Waarschuwingen

 

Dit Boek is gratis en kan op geen enkele manier een bron van handel vormen.

 

U bent vrij om dit Boek te kopiëren voor uw preken, of om het te verspreiden, of voor uw Evangelisatie op Sociale Netwerken, op voorwaarde dat de inhoud ervan op geen enkele manier wordt gewijzigd of aangepast en dat de mcreveil.org website als bron wordt geciteerd.

 

Wee jullie, hebzuchtige agenten van satan, die zullen trachten deze onderrichten en getuigenissen te commercialiseren!

 

Wee jullie, zonen van satan, die deze onderrichten en getuigenissen graag publiceren op Sociale Netwerken door het adres van de website www.mcreveil.org te verbergen, of door de inhoud ervan te vervalsen!

 

Weet dat jullie aan het rechtssysteem van de mensen kunt ontsnappen, maar jullie zullen zeker niet ontsnappen aan het oordeel van God.

 

Slangen, adderengebroed, hoe zult gij ontkomen aan het oordeel der hel? Matteüs 23:33

 

Nota Bene

 

Dit Boek wordt regelmatig bijgewerkt. Wij raden u aan de bijgewerkte versie te downloaden vanaf de Website www.mcreveil.org.

 

DE NATUURGENEESKUNDE HEEFT EEN ANTWOORD OP HET CORONAVIRUS

(Bijgewerkt op 15 01 2024)


1- Inleiding


Beste broeders en beste vrienden, de grote strijd die we tientallen jaren hebben gevoerd heeft eindelijk zijn vruchten afgeworpen. Alle manipulatie van de agenten van de Hel die over deze wereld heersen wordt blootgelegd; de grote sluwheid van de slangen en andere reptielachtigen die deze wereld domineren wordt blootgelegd, en de verwarring in hun kamp is extreem. De vampierheersers van deze planeet, die zich alleen voeden met het vlees en bloed van arme mensen, hadden een plan bedacht om hun een permanente toevoer van menselijk vlees en bloed te garanderen. De beste oplossing die ze hadden gevonden was de oprichting van de WHO.


Wat is de WHO? De WHO (Wereldhekserijorganisatie) dat deze hypocrieten hebben gekozen om Wereldgezondheidsorganisatie te noemen, is een maffiaorganisatie die tot doel heeft ervoor te zorgen dat de bewoners van de aarde permanent in ziekte leven. Om hun doel te bereiken, maken ze in de eerste plaats vergiften die schadelijk en zeer gevaarlijk zijn voor de gezondheid, en ze verpakken deze vergiften onder het etiket van geneesmiddelen of vaccins, die ze aan de bevolking opleggen. Ten tweede vechten ze met de grootste woede tegen elk wetenschappelijk onderzoek dat zou kunnen leiden tot een echte oplossing voor de verbetering van de gezondheid, en verbieden ze systematisch elke remedie die ziekten echt zou kunnen genezen. Ten slotte vermoorden ze alle Artsen en Onderzoekers die achter de ontdekkingen van echte genezingen zitten, of ze sluiten ze op of ontnemen ze uit de orde der artsen.


De psychopathische leiders van deze wereld, die de WHO hebben opgericht, profiteren er op twee manieren: Ten eerste hebben ze regelmatig genoeg menselijk vlees en bloed als gevolg van de vele sterfgevallen die hun vergiffen veroorzaken, en ten tweede halen ze veel geld op uit de verkoop van hun verschillende vergiffen die medicijnen, vaccins en andere farmaceutische producten worden genoemd. Deze extravagante rijkdom stelt hen in staat om hun superioriteit en dominantie over de rest van de mensen te vestigen.


Alle bekwame en verlichte Artsen en Onderzoekers die zich inzetten voor de gezondheid van de bevolking worden systematisch van de satanische ordes, de zogenaamde orde der artsen, geschrapt. Deze ordes die worden bestuurd door psychopaten van de verschillende satanische loges, brengen enerzijds alle schapen-dokters samen die gezworen hebben om als papegaaien, holle slogans zonder er iets van te begrijpen, te reciteren, en aan de andere kant, slechte artsen die hun ziel aan satan verkochten om hem menselijk vlees en menselijk bloed in overvloed te leveren. Hieronder staat een verklaring van een van de echte gepensioneerde artsen, die samenvat wat ik perfect beschrijf.


"Als gepensioneerde arts kan ik eerlijk zeggen dat, tenzij u betrokken bent bij een ernstig ongeval, uw beste kans om oud te leven is om artsen en ziekenhuizen te vermijden, en leer voeding, kruidengeneeskunde en andere vormen van natuurlijke geneeskunde, tenzij u het geluk hebt een natuurgeneeskundige arts tot u beschikking te hebben. Bijna alle medicijnen zijn giftig en zijn ontworpen om alleen symptomen te behandelen, niet om iemand te genezen. Vaccins zijn erg gevaarlijk. Ze zijn nooit adequaat bestudeerd of bewezen effectief en hebben een lage risico-rendementsverhouding. De meeste chirurgische ingrepen zijn onnodig en de meeste medische leerboeken zijn onnauwkeurig en misleidend. Bijna alle ziekten zouden idiopathisch zijn (zonder bekende oorzaak) of genetisch - hoewel dit niet waar is. Kortom, ons belangrijkste medische systeem is hopeloos incompetent en/of corrupt. De behandeling van kanker en degeneratieve ziekten is een nationaal schandaal. Hoe eerder u erachter komt, hoe beter u af bent." Dr. Alan Greenberg.


Deze bekentenis van Dr. Alan Greenberg is ook niet ongebruikelijk. Dit is in feite wat alle eerlijke Dokters en Onderzoekers zeggen. Als u dit eenmaal hebt begrepen, wordt het gemakkelijker voor u om te begrijpen dat de oplossing voor uw gezondheid niet te vinden is in ziekenhuizen of in de artsen van dit geneeskunde dat u opzettelijk, bewust en met opzet doodt, waardoor u de indruk krijgt dat ze u behandelen; dit geneeskunde dat een expert had genoemd, "Geneeskunde C": C als Conventioneel, C als Chemisch, en C als Crimineel. U vindt dit onderricht getiteld: "Geneeskunde C: Een Georganiseerde Genocide", op de site mcreveil.org, in de Sectie Gezondheid. Vergeet niet dat de oplossing voor uw ziekten te vinden is in God (goddelijke genezing), in de natuur (genezing met natuurlijke planten) of in een goede voeding. Lees a.u.b. het onderricht getiteld: "Ziekte en Voeding", dat te vinden is op de mcreveil.org website, in de sectie Gezondheid.


Om terug te komen op het geval van het Coronavirus, dat een chantage-instrument is geworden dat door deze luciferianen wordt gebruikt tegen een naïeve en angstige bevolking, willen we graag met u delen enkele natuurlijke oplossingen voor het coronavirusprobleem die door de Afrikaanse Natuurgenezers worden voorgesteld. Een aantal van deze behandelingen is samengesteld door een Afrikaan met de naam Mbah Mekem, die er ook op wijst dat deze behandelingen effectief zijn voor alle soorten griep, en dat ze net zo effectief zijn voor preventieve therapie als voor curatieve therapie.


2- Preventieve Behandeling


Onthoud: "Voorkomen is beter dan genezen". Wacht dus niet tot u ziek wordt om naar de genezing te rennen, sluit de deur naar ziekte, door preventie. Preventieve behandeling is gericht op versterking van het immuunsysteem.


2.1- Goede Voedsel Hygiëne


Om de deur voor ziekten te sluiten, moet u een goede voedselhygiëne aannemen, die erin bestaat alle producten te vermijden waarvan bekend is dat ze schadelijk zijn voor de gezondheid. In dit verband bevelen wij u de onderrichten "Het Geestelijke Gevecht" aan, die te vinden zijn op de website mcreveil.org, in de sectie Onderrichten, en "Ziekte en Voeding", hierboven aanbevolen.


2.2- Citroensap + Geplette Gember


• Laat de ingrediënten trekken;
• Neem een warme kop gezoet met honing, 's morgens en 's avonds;
• Doe een beetje menthol in de neusgaten en op de lippen voordat u 's morgens naar buiten gaat; doe hetzelfde voordat u 's avonds naar bed gaat.


2.3- Citroensap + Kruidnagel Gereduceerd in Poeder


• Laat de ingrediënten trekken;
• Neem een warme kop gezoet met honing, 's morgens en 's avonds;
• Doe een beetje menthol in de neusgaten en op de lippen voordat u 's morgens naar buiten gaat; doe hetzelfde voordat u 's avonds naar bed gaat.


2.4- Water + Zout (Voorgesteld door Dr Zhong Nanshan)


• Doe het zout in het water;
• Spoel uw keel door te gorgelen met zout water voordat u 's morgens huis verlaat; doe hetzelfde als u thuiskomt;
• Doe een beetje menthol in de neusgaten en op de lippen voordat u 's morgens naar buiten gaat; doe hetzelfde voordat u 's avonds naar bed gaat;


Dit betekent dat u zout water in een glas doet, het in de mond stopt, het hoofd weer omhoog doet om het zoute water over de hele keel te laten baden, de mond een beetje opent en een paar seconden lang gorgelt en het water uitspuwt. Herhaal de procedure drie tot vijf keer achter elkaar.


3- Curatieve Behandeling


3.1- Behandeling Voorgesteld door Dr. François Bingono


Teentje knoflook, gember, citroen in plakjes, doe alles in een blender om een sap te verkrijgen, filter het sap en meng het met honing en consumeer. Het is zowel preventief als curatief voor ieder koorts, inclusief het Coronavirus.


3.2- Knoflook + Gember + Limoen
(Voorgesteld door Dr. Peyou Marlyse)


1ste methode:


• Neem ½ kg knoflook, ½ kg gember, ½ kg limoen: maak alles goed schoon en snijd alles apart;
• Plet de gember samen met de limoen;
• Plet knoflook apart en 10 minuten laten staan om zijn actieve product vrij te laten komen;
• Meng alles met een beetje water en honing;
• Bewaar in de koelkast en neem 3 keer per dag een eetlepel gedurende 10 dagen.


2de methode:


• Maak de gember, knoflook en 4 limoenen grondig schoon en was ze: snijd alles in kleine stukjes en maal alles samen in een blender;
• Kook 3 liter water:
- Haal van het vuur, giet het mengsel erin, roer goed met een houten keukenstokje, sluit het en laat het afkoelen;
- Filtreer;
- Voeg honing toe voor smaak;
• Bewaar in de koelkast;
• Neem 10 dagen 's ochtends en' s avonds een kwart glas (6,5 cl).


3.3- Menthol (Of Citroengras) + Ui + Knoflook
(Voorgesteld door Mbah Tacheteug)


• Hak 2 uien, snipper de knoflook;
• Kook 5 liter water en haal van het vuur;
- Voeg een theelepel menthol of citroengras toe.
- Voeg de uien en knoflook toe.
• Ga op een kruk zitten met de pot tussen de benen, bedek uzelf met een lendendoek en haal diep inademing en haal uitademing dan 20 tot 30 minuten, 's morgens en' s avonds gedurende 10 dagen.


3.4- Behandeling Voorgesteld door Dr Noumessi


• 1 eetlepel honing;
• 1/2 theelepel steenzout;
• 4 citroenen;
• 1 eetlepel gember;
• Meng alles in een glas water;
• Filtreer de verkregen vermenging, geef driemaal daags een eetlepel aan volwassenen of een theelepel aan kinderen.


De griep in minder dan 5 uur zal al zijn kracht verliezen en over één dag praten we niet meer over de griep. Het moet echter minimaal 3 of 4 dagen worden gedronken.


Als er geen goede honing is, nemen we het sap van 4 sinaasappels, met dezelfde combinatie als hierboven. En als er geen sinaasappels zijn, kun je 1 handvol gemalen venkel gebruiken, met dezelfde combinatie.


3.5- Vanaf het begin van de Hoest: Azijn + Honing


• 3 eetlepels azijn + 1 eetlepel honing;
• Goed mengen in een kopje water;
• Drink het allemaal op;
• Doe het 's morgens en 's avonds;
• Voor een kind is één eetlepel azijn en één eetlepel honing voldoende;
• Ga door voor 10 dagen.


3.6- Eucalyptusbladeren + Citroengrasbladeren (Fever Grass)


• Kook in vijf liter water;
• Stoombad bedekt met een laken of een handdoek met de pot tussen de dijen, zittend op een kruk: inademen en uitademen van de stoom gedurende 20 tot 30 minuten;
• Doe het drie keer per dag gedurende tien dagen.


3.7- Aloë Vera + Citroengras


• Neem 2 grote bladeren aloë vera, verwijder de stekelige delen, was ze goed en snijd ze in stukken;
• Neem een handvol citroengrasbladeren, was ze en snijd ze in stukken;
• Doe alles in 5 liter water;
• Marineer goed voor 3 tot 5 minuten;
• Dek af en laat 24 uren staan;
• Neem 10 dagen 's ochtends en' s avonds een drankje.


3.8- Ananasschil + Limoen + Gember


• Was alles goed en snijd in kleine stukjes;
• Laat alles trekken in 5 liter kokend water;
• Neem 's morgens en 's avonds een drankje voor 10 dagen.


3.9- Ui + Knoflook


• Knoflook goed schoonmaken: in de mond doen, kauwen, mond sluiten, 3 tot 5 minuten in en uitademen, knoflook verwijderen en weggooien;
• Snij een stuk ui, leg het op de neusgaten: haal diep inademing en uitademing (10 tot 12 keer);
• Herhaal de vorige twee punten 's morgens en' s avonds;
• Snij de twee uiteinden van een ui:
- Leg hem 's nachts bij het bed van de zieke (aan de zijkant van zijn hoofd);
- Doe hetzelfde in alle andere kamers;
- Gooi de uien 's ochtends in de prullenbak;
- Volg deze behandeling gedurende 10 dagen.


Nota Bene: Uien zijn een buitengewone magneet voor bacteriën en nog meer voor virussen die in de lucht kunnen worden vervoerd.


3.10- Artemisia


• Neem een goede hoeveelheid: goed wassen en op een schoon bord snijden, zoals we dat voor groenten doen;
• Brouw het alles in 5 liter water: laat voldoende afkoelen, en decanteer;
• Drink 10 dagen 's morgens en' s avonds een glas.


Dr Jérôme Munyangi, een Congolese Onderzoeker, heeft aangetoond dat artemisia niet alleen effectief is bij de behandeling van malaria, maar dat deze plant plasmodium in het bloed volledig elimineert, wat niet het geval is met elk antimalariamiddel dat in de apotheek verkrijgbaar is. Hij toonde ook aan dat het tweemaal per week innemen van een Artemisia-kruidenthee een goed preventief middel tegen malaria was.


4- Conclusie


Aan deze behandelingen worden andere effectieve remedies toegevoegd, zoals Apivirine 500 van Doctor Valentin Agon uit Benin in Afrika en de Covid-Organics-kruidenthee van President Andry Rajoelina uit Madagascar in Afrika. We spraken erover in het artikel getiteld "David Icke: De Samenzwering van Covid-19", dat u kunt vinden op de website www.mcreveil.org, in de Gezondheid-sectie.


U, onderdrukte mensen over de hele wereld, word wakker. En u, gekneusd volkeren van Afrika, u die al lang het opstapje zijn van deze geesteszieke mensen die de wereld regeren, sta op en bevrijd uzelf van alle slavernij-banden. Een normale mens kan alleen de wil doen van degene die hem heeft geschapen. Als u denkt dat u door slangen bent gemaakt, doe dan de wil van deze slangen; en als u gelooft dat u geschapen bent door geesteszieken, doe dan de wil van geesteszieken; en als u denkt dat u bent gemaakt door hersenloze mensen van de Wereldhekserijorganisatie, doe dan de wil van de WHO. Maar als u gelooft dat u door God bent geschapen, bevrijd jezelf dan van alle gebondenheid van de agenten van satan die denken dat ze goden op aarde zijn.


Als u wilt weten wie deze demonen zijn die u vermoorden door de indruk te wekken dat ze van uzelf houden en ze uzelf willen redden, lees dan het artikel "Het Geval Gbagbo: Springplank van Afrikaanse Ontwaken", dat u zult vinden op de website www.mcreveil.org.


Sommige schizofrenen hebben de moed gehad om ons te beschuldigen van het onderwijzen van een illegale geneeskunde, omdat we volgens hen mensen zouden hebben voorgesteld om de Natuurlijke Geneeskunde te zoeken die geen bijwerking heeft en die voor iedereen toegankelijk is, gratis of bijna. Stel deze idioten deze simpele vragen: Jullie praten over Illegale Geneeskunde, illegaal in relatie tot wat? Illegaal vergeleken met wie? Illegaal volgens welke wet? In welk boek hebt u gelezen dat het leven van andere mensen afhangt van jullie grillen? Wie heeft jullie als goden over de rest van de mensen op aarde gevestigd?


Maak dus de juiste keuze, lieve broers en lieve vrienden. Ontvlucht de collectieve zelfmoord, genoemd het Covid-19-vaccin dat de agenten van de Hel verzinnen. Het is niet om u te genezen dat ze het doen, het is om u te doden. Uw moordenaars kunnen niet plotseling degenen worden die u van de dood willen redden. Vermijd ook de zogenaamde Covid-19-screeningstests die ze u voorstellen. Onthoud heel goed, voor eens en altijd, dat u nooit iets goeds zult ontvangen van vampiers die alleen van uw bloed afhankelijk zijn om te leven en te overleven.


Tenzij u kiest voor zelfmoord, uw zelfmoord en die van uw kinderen, verwerp de natuurlijke en effectieve remedies die door Natuurgenezers worden voorgesteld niet om naar vergiffen te gaan die vaccins worden genoemd. Als u ervoor kiest om dit vergif-vaccin af te wijzen, en sommige ijverige slangen proberen het u op te dringen, zoals ze in sommige landen vaak doen, verdedig uzelf dan. Behandel ze zoals men slangen behandelt. Dit wordt legitieme verdediging genoemd.


De genade zij met allen, die onze Here
Jezus Christus onvergankelijk liefhebben!

 

Uitnodiging

 

Beste broeders en zusters,

 

Als u bent weggelopen van valse gemeenten en wilt weten wat u moet doen, dan zijn hier de twee opties die u ter beschikking staan:

 

1- Kijk of er om u heen andere kinderen van God zijn die God vrezen en verlangen te leven volgens de Gezonde Leer. Als u er vindt, voel u vrij om u bij hen aan te sluiten.

 

2- Als u er geen kunt vinden en u wilt zich bij ons aansluiten, onze deuren staan voor u open. Het enige wat wij u vragen te doen is eerst alle Onderrichten te lezen die de Heer ons heeft gegeven, en die te vinden zijn op onze website www.mcreveil.org, om u ervan te verzekeren dat zij in overeenstemming zijn met de Bijbel. Als u zij in overeenstemming met de Bijbel zijn vindt, en bereid bent u te onderwerpen aan Jezus Christus, en te leven naar de eisen van Zijn woord, zullen wij u met vreugde ontvangen.

 

De genade van de Here Jezus zij met u!

 

Bron & Contact:

Website: https://www.mcreveil.org
E-mail: mail@mcreveil.org

Klik hier om dit Boek in PDF te downloaden