Varoitukset

 

Tämä Kirja on ilmainen, eikä se voi millään tavalla olla kaupankäynnin lähde.

 

Voit vapaasti kopioida tämän Kirjan saarnaamista, jakelua tai Evankeliointia varten Sosiaalisessa Verkostossa edellyttäen, että sen sisältöä ei muuteta tai muuteta millään tavalla ja että mcreveil.org sivusto mainitaan lähteenä.

 

Voi teitä, saatanan agentit, jotka olette ahneita ja jotka yritätte markkinoida näitä opetuksia ja todistuksia!

 

Voi teitä, saatanan pojat, jotka nautitte näiden opetusten ja todistusten julkaisemisesta Sosiaalisissa Verkostoissa piilottaen samalla Verkkosivuston www.mcreveil.org osoitteen tai väärentämällä niiden sisältöä!

 

Tietäkää, että voitte paeta ihmisten vanhurskautta, mutta ette varmasti välty Jumalan tuomiolta.

 

Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon? Matteuksen 23:33

 

Hyvät Lukijat,

 

Tätä Kirjaa päivitetään säännöllisesti. Suosittelemme, että menet ja lataat ajantasaisen version verkkosivustolta www.mcreveil.org.

 

Haluamme huomauttaa, että tämä Opetus on kirjoitettu Englanniksi ja Ranskaksi. Ja jotta se olisi mahdollisimman monen ihmisen saatavilla, käänsimme sen muille kielille tietokoneohjelmistolla.

 

Jos huomaat virheitä kielellesi käännetyssä tekstissä, älä epäröi ilmoittaa siitä meille, jotta voimme korjata ne. Ja jos haluat kunnioittaa Jumalaa ja edistää Jumalan työtä kääntämällä Opetukset omalle kielellesi, ota rohkeasti yhteyttä.

 

Mukavia Lukuhetkiä!

 

VIESTI KRISTUKSEN SOTILAILLE

(Päivitetty 05 06 2024)

 

1- Johdanto

 

Rakkaat veljet ja ystävät, tänä lopun ajan aikana, jolloin meillä on vain vähän aikaa rakentaa muuri uudelleen ennen pasuunan soittoa, pidämme tärkeänä vetoomuksen esittämistä kaikille todellisille Jumalan sotilaille ja kaikille tekopyhille ja valehtelijoille, jotka esiintyvät todellisina Jumalan sotilaina, jotta jokainen voisi tarkistaa asemaansa ja jotta jokainen voisi selvästi vahvistaa ja vahvistaa valintansa Jeesuksen ohjeiden mukaan Ilmestyskirjassa 22:10-15 "10Ja hän sanoi minulle: "Älä lukitse tämän kirjan profetian sanoja; sillä aika on lähellä. 11Vääryyden tekijä tehköön edelleen vääryyttä, ja joka on saastainen, saastukoon edelleen, ja joka on vanhurskas, tehköön edelleen vanhurskautta, ja joka on pyhä, pyhittyköön edelleen. 12Katso, minä tulen pian, ja minun palkkani on minun kanssani, antaakseni kullekin hänen tekojensa mukaan. 13Minä olen A ja O, ensimmäinen ja viimeinen, alku ja loppu. 14Autuaat ne, jotka pesevät vaatteensa, että heillä olisi valta syödä elämän puusta ja he pääsisivät porteista sisälle kaupunkiin! 15Ulkopuolella ovat koirat ja velhot ja huorintekijät ja murhaajat ja epäjumalanpalvelijat ja kaikki, jotka valhetta rakastavat ja tekevät."

 

2- Viesti niille, jotka asettivat olosuhteet tehdä Jumalan työtä

 

Rakkaat ystävät, te, jotka oletettavasti sitoudut tekemään Jumalan työtä ja jotka teette niin, käytätte huijausta vaatiakseen joko työvälineitä, aineellista tai taloudellista tukea sellaisesta tai sellaisesta syystä tai palkkaa, joka älä sano hänen nimeään, tässä on Jumalan viesti sinulle.

 

Ensinnäkin: Sinun on aika ymmärtää, että jokainen jumalaa palveleva ihminen tekee sen omasta hyväkseen. Palvelemalla Jumalaa etsimme omia siunauksiamme, ei Jumalan siunauksia. Jumala ei enää tarvitse siunauksia, Hän on jo siunattu. Kun työskentelemme Jumalalle, se on meidän kruunua, johon pyrimme, ei niitä Jumalan. Jumala ei enää tarvitse kruunuja, hänellä on ne jo. Panostamalla meidän fyysistä voimaa, rahamme ja kykyjämme Jumalan palvelukseen, nämä ovat aarteemme joita keräämme, ei niitä Jumalan. Jumala ei enää tarvitse aarteita, hänellä on ne jo.

 

Teidän on ymmärrettävä, että Jumalan työn tekeminen on uhraus. Jumala itse päätti uhrata ainoan Poikansa pelastaakseen meidät. Jeesus Kristus, Jumalan ainoa syntynyt Poika, uhrasi itsensä puolestamme, jotta meillä olisi iankaikkinen onnellisuus, joka meitä odottaa, tämän maallisen kurjuuden elämän jälkeen. Ja jokaisen todellisen Jumalan lapsen on myös uhrattava itsensä Mestarinsa Jeesuksen Kristuksen kirkkauden tähden ja kaikkien niiden pelastukseksi, joille Jeesus tuli kuolemaan.

 

Kolmanneksi: On välttämätöntä ymmärtää, ettet tee mitään suosiota Jumalalle palvelemalla Häntä ja että et tee mitään suosiota Jumalan palvelijalle tekemällä Jumalan työtä. Teet itsellesi suuren palvelun palvelemalla Jumalaa. On etuoikeus, että meillä on palvella Jumalaa. Joten lopeta kiristyksen tekeminen Jumalasta ja Jumalan palvelijasta, kun haluat tehdä Jumalan työtä. Jos et halua palvella Jumalaa, älä tee sitä. Jos luulet tekeväsi mitään palveluksia Jumalalle tai Hänen palvelijalleen tekemällä Jumalan työtä, älä tee sitä enää.

 

Minulla on sinulle tärkeä paljastus. Se on tämä: "Työskenteletpä Jumalan hyväksi tai et tee työtä, Jumalan työ tehdään. Olitpa palvella Jumalaa tai että kieltäydyt palvella Häntä, palvelu Jumalan tehdään. Ei mitään, eikä kukaan, ei voi pysäyttää Jumalan työtä." Joten lopeta kiristys, se on hyödytöntä.

 

Ennen syntymääsi Jumalan työ tehtiin, ja sinun jälkeensi Jumalan työ tehdään. Joten Jumala ei välttämättä tarvitse sinua työhönsä. Hänen työnsä tehdään kanssasi tai ilman sinua. Olet tärkeä Jumalan työlle, jos päätät tehdä itsestäsi hyödyllistä, mutta et ole korvaamaton, etkä tule koskaan olemaan. Kukaan ei ole korvaamaton.

 

Mietiskele kanssani tätä kohtaa Malakia 1:6, 8; 13-14: "6Poika kunnioittakoon isää ja palvelija herraansa. Mutta jos minä olen isä, missä on minun kunnioitukseni? Ja jos minä olen Herra, missä on minun pelkoni? sanoo Herra Sebaot teille, te papit, jotka pidätte halpana minun nimeni. Mutta te sanotte: "Miten me olemme pitäneet halpana sinun nimesi?" 8Ja kun te tuotte uhriksi sokean eläimen, niin se muka ei ole paha! Ja kun tuotte ontuvan ja sairaan, niin se muka ei ole paha! Vie se maaherrallesi: mielistyykö hän sinuun, ja onko hän sinulle suosiollinen? sanoo Herra Sebaot. 13... ja tuotte ryöstettyä, ontuvaa ja sairasta - tuotte uhrilahjaksi. - Minäkö mielistyisin ottamaan sen teidän kädestänne? sanoo Herra. 14Kirottu olkoon pettäjä, jolla on laumassaan koiraspuoli ja joka on luvannut sen, mutta uhraakin Herralle viallisen. Sillä suuri kuningas olen minä, sanoo Herra Sebaot, ja minun nimeni on peljättävä pakanain seassa."

 

Mitä Jumala sanoo tässä kohdassa?

 

Herra paljastaa teille, että hän nauttii vain uhrauksista, jotka maksoivat meille jotain, ja jotka on uhraus meille. Kun et ole valmis tarjoamaan Jumalalle sitä, mikä maksaa sinulle kalliisti, et rakasta Häntä. Kun tarjoat nopeasti Jumalalle vain mitä olet varastanut, tai mitä olet piristyi tai mikä on turhaa, sinä pilkkaavat Jumalaa. Hän ei hyväksy tällaisia tarjouksia.

 

Jumala pelastamaan meidät ei lähettänyt hassua lammasta, sairasta lammasta tai enkeliä. Hän lähetti ainoan poikansa, mitä hänellä oli eniten rakas. Tämä on todellinen uhraus, ja se on sellainen tarjontaansa, jonka Jumala on valinnut meille. Miksi meidän tulee vastineeksi tarjota hänelle arvottomia tarjontaansa? Miksi meidän pitäisi vastineeksi esittää Herralle näennäisestä uhrauksista, jotka eivät ole maksaneet meille mitään? Jumala ei hyväksy niitä.

 

1Aikakirja 21:24 "Mutta kuningas Daavid sanoi Ornanille: "Ei niin, vaan minä ostan ne sinulta täydestä hinnasta; sillä minä en ota Herralle sitä, mikä on sinun, enkä uhraa ilmaiseksi saatua polttouhria"". Joten jos haluat työskennellä Jumalalle, sinun täytyy laittaa sydämesi, innokkuutesi ja kaikki keinosi siihen. Älä sano, että haluat työskennellä Jumalalle, ja odotat kaikkea mitä tarvitset. Tämä on haluavat uhrata Jumalalle sokea peto, se on haluavat tarjota Hänelle ontuva tai sairas peto, se on haluavat esittää Herralle, mikä ei ole sinun, mikä maksaa sinulle mitään. Jokaisen todellisen Jumalan lapsen pitäisi jopa kiirehtiä palvelemaan Jumalaa, sillä Jumalan palveleminen se on kunniaa.

 

Nykyään on paljon tekopyhiä, joita kutsutaan Jumalan lapsiksi, että kun he haluavat ostaa uusia ja kalliita kenkiä itsensä näyttämiseksi, uusia ja ekstravagantteja ulkonäköasuja, muodikkaita matkapuhelimia ja muita tarpeettomia ja joskus turhia laitteita, heistä ei koskaan puuttu rahaa. Mutta heti kun Jumalan työ on tehtävä, he pyytävät ostamaan heiltä tai antamaan heidän käytettävissään, mitä he kutsuvat työmateriaaleiksi; toiset pyytävät, että heille annettaisiin pieni motivaatio. He ovat valmiita esittämään Herralle vain sen, mikä ei kuulu heille.

 

Teille, tekopyhiä, jotka siirrät itsesi Jumalan lapsina, mutta jotka eivät voi tehdä mitään Jumalan hyväksi ilman palkkaa, muistakaa, ettet pääse Jeesuksen Kristuksen taivaaseen niin pahalla sydämellä. Olet matkalla helvettiin. Lopeta viettely. Sydämesi on täynnä ahneutta ja kaikenlaista himoa. Haluat hyödyntää jokaista käytettävissäsi olevaa pientä mahdollisuutta, tehdä voittojen mahdollisuuden. Ahne ihmiset, tee parannus!

 

Kun sinulla ei koskaan lopu rahaa turhamaisuuksien ostamiseen, kun sinulla on resursseja joka kerta asioita tärkeitä silmille, ja että sinulla ei ole resursseja juuri silloin, kun sinun täytyy tehdä Jumalan työtä, kun sinulla on aikaa joka kerta tehdä omia asioita ja että teillä ei ole aikaa Jumalan työhön; olet yksi niistä, joiden parvessa on uros, ja jotka omistavat ja uhraavat Herralle pikkuruispeto. Olet pettäjät, oikeat varkaat.

 

Herra ei uhrannut itseään puolestasi, jotta et voisi palvella Häntä epäitsekkäällä tavalla. Jos Jumala odottaa meiltä mitään materiaalia tai palkkiota ennen kuin hän uhrasi ainoan syntymästään Poikansa meidän puolestaan, hän ei olisi koskaan tehnyt niin. Ja jos Jumalan Poika odottaisi meiltä jotain materiaalia tai jotain pientä motivaatiota ennen kuin tulisi kuolemaan puolestamme, hän ei olisi koskaan tullut. Tämä on tosi rakkaus. Et voi teeskennellä rakastavasi Jumalaa ilman, että voisit tehdä hänelle pienintäkään asiaa ilman, että hänelle maksetaan tai rukoillaan.

 

Johtopäätös: Jos haluat saada maksettua tekee Jumalan työtä, älä tee sitä. Jos haluat saada työvälineitä ja pieniä motivaatioita tehdä Jumalan työtä, älä tee sitä. Jos haluat jonkun kerjäävän sinua tekemään Jumalan työtä, älä tee sitä. Kanssasi tai ilman sinua, Jumalan työtä tehdään. En aio korruptoitunut ketään tekemään Jumalan työtä. Päivänä, jolloin ei ole enää ihmisiä tekemään Jumalan työtä, Herra jopa nostaa kivet tehdä niin.

 

3- Viesti niille, jotka sabotoivat Jumalan työtä

 

Teillä on myös niin sanottuja Jumalan lapsia, jotka suostuvat tekemään Jumalan työtä, mutta jotka vapaaehtoisesti päättävät sabotoida Jumalan työtä. Tämä tarkoittaa, että nämä ihmiset päättävät vapaaehtoisesti joko tehdä työn epätäydellisesti tai lisätä tietoisesti ja tarkoituksellisesti virheitä Jumalan työhön tai lisätä työhön sitä, mitä ei ole olemassa. Tiedä, että tämä vika on erittäin vakava. Tämä ei eroa jumalanpilkasta Pyhää Henkeä vastaan. Joko ne, jotka opettavat vapaaehtoisesti valheita Jumalan kansalle, tai ne, jotka vapaaehtoisesti sabotoivat Jumalan työtä, tarkoituksena on kääntää ihmiset tarkoituksella pois Jumalasta; tavoitteena on tarkoituksella harhauttaa niitä, jotka etsivät Jumalaa. Jumala ei koskaan anna sinulle anteeksi tätä. Ei koskaan. Olkoon tämä viesti selvä kaikille saatanan agenteille, jotka ottavat tällaisia riskejä. Sinun helvetti on verrannollinen pahuudestasi.

 

4- Viesti niille, jotka eivät ole motivoituneita Jumalan työtä varten

 

Sinulle, joka ei ole motivoituneita Jumalan työtä varten, tiedä, että halveksitte omia siunauksiasi. Olet varmasti Esau. Siunaukset eivät kerro sinulle mitään tällä hetkellä. Tulee aika, jolloin nämä siunaukset kertovat sinulle jotain, mutta se on liian myöhäistä tuolloin. Siunauksia, joita halveksitte tänään, te etsitte näitä siunauksia kyynelin, tulevina päivinä; turhaan. Muista, että ette ota mitään, kun jätät maa. Mikä tahansa tuntuu tekevän sinut onnelliseksi tai ylpeäksi tällä hetkellä, - luovut siitä vapaaehtoisesti tai väkisin lähipäivinä. Mikään ei lähde maan kanssasi. Mitään. Vaikka haluatkin.

 

Olkaamme mietiskelemään kohdat alla:

 

Ensimmäinen Mooseksen 25:29-34 "29Kerran, kun Jaakob oli keittänyt itselleen keiton, tuli Eesau kedolta nälästä nääntyneenä. 30Ja Eesau sanoi Jaakobille: "Anna minun särpiä tuota ruskeata, tuota ruskeata keittoa, sillä minä olen nälästä nääntynyt". Sentähden hän sai nimen Edom. 31Mutta Jaakob sanoi: "Myy minulle ensin esikoisuutesi". 32Eesau vastasi: "Katso, minä kuolen kuitenkin, mitä minä esikoisuudellani teen?" 33Jaakob sanoi: "Vanno minulle ensin". Ja hän vannoi hänelle ja myi esikoisuutensa Jaakobille. 34Ja Jaakob antoi Eesaulle leipää ja hernekeittoa. Ja hän söi ja joi, nousi ja meni matkoihinsa. Niin halpana Eesau piti esikoisuutensa."

 

Heprealaisille 12:15-17 "15ja pitäkää huoli siitä, ettei kukaan jää osattomaksi Jumalan armosta, "ettei mikään katkeruuden juuri pääse kasvamaan ja tekemään häiriötä", ja monet sen kautta tule saastutetuiksi, 16ja ettei kukaan olisi haureellinen tahi epäpyhä niinkuin Eesau, joka yhdestä ateriasta myi esikoisuutensa. 17Sillä te tiedätte, että hänet sittemminkin, kun hän tahtoi päästä siunausta perimään, hyljättiin; sillä hän ei löytänyt tilaa peruutukselle, vaikka hän kyynelin sitä pyysi."

 

Annan selittää sinulle, mitkä Eesaun kaltaiset ihmiset ovat. Eesau ovat ihmisiä, jotka ajattelevat vain nykypäivää. Tulevaisuus ei sano heille mitään. Heille tärkeintä on nykyhetki, nyt. He haluavat vain mitä he nyt nähdä silmillään. Puhu heille tulevaisuuden siunauksista on vähän typerää. Heitä ei kiinnosta se, mitä he eivät näe. Kun heitä kannustetaan tekemään Jumalan työtä innokkaasti muistuttamalla heitä siitä, että kruunu odottaa todellisia Jumalan sotilaita, he sanovat itselleen Esaun tapaan "mitä kruunun käyttö on minulle?" Tulee aika, jolloin he etsivät tätä kruunua ahkerasti kyynelillä, mutta heidän parannuksellaan ei ole vaikutusta. Kun Eesau halveksi siunausta, hän ajatteli vain nykyisyyttä, hän ei usko, että tulevaisuudessa tulisi. Tulevaisuus on tullut, siitä on tullut toinen nykyinen, toinen nyt, mutta nyt, joka ei ollut enää sen ulottuvilla.

 

Jeremia 48:10 "Kirottu olkoon se, joka Herran työn laiskasti tekee, kirottu olkoon se, joka pidättää miekkansa verestä." Sinun ei tarvitse vain sitoutua tekemään Herran työtä, vaan sinun on tehtävä se ilman laiminlyöntiä.

 

5- Viesti niille, jotka kieltäytyvät tekemästä Jumalan työtä

 

Kaikille teistä, jotka kieltäydytte tekemästä Jumalan työtä, tiedätte, että Jumala loi teidät palvelemaan Häntä, tekemään Hänen työnsä. Muista lopullisesti, että Jumalan työn tekeminen ei ole sinulle vaihtoehto, vaan velvollisuus. Jos haluat olla itsepäinen, ole vapaa ja ymmärrät sen lähipäivinä.

 

Matteuksen 25:24-30 "24Sitten myös se, joka oli saanut yhden leiviskän, tuli ja sanoi: 'Herra, minä tiesin sinut kovaksi mieheksi; sinä leikkaat sieltä, mihin et ole kylvänyt, ja kokoat sieltä, missä et ole eloa viskannut. 25Ja peloissani minä menin ja kätkin sinun leiviskäsi maahan; katso, tässä on omasi.' 26Mutta hänen herransa vastasi ja sanoi hänelle: 'Sinä paha ja laiska palvelija! Sinä tiesit minun leikkaavan sieltä, mihin en ole kylvänyt, ja kokoavan sieltä, missä en ole viskannut. 27Sinun olisi siis pitänyt jättää minun rahani rahanvaihtajille, niin minä tultuani olisin saanut omani takaisin korkoineen. 28Ottakaa sentähden leiviskä häneltä pois ja antakaa sille, jolla on kymmenen leiviskää. 29Sillä jokaiselle, jolla on, annetaan, ja hänellä on oleva yltäkyllin; mutta jolla ei ole, siltä otetaan pois sekin, mikä hänellä on. 30Ja heittäkää tuo kelvoton palvelija ulos pimeyteen; siellä on oleva itku ja hammasten kiristys.'"

 

Tiedätkö, miksi Jumala lähettää sinut helvettiin kieltäytyessään tekemästä työtään? Annan selittää sen sinulle: Fyysinen voima, joka sinulla on, se on Jumala, joka antoi sen sinulle. Sinun terveys, se on Jumala, joka antoi sen sinulle. Sinun älykkyys, se on Jumala, joka antoi sen sinulle. Viisaus, joka sinulla on, se on Jumala, joka antoi sen sinulle. Ja Hän antoi sinulle kaiken tämän työmateriaalina palvella Häntä. Joten jos otat työvälineet ja kieltäydyt työskentelemästä, tiedät mitä odottaa: itkeä ja hammasten kiristys ikuisessa kiusassa. Valinta on sinun.

 

6- Viesti niille, jotka tekevät Jumalan työtä ilolla

 

Kaikille teille, jotka rakastatte Herraa kaikesta sydämestäsi, jotka pelkäävät Herraa, ja jotka Jumalan työtä innolla, ilolla, ja uhrautuvaisuus, ja täysin epäitsekäs tavalla, tietää, että et ole tuhlaa aikaa. Nämä ovat siunauksesi että keräät. Rakennat kotiasi taivaan valtakunnassa. Sinä keräät iankaikkisia aarteita taivaassa, missä koi ja ruoste eivät voi tuhota ja missä varkaat eivät voi varastaa. Matteuksen 6:19-20. Pidä lujasti loppuun saakka, et tule katumaan.

 

Mietiskelemme alla olevia kohtia:

 

2Johanneksen 1:8 "Ottakaa vaari itsestänne, ettette menetä sitä, minkä me olemme työllämme aikaansaaneet, vaan että saatte täyden palkan."

 

1Korinttilaisille 2:9 "Vaan, niinkuin kirjoitettu on: "Mitä silmä ei ole nähnyt eikä korva kuullut, mikä ei ole ihmisen sydämeen noussut ja minkä Jumala on valmistanut niille, jotka häntä rakastavat.""

 

Katsotaan hum tämä pieni kuoro, joka sanoo: "taivas on kaunis ja ihana, taivas on kaunis ja upea!"

 

7- Viimeinen Varoitus

 

Sinä, joka otat meihin yhteyttä joka kerta sanoaksesi, että haluat harjoittaa Jumalan työtä, ja kun sinulle annetaan tämä tilaisuus, käydään huijauksen kautta tyydyttääksesi sydämesi himot kysymällä ns työmateriaaleja ja kaikenlaista apua, tämä on viimeinen kerta. Emme ole täällä pelaamassa. Olemme täällä työtä Jumalalle, ja tehdä niin ilolla. Kukaan ei maksa meille, emmekä voi sietää ahneita tekopyhiä,jotka lähestyvät meitä ei tekemään työtä, vaan tyydyttämään ahneutensa. Emme ole valmiita korruptoimaan ketään tekemään Jumalan työtä tai maksamaan kenellekään Jumalan työstä. Olemme valmiita hyväksymään osaksi työtä joukkueen kaikki ne, jotka rakastavat Herraa Jeesusta Kristusta koko sydämestään, jotka Häntä pelkäävät, ja jotka ovat valmiita tekemään Jumalan työtä innolla, ilolla, ja uhrautuvaisuus, ja täysin epäitsekkäällä tavalla. Jos olet yksi heistä, ota rohkeasti yhteyttä. Muutoin älä häiritse meitä.

 

Armo olkoon kaikkien kanssa, jotka rakastavat meidän
Herraamme Jeesusta Kristusta - katoamattomuudessa.

 

Kutsu

 

Rakkaat veljet ja sisaret,

 

Jos olet paennut vääriä kirkkoja ja haluat tietää, mitä sinun pitäisi tehdä, tässä on kaksi sinulle tarjottua ratkaisua:

 

1- Katso, onko ympärilläsi muita Jumalan lapsia, jotka pelkäävät Jumalaa ja haluavat elää Terveen Opin mukaan. Jos löydät sellaisia, liity niihin rohkeasti.

 

2- Jos et löydä yhtään ja haluat liittyä joukkoomme, ovemme ovat avoinna sinulle. Ainoa asia, jota pyydämme sinua tekemään, on lukea ensin kaikki Herran meille antamat opetukset, jotka ovat Verkkosivuillamme www.mcreveil.org, vakuuttaaksemme sinut siitä, että ne ovat Raamatun mukaisia. Jos pidät niitä raamatullisina ja olet valmis alistumaan Jeesukselle Kristukselle ja elämään Hänen sanansa vaatimusten mukaan, toivotamme sinut tervetulleeksi.

 

Herran Jeesuksen armo olkoon teidän kanssanne.

 

Lähde ja yhteystiedot:

Verkkosivusto: https://www.mcreveil.org
Sähköposti: mail@mcreveil.org

Klikkaa tästä ladataksesi tämän Kirjan PDF-muodossa