Varoitukset

 

Tämä Kirja on ilmainen, eikä se voi millään tavalla olla kaupankäynnin lähde.

 

Voit vapaasti kopioida tämän Kirjan saarnaamista, jakelua tai Evankeliointia varten Sosiaalisessa Verkostossa edellyttäen, että sen sisältöä ei muuteta tai muuteta millään tavalla ja että mcreveil.org sivusto mainitaan lähteenä.

 

Voi teitä, saatanan agentit, jotka olette ahneita ja jotka yritätte markkinoida näitä opetuksia ja todistuksia!

 

Voi teitä, saatanan pojat, jotka nautitte näiden opetusten ja todistusten julkaisemisesta Sosiaalisissa Verkostoissa piilottaen samalla Verkkosivuston www.mcreveil.org osoitteen tai väärentämällä niiden sisältöä!

 

Tietäkää, että voitte paeta ihmisten vanhurskautta, mutta ette varmasti välty Jumalan tuomiolta.

 

Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon? Matteuksen 23:33

 

Hyvät Lukijat,

 

Tätä Kirjaa päivitetään säännöllisesti. Suosittelemme, että menet ja lataat ajantasaisen version verkkosivustolta www.mcreveil.org.

 

Haluamme huomauttaa, että tämä Opetus on kirjoitettu Englanniksi ja Ranskaksi. Ja jotta se olisi mahdollisimman monen ihmisen saatavilla, käänsimme sen muille kielille tietokoneohjelmistolla.

 

Jos huomaat virheitä kielellesi käännetyssä tekstissä, älä epäröi ilmoittaa siitä meille, jotta voimme korjata ne. Ja jos haluat kunnioittaa Jumalaa ja edistää Jumalan työtä kääntämällä Opetukset omalle kielellesi, ota rohkeasti yhteyttä.

 

Mukavia Lukuhetkiä!

 

LUONNOLLINEN LÄÄKETIEDE REAGOI KORONAVIRUKSEEN

(Päivitetty 05 06 2024)

 

1- Johdanto

 

Rakkaat veljet ja rakkaat ystävät, suuri taistelu, jonka olemme vuosikymmenien ajan taistelleet, on vihdoin kannattanut. Kaikki tätä maailmaa hallitsevien helvetin edustajien manipulointi paljastetaan; käärmeiden ja muiden maailmaa hallitsevien matelijoiden suuri oveluus on paljastunut, ja sekaannus niiden leiri on äärimmäinen. Vampyyri hallitsijat tämän planeetan, jotka ruokkivat vain lihaa ja verta köyhien ihmisten, oli ajatellut suunnitelma varmistaa pysyvä tarjonta ihmisen lihaa ja verta. Paras ratkaisu he olivat todettiin luominen WHO.

 

Mikä on WHO? WHO (Noituuden Maailmanjärjestö), jota nämä tekopyhät ovat päättäneet kutsua Maailman Terveysjärjestö, on mafiajärjestö, jonka tavoitteena on varmistaa, että asukkaat maapallon elää pysyvästi taudin. Saavuttaakseen tavoitteensa ne ensinnäkin tekevät terveydelle haitallisia ja erittäin vaarallisia myrkkyjä ja pakkaavat nämä myrkyt väestölle tyrkyttämiensä lääkkeiden tai rokotteiden pakkausmerkintöihin. Toiseksi, he taistelevat äärimmäisen vihaisesti kaikkia tieteellisiä tutkimuksia vastaan, jotka voivat johtaa todelliseen ratkaisuun terveyden parantamiseksi, ja he kieltävät järjestelmällisesti kaikki korjaamiseksi, joka voi todella parantaa sairauksia. Lopuksi, ne tappaa tai vangita tai erottavat neuvostolta lääkäreiden, kaikki lääkärit ja tutkijat, jotka ovat takana todellisten lääkekeinojen löytöissä.

 

Psykopaattinen johtajat tämän maailman luoneen WHO saavat kaksinkertainen hyötyä siitä: Ensinnäkin ne säännöllisesti on tarpeeksi ihmisen lihaa ja verta seurauksena monia kuolemantapauksia, että niiden myrkyt aiheuttaa, ja toiseksi, ne herättävät paljon rahaa myymällä niiden eri myrkkyjä kutsutaan lääkkeitä, rokotteita ja muita farmaseuttisia tuotteita. Tämä ylellinen rikkaus antaa heidän perustettava heidän paremmuudesta ja valta-asemaa loput miehiä.

 

Kaikki pätevät ja valistuneet lääkärit ja tutkijat, jotka ovat sitoutuneet työskentelemään väestön terveyden hyväksi, ovat järjestelmällisesti iski pois saatanallisista tilauksiksi, joita kutsutaan lääkäreiden tilauksiksi. Nämä erilaisten saatanallisten lohkojen psykopaattien kontrolloimat neuvostot kokoavat toisaalta kaikki lampaat, jotka ovat vannoneet sanovansa äänensä yläosassa, kuten papukaijat, tyhjät iskulauseet ymmärtämättä mitään, ja toisaalta jumalattomat jotka ovat myyneet sielunsa saatanalle luovuttamaan hänelle runsaasti ihmislihaa ja ihmisen verta. Alla on lausunto yhdeltä oikealta eläkkeellä olevalta lääkäriltä, joka tiivistää sen, mitä kuvailen täydellisesti.

 

"Eläkkeellä olevana lääkärinä voin rehellisesti sanoa, että ellet ole sattunut vakavaan onnettomuuteen, paras mahdollisuutesi elää vanhuuteen on välttää lääkäreitä ja sairaaloita, ja Opi ravitsemus, rohdosvalmisteet (rohdosvalmisteet) ja muut luonnollisen lääketieteen muodot, paitsi jos sinulla on onni, että sinulla on naturopaattisen lääkärin käytettävissäsi. Lähes kaikki lääkkeet ovat myrkyllisiä ja ne on tarkoitettu vain oireiden hoitamiseen, ei kenenkään parantamiseen. Rokotteet ovat erittäin vaarallisia, niitä ei ole koskaan tutkittu riittävästi tai todistettu tehokkaiksi, ja niiden riski / tuotto-suhde on alhainen. Useimmat kirurgiset toimenpiteet ovat tarpeettomia, ja useimmat lääketieteelliset oppikirjat ovat epätarkkoja ja harhaanjohtavia. Melkein kaikkien sairauksien sanotaan olevan idiopaattisia (ilman syytä) ja geneettisiä - vaikka tämä ei ole totta. Lyhyesti sanottuna tärkein lääketieteellinen järjestelmämme on toivottoman epäpätevä ja / tai korruptoitunut. Syövän ja rappeuttavien sairauksien hoito on kansallinen skandaali. Mitä nopeammin opit tämän, sitä paremmin voit." Lääkäri Alan Greenberg.

 

Tämä Tohtori Alan Greenbergin tunnustus ei ole ainutlaatuinen. Tämä on itse asiassa mitä kaikki entiset lääkärit ja rehelliset tutkimuslääkärit sanovat. Kun olet ymmärtänyt tämän, sinun on helpompi ymmärtää, että ratkaisu terveyteesi ei ole sairaaloissa eikä tämän lääketiede lääkäreissä joka tappaa sinut vapaaehtoisesti, tietoisesti ja tarkoituksella, antaen sinulle vaikutelman, että he hoitavat sinä. Tämä lääketiede, jota asiantuntija oli nimittänyt, "Keinotekoinen Lääketiede" tai "kemiallinen lääketiede" tai "rikollinen lääketiede". Löydät tämän opetuksen nimeltä "Tavanomainen Lääketiede: Järjestäytynyt Kansanmurha", mcreveil.org verkkosivustolta Terveys-osiosta. Muista, että ratkaisu sairauksiisi on joko Jumalassa (jumalallinen paraneminen), luonnossa (Taudit ja Ruokavalio) tai hyvässä ruokavaliossa. Lue opetus nimeltä "Taudit ja ruoka", joka löytyy mcreveil.org verkkosivuilla terveysosiosta.

 

Palataksesi koronaviruksen tapaukseen, josta on tullut kiristyksen väline näistä luciferialaisista naiiviksi ja peloistuneeksi väestöksi, haluamme antaa käytettävissänne joitain luonnollisia ratkaisuja koronaviruksen ongelmaan, jonka ovat ehdottaneet afrikkalaiset naturopathit. Useat näistä hoidoista on koonnut afrikkalainen nimeltä Mbah Mekem, joka myös huomauttaa, että nämä hoidot ovat tehokkaita kaikentyyppisissä flunssaissa ja että ne ovat sekä ennaltaehkäisevää että parantavaa hoitoa.

 

2- Ehkäisevä Hoito

 

Muista, että "ennaltaehkäisy on parempi kuin hoito". Älä siis odota, kunnes sairastut juostaksesi parantumiseen, sulje ovi taudeilta ennaltaehkäisyn avulla. Ennaltaehkäisevän hoidon tavoitteena on vahvistaa immuunijärjestelmää.

 

2.1- Hyvä Elintarvikehygienia

 

Jos haluat sulkea oven sairauksilta, sinun on noudatettava hyvää elintarvikehygieniaa, joka koostuu kaikkien terveydelle haitallisiksi tiedettyjen tuotteiden välttämisestä. Tältä osin suosittelemme opetuksia "Hengellinen Sodankäynti", jotka löytyvät mcreveil.org-sivustolta otsikon "Opetukset" alta, sekä edellä suositeltua opetusta "Taudit ja Ruokavalio".

 

2.2- Sitruunamehu + Murskattu Inkivääri

 

• Infuusi ne kiehuvaan veteen;

• Ota kuuma kuppi, makeutettu hunajalla, aamulla ja illalla;

• Laita pieni mentoli sieraimiin ja huulille ennen kuin lähdet aamulla; tee sama ennen nukkumaanmenoa yöllä.

 

2.3- Sitruunamehu + Neilikkajauhe

 

• Infuusi ne kiehuvaan veteen;

• Ota kuuma kuppi, makeutettu hunajalla, aamulla ja illalla;

• Laita pieni mentoli sieraimiin ja huulille ennen kuin lähdet aamulla; tee sama ennen nukkumaanmenoa yöllä.

 

2.4- Vesi + Suola (ehdotti tohtori Zhong Nanshan)

 

• Laita suola veteen;

• Huuhtele kurkkusi gargling suolavedellä ennen lähtöä kotiin aamulla; tehdä samoin, kun pääset kotiin;

• Laita pieni mentoli sieraimiin ja huulille ennen kuin lähdet aamulla; tee sama ennen nukkumaanmenoa yöllä;

 

Kyse on suolaveden laittamisesta lasiin; laita suuhun; nosta päätäsi taaksepäin, jotta suolavesi pesee perusteellisesti kaikki kurkun alueet; avaa suusi hieman ja kurlaa muutaman sekunnin ajan ja sylje vesi ulos. Toista toimenpide kolmesta viiteen kertaan peräkkäin.

 

3- Parantavaa Hoitoa

 

3.1- Hoito Ehdottama Tohtori François Bingono

 

Valkosipulin kynsi, inkivääri, sitruuna viipaleina, laita kaikki sekoittimeen saadaksesi mehu, suodata mehu ja sekoita se hunajan kanssa, kuluta sitten. Se on sekä ehkäisevä että parantava kaikille kuumeille, mukaan lukien koronavirus.

 

3.2- Valkosipuli + Inkivääri + Vihreä Sitruuna
(Ehdottama Peyou Marlyse)

 

Ensimmäinen menetelmä:

 

• Ota ½ kg valkosipulia, ½ kg inkivääriä, ½ kg kalkkia: puhdista huolellisesti ja leikkaa kaikki erikseen;

• Murskaa inkivääri yhdessä kalkin kanssa;

• Murskaa valkosipuli erikseen ja anna seistä 10 minuutin ajan, jotta aktiivinen tuote vapautuu;

• Sekoita kaikki pienellä määrällä vettä ja hunajaa;

• Pidä jääkaapissa ja ota ruokalusikallinen 3 kertaa päivässä 10 päivän ajan.

 

Toinen menetelmä:

 

• Puhdistetaan ja pestään perusteellisesti inkivääri, valkosipuli ja 4 vihreää sitruunaa: leikataan pieniksi paloiksi ja jauhetaan yhdessä sekoittimessa;

• Keitä 3 litraa vettä:

- Poistetaan lämmöstä, kaadetaan seos siihen, sekoita hyvin puisella keittiötangolla, sulje ja anna jäähtyä;

- Suodattaa;

- Lisää hunaja maun vuoksi;

• Säilytä jääkaapissa;

• Ota neljäsosa lasista (6,5 senttilitra) aamulla ja illalla 10 päivän ajan.

 

3.3- Mentoli (tai Sitruunaruoho) + Sipuli + Valkosipuli
(Ehdottama Mbah Tacheteug).

 

• Leikkaa 2 sipulia, leikkaa valkosipuli;

• Kiehauta 5 litraa vettä ja poista se lämmöltä;

- Lisää sitruunaruoho tai teelusikallinen mentoli.

- Laita siihen sipulia ja valkosipulia.

• Istua tuolilla tämän pannulla jalkojen välistä, peitä itseäsi lannevaate ja hengitä syvään sisään ja ulos 20-30 minuutiksi, aamulla ja illalla 10 päivän ajan.

 

3.4- Tri Noumessin ehdottama hoito

 

• 1 tablespoon hunajaa;

• 1/2 teelusikallista kivisuolaa;

• 4 sitruunaa;

• 1 tablespoon-inkivääri;

• Sekoita kaikki vesilasilliseen;

• Suodata saatu liuos, anna ruokalusikallinen aikuisille tai tl lapsille 3 kertaa päivässä.

 

Flunssa menettää kaiken voimansa alle viidessä tunnissa, ja yhdessä päivässä emme enää puhu influenssasta. Sitä on kuitenkin juotava vähintään kolme tai neljä päivää.

 

Jos ei ole mitään hyvää hunajaa, otamme mehu 4 appelsiinit, jolla on sama yhdistelmä kuin edellä. Ja jos appelsiineja ei ole, voit käyttää yhtä kourallista murskattua fenkolia, samalla yhdistelmällä kuin yllä.

 

3.5- Yskän Alusta Alkaen: Etikka + Hunaja

 

• 3 ruokalusikallista etikka + 1 tablespoon hunaja;

• Sekoita hyvin kupilliseen vettä;

• Juo kaikki;

• Tee se aamulla ja illalla;

• Lapselle, ruokalusikallinen etikkaa ja ruokalusikallinen hunajaa riittää;

• Jatka 10 päivää.

 

3.6- Eukalyptuksen Lehdet + Sitruunaruohon Lehdet (Sitrusheinä)

 

• Kiehauta viidessä litrassa vettä;

• Höyryhaude, peitetty arkilla tai pyyhkeellä potin kanssa reiden välissä, istuen jakkaralla: syvästi hengittää ja hengittää höyryn noin 20-30 minuuttia;

• Tee se kolme kertaa päivässä kymmenen päivän ajan.

 

3.7- Aloe Vera + Sitruunaruoho

 

• Ota 2 suurta aloe vera lehtiä, poista pistävä osat, pese ne huolellisesti, ja paloiteltu;

• Ota kourallinen sitruunaruohojen lehtiä, pese ja leikkaa ne;

• Laita kaikki 5 litraan vettä;

• Sekoita hyvin 3-5 minuutin ajan;

• Kansi ja annetaan seistä 24 tuntia;

• Ota drinkki aamulla ja illalla 10 päivän ajan.

 

3.8- Ananaksen iho + Vihreä Sitruuna + Inkivääri

 

• Pese kaikki huolellisesti ja leikkaa pieniksi paloiksi;

• Valaa kaikki 5 litraan kiehuvaa vettä;

• On juoda aamulla ja illalla 10 päivää.

 

3.9- Sipuli + Valkosipuli

 

• Puhdista valkosipuli huolellisesti: pane se suuhun, pureskele, sulje suu, hengitä sisään ja ulos 3-5 minuutin ajan, poista valkosipuli ja hävitä se;

• Leikkaa pala sipulia, laita se sieraimiin: hengitä syvään ja hengitä ulos (10–12 kertaa);

• Toista kaksi edellistä kohtaa aamulla ja illalla;

• Leikkaa sipulin molemmat päät:

- Pane hänet lähellä potilaan sänkyä yön yli (pään puolelle);

- Tee sama kaikissa muissa huoneissa;

- Heitä sipulit roskakoriin aamulla;

- Seuraa tätä hoitoa 10 päivän ajan.

 

Huom: Sipulit ovat poikkeuksellinen magneetti bakteereille ja vielä enemmän viruksille, joita voidaan kuljettaa ilmassa.

 

3.10- Artemisia

 

• Ota hyvä määrä: pese hyvin ja leikkaa puhtaalla laudalla, kuten teemme vihanneksia;

• Infusoidaan 5 litraan kiehuvaa vettä: annetaan jäähtyä riittävästi ja dekantoidaan;

• Juo lasi aamulla ja illalla 10 päivän ajan.

 

Tohtori Jérôme Munyangi, Kongon tutkija on osoittanut, että Artemisia ei ole ainoastaan tehokas hoito malarian, mutta tämä kasvi poistaa kokonaan Plasmodium veressä, mitä mikään apteekkien ehdottama malarialääke ei tee. Hän osoitti myös, että Artemisia-infuusion ottaminen kahdesti viikossa oli hyvä ennaltaehkäisevä toimenpide malariaa vastaan.

 

4- Johtopäätös

 

Lisäksi nämä hoidot, on olemassa muita tehokkaita korjaustoimenpiteitä, kuten Tohtori Valentin Agon Apivirine 500 Benin Afrikassa, ja Covid-Organics yrttiteetä presidentti Andry Rajoelina Madagaskarin Afrikassa. Puhuimme sitä artikkelissa "Koronaviruksen Salaliitto", joka löytyy verkkosivuilla www.mcreveil.org, Terveys osiossa.

 

Sinä, koko maailman sorretut kansat, heräät. Ja te Afrikan murskatut kansat, te, jotka olette olleet pitkään näiden maailmaa hallitsevien mielisairaiden ihmisten jalustan alla, nouskaa ylös ja vapauttakaa itsenne kaikista orjuuden siteistä. Normaali ihminen voi tehdä vain luojansa tahdon. Jos uskot, että käärmeet loivat sinut, tee näiden käärmeiden tahto; ja jos uskot, että henkisesti sairaat loivat teidät, tehkää mielisairaiden tahto; Ja jos luulet, Ja jos uskot, että sinut loivat maailman noituuden järjestön aivottomat ihmiset, tee WHO: n tahto. Mutta jos uskot, että sinut on luonut Jumala, vapauta itsesi kaikista saatanan agenttien orjuudesta, jotka ajattelevat olevansa jumalia maan päällä.

 

Jos haluat tietää kuka nämä demonit ovat, jotka tappavat sinut antamalla vaikutelman rakastaa itseäsi ja haluamasi pelastaa itsesi, kokeile lukea artikkeli nimeltä "Gbagbo-Tapaus: Ponnahduslauta Afrikkalaiselle Heräämiselle", jonka löydät verkkosivuilla www.mcreveil.org, Illuminati-osiossa.

 

Jotkut skitsofreenikot ovat uskaltaneet syyttää meitä laittoman lääketieteen opettamisesta, koska olisimme tarjonneet ihmisille hakeutua natural medicine, jolla ei ole sivuvaikutuksia, ja joka on kaikkien saatavilla, ilmaiseksi, tai lähes. Kysyä näitä idiootteja näihin yksinkertaisiin kysymyksiin: Puhut laiton lääketiede, laiton suhteessa mihin? Laiton kenen kanssa verrattuna? Laiton minkä lain nojalla? Missä kirjassa luit, että muiden ihmisten elämä riippuu mielialoistasi? Kuka teki sinusta jumalia muiden ihmisten päällä maan päällä?

 

Joten tee oikea valinta, rakkaat veljet ja rakkaat ystävät. Pakene kollektiivista itsemurhaa nimeltä covid-19 rokote, Että helvetin agentit tekevät. He eivät tee sitä parantaaksesi sinua, vaan tekevät sen tappaaksesi sinut. Murhaajastasi ei voi yhtäkkiä tulla niitä, jotka haluavat pelastaa sinut kuolemasta. Myös välttää ns Covid-19 seulontatutkimuksia ne tarjoavat. Muista hyvin ja lopullisesti, ettet koskaan saa mitään hyvää vampyyreilta, jotka elävät ja selviävät vain verestäsi.

 

Ellet valitse itsemurhaa, itsesi ja lasten itsemurha, älä hylkää Naturopathien tarjoamia luonnollisia ja tehokkaita lääkkeitä juoksemaan kohti rokotteiksi kutsuttuja myrkkyjä. Jos päätät hylätä tämän rokotteen-myrkyn ja jotkut kiihkeät käärmeet yrittävät tyrkyttää sitä sinulle väkisin, koska ne usein tekevät joissakin maissa, puolusta itseäsi. Kohtelevat heitä kuin kohtelet käärmeitä. Tätä kutsutaan itsepuolustukseksi.

 

Armo olkoon kaikkien kanssa, jotka rakastavat meidän Herraamme Jeesusta Kristusta - katoamattomuudessa.

 

Kutsu

 

Rakkaat veljet ja sisaret,

 

Jos olet paennut vääriä kirkkoja ja haluat tietää, mitä sinun pitäisi tehdä, tässä on kaksi sinulle tarjottua ratkaisua:

 

1- Katso, onko ympärilläsi muita Jumalan lapsia, jotka pelkäävät Jumalaa ja haluavat elää Terveen Opin mukaan. Jos löydät sellaisia, liity niihin rohkeasti.

 

2- Jos et löydä yhtään ja haluat liittyä joukkoomme, ovemme ovat avoinna sinulle. Ainoa asia, jota pyydämme sinua tekemään, on lukea ensin kaikki Herran meille antamat opetukset, jotka ovat Verkkosivuillamme www.mcreveil.org, vakuuttaaksemme sinut siitä, että ne ovat Raamatun mukaisia. Jos pidät niitä raamatullisina ja olet valmis alistumaan Jeesukselle Kristukselle ja elämään Hänen sanansa vaatimusten mukaan, toivotamme sinut tervetulleeksi.

 

Herran Jeesuksen armo olkoon teidän kanssanne.

 

Lähde ja yhteystiedot:

Verkkosivusto: https://www.mcreveil.org
Sähköposti: mail@mcreveil.org

Klikkaa tästä ladataksesi tämän Kirjan PDF-muodossa