REKRUTERING VOOR DE HEER


 

Boodschap aan allen die zegeningen wensen

 

Aan allen die wensen om zegeningen te hebben, de Heer is bezig een leger vertalers te werven om de onderrichten van www.mcreveil.org Website te vertalen in een van de talen die op de site vermeld staan.

 

Het doel is om al de prachtige onderrichten dat de Heer ons geeft beschikbaar te maken voor iedereen in de wereld. Dus als u een van de beschikbare talen op de site beheersen, weet dan dat u die in dienst van de Heer kunt stellen. Hij heeft u nodig om deze onderrichten te vertalen om ze beschikbaar te maken voor mensen van alle volkeren, alle stammen, alle rassen en alle werelddelen.

 

Aarzel niet om uw talenten in dienst van de Heer te stellen om Zijn boodschap over de hele wereld te verspreiden. En als u de onderrichten niet kunt vertalen, maar mensen kent die dat wel kunnen, moedigt hen aan dit te doen.

 

En als u een talent hebt in het lezen van onderrichten in audio- en/of video-versie, of als u een talent hebt in op enig ander gebied dat kan bijdragen aan de vooruitgang van het werk van de Heer, neem dan gerust contact met ons op.

 

Uw bijdrage zal welkom zijn. De Heer heeft u nodig om Zijn werk te bevorderen. Dit is de tijd om u nuttig te maken voor Jezus Christus, uw Meester, en uw zegeningen in de Hemel te vergaren. Als u deel wilt uitmaken van dit leger van de Heer, neem dan contact met ons op het e-mailadres mail@mcreveil.org en geef aan in welke taal u wilt werken.

 

De genade zij met allen, die onze Here
Jezus Christus onvergankelijk liefhebben!

Klik hier om dit Boek in PDF te downloaden