Rekrytointi Herran puolesta

(Päivitetty 05 06 2024)

 

Viesti kaikille niille, jotka haluavat siunauksia

 

Kaikille niille, jotka haluavat saada siunauksia, Herra rekrytoi parhaillaan kääntäjien armeijaa kääntämään www.mcreveil.org opetukset jollekin sivustolla luetelluista kielistä.

 

Tavoitteena on saattaa kaikki Herran meille antamat ihanat opetukset ihmisten saataville kaikkialla maailmassa. Jos siis osaat jotakin sivustolla saatavilla olevista kielistä, tiedä, että voit käyttää sitä Herran hyväksi. Hän tarvitsee sinua kääntämään nämä opetukset, jotta ne olisivat kaikkien kansojen, heimojen, rotujen ja maanosien ihmisten saatavilla.

 

Älkää epäröikö asettaa kykyjänne Herran palvelukseen levittääksesi Hänen sanomaansa koko maailmalle. Ja jos et pysty kääntämään opetuksia, mutta tunnet ihmisiä, jotka pystyvät kääntämään, rohkaise heitä tekemään niin.

 

Ja jos olet lahjakas lukemaan opetuksia äänellä ja /tai videolla tai millä tahansa muulla alalla, joka voi edistää Herran työn etenemistä, ota rohkeasti yhteyttä meihin.

 

Osallistumisesi on tervetullut. Herra tarvitsee sinua edistämään Hänen työtään. Nyt on aika tehdä itsestäsi hyödyllinen Jeesukselle Kristukselle, Mestarillesi, ja kerätä siunauksesi Taivaassa. Jos haluat olla osa tätä Herran armeijaa, ota yhteyttä osoitteeseen mail@mcreveil.org ja ilmoita, millä kielellä haluat työskennellä.

 

Armo olkoon kaikkien kanssa, jotka rakastavat meidän
Herraamme Jeesusta Kristusta - katoamattomuudessa.

Klikkaa tästä ladataksesi tämän Kirjan PDF-muodossa