Varoitukset

 

Tämä Kirja on ilmainen, eikä se voi millään tavalla olla kaupankäynnin lähde.

 

Voit vapaasti kopioida tämän Kirjan saarnaamista, jakelua tai Evankeliointia varten Sosiaalisessa Verkostossa edellyttäen, että sen sisältöä ei muuteta tai muuteta millään tavalla ja että mcreveil.org sivusto mainitaan lähteenä.

 

Voi teitä, saatanan agentit, jotka olette ahneita ja jotka yritätte markkinoida näitä opetuksia ja todistuksia!

 

Voi teitä, saatanan pojat, jotka nautitte näiden opetusten ja todistusten julkaisemisesta Sosiaalisissa Verkostoissa piilottaen samalla Verkkosivuston www.mcreveil.org osoitteen tai väärentämällä niiden sisältöä!

 

Tietäkää, että voitte paeta ihmisten vanhurskautta, mutta ette varmasti välty Jumalan tuomiolta.

 

Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon? Matteuksen 23:33

 

Hyvät Lukijat,

 

Tätä Kirjaa päivitetään säännöllisesti. Suosittelemme, että menet ja lataat ajantasaisen version verkkosivustolta www.mcreveil.org.

 

Haluamme huomauttaa, että tämä Opetus on kirjoitettu Englanniksi ja Ranskaksi. Ja jotta se olisi mahdollisimman monen ihmisen saatavilla, käänsimme sen muille kielille tietokoneohjelmistolla.

 

Jos huomaat virheitä kielellesi käännetyssä tekstissä, älä epäröi ilmoittaa siitä meille, jotta voimme korjata ne. Ja jos haluat kunnioittaa Jumalaa ja edistää Jumalan työtä kääntämällä Opetukset omalle kielellesi, ota rohkeasti yhteyttä.

 

Mukavia Lukuhetkiä!

 

VAROITUS SUOSITTELUISTA

(Päivitetty 05 06 2024)

 

Rakkaat veljet ja rakkaat ystävät, olemme iloisia, että annamme erilaisia todistuksia käytettävissänne. Pidämme niitä hyödyllisinä hengellisen edistymisemme ja henkisen rakentumisemme kannalta. Osa näistä tarinoista on peräisin ihmisiltä, jotka ovat palvelleet Saatanaa, ja osa ihmisiltä, jotka ovat nähneet Taivaan ja/tai Helvetin. Kaiken kaikkiaan nämä tarinat vahvistavat arvostelukyvyämme ja avaavat silmämme Hengellinen Sodankäynti. Lisäksi ne auttavat meitä olemaan paremmin varustautuneet niitä hyökkäyksiä vastaan, joiden uhreiksi olemme jatkuvasti ja hänen agenttiensa käsissä.

 

Näitä todistuksia ei pidä koskaan pitää evankeliumina, toisin sanoen ehdottoman totena, eikä niiden pitäisi korvata Raamattua. Älä koskaan jätä Raamattua pannaksesi todistuksen käytäntöön. Jumala ei tuomitse meitä myöhemmin minkään todistuksen perusteella, vaan Raamatun perusteella. Huomaa myös, että valintamme julkaista nämä todistukset ei tarkoita, että suosittelisimme niiden kirjoittajia.

 

Kuten olemme jo kertoneet sinulle tarkkanäköisyyttä koskevassa opetuksessa, Jumala käyttää ketä tahansa hän haluaa, saadakseen kirkkautensa puhkeamaan tai puhuakseen lapsilleen. Pelkästään se, että henkilö antaa todistuksen, ei tee hänestä Jumalan lasta. Olipa kyseessä sitten saatanaa palvelleen henkilön todistus tai Taivaan ja/tai Helvetin nähneen henkilön todistus, sinun on vain otettava vastaan se, mitä Jumala haluaa antaa sinulle ilmestyksenä näiden kertomusten kautta, lankeamatta siihen ansaan, että uskot, että ihmiset, joita Herra on käyttänyt antaakseen ne sinulle, ovat Jumalasta.

 

Tietäkää hyvin, että Jumala voi käyttää jopa esineitä ja eläimiä viestiensä välittämiseen. Teillä on esimerkiksi Bileamin aasi. Sallikaa minun virkistää muistianne tällä kohdalla 4. Mooseksen kirjan 22. luvusta. "... 27Kun aasintamma näki Herran enkelin, laskeutui se maahan Bileamin alla. Silloin Bileamin viha syttyi, ja hän löi aasintammaa sauvalla. 28Niin Herra avasi aasintamman suun, ja se sanoi Bileamille: 'Mitä minä olen sinulle tehnyt, koska lyöt minua jo kolmannen kerran?' 29Bileam vastasi aasintammalle: 'Sinä olet pitänyt minua pilkkanasi. Olisipa minulla miekka kädessäni, niin nyt minä sinut tappaisin.' 30Mutta aasintamma sanoi Bileamille: 'Enkö minä ole sinun aasintammasi, jolla olet ratsastanut kaiken aikasi tähän päivään asti? Onko minun ollut tapana tehdä sinulle näin?' Hän vastasi: 'Ei'. ..." Neljäs Mooseksen 22:1-33

 

Jos olet kanssani samaa mieltä siitä, että aasi, jota Jumala tapasi puhua Balaamille, ei ollut Jumalan todellinen palvelija eikä Jumalan lapsi, ymmärrä, että ne, joiden kautta Jumala antaa meille lukemamme erilaiset todistajanlausunnot, eivät välttämättä ole Jumalan todellisia palvelijoita eivätkä Jumalan lapsia. Tämän varoituksen on oltava teille selvä tästä lähtien.

 

Useat ihmiset luettuaan suosittelut että julkaisimme, meni Internetissä tehdä hieman tutkimusta niiden laatijat. Se, mitä he näkivät, järkytti heitä. He ymmärsivät, että näiden todistusten kirjoittajilla ei ole mitään Jumalasta heidän elämäntavoissaan. Nämä kirjoittajat ovat melkein kaikki todellisia Jeesuksen Kristuksen Evankeliumin herjaajia. He ovat yksinkertaisesti skandaalin aiheita. Lähes kaikki nämä niin sanotut entiset satanistit, sekä miehet että naiset, ovat julistaneet olevansa Jumalan palvelijoita. Kukin on antanut itselleen haluamansa tittelin. Jotkut kutsuvat itseään Pastoreiksi, toiset Evankelistoiksi, toiset Profeetoiksi. Joillakin on jopa otsaa kutsua itseään apostoleiksi. Jotkut aloittivat Pastoreina, muutamaa kuukautta myöhemmin heistä tuli Apostoleja, ja nyt heistä on tullut niin sanottuja "Piispoja".

 

He ovat omaksuneet evankeliumin, jolla ei ole mitään tekemistä Kristuksen terveen opin kanssa. Nähdessäsi joitakin heistä sinun on vaikea uskoa, että he olisivat koskaan tunteneet Jeesuksen Kristuksen; he eivät eroa maailmallisista. He koristavat itseään kaikenlaisilla koruilla ja meikeillä. Naiset käyttävät päässään peruukkeja, lukkoja (keinohiuksia) ja muita inhottavia kampauksia. Vaikka he sanovat tavanneensa Jeesuksen Kristuksen, Herran, he eivät näytä tietävän, että naisen, joka on Jumalan lapsi, on hunnutettava itsensä eli peitettävä päänsä Jumalan läsnä ollessa. He eivät näytä tietävän, että naisen, joka on Jumalan lapsi, on pukeuduttava säädyllisesti ja vältettävä meikkiä, koruja, saatanallisia asusteita, kuten housuja ja muita vietteleviä vaatteita.

 

Nämä naiset ovat lähes kaikki antaneet itselleen Kirkon Vanhimpien tittelit, eli heistä kaikista on tullut pastoreita, evankelisteja, profeettoja, Jumalan Sanan opettajia, apostoleja, jotka halveksivat Jumalan sanaa, joka kieltää naista opettamasta ja saamasta valtaa mieheen. Heistä on siten tullut saatanan todellisia välineitä Jumalan kansan harhaanjohtamiseksi, koska monet tietämättömät kristityt pitävät heitä Jumalan lapsina heidän todistustensa perusteella. Te, Jumalan lapset, älkää antako tämän enää yllättää teitä. Te, Jumalan lapset, ette saa enää yllättää teitä. Tämä on vain yksi saatanan suunnitelma kylvää hämmennystä Jumalan työhön. Siunatkaamme Jumalaa Arvostelukyvystä..

 

Yksi niin sanotuista entisistä satanistisista naisista todistuksessaan paljastaa sinulle selvästi, että saatana oli tarjoutunut avaavansa hänelle kokonaisen koruliikeketjun ja selitti hänelle, että myymällä korut hänen täytyi antaa saatanan saada jatkuvasti ihmisverta ja sielut. Tämä sama nainen kertoo meille, että saatana oli paljastanut hänelle, että kaikki ne, jotka ostavat koruja suoraan, joutuvat saatanan ja hänen demoniensa saaliiksi. Tämä nainen paljastaa meille, että koruissa on pimeyden maailmasta tehtyjen lukuisten loitsujen ansiosta demoneita ja että kun joku ostaa korun, hän ostaa itse asiassa demoneja ja että heidän talossaan ollessaan , nämä demonit imevät verta talon asukkaista yön aikana. Joten tämä nainen tietää paremmin kuin sinä ja minä, että koruissa on demoneita, jotka eivät omista vain niitä, jotka käyttävät niitä, vaan jopa niitä, jotka asuvat samassa talossa niiden kanssa, jotka käyttävät niitä. Mutta kun näet tämän niin kutsutun muinaisen satanistisen naisen, olet raivoissasi. tämä nainen on aina koristeltu kaikenlaisilla koruilla, jopa kaikkein ylellisimmillä. Tämä on todellista Evankeliumin panettelua. Muista, että yksi saatanan agenttien tehtävistä on panetella evankeliumia, hämmentää ihmisten mielet, jotta ne, jotka haluavat seurata Herraa, ovat hämmentyneitä.

 

Ne, jotka lukevat näitä todistuksia ja pöyristyvät nähdessään niiden kirjoittajat Internetissä, kirjoittavat meille kysyäkseen, miten on mahdollista, että henkilö, joka väittää nähneensä Taivaan ja/tai Helvetin ja joka on jopa tavannut Herran Jeesuksen Kristuksen, elää päinvastoin kuin mitä Jumalan sana opettaa. Vastaus on yksinkertainen: Ne eivät ole Jumalasta. Varokaa siis ilmaisuja "entiset satanistit" tai "ex- satanistit", joita käytetään luonnehtimaan niitä, jotka palvelivat saatanaa ja väittävät kääntyneensä Jeesukseen Kristukseen. On mahdollista, että jotkut näistä käännytyksistä ovat totta, mutta nämä niin sanotut entiset satanistit ovat yleensä pelkkiä satanisteja. Älä siis anna näiden Jumalan lapsiksi naamioituneiden saatanan agenttien vietellä itseäsi. Hyödyntäkää "Arvostelukyky" koskevaa opetusta, jonka löydätte sivustolta www.mcreveil.org.

 

Tietäkää siis, rakkaat, että monet näistä todistuksista Taivaasta, Helvetistä, pimeyden maailmasta jne. ovat totta. Jos niiden kirjoittajat eivät ole Jumalasta tai jos he päättävät kääntyä pois Jumalasta, se ei tee näitä todistuksia mitättömiksi. Ymmärrä vain, että nämä ovat aaseja, joita Jumala käytti paljastaakseen meille, mitä hän halusi paljastaa meille. Aasin Bileamille antama viesti oli Jumalalta. Se, että tämä viesti todella tuli Jumalalta, ei tehnyt aasista Jumalan lasta tai Jumalan palvelijaa. Aasi antoi viestinsä Bileamille ja jäi aasin asemaan. Bileam sai Jumalan sanoman ja oli vapaa tottelemaan tai olemaan tottelematta. Näin on tänään teidän kohdallanne. Saatuaan nämä todistukset siitä, että Jumala antaa meille näiden aasien kautta, olet vapaa tekemään parannuksen ja pelkäämään Jumalaa tai jatkamaan hauskanpitoa Jumalan kanssa.

 

Rakkaat veljet ja ystävät, muistakaa lopullisesti, että se, että on nähnyt Taivaan ja/tai Helvetin, ei tee kenestäkään Jumalan lasta. Se, että on palvellut saatanaa ja sitten tavannut Jeesuksen Kristuksen, ei tee kenestäkään Jumalan lasta. Monet saatanan palvelijat, jotka väittävät hylänneensä hänet seuratakseen Jeesusta, palaavat aina lopulta takaisin todellisen mestarinsa saatanan luokse. Ota siis se, mikä kasvattaa sinua hengellisesti todistuksissa, mutta älä huolehdi niiden kirjoittajista. Tehkää niin kuin Jeesus kehotti meitä Matteuksen evankeliumissa 23:1-3: "1Silloin Jeesus puhui kansalle ja opetuslapsilleen 2sanoen: "Mooseksen istuimella istuvat kirjanoppineet ja fariseukset. 3Sentähden, kaikki, mitä he sanovat teille, se tehkää ja pitäkää; mutta heidän tekojensa mukaan älkää tehkö, sillä he sanovat, mutta eivät tee."

 

Armo olkoon kaikkien kanssa, jotka rakastavat meidän
Herraamme Jeesusta Kristusta - katoamattomuudessa.

 

Kutsu

 

Rakkaat veljet ja sisaret,

 

Jos olet paennut vääriä kirkkoja ja haluat tietää, mitä sinun pitäisi tehdä, tässä on kaksi sinulle tarjottua ratkaisua:

 

1- Katso, onko ympärilläsi muita Jumalan lapsia, jotka pelkäävät Jumalaa ja haluavat elää Terveen Opin mukaan. Jos löydät sellaisia, liity niihin rohkeasti.

 

2- Jos et löydä yhtään ja haluat liittyä joukkoomme, ovemme ovat avoinna sinulle. Ainoa asia, jota pyydämme sinua tekemään, on lukea ensin kaikki Herran meille antamat opetukset, jotka ovat Verkkosivuillamme www.mcreveil.org, vakuuttaaksemme sinut siitä, että ne ovat Raamatun mukaisia. Jos pidät niitä raamatullisina ja olet valmis alistumaan Jeesukselle Kristukselle ja elämään Hänen sanansa vaatimusten mukaan, toivotamme sinut tervetulleeksi.

 

Herran Jeesuksen armo olkoon teidän kanssanne.

 

Lähde ja yhteystiedot:

Verkkosivusto: https://www.mcreveil.org
Sähköposti: mail@mcreveil.org

Klikkaa tästä ladataksesi tämän Kirjan PDF-muodossa