mensen, zoals u dat over de hele wereld doet, zonder slaap te verliezen, het is uiterst moeilijk te begrijpen.


Nyang Bensouda: Misschien heb je gelijk, Youssouf. Maar wat betreft het geld dat ik heb ontvangen, zullen mijn meesters mij niet vragen om het terug te betalen. Integendeel, ik heb hen gevraagd dat bedrag te verhogen. Het was zeer ontoereikend omdat we dit geval allemaal onderschat hadden. Niemand verwachtte zo'n moeilijke en gecompliceerde zaak.


Youssouf: Als al jouw getuigen die uiteindelijk getuigd hebben niets konden doen, en ze waren ongeveer 140, wat kan ik dan doen, ik, Youssouf, een eenvoudig dier?


Nyang Bensouda: Ik weet waarom ik op jou reken. En ik weet waarom alleen jij mij dit proces tegen deze man kunnen winnen doen. Waar hij nu staat, is hij bijna overtuigd dat ik faalde. Hij kan zich de jokerkaart die ik voor hem gereserveerd heb niet voorstellen.


Youssouf: Leg me uit.


Nyang Bensouda: Je weet dat onder de aanklachten tegen hem, er waren oorlogsmisdaden, misdaden tegen de menselijkheid, moorden, verkrachtingen en andere misdrijven.


Youssouf: Maar niets van dat alles werkte. Hoe denk je dat je zult slagen met mij?


Nyang Bensouda: Samen met jij, zijn het volledig nieuwe beschuldigingen die zullen worden geformuleerd.


Youssouf: Echt waar!


Nyang Bensouda: Ja. Ik zal de aanklachten tegen hem opnieuw kwalificeren. Ik zal het nu hebben over misdaden tegen dieren wegens moorden, verkrachtingen en ander seksueel gewelden. Ik zal ermee de daden van vervolging en andere daden van folteringen aan toevoegen.


Youssouf: Wat zal ik concreet zeggen?


Nyang Bensouda: Je zult zeggen dat Gbagbo jullie heeft gedood, verkracht en gemarteld. We mogen niet langer in de val trappen waarin we ons met de eerste getuigen bevonden.


Youssouf: Wat hebben de eerste getuigen gedaan?


Nyang Bensouda: Ze zeiden allemaal dat Gbagbo zijn soldaten had gestuurd om hen te doden. En de weinige hoge officieren die we konden omkopen om tegen hem te getuigen, hebben niet kunnen, zijn schuld te bewijzen.


Youssouf: Wat moeten we dan deze keer doen?


Nyang Bensouda: Deze keer zal je niet meer zeggen dat Gbagbo zijn soldaten had gestuurd om jullie te doden. Je zult in plaats zeggen dat het Gbagbo zelf is die kwam om jullie te doden en te verkrachten. Op dat niveau lopen we niet langer het risico om met soldaten geconfronteerd te worden die zullen zeggen dat Gbagbo hen niet had gestuurd.


Youssouf: Als zijn verdediging mij vraagt waarom ik dus in leven ben, terwijl de President Gbagbo was gekomen om ons te doden, wat zal ik dan zeggen?


Nyang Bensouda: Je zult zeggen dat je gewoon erg fortuinlijk en zeer listig was. Je zult zeggen dat toen hij begon met het doden van de eerste dieren, je ging zelf liggen alsof je ook dood was, en hij doodde iedereen anders.


Youssouf: Wat de verkrachting betreft, wat zal ik zeggen?


Nyang Bensouda: Je zult zeggen dat hij jullie allemaal verkracht heeft, allemaal zonder uitzondering en meerdere malen. En wanneer hij jullie verkrachtte, beschouwde hij niet wie mannelijk was en wie vrouwelijk was.


Youssouf: Als ik zeg dat ik ook verkracht was, kunnen ze mij om fysiek bewijzen vragen en dan zal ik in de problemen komen.


Nyang  Bensouda: In dit geval, moet je in plaats zeggen dat alle dieren behalve je verkracht werden en dat je ontsnapte omdat je de eerste dag ernstig ziek was toen hij jou wilde verkracht, en dat de andere dagen, omdat je zijn auto al kende, toen je hem zag aankomen, je verborg jezelf. Zijn verdediging zal je kunnen vragen als hij alleen of met zijn officieren kwam. Op deze moment, zal je zeggen dat Gbagbo misschien wel wist dat zijn belangrijkste Generaals trouweloze personen waren, omdat hij met geen van hen kwam. Elke keer dat hij dit soort donkere operaties moest doen, kwam hij alleen maar met zijn echte General Dogbo Blé. Je zult toevoegen dat je nu begrijpt waarom hij slechts met deze Generaal kwam. Hij is degene die hem tot het einde trouw en loyaal is gebleven.


Youssouf: Dat is een goed idee. De verdediging van de President Gbagbo zal het onnodig vinden om General Dogbo Blé voor het gerecht te brengen, omdat zijn getuigenis in diskrediet zal gebracht worden. Iedereen zal zeggen dat hij niets slecht kan zeggen tegen de President.


Nyang Bensouda: Als zijn verdediging je met gênante vragen vastpraat, vertel ze dat je alles al vergeten bent. Vertel hen dat dieren sneller dan mensen vergeten. En als ze bewijzen nodig hebben, zal ik wat dierenartsen omkopen om dat te bevestigen. De VN heeft mij hiervoor financiële middelen ter beschikking gesteld.


Youssouf: En als mij naar de massagraven wordt gevraagd waarin President Gbagbo ons heeft begraven, wat zal ik dan zeggen?


Nyang Bensouda: Je zult zeggen dat hij u niet begraven heeft toen hij u doodde. Je zult zeggen dat hij uw lichamen naar het Zuiden stuurde, en daarom was er tijdens de hele crisis na de verkiezingen, ondanks de oorlog en embargo's, altijd vlees in het Zuiden.


Youssouf: Je overtuigt me steeds meer, mevrouw. Ik denk dat we hier doorheen zullen slagen. Ik ga ermee akkoord te getuigen.


Nyang Bensouda: Ahaaaa Youssouf, je kunt je niet voorstellen hoe opgelucht ik ben. Je bent de enige hoop die ik nu heb.


Youssouf: Ik zal mijn best doen.


Nyang Bensouda: Dit geval Gbagbo heeft ons zoveel pijn gedaan. Al mijn meesters zijn in totale verwarring. Ik kan je niet vertellen hoeveel vergaderingen zij hebben gehouden en nog steeds houden over dit geval. Ze hebben allemaal hun nachtrust verloren tijdens dit proces en het spijt ze nu allemaal dat ze Gbagbo naar Den Haag hebben gebracht. Dat was een enorme vergissing.


Youssouf: Maar je overdrijft, mevrouw.


Nyang Bensouda: Helemaal niet. Weet je dat dit geval alles heeft onthuld wat we als geheim hadden? Ik weet niet of er één van onze geheimen is die niet ontdekt werd. Wil je dat ik je een paar voorbeelden geven?


Youssouf: Waarom niet.


Nyang Bensouda: Totdat dit proces tegen Gbagbo begint, waren verschillende mensen ervan overtuigd dat het dramane ouattara was die de verkiezingen van 2010 had gewonnen. Het Gbagbo’s proces onthulde aan de hele wereld dat dramane ouattara niet eens door de eerste ronde was gekomen. Iedereen weet nu dat het Gbagbo en bédié was die voor de tweede ronde gekwalificeerd waren. In werkelijkheid had dramane ouattara niet eens de helft van de stemmen van bédié behaald. En het is zelfs vanaf de eerste ronde dat Gbagbo de verkiezingen won. Maar onze managementprogrammas voor die verkiezingen hadden de uitslag gemanipuleerd. Alles was zo geprogrammeerd dat er absoluut een tweede ronde zou komen.


Youssouf: Ik weet het dat.


Nyang Bensouda: Dat is niet alles. Mensen weten nu dat zelfs de 16.000 aangekondigde sterfgevallen de cijfers zijn die mijn meesters hebben gekozen om te laten circuleren. In werkelijkheid heeft de Ivoriaanse crisis het leven meer dan 100.000 mensen gekost, en de mensen weten het vanaf nu. Al degenen die alleen onze media volgen, geloofden echt dat de crisis na de verkiezingen in Ivoorkust in 2010 te wijten was aan het feit dat President Gbagbo de verkiezingen had verloren en weigerde zijn positie aan dramane ouattara te geven. Nu weet iedereen dat het in plaats een franse staatsgreep tegen President Gbagbo was, een staatsgreep die was begonnen sinds Gbagbo de verkiezingen van 2000 tot ieders verbazing won. Er is zelfs een briljante onderzoeksjournalist die er een boek over heeft gemaakt.


Youssouf: Spreek je over Charles Onana?


Nyang Bensouda: Ik realiseer me dat je goed geïnformeerd bent, Youssouf.


Youssouf: Dit Gbagbo’s geval interesseert iedereen, mevrouw, inclusief dieren en bomen.


Nyang Bensouda: Charles Onana heeft een uitstekend boek gemaakt met de titel "Ivoorkust: De Staatsgreep", een boek wiens het voorwoord door President Thabo Mbeki werd geschreven, de voormalige Zuid-Afrikaanse President. Dit boek bevestigt heel goed wat ik je zojuist heb verteld. Je weet dat het niet aan mij is om reclame voor een boek te maken dat mijn meesters en mijzelf blootlegt. Als ik de macht had om dat boek te verbieden, had ik dat zonder aarzelen gedaan.


Ons complot was zo ontmaskerd dat zelfs enkele van Gbagbo's vijanden zijn vrienden werden. Iedereen heeft zich nu gerealiseerd dat hij totaal onschuldig is. Iedereen weet nu dat de echte gekozen President van Ivoorkust in de gevangenis in Den Haag zit en dat de echte eerste dame van Ivoorkust in de gevangenis in Ivoorkust zit. Dat maakt mijn meesters niet comfortabel. Zich zo blootgesteld voelen is zeker het laatste wat ze hadden gewild.


Youssouf: Mevrouw, er moet toegeven dat dit Gbagbo’s geval u veel pijn doet.


Nyang Bensouda: Je zei het, Youssouf. Te veel problemen. Ik zal je nog een paar andere voorbeelden geven:


Er is de weigering om de stemmen te hertellen. Dit is een ware ontkenning van de democratie. Mijn meesters die graag doen alsof ze donoren van lessen van democratie zijn, zullen zich nooit meer herstellen. De hele wereld weet nu dat het woord democratie slechts een betekenisloos woord is. Welke echte democraat kan zich verzetten tegen het hertellen van stemmen wanneer een verkiezing wordt betwist? Het hertellen van stemmen is trouwens de meest democratische manier om dit soort problemen af te sluiten. Het is voor mijn meesters onmogelijk geworden om voor de Afrikanen te blijven staan en over democratie te praten zonder zich te schamen. Met tegenzin gebruiken ze dat woord nu.


Er is ook de sluiting van franse banken tijdens deze crisis na de verkiezingen als chantagemiddel tegen Gbagbo. Elke Afrikaan met al zijn zintuigen zal zijn geld nooit meer in een franse bank kunnen zetten, want hij weet nu, dat voor welke reden dan ook frankrijk zijn banken in een Afrikaans land kan bevelen hun deuren te sluiten en om het geld van al hun Afrikaanse klanten voor onbepaalde tijd te blokkeren, zonder angst voor proces, kosten of andere compensatie om aan hun  klanten te storten.


Er is ook de plaats die mijn meesters hebben gekozen om de uitslag van deze verkiezing van 2010 bekend te maken. In geen enkel land ter wereld is zoiets gezien. Ook dit is een nieuw feit. De uitslagen van de presidentsverkiezingen van een land, dat in het kwartier van de oppositiekandidaat wordt verkondigd; dat is iets die nooit meer voorgekomen sinds het ontstaan van de wereld, en ik ben er zeker van dat dit nergens meer zal gebeuren. Waarom? Want de schaamte dat mijn meesters ervan nu nog steeds ervaren, zal ervoor zorgen dat ze nooit meer in de val trappen om hun grote idiotie in de ogen van de hele wereld op deze manier te verspreiden. Dit geval was te flagrant.


Youssouf: Mevrouw, ik ga akkoord met jij eens dat jouw meesters van een legendarische naïviteit waren. Niet alleen hebben ze het op zich genomen om naar het Golf Hotel te gaan, het hoofdkwartier van drama ouattara, om de resultaten van de presidentsverkiezingen in een soeverein land met goed functionerende instellingen te verkondigen, maar na hun misdaad hebben ze de afschuwelijke bakayoko, de voorzitter van de CEI (Onafhankelijke Kiescommissie) gerepatrieerde en hem naar Parijs gebracht, waar hij maandenlang werd gehuisvest, gebleekt en gevoed, tot de staatsgreep eindigde.


Nyang Bensouda: Spreek je over youssouf bakayoko?


Youssouf: Ik heb niet bedoeld om de naam Youssouf te gebruiken, mevrouw. Youssouf bakayoko is alleen maar een schurk. Hier is een filibuster die ermee instemt om de verkiezingsuitslag om te keren, en drama ouattara winnaar van een verkiezing te verkondigen die hij breed verloren heeft, en stil blijft als tienduizenden van zijn landgenoten worden vermoorden. Tijdens deze tijd, accepteert hij dat hij in Parijs als een klein pasja behandeld te zijn. Voor deze deugniet is deze kleine kortstondige troost die hem wordt geboden meer waard dan de levens van meer dan 100.000 Ivorianen en andere Afrikanen. Het is triest, mevrouw, en het feit te weten dat deze idioot dezelfde naam heeft als ik, maakt me woedend.


Nyang Bensouda: Ik zal je nog een ander voorbeeld geven, Youssouf. Ik heb je al gezegd dat ik geen echte woorden kan vinden om uit te drukken wat de Gbagbo’s geval ons heeft aangedaan. En als ik het over de Gbagbo’s geval heb, dan heb ik het niet alleen over het doel van de staatsgreep, maar over het hele proces dat ermee gepaard ging. Een ander belangrijk feit is de naturalisatie van dramane ouattara een paar dagen voor de presidentsverkiezingen. We hebben dit nog nooit eerder gezien. Ook dat is een ander nieuw feit.


Youssouf: Mevrouw, deze Ivoriaanse zaak zal immers de geschiedenis ingaan als de zaak die het grootste aantal nieuwe feiten uit de hele menselijke geschiedenis bevat. Ik denk dat de Unesco zich daarop moet richten, en deze zaak moet normaal gesproken in het Guinness Recordboek worden opgenomen. Ik raad aan om de lange franse staatsgreep in Ivoorkust van 2000 tot 2011, op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO te plaatsen, vóór de franse baguette.


Het is bekend dat dramane ouattara bijna 70 jaar als Burkinees heeft geleefd, en jouw meesters hebben president Gbagbo gedwongen hem te naturaliseren voor de presidentsverkiezingen om hem president te maken van een land dat niet in werkelijkheid van hem is. Voor een nieuw feit is dit er echt één.


Nyang Bensouda: Er is ook het embargo op geneesmiddelen. Dat is de kers op de taart. Je kunt zich niet voorstellen hoe deze fout het ware gezicht van mijn meesters heeft laten zien, die graag de indruk wekken dat ze zich grote over het menselijk leven zorgen maken. Ivoorkust heeft normaal ongeveer 30 miljoen inwoners gerekend. Wanneer mijn meesters, die overal de verschillende rechten verdedigen, inclusief de rechten van dieren zoals jij, zich veroorloven om de medicijnen te blokkeren in de richting van bijna 30 miljoen mensen, laten ze de wereld zien dat ze slechts vulgaire criminelen zijn.Ik denk dat je akkoord met mij gaat dat geen van hen op deze manier gezien wil worden.


Youssouf: Absoluut.


Nyang Bensouda: Helaas worden ze nu op die manier gezien. Het intrekken van medicijnen van meer dan 30 miljoen mensen, het is om welk resultaat te bereiken, zo niet het doden al die mensen die het nodig hebben. Een echte genocide. En onder de mensen die de slachtoffers zullen zijn van deze afschuwelijke beslissing zijn onder andere ouderen, zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, kleine kinderen, mensen met een handicap, enz. Vanaf dat moment, welke rechten zullen mijn meesters voortaan nog steeds aan mensen kunnen prediken? De mannenrechten? De vrouwenrechten? De rechten van kinderen? De rechten van ouderen? De rechten van mensen met een handicap? De rechten van patiënten? Al deze verschillende rechten werden geschonden. We weten niet meer waar we ons hoofd moeten steken, Youssouf. Het is erg ingewikkeld voor ons.


Youssouf: Huil niet, mevrouw. Ik begrijp jouw pijn.


Nyang Bensouda: Neem je me niet kwalijk, Youssouf als ik mijn tranen niet kon inhouden. Dit geval van een medicijnenembargo alleen al voldoende is om ons volledig te vernietigen en een aantal van de farmaceutische bedrijven van mijn meesters volledig failliet te laten gaan als Afrikanen zich willen gedragen zoals mensen hebbend een hersen. Welke Afrikaan die al zijn zintuigen heeft, kan nog steeds op medicijnen uit het Westen vertrouwen?En welk Afrikaans land dat die naam waardig is, kan nog steeds op geïmporteerde medicijnen rekenen, vooral uit het Westen?


Elke Afrikaan wiens brein nog steeds goed werkt, weet nu dat medicijnen die in het Westen worden gemaakt een instrument van overheersing en slavernij zijn in de handen van mijn meesters. Echte Afrikanen weten nu dat Westelijken op elk moment medicijnen naar Afrika kunnen blokkeren en tientallen miljoenen Afrikanen zonder schaamte laten sterven. De Afrikanen die nadenken, zullen zeker deze geïmporteerde medicijnen vluchten en naar andere vormen van behandeling op zoek gaan.


Hetzelfde geldt voor de Afrikaanse leiders. Alle Afrikaanse leiders, die al hun mentale en intellectuele capaciteiten bezitten, weten nu dat afhankelijkheid van medicijnen uit het Westen betekent de Afrikaanse bevolkingen aan mogelijke chantages te blootstellen die waardig van de verwende kinderen is. Ze hebben door deze afschuwelijke beslissing ontdekt wat mijn meesters werkelijk zijn. Verantwoordelijke en gewetensvolle leiders, als ze op het Afrikaanse continent bestaan, moeten al hun deskundigen en onderzoekers op het gebied van natuurlijke en andere alternatieve geneeskunden samenbrengen om snel oplossingen voor de behandeling van hun patiënten te vinden, zonder nog afhankelijk van geïmporteerde geneesmiddelen te zijn waarvan de voorraad op elk moment kan worden geblokkeerd, zelfs voor de meest kinderlijke en weerzinwekkende redenen.


Dus stel je voor, Youssouf, dat Afrikaanse leiders mentaal gezonde en evenwichtige mensen zijn, en dat ze zulke beslissingen nemen dat ik zojuist noemde, wat zullen de farmaceutische bedrijven van mijn meesters worden? Je begrijpt waarom ik mijn tranen niet kan tegenhouden. Weet je dat Afrika vandaag de dag officieel een miljard en 300 miljoen mensen heeft? Je weet dat de officiële cijfers altijd erg laag in vergelijking met de echte cijfers zijn. We hebben het dus over een bevolking van minstens 2 miljard mensen, 2 miljard potentiële klanten. Afrika is de grootste klantenkring van de farmaceutische bedrijven van mijn meesters. Stel je voor dat meer dan 2 miljard klanten die plotseling geen medicijnen geproduceerd in het Westen meer gebruiken. Het zou een ramp zijn. Dit is wat er normaal gesproken moest gebeuren als Afrikaanse leiders geen knechten van mijn meesters zouden zijn.


Ook al is het nog niet gebeurd, mijn meesters zijn bang voor zo'n scenario. Ze zeggen tegen zichzelf dat als de nieuwe generatie Afrikanen met helderheid naar deze situatie kijkt, het tegen de medeplichtige passiviteit van hun leiders, tegen mijn meesters in opstand komen en zal alle franse producten zonder uitzondering boycotten. En dat zal het einde van de westerse overheersing over Afrika zijn. Dit probleem is dus zeer fijngevoelig, en ik bid alleen maar dat de Afrikanen in hun gebruikelijke slaap zullen blijven slapen en dat geen van hen zelfs maar zal merken dat er een probleem bestaat. Als de jonge Afrikanen zich een kleine beetje bewust van de realiteit en de ernst van de situatie zouden zijn, zou een revolutie onvermijdelijk zijn.En dat is nog niet alles, Youssouf. Weet je dat mijn meesters in het Westen zelfs de rechten van de doden verdedigen?


Youssouf: Wat bedoel je, mevrouw?


Nyang Bensouda: Telkens wanneer een graf in Europa wordt ontheiligd, maken ze het zo'n ernstig probleem dat ze de politie opdracht geven onderzoeken in te stellen. En de verantwoordelijken worden meestal zwaar gestraft wanneer ze worden betrapt. Als Afrikanen dit vernemen, zullen zij zich zeker realiseren dat in het Westen de doden waardevoller zijn dan de levenden in Afrika. Kan je dat beseffen? Terwijl mijn meesters de rechten van de doden in het Westen zozeer beschermen dat zij degenen die deze rechten durven te verstoren streng straffen, schenden zij de rechten van de levenden in Afrika tot op het punt dat zij de genocide op meer dan 30 miljoen Afrikanen hebben bevolen, zonder scrupules. Ze bevestigen op dit niveau dat de Afrikanen waardeloos zijn. Ze bevestigen dat mensen in Afrika minder waardevol zijn dan westerse dieren en dat de levenden in Afrika minder waardevol is dan westerse doden.Stel je voor wat de reactie van de Afrikanen zal zijn als ze dat beseffen. Ik bid met heel mijn hart dat ze zich het nooit zullen realiseren.


Youssouf: Je zou beter doen om een stevige gebedsgroep voor zo'n gebed te vormen, mevrouw.


Nyang Bensouda: Als je naar de voedselafdeling van honden en katten in de supermarkten in het Westen kijkt, dan zou je het flauwval, Youssouf; vooral als je het lot kent die mijn meesters en hun bedienden die verschillende presidentiële zetels in Afrika innemen, aan de mensen in Afrika in petto houden.


Youssouf: Ik heb ook geleerd, mevrouw, dat de begraafplaatsen in het Westen beter zijn gebouwd dan de mooiste wijken van Afrika, met alle gedekte met macadam en goed gemarkeerde straten en de straten binnenin goed met macadam gedekt; terwijl er in Afrika geen stad is die volledig met macadam bedekt is, zelfs niet de hoofdsteden. Dit betekent dat terwijl Westerlingen Afrika plunderen en Afrikaanse steden veranderen in sloppenwijken, inclusief Afrikaanse hoofdsteden, ze hun begraafplaatsen bouwen om mensen uit de mooiste wijken van zwart Afrika jaloers te maken. Ik ben er zeker van, mevrouw, dat als veel Afrikanen niet bang voor geesten en alle boze geesten die op begraafplaatsen werken waren geweest, zij zich op deze prachtige westerse begraafplaatsen hadden gevestigd.


Nyang Bensouda: Je hebt gelijk, Youssouf. Stel je voor wat de reactie van de Afrikanen zal zijn als ze dit alles zullen realiseren. Ik bid met heel mijn hart dat ze het nooit zullen realiseren.


Youssouf: Ik begrijp je, mevrouw, en ik begrijp nu heel goed. Weet je dat er honderden mensen als gevolg van dit embargo over de medicijnen zijn omgekomen?


Nyang Bensouda: Ik weet het dat.


Youssouf: Wanneer jouw meesters bereid zijn President Gbagbo tot het Internationaal Strafhof te brengen voor de virtuele moord op honderd mensen, terwijl zij zelf meer dan 100.000 mensen door hun wapens hebben vermoord en bereid waren om nog steeds 30 miljoen mensen te vermoorden door het medicijnenembargo, dan vraagt men zich af of men niet op het hoofd loopt.


Nyang Bensouda: Wat wil je dat ik zeg, Youssouf?


Youssouf: Staat je mij toe terug te komen op een verklaring die je eerder hebt afgelegd. Je zei dat in werkelijkheid de crisis in Ivoorkust het leven meer dan 100.000 mensen heeft gekost. Dit bevestigt de voorspellingen van dominique claudine nouvian folloroux-ouattara, de vrouw van dramane ouattara. Verschillende media hebben gemeld dat ze heeft gezworen, dat dramane en haar zouden de macht in Ivoorkust overnemen, zelfs als 100.000 doden zouden moeten vallen. Haar voorspelling is ongelooflijke trouw. Is deze vrouw niet toevallig een profeet? Naar mijn bescheiden mening moeten christelijke kerken die nog geen profeten hebben, hun toevlucht nemen tot haar. Maar het enige ding die deze kerken zal kunnen koelen die zich naar haar geïnteresseerd zouden kunnen zijn, is het wel de lijst van namen die de media haar hebben gegeven. Sommigen hebben haar als "bloeddorstige harpij" genoemd, anderen als "gevaarlijke hoer" en weer anderen als "fatale vrouw". Titels die zullen haar niet erg aantrekkelijk voor deze kerken maken, ondanks haar krachtige profetische bediening en haar voorspellingen in de stijl van Nostradamus.


Nyang Bensouda: Aangezien ik aan hun kamp sta, kan ik niet echt commentaar geven op wat je zojuist hebt gezegd. Maar ik wil je toch waarschuwen. Vergeet niet dat je nog steeds in Ivoorkust bent. Vergeet jezelf niet door te herhalen voor de mensen daar al deze benamingen die de media aan de vrouw van dramane hebben gegeven, anders zal je misschien bij de Maca gaan en er nooit meer naar buiten. Ik hoop dat je het geval van de Vakbondsman Mahan Gahé Basile en de anderen heeft gevolgd die, net als hij, een reis zonder retour naar Maca hebben gemaakt. Politieke gevangenen daar worden zo gefolterd, dat ze ofwel botweg in de gevangenis sterven ofwel kort na hun vrijlating sterven. De zaak van minister Jean-Jacques Béchio ligt nog genoeg vers in het geheugen gegrift. Je weet dat ik op jij reken; ik heb je nog steeds nodig en ik wil dat je in leven blijft. En vergeet niet dat als dramane je doodt, je alles kwijt was, omdat zijn misdaden niet onderzocht of bestraft zullen worden. Ik ben in een zeer goede  positie om je dat te vertellen.


Youssouf: Het is begrepen, mevrouw.


Nyang Bensouda: Ik kan je niet alles vertellen wat deze Gbagbo-zaak ons heeft gedaan. Veel van mijn meesters betreuren het ten zeerste dat zij bij deze zaak betrokken waren. Sommigen hebben toegegeven dat als zij voor één ogenblik hadden gedacht dat dit geval dit soort resultaat zou hebben, zij het nooit zouden begonnen hebben.


Youssouf: Maar mevrouw, ze zijn er toch in geslaagd om Ivoorkust te plunderen. Zij plunderen dit land al meer dan 15 jaar. Ze stelen letterlijk alles. Sinds 2002 met de rebellie die door hen volledig is ontstaan en geleid wordt door schurken als soro guillaume en zijn band, hebben jouw meesters zich goed verrijkt op de rug van Ivoorkust. En sinds ze President Gbagbo hebben vermoord, sorry, sinds ze de moord van President Gbagbo niet hebben geslaagd en sinds ze hem hebben gegijzeld, hebben ze alles plunderen, zonder dat iemand protesteren. Hoe kan je zeggen dat ze spijt van deze zaak hebben?


Nyang Bensouda: Je begrijpt niet, Youssouf. Ten eerste, wees voorzichtig wanneer je in de rechtbank zal zijn. Dat soort vergissing die je net over de moord op Gbagbo hebt gedaan, doe het niet voor de rechtbank. Anders zal het een ramp worden. Laten we nu op jouw vraag terugkomen. Ik ben het met jij eens dat zij het hele noorden van Ivoorkust hebben geplunderd nadat zij het land in tweeën hebben gesneden en dat zij het noorden hebben gegeven voor de opstand van dramane ouattara onder leiding van soro, en dat zij het land vrij plunderen vanaf zij Gbagbo uit de macht hebben gedreven. Maar hen reputatie is volledig vernietigd. Ze hadden liever minder plunderen dan wat ze geplunderd hadden maar de reputatie van beschaafde mensen te behouden. Tegenwoordig worden ze als eenvoudige bruut, als armzalige criminelen en als gewone barbaren in de hele wereld beschouwd. Ze zijn er niet blij mee.


Youssouf: Ik begrijp.


Nyang Bensouda: Jaaaa. Deze Gbagbo-zaak heeft ons veel pijn gedaan. Ik heb je nog niet eens over ICC verteld. Afrikaanse Presidenten hebben herhaaldelijk gedreigd het ICC te verlaten. Gelukkig voor ons zijn de meeste van hen laf, echte lafaard. Anders zou ik nu al uit mijn baan zijn. Alleen de moedige Pierre Nkurunziza, President van Burundi heeft gepraktiseerd wat hij zegde.


Youssouf: Je lijkt bewondering voor hem te hebben.


Nyang Bensouda: Natuurlijk. Dat is wat een man in de ware zin van het woord is. Een man die zijn woord weet te houden en zich niet laat afschrikken door het soort vogelverschrikker dat mijn meesters heel vaak schudden. En ik ben niet de enige die hem bewondert. Zelfs mijn meesters waren verrast door zijn vastberadenheid. Ze zeggen zichzelf trouwens tussen hen dat als deze "zielige en lafarde" Afrikaanse presidenten dezelfde moed als hun kleine tegenhanger in Burundi hadden, de situatie in Afrika zou zijn veranderd en het ICC al zou zijn gesloten. Wanneer ik hier over een kleine tegenhanger spreekt, spreek ik over de grootte van zijn land. Dat is een dappere president met persoonlijkheid. Gelukkig voor ons zijn ze niet veel. De andere moedige was zijn Gambiaanse tegenhanger, de president Yahya Jammeh, die overigens de president van mijn land was. Maar mijn meesters hebben hem uit de macht met de hulp van hun vazallen Macky Sall en dramane ouattara geslaagd drijven.


En frankrijk heeft meer in dit alles te verliezen dan wie dan ook. Laten we het geval van de mobiele Operator Orange nemen. Het werd bewijzen dat tijdens de crisis in Ivoorkust, de mensen van Gbagbo door Oranje werd bespioneerd en dat al hun telefoongesprekken op verzoek van frankrijk werden onderschept. Welke serieuze Afrikaan kan nog steeds van de telefoonoperator Orange gebruik maken als hij weet dat hij de rechterhand van het franse spionagesysteem in Afrika is, en misschien zelfs over de hele wereld? Als Afrikanen gewetensvolle mensen zouden zijn, zouden ze deze operator allemaal hebben verlaten om hun privacy te beschermen. Als Afrikanen zich als verantwoordelijke en respectabele mensen gedragen, zal elk van hen Orange opgeven en zoude deze operator zijn activiteiten in heel Afrika staken. Ook hier bid ik dat de Afrikanen nog steeds net zo onbezorgd zullen zijn als ze altijd al waren. Je ziet dus dat wij, hoezeer we Ivoorkust ook plunderen, zoals je zegt, in dit geval van Gbagbo, als verliezers uitkomen. Mijn meesters zijn allemaal bang voor de toekomst in Afrika. Hoewel Afrikanen als eeuwige slaven erkend worden, vrezen mijn meesters dat de nieuwe generatie zal ontwaken en besluiten om slavernij af te wijzen.


Ik heb de zaak van onze NGO's nog niet eens genoemd. Als onze grote bezorgdheid je niet gerechtvaardigd lijkt op jouw ogen, is dat alleen maar omdat Afrikanen echt amorf zijn. Kijk naar de rol die onze NGO's in deze crisis hebben gespeeld. Als de Afrikanen echt serieus zouden zijn, zou geen van deze westerse NGO's zich nog steeds op het Afrikaanse continent bevinden, omdat geen enkel serieus land op zijn grondgebied NGO's kan accepteren die daadwerkelijk actieve cellen van spionage en contraspionage uit andere landen zijn. Maar gelukkig voor ons lijken Afrikanen dat niet eens als een probleem te zien. Maar we weten niet hoe lang dat zal duren, vooral omdat sommigen van hen onlangs wakker zijn geworden en hun stemmen laten horen bij de pan-Afrikaanse tv-zender Afrique Media. Mijn meesters hebben zelfs alles geprobeerd om deze tv-zender te sluiten, zonder veel succes op dit moment. Ik hoop dat we dit zullen kunnen doen, maar ik ben bang dat we dat we er niet slagen.


Nyang Bensouda: Ik zou niet eens het geval van het franse bedrijf Sagem willen noemen, dat met miljarden door Ivoorkust werd betaald voor het beheer van deze verkiezingen in Ivoorkust. Sagem werd door frankrijk aan Gbagbo opgelegd, als het bedrijf dat het technisch beheer van de stemming moest verzekeren. In werkelijkheid was de missie van Sagem om er alles aan te doen om een tweede ronde te organiseren, omdat de fransen na serieus onderzoek ervan overtuigd waren dat Gbagbo de verkiezingen in de eerste ronde zou winnen. De fransen wisten ook dat ze met de schreeuwerige impopulariteit van dramane ouattara, konden ze geen soort van manipulatie durven, om van ouattara de winnaar van de eerste ronde te doen. Ze wisten dat met een tweede ronde, dat ze druk op bédié zouden uitoefenen, die ze door de testikels hadden gegrepen, en hun staatsgreep zouden rechtvaardigen door het feit dat bédié een bondgenootschap met ouattara zou hebben, en de hele wereld zou ervan overtuigd zijn dat de twee samen tegen Gbagbo zouden kunnen winnen. Dat is het spel dat was gepland, en dat is de missie die was toegewezen aan het franse bedrijf Sagem. En Sagem had zijn werk goed gedaan. Als gevolg daarvan is er bloed in Ivoorkust gestroomd, en blijft het stromen.


Met dat, welk serieus Afrikaans land kan het beheer van iets nog steeds toevertrouwen aan een frans bedrijf wetend dat franse bedrijven, wat ze ook zijn, in feite krachtige instrumenten van het franse spionagesysteem in Afrika zijn? Als Afrikanen consciëntieus worden, zal geen enkel frans bedrijf ooit opnieuw in staat zijn om de minste zakelijk contract in Afrika binnen te halen. Dat is wat mijn franse meesters riskeren, Youssouf. Ik hoop dat je nu de diepgang van onze bezorgdheid zal begrijpen. Als dit geval van Gbagbo de ogen voor Afrikanen opent die tot dan toe blind waren, ben ik er zeker van dat mijn franse meesters uit Afrika verdreven zullen worden. Vandaar mijn toevlucht tot gebed, Youssouf, zodat de Afrikanen blind blijven.


Als ik je voorbeelden wil geven, zullen we nooit ophouden. Het geval van Gbagbo heeft ons zoveel in de problemen gebracht dat we er nooit meer van zullen kunnen herstellen. Dus, wat zijn proces betreft, is er alleen een dier als jij nodig om mijn geprogrammeerde mislukking te stoppen en de schaamte die mij al zoals een kledingstuk heeft omhuld, te beperken. Ik ben er zeker van dat mijn meesters, om een staatsgreep in Afrika opnieuw te proberen of zelfs een proces tegen een waardige Afrikaan aan te spannen, twee keer zullen nadenken. Ze willen dit soort nachtmerrie niet opnieuw beleven. Het geval van Gbagbo was voor hen een monumentale vergissing. Er is zoveel te zeggen dat als ik alles aan je wil uitleggen, ik een boek van verschillende delen zal maken. Er zijn zoveel gevallen, Youssouf.


Youssouf: Dat is wat ik zie, mevrouw. Er is zelfs nog een ander flagrant en werkelijk zielig geval dat je vergeten bent. Het gaat om de kinderachtige en groteske blunder die je Amerikaanse meesters hadden begingen. Zodra ze ervoor kozen om de fransen te hulp te komen voor hun staatsgreep tegen President Gbagbo, hadden de eerloze Barack Hussein Obama en de twee heksen die hem omsingelden, hillary rodham clinton en susan rice President Gbagbo aangemoedigd om het mandaat op te geven dat het Ivoriaanse volk hem net had toevertrouwd, in ruil om een baan als leraar aan de universiteit van Boston in de Verenigde Staten te krijgen.


Nyang Bensouda: Ik zie nog niet waar het probleem is, Youssouf.


Youssouf: Ik kom eraan, mevrouw. Hier is het probleem: Barack Obama en zijn twee adders clinton en susan rice behoren tot degenen die op de al daken zongen dat President Gbagbo zich schuldig maakte aan oorlogsmisdaden, aan misdaden tegen de menselijkheid, aan genocide, enzovoort. En zij zonden deze bezweringen tegen President Gbagbo op al hun media voortdurend uit. Deze slecht opgevoede mensen die dachten dat ze intelligent waren, vergaten dat toen ze President Laurent Gbagbo een post als universitair leraar aanboden, ze op het punt stonden een genocide moordenaar een post als universitair leraar aan te bieden. In hun domheid hadden ze de hele wereld laten zien dat de echte straf die zou moeten worden voorbehouden aan oorlogsmisdadigers, misdadigers tegen de menselijkheid en genocide moordenaars is het verlenen van een adellijke positie van leraar aan de Universiteit van Boston in de Verenigde Staten. Dat is domheid op zijn hoogtepunt, mevrouw.


Nyang Bensouda: Ik begrijp het nu, Youssouf. Ik moet je toegeven dat ik de analyse niet zo ver had doorgedreven. Je verbaast me, Youssouf. Ik wist niet dat dieren zo intelligent waren.


Youssouf: Ze zijn dat, mevrouw, zoals je kunt zien. En soms zijn ze intelligenter dan sommige mensen. Vergeet niet dat intelligentie van God komt. De God die de mensen geschapen heeft is dezelfde die ons geschapen heeft en Hij heeft iedereen een minimum aan intelligentie gegeven. Met de redenering van jouw Amerikaanse meesters, wie zou geen oorlogsmisdadiger, misdadiger tegen de menselijkheid en moordenaar willen worden, mevrouw? Nu ik begreep dat zelfs ik, als eenvoudig dier, een baan als leraar aan de Boston University in de Verenigde Staten kon krijgen, alleen al door een oorlogsmisdadiger en/of moordenaar te worden, moet ik er dan niet aan denken, mevrouw? En nu dat ik weet dat Amerikaanse universiteitsdocenten voor de meesten van hen slechts een stel oorlogsmisdadigers en moordenaars zijn, zal ik de Afrikanen nooit meer aanraden om hun kinderen aan deze universiteiten in te schrijven.


Nyang Bensouda: Ik zal dieren niet opnieuw voor hun vermeende gebrek aan intelligentie verachten, Youssouf. Ik ben zeer onder de indruk van je grote wijsheid en je grote intelligentie.


Youssouf: Het is al ten onrechte dat je ons verachtte, mevrouw. Ik wil niet opscheppen, anders zou ik een aantal voorbeelden geven die aantonen dat wij dieren soms intelligenter zijn dan mensen.


Nyang Bensouda: Geef me een ander voorbeeld, Youssouf.


Youssouf: Mevrouw, ik, een stier, zal nooit durven, dan nooit, met een andere stier paren. En geen enkele vaars of koe, zelfs als zijn hersenen niet meer normaal zouden functioneren, zou nooit met een andere vaars of koe gaan om te paren. Maar dat is wat jullie doen, jullie, mensen, tot het punt dat jullie dat als een norm ervan stellen. Jullie schandaliseren ons, mevrouw, jullie, mensen.


Nyang Bensouda: Laten we het onderwerp veranderen, Youssouf.


Youssouf: Je vroeg om een ander voorbeeld, mevrouw. Waarom wil je van dit onderwerp weglopen? Laat me je meer vertellen. De schofte david cameron, voormalig premier van Groot-Brittannië, had in zijn waanzin de Afrikanen opgelegd om homoseksualiteit te adopteren, terwijl hij alle hulp aan Afrika dreigde te stoppen als zijn bevelen niet werden gerespecteerd. De reactie van President Mugabe, die andere waardige zoon van Afrika, was onmiddellijk. Als antwoord, vertelde hij eerst tegen de mentaal onstabiele david cameron dat homoseksuelen honden waren. Later corrigeerde hij zijn eerste uitspraak door te zeggen dat het noemen van homoseksuelen "honden" een belediging voor honden was, en zelfs een groot onrecht voor hen, omdat honden voldoende evenwichtig zijn om onderscheid tussen een mannetje en een vrouwtje te maken. Dat is de trieste realiteit, mevrouw. Als dieren, zelfs in hun extreme waanzin, zich nooit kunnen met de soort gruwelen inlaten die jullie, de zogenaamde intelligente mensen, jullie zelf inlaten, betekent dit dat er een probleem is, mevrouw.


Nyang Bensouda: Euh!


Youssouf: Ik had een artikel gelezen waarin de auteur zei dat degenen die deze wereld runnen geestesziek zijn. Hij had dus gelijk! Als dit niet het geval is, hoe dit niveau van redeneren te verklaren, van een zogenaamd goed opgeleide en intelligente man, en die bovendien de eerste minister van een groot volk als Groot-Brittannië? Een man moet van de hoogste mate van dementie worden geraakt om te geloven dat het leven van 2 miljard Afrikanen afhankelijk van zijn zogenaamde hulpen is en dat het overleven van 54 landen van zijn "grootmoedigheid" afhangt. David Cameron had daarmee aan de hele wereld bewezen dat hij alleen een ordinaire idioot was. Dat is jammer, mevrouw. Als de wereld geregeerd wordt door zulke idioten, begrijpt men beter wat erin gebeurt. Ik begrijp nu beter deze man van God die uitlegt dat de leiders van deze wereld geen gewone mensen zijn, maar eerder een groep reptielachtigen, demonen in vlees die door satan worden gezonden om de wereld te vernietigen.


Nyang Bensouda: Ook al schaamt het me voor wat je zegt, het is toch terecht, Youssouf.


Youssouf: Absoluut, mevrouw. Dit is des te relevanter omdat het essentieel wordt om het alarm te activeren. De voormalige franse president françois hollande durfde zelfs op te scheppen dat hij frankrijk in Sodom en Gomorra had veranderd door te stemmen voor wat hij zonder scrupules "Het Huwelijk voor Iedereen" noemde. Een manier om ons te vertellen dat in hun wereld, dat bedoel de wereld van de zonder breinen mensen, alles kan met alles paren. Het is gewoon verbijsterend. Wat deze persoon positief vond in zijn balans als president van de franse republiek is dat hij van zijn land "Sodom en Gomorra" heeft gemaakt. Tot overmaat van ramp is hij trots op zichzelf. Ja, hij is er trots op. Dat is de enige heldendaad die hij in zijn vijfjarige mandaat heeft vervuld.


Nyang Bensouda: Waarom veranderen we nu niet van onderwerp, Youssouf?


Youssouf: Met plezier, mevrouw.


Nyang Bensouda: Ik had je net enkele voorbeelden van de schade gegeven die de Gbagbo-zaak ons heeft berokkend. Laat ik je nog een andere geven. Het is dat van Guy-André Kieffer, deze Frans-Canadese journalist die zogenaamd door de vrouw van Gbagbo zou zijn ontvoerd en vermoord. Voorafgaand aan Gbagbo's proces had iedereen aan de officiële versie geloofd, deze die door onze media werd destilleerden. Maar nu weet iedereen dat het frankrijk met dramane ouattara is die de verdwijning en de moord op Guy-André Kieffer heeft gepland en uitgevoerd om Gbagbo te beschuldigen.


Youssouf: Ja madam, ik heb er ook over geleerd. Ik hoorde zelfs dat dramane ouattara zijn geheime agenten naar Ghana stuurde om een getuige van deze zaak te vermoorden, die beloofde om alles te onthullen en de onderzoekers te helpen om zelfs het lijk van deze journalist te vinden.


Nyang Bensouda: Je kunt je dus de verlegenheid van mijn meesters voorstellen wanneer al deze complotten worden blootgelegd. Met dit, zal niemand anders om het even welke krediet aan de andere beschuldigingen van mijn meesters tegen iedereen geven. Dit geval van Gbagbo heeft hen zoveel in diskrediet gebracht. Kijk naar de zaak van de franse soldaten in Bouake gedood. Iedereen weet nu dat het frankrijk van chirac is die dat alles gepland en uitgevoerd heeft, en dat Gbagbo daar niets mee te maken heeft gehad. Dat is de reden waarom er tot op heden geen onderzoek is uitgevoerd.


Youssouf: Het is echt verschrikkelijk, mevrouw. Toch is het op basis van deze groteske leugen dat alle militaire vliegtuigen van een land als Ivoorkust zijn vernietigd, met de medeplichtigheid van de VN. De idiote heks michèle alliot-marie, die op een flagrante manier de vlucht had georganiseerd van de Wit-Russische piloten die de vliegtuigen bestuurden die betrokken waren bij de zogenaamde bombardementen op de franse soldaten in Bouaké, is nog steeds op vrije voeten, ondanks de bewijzen van haar misdaden. Sinds de echte versie van dit complot aan het licht is gekomen, heeft de VN niets gezegd; het heeft niet een internationaal onderzoek gevraagd; het heeft geen enkele veroordeling uitgebracht. De VN, die nooit aarzelt om met spoed bijeen te komen om de accidentele dood in het buitenland van een hond, een kat of een ander dier die van een westerling toebehoren te veroordelen, en die altijd snel om internationaal onderzoeken vraagt wanneer een Westerling in Afrika sterft, is tot op de dag van vandaag onbewogen gebleven. Maar wie moet trouwens betalen voor al die vliegtuigen die door frankrijk werd vernietigd, mevrouw?


Nyang Bensouda: Ik ben geen Ivoriaan, Youssouf. Het is aan Ivorianen om de kwestie te beheren.


Youssouf: Mevrouw, eerder zei je dat je terug zou op de zaak van UNOCI komen.


Nyang Bensouda: Ja Youssouf, laten we daar nog eens op terugkomen. De vernietiging door UNOCI van al haar documenten met betrekking tot het beheer van de Ivoriaanse crisis was een andere grote fout van mijn meesters. Deze documenten waren zo compromitterend dat mijn meesters het zich niet konden veroorloven ze te bewaren, maar door ze te vernietigen, en ze zo vroeg te vernietigen, dat heeft aan de wereld bewezen dat er niets waar was in de versie van frankrijk en de VN. Ieder mens, zelfs de meest onwetende ter wereld, heeft begrepen dat frankrijk en de VN alles te verbergen hadden. Je zult nooit normale mensen zien, die zichzelf niets verwijten, die zich ertoe verplichten uiterst belangrijke documenten te vernietigen. Als je een persoon zie, die een zaak betrokken is bij, die bewust documenten van groot belang vernietigt, kan je zijn daad slechts op twee manieren uitleggen: Ofwel is ze schuldig en ze heeft er belang bij om de bewijzen te vernietigen, ofwel is ze mentaal onevenwichtig. Nu is er alleen nog maar de meest oneerlijke mens ter wereld of de domste mens ter wereld om te geloven in wat frankrijk en de VN over de Ivoriaanse crisis hebben gezegd. Je zult nooit eerlijke en mentaal evenwichtige mensen zien, die de taak op zich nemen om documenten die zo belangrijk zijn betreffend een onvoltooide gebeurtenis te vernietigen. Iedereen weet dat deze Ivoriaanse crisis van 2010 nog niet is opgelost; het bewijs is dat de President van deze verkiezingen van 2010 nog steeds in de gevangenis zit bij het Internationaal Strafhof met een van zijn ministers, en de Eerste dame van dit land zit nog steeds in de gevangenis vanwege deze crisis, en honderden politieke gevangenen zitten nog steeds in de gevangenis vanwege deze zelfs crisis. Wat rechtvaardigt dus de vernietiging van de documenten van een zaak die wij nog in behandeling aan het beheren? Dus begrijp Youssouf, dat ik me er meer dan van bewust ben dat mijn meesters hun laagheid, hun naïviteit en hun bekrompenheid in het beheer van dit Ivoriaanse geval hebben blootgelegd, maar het is niet mijn fout.


Youssouf: Mevrouw, wat mij het meest in opstand brengt in dit alles is het bloedbad onder duizenden Ivoriaanse studenten. Weet je dat de duizenden patriotten die door frankrijk en de VN zijn afgeslacht vooral studenten waren? Iedereen weet dat studenten van welk land dan ook de toekomst van dat land zijn. Het is dus de hele toekomst van Ivoorkust en zelfs van Afrika die door frankrijk met de hulp van de VN, op deze manier werd afgeslacht. Met dat, schaamt u zich er niet voor om te spreken over een internationale gerechtigheid, mevrouw? Als u op dit moment in ieder geval bij het ICC zouden zijn aan het oordelen frankrijk en de VN zouden zijn, dan zouden we dat begrijpen. Je mederechters oordelen in dit moment de overlevenden van het bloedbad van uw meesters, en je probeert om de overlevenden van het bloedbad van uw meesters te veroordelen. Is het niet zielig, mevrouw? De VN heeft de wereld duidelijk laten zien dat het een missie van creatie en handhaving van oorlog heeft en geen vredeshandhavingsmissie zoals het graag in haar hypocrisie die verklaart.


Nyang Bensouda: Ik ben sprakeloos, Youssouf.


Youssouf: Een land binnengaan en bloedbaden zonder enige verlegenheid, en met straffeloosheid duizenden studenten zoals je meesters in Ivoorkust hebben gedaan, is een nieuw feit. En alleen in Afrika is zoiets mogelijk. Helaas onderneemt niemand actie, noch Afrikaanse leiders, noch Afrikaanse burgermaatschappij, noch Afrikaanse intellectuelen, noch Afrikaanse jongeren. Het is verschrikkelijk! We hebben zelfs enkele idioten, zogenaamde Afrikaanse intellectuele, gezien die een dergelijke gruweldaad steunden. Een president als Barack Obama die door veel Afrikanen werd gewaardeerd, schaamde zich niet voor een dergelijke genocide onder te steunen. Deze schurk aarzelde niet om duizenden Ivoriaanse studenten schurken te noemen, en liet ze afslachten. Hij vergeet dat als hij was vermoord tijdens hij een student was, hij nooit president van de Verenigde Staten zou zijn geworden.


Bovendien mevrouw, hebben jouw meesters, om te bewijzen dat ze alleen geesteszieken zijn, nog steeds de moed om over mensenrechten te spreken. Bloeddorstige mensen die duizenden studenten harteloos kunnen decimeren zouden nooit meer over mensenrechten moeten praten als ze in het bezit van hun mentale en intellectuele vermogens waren. Je zult het met mij eens zijn dat als er enige consistentie in deze wereld was geweest, jouw meesters allemaal in psychiatrische ziekenhuizen zouden zijn geweest. Maar er is nog steeds een belangrijk element dat de Afrikanen nu moeten begrijpen. Telkens jouw monsters van meesters over mensenrechten zullen spreken, moeten Afrikanen begrijpen dat deze mensen het over de rechten van Westerlingen hebben en dat deze rechten op geen enkele manier de Afrikaan betreffen, omdat Afrikaan voor deze demonen, geen waarde heeft en niets vertegenwoordigt. Daarom kan men ze in duizenden en tienduizenden doden zonder enige verlegenheid, zonder dat men verantwoordelijk zijn en zonder dat niemand zich geroerd voelt. Neem bijvoorbeeld wat er nu in de Centraal-Afrikaanse Republiek en in de Democratische Republiek Congo gebeurt, om maar deze twee voorbeelden te noemen. De ertsen dat je meesters plunderen, hebben in hun ogen meer waarde dan de miljoenen Afrikanen dat ze slachten om hun doel te bereiken. Ik hoop dat de Afrikanen deze keer wakker worden en opstaan.


Nyang Bensouda: Dat wil ik niet, Youssouf. Je weet dat als Afrikanen wakker worden en zich opstaan zoals je hoopt, is het niet alleen mijn meesters die zullen ondergaan. Mensen zoals ik en al degenen die net als ik ervoor hebben gekozen om hun continent te verraden, zullen uit Afrika worden verdreven. En je weet dat we met velen zijn, Youssouf. Naast de mensen die we al hebben genoemd, zijn er henri konan bédié en zijn band, blaise compaoré en zijn band, goodluck jonathan alias badluck jonathan en zijn band, abdoulaye wade en gezelschap, en alle deze andere vazal presidenten van frankrijk die aan deze staatsgreep tegen Ivoorkust hebben deelgenomen, om nog maar van andere staatsgrepen in Afrika sinds de oorlogen van de onafhankelijkheid te zwijgen. Onze meesters en wij bidden elke dag dat Afrika nooit in opstand brengen.


Youssouf: U zult blij zijn als uw gebeden worden beantwoord. Maar wee u als het andersom is. Toch hebt u het geluk dat ik slechts een dier ben, mevrouw. Als ik een mens was, zou ik alle Afrikaanse jongeren mobiliseren voor de ultieme bevrijding van Afrika.


Nyang Bensouda: Herhaal dat niet hardop, Youssouf, alsjeblieft. Als bewuste jonge Afrikanen je horen, zullen zij van jouw idee hernemen.


Youssouf: Mevrouw, een tijdje geleden noemde u de naam van bédié. Ook dat is een vreemd personage. Deze man is onbeschrijflijk schurkenachtig. Hij was degene die dramane ouattara uit Ivoorkust achtervolgde omdat hij een Burkinabé was, en het is hij die nog steeds bondgenoot van diezelfde Burkinabé is om tienduizenden Ivorianen door frankrijk en zijn rebellen toe te laten worden afslachten. Niemand begrijpt wat er in het hoofd van deze man gebeurt. Sommige Afrikanen noemen hem nu liever conard bédié.


Nyang Bensouda: Had hij de keuze, Youssouf? Je kunt je niet voorstellen in welke mate mijn meesters hem hebben gechanteerd. Je weet dat hij veel geld heeft gestolen dat hij in de banken van mijn meesters heeft opgeslagen. Zij dreigden dit alles en al zijn bezittingen in beslag te nemen als hij kiezen om niet mee te werken. Je hoeft alleen maar de resultaten van de eerste ronde verkiezingen te zien. Bédié wist heel goed dat ondanks de manipulaties van de resultaten door het franse bedrijf Sagem, zodat Gbagbo niet in de eerste ronde gekozen wordt, het is hij, bédié, die de tweede was. Maar de resultaten waren veranderd om ouattara in tweede plaats te laten zodat de staatgreep slaagt. Je herinnert zich dat bédié deze resultaten zelfs had ontkend, maar mijn meesters hadden hem genadeloos verstikt en hij stopte met praten.


Youssouf: Zijn geld en bezittingen, die de gieren in beslag wilden nemen, zijn het leven waard van 100.000 Ivoriaanse en Afrikaanse burgers, mevrouw?


Nyang Bensouda: Youssouf, je weet dat als ik bédié moet veroordelen, ik mezelf eerst moet veroordelen.


Youssouf: Mevrouw, of het nu deze connard bédié is, zoals sommigen het noemen, of jij en jouw andere metgezellen die persoonlijke rijkdom ten koste van de levens van miljoenen Afrikanen verkiezen, ik heb een aantal vragen om u te stellen: Hoeveel jaren denkt u nog op deze aarde leven? Gelooft u dat u eraan om deze aarde zult met al deze goederen verlaten waarvoor u hebben gelaten miljoenen Afrikanen gedood worden? Denkt u even na over wat de geschiedenis zich van u zult herinneren? Denkt u aan de historische erfenis die u aan uw nakomelingen zult nalaten?


Nyang Bensouda: (Zuchten)


Youssouf: Er is zelfs nog een andere grapjas waarvan we dachten dat hij heldere man was. Hij steunde de staatsgreep tegen President Gbagbo en steunde de massamoord op duizenden Ivorianen. Daarna, bij de verkiezingen van 2015, geloofde hij in zijn naïviteit dat je meesters, die de vervloekte ouattara aan het hoofd van Ivoorkust na het bloedbad van meer dan 100.000 Afrikanen plaatsten, een echte verkiezing konden toestaan. Hij rende als kandidaat tot het punt van dromen ervoor. Voor deze rede, dacht hij dat hij Ivorianen voor idioten kon nemen en begon hij hun te beloven, dat als hij zou winnen, hij President Gbagbo uit de gevangenis zou gaan halen. Het was gewoon grappig. Dit zijn het soort mensen die je meesters doen geloven dat de Afrikaan dom is.


Nyang Bensouda: Over wie spreek je, Youssouf?


Youssouf: Over die grapjas Kouadio Konan Bertin.


Nyang Bensouda: Deze persoon vertegenwoordigt in de ogen van mijn meesters niets.


Youssouf: Laten we nog even op de VN terugkomen, mevrouw. Hoe verklaart je dat de Afrikanen lid blijven van de VN, wetende dat sinds haar oprichting deze organisatie pas alleen tegen hen werkt?


Nyang Bensouda: Vergeet niet dat ik voor de VN werk, Youssouf. Je zou van mij niet moeten verwachten dat ik je een objectief antwoord op zo'n vraag geef.


Youssouf: Ja mevrouw, ik wilde je vragen hoe u kunt accepteren voor een maffia-organisatie als de VN te werken. Een organisatie die zogenaamd voor de vrede is opgericht, maar die achter alle oorlogen is die de wereld verwoesten?


Nyang Bensouda: Laten we het onderwerp veranderen, Youssouf.


Youssouf: Met plezier, mevrouw. Je vertelde me eerder dat al je getuigen hebben gefaald omdat het onmogelijk is om de leugen te bewijzen. Hoe zal ik dan de mijne bewijzen?


Nyang Bensouda: Je geval is anders, Youssouf. Je bent een dier, geen mens. Mensen zullen niet dezelfde blik over jij hebben. Tenminste, dat is wat ik denk. In ieder geval ben ik wanhopig. Ik moet iets doen. Gbagbo moet veroordeeld worden.


Youssouf: Dat wordt begrepen. Ik zal mijn best doen. Ik zal je helpen te winnen. Ik heb net aan een echte strategie gedacht die ik zal gebruiken om je te laten winnen. Ik geef er de voorkeur aan om dat nu niet bekend te maken. Je weet dat muren vaak oren hebben. In ieder geval beloof ik je de overwinning.


Nyang Bensouda: Ahaaa Youssouf, wat een verademing! Dank je wel Youssouf, dank je wel. Je geeft me weer vreugde, en ik zal dit nacht weer wat kunnen slapen. Ik durf je niet te vertellen hoeveel miljoenen mijn meesters je zullen geven. Je moet ook weten dat we de villa van een van de pro-Gbagbo's in beslag zullen nemen om het je te geven.


Youssouf: Ahaaa dank je, mevrouw, dank je.


Nyang Bensouda: Ik zie dus je terug in de rechtbank.


Youssouf: Mevrouw, wacht een minuut. Ik voel me er volledig schuldig aan dat ik je die belofte heb gedaan. Ik ben er niet meer zeker van dat ik naar de rechtbank kom.


Nyang Bensouda: Wat gebeurde er weer?


Youssouf: Als ik denk aan alles wat jij en je meesters deze man hebben aangedaan, heb ik nogal medelijden met hem, en ik zie mezelf niet tegen hem getuigen. Besef je dat deze onschuldige man alle de onvoorstelbare kwaden van jullie handen heeft geleden? Je vertelde me zojuist dat dramane ouattara niet eens de helft van de stemmen van bédié in de eerste ronde van de verkiezingen van 2010 had, omdat hij zo'n impopulair man in Ivoorkust is dat hij nooit meer dan 5% van de stemmen in dat land kan halen, zonder gebruik van fraude te maken. Maar als ik zie hoe u President Gbagbo hebt behandeld, die de verkiezingen van de eerste ronde heeft gewonnen en alleen de tweede ronde heeft gehaald dankzij de massale fraude die u hebt georganiseerd, als ik zie hoe u hem hebt vernederd en wat u hem en zijn familie hebt aangedaan, dan heb ik koude rillingen. Ik vind dat echt wreed van uw kant.


Nyang Bensouda: Neem dat standpunt niet in, Youssouf.


Youssouf: En weer, mevrouw, alsof uw wreedheid jegens hem niet genoeg was, sterft zijn lieve moeder na een lange ballingschap, en u geef hem niet eens de mogelijkheid om haar te begraven. Denk er eens over na, mevrouw. Denk daar een minuutje over na! Maar wat een wreedheid! Zijn je meesters mens, mevrouw? President Gbagbo mocht niet eens het lichaam van zijn tedere moeder zien. Vind je dat eerlijk is, mevrouw? Wat deden je meesters en jij met uw geweten? Als President Gbagbo in ieder geval schuldig zou zijn, zouden we uw wreedheid jegens hem met minder moeite begrijpen. Maar hij is totaal onschuldig. Bovendien is hij zo onschuldig dat je rekent op een dier als ik om een geloofwaardige getuige tegen hem te hopen vinden. Uw talrijke misdaden tegen hem en tegen Ivoorkust zijn zo groot. Bent u er echt zeker van dat waardige Afrikanen u dat soort wreedheid zullen vergeven, mevrouw? Als President Gbagbo er zelf voor kiest om dit alles te vergeven omdat hij het soort persoon lijkt te zijn die alles vergeeft, zelfs zonder na te denken, betwijfel ik ten zeerste dat het waardige Afrika u dat zal vergeven, en ik ben er bijna van overtuigd dat de geschiedenis u nooit dat zal vergeven.


Nyang Bensouda: Wat wil je dan dat ik doe, Youssouf?


Youssouf: Mevrouw, ik vraag me af van waar je de moed vandaan hebt gehaald om een onschuldige man als President Gbagbo te veroordelen met alle bewijzen van zijn onschuld die je bezit. Ik begrijp waarom je niet kunt slapen, mevrouw. Als je een geweten had, ben ik zeker dat je deze zaak tegen President Gbagbo ongetwijfeld al zou hebben opgegeven.


Nyang Bensouda: Maar Youssouf, je kunt je de sterk druk niet voorstellen die ik van mijn meesters lijd.


Youssouf: Dat weet ik, mevrouw. Ik heb jouw verklaringen gevolgd in een Zuid-Afrikaanse krant die bevestigd wat je mij zojuist hebt verteld. Deze verklaringen zegden, ik citeer: "Er is niets ernstigs tegen Gbagbo. Ik sta onder drukken van frankrijk. Ik kan er niets aan doen." Maar, mevrouw, op een gegeven moment moet je nee kunnen zeggen. Heb je enig idee wat President Gbagbo vanwege jij doormaakt? Hij werd vernederd ten onrechte als geen andere voorzitter ooit is geweest. Zijn vrouw Simone Gbagbo tot op de dag van vandaag wordt nog steeds gemarteld, en ze sterft vanwege martelingen, dit alles onterecht. Deze, die echter de echte eerst dame van Ivoorkust is. Je weet heel goed hoe ze in het gezicht van de hele wereld vernederd werd, dit alles onterecht. Je kent ook het soort onmenselijke en vernederende behandeling dat ze in het geheim heeft ondergaan in de gevangenis van dramane ouattara. En je durft te zeggen dat je er niets aan kunt doen, mevrouw? Hoe kan je als vrouw verdragen en steunen wat de eerste dame Simone Gbagbo heeft geleden? De keuze die je hebt gemaakt om je ziel aan de duivel te verkopen en je geweten te kruisigen is echt een zeer slechte keuze.


Ik hoorde zelfs over een artikel waarin je ervan werd beschuldigd prostituee te zijn. In eerste instantie dacht ik dat je je man had verlieten om met een andere man mee te gaan. Het was nadat ik me realiseerde dat de auteur van dit artikel niet over fysieke prostitutie sprak. Ik kan niet herhalen voor jij enkele van de benamingen die waardige Afrikanen tegen jij hebben gebruikt. Deze kwalificaties zijn zo choquerend. Dit verhaal is over de hele wereld bekend. Nu ben je de geschiedenis ingegaan als de meest corrupte aanklager aller tijden, zoals de slaaf die werd gebruikten door de Westerlingen om andere Afrikanen neerleggen, en als een hebzuchtige vampier die, voor 2 miljoen dollar, bereid is om 2 miljard Afrikanen op te offeren. Is dat echt hoe je wilt dat de geschiedenis zich herinnert van jou, mevrouw? Ben je klaar om dat soort last voor altijd op jouw geweten te dragen, mevrouw?


Nyang Bensouda: Youssouf, je zet me eigenlijk in een totale verlegenheid.


Youssouf: Dit is ernstig, mevrouw. Denk er eens over na. Onlangs, toen het nieuws kwam dat je je zoon in de Verenigde Staten verloor, waren er mensen die er blij mee waren op sociale netwerken. Kan je zich even voorstellen wat dat betekent, mevrouw? Je weet zelf dat geen enkel gewoon mens gelukkig kan zijn met de dood van een ander. Maar sommige echt normale Afrikanen konden het niet helpen, maar verheugen zich over de dood van je zoon. Sommige mensen hebben zich afgevraagd waarom we zouden spijt van het lot van je misdadiger en onbeleefd zoon moeten, wanneer je het doden van tienduizenden goed gedragen kinderen van anderen steunt. Je hebt nu het hele waardige Afrika op de rug, mevrouw.


Nyang Bensouda: Je weet, Youssouf, wanneer je het contract met de duivel hebt getekend, is het vaak bijna onmogelijk om achteruit te gaan. Ik zit vast. En bovendien ben ik al te ver gegaan om na te denken achteruit te gaan.


Youssouf: Waarom zeggen mensen dan dat het nooit te laat is om zichzelf te corrigeren en dat er alleen maar dwazen zijn die zichzelf niet corrigeren, mevrouw?


Nyang Bensouda: Ik moet zeker een van die dwazen zijn, Youssouf.


Youssouf: In dit geval, mevrouw, weet dat ik tegen mijn wil bij de rechtbank zal zijn. Ik weet dat als ik weiger te getuigen tegen President Gbagbo, ik de komende dagen in uw borden zal belanden.


Nyang Bensouda: Zeg dat niet, Youssouf. Er zijn toch mensen die geweigerd hebben om te getuigen en die nog in leven zijn.


Youssouf: Ja, mevrouw, je zegt dat ze nog in leven zijn. Maar nog voor hoeveel tijd? Er zijn ook mensen, zoals Sam de Afrikaan, die zich na hun terugkeer van de rechtbank in de gevangenis werden gezeten.


Nyang Bensouda: Dit zal niet je geval zijn, Youssouf. Dat beloof ik je.


Youssouf: Oké, mevrouw, ik zal komen.


Nyang Bensouda: Nogmaals bedankt, Youssouf.


Youssouf: Nog een laatste woord, mevrouw. Ik wil jou bekennen dat je meesters niet alleen maar gewone terroristen en idioten zijn, maar ook goede strategen die werkelijk briljant in het kwaad zijn. Hoe konden ze pascal affi n'guessan tegen President Gbagbo en het Ivoriaanse volk omdraaien?


Nyang Bensouda: Pascal affi n'guessan is niet anders dan ik ben, Youssouf. Hij is fundamenteel egoïstisch en buitengewoon egocentrisch. Zijn maag komt op de eerste plaats en zijn eigen belangen prevaleren boven alle andere belang. Met de miljoenen die hem zijn gegeven en het post van het Ivoriaanse voorzitterschap als aas, is hij het patriottisme en de trouwheid en loyaliteit vergeten.


Youssouf: Op een gegeven moment dachten we dat hij een echte bondgenoot van President Gbagbo en een echte Ivoriaanse patriot was. Niemand kon zich voorstellen dat hij een andere idioot en schelm was van de bende schoften zoals soro guillaume, hamed bakayoko enz.


Nyang Bensouda: Vergeet niet Youssouf, dat het is alleen vóór een wild dier dat je kunt zien welk tussen de hinde of de hyena vleesetend is. Affi n'guessan is trouwens niet de enige. Er is de plunderaar alcide djédjé, en alle andere zielige corrupte verraders die in de Regering van Gbagbo zaten, evenals al diegenen die zich rond Gbagbo vestigden, maar die nu zijn in wat men de "FPI van affi n'guessan" noemt.


Youssouf: Dat is wat ik zie, mevrouw.


Nyang Bensouda: Waarom noem je mijn meesters gewone terroristen en gewone idioten?


Youssouf: Wat zijn zij, mevrouw? Hoe noem je wat ze in Ivoorkust hebben gedaan? En hoe noem je wat ze in Libië hebben gedaan? Zijn er groter terroristen in deze wereld dan jouw meesters, mevrouw? In hun idiotie nemen ze de anderen voor idioten. Het zijn niet de anderen die dwazen zijn, mevrouw, dat zijn zij. Wij dieren zijn niet dom. Het is niet omdat ze gewend zijn om hun slachtoffers terroristen te noemen en deze valse beschuldiging tot hun favoriete koor hebben gemaakt, dat we hen uiteindelijk zouden moeten geloven, mevrouw. Jouw meesters zijn erbarmelijk leugenaars. Ze liegen als peuters die inspiratie nodig hebben. Wie kan er nog geloven in één ding dat deze schizofrenen zeggen, madam? Als ik de verschillende leugens wil opsommen, waaronder de meest ruwe en kinderlijke die ze tijdens hun staatsgreep in Ivoorkust hebben overgebracht, zullen we ervan niet beëindigen. Er is niets waar in alle hersenspinsels die ze over Ivoorkust hebben gezegd. Als je wilt dat ik je bewijzen geef dat jouw meesters mentaal onevenwichtig zijn, zullen we een andere afspraak maken.


In de tussentijd raad ik alle waardige dochters en zonen van Afrika aan om met drinken uit de verkeerde informatiebron die worden gedistilleerd door de officiële media van de internationale criminaliteit te stoppen, ten onrechte aangeduid als de internationale gemeenschap. Als u de echte informatie wilt krijgen, loop dan weg van al deze media van leugen. Elke keer dat deze media van leugens een informatie geven, weet dan dat het tegenovergestelde van deze informatie waar is.


Nyang Bensouda: Ik heb begrepen, Youssouf.


Youssouf: Bewijzen van de vele misdaden en andere wreedheden van dramane ouattara en guillaume soro's rebellen zijn overal te vinden, we hoeven ze niet te zoeken om ze te vinden. Maar je hebt nog niet de minste proces tegen hen aangespannen. President Gbagbo, die geen enkel misdaad heeft begaan omdat zeven jaar na zijn moord geen enkel bewijs kan worden gevonden, is nog steeds degene die ondergaat wat mensen die een beetje beschaafd zijn een onschuldige man nooit kunnen opleggen. Alle Afrikanen zullen uit deze Gbagbo-geval begrijpen dat jouw franse meesters vulgaire criminelen zijn, primaire barbaren en aangeborene bloeddorstige mensen, en dat ze zijn nooit beschaafd geweest. Ze zijn trouwens de ergste barbaren op de planeet.


Nyang Bensouda: Helaas kan ik niet je het tegenovergestelde zeggen, Youssouf. Maar ik wil niet meer dat je over de moord op Gbagbo spreekt. Praat alstublieft althans zijn mislukte moord.


Youssouf: Mevrouw, mislukt of niet mislukt, de tonnen bommen die uw barbaarse meesters op de bewoonde residentie van President Gbagbo lieten vallen, konden hem niet missen. Dus je moet de term moord op de President niet uit de weg gaan. Het bewijs is dat de arme man nog steeds in het graf ligt dat u voor hem in Nederland hebt gereserveerd, wachtend op zijn dood zodat u zijn lichaam terug kunt sturen naar Ivoorkust om een hypocriete en pompeuze begrafenis te organiseren waar u iedereen die wil luisteren zult vertellen dat President Gbagbo een groots man was. En zijn vrouw, de echte Eerste dame van Ivoorkust, Simone Gbagbo, ligt nog steeds in het graf dat u voor haar hebt gereserveerd in een cel in Ivoorkust, ook al is zij al meer dan een jaar door de Ivoriaanse justitie vrijgesproken voor misdaden tegen de menselijkheid en oorlogsmisdaden. De criminele drama ouattara en het uitschot Sarkozy zwoeren dat ze Simone Gbagbo nooit levend uit dit graf zouden zien komen. En omdat ze op dit moment goden zijn, vormt hun wil orders. Maar gelukkig niet langer voor lang.


Nyang Bensouda: Ik wist niet dat je zo woedend tegen mijn franse meesters was, Youssouf.


Youssouf: Ten eerste, het is niet alleen tegen je barbaren van franse meesters dat ik woedend ben, mevrouw. Het is ook tegen jou en tegen de andere slaven van huizen die als je zijn, dat wil zeggen, die idioten die, voor een kleine gunst, bereid zijn om al hun broeders te verkopen, en die overgelukkig zijn wanneer zij in de aanwezigheid van hun meesters getolereerd te worden. Dit is het geval bij hebzuchtige mensen zoals abdou diouf enz. Bovendien ben ik niet de enige boos op je moordenaars van franse meesters; het zijn in feite alle waardige Afrikanen en andere vrienden van Afrika die in deze positie verkeren. Dus, je criminele meesters zouden er goed aan doen om een einde aan hun waanzin te maken terwijl het nog tijd is. Mevrouw, ga naar je franse meesters barbaren vertellen dat het niet hen zijn die de Afrikanen hebben geschapen, en dat zij daarom geen Afrikanen voor hun schepselen zouden moeten nemen. Afrikanen zijn nooit hun schepsels geweest en zullen dat ook nooit worden. Herinner deze barbaarse moordenaars eraan dat er een einde aan alles komt en dat er een einde aan hun onmenselijke en vernederende behandeling van de Afrikaan moest hebben, en dat dit einde is gekomen.


Nyang Bensouda: Alles wat je zegt baart me zorgen, Youssouf. En je weet dat ik, net als elke goede egoïstische persoon, meer om mijn lot zorg maken dan het lot van mijn meesters. Als ik het lot van mijn meesters met zo'n enthousiasme verdedig, dan is dat omdat mijn eigen lot met dat van hen verbonden is. Als mijn barbaren en moordenaars van meesters zoals je ze noemt, stoppen met plunderen Afrika, waar zullen ze de miljoenen dollars krijgen die ze mij zullen betalen als fooi, als salaris en andere voordelen, en zelfs als kosten van corruptie?


Youssouf: Ik heb goed begrepen, mevrouw, dat je in luxe moet leven en dat je continent de stortplaats van alle raars dingen van de wereld moet zijn. Jouw barbaarse moordenaars van meesters moeten van Afrika een terrein van experimenten met alles maken. Alle nieuwe geneesmiddelen en vaccins moeten op Afrikanen getest worden. Alle nieuwe bommen moeten op Afrikanen getest worden. Alle nieuwe bacteriologische wapens moeten op Afrikanen getest worden. Alle nieuwe giffen moeten op Afrikanen getest worden. Afrikaanse weeskinderen moeten door de sluwheid worden ontvoerd om te dienen als cavia's voor je barbaarse moordenaars van meesters.


Welke van de Afrikaanse nationalistische Presidenten werden door je barbaarse moordenaars van meesters niet vermoord, mevrouw? Waar is Patrice Lumumba? Waar is Sylvanus Olympio? Waar is Thomas Isidore Noël Sankara? En welke van de patriottische Afrikaanse Leiders werden door je barbaarse moordenaars van meesters niet vermoord? Waar is Ruben Um Nyobé? Waar is Félix-Roland Moumié? Waar is Ernest Ouandié? Om alleen die te citeren. En verwachten je meesters echt dat waardige Afrikanen applaudisseren, mevrouw? Het wordt tijd dat we allemaal in Afrika opstaan, Mannen en Vrouwen, Huisdieren en wilde Dieren, en zelfs Bomen en hele vegetatie, om een einde aan de wilde barbaarsheid van je barbaarse moordenaars van meesters te maken die niet alleen het continent plunderen, maar die ook graag miljoenen en tientallen miljoenen mensen vermoorden.


Nyang Bensouda: (Zuchten)


Youssouf: Is er één Afrikaan in deze wereld die door je franse meesters nog steeds overtuigd kunnen worden, mevrouw? Deze franse genocide die in 2002 begon en die zijn hoogtepunt in 2010 en 2011 in Ivoorkust bereikte, resulterend in de massamoord op meer dan 100.000 Afrikanen, bevestigde aan elke genoeg scherpzinnig Afrikaan dat de grootste vijand van Afrika frankrijk is. Alleen Afrikaanse idioten blijven tegenovergesteld te geloven.


Nyang Bensouda: Ik weet zelf het, Youssouf. Maar het is te danken aan dit frankrijk dat ik tot aanklager bij het ICC ben gepromoveerd. Vergeet het niet.


Youssouf: Mevrouw, ik kan u, jij en je meesters zweren dat als je corrupte gerechtigheid u niet kan oordelen, omdat zij u nooit zal oordelen, de gerechtigheid van de natuur u zal oordelen, en niemand van u zal eraan ontsnappen.


Nyang Bensouda: Mijn franse meesters zijn ernstig bang voor een opstand van de nieuwe Afrikaanse jeugd. En wat ik je met bijna goddelijke zekerheid kan vertellen is dat als deze Gbagbo-zaak de Afrikanen niet wakker maakt, geen enkel ander geval hen wakker zal maken.


Youssouf: Je hebt gelijk, mevrouw. Deze Gbagbo-zaak is de zaak die in het hart van elke normale Afrikaan de woede zou moeten creëren die nodig is om de revolutie te veroorzaken die in de totale bevrijding van Afrika zal eindigen. Als Afrikanen na deze zaak hun totale bevrijding niet meer krijgen, zullen ze die nooit meer krijgen.


Nyang Bensouda: Ik ben van ongerustheid vervuld, Youssouf.


Youssouf: Mevrouw, aangezien je zich grote zorgen lijkt te maken over een mogelijk ontwaken van jonge Afrikanen die hen ertoe zouden kunnen aanzetten in opstand te komen en je meesters uit Afrika te verdrijven, heb ik een kleine anekdote met je te delen.


Nyang Bensouda: Laten we gaan, Youssouf.


Youssouf: Dit betreft over de informatie betreffend de echte eerste dame van Ivoorkust. De pan-Afrikaanse televisiezender Afrique Media heeft een programma genaamd, tenzij ik me vergis, Pan-Afrikaanse Verdienste van de eerste dames. Zij zullen mij vergeven als de naam niet klopt. Tijdens dit interactieve programma vragen ze Afrikanen van over de hele wereld om op de eerste dame van hun keuze te stemmen. Ze scrollen door de foto's van de eerste Afrikaanse dames tijdens het hele programma heen. Veel Afrikanen bellen en stemmen voor de Eerste dame Simone Gbagbo van Ivoorkust, hoewel haar foto niet wordt getoond. Dit is een echte bevestiging dat elke waardige Afrikaan slechts één eerste dame in Ivoorkust erkent, dat wil zeggen Simone Gbagbo, gijzelaar van drama ouattara en van de eerloze sarkozy, in de gevangenis in Ivoorkust. Je meesters zullen er nooit in slagen de waardige Afrikanen ervan te overtuigen "de fatale vrouw" en "de gevaarlijke hoer" te adopteren als Eerste dame van Ivoorkust. Het zal nooit gebeuren, daar kan je zeker van zijn. Jij en je meesters maken zich daarom terecht zorgen over een mogelijke opstand van Afrikaanse jongeren. Maar als je meesters naar mij konden luisteren, zou ik ze de enige echte oplossing geven die ze nog steeds hebben om uit dit Afrikaanse moeras zonder al te veel lawaaien te kunnen komen.


En bij elk van deze programma's op Afrique Media, wordt de presentator altijd in verlegenheid gebracht wanneer de Eerste dame Simone Gbagbo van Ivoorkust wordt gekozen, aangezien haar naam niet vaak onder de namen van de dames verschijnt voor wie te stemmen, en haar beeld nergens op hun scherm verschijnt. Al deze stemmen worden dus nog steeds niet meegeteld. En sindsdien heeft de pan-Afrikaanse zender Afrique Media daar niets aan gedaan. Omdat ze geleidelijk toelaten dat de corruptie en het compromis om hun oorspronkelijke rechtschapenheid overnemen, hebben ze nog niet de moed gehad te zetten om de naam van de echte Ivoriaanse Eerste Simone Gbagbo op de lijst van Eerste dames voor wie stemmen. Ik hoop dat het zal komen. Want als er een echte Afrikaanse revolutie nodig is, zoals die dat je meesters en jij bang voor zijn, dan zal dit grote moed en een grote zelfverloochening van al deze pan-Afrikaanse kanalen, en alle andere pan-Afrikaanse media vereisen. Zolang deze pan-Afrikaanse media in de val trappen van het compromis en corruptie, zoals ze helaas doen, zal de bevrijding van Afrika nog lang op zich laten wachten.


Nyang Bensouda: Om te beginnen wil ik aan Afrique Media feliciteren, want zij hebben nog niet de stap gezet om Simone Gbagbo te erkennen als de ware Eerste dame van Ivoorkust. Het zou een echte ramp voor mijn franse meesters zijn geweest, want zij weten dat dit kanaal erg populair bij Afrikanen overal ter wereld is, en zelfs bij niet-Afrikanen die in Afrika geïnteresseerd zijn. Ik zal met mijn meesters samenwerken om ervoor te zorgen dat dit nooit gebeurt. Ik kan je beloven dat mijn meesters, zoals ik ze ken, er alles aan zullen doen wat in hun vermogen ligt om ervoor te zorgen dat dit nooit gebeurt, tenzij ze natuurlijk verrast worden door de gebeurtenissen, vooral omdat geen enkele macht in de wereld een echte revolutie kan verhinderen.


Youssouf: Mevrouw, wanneer iemand als je zelf een pan-Afrikaanse zender als Afrique Media waardeert, zelfs op een omstandige basis, baart dit de echte pan-Afrikanisten zorgen.


Nyang Bensouda: Je hebt gelijk, Youssouf. Je lijkt een echte visionair zijn. Ik heb het gevoel dat je in de gedachten van mijn meesters leest. Wat je zojuist zei over de niet-erkenning van Simone Gbagbo als de ware Eerste dame van Ivoor Kust door Afrique Media betovert mijn franse meesters het meest, omdat ze zo'n erkenning ernstig vreesden. Als Afrique Media deze stap had genomen, zouden mijn meesters de onmiddellijke vrijlating van Simone Gbagbo hebben bevolen uit angst voor een opstand in Afrika. Want als deze dame in elke programma wordt gekozen, zelfs als haar naam nergens verschijnt, dan kunnen we begrijpen wat er zou gebeuren als haar naam en foto verschenen. Maar zodra het kanaal, die als de meest panafrikanist op het continent is beschouwd, de eigenlijke essentie van de panafrikanist strijd opgaf door een pact met corruptie te sluiten tot het punt van het tonen de lady van drama ouattara op hun scherm als een van de te verkiezen dames, was het een grote overwinning in ons kamp, en ik kan je verzekeren dat mijn meesters dat overwinning met champagne hebben gesavoureerd.


Youssouf: Dat verbaast me niet, mevrouw. Dit is precies de reden waarom een aantal echte pan-Afrikanisten teleurgesteld waren en hun interesse in Afrique Media volledig hebben verloren. Als je spreekt over een pact met corruptie sluiten, begrijp ik je heel goed. Er zijn tekenen die nauwelijks bedriegen. Opdat een kanaal, vroeger erkend als een ware Pan-Afrikaanse kanaal, met sterke pan-Afrikaanse posities zoals Afrique Media, zo ver zou gaan dat hij het beeld van de "fatale vrouw" op hun scherm zou laten zien, en Pan-Afrikanen zou uitnodigen voor haar te stemmen, moest het (Afrique Media) in de corruptie zich worden verdronken. Niets in de wereld kan het tegenovergestelde rechtvaardigen. Iedereen weet dat de gezworen vijanden van het panafrikanisme op het Afrikaanse continent drama ouattara en zijn "bloeddorstige harpij" vrouw zijn. Zelfs dieren weten het. En dat zijn deze ergste vijanden van het panafrikanisme dat Afrique Media presenteert als mensen die door pan-Afrikanisten zouden moeten worden gekozen? We denken allemaal dat we dromen. Er zijn duizenden echte pan-Afrikanisten die niet langer geloven in Afrique Media als een instrument die hen zal helpen de bevrijding van Afrika te krijgen. Het is duidelijk dat Afrika niet met deze mate van compromis en corruptie in zijn bevrijdingsstrijd zal slagen. Het is jammer!


Nyang Bensouda: Ah ha haha ha! Nu zal je waarschijnlijk wat toegeeflijker met mij zijn, Youssouf. Als ik je zeg dat ik onder zeer sterke drukken sta en dat ik tegen Afrika werk omdat de verleiding van corruptie zeer groot is, vraag je mij of ik het hele continent ga verkopen vanwege de drukken en het geld. Hier is uw pan-Afrikaanse kanaal dat langzaam maar zeker mijn stappen volgt. Ah ha haha!


Youssouf: Ik schaam me, mevrouw, om je te horen, op deze manier jezelf rechtvaardigen en troosten door helaas een waar voorbeeld te nemen. Ik ben ervan verdrietig en ik hoop dat Afrique Media zich zal corrigeren. Je kunt je de schok niet voorstellen die we hebben gehad, wanneer we voor het eerst het beeld van drama ouattara en van de "gevaarlijke hoer" op de schermen van Afrique Media hebben gezien. Ieder van ons vroeg zich af hoe de vrouw die had beloofd de macht in Ivoorkust over te nemen, zelfs voor de kosten van 100.000 doden, en die erin slaagde haar doelen te bereiken door op 100.000 lijken te wandelen om in het Ivoriaanse voorzitterschap binnen te gaan, kon ineens een vrouw worden voor wie panafrikanisten zouden moeten stemmen. Hier is de grootste belediging en de ergste vorm van bespotting die Afrique Media aan echte panafrikanisten over de hele wereld kon bieden.


Nyang Bensouda: Het is toch waar, Youssouf. Ik hoef mezelf niet te troosten met zo'n drift. Toch is het nog steeds het Afrikaanse bloed dat in mijn aders stroomt.


Youssouf: Sommige echte pan-Afrikanisten, die in Afrique Media het ultieme wapen voor de totale bevrijding van Afrika zagen en die allemaal enthousiast waren en begonnen van de naderende bevrijding van Afrika te dromen, waren totaal gedesoriënteerd. Wanneer Afrique Media niet bang voor schaamte is en zelfs drama ouattara inschrijft, dat een van hun experts terecht heeft beschreven als een ramp, op de lijst onder de presidenten voor wie pan-Afrikanisten geacht worden te stemmen, dan is dat niet alleen een verachting van de pan-Afrikanisten, maar dat is ook een verraad aan het panafrikanisme; het betekent ook het aantonen van een zekere laagheid. Dramane ouattara blijft toch de grootste Afrikaanse bloeddorstige aller tijden. En we begrijpen niet door welke alchemie, werd de grootste vijand van het panafrikanisme plotseling, volgens de Afrique Media, een panafrikanist voor wie de Afrikanen zouden moeten stemmen. Alleen een hoge mate van corruptie kan een dergelijke schanddaad rechtvaardigen.


Het probleem van de bevrijding van Afrika is zo groot dat we een grote haat van compromis en corruptie nodig hebben om te hopen het op te lossen. Het is totaal absurd om de barbaarse sarkozy te belasteren en om de barbaarse drama ouattara te presenteren als een president voor wie Pan-Afrikanen ook kunnen stemmen. Wat is het verschil tussen deze twee debielen? Er is er geen, helemaal geen. De leiders van Afrique Media begonnen van de strategie die we allemaal hadden getolereerd, dat wil zeggen om de bloeddorstige en onverantwoordelijke Afrikaanse presidenten een beetje te sparen, zodat de pan-Afrikaanse strijd effectiever kon worden, tot het afdrijven, die we stevig veroordelen: deze bloeddorstige Afrikaanse dictators in engelen te veranderen terwijl deze dictators zo schuldig zijn als je barbaren franse meesters.


Nyang Bensouda: Sinds we begonnen over Afrique Media te praten, heb je je geestdrift verloren, Youssouf. Laten we naar ons hoofdthema teruggaan.


Youssouf: Oké, mevrouw.


Nyang Bensouda: Laat ik naar een andere grote klap teruggaan die de zaak van Gbagbo ons heeft aangedaan. Kijk maar eens naar dit verhaal van vele verpletterende bewijzen dat mijn meesters en ik zeiden dat we tegen Gbagbo bezitten. Dit heeft ons ernstig in diskrediet gebracht. Of het nu de voormalige aanklager luis moreno ocampo was die er eerder mij was, of ikzelf, we zongen allemaal dezelfde liederen, namelijk dat er veel te veel verpletterende bewijzen waren van de misdaden van Gbagbo. We hebben Gbagbo gearresteerd, we hebben hem gevangengezet, we houden hem al jaren vast en we hebben geen bewijs om hem te veroordelen. Je kunt niet weten hoe hinderlijk deze situatie voor ons is, Youssouf. Als we hem tenminste vrij hadden gelaten, zou het voor ons wat makkelijker zijn geweest om te zeggen dat hij de tijd had gehad om een deel van de bewijzen waar we op vertrouwden te verbergen. We hebben hem geen minuut de tijd gegeven om de minste bewijs te verbergen. Hij heeft geen seconde gehad om iets te verbergen, noch hem, noch zijn vrouw. De vraag die de hele wereld zich stelt, is waar de vele bewijzen zijn dat wij hebben gezegd dat we bezitten tegen deze man. En dit is zeer lastig en brengt het ICC volledig in diskrediet. Ik begrijp niet waarom mijn franse meesters ondanks dit alles hardnekkig Gbagbo in de gevangenis willen houden.


Youssouf: Mevrouw, ik ben er vast van overtuigd dat deze koppigheid van frankrijk de doodsklok voor zijn Afrikaanse overheersing belt. Frankrijk wordt volledig met deze zaak Gbagbo onthuld, en deze zaak zal de totale ondergang van het franse rijk in Afrika tekenen. Ik ben ervan overtuigd dat ondanks hun amorfe en lafhartige natuur waarvoor zij bekend staan, de Afrikanen deze keer in opstand tegen frankrijk zullen komen. Mevrouw, je franse meesters kunnen er zeker van zijn, het einde aan hun overheersing op het Afrikaanse continent is ondertekend. Ze hebben dit continent genoeg geplunderd, ze hebben dit continent genoeg afgeslacht, ze hebben genoeg in dit continent gestolen, ze hebben genoeg gedood in dit continent, ze hebben genoeg verkracht in dit continent, en de tijd is gekomen om hen uit dit continent te verdrijven, en dat zullen ze zijn. De waardige Mensen van Afrika zullen tegen frankrijk opstaan, de waardige Afrikaanse Dieren zullen tegen frankrijk opstaan, en zelfs de waardige Bomen van de Afrikaanse velden zullen tegen frankrijk opstaan. Je zult misschien mijn woorden voor de woorden van een eenvoudige stier kunnen nemen, je zult in de komende dagen zien.


Nyang Bensouda: Ik ben ervan erg bezorgd. Een ogenblik Youssouf, ik heb een telefoontje.


Youssouf: Oké, mevrouw.


Nyang Bensouda: Je uitspraak klinkt als een voorgevoel, en maakt me steeds banger, Youssouf. Het telefoontje dat ik zojuist heb ontvangen, vertelde me droevig nieuws, de dood van een van ons, die een sleutelrol heeft gespeeld in deze staatsgreep tegen Gbagbo. Dit is de generaal emmanuel beth, voormalig commandant van de licorne force in Ivoorkust tussen 2002 en 2004, en voormalig ambassadeur van frankrijk in Burkina Faso op het top van de oorlog tegen Gbagbo van 2010 tot 2013. Alleen geheime archieven kunnen bij jou de rol onthullen die hij speelde in deze staatsgreep. Hij is weg. Het is eng, Youssouf. En wat indrukwekkend is, is dat er geen enkele bom van de licorne op zijn huis is gevallen, ook geen bom van de VN.


Youssouf: Dat is de realiteit, mevrouw. De mensen mogen dan wel doen alsof ze goden zijn, ze zullen kleine sterfelijke mensen blijven. Je hoeft alleen maar naar de lijst van je vroegere meesters te kijken die in het verleden de goden op aarde speelden. Waar zijn ze? Allen stierven als een gewone hond, en ze sloten zich allemaal aan bij degenen dat ze hadden vermoorden. Dat is echt een ijdelheid, mevrouw. Ik hoop dat dit voorbeeld je zult aan het denken zet. Kijk naar je meester jacques chirac, die door een Britse krant "worm" werd genoemd, dat wil zeggen een regenworm. Deze regenworm die zichzelf als een god geloofde, is degene die deze lange staatsgreep tegen President Gbagbo had gepleegd, een staatsgreep die door de demon sarkozy was beëindigd. Het is deze zelfde chirac die alle Ivoriaanse militaire vliegtuigen had vernietigd, en om de ogen van de hele wereld te bewijzen dat hij een god was, heeft niemand hem tot op deze dag van vandaag iets gedaan, alsof hij niets verkeerds had gedaan. Waar is hij nu? Zie je in welke staat deze god verkeert? In een erbarmelijke staat. Ik wil je niet meer over zijn toestand vertellen, uit angst je misselijkheid te geven. Begrijp nu, mevrouw, dat de goden van de aarde sterfelijke goden zijn, goden waarvan het vlees rotten als het vlees van elk vulgair dier.


De idioten dominique de villepin, alain juppé, jean-pierre raffarin, om er maar een paar te noemen, en al die andere vampiers die dit bloedbad in Ivoorkust en in andere Afrikaanse landen hebben gesteund en die nog steeds de slavernij steunen die frankrijk oplegt aan Afrika en de Afrikanen, zouden moeten begrijpen door te zien wat de "worm" chirac is geworden, dat de sterfelijke goden zijn beperkt.


Nyang Bensouda: Ik moet toegeven dat je een wijs dier bent, Youssouf. Ik betwijfel ten zeerste dat er zelfs onder de mensen zijn, velen met je mate van wijsheid. Je redenering doet me nadenken.


Youssouf: Als alleen je andere meesters konden door dergelijke gebeurtenissen leren, mevrouw. Wanneer je me vertelt over de man die uw topstuk in Burkina was, denk ik aan zijn collega's, die het bloedbad op plaats in Abidjan hebben geleid. Onder hen zijn er drie schurken die zich genoeg hebben onderscheiden: choi young-jin, de vertegenwoordiger van de demon ban ki-moon in Ivoorkust, jean-marc simon, de ambassadeur-moordenaar van frankrijk in Ivoorkust en philip carter III, de ambassadeur-moordenaar van de Verenigde Staten in Ivoorkust. Dit zijn schoften die we respecteerden, tot het punt dat we ze "Excellenties" noemen; toch, ze zijn echte menselijke prullen. Ik vraag me altijd af of deze idioten een geweten hebben. Ze komen naar een soeverein land om wanorde te zaaien, ze organiseren en plannen het bloedbad van tienduizenden mensen, ze liegen als naïeve kleine kinderen die inspiratie nodig hebben, en zijn er trots op. Je realiseert zich dat tijdens deze oorlog die tegen Ivoorkust werd geleid door de internationale criminaliteit, die jullie ten onrechte de internationale gemeenschap noemen, de crimineel moordenaar philip carter III de VN-criminelen krachten had opgedragen, alle jonge patriotten te verpletteren die een paar hinderpalen probeerden op te werpen om de rebelse krachten van de VN te stoppen die de rebellen van de demonen- drama ouattara en guillaume soro met wapens en munitie bevoorraadden!


Na hun gruwelijke misdaden zijn deze barbaren beloond door de terroristische staten waarvoor ze hebben gewerkt en ze herkauwen momenteel het bloed van meer dan 100.000 Afrikanen, dat ze hebben geholpen te stromen maken. Terwijl de bastaard philip carter III het rustig aan doet in Stuttgart, Duitsland, besloot de vampier jean-marc simon zelfs om zakenman te worden en zich rechtstreeks in Ivoorkust te vestigen om beter van de voordelen te kunnen genieten van de genocide die ze hebben veroorzaakt. En de Afrikanen blijven deze idioten in hun grote naïviteit "Excellenties" te noemen. Ik hoop dat de waardige Afrikanen deze keer zullen opstaan en het einde van de recreatie zullen fluiten.


Je hebt deze andere schurk met de naam ban ki-moon, wiens domheid ons bang maakte, aan ons, dieren. Hier is het prototype van personen die ons ervan overtuigen dat sommige mensen meer dieren zijn dan wij, en dat ze mensen zijn die zo dom en zo idioot zijn. Hier is een zogenaamde intelligente man, de secretaris-generaal van de verenigde naties daarbovenop, die het aandurft om tegen de media over de hele wereld te zeggen dat het een "ernstige onrechtvaardigheid" zou zijn om de stemmen in een democratie opnieuw te rekenen. Mevrouw, je zult niet een zo'n dom dier en een zo’n slecht dier onder de dieren vinden. Wanneer deze schelm spreekt over ernstig onrecht, waar heeft hij het dan over? Volgens hem, wie zou het slachtoffer van dit ernstige onrecht zijn? Mevrouw, ik kan het mij veroorloven om je met gezag te vertellen dat jullie wereld beter zou zijn als jullie ons het zou laten beheren, ons, dieren. De mensen die jullie wereld leiden zijn van een domheid die een kwalificatie mist.


Nyang Bensouda: We kunnen er maar beter over nadenken, Youssouf. Mijn meesters, die zeer fervente verdedigers van de dierenrechten zijn, zouden moeten beginnen erover na te denken.


Youssouf: Een laatst laatst woord, mevrouw.


Nyang Bensouda: Ja, Youssouf.


Youssouf: Ik zou op een verklaring willen terugkomen die je eerder hebt afgelegd. Toen je zegt dat wanneer iemand een pact met de duivel heeft getekend het bijna onmogelijk voor hem is achteruit te gaan, dan intrigeert me dat een beetje, mevrouw. Door te getuigen tegen President Gbagbo, deze onschuldige man die al genoeg heeft geleden, zal ik ook een pact met de duivel tekenen. Zal het dan mogelijk zijn voor mij om de achteruit lopen te doen, mevrouw?


Nyang Bensouda: Youssouf, Youssouf. Maar jij, je bent gewoon een dier. Je hebt niet nodig achteruit te gaan. Heeft een dier nodig zich bekeren, Youssouf?


Youssouf: Oké, mevrouw, dat stelt me gerust. Maar begrijp dus dat als ik een man was, zou ik je aanbod om tegen President Gbagbo te getuigen niet eens in overweging hebben genomen.


Nyang Bensouda: Ja, dat begrijp ik.


Youssouf: Als ik, een eenvoudig dier, ik moeilijk vind, je aanbod te accepteren, om tegen President Gbagbo te getuigen, vraag ik me af hoe de mensen het hebben kunnen accepteren, met inbegrip van enkele van zijn eigen generaals, met name zijn stafchef, en wat meer is, de zoon van pastoor. Mevrouw, misschien heb je gelijk als je zegt dat degenen die pacten sluiten met satan hun geweten volledig kruisigen. Het voorbeeld van de flauwe criminele generaal philippe mangou is duidelijk.


Nyang Bensouda: Je lijkt me nu begrijpen, Youssouf.


Youssouf: Ik ben geen pastoor, mevrouw, maar ik heb Christenen al horen zeggen dat God ook mensen vergeeft die contracten met satan hebben gesloten als zij besluiten zich te bekeren. Waarom kan je niet zoeken om een aantal van deze Christenen te ontmoeten om er meer over te weten?


Nyang Bensouda: Ik heb een aantal van deze Christenen ontmoeten, net zoals deze zoon van de pastoor wiens je over heeft gesproken, maar hij gaf me geen advies in deze richting. Ik hoop dat je me niet zal vertellen dat hij geen christen is. Omdat ik bewijs heb dat hij ook een christen is. Tijdens de crisis na de verkiezingen toonde hij zich met de Christenen, en we zagen hem zelfs religieuze liederen zingen door te schudden een kleine witte zakdoek.


Youssouf: Eigenlijk, mevrouw, hij is geen christen, of tenminste hij een hypocriete christen is. Ik heb zelfs geleerd dat hij in plaats in een satanische sekte zit en dat hij in dezelfde loge zou zitten als dramane ouattara. Dus in feite is hij niet anders dan jij, mevrouw. Hij heeft ook zijn ziel aan satan verkocht en heeft geen meer geweten. Dus hij is in een zeer slechte positie om je te helpen. Jullie zitten eigenlijk in hetzelfde kamp. Ook hij moet zich voor God bekeren en zich publiekelijk verontschuldigen, eerst aan President Gbagbo en zijn familie, dan aan de familie van overledene Kolonel-Majoor Hilaire Gohourou Babri, voormalig woordvoerder van het leger vermoord op 4 april 2011 door een franse sluipschutter, vervolgens aan de families van duizenden Ivoriaanse soldaten die hij aan het franse leger heeft overgedragen door zijn verraad en zijn ontrouw, en aan de families van tienduizenden jonge patriotten die, in de overtuiging dat zij het leger van hun land steunden en hun President beschermden, werden afgeslacht door de barbaarse legers van frankrijk en de Verenigde Naties, en tenslotte aan het hele Afrikaanse volk. Dat is wat deze bedrieglijke generaal moet doen. Dit is wat waardige Afrika verwacht van de gemene mangou-filippe, deze afvallige generaal.


Nyang Bensouda: Je redenering is logisch, Youssouf. Wanneer je klaar met het getuigenis bij het ICC zou zijn, zal ik je ontmoeten om te zien wat ik kan doen om me te bekeren. Eerst laten we ons richten op het voorbereiden van je getuigenis vóór de rechters van de ICC. Ga je akkoord?


Youssouf: Het is begrepen, mevrouw. En aangezien je al je tijd doorbrengt met heel je hart te bidden hetzij zodat de Afrikanen in hun gebruikelijke slaap blijven, en dat geen van hen zelfs maar beseft dat er een probleem bestaat, hetzij zodat de Afrikanen nooit beseffen dat de mensen in Afrika minder waardevol zijn dan de westerse dieren, en dat de levenden in Afrika minder waard zijn dan de westerse doden, of zodat de Afrikanen nog steeds onzorgvuldig blijven zijn zoals ze altijd geweest zijn, zou ik graag willen dat je met dezelfde ijver bidt zodat ik niet denk aan de rechtbank, aan alles wat jullie tegen President Gbagbo hebben gedaan. Anders riskeer ik hem verdedigen zoals Sam de Afrikaan dat deed.


Nyang Bensouda: In dat geval denk ik dat het beter is dat ik het vasten voor jij doe, Youssouf.


Youssouf: Dank je wel mevrouw. Eerder vroeg ik je wat ik een "laatst laatst woord" noemde. Nu, mevrouw, wat ik je moet vragen is noch een laatst woord, noch een voorlaatst woord, maar een kleine gunst. Ik zou graag zien dat je deze boodschap aan de rechters van het ICC overbrengt. Vertel hen namens mij dat zij zich in de ogen van de hele wereld belachelijk hebben gemaakt. Men zal zich herinneren dat zij gemene en verachtelijke mensen zijn, gewone corrupte mensen. Herinner hen namens mij eraan dat zij altijd op hun geweten zullen dragen, als ze er een hebben, die mate van onrechtvaardigheid die ze zichzelf hebben laten omkopen om te steunen.


Nyang Bensouda: Ik zal het doen, Youssouf.


Youssouf: Tot slot, mevrouw, wil ik je eraan herinneren dat jullie hardnekkigheid tegen President Gbagbo alle grenzen heeft overschreden, mevrouw. Je meesters gingen zelfs zover dat ze hun narren van rechters vroegen om de mensen te verbieden President Gbagbo "President" te noemen. Ze eisten dat hij gewoon Gbagbo genoemd zou worden. Het is verbazingwekkend, mevrouw. En ik heb je de hele tijd van ons debat gevolgd; je hebt er uiterst zorgvuldig op gelet dat je niet de uitdrukking President Gbagbo gebruikte, je had het alleen maar over Gbagbo. Toch heb je het bewijs, mevrouw, dat deze man inderdaad de winnaar van de presidentsverkiezingen van 2010 in Ivoorkust is. En het was jezelf die mij zojuist had verteld dat President Gbagbo de verkiezingen vanaf de eerste ronde daadwerkelijk had gewonnen. Zelfs je reactie vanaf het eerste optreden van President Gbagbo bij de rechtbank had deze informatie bevestigd die je mij gaf. Zodra President Gbagbo aan de rechters had gevraagd om de vraag te beantwoorden: "Wie heeft de verkiezingen gewonnen?", betwistte je dit met geweld en zei je dat jullie niet in de rechtbank zaten om te weten wie de verkiezingen heeft gewonnen. Maar Mevrouw, als President Gbagbo voor je rechtbank verschijnt, dan is dat omdat hij volgens je groteske beschuldigingen, de verkiezingen zou hebben verloren en zou hebben geweigerd, zijn post aan drama ouattara op te geven. Hoe kan je zo'n hardnekkigheid verklaren, mevrouw?


Nyang Bensouda: (Zuchten)


Youssouf: Maak je geen zorgen, mevrouw. Aangezien je zich ertoe hebt verplicht om voor mij te vasten en te bidden, zal ik komen.


Nyang Bensouda: Bedankt een miljoen, Youssouf.


Youssouf: Ik heb een boodschap voor President Gbagbo, mevrouw.


Nyang Bensouda: Ja, Youssouf.


Youssouf: Over een paar dagen is het 11 april 2018. Voor deze 7e verjaardag van zijn moord, noem het mislukt moord als je het wilt, wil ik voor hem al mijn liefde, en de liefde van alle waardige dieren van het Afrikaanse continent uitdrukken. Ik wil hem ook, zonder machtsdiefstal alle liefde van alle waardige Afrikanen betuigen.


Nyang Bensouda: Ik zal hem je boodschap geven, Youssouf.


Youssouf: Tot ziens, mevrouw!


Nyang Bensouda: Tot ziens, Youssouf!


Dit maakte een einde aan het gesprek tussen de openbare aanklager fatou nyang bensouda en misschien wel de volgende en ultieme getuige tegen President Laurent Gbagbo uit Ivoorkust, gijzelaar van frankrijk aan de rechtbank van de schaamte in Nederland. Lang leve fatou nyang bensouda, het tuig en de schaamte van het Afrika van de 21e eeuw!


4- Youssouf's monoloog


Na dit gesprek met nyang bensouda begon Youssouf aan een monoloog, waarvan de inhoud hieronder staat vermeld:


Youssouf: Ik ben ervan overtuigd dat deze verraadster vreedzaam in het ICC zal zitten door naïeve te wachten mijn getuigenis tegen de onschuldige Laurent Gbagbo, de gekozen President van mijn land, Ivoorkust. Wat deze verraderlijke vrouw, die bereid is, een heel continent van bijna 2 miljard mensen voor 2 miljoen dollar te verkopen, negeert, is, dat heel Afrika, van mensen tot bomen in de velden tot dieren, weten dat de echte President van Ivoorkust, Laurent Gbagbo, en de echte Eerste dame, Simone Gbagbo, en sommige honderden echte Ivoriaanse patriotten sterven in de gevangenis of in ballingschap omdat frankrijk met verve de Ivoorkust en de hele West-Afrikaanse subregio  moet plunderen.


Deze vrouw vulde van corruptie, is zich er niet van bewust dat als ik ermee instemde om naar het ICC te gaan, het zou zijn om te gaan getuigen ter verdediging van mijn President Gbagbo. Maar ik vond het zinloos om daarheen te gaan, omdat de rechters van het ICC geen mensen nodig hebben om de President te steunen, ze weten zelf dat de President onschuldig is. Zij hebben alle bewijzen van zijn onschuld. In plaats daarvan hebben ze getuigen nodig tegen Gbagbo, in de hoop dat er een persoon zoude zijn, van wie de leugen op miraculeuze wijze de waarheid zou kunnen worden, om hen de kans te geven om Afrika via Gbagbo te veroordelen. Hoewel ik er zeker van ben dat mijn weigering om naar het ICC te gaan mij in de nabije toekomst in de schotels van drama ouattara zal leiden, verkies ik dit lot zodat ik op de juiste manier binnen de geschiedenis gaan, zoals de Grote Generaal Dogbo Blé, en de andere echte Afrikaanse patriotten zoals Damana Pickass enz, en de overledene Ben Soumahoro, die in ballingschap is overleden. Ik zal dus niet naar het Strafhof voor Inheemse Mensen gaan.


5- De enige optie die de schofte nyang bensouda nog heeft


Met deze weigering van Youssouf om tegen President Gbagbo te getuigen, heeft de corrupte nyang bensouda om nog steeds te hopen de zoon van Mama te veroordelen, nog maar één reële optie over: Zichzelf als getuige tegen de President te vormen.


6- De monoloog van Youssouf


Toen Youssouf uit nyang bensouda vertrok, was hij erg bedroefd en tot zonsondergang kon hij noch zijn woede niet bedwingen noch zijn emoties niet bedaren. Daarna keerde hij naar zijn arena terug, en bracht de nacht door met vasten. Hij kwam in de buurt van geen enkel vaars en van geen enkel koe en is niet geslaagd te slapen. Bij het aanbreken van de dag stond hij op en begon na te denken over het lange gesprek dat hij de dag ervoor met de vertegenwoordiger van de beulen van President Gbagbo had gehad. Daarna gelanceerd hij zich in een monoloog voor Afrikaanse- zonen en dochters, die, hoewel ze niet fysiek aanwezig op het moment van zijn toespraak zijn, in zijn verbeelding zijn, en inderdaad naar hem luisteren.


6.1- Wie van God of de franse mens heeft de Afrikaan geschapen?


In het licht van wat er gebeurt, hebben we het recht ons af te vragen wie van God of de franse mens de Afrikaan heeft geschapen. De fransen zijn ervan overtuigd dat ze Afrikanen hebben geschapen en en op deze basis is het aan hen, fransen, om te beslissen welke Afrikaan moet leven en welke Afrikaan moet sterven. En wanneer ze besluiten om Afrikanen te doden, kunnen ze ervoor kiezen om hen door tientallen of door honderden, of door duizenden te doden, en zijn ze aan niemand verantwoording schuldig. Daarom hebben ze tienduizenden mensen in Ivoorkust afgeslacht en niemand heeft geprotesteerd. Dat is ook de reden waarom ze honderdduizenden mensen in Libië hebben afgeslacht en niemand heeft geprotesteerd.


En onder de Afrikanen dat ze besluiten te laten leven, zijn het nog steeds zij, de fransen, die beslissen wie er vrij moet zijn, wie er in ballingschap moet zijn, en wie er integendeel in de gevangenis moet zitten. Daarom zitten de gekozen President van Ivoorkust, Laurent Gbagbo, zijn vrouw en een aantal van zijn ministers en andere Ivoriaanse patriotten in de gevangenis of in ballingschap, terwijl vaststaat dat ze allemaal onschuldig zijn, terwijl er enorme bewijzen zijn dat ze allemaal het slachtoffer van de maffia van de internationale criminaliteit onder leiding van frankrijk zijn. Maar iedereen lijkt berustend te zijn.


En wanneer ze beslissen om u in de gevangenis te houden volgens hun gepastheid, zijn het nog steeds hen die beslissen over de dag van u vrijlating, zelfs als de rechters, die zich beschaamd voelen door u ongerechtvaardigde aanwezigheid in hun cel, beslissen om u vrij te laten. Dit is de reden waarom zelfs toen de rechters die namens het ICC optreden President Gbagbo op 28 mei 2013 wilden vrijlaten omdat ze niet meer wisten waarom ze hem in de gevangenis moesten houden, frankrijk hun beslissing blokkeerde en gelastte dat de President Gbagbo in de gevangenis blijft, zoals de franse krant Marianne het onthulde.


En aangezien deze fransen voor de Heer grote afschuwelijke mensen zijn, staan zij zich toe om tientallen of honderden Afrikaanse kinderen te sodomiseren, zonder zich zorgen te maken, omdat niemand zal hen ooit iets aandoen. Wie kan wat doen tegen een god? Dit is wat de afschuwelijke franse soldaten onlangs met Afrikaanse kinderen in de Centraal-Afrikaanse Republiek hebben gedaan. Ze verkrachtten en sodomiseerden kleine kinderen, jongens en meisjes, met de zegen van de maffioso en criminele organisatie genaamd de VN. Ondanks de overvloed aan bewijsmateriaal dat aan camera's over de hele wereld is voorgelegd, hebben de onrechtvaardige franse racistische rechters de zaak verworpen. Een manier om de wereld te vertellen dat verkrachting en sodomie van Afrikaanse kinderen geen probleem is, Afrikanen zijnde slechts objecten die naar believen gebruikt kunnen worden.


6.2- Youssouf's boodschap aan de waardige Kinderen van Afrika


Afrikaanse Mannen, Afrikaanse Vrouwen, en waardige dochters en zonen van Afrika, dat is de waarheid. Kunnen jullie die waarheid betwisten? Zo ja, vertel me dan wat de President van Ivoorkust, Laurent Gbagbo, winnaar van de presidentsverkiezingen van 2010, doet in een ellendige gevangenis in Den Haag, in Nederland. Voordat u het tegendeel probeert te bewijzen, vertel me wat de echte Eerste dame uit Ivoorkust, Simone Gbagbo, doet in een ellendige cel van een gendarmeriekamp in Abidjan (Ivoorkust), en help me de relevantie van de verwerping te begrijpen in het geval van gesodomiseerde kinderen in de CAR.


Afrikaanse Mannen, Afrikaanse Vrouwen en waardige Dochters en Zonen van Afrika, als jullie ervan overtuigd zijn dat jullie scheppers deze criminele franse leiders zijn die jullie leven beschikken zoals ze willen, applaudisseer dan en doe niets. En als jullie ervan overtuigd zijn dat jullie nooit schepselen zijn geweest van enkele ellendige criminele barbaren, bereiden jullie zich dan voor om jullie volledig te bevrijden van de franse slavernij. Jullie kunnen niet langer de franse arrogantie blijven overwegen met een schandelijk passiviteit. Hebben jullie niet genoeg? Zijn jullie het niet beu?


Wat doet de aangewezen President van Ivoorkust zeven jaar na zijn mislukte moord in de gevangenis in Nederland? Wat doet de vrouw van de voorgedragen President van Ivoorkust in de gevangenis van Abidjan? Wanneer de geschiedenis in de komende dagen zal worden schrijven, zouden jullie dan zeggen dat jullie op aarde leefden terwijl dit soort waanzin plaatsvond? Zouden jullie uw kinderen in de ogen kunnen kijken en hen vertellen dat jullie de moed hadden, ik bedoelde de lafheid, om dit soort gruwelen passief te observeren?


Als jullie niet vulden van boosheid kunnen zijn tegen deze abnormale wreedheid van de barbaarse franse leiders, dan zijn wij dieren dus waardiger dan jullie. Ik, Youssouf de stier, kan niet zo ontzet zijn tegen deze mate van onrechtvaardigheid die alleen door wezens in het bijzijn van hun Schepper kan worden getolereerd, wanneer jullie, mensen dit leven van slaven lijken te accepteren.


Wij, waardige dieren van Afrika, eisen van frankrijk de onmiddellijke en onvoorwaardelijke vrijlating van de President van Ivoorkust, Laurent Gbagbo, winnaar van de presidentsverkiezingen van 2010, en zijn vrouw, de ware First lady van Ivoorkust, Simone Gbagbo, en van de andere waardige zonen van Ivoorkust die nog steeds in de gevangenis zitten, anders zullen we aan frankrijk bewijzen dat als Afrikaanse mensen hun schepsels zijn, wij, dieren, zijn het niet. Dus, waardige dochters en zonen van Afrika, als jullie nog nooit de wezens van deze uitschoten dat frankrijk runt geweest zijn, is dit het moment om het te demonstreren. Schandeer uw generatie niet, schandeer uw continent niet.


Als jullie geloven dat uw scheppers die barbaarse franse leiders zijn die geloven dat ze met de steun van de criminele organisatie genoemd VN alles kunnen doen, dan hebben jullie niets te doen. En als jullie ervan overtuigd zijn dat uw scheppers niet deze franse criminele leiders zijn die geloven, met de steun van de criminele organisatie genaamd VN, dat zij uw leven en uw continent naar eigen goeddunken kunnen leiden, sta op en win de bevrijding van uw continent.


Meester Patricia Hamza-Attéa, advocaat aan de balie van Ivoorkust en strijdster zeer toegewijd Mensenrechtenactivist, werd verkracht, afgeslacht en verbrand door de rebellen van drama ouattara, voorzitter verordonneerd door de Internationale Criminaliteit, die ten onrechte de Internationale Gemeenschap wordt genoemd, en niemand spreekt er meer over. Afrikaanse jeugd, word wakker. Jonge Afrikanen, word wakker. De Afrikaan is meer waard dan wat de fransman u wilt maken geloven.


Philippe Rémond, een franse staatsburger die in Ivoorkust woont, werd in Yamoussoukro vermoord door de rebellen van drama ouattara met de hulp van de licorne kracht, omdat hij de plundering van Afrika door frankrijk via de CFA-frank aan de kaak stelde. Afrikaanse jeugd, word wakker, mobiliseer jezelf en stop deze CFA-frank af waarvoor zoveel mensen zijn vermoord, waaronder buitenlanders zoals deze fransman. Word wakker en maak een einde aan de CFA-frank zodat al dit bloed dat is vergoten niet tevergeefs is. Sylvanus Olympio werd vermoord vanwege de CFA-frank, Joseph Tchundjang Pouemi werd vermoord vanwege de CFA-frank, om er maar een paar te noemen, en Laurent Koudou Gbagbo en zijn familie ontsnapten ternauwernood aan de moord vanwege de CFA-frank. Word wakker, Afrikaanse jeugd; sta op zodat al deze offers niet tevergeefs zijn.


Waardige Vrouwen en Mannen van Afrika, zijn jullie klaar om op te komen voor de totale bevrijding van Afrika, of zullen jullie ervoor kiezen om deze strijd tussen handen van dieren te laten? Het antwoord is de uwe. Ik heb u met uw verantwoordelijkheden en uw lot geconfronteerd. Als jullie ingeslapen blijven, zal Afrika nooit bevrijd worden. En jullie, panafrikaanse Media, als jullie doorgaan jullie zelf te corrumperen en zich laten compromitteren, dan heeft Afrika voor minstens weer 800 jaar een nieuwe slavernij begonnen, gevolgd door een nieuwe kolonisatie, een nieuwe neokolonisatie en een nieuwe herkolonisatie.


De berusting, ah! De berusting! Waarom zijn jullie berustend, waardige dochters en zonen van Afrika? Omdat jullie de buitengewone barbaarsheid en de wilde wreedheid van frankrijk en de VN in Ivoorkust en Libië heeft gezien en meegemaakt, een barbaarsheid en wreedheid die honderdduizenden doden heeft achtergelaten, zeggen jullie zichzelf: Wat kunnen we doen? Allereerst hebben jullie geen enkel wapen. En zelfs als jullie wapens hadden, zijn jullie ervan overtuigt dat geen enkel Afrikaans leger vóór deze coalitie van internationale bandieten kan weerstaan. En voor die reden is de enige oplossing die jullie nog over hebben is alleen de berusting. Jullie hebben ongelijk. Waarom?


In feite vraagt niemand jullie om de wapens tegen barbaren op te nemen. Jullie hebben geen wapens nodig om jullie te bevrijden. De bevrijding van Afrika heeft niet nodig door een gewapende strijd te gaan. Er is genoeg bloed geweest die in Afrika heeft gevloeid en jullie moeten nooit meer bloed laten stromen. Boycot alle franse producten, en frankrijk zal Afrika na een paar weken verlaten, niet meer. Het is het kleine offer dat Afrika van u verwacht: Het totale boycot van alle franse producten. In dit verband beveel ik u een uitstekend artikel aan met de titel: "Frankrijk-Afrika Oorlog: De Oplossing", dat ik een paar jaar geleden heb gelezen, waarin de auteur alles over dit onderwerp had uitgelegd. De bevrijding van Afrika zal alleen uit een collectief bewustzijn voortkomen. Het heeft geen wapens nodig, het heeft geen bommen nodig, het heeft eerder aan eenheid behoefte.


Als jullie de overwinning willen behalen, val dan nooit meer in de valkuil van verdeeldheid die frankrijk elke keer tegen jullie gebruikt. Stop met u te geloven dat u een Noorder of Zuiderling, Moslim of Christen bent, enz. Afrika heeft al haar zonen en dochters nodig. Maar als jullie geloven dat jullie geschapen waren om slaven te zijn, om in slavernij te leven en om als slaven te sterven, doe dan niets. Trap niet in de val te denken dat franse leiders zullen veranderen. Ze zullen nooit veranderen. Het zijn psychopaten. En ieder verstandig mens weet dat psychopaten niet veranderen. Begin in plaats daarvan onmiddellijk de bevrijdingsoorlog.


6.3- Youssouf's boodschap aan de onwaardige kinderen van Afrika


Nu ik tot de waardige kinderen van Afrika heb gesproken, wil ik me richten tot het uitschot van Afrika. Ja, ik wil me richten tot al deze schurftige schapen, al deze onwaardige kinderen van Afrika, zonder wie frankrijk er nooit in zou slagen zijn waanzin in Afrika voort te zetten.


Gij verraders, gij criminelen, gij schofte mensen, al jullie hybriden en andere bastaardkinderen van Afrika, Afrika heeft genoeg geleden door jullie. Gij slangen, gij adderrassen, Afrika heeft lang genoeg gebloed door jullie. Door jullie sterft Afrika al zeshonderd jaar.


Gij, Generaties en Perverse Bloeddorstige Mensen, vandaag belichaamd door guillaume kigbafori soro, zijn altijd het uitschot geweest dat frankrijk en zijn bondgenoten van de internationale criminaliteit heeft geholpen Afrika te vernietigen en Afrikanen tot slaaf te maken. In elke generatie hebben frankrijk en zijn vampiers-bondgenoten van de internationale criminaliteit schoften zoals jullie nodig gehad om hun satanische missies tegen het waardige Afrikaanse volk uit te voeren.


Om slavernij in Afrika tot een succes te maken, was niet de macht van de psychopathische westerse kolonisten nodig, maar guillaume kigbafori soro. Om de kolonisatie in Afrika tot een succes te maken, was niet de intelligentie van de demente westerse kolonisten nodig, maar wel guillaume kigbafori soro. Om de neokolonisatie in Afrika tot een succes te maken, was niet de intelligentie van de gekke westerse kolonisten nodig, maar wel guillaume kigbafori soro. En om de herkolonisatie in Afrika tot een succes te maken, was niet de vooruitziende blik van de westerse demonen-kolonisten nodig, maar guillaume kigbafori soro.


Patrice Lumumba zou nooit vermoord zijn als er geen guillaume kigbafori soro was geweest. Sylvanus Olympio zou nooit zijn vermoord als er geen guillaume kigbafori soro was geweest. Thomas Isidore Noël Sankara zou nooit zijn vermoord als er geen guillaume kigbafori soro was geweest. Laurent Gbagbo zou nooit in het concentratiekamp in Den Haag zijn beland als er geen guillaume kigbafori soro was geweest. Honderdduizenden Afrikanen zouden nooit zijn vermoord in Ivoorkust van 2002 tot vandaag als er geen guillaume kigbafori soro was geweest. Meer dan een miljoen Afrikanen zouden nooit zijn vermoord in Libië van 2011 tot vandaag als er geen guillaume kigbafori soro was geweest.


Vergeet niet dat de schofte drama ouattara die de macht greep in Abidjan het succes van zijn staatsgreep alleen te danken heeft aan guillaume kigbafori soro. Guillaume kigbafori soro is de spil zonder wie dramane ouattara nooit aan de macht zou zijn gekomen in Ivoorkust. Het was guillaume kigbafori soro, deze mystiek krachtige demon, die hard werkte door iedereen in zijn omgeving op te offeren om de cynische en perverse ouattara aan de macht te brengen, in de hoop in ruil daarvoor op logische en vreedzame wijze terug te krijgen uit de handen van de smerige ouattara, de macht die hij hem had toevertrouwd. Soro leek de wet van de satanische wereld niet te kennen.


Guillaume kigbafori soro heeft de ware bedoelingen van drama ouattara verkeerd begrepen. Hij heeft de wet die de demonische wereld beheerst en het leidende beginsel van de wereld van de duisternis, die gebaseerd is op verraad, onoprechtheid en ondankbaarheid, verkeerd begrepen. Ondanks dat hij meermaals werd gewaarschuwd door zijn vriend Charles Blé Goudé en door President Gbagbo zelf, geloofde deze naïeve guillaume kigbafori soro dat de wet van de satanische wereld met hem kon veranderen. In zijn idiotie geloofde hij werkelijk dat de franse demonen die hun valse beloften aan Afrikaanse verraders nooit zijn nagekomen, plotseling zouden moeten veranderen en samen met hem engelen zouden worden.


Nu de feiten binnen zijn, wat zullen we doen met de gemene verrader guillaume kigbafori soro en zijn bende schoften als Afrika zal bevrijd zijn? Kunnen en moeten we hen vergeven voor hun misdaden? Ja, we zouden hun extreme slechtheid kunnen vergeven en niet aan wraak denken, maar alleen op voorwaarde dat deze schoften voor berouw kiezen, en wel oprecht berouw.


Hoewel wij nooit zullen vergeten dat het door dit samenraapsel was dat Afrika bijna zeshonderd jaar lang in slavernij bleef, zouden wij toch bereid zijn hen het onvergeeflijke te vergeven, op voorwaarde dat zij ons overtuigen van de noodzaak daartoe, door te kiezen voor een berouw dat zo wordt uitgesproken dat het zelfs de hardste harten doet buigen.


De snode verrader guillaume kigbafori soro en zijn bende schurken moeten in geen geval denken dat zij zich heimelijk tussen de waardige Afrikanen kunnen begeven en zich kunnen voordoen als Panafrikanisten. Het zal niet werken. Hun talrijke gruwelijke misdaden zijn voor altijd gegrift in de onuitwisbare geschiedenis van Afrika. Voor eeuwig zal de geschiedenis vermelden dat guillaume kigbafori soro, deze mobutu sese seko kuku ngbendu wa za banga van de moderne tijd, een van de pijlers is van de massamoord op 100.000 Afrikanen in Ivoorkust.


Terwijl ik deze tekst schrijf, zie ik in mijn geestesoog het beeld van de schurk guillaume kigbafori soro die lachend op een televisiezender van de vijanden van Afrika verklaart: "Gbagbo is af". Dus deze schurk vierde de moord op President Gbagbo voordat die moord daadwerkelijk had plaatsgevonden. En toen de moord op Laurent Gbagbo en zijn familie mislukte, vierden dezelfde schurkachtige guillaume kigbafori soro en zijn boevenbende de wereldwijd uitgezonden vernedering van de Gekozen President van Ivoorkust, Laurent Gbagbo, en zijn hele familie door de schizofrene fransen en hun bondgenoten van de internationale criminaliteit, in de volksmond de internationale gemeenschap genoemd.


Guillaume kigbafori soro moet daarom niet denken dat het feit dat hij is uitgevallen met de ergste tragedie die Afrika heeft gekend, namelijk drama ouattara, zijn bekering tot panafrikanist en zijn aanvaarding in de grote panafrikaniste familie kan rechtvaardigen. Deze kortere weg zal hem niet gegund worden. De huidige vijandschap tussen de idiote guillaume kigbafori soro en zijn gestoorde baas drama ouattara zou daarom op geen enkele waardige Afrikaan indruk moeten maken.


Gij waardige dochters en zonen van Afrika, dus wees niet onder de indruk van de krokodillentranen van de armoedige en verachtelijke guillaume kigbafori soro. Heb geen medelijden door het voorspelbare en welverdiende lot van deze perverse guillaume kigbafori soro. Wanneer de demonen in verwarring raken, zich tegen elkaar keren en elkaar beginnen te vernietigen, moeten jullie, waardige Kinderen van Afrika, hun zelfvernietiging met de grootste onverschilligheid gadeslaan.


De besmette criminele guillaume kigbafori soro en de bende dwalende mensen die hem steunden moeten, om op vergeving te hopen, eerst al hun misdaden zonder uitzondering toegeven. Zij moeten ons vertellen wie de verkiezingen van 2010 in Ivoorkust heeft gewonnen. Zij moeten de moord op meer dan 100.000 Afrikanen die vanaf 2002 tot op heden in Ivoorkust zijn vermoord, bekennen en de moord op alle waardige dochters en zonen van Afrika die de afgelopen twee decennia in Ivoorkust zijn vermoord door de franse demonen met hun medeplichtigheden, in detail toelichten.


Dezelfde besmette criminele guillaume kigbafori soro en de bende dwalende mensen die hem blijven steunen hadden de menselijke afval blaise compaoré, de moordenaar van de Panafrikanist Thomas Sankara, als hun peetvader. Deze demonen hebben dus niet alleen het bloed van meer dan 100.000 Afrikanen die van 2002 tot heden in Ivoorkust zijn vermoord aan hun handen, maar ook het bloed van duizenden Afrikanen die in Burkina Faso zijn vermoord door hun criminele peetvader blaise compaoré.


De moordenaars van Thomas Sankara, al hun medeplichtigen, al hun aanhangers en al degenen die hen rechtvaardigden, kunnen de waardige Kinderen van Afrika niet bedriegen door zich voor te doen als Panafrikanisten. Deze schurken zijn nooit Panafrikanisten geweest en zullen dat ook nooit worden. Ze zijn ordinaire opportunisten en sjofele kameleons. Ze veranderen hun status naargelang hun belangen. Ze wachten op een gunstige gelegenheid om het Afrikaanse volk te verraden, zoals ze altijd hebben gedaan. Ze hebben verraad in hun genen. Hun egoïsme en egocentrisme staan voorop. Verwacht daarom niets goeds van deze demonen. Ze moeten al hun misdaden opbiechten als ze hopen vergeven te worden.


Het is op deze basis, en alleen op deze basis, dat de echte dochters en zonen van Afrika zich kunnen afvragen of zij deze verraders, wier verraad Afrika heeft gekost wat Afrika helaas nooit meer zal hebben, moeten vergeven. Want de miljoenen verbrijzelde Afrikanen, de miljoenen gedecimeerde Afrikaanse genieën, de miljoenen dappere Afrikanen die verpletterd werden en tientallen jaren van abjecte ellende ondergingen, zullen helaas niet terugkeren om Afrika opnieuw op te bouwen. En de vertraging die Afrika heeft opgelopen door de schande van deze bastaarde mensen zal nooit meer goedgemaakt worden. Daarom zullen de gruwelijke  misdaden van deze misdadigers voor altijd in de geschiedenis van het Afrikaanse volk gegrift blijven.


En wat betreft zijn droom om ooit President van Ivoorkust te worden, moet de sjofele guillaume kigbafori soro moet begrijpen dat Afrika hem heeft uitgekotst. Hij moet deze droom vanaf nu opgeven, want het zal nooit uitkomen. Guillaume kigbafori soro zal nooit President van Ivoorkust worden. Dat hebben we besloten. Daarom zou het beter zijn als hij nu serieus begon te werken aan een oprecht berouw om misschien vergeving te krijgen. Onze vergiffenis is het enige waar deze schurk nog op kan hopen. Soro's enige droom die nog kan uitkomen is om vergeven te worden.


De bastaarde Afrikaanse guillaume kigbafori soro, die zielige voorzitter van Generaties en Perverse Bloeddorstige Mensen, met al zijn bewusteloze en oneerlijke medestanders moeten begrijpen dat wat ze ook doen, waardig Afrika hun gruwelijke misdaden nooit zal vergeten en hun monsterlijke misdaden nooit zal vergeven totdat ze deze misdaden belijden. Een list en bedrog zoals zij hebben gedaan om de indruk te wekken dat zij de Afrikanen om vergiffenis hebben gevraagd, is niets anders dan verspilde moeite. Ze moeten ophouden zichzelf voor de gek te houden. We verwachten niets anders van hen dan gepast berouw.


Men kan het zich niet veroorloven om vrijwillig, bewust en met voorbedachten rade tienduizenden mensen op de wreedste manier af te slachten en dan proberen via een list om te doen alsof men om vergeving vraagt. Nee, beste idioten, dit is niet mogelijk. U kunt zich niet blijven volproppen met het bloed van arme Afrikanen die u hebt opgeofferd en beweren dat u klaar bent met de donkere geschiedenis van Afrika waarvoor u verantwoordelijk bent. Er is nog geen bladzijde omgeslagen, en er zal geen bladzijde worden omgeslagen zolang u zich blijft voeden met het bloed van Afrikanen. De buitensporige luxe waarin u leeft, de prinselijke levensstijl die u leidt, zijn de vruchten van het bloed van vele zonen en dochters van Afrika die u hebt opgeofferd.


Vergeet niet dat de bloeddorstige guillaume kigbafori soro de grootste schurk is die geproduceerd is door de hedendaagse Afrikaanse jeugd. Om een uitschot als guillaume kigbafori soro te vinden, moet je heel ver gaan in het deel van de oude geschiedenis dat ons niet verteld is. Guillaume kigbafori soro is dit levende monster die verondersteld wordt de jeugd te belichamen en zich schuldig heeft gemaakt aan de meest schurkachtige misdaden in de geschiedenis van deze generatie. Deze schoft ging zover dat het vrouwen ontdarmen, tientallen gendarmes in watertanks liet stikken onder afschuwelijke en onbeschrijfelijke omstandigheden, duizenden andere Ivorianen afslachtte, waaronder leden van de wettige regering van President Gbagbo, om nog maar te zwijgen van de gruwelijke misdaden die voor satanische rituelen werden gepleegd. Hun misdaden zijn onmetelijk.


Deze idioot met zijn bende is voor altijd in de vuilnisbak van de geschiedenis ingegaan. Ik waarschuw alle toekomstige guillaume kigbafori soro. Al deze jonge misdadige Afrikanen die nog steeds gedreven worden door het verlangen om Afrika te verkopen aan de monsters van het Westen moeten weten dat iedereen die de weg van guillaume kigbafori soro inslaat, in de vuilnisbak van de geschiedenis zal belanden. [Einde van het artikel]


7- Conclusie


Na het lezen van dit artikel van immense rijkdom en onmetelijke diepgang bleef ik sprakeloos. Deze tekst, ondanks zijn melancholische karakter, liet me op sommige plaatsenglimlachen. Toch hebben de beschreven feiten mij in een onbeschrijflijk verdriet gestort. Mijn ziel is in bitterheid. Mijn wangen zijn nat van tranen. Ik vroeg me af of dit verhaal een fictie of een realiteit was. Ik zou ten zeerste hebben gewenst dat het een nachtmerrie zou zijn die zou verdwijnen wanneer ik wakker zou worden. Dat was helaas niet het geval! Dit is inderdaad de werkelijkheid, de trieste werkelijkheid, de onverbiddelijke werkelijkheid.


Het is jammer om op te merken dat frankrijk eeuwenlang voor Afrika en de Afrikanen alleen maar minachting, barbaarse behandeling, onmenselijke behandeling, enzovoorts heeft gehad. Het is ook triest en betreurenswaardig dat frankrijk tot op de dag van vandaag, in het midden van de eenentwintigste eeuw, niets heeft veranderd aan de wrede behandeling van de Afrikanen, zodat ze geen andere keuze meer hebben dan een oorlog tegen haar te ontketenen waar ze nooit van gedroomd hebben, de totale boycot van alle franse producten, in de hoop zich te bevrijden van de oneindige slavernij dat frankrijk hun oplegt.


Dit brengt mij ertoe mijzelf de volgende vragen te stellen: Waarom doen sommige mensen hun uiterste best om anderen woedend te maken? Wat wint frankrijk bij het aansporen van Afrikanen om in opstand te komen? Denkt frankrijk, die verplicht was zijn toevlucht te nemen tot opstand, geweld en gewapende oorlogsvoering om zich van het juk van nazi-Duitsland te bevrijden, dat het Afrika een behandeling zal kunnen opleggen die slechter is dan wat het weigerde door te maken, zonder dat waardige Afrikanen reageren? Denkt frankrijk dat het van Afrika een eeuwig opstapje kan maken met volledige straffeloosheid en zonder nooit de minste reactie van haar slachtoffers?


Wat frankrijk weigerde van de nazi's te ondergaan tot het punt dat het alle middelen, inclusief geweld en gewapende oorlog, heeft gebruikt om zich ertegen te verzetten, het heeft het met duizend vermenigvuldigd en legt het op aan de Afrikanen, door zich te verwachten dat Afrikanen applaudisseren. Frankrijk legt Afrika alle mogelijke vormen van Nazisme op: Politiek Nazisme, militair Nazisme, economisch Nazisme, monetair Nazisme, bancair Nazisme, sociaal Nazisme, cultureel Nazisme, religieus Nazisme, cultueel Nazisme, enz., dat gedurende decennia, en blijft er dom van overtuigd dat Afrikanen nooit iets zullen doen. Het is absoluut ongelooflijk! De minachting van frankrijk tegen Afrika heeft zijn hoogtepunt bereikt.


Het is ondenkbaar te geloven dat de franse heersende klasse al generaties lang bestaat uit vulgaire achterlijke mensen, louter bruten, echte idioten, totaal verstoken van rede en intelligentie, niet in staat om de reacties van hun slachtoffers te anticiperen en te voorzien, wanneer het lijden van hun slachtoffers ondraaglijk zullen worden. En als mijn oordeel onjuist is, dan is frankrijk ervan overtuigd dat het in de Afrikaan het soort dingen of het soort object heeft gevonden dat geen indruk, gevoel, noch waardigheid, noch eer, noch achting, noch respect heeft en daarom nooit zal reageren, wat hem ook wordt opgelegd, wat hem ook wordt aangedaan, en wat ook de mate van marteling, en van vernederende en onterende behandeling is die hem wordt aangedaan. Hoe is frankrijk daartoe gekomen?


Zijn de franse heersers zo dom om niet te begrijpen dat alles onder de zon een einde heeft? Helaas wel. Het zijn grote idioten, ze zijn geestelijk onevenwichtig. Voor deze barbaren zijn Afrikanen dingen, of als jullie willen, eenvoudige objecten. Daarom kunnen zij Afrika en de Afrikanen in alle straffeloosheid maken wat zij willen, zoals zij dat willen en wanneer zij dat willen, zonder angst voor reacties of vergeldingen. Ik kan deze slangen geruststellen dat ze zich vergissen. God heeft hen een tijd lang macht en heerschappij over Zijn volk gelaten, niet voor alles tijd, niet voor de eeuwigheid. En dit bewind is voorbij. Het decreet van de totale bevrijding van Afrika van de franse slavernij is al geschreven, en het is onherroepelijk, volgens de "wet van de Meden en Perzen", die onveranderlijk is. De totale bevrijding van Afrika is dus slechts een kwestie van tijd, en het zal hier spoedig zijn.


Laten we ons zelf in de tussentijd deze vraag stellen: Wat zijn de voordelen voor frankrijk van het omvormen van Afrikanen tot francofoben? Welk voordeel kan frankrijk halen uit het veranderen van miljoenen Afrikanen in scherpe francofoben? Zijn de franse autoriteiten zo stompzinnig dat ze oprecht geloven, dat door te onderhandelen met een Afrika vol met mensen is die in opstand komen tegen frankrijk dat ze zich eruit beter zullen redden? Het antwoord is ongetwijfeld ja.


Zo niet, hoe kan men dan verklaren waarom zij vastbesloten zijn om de woede van Afrikanen steeds meer op te wekken, die van nature verliefd op vrede en rechtvaardigheid zijn en die alleen maar in vrede met iedereen willen leven? Hoe kunnen we anders hun vasthoudendheid begrijpen om als vijand alle pan-Afrikaanse jongeren te hebben die toch bereid zijn, met frankrijk op een wederzijds respectvolle manier te onderhandelen, voor een win-win partnerschap?


Telkens als ik op internet surfen en beelden van de Eerste Dame Simone Gbagbo zie, volledig bang, halfnaakt, tentoongesteld door erbarmelijke en weerzinwekkende franse soldaten van de licorne kracht als een trofee van de oorlog voor camera's over de hele wereld, bereikt mijn woede zijn hoogtepunt. En als ik weet dat deze dame de vrouw is van de democratisch gekozen President van Ivoorkust, wiens bewijzen van overwinning bij de verkiezingen onverbiddelijk zijn, dan is mijn verontwaardiging op zijn hoogtepunt. Ik denk dat het verstandig is om de barbaarse franse leiders eraan te herinneren dat het absoluut noodzakelijk is dat zij President Laurent Gbagbo onmiddellijk en onvoorwaardelijk vrijlaten, dat zij Afrika bevrijden, en wel zo snel mogelijk. Als ze dat niet vrijwillig doen, zullen ze dat met geweld doen.


Zelfs als de auteur of auteurs van dit artikel alleen een oplossing hebben gevonden voor deze oorlog tussen frankrijk en Afrika door het totale boycot van alles wat frans is, moeten jullie weten dat de echte oplossing elders ligt. Zonder echter de doeltreffendheid te ontkennen of te onderschatten van deze ultieme oplossing die Afrika wordt voorgesteld om zich te bevrijden van de franse slavernij, wil ik jullie onthullen dat Afrika's probleem geestelijk is, dat zijn slavernij geestelijk is, dat zijn onderwerping geestelijk is, dat zijn ware bevrijding ook geestelijk zal zijn, en dat de ware middel om deze bevrijding te bereiken even geestelijk zal zijn. Wie oren heeft, die hore!


Tot slot dringen we er bij onze franse broeders en vrienden op aan om hun leiders aan te moedigen om tot hun zintuigen terug te komen terwijl het nog tijd is. Geachte broeders en vrienden, weet dat uw leiders er al in geslaagd zijn om van de Afrikanen de vijanden van frankrijk te maken; en wat ze nu proberen te doen is om de haat van de frankrijk die de Afrikanen voelen, om te zetten in haat van de fransen. Als er niets wordt gedaan, zullen de Afrikanen jullie uiteindelijk verwarren met vijanden, terwijl jullie er in feite nooit een zijn geweest, althans niet direct.


7.1- Oproep aan de grote leiders van deze wereld


Gij, grote leiders van deze planeet, gij, Voorzitters, Eerste Ministers, Ministers en andere besluitvormers van deze wereld, zijn de enigen die beter in staat zijn om de situatie te begrijpen die we kleinerend spreken. Elke andere persoon die dit verhaal zal lezen, zal het gevoel hebben dat het wat overdreven is, maar toch is het niet het geval. Integendeel, de werkelijkheid is veel erger dan wat er beschreven staat, want geen enkele menselijke taal kan de mate van wreedheid die frankrijk met uw steun tegen Afrika en de Afrikanen doet, nauwkeurig beschrijven. Daarom adresseren wij, waardige zonen en dochters van Afrika, die verliefd op gerechtigheid en vrede zijn, jullie deze boodschap:


Wanneer jullie het hebben over de Afschaffing van de slavernij, die volgens jullie tussen 1833 en 1869 zou hebben plaatsgevonden, waar hebben jullie het dan over? Volgens archieven, blijkt de slavernij meer dan 100 jaar geleden werd afgeschaft. Als dit echt het geval is, vertel ons dan hoe jullie noemen wat frankrijk doet en nog steeds doet tegen Afrika en de Afrikanen, met uw hulp, met uw steun, met uw medewerking, met uw medeplichtigheid en met uw zegen.


Op het moment van schrijven van deze boodschap worden de munt van 15 Afrikaanse landen in beslag worden genomen door frankrijk, en frankrijk doet ermee wat het wil. Vertel ons waar in de hele wereld nog zoiets mogelijk is. Elke Afrikaanse leider die zijn monetaire onafhankelijkheid durft op te eisen en zich probeert te bevrijden van dit monetaire Nazisme, wordt onmiddellijk vermoord door frankrijk, met uw medeplichtigheid. Zijn jullie echt zo dom om te geloven dat zoiets voor altijd door kan gaan? We dachten dat jullie intelligent waren. Kom terug naar het gezond verstand terwijl er nog tijd is.


Frankrijk verkracht kleine kinderen, jongens en meisjes, Afrikanen in Centraal-Afrikaanse Republiek, de vertegenwoordiger van de VN die ervan verontwaardigd durft te zijn, wordt onmiddellijk uit zijn functie verdreven. Ondanks het grote aantal beschikbare bewijzen leiden de onderzoeken tot een ontslag. Dit alles gebeurt onder uw ogen met uw medeplichtigheid. En jullie willen dat waardige Afrikanen applaudisseren en dat ze de armen kruisen?


Onder het valse voorwendsel de wezen te willen helpen, ontvoert frankrijk honderden Afrikaanse kinderen in Tsjaad om als proefkonijn in farmaceutische laboratoria in het Westen te dienen. En wanneer de operatie mislukt en de betrokken franse criminelen worden gearresteerd, creëert frankrijk een dodelijke oorlog in Tsjaad om moorddadige dictator Idriss Deby te chanteren, en om deze criminelen door geweld te vrijlaten. Dit alles gebeurt onder uw ogen met uw medeplichtigheid. En jullie willen dat waardige Afrikanen jullie daarvoor prijzen?


De grote Gouverneur van de BCEAO (Centrale Bank van West-Afrikaanse Staten), Meneer Philippe-Henri Dakoury-Tabley, een intelligente, waardige, verantwoordelijke en respectabele man, werd ernstig getroffen door franse huurlingen met een zwarte huid en werd blootgelegd als een vulgaire struikrover, zoals een van die bandieten die in sommige wetteloze regio's, aan de populaire vergelding worden geleverd wanneer ze worden gearresteerd. Dit is wat frankrijk doet met uw medeplichtigheid. En jullie verwachten zelf dat waardige Afrikanen applaudisseren en dat ze de armen vouwen?


Vertel ons of de Gouverneur van de Europese Centrale Bank, of gewoon de gouverneur van de Bank of frankrijk, of de gouverneur van de Bank of Engeland, of de gouverneur van de Bank of Duitsland op een dag dit soort lot kan ondergaan. De foto's van Gouverneur Tabley in zijn ondergoed die wordt geslagen als een slang, gingen de wereld rond. Dat is wat frankrijk vrij in Afrika organiseert, plant en uitvoert; dat is het lot dat frankrijk voor verantwoordelijke Afrikaanse persoonlijkheden reserveert, die een zekere onafhankelijkheid van geest willen genieten. Ja, het is deze behandeling dat frankrijk voor weerspannige Afrikaanse leiders en autoriteiten reserveert. En jullie durven ons te vertellen dat de slavernij is afgeschaft? Wanneer? Waar? Door wie?


Moeten we u daarvoor prijzen? Het wordt tijd dat jullie mensen vragen wat ze u echt kunnen geven. Het is voorbij. We hebben besloten een einde aan deze waanzin te maken. Wij stellen jullie voor onmiddellijk een einde aan de slavernij van Afrika vrijwillig te maken, om zo minder verlies, minder schaamte en vernedering te lijden, of hardnekkig blijven, en het lot te ondergaan dat Egypte bij de eerste bevrijding van het volk van Israël had ondergaan.


Als jullie ervoor kiezen om jullie hart te verharden, zal de tweede bevrijding van het volk van God spectaculairder zijn dan de eerste. Want, lieve Farao's, lieve machtige mensen van deze wereld, lieve slavenhouders, lieve psychopaten, lieve geesteszieken die denken dat jullie goden en andere heren der aarde zijn, het decreet van de bevrijding van Afrika is ondertekend, en zijn voltrekking ervan is onvermijdelijk. Weet dan dat Afrika zal bevrijd zijn, met of zonder uw toestemming. Laat ons eindigen door jullie een beetje te maken dansen. Zijn jullie er klaar voor?


7.2- Lied van de Gevangenen


By the rivers of Babylon


By the rivers of Babylon, there we sat down
Yea, yea, we wept, when we remembered Zion.


By the rivers of Babylon, there we sat down
Yea, yea, we wept, when we remembered Zion.


When the wicked
Carried us away in captivity
Required from us a song
Now how shall we sing the Lord's song in a strange land?


When the wicked
Carried us away in captivity
Requiring of us a song
Now how shall we sing the Lord's song in a strange land?


Let the words of our mouths and the meditation of our hearts
Be acceptable in Thy sight, O Lord.


Let the words of our mouths and the meditation of our hearts
Be acceptable in Thy sight, O Lord.


By the rivers of Babylon, there we sat down
Yea, yea, we wept, when we remembered Zion.


By the rivers of Babylon, there we sat down
Yea, yea, we wept, when we remembered Zion.


By the rivers of Babylon (dark tears of Babylon)
There we sat down (You got to sing a song)
Yea, yea, we wept, (Sing a song of love)
When we remember Zion. (Yeah, yeah, yeah, yeah, yeah)


By the rivers of Babylon (Rough bits of Babylon)
There we sat down (You hear the people cry)
Yea, yea, we wept, (They need their God)
When we remember Zion. (Ooh, have the power).


Als jullie klaar zijn met dansen, kunnen we verder gaan. Jullie hebben naar dit lied geluisterd, jullie hebben het gehoord, jullie hebben het gedanst, maar jullie hebben het niet begrepen. Zijn boodschap was voor u verborgen. Zijn begrip was voor uw ogen verzegeld. Ik zal het nu voor u ontzegelen.


Dit lied uit de Bijbel, uit Psalm 137 en uit Psalm 19 om precies te zijn, werd in 1970 gecomponeerd door Brent Dowe en Trevor McNaughton van de reggaeband "The Melodians". Enkele jaren later, vanaf 1978, werd het dan populair gemaakt door de groep Boney M.


Veel mensen hebben dit prachtige lied gedanst zonder ooit te weten dat het uit de Bijbel komt. En zelfs mensen die de Bijbel haten en de God van de Bijbel bestrijden, hadden veel plezier met dit lied zonder te weten dat het de Bijbel was die ze neurieden en dansten.


Dit lied, waarvan de boodschap zowel historisch als profetisch is, vertelt wat jullie voorouders, deze demonen in het vlees die dachten dat ze goden op aarde waren, in het verleden Gods volk hebben aangedaan. Na hen namen jullie, demonen in het vlees zoals jullie vaders, het over. Bijna zeshonderd jaar lang hebt u van het volk van God uw speeltjes gemaakt, uw objecten.


Jullie hebben Gods volk op wrede en barbaarse wijze tot slaaf gemaakt en hen elke onvoorstelbare, slechtste behandeling gegeven. Jullie hebben zich schuldig gemaakt aan de meest gruwelijke misdaden, en ondanks onze talrijke waarschuwingen waren jullie niet onder de indruk. In uw arrogantie denken jullie dat jullie almachtig en onoverwinnelijk zijn.


Wat jullie niet weten is dat Brent Dowe en zijn vrienden, die dit lied gecomponeerd hebben om u in slaap te wiegen en om u een leuke tijd te laten hebben, ervoor gekozen hebben om u alleen dat deel van Gods profetie voor te schotelen dat jullie aan het lachen zou maken. Daarom hebben zij voor u alleen de verzen 1 tot en met 4 van Psalm 137 gezongen.


Nu jullie gedanst hebben en zich vermaakt hebt, zal ik u de rest van deze profetie van God onthullen, die u helemaal niet meer zal doen lachen. Dit is wat de rest van Psalm 137 zegt: "5Indien ik u vergete, o Jeruzalem, zo vergete (mij) mijn rechterhand; 6mijn tong kleve aan mijn verhemelte, als ik uwer niet gedenk, als ik Jeruzalem niet verhef boven mijn hoogste vreugde. 7Reken, o HERE, de kinderen Edoms de dag van Jeruzalem toe; hun die zeiden: Breekt af, breekt af, tot op de grond ermee! 8Gij, dochter van Babel, ter verwoesting bestemde, gelukkig hij, die u zal vergelden hetgeen gij ons hebt aangedaan; 9gelukkig hij, die uw kinderen zal grijpen en tegen de rots verpletteren."


Hier hebben jullie een idee van wat jullie en uw kinderen de komende dagen te wachten staat. De God van de Bijbel, d.w.z. de God van het Afrikaanse volk dat jullie zelf eeuwenlang gegijzeld hebben, heeft gezworen zijn volk te wreken dat jullie zelf al die tijd gemarteld hebben. Zijn toorn over jullie zal gelijk zijn aan wat uw wreedheid was tegen zijn volk.


De schepper van hemel en aarde, de God van het Afrikaanse volk, heeft gezworen zijn volk niet te vergeten. Hij heeft het een tijdje in uw handen gegeven, maar hij is het niet vergeten. Hij zal zijn volk wreken, hij zal jullie vergelden voor al het kwaad dat jullie zijn volk hebben aangedaan. Hij zal uw kinderen grijpen en ze op de rots verpletteren.


Jullie moeten zich dus voorbereiden om in de komende dagen te lijden wat Egypte heeft geleden bij de eerste bevrijding van Gods volk. De vernietiging van frankrijk, die betreurenswaardige, terroristische, criminele en verachtelijke natie die alleen kan leven en overleven door genadeloos het bloed van Afrikanen te zuigen, zal erger zijn dan die van Egypte. De franse koningen en heersers, deze armoedige, eeuwige keizers wier enige eer is Afrika schaamteloos te plunderen, deze uitschotten dat denkt dat het goden zijn, de domme franse heersers, ik bedoel, zullen allemaal eindigen zoals de Farao eindigde. Het lot dat hen wacht is erger dan wat de grote god Farao onder Mozes wachtte.


Zoals uw vampiers-voorouders het bloed van Gods volk zoogden en hen vroegen enkele liederen van Sion voor hen te zingen, gij, folteraars en beulen van Afrika, vraag uw slachtoffers enkele liederen van Sion voor jullie te zingen. Gij, onderdrukkers van de Afrikanen, vraag de onderdrukten om jullie te prijzen. Gij, beulen van Afrikanen, vraag uw gevangenen om jullie te vermaken. Gij, slavenhouders, vraag uw slaven om jullie te vermaken, om het jullie comfortabel te maken. Halleluja!


Uw behandeling van Afrika in het algemeen, en de behandeling van Afrika door frankrijk in het bijzonder, is van dien aard dat als we alles moeten schrijven, we niet denken dat de wereld zelf in staat zal zijn om de boeken te bevatten die we zouden schrijven. Toch hebben we ervoor gekozen om jullie een aantal gekozen uittreksels te geven.


Onthoudt dat de tijd van de bevrijding van Afrika is aangebroken. Het is aan jullie om te kiezen aan welke kant jullie willen staan. Ik heb u al gezegd, en ik herhaal: Het decreet voor de bevrijding van Afrika is ondertekend en de uitvoering van dit decreet is onvermijdelijk. Onthoudt dit: Afrika zal bevrijd worden van uw onderdrukking, wat jullie ook doen. Jullie kunnen zich bezighouden met alle listen en andere satanische trucs zoals jullie het maar willen; jullie kunnen zich uitrusten met alle ultrageavanceerde militaire apparatuur zoals jullie het maar willen; jullie kunnen zoveel incestueuze allianties sluiten met andere afschuwelijke naties zoals jullie het maar willen; ik verklaar u plechtig dat Afrika zal worden bevrijd van uw juk, en zeer binnenkort.


De genade zij met allen, die onze Here
Jezus Christus onvergankelijk liefhebben!

 

Uitnodiging

 

Beste broeders en zusters,

 

Als u bent weggelopen van valse gemeenten en wilt weten wat u moet doen, dan zijn hier de twee opties die u ter beschikking staan:

 

1- Kijk of er om u heen andere kinderen van God zijn die God vrezen en verlangen te leven volgens de Gezonde Leer. Als u er vindt, voel u vrij om u bij hen aan te sluiten.

 

2- Als u er geen kunt vinden en u wilt zich bij ons aansluiten, onze deuren staan voor u open. Het enige wat wij u vragen te doen is eerst alle Onderrichten te lezen die de Heer ons heeft gegeven, en die te vinden zijn op onze website www.mcreveil.org, om u ervan te verzekeren dat zij in overeenstemming zijn met de Bijbel. Als u zij in overeenstemming met de Bijbel zijn vindt, en bereid bent u te onderwerpen aan Jezus Christus, en te leven naar de eisen van Zijn woord, zullen wij u met vreugde ontvangen.

 

De genade van de Here Jezus zij met u!

 

Bron & Contact:

Website: https://www.mcreveil.org
E-mail: mail@mcreveil.org

Klik hier om dit Boek in PDF te downloaden