Varoitukset

 

Tämä Kirja on ilmainen, eikä se voi millään tavalla olla kaupankäynnin lähde.

 

Voit vapaasti kopioida tämän Kirjan saarnaamista, jakelua tai Evankeliointia varten Sosiaalisessa Verkostossa edellyttäen, että sen sisältöä ei muuteta tai muuteta millään tavalla ja että mcreveil.org sivusto mainitaan lähteenä.

 

Voi teitä, saatanan agentit, jotka olette ahneita ja jotka yritätte markkinoida näitä opetuksia ja todistuksia!

 

Voi teitä, saatanan pojat, jotka nautitte näiden opetusten ja todistusten julkaisemisesta Sosiaalisissa Verkostoissa piilottaen samalla Verkkosivuston www.mcreveil.org osoitteen tai väärentämällä niiden sisältöä!

 

Tietäkää, että voitte paeta ihmisten vanhurskautta, mutta ette varmasti välty Jumalan tuomiolta.

 

Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon? Matteuksen 23:33

 

Hyvät Lukijat,

 

Tätä Kirjaa päivitetään säännöllisesti. Suosittelemme, että menet ja lataat ajantasaisen version verkkosivustolta www.mcreveil.org.

 

Haluamme huomauttaa, että tämä Opetus on kirjoitettu Englanniksi ja Ranskaksi. Ja jotta se olisi mahdollisimman monen ihmisen saatavilla, käänsimme sen muille kielille tietokoneohjelmistolla.

 

Jos huomaat virheitä kielellesi käännetyssä tekstissä, älä epäröi ilmoittaa siitä meille, jotta voimme korjata ne. Ja jos haluat kunnioittaa Jumalaa ja edistää Jumalan työtä kääntämällä Opetukset omalle kielellesi, ota rohkeasti yhteyttä.

 

Mukavia Lukuhetkiä!

 

COVID-19-ROKOTE: PLANETAARISEN KANSANMURHAN HANKE

(Päivitetty 05 06 2024)

 

1- Johdanto

 

Rakkaat veljet ja ystävät, me löydämme sen tärkeää tehdä käytettävissä sinulle transkriptio pieni video Frédéric Chaumont, joka varoittaa koko maailmaa vastaan Covid-19-rokotteella, joka ei ole mitään, mutta tuhoaminen ihmisrodun, jonka demonit, jotka ohjaavat maailmaa. Tämä varoitus on riittävän selkeä ja dokumentoitu riittävän vakuuttamaan skeptisimmät. Itse video löytyy joko Frédéricin sivustolta tai mcreveil.org-sivustolta. Oman ja perheesi vuoksi, ota tämä viesti vakavasti ja jaa se niin paljon kuin mahdollista. Koko maailma on varoitettava, kun vielä on aikaa.

 

Maailma on suuntaamassa kohti loppuaan ja Pedon merkki ilmoitti Raamatussa muutama tuhat vuotta sitten, on noin oltava tehokkaita, tullessa paikalle hallituskauden antikristus. Saat lisätietoja lukemalla Opetuksen nimeltä "Pedon Merkki", joka löytyy sivustolta www.mcreveil.org osiosta Aikojen Loppu.

 

Tämä myrkky, jota kutsutaan Covid-19-rokotteeksi, kun se on lanseerattu, asetetaan ihmisille lähes kaikissa maailman maissa, edellytyksenä matkustamiselle, työskentelylle, liikkumiselle, ostoksille jne. Tämä on edellytys, joka on täytettävä, jotta sinulla on pääsy kaikkeen ja nauttia vapauksistaan. Muista erittäin hyvin, että tällä kauhistuttavalla päätöksellä, joka tehdään, oletettavasti Covid-19-pandemian torjumiseksi, ei ole mitään tekemistä minkään halun kanssa suojella ihmisiä viruksilta. Se on saatanallinen suunnitelma ihmiskunnan tuhoamiseksi.

 

Olemme asettaneet saatavillenne muita arvokkaita artikkeleita, jotka paljastavat tämän saatanan suunnitelman, mukaan lukien "David Icke: Covid-19 Salaliitto"; "Covid 19: Tehokkaiden Korjaustoimenpiteiden Kieltäminen"; " Covid-19: Naamarit ja Esteiden Eleiden Käyttö on Hyödytöntä."; "Covid-19: Mehukas Kauppa Sairaaloille"; "Covid-19-Valhe Paljastettiin"; "Lääkäri Varoittaa Covid-Rokotteesta"; "Covid-19-Rokotteet: Joukkotuhoaseet";"Professori Jean-Bernard Fourtillan vaarassa"; "Hautajaisjohtaja Paljastaa Covidin Valheen"; "Rokote: Äärimmäisen Vaarallinen Myrkky"; "Totuus AIDSista"; "Lääketiede C: Järjestäytynyt Kansanmurha"; jne. ja useita videoita. Löydät kaikki nämä artikkelit osoitteesta www.mcreveil.org.

 

2- Rokote Hälytys – Koko Totuus

 

Frédéric Chaumont, sivustolle verite-covid19.fr. Hyvää huomenta kaikille. Tässä on totuus rokotteesta, jonka Uusi maailmanjärjestys haluaa määrätä meille kaikille. Ennen kuin menemme pidemmälle, varoitus tästä videosta näyttää tarpeelliselta. Kaikesta, mitä näet ja kuulet tässä videossa, on tehty erittäin laaja tutkimus professori Jean-Bernard Fourtillanin, tohtori Christian Tal Schallerin avulla. Kaikki mitä kuulet on täysin todennettavissa alla olevia linkkejä tämän videon, ja myös päällä www.verite-covid19.fr.

 

Katsokaapa tätä patenttia, esimerkiksi WO 2020/060606, jonka hakija ei ole kukaan muu kuin Muun muassa Bill Gatesin luoma Microsoft-yritys. Tämä asiakirja on päivätty 26. Maaliskuuta 2020. Tämä patentti kattaa hyvin suuren määrän maita. Itse asiassa melkein koko planeetta. Katsotaanpa tarkemmin tätä kaaviota. Kryptovaluuttajärjestelmä, joka käyttää kehon aktiivisuustietoja. Mikä tuo on?

 

 

Pieni kaveri vasemmassa alakulmassa olet sinä, se olet minä tai ensimmäinen tulija.

 

Sensor: nämä ovat nanohiukkasia, jotka lisätään rokotepulloon. Se on kuin mikrosiru, joka on istutettu kissasi tai koirasi ihon alle. Erona on, että löydämme tuhansia, jopa miljoonia, yhtenä rokoteannoksena. Kun olet pistänyt rokotteen, pidät ne kuolemaan asti ja jopa sen jälkeen. Et voi päästä eroon siitä; sinut on merkitty elämään.

 

User Device: mikä se on? Se on matkapuhelimesi. Tämä pystyy kommunikoimaan suonissasi kiertävien nanohiukkasten kanssa. Tietenkin matkapuhelimesi on yhteydessä Internetiin... minkä kanssa? Uusien 5G-verkkojen kanssa tietenkin. Siitä lähtien viranomaiset voivat huomata sinut ja löytää sinut milloin tahansa päivällä tai yöllä.

 

Tämä on ärsyttävää. Haluatko heittää matkapuhelimesi jokeen? Haluatko räjäyttää sen mikroaaltouunissa? Se on vaarallista. Mutta ole varovainen, jos törmäät henkilöon, jolla on matkapuhelin, olet jälleen paikannettu. Ja kyllä! Kaikki ympärilläsi olevat matkapuhelimet havaitsevat sinut. Havaitsemisen välttämiseksi sinun on mentävä keskelle merta, keskelle aavikkoa tai metsään edellyttäen, että et törmää kehenkään, jolla on matkapuhelin. Entä jos kaikki heittävät matkapuhelimensa pois? Kyllä, mutta emme saa unohtaa, että 5G-releet löytyvät helposti sähkömittareista, kaupunkien huonekalurakenteista, bussipysäkkeistä, nopeuskameroista, punaisista valoista jne. Siksi, jotta sitä ei enää havaita, on tarpeen vaihtaa planeettoja.

 

Yksinkertaistetaan nyt kaaviomme.

 

 

Rokote ja nanohiukkaset sekoitetaan ruiskuun. Rokote ja nanohiukkaset ruiskutetaan kehoosi samanaikaisesti. Siitä hetkestä lähtien matkapuhelimesi löytää sinut välittömästi. Ja 5G-verkkojen taikuuden ansiosta sijaintisi ei ole enää salaisuus viranomaisille.

 

Mitä tämän rokotteen valikossa on? Tässä on yhteenveto katastrofeja rokotteen he haluavat pistää kehoosi:

 

- 4 HIV1-fragmenttia: AIDS-virus, joka antaa rokotetuille AIDS-oireyhtymän ja siitä johtuvan immuunipuutoksen.

- Malarian bakteerin DNA-sekvenssit, jotka antavat malarian rokotetuille ihmisille.

- 157 muuta DNA- ja proteiinisekvenssiä (katso patentti US 8 243 718 B2), joiden läsnäoloa ja roolia ei ole selitetty

- Nanohiukkasten joka sallii lopullisen ihmisten kontrolloimista rokotettu ansiosta 5G.

 

ChAdOx1 nCov-19 -rokote, jonka he haluavat pistää kehoosi, sisältää:

 

- ChAdOx1 nCov-19: Coronavirus Covid-19, jota kantaa adeno-virusvektori ChAdOx1.

- Microsoftin patentissa PCT / US 2019/038084 kuvatut nanohiukkaset, joiden avulla viranomaiset voivat hallita sinua 5G: n ansiosta.

- Säilöntäaineiden desinfiointiaineet: joko Thimerosal tai Formaldehyde ja antibiootit.

 

Covid-19 on keinotekoinen koronavirus, jonka Ranskassa valmistaa Institut Pasteur, luonnollisesta koronaviruksesta Sars-CoV. Covid-19 on seurausta useista geenimanipulaatioita suoritetaan kanta -koronavirus SARS-CoV, liittyy vakava äkillinen hengitystieoireyhtymä SARS, jotka johtuvat näytteen lueteltu numerolla 03 15 89, kerätään bronkoalveolaarinen huuhtelu Pasteur-instituutin tutkijoiden ennen vuotta 2003 Coronavirus Sars-CoV -infektion saaneilla potilailla Ranskan sairaalassa Hanoissa, Vietnamissa.

 

Ensimmäinen vaihe: Sars-CoV1 tuotettiin ensimmäisellä patentilla vuodesta 2003, eurooppapatentilla EP 1 694 829 B1 ja yhdysvaltalaisella patentilla 012 8224 A1, Sars-CoV: ltä, joka on kerätty Hanoissa ennen vuotta 2003.

 

Toinen vaihe: Sars-CoV2 oli jatkoa ensimmäiselle Yhdysvaltalaiselle patentille 012 8224 A1, joka suojattiin toisella Yhdysvaltalaisella patentilla 8 243 718 B2 vuonna 2011 Sars-CoV1: ltä.

 

Kolmas vaihe: Covid-19 tuotettiin Sars-CoV2: sta lisäämällä sen genomiin neljä HIV1-sekvenssiä, AIDS-virus, joka on RNA-virus. Covid-19: n isä on lääkäri Frédéric Tangy, Institut Pasteurin rokoteinnovaatioiden johtaja.

 

Itse asiassa, Covid-19 on valmistettu Ranskassa, ranskan tutkijat Institut Pasteur, mistä Coronavirus luonnollinen Sars-CoV, sitten siirretään Wuhan, joissa ranskan kansa Institut Pasteur julkaisi sen tietoisesti, tietämättä tutkijat Wuhan laboratorio-ja Kiinan hallitus. Kun hän sanoo: "Covid-19 ei ole kiinalainen virus", Kiina ei valehtele!

 

Kun rokote on injektoitu, sillä ei ole välittömiä vaikutuksia. Vasta myöhemmin kuolet malariaan, aidsiin tai mihin tahansa sairauteen, johon immuunijärjestelmäsi ei voi tehdä mitään. Lopuksi totean, että luomalla pakotettu immuunipuutoksen, tämä rokote eliminoi kaikki keinot minkä tahansa taudin parantamiseksi, täydellisestä rikoksesta ihmiskuntaa vastaan.

 

Siksi voit nähdä tämän rokotteen aseen perversiteetin asteen. Kutsumme kaikki, jotka pitävät tämän videon tietoja väärennöksinä, tarkistamaan niiden oikeellisuuden tämän videon alla olevista linkeistä.

 

Joten päättyy tämä videosekvenssi, jonka ehdotan, että lataat ilman maltillisuutta ja jaat laajasti. Kiitos huomiosi ja toivotan teille kaikille onnea.

 

3- Promoottorit Tämän saatanallisen Rokotteen

 

Promoottorit Tämän saatanallisen Rokotteen ovat Bill Gates ja hänen liittolaisensa:

 

Bill Gates, Emmanuel Macron, Jacques Attali, Agnès Buzyn, Yves Lévy, Olivier Véran, Jérôme Salomon, Dominique Martin, Tedros Adhanom Ghebreyesus, Anthony Fauci, Frédéric Tangy, Adrian Hill.

 

 

Se siitä! Ihmiset tietävät, mitä heitä odottaa! Heidän on nyt vain toimittava sen mukaisesti...

 

Professori Jean-Bernard Fourtillan

Lääkäri Serge Rader

Lääkäri Christian Tal Schaller

Frédéric Chaumont

 

4- Johtopäätös

 

Rakkaat veljet ja ystävät, tiedä, että koskaan ei ole ollut hyvää rokotetta, kuten voit lukea artikkelista "Rokote: Erittäin Vaarallinen Myrkky", jonka löydät www.mcreveil.org-verkkosivustolta terveysosiosta. Mutta toisin kuin muut rokotteet, jotka oli tarkoitettu vain muutaman ihmisryhmän kansanmurhaan, tämä Covid-19-rokote on ainutlaatuinen siinä mielessä, että sen tarkoituksena on tuhota koko ihmiskunta. Pelasta itsesi tältä pahalta sukupolvelta. Ajat ovat ohi. Elämme siinä, mitä Raamattu kutsuu aikojen lopuksi. Raamatun ennustukset täyttyvät silmiemme edessä. Niille, jotka eivät usko Raamattuun, on aika kiinnittää huomiota siihen. Kehotamme sinua, jopa uteliaisuudesta, lukemaan, mitä Raamattu ennusti tuhansia vuosia sitten loppuaikoihin nähden. Lue Matteuksen luku 24, Luukkaan luku 17 ja selaa Ilmestyskirjan kirjaa.

 

Nyt kun Covid-19-rokotteen on osoitettu olevan myrkkyä, jonka vahingolliset vaikutukset ovat peruuttamattomia, sinun tarvitsee vain pakenemaan sitä. Älä hyväksy rokotetta Covid-19 en mistään syystä. Tämä saatanallinen myrkky ei ainoastaan tuhoa kehoasi, vaan myös sielusi. Tiedä, että kaikki nämä pahikset, jotka kannustavat sinua ottamaan tämän rokotteen, ovat vampyyreja. He ovat myyneet sielunsa paholaiselle, eivätkä halua menehtyä yksin. He ovat demoneja. Älkää kuunnelko heitä! Jos haluat ymmärtää näiden ihmisten luonteen ja miksi he ovat niin jumalattomia, lue opetus nimeltä "Arvostelukyky", jonka löydät osoitteesta www.mcreveil.org.

 

Vastuuvapauslauseke: kun saatanallinen Covid-19 rokote on käynnistetty, näet useita johtajat tämä maailma esiintymässä televisiossa, saada rokotettu kaikkien edessä. Älä pudota näiden tekopyhien ansaan. Joillakin on oma rokote, joka poikkeaa rokotuksesta, jonka he määrittävät sinulle, toiset vain teeskentelevät olevansa rokotettuja. Muista, että nämä ihmiset ovat todellisia huijareita, ihmisiä, joita ei pitäisi koskaan ottaa vakavasti. Joten vaikka näet niitä saada rokotettu, älä matkia heitä. Älä koskaan hyväksy tätä rokotetta, ikuisen kuoleman myrkkyä. Tämä rokote johtaa sinut fyysiseen kuolemaan ja hengelliseen kuolemaan. ÄLÄ OTA SITÄ! ÄLÄ OTA SITÄ! ÄLÄ OTA SITÄ!

 

Armo olkoon kaikkien kanssa, jotka rakastavat meidän Herraamme Jeesusta Kristusta - katoamattomuudessa.

 

Kutsu

 

Rakkaat veljet ja sisaret,

 

Jos olet paennut vääriä kirkkoja ja haluat tietää, mitä sinun pitäisi tehdä, tässä on kaksi sinulle tarjottua ratkaisua:

 

1- Katso, onko ympärilläsi muita Jumalan lapsia, jotka pelkäävät Jumalaa ja haluavat elää Terveen Opin mukaan. Jos löydät sellaisia, liity niihin rohkeasti.

 

2- Jos et löydä yhtään ja haluat liittyä joukkoomme, ovemme ovat avoinna sinulle. Ainoa asia, jota pyydämme sinua tekemään, on lukea ensin kaikki Herran meille antamat opetukset, jotka ovat Verkkosivuillamme www.mcreveil.org, vakuuttaaksemme sinut siitä, että ne ovat Raamatun mukaisia. Jos pidät niitä raamatullisina ja olet valmis alistumaan Jeesukselle Kristukselle ja elämään Hänen sanansa vaatimusten mukaan, toivotamme sinut tervetulleeksi.

 

Herran Jeesuksen armo olkoon teidän kanssanne.

 

Lähde ja yhteystiedot:

Verkkosivusto: https://www.mcreveil.org
Sähköposti: mail@mcreveil.org

Klikkaa tästä ladataksesi tämän Kirjan PDF-muodossa