Varoitukset

 

Tämä Kirja on ilmainen, eikä se voi millään tavalla olla kaupankäynnin lähde.

 

Voit vapaasti kopioida tämän Kirjan saarnaamista, jakelua tai Evankeliointia varten Sosiaalisessa Verkostossa edellyttäen, että sen sisältöä ei muuteta tai muuteta millään tavalla ja että mcreveil.org sivusto mainitaan lähteenä.

 

Voi teitä, saatanan agentit, jotka olette ahneita ja jotka yritätte markkinoida näitä opetuksia ja todistuksia!

 

Voi teitä, saatanan pojat, jotka nautitte näiden opetusten ja todistusten julkaisemisesta Sosiaalisissa Verkostoissa piilottaen samalla Verkkosivuston www.mcreveil.org osoitteen tai väärentämällä niiden sisältöä!

 

Tietäkää, että voitte paeta ihmisten vanhurskautta, mutta ette varmasti välty Jumalan tuomiolta.

 

Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon? Matteuksen 23:33

 

Hyvät Lukijat,

 

Tätä Kirjaa päivitetään säännöllisesti. Suosittelemme, että menet ja lataat ajantasaisen version verkkosivustolta www.mcreveil.org.

 

Haluamme huomauttaa, että tämä Opetus on kirjoitettu Englanniksi ja Ranskaksi. Ja jotta se olisi mahdollisimman monen ihmisen saatavilla, käänsimme sen muille kielille tietokoneohjelmistolla.

 

Jos huomaat virheitä kielellesi käännetyssä tekstissä, älä epäröi ilmoittaa siitä meille, jotta voimme korjata ne. Ja jos haluat kunnioittaa Jumalaa ja edistää Jumalan työtä kääntämällä Opetukset omalle kielellesi, ota rohkeasti yhteyttä.

 

Mukavia Lukuhetkiä!

 

KUINKA LÄHTEÄ SAATANAN LEIRISTÄ

(Päivitetty 05 06 2024)

 

1- Johdanto

 

Kuten Jumalan sana kertoo meille Ensimmäinen Johanneksen Kirje 5:19:ssä, "... ja koko maailma on pahan vallassa." Saatana on onnistunut saastuttamaan koko maailman noituudella niin, että on vaikea löytää ihmisiä, jotka eivät ole mukana noituudessa. Sen lisäksi, että suurin osa maan asukkaista on ihmisiä, jotka ovat tulleet maailmaan noituuden kanssa, jopa niiden joukossa, jotka ovat syntyneet ilman noituutta, monet ovat tulleet noituuteen vihityiksi.

 

Kun harrastat noituutta, taikuutta tai kuulut johonkin niistä erilaisista saatanallisista lahkoista, jotka tulvivat nykyään maailmaan, olet saatanan leirissä. Jotkut ovat astuneet saatanan leiriin tahattomasti ja tiedostamattaan, joko tietämättömyyden tai huolimattomuuden vuoksi. Toiset taas tulivat vapaaehtoisesti ja tietoisesti ahneuden takia tai kunnian etsinnän tai helpon elämän etsinnän tai turhamaisuuden tai elämän ylpeyden tms.

 

Mutta riippumatta siitä, miten päädyit saatanan leiriin tai miksi päädyit sinne, tulos on valitettavasti sama. Olette saatanan hallinnassa, ja olette saatanan palveluksessa. Jos satut kuolemaan, päädyt Helvettiin viettämään siellä ikuisuutesi. Koska olen tietoinen vaarasta, joka odottaa kaikkia niitä, jotka ovat saatanan leirissä, katsoin paremmaksi antaa tämän opetuksen käyttöönne. Tämä viesti on siksi osoitettu kaikille niille, jotka ovat yhä saatanan leirissä.

 

2- Nyt on aika paeta Helvetistä.

 

Hyvä ystävä, te, jotka olette vielä saatanan leirissä, olette sitten satanisti tai yksinkertainen velho, olette sitten vedenalaisen maailman tai minkä tahansa muun saatanan valtakunnan agentti, riippumatta siitä, mikä arvo teillä on tai mikä arvo teillä on saatanan leirissä, tämä viesti on osoitettu teille.

 

Olitpa sitten velho, eli saatanan matalan tason agentti, joka palvelee paholaista näkemättä häntä ja joka työskentelee vain pahojen henkien kanssa, tai olitpa sitten satanisti, eli saatanan korkean tason agentti, joka osallistuu kokouksiin ja kokoontumisiin saatanan kanssa, se on Helvetti, joka odottaa sinua ikuisesti, jos pysyt tässä leirissä.

 

Tiedä, että voit jättää saatanan leirin, jos haluat, ja liity Jeesuksen Kristuksen leiriin, jotta saataisiin vapautumaan kaikesta saatanan voimasta ja pelastu ikuisuuteen. Sinun tarvitsee vain vilpittömästi tunnustaa kaikki noituuden ja kaikkien pimeyden tekojesi käytännöt ja vakaasti sitoutunut luopumaan niistä pysyvästi. Tämä opetus selittää sinulle, mitä sinun on tehtävä, jos haluat tunnustaa noituutesi ja jättää saatanan leirin lopullisesti.

 

3- Kuinka tunnustaa noituus

 

Te, jotka olette yhä noitia, tiedätte, että ette voi toivoa Jumalan anteeksiantoa ja tulla toimitetuksi, ellette tee rehellistä ja täydellistä katumusta. Jos teet parannuksen vaikutelman tai jos tunnustat joitain noituuttasi samalla kun piilottelet muita, tai jos tunnustat noituuden tekosi epämääräisellä ja verhotulla tavalla, toisin sanoen ovelalla tavalla, menetät aikaasi. Jos teeskentelet tunnustavasi noituuden, mutta päätät salata tiettyjä yksityiskohtia, et saa anteeksi, koska Jumala tietää, että valehtelet, eikä vapautuksesi ole koskaan mahdollinen.

 

Saatanan kanssa tehtyjä sopimuksia ei koskaan rikota, ennen kuin heidät on täysin ja rehellisesti tunnustettu. Saatana tietää tämän erittäin hyvin; siksi hän tekee kaikkensa pitääkseen velhot valheessa aina kun he haluavat tunnustaa teoksensa. Saatana tietää, että jos teet oikean parannuksen, saat anteeksi. Hän tietää myös, että vain yksi pieni valhe peruuttaa koko tunnustus. Joten sinun on tiedettävä, mitä haluat.

 

Muistakaa erittäin hyvin, että kaikki noituuden käytännöt ja teot on tuomittava, jotta vapautus tapahtuisi. Päinvastainen ei ole mahdollista. Juuri tästä syystä monet niistä, jotka uskovat olevansa tunnustaneet noituuden, ovat aina juuttuneet noituuteensa. Huolimatta vapautuksesta, jonka he uskovat saaneensa, he ovat edelleen saatanan leirissä. Tiedä, että voitat ollessanne rehellinen, ja että olet ainoa häviäjä, jos valitset valehtelemisen. Pelastuksenne on vaakalaudalla. Niin kauan kuin pysytte saatanan leirissä, Helvetti odottaa teitä.

 

4- Varo valehtelemasta

 

Useat saatanan agentit, jotka ovat vannoneet pysyvänsä uskollisina mestarinsa saatanan edessä, kieltäytyvät tunnustamasta noituuden tekojaan, vaikka Jumala antaa heille tilaisuuden paljastamalla heidän tekonsa. Nämä Helvetin agentit eivät enää kykene kieltämään noituuttaan, kun Herra on paljastanut heidät, vaan he ryhtyvät viettelyyn. Jotkut väittävät olevansa "tiedostamattomassa noituudessa", toiset taas väittävät olevansa "painajaisten" uhreja.

 

Termeistä "tiedostamaton noituus" ja "painajaiset" on tullut heidän suussaan valheiden välineitä. He eivät tiedä, että kun he joutuvat Helvettiin, heidän isäntänsä saatana ei pysty auttamaan heitä. Päinvastoin, hän on jopa ensimmäinen, joka kiduttaa heitä. Kaikki te saatanan agentit, jotka teeskentelette joka kerta olevanne tiedostamattomassa noituudessa tai painajaisten uhreja, tietäkää, että Helvetin tulessa tiedostamattomasta noituudestanne tulee tietoista ja painajaisistanne tulee todellisuutta. Sinua on varoitettu!

 

5- Noituuden tunnustuksen vaiheet

 

Tässä on eri vaiheita, joita on noudatettava, jotta voit tunnustaa kaikki noituuden teot ja toivoa saavasi anteeksi ja/tai vapautuksen.

 

1- Selitä, milloin ja miten sinut esiteltiin noituuteen.

 

On velhoja, jotka sanovat, että he eivät tiedä milloin ja miten heidät esiteltiin noituudelle. Jotkut jopa sanovat, että heidän tietonsa mukaan heitä ei ole koskaan esitelty noituudelle. Näin on usein niiden kohdalla, jotka ovat syntyneet noituutensa kanssa. Joten jos harjoittelet noituutta, mutta et pysty selittämään, milloin ja miten sinut esiteltiin noituudelle, olet yksi niistä, jotka ovat syntyneet noituuden kanssa. Siinä tapauksessa ilmoita vain tunnustuksessasi, että synnyit noituuden kanssa.

 

2- Kerro, kuinka kauan olet toiminut noituudessa..

 

3- Tunnusta jokainen noituuden teko.

 

4- Antakaa kaikkien niiden Nimet, jotka ovat joutuneet noituutenne uhreiksi, tapahtuipa se sitten maailmassa tai kirkossa.

 

5 - Kerro yksityiskohtaisesti, mitä teit kullekin heistä.

 

6- Luettele kaikkien niiden ihmisten nimet, joiden kanssa työskentelet, jättämättä yhtäkään pois.

 

7- Luettele kaikkien niiden nimet, jotka olet onnistunut vihkimään noituuteen, sekä lasten että aikuisten.

 

8- Mainitse kaikkien niiden nimet, joita olet yrittänyt tuloksetta käynnistää noituuteen, lasten ja aikuisten, ja kerro, miksi vihkiminen ei onnistunut.

 

9- Luettele jokaisen henkilön nimet, jolle olet tehnyt loitsuja. Selitä, minkälaisia loitsuja olet tehnyt kullekin luetellulle henkilölle.

 

10- Jos olet saatanan agentti, joka on kirkon tehtävissä, nimeä kaikki muut noiturit, jotka tunnet tässä kirkossa, vaikka ette työskentelisikään samassa tiimissä.

 

11- Jos olet saatanan agentti, jolla on tehtävä kirkossa yleensä, sinun on ehdottomasti paljastettava sinulle ja kumppaneillesi uskottu tehtävä ja nimettävä kaikki kumppanisi.

 

12- Nimeä kaikki pahat tekosi, joita olet tehnyt.

 

6- Miksi on välttämätöntä tehdä tunnustus tällä tavoin?

 

Koska muuta tapaa ei ole. Jumala ei anna sinulle anteeksi noituutta, - niin kauan kuin tämän noituuden vangitsemasi ihmiset ovat yhä sidottuja. Mainitsemalla jokaisen kansan nimen, jota vastaan olet tehnyt loitsuja, ja antamalla yksityiskohtia siitä, mitä olette tehneet näitä ihmisiä vastaan, avaat tien heidän vapauttamiselleen ja siten omalle vapautuksellesi. Jumala ei toimita sinua, kun hän tietää, että olet vapaaehtoisesti pitää muita ihmisiä vankeudessa. Tämä ei ole mahdollista.

 

Todellisen tunnustuksen jälkeen sinulla on tilaisuus pyytää anteeksi kaikkia uhreja, jotka ovat vielä elossa. Jos päätät vapaaehtoisesti salata joitakin noituuden tekojasi ja tekojasi, voit olla varma siitä, että vapautusta ei tapahdu ja että et koskaan saa anteeksiantoa. Ja jos unohdat muutamia asioita, kun olette rehellisiä sydämessäsi, Herra muistuttaa sinua unohdetuista asioista. Jokainen valhe tunnustuksessa mitätöi koko tunnustuksen.

 

Jokaisen, joka uskoo, että hän on jo tunnustanut noituuden, mutta silti joutuu samoihin käytäntöihin, on ymmärrettävä, että hänen tunnustuksensa ei ollut hyvin tehty. Se on tehtävä uudelleen.

 

Jos noituuden teoksesi ovat selvästi näkyvissä, mutta et usko, että olet velho ja et tiedä mitä tunnustaa, olet demoni. Se, joka kantaa saatanan hedelmiä, mutta joka ei voi tunnustaa ja tunnustaa heidät anteeksi ja annettavaksi, on demoni, toisin sanoen henkilö, jota ei pelasteta. Koska ketään ei voi pelastaa ilman parannusta ja ilman vapautusta. Se on mahdotonta.

 

Jos siis te olette saatanan agentti, ja uskotte olevan niitä, jotka voidaan pelastaa, tiedä, että se kulkee pakottavasti läpi kaikkien teojesi tunnustuksen ja kaikkien saatanan hedelmien luopumisen. Ennen kuin päätät valehdella valheessa teeskentelemällä, etteivät tiedä, mitä tunnustaa, muista, että se on Helvetti odottaa sinua. Lopeta vietteleminen sinua!

 

7- Varo viettelyä

 

Kun Herra pyytää sinua tunnustamaan taikuutta, älä mene häiritsevästi tunnustamaan varkauksia, valheita, häiriintyneisyys, haureutta ja muita syntejä. Tunnusta vain noituus. Jos sinulla on muita syntejä tunnustukseksi, teet sen erilleen, eikä sekoittamalla sitä noituuden kanssa. Ja jos toivoa saada joitakin anteeksiantoa seura uksena teidän tunnustus, älä yritä perustella itseäsi, yksinkertaisesti tunnustaa teidän teoksia ja käytäntöjä, ja tunnustaa heidät.

 

8- Johtopäätös

 

Saatana viettää aikaa pelottelemalla ja uhkailemalla agenttejaan ja kertomalla heille, että jos he tunnustavat noituutensa, he kuolevat. Älkää antako saatanan pelotella teitä. Kun otat Jeesuksen Kristuksen vastaan, elämäsi tai kuolemasi riippuu tästä lähtien hänestä. Tunnusta kaikki tekosi rehellisesti ja vilpittömästi, niin Herra Jeesus voi suojella sinua saatanan kostolta. Mutta vaikka hän päättäisi antaa sinun kuolla, pelastut ikuisuudeksi. Matteuksen 16:26 sanotaan: "Sillä mitä se hyödyttää ihmistä, vaikka hän voittaisi omaksensa koko maailman, mutta saisi sielullensa vahingon? Taikka mitä voi ihminen antaa sielunsa lunnaiksi?" Ja Filippiläiskirjeen 1:21 lisää: "Sillä elämä on minulle Kristus, ja kuolema on voitto."

 

Armo olkoon kaikkien kanssa, jotka rakastavat meidän Herraamme Jeesusta Kristusta - katoamattomuudessa.

 

Kutsu

 

Rakkaat veljet ja sisaret,

 

Jos olet paennut vääriä kirkkoja ja haluat tietää, mitä sinun pitäisi tehdä, tässä on kaksi sinulle tarjottua ratkaisua:

 

1- Katso, onko ympärilläsi muita Jumalan lapsia, jotka pelkäävät Jumalaa ja haluavat elää Terveen Opin mukaan. Jos löydät sellaisia, liity niihin rohkeasti.

 

2- Jos et löydä yhtään ja haluat liittyä joukkoomme, ovemme ovat avoinna sinulle. Ainoa asia, jota pyydämme sinua tekemään, on lukea ensin kaikki Herran meille antamat opetukset, jotka ovat Verkkosivuillamme www.mcreveil.org, vakuuttaaksemme sinut siitä, että ne ovat Raamatun mukaisia. Jos pidät niitä raamatullisina ja olet valmis alistumaan Jeesukselle Kristukselle ja elämään Hänen sanansa vaatimusten mukaan, toivotamme sinut tervetulleeksi.

 

Herran Jeesuksen armo olkoon teidän kanssanne.

 

Lähde ja yhteystiedot:

Verkkosivusto: https://www.mcreveil.org
Sähköposti: mail@mcreveil.org

Klikkaa tästä ladataksesi tämän Kirjan PDF-muodossa