Varoitukset

 

Tämä Kirja on ilmainen, eikä se voi millään tavalla olla kaupankäynnin lähde.

 

Voit vapaasti kopioida tämän Kirjan saarnaamista, jakelua tai Evankeliointia varten Sosiaalisessa Verkostossa edellyttäen, että sen sisältöä ei muuteta tai muuteta millään tavalla ja että mcreveil.org sivusto mainitaan lähteenä.

 

Voi teitä, saatanan agentit, jotka olette ahneita ja jotka yritätte markkinoida näitä opetuksia ja todistuksia!

 

Voi teitä, saatanan pojat, jotka nautitte näiden opetusten ja todistusten julkaisemisesta Sosiaalisissa Verkostoissa piilottaen samalla Verkkosivuston www.mcreveil.org osoitteen tai väärentämällä niiden sisältöä!

 

Tietäkää, että voitte paeta ihmisten vanhurskautta, mutta ette varmasti välty Jumalan tuomiolta.

 

Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon? Matteuksen 23:33

 

Hyvät Lukijat,

 

Tätä Kirjaa päivitetään säännöllisesti. Suosittelemme, että menet ja lataat ajantasaisen version verkkosivustolta www.mcreveil.org.

 

Haluamme huomauttaa, että tämä Opetus on kirjoitettu Englanniksi ja Ranskaksi. Ja jotta se olisi mahdollisimman monen ihmisen saatavilla, käänsimme sen muille kielille tietokoneohjelmistolla.

 

Jos huomaat virheitä kielellesi käännetyssä tekstissä, älä epäröi ilmoittaa siitä meille, jotta voimme korjata ne. Ja jos haluat kunnioittaa Jumalaa ja edistää Jumalan työtä kääntämällä Opetukset omalle kielellesi, ota rohkeasti yhteyttä.

 

Mukavia Lukuhetkiä!

 

VESIKASTEEN KAAVA

(Päivitetty 05 06 2024)

 

1- Johdanto

 

Jakeessa Matteuksen 28:18-20 Herra ja Mestari Jeesus Kristus antaa Apostoleilleen vesi kaste ohjeet näissä ehdoissa: "18Ja Jeesus tuli heidän tykönsä ja puhui heille ja sanoi: Minulle on annettu kaikki valta Taivaassa ja maan päällä. 19Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen 20ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti."

 

Vaikka viesti Herran kuten olet juuri lukenut, se on yksiselitteinen, agentit saatana on onnistunut, kuten he hyvin tietävät, miten tehdä, luoda amalgaamin ympäri tästä aiheesta, vihamielisesti yrittää todistaa, että se, mitä olet juuri lukenut, olisi mieluummin vertaus piilossa mysteeri, jota ei paljasteta vasta myöhemmin apostoli Pietarille. Sitten he väittävät, että Herran opetusta Matteuksen 28:19 itse asiassa olisi eri merkitys viesti annetaan. Tämä sekavuus, jonka nämä Helvetin edustajat taitavasti loi ja ylläpitää, päätyi luomaan sitä, mitä nykyään on aiheellista kutsua Vesikasteen Kaava; Toisin sanoen se merkitsee kysymyksen kysymistä: Minkä nimen kanssa meidän pitäisi suorittaa vesikaste?

 

2- Millä nimellä meidän pitäisi kastaa?

 

Saatanallisten lahkojen leviäminen tekee Herran työstä erittäin monimutkaisen. Asiat, joiden ei pitäisi millään tavoin olla ongelma, ovat nyt ongelma sen tuhoisan työn takia, jota Helvetin agentit tekevät Jumalan kansan keskellä. Nämä käärmeet ovat saastuttaneet Jeesuksen Kristuksen opetukset myrkyllään, - niin usein, että monet tietämättömät Jumalan lapset ovat hämmentyneitä ja epäilyttäviä. Näin tapahtuu vesikasteen tapauksessa, jossa "kasteen kaava" käsitteestä on tullut vakava ongelma. Apostolien Teot 20:29-30 sanoo: "29Minä tiedän, että minun lähtöni jälkeen teidän keskuuteenne tulee julmia susia, jotka eivät laumaa säästä, 30ja teidän omasta joukostanne nousee miehiä, jotka väärää puhetta puhuvat, vetääkseen opetuslapset mukaansa." Juuri tätä me tällä hetkellä koemme.

 

Jotkut holtittomat demonit vannoivat onnistuvansa, - missä heidän ensimmäiset kollegansa olivat epäonnistuneet. He ottivat taakan onnistua tuhoamaan totuuden ja todistamaan onnistuneesti, että Jumalan sana on väärä ja että Jumala on vain mautonta valehtelija. Jumalanpilkka on näiden paholaisen poikien ainoa todellinen motiivi, he uppoutuvat siihen syvästi. Tämän viimeisen sukupolven käärmeet ovat paljon päättäväisempiä kuin ne, jotka olivat Jeesuksen takana. He ovat vannoneet kieltää Johanneksen kasteen ja todistaa, ettei tämä kaste ole Jumalasta. Päästä sinne, he ensin loi opin, joka niiden mukaan Jumala Isä ja Pyhä Henki ei ole olemassa. Täyttääkseen tyhjiön, jonka Isän Jumalan ja Pyhän Hengen olemattomuus jätti, he keksivät a jeesuksen, joka heidän mukaansa olisi samanaikaisesti Isän Jumala, Poika ja Pyhä Henki. Tässä suhteessa pyydämme teitä lukemaan opetuksen, jonka otsikko on "Onko Jeesus Kristus Jumala Isä, Poika ja Pyhä Henki?", Jos et ole vielä lukenut sitä. Löydät sen verkkosivuilta www.mcreveil.org.

 

Tämä okkulttisen maailman suuri manipulointi on suunniteltu auttamaan heitä todistamaan ja osoittamaan, että Jeesuksen ohjeet Matteuksen 28:19 ssa ei ole muuta kuin jumalanpilkkaa, sillä Jumala Isä ei todellakaan ole, ja Pyhä Henki ei todellakaan olisi olemassa. Heti kun tietämättömät joutuvat näiden noitien ansaan ja uskovat, että ei ole Jumalaa Isää ja Pyhää Henkeä, heille on helppo hyväksyä, että Jeesus pilkkaa ja jopa houkuttelee apostolejaan ansaan, kun hän pyysi heitä kastamaan ihmisiä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen, niin että heistä tuli opetuslapsia. Analysoidaan yhdessä demonien puhetta.

 

3- Demonien puheet

 

Demonien puhetta koskevan otteen alku: [Sillä Raamattu sanoo: Matteuksen 28:19 "Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen" Joten tässä näemme Herran käskyn (järjestys) hänen apostoleilleen, kun hän nousee Taivaaseen. Raamattu kuitenkin sanoo: Matteuksen 16:17-19 "Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: Autuas olet sinä, Simon, Joonaan poika, sillä ei liha eikä veri ole sitä sinulle ilmoittanut, vaan minun Isäni, joka on taivaissa. Ja minä sanon sinulle: sinä olet Pietari, ja tälle kalliolle minä rakennan seurakuntani, ja tuonelan portit eivät sitä voita. Minä olen antava sinulle taivasten valtakunnan avaimet, ja minkä sinä sidot maan päällä, se on oleva sidottu taivaissa, ja minkä sinä päästät maan päällä, se on oleva päästetty taivaissa." Tästä kohdasta seuraa, että Pietari saatuaan ilmestyksen siitä, kuka Kristus on, oli saanut avaimet taivasten valtakuntaan. Milloin näitä avaimia käytettiin? Apostolien Teot 2:38 "Niin Pietari sanoi heille: Tehkää parannus ja ottakoon kukin teistä kasteen Jeesuksen Kristuksen nimeen syntienne anteeksisaamiseksi, niin te saatte Pyhän Hengen lahjan." Ymmärrämme tässä kappaleessa, toisaalta, Pietarin käyttämän taivasten valtakunnan avaimia ja toisaalta jälkimmäisen kuuliaisuutta Herran Jeesuksen Kristuksen käskyyn kasteen suhteen. Sillä Pietari ei tyytynyt itseään Herran Jeesuksen käskyn yksinkertaiseen sanontaan tai toistamiseen, ymmärtäen, että Herran Jeesuksen Kristuksen nimen takana asuu kaikki Isän, Pojan ja Pyhän Hengen täyteys. Tämä sanan ymmärtäminen on vahvistettu itse Herran järjestyksessä, Kun hän sanoo: "... Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen.", "Nimeen" kirjoitetaan yksikössä eikä monikossa. Tämä Raamatun hienovaraisuus ei ollut virhe, vaan pikemminkin merkki yhteisestä nimestä samalle henkilölle: Isältä, Pojasta ja Pyhästä Hengestä: Herramme Jeesuksen Kristuksen nimelle.] Uutteen loppu demonien puheesta.

 

4- Tutkitaan demonien päättelyä

 

Olette juuri lukeneet näiden saatanan tekijöiden päättelyä, jotka ajattelevat voivansa osoittaa, että he tuntevat Raamatun enemmän kuin Jumala, Raamatun kirjoittaja. He uskovat voivansa selittää Jumalalle, mitä Jumala ei ymmärrä. Nyt, rakkaat, tarkastakaamme yhdessä näiden näiden viettelijöiden päättelyn tyhmyyttä. Heidän mukaansa Herra, joka pyysi opetuslapsiaan tekemään kaikkien kansojen opetuslapsia, kastamalla heidät Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimessä, antoi meille suunnan, että kukaan ei uskalla laittaa tätä käytäntöön, helvettiin olemisen pelossa. Vain vähäinen tervettä järkeä antaa sinulle mahdollisuuden ymmärtää, että Jeesus, joka hänen suuren rakkaudensa kautta on kuollut pelastamaan meidät, ei voi samanaikaisesti antaa meille sellaista töykeä ansan. Näiden demonien mukaan kaikki, jotka on kastettu Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen, menevät helvettiin, ja kaikki Jumalan palvelijat, jotka kastavat ihmisiä Isän, Pojan ja Pyhän nimissä Henki, mene helvettiin.

 

Täytyykö todella olla hyvin älykäs ymmärtämään, että tämä oppi on puhtaasti saatanallinen? Miten se, että Jeesuksen säännöt pannaan täytäntöön, voi olla Helvetin arvoista? Miten on mahdollista, että kuuliaisuus Jeesukselle tulee Helvetin oveksi? Kerro, millä tavalla totella Jeesusta, ja kastamaan isän, pojan ja Pyhän Hengen nimeen, olisi synti, ja synti on niin suuri, että kaikki, jotka syyllistyvät se menee helvettiin? Sinä, joka olet hieman hengellinen, ymmärrät helposti, että jos Jeesus Kristus-Vapahtajamme haluaisi lähettää meidät helvettiin turhan takia, - Hän ei olisi koskaan päättänyt tulla ja kuolla meille. Se johtuu halusta pelastaa meidät, että Jeesus tuli kärsimään maan päällä ja hyväksymään kaikkein nöyryyttävän kuoleman. Nämä demonit yrittävät todistaa teille, että se on itse asiassa komedia, jonka Jeesus pelasi, antamalla vaikutelman, että Hän oli tulossa pelastamaan meidät, kun Hän oli tulossa tuhoamaan meidät. Muista hyvin selvästi, että jos vedellä kastaminen Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen on syntiä, niin Jeesus olisi asettanut meille ansan saadakseen jonkin tekosyyn lähettää meidät helvettiin.

 

Näiden noidan mukaan kaiken kasteen on tapahduttava Jeesuksen nimessä, koska Pietari, joka olisi saanut avaimen, joka sisältää salaisuuksia, joita Jeesuksella itsellään ei ollut, olisi ainoa, joka pitää kasteen mysteerin. Mysteeri joka ei Johannes Kastaja eikä Jeesus Kristus tiesivät. Halleluja! Nämä demonit, todistaakseen sinulle, etteivät ymmärrä mitään Jumalan sanasta, antavat itselleen väittää, että Paavali kastoi opetuslapset jälleen Apostolien teoista 19, koska ensimmäinen kaste, jonka nämä opetuslapset olivat ottaneet, oli Johanneksen kaste, joka heidän mukaansa on väärä kaste, koska sitä ei tehty Jeesuksen nimessä. Mikä aberraatio! Heidän mukaansa Paavali olisi kumonnut Johanneksen kasteen antamaan näille opetuslapsille todellisen kasteen, Jeesuksen nimessä.

 

Nyt rakas, anna minun paljastaa näiden demonien opin idioosio. Haluan näyttää teille, että mikään Helvetin agentti ei voi tuhota Jumalan sanaa. Oletetaan, että he ovat oikeassa, ja katsovat, kuinka pitkälle heidän opit johtavat meihin.

 

5- Demonien päättelyn seuraukset

 

Mukaan päättelyä näistä demonit, Pietari olisi saanut Jeesukselta taivasten valtakunnan avaimet, ja nämä avaimet olisi avannut huone, jossa mysteeri kaava veden kasteen oli piilotettu. Jos tämä olisi totta, rakkaat veljet, se merkitsisi, että kunnes Pietari olisi käyttänyt avaimiaan pääsemään mukaan kasteen kaavan liittyvään kuuluisaan mysteeriin, mitään kastetta ei ollut tehty oikean kaavan avulla; se tarkoittaa, että mikään kaste ei ollut hyvä; siten:

 

1- Kaikki kasteet, jotka on tehty ennen kuin Pietari on löytänyt salaperäisen kaavan, ovat virheellisiä.

 

2- Johannes Kastaja on siis menettänyt koko ajan, koska mikään hänen tekemästään kasteista ei ole pätevä.

 

3- Johannes Kastaja ei olisi Jumalasta, koska hänen palvelunsa ei olisi Jumalasta.

 

4- Jumala, joka ilmoittaa lähettäneensä Johannes Kastajan, olisi valehtelija, koska Hän ei olisi lähettänyt häntä.

 

5- Jeesus Kristus, joka todistaa Johannes Kastajasta, olisi vain valehtelija ja viettelijä, joka työntää ihmisiä, mennessä temppu, ottamaan Johanneksen kasteen, joka olisi väärä kaste.

 

6- Jeesus Kristus olisi vain koomikko, joka sallii itsensä ottaa vastaan jokaisen edessä Johanneksen kasteen, joka olisi väärä kaste. Ja näin tehdessään hän asettaa meille suuren ansa, kaikki meitä, jotka kutsutaan seuraamaan Hänen askeleensa.

 

6- Joidenkin Raamatun otteiden analyysi

 

Johanneksen 3:22 kertoo meille: "Sen jälkeen Jeesus meni opetuslapsineen Juudean maaseudulle ja oleskeli siellä heidän kanssaan ja kastoi."

 

Kuten itse voit nähdä, Jeesus ei ollut vielä antanut Pietarille avaimia. Siksi kuuluisaa salaperäistä kastekaavaa ei vielä löydetty. Tässä on Jeesus, joka kastaa ilman näiden demonien salaperäistä kaavaa. Kysymys: mitä tulee kaikista näistä kaste että Jeesus teki ennen Pietarin löysi kaavan? Vastaus: näiden demonien opin mukaan Paavali tekee uudelleen kaikki nämä kasteet.

 

Johanneksen 4:1-2 "1Kun nyt Herra sai tietää fariseusten kuulleen, että Jeesus teki opetuslapsiksi ja kastoi useampia kuin Johannes 2-vaikka Jeesus ei itse kastanut, vaan hänen opetuslapsensa.-"

 

Kuten te itse näette, silloin Jeesus ei ollut vielä antanut Pietarille avaimia. Kuuluisa kasteisen salaperäinen kaava ei ollut vielä löydetty. Nämä ovat opetuslapsia, mukaan lukien Pietari, jotka kastavat ilman näiden demonien salaperäistä kaavaa. Kysymys: Mitä tulee kaikista näistä kasteista, joita Pietari ja muut opetuslapset tekivät ennen Peterin kaavan löytämistä? Vastaus: Näiden demonien oppien mukaan Paavali ottaa ne kaikki takaisin.

 

Kysymys: Odottaen, että Paavali tapaa kaikki nämä opetuslapset kastamaan heidät uudelleen, mikä tulee niistä, jotka valitettavasti kuolevat sillä välin? Vastaus: Tämän saatanallisen opin mukaan he kaikki menevät helvettiin vahvistamaan, että Jeesus on tullut asettamaan heille ansa lähettää heitä helvettiin.

 

Matteuksen 3:13-15 "13Silloin Jeesus tuli Galileasta Jordanille Johanneksen tykö hänen kastettavakseen. 14Mutta tämä esteli häntä sanoen: Minun tarvitsee saada sinulta kaste, ja sinä tulet minun tyköni! 15Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: Salli nyt; sillä näin meidän sopii täyttää kaikki vanhurskaus. Silloin hän salli sen hänelle."

 

Tässä on Jeesus, joka menee vapaaehtoisesti Johanneksen luo ottamaan väärää kastetta, koska näiden demonien opin mukaan Johanneksen kaste on väärä. Kysymys: Miten Jeesus olla niin tietämätön, kastettavakseen joku, jonka kasteen olisi väärin? Vastaus: Hän ei ollut vielä tavannut Paavalia opettamaan hänelle todellista kastetta näiden demonien opin mukaan.

 

Kysymys: Nyt kun Jeesus on kastettu Johanneksen kastuksella, joka on väärä kaste, mitä hän aikoo tehdä? Vastaus: Näiden demonien oppien mukaan päivänä, jona Paavali tapaa hänet, - Paavali opettaa hänelle todellisen kasteen ja kastaa hänet uudelleen. Halleluja!

 

Apostoli Pietari ja kaikki muut apostolit kastettiin kaikki ennen kuin Pietari löysi salaperäisen kasteen kaavan. Kysymys: Mitä tulee Pietarin ja muiden apostolien kasteista? Vastaus: Näiden demonien opin, mukaan kaikki menevät Paavaliin kastamaan heidät uudelleen.

 

7- Muut seuraukset demonien päättelyä

 

Demonien mukaan Paavali olisi kastanut opetuslapset uudelleen Apostolien Teot 19, koska nämä opetuslapset olivat kastettu Johanneksen kasteella; vahvistamalla siis näiden samojen demonien mukaan, että Johanneksen kaste ei ole Jumalasta; Siksi Paavali peruutti sen. Jos tämä olisi totta, jotta voidaan tallentaa, kaikki ne, jotka kastettiin Johanneksen kasteella olisi pakko olla kastettiin uudelleen Paavali tai joku muu, kanssa ainoa todellinen kaste kaava löysi Pietari avulla hänen taika avaimet. Niiden joukosta, jotka on kastettu Johanneksen kasteen kanssa, on Jeesus itse, on apostoli Pietari, on kaikki muut apostolit, on tuhansia opetuslapsia, miehiä ja naisia, joita Johannes, Jeesus ja opetuslapset ovat kastaneet. Kysymys: mitä kaikki nämä ihmiset tekevät? Vastaus: näiden demonien opin mukaan heidän on pakko jälleen kasteelle,joko Paavalin tai jonkun, joka uskoo Paavalin tavoin, että Johanneksen kaste ei ole Jumalasta.

 

Matteuksesta Ilmestyskirjaan, ei ole olemassa yhtä jaetta, joka sanoo, että apostolit kastettiin uudelleen. Jos heitä ei ole kastettu uudelleen, se johtuu siitä, että kaikki ovat jääneet Johanneksen kasteeseen, joka demonien mukaan on väärä kaste. Kysymys: Missä ovat kaikki nämä apostolit nyt? Vastaus: Helvettiin tietysti. Miten se voi olla muuten, koska niitä ei ole kastettu uudelleen todellisella kaavalla, näiden demonien opin mukaan?

 

Matteuksesta Ilmestyskirjaan, ei ole olemassa yhtä jaetta, jossa sanotaan, että opetuslapset, jotka ottivat Johanneksen kasteen, kastettiin uudelleen. Jos heitä ei ole kastettu uudelleen, se johtuu siitä, että kaikki ovat jääneet Johanneksen kasteeseen, joka demonien mukaan on väärä kaste. Kysymys: Missä kaikki nämä opetuslapset ovat? Vastaus: Helvettiin tietysti. Miten he voivat päästä Taivaaseen väärillä kasteilla näiden demonien mukaan?

 

Matteuksesta Ilmestyskirjaan, ei ole olemassa yhtä jaetta, joka sanoo, että Jeesus kastettiin uudelleen hänen kasteensa jälkeen Johannes. Jos hän ei ole aloittanut uudelleen kasteensa, se johtuu siitä, että hän on päättänyt kapinoida Jumalaa vastaan hyväksymällä Johnin väärän kasteen. Kysymys: Missä Jeesus olisi nyt? Vastaus: Demonien opin mukaan Hän olisi Helvetissä, koska kukaan ei voi kapinoida Jumalaa vastaan ja mennä Taivaaseen. Ymmärrät nyt, miksi nämä demonit sanovat, että Jeesus Kristus ei ole Isän oikeassa kädessä. Tämä johtuu siitä, että heidän mukaansa Jeesus Kristus on Helvetissä.

 

Mukaan oppi demoneista, kaikki opetuslapset, jotka kastettiin Johannes joutui ottamaan kasteen uudestaan, pelastua, niille, jotka olivat vielä elossa, kun Pietari löysi salaperäisen kaavan. Ja kaikille niille, joilla oli epäonnea kuolla ennen kuin Pietari käytti avaimiaan, samoin kuin niille jotka kieltäytyivät ottamasta kastettaan uudelleen Helvetti on taattu.

 

Demonien opin mukaan Jeesus ei ole Jumala, ei Kristus eikä Mestari. Hän on yksinkertainen tietämätön. Hän salli itsensä tulla kastetuksi ja antoi opetuslapsilleen kastaa tuhansia ihmisiä ilman ainoaa todellista, sallittua kasteiden kaavaa. Sen lisäksi Hän itse kastetaan kasteella, joka ei ole Jumalasta.

 

Matteuksen 3:16-17 "16Kun Jeesus oli kastettu, nousi hän kohta vedestä, ja katso, taivaat aukenivat, ja hän näki Jumalan Hengen tulevan alas niinkuin kyyhkysen ja laskeutuvan hänen päällensä. 17Ja katso, taivaista kuului ääni, joka sanoi: Tämä on minun rakas Poikani, johon minä olen mielistynyt"

 

Tässä on Jeesus vedessä, joka ottaa väärän kasteen. Samaan aikaan taivas avautuu ja Pyhä Henki laskeutuu Hänelle kuin kyyhkysen hyväksyä Hänen väärän kasteensa, ja Jumala Isä puhuu Taivaasta ja hyväksyy hänen rakkaan poikansa ottamaan väärän kasteen. Kysymys: Kuinka Jumala Isä, Jeesus Kristus, ja Pyhä Henki voivat kaikki olla väärässä tällä Johannes Kastajasta? Kuinka he kaikki voisivat uskoa, että Johanneksen kaste oli todellinen kaste siihen pisteeseen, että se hyväksyi kaiken yhdessä? Vastaus: Kukaan heistä ei ollut vielä tavannut Paavalia opettamaan heille todellista kastetta näiden demonien opin mukaan.

 

8- Nämä demonit kiistävät Jumalan auktoriteetin

 

Muilla Jeesuksen takana olevilla demoneilla oli tämä tehtävä kääntää ihmiset pois Johanneksen kasteesta ja osoittaa, ettei Johanneksen kaste ollut Jumalasta. Mutta pelkäävät, että väki joukko kivittää heitä, he eivät olleet uskaltuneet. He olivat päättäneet sanoa, etteivät tienneet mistä Johanneksen kaste tuli. Mutta koska tämän sukupolven demonit ovat turvallisia ja tietävät, että heitä ei voida kivittää, he sallivat itsensä osoittaa, että Johanneksen kaste ei ole Jumalasta, tapa kertoa teille, että Johannes ei ollut Jumalasta. Nämä demonit eivät siis hyökkää vain Jumalaa Isää, Jeesusta, Isän Poikaa, ja Pyhää Henkeä, he hyökkäävät jopa Johannes Kastajaan. He kiistävät koko Raamatun. Se on todellisuudessa Jumalan auktoriteetti, että he haastavat.

 

Matteuksen 21:24-27 "24Jeesus vastasi ja sanoi heille: ... 25Mistä Johanneksen kaste oli? Taivaastako vai ihmisistä? Niin he neuvottelivat keskenänsä sanoen: Jos sanomme: Taivaasta, niin hän sanoo meille: Miksi ette siis uskoneet häntä? 26Mutta jos sanomme: Ihmisistä, niin meidän täytyy peljätä kansaa, sillä kaikki pitävät Johannesta profeettana. 27Ja he vastasivat Jeesukselle ja sanoivat: Emme tiedä. ..."

 

Tämä kysymys, jonka Jeesus osoitti saatanan agenteille Matteuksessa 21:25, paljastaa teille jotain hyvin tärkeää. Herra tiesi, että yksi demonit tehtäviä oli tuhota ja täysin peruuttaa ministeriön Johannes Kastajan. Kysymällä heille tämän kysymyksen, Herra todisti heille, että hän tiesi heidän tehtävänsä erittäin hyvin. Ja nämä demonit olivat hämmentyneitä tietää, että Herra hallittava niitä. Jeesus oli saanut heidät kiinni hyvin, ja heidän sekavuutta oli yhteensä.

 

Joten tiedä, rakkaani, että niiden demonien palvelutyöt, jotka väittävät, että kaste Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimessä ovat vääriä, ei ole uusi ministeriö. Tämä tehtävä oli alkanut siitä lähtien, kun Johannes aloitti toimintansa. Nykypäivän demonit ovat yksinkertaisesti viimeistely operaation, että heidän kollegansa alkoi päivinä Johannes Kastajan ja Jeesuksen, mutta joka oli epäonnistunut. Nykypäivän demonit ovat vakuuttuneita suorittavansa tämän tehtävän. He sanovat itselleen, ettei Jeesus ole enää fyysisesti maan päällä sulkeakseen suunsa heille. He eivät tiedä, että vaikka Jeesus ei ole enää fyysisesti maan päällä sulkemaan suunsa heille, hän on uskonut tämän tehtävän palvelijoilleen, että me olemme. Suljemme suunsa näille Helvetin edustajille, ja teemme sen yhtä menestyksekkäästi kuin Mestari Itse.

 

Nämä demonit uskovat, että Herra on tehnyt vesi kasteen mysteeri niin suuri, että se vie erityinen avain käyttää sitä, ja tämä kuuluisa avain, Pietari yksin, olisi saanut sitä. Jeesus olisi siellä näiden demonien mukaan, antamalla Pietarille avaimen, jonka Jeesus itse jättää huomiotta. Näiden käärmeiden tulkinnan mukaan Jeesus itse ei tiennyt veden kasteen opetusta. Jos Jeesus tiesi veden kastamista koskevan opetuksen, Johannes ei olisi koskaan kastanut Häntä, koska Johanneksen kaste heidän mukaansa ei ole Jumalasta. Nyt kun nämä demonit yrittävät osoittaa meille, että Johannes Kastaja ei ollut Jumalalta, koska hänen palveluksensa ei ollut Jumalalta, katsotaanpa, mitä Raamattu sanoo Johannes Kastajalta:

 

9- Mitä Raamattu sanoo Johannes Kastajasta

 

Jumala sanoo Johannes Kastajalta, että Hän on Hänen sanansaattajansa: Markuksen 1:2 "Niinkuin on kirjoitettuna profeetta Esaiaan kirjassa: Katso, minä lähetän enkelini sinun edelläsi, ja hän on valmistava sinun tiesi."

 

Jeesus sanoi Johannes Kastajasta, että hän on profeetta ja jopa enemmän kuin profeetta: Matteuksen 11:7-9 "7Kun he olivat menneet, rupesi Jeesus puhumaan kansalle Johanneksesta: Mitä te lähditte erämaahan katselemaan? Ruokoako, jota tuuli huojuttaa? 8Vai mitä lähditte katsomaan? Ihmistäkö, hienoihin vaatteisiin puettua? Katso, hienopukuiset ovat kuningasten kartanoissa. 9Vai mitä te lähditte? Profeettaako katsomaan? Totisesti, minä sanon teille: hän on enemmän kuin profeetta."

 

Jumala ilmoittaa, että Johannes Kastaja on täynnä Pyhää Henkeä hamasta äitinsä kohdusta: Luukkaan 1:13-17 "13Mutta enkeli sanoi hänelle: Älä pelkää, Sakarias; sillä sinun rukouksesi on kuultu, ja vaimosi Elisabet on synnyttävä sinulle pojan, ja sinun on annettava hänelle nimi Johannes. 14Ja hän on oleva sinulle iloksi ja riemuksi, ja monet iloitsevat hänen syntymisestään. 15Sillä hän on oleva suuri Herran edessä; viiniä ja väkijuomaa hän ei juo, ja hän on oleva täytetty Pyhällä Hengellä hamasta äitinsä kohdusta. 16Ja hän kääntää monta Israelin lapsista Herran, heidän Jumalansa, tykö. 17Ja hän käy hänen edellään Eliaan hengessä ja voimassa, kääntääksensä isien sydämet lasten puoleen ja tottelemattomat vanhurskasten mielenlaatuun, näin Herralle toimittaaksensa valmistetun kansan."

 

Johannes Kastaja on se, jonka tehtävänä oli saarnata parannuksen kastetta syntien anteeksiannosta: Luukkaan 3:2-3 "... 2siihen aikaan kun Hannas oli ylimmäisenä pappina, ynnä myös Kaifas, tuli Jumalan sana Johannekselle, Sakariaan pojalle, erämaassa. 3Ja hän vaelsi kaikissa seuduissa Jordanin varrella ja saarnasi parannuksen kastetta syntien anteeksisaamiseksi."

 

Jeesus moittii ihmisiä, koska he eivät uskoneet Johannes Kastajaan: Matteuksen 21:32 "Sillä Johannes tuli teidän tykönne vanhurskauden tietä, ja te ette uskoneet häntä, mutta publikaanit ja portot uskoivat häntä; ja vaikka te sen näitte, ette jäljestäpäinkään katuneet, niin että olisitte häntä uskoneet."

 

10- Nämä demonit osoittavat että Raamattu On väärä

 

Jos se on siis vanhurskauden tietä, että Johannes saarnasi parannuksen kastetta kaikelle Israelin kansalle, kyseenalaistaa hänen kastetta, merkitsisi kieltää yksi, joka lähetti hänet, joka on Jumala itse. Tämä on itse asiassa unavowed tarkoitusta näiden demonit. He vannoivat kieltävänsä Jumalan. Kanssa, mitä olet juuri lukenut, luulet, että jos Raamattu on totta, että Johanneksen kaste voi olla niin väärässä, että Paavali löytää itsensä kastamaan uudelleen ne, jotka ottivat kasteen? Demonit siis osoittavat teille, että Raamattu on väärä; varten, jotta Johanneksen kaste olisi väärä, Raamatun itsessään on oltava väärä. Nämä demonit väittävät, että meidän ei pitäisi kastaa Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. He kertovat sinulle, että apostolit ja kaikki opetuslapset kastoivat ihmisiä Jeesuksen nimessä, ja lainaavat teille kaikkia seuraavia kohtia:

 

Apostolien Teot 2:38 "Niin Pietari sanoi heille: Tehkää parannus ja ottakoon kukin teistä kasteen Jeesuksen Kristuksen nimeen syntienne anteeksisaamiseksi, niin te saatte Pyhän Hengen lahjan."

 

Apostolien Teot 10:48 "Ja hän käski kastaa heidät Jeesuksen Kristuksen nimeen. Silloin he pyysivät häntä viipymään siellä muutamia päiviä."

 

Pieni selvennystä suhteessa Apostolien Teot 10:48. Vaikka joissakin Raamatun versioissa sanotaan, että Pietari määräsi, että nämä ihmiset kastetaan Herran nimeen, toisissa versioissa sanotaan pikemminkin, että Pietari määräsi, että nämä ihmiset kastettiin Jeesuksen Kristuksen nimessä. Itse asiassa tämä ei ole ongelma, koska apostolilla Pietarilla, joka pelkäsi Jumalaa, on vain yksi tosi Herraa, Jeesus Kristus. Tämä osoittaa, että Pietari tunsi olonsa vapaana milloin tahansa puhua joko Herrasta tai Jeesuksesta Kristuksesta, varten sanoa sama asia tai viitata samalle henkilölle.

 

Apostolien Teot 19:5 "Sen kuultuaan he ottivat kasteen Herran Jeesuksen nimeen."

 

Nyt kun olet lukenut nämä kohdat uudelleen, näyttää minulle, missä on kaava, että ne käytetään vedessä mainittu. Kerro minulle, missä näette yhden apostolin tai yhden oppilaan vedessä sanomalla mitään kaavaa. Kun apostolit ja opetuslapset ovat vedessä, näytä minulle yksi paikka, jossa mainittua kaavaa käytetään.

 

Haluan muistuttaa teitä siitä, että jotain tekemistä Jeesuksen nimessä ei ole kaava. Kaikki, mitä teemme Jumalan kunniaksi, tehdään Jeesuksen nimeen. Kun lähestymme Jumalaa, se tapahtuu Jeesuksen nimeen. Kun teemme Jumalan työtä, se on Jeesuksen nimeen. Kun ylistämme Jumalaa, se tapahtuu Jeesuksen nimeen. Kaikki, mitä teemme Jumalan palvelijoina tai Jumalan lapsina, tehdään Jeesuksen nimessä. Tämä ei tee Jeesuksen nimestä mitään kaavaa. Kolossalaisille 3:17 sanoo: "Ja kaikki, minkä teette sanalla tai työllä, kaikki tehkää Herran Jeesuksen nimessä, kiittäen Isää Jumalaa hänen kauttansa."

 

Jos apostolien käyttämät ilmaukset Apostolien tekoissa olivat kaavoja, päätyisimme useita kaavoja kasteita, koska useita ilmaisuja mainittiin. Esimerkki: Apostolien teoksissa 2:38 Pietari kysyi, että ihmiset kastetaan Jeesuksen Kristuksen nimessä, joten ensimmäinen kaava. Apostolien teoksissa 10:48, joidenkin versioiden mukaan sama Pietari määräsi, että ihmiset kastetaan Herran nimessä, siis toinen kaava. Apostolien teot 19:5, Paavali kastaa ihmiset Herran Jeesuksen nimeen, siis kolmas kaava. Joten saat kaksi tai kolme kaavaa oman versiosi mukaan.

 

Joka tapauksessa, sinulla on ainakin kaksi kaavaa, riippumatta siitä, mitä Raamatun versiota käytät. Joten mikä kaava on totta? Kuka lopulta sai oikeat avaimet, niin että päädymme useisiin kaavoihin? Jopa Pietari, joka oletettavasti oli saanut avaimet, jotka paljastavat ainoan todellisen kaavan, käyttää kahta eri kaavaa kahdessa eri paikassa. Eikö Pietari olisi huimaa ihminen? Oliko hän todella saanut kuuluisan salaperäisen kaavansa avaimiensa kautta? Miksi hän ottaisi riskin muuttaa kaavaa riippuen siitä, missä hän on?

 

Demonit voivat olla houkutus kertoa teille, että Jeesuksen Kristuksen nimessä ja Herran nimessä he tarkoittavat samaa. Tämä on väärin. Niille, jotka ovat Jumalasta ja jotka pelkäävät Jumalaa kuten apostoli Pietariksi, nämä kaksi ilmaisua tarkoittavat samaa asiaa. Mutta saatanan agenttien päättelyn mukaan se ei ole sama asia. Annan esitellä sen sinulle. Jos halutaan puhua tiukasti kaavan suhteen, nämä erilaiset kaavat eivät ole kaikki samoja. "Jeesuksen Kristuksen nimessä" on erilainen kuin "Herran nimessä" ja eroaa sanasta "Herran Jeesuksen nimessä".

 

Jeesuksen Kristuksen nimessä se on Jeesuksen Kristuksen nimessä, Jeesus Kristus, joka ei ehkä ole herra, koska on monia Jeesusta Kristusta. Saatanan agenteilla on pimeyden maailmassa Jeesus Kristus, joka on erilainen kuin meidän. Herran Jeesuksen nimessä, on kysymys Herrasta Jeesuksesta. Herran nimessä se voi olla mikä tahansa Herra, ei välttämättä ole Jeesus. Jos on tarpeen pysyä tiukasti käsitteen kaavan, niin nämä kaavat ovat erilaisia, ja siellä ymmärrätte, että apostolit itse ovat käyttäneet useita kaavoja, ja että Pietari itse, vaikka on se, joka olisi saanut avaimet salaperäinen Formula, olisi rikkonut ohjeita ja salaisuuksia tämän salaperäinen ilmestys, ja olisi käyttänyt useita kaavoja.

 

Ja jos nämä demonit haluavat olla oikeassa väittäessään, että "Jeesuksen Kristuksen nimissä" (Apostolien Teot 2:38) on yhtä suuri kuin "Herran nimessä" (Apostolien Teot 10:48) ja sama kuin "Herran Jeesuksen nimissä" (Apostolien Teot 19:5) he joutuvat myöntämään, että "Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimessä" (Matteuksen 28:19-20), "Jeesuksen Kristuksen nimessä", "Herran nimessä" ja "Herran Jeesuksen nimissä" ovat täsmälleen sama asia. Tätä he kannattavat tajuamatta sitä, kun he sanovat, että Pietari oli ymmärtänyt, "että Herran Jeesuksen Kristuksen nimen takana asuu kaikki Isän, Pojan ja Pyhän Hengen täyteys". He väittävät, että Herran Jeesuksen Kristuksen nimi ja Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimi se on sama asia. Mutta koska heillä ei ole älykkyyttä, he luulevat löytävänsä eroja.

 

11- Demoneilla on taidetta vääristää Jumalan sanan merkitystä

 

Demoneilla on todellakin taidetta vääntää Jumalan sanan merkitystä. Katso, miten helposti ne esitellä vastakohta, mitä on kirjoitettu, lukemanne vastakohdan, antaen sinulle vaikutelman, että heidän opettamansa valhe on kirjoitettu. Tässä on todellinen esimerkki manipuloinnista, jolla saatanan viettelee ja pettää maailmaa.

 

Tutkikaamme tätä demonien lausuntoa: "Ymmärrämme tässä kappaleessa, toisaalta, Pietarin käyttämän taivasten valtakunnan avaimia ja toisaalta jälkimmäisen kuuliaisuutta Herran Jeesuksen Kristuksen käskyyn kasteen suhteen."

 

Näiden demonien mukaan Pietari rikkoi räikeästi Herran ohjeita, ja hän on selvästi tottelematon Jeesusta. Koska Jeesuksen käsky kastaa Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimessä on riittävän selkeä; mutta mukaan opetus demoneista, se on aivan päinvastainen, että Pietari teki. Vielä nämä käärmeet ovat peloton, kun he kutsuvat tätä tottelemattomuuden Pietari, kuuliaisuus, siihen pisteeseen, että kerrotaan teille "jälkimmäisen kuuliaisuudesta Herran ohjeeseen". Ymmärtäkää siis, että saatanan agentit opettavat vain totuuden vastakohtaa. Johtopäätös: Jos haluat tietää totuuden, ota joka kerta vastakohta sille, mitä saatanan agentit kertovat.

 

Kuunnelkaa uudelleen, miten nämä jumalattomat yrittävät asettaa Pietarin Jeesusta vastaan. Katsotaanpa seuraavaa lausetta: "Sillä Pietari ei tyytynyt itseään Herran Jeesuksen käskyn yksinkertaiseen sanontaan tai toistamiseen, ymmärtäen, että Herran Jeesuksen Kristuksen nimen takana asuu kaikki Isän, Pojan ja Pyhän Hengen täyteys."

 

Näille käärmeille Jeesus oli niin typerää, että Hän ei ymmärtänyt, että emme saa altistaa aikuisille ihmisille käskyjen yksinkertaisia lausuntaesitys tai toistoja; koska se, demonien mukaan se, mitä hän pyysi meitä tekemään, - olisi pelkkä käskyjen lausuminen tai toistaminen.

 

12- Käsite Yksinkertainen Toistaminen Käskyä Mukaan Demonit

 

Puhutaanpa vähän tästä käsitteestä "yksinkertaisen lausumisen tai käskyjen toistamisen". Uuden kaavan Peterin, mitä se on? Rakkaat, anna kun näytän sinulle, että saatanan agentit ovat täysin pimennettyjä, - vaikka heillä on otsaa uskoa olevansa älykkäitä. Täällä he taistelevat kasteen ohje, jonka Herra on jättänyt meidät, koska tämä ohje olisi "yksinkertaisen lausumisen tai käskyjen toistamisen". Jos jätämme tämän Jeesuksen yksinkertaisen lausuman siksi, että haluamme korjata Hänen virheensä ja alamme kastaa vain Jeesuksen Kristuksen nimessä demonien "kaavan" mukaisesti, mikä on eroa?

 

Kun olette vedessä joka kerta sanoen: "Minä kastan teidät Jeesuksen Kristuksen nimessä", eikö se olisi yksinkertainen lausunta? Puhua kannalta "pelkkää lausunta tai toistamista käskyn", anna minulle ero siitä välillä joka kastaa kymmenen kertaa toistamalla "minä kastan teidät Jeesuksen Kristuksen nimessä", ja joka kastaa kymmenen kertaa toistamalla: "Minä kastan teidät Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimessä". Mikä on vähemmän lausunta tai vähemmän toistoa näiden kahden tapaa tehdä? Näiden demonien tyhmyys on hyvin suuri. Muistakaa, että Jumala on antanut meille viisautta ja ymmärrystä, me, Jumalan Lapset. Demoneilla ei ole mitään.

 

Pietari, joka tiesi, että Jeesus oli, demonien mukaan hölmö, ymmärsi, ettei ollut tarpeen luottaa siihen, mitä Jeesus sanoi. Sitten, tietäen, että Jeesus oli näiden samojen demonien mukaan vain tietämätön mies, joka ei tiennyt, mitä hän sanoi, Pietari oli sitten oikaissut Jeesuksen tietämättömyyden korvaamalla Jeesuksen antaman ohjeen toisella käskyllä.

 

Haluaisin myös muistuttaa teitä siitä, että Jeesuksen käsky mennä kastamaan Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen, ei ollut pelkästään Pietarin puolesta. Tämä käsky oli osoitettu myös muille apostoleille, muille opetuslapsille, jotka kykenevät kastamaan, ja jopa meihin, joita kutsutaan tänään, kastamaan. Tämä tarkoittaa, että vaikka Pietari olisi todellakin kapinallinen, kuten nämä demonit haluavat esittää sen hän olisi saattanut muuttaa Jeesuksen ohjeita tasolleen, mutta ei kaikkien tasolle, koska hänellä ei tätä oikeutta. Tämä tarkoittaa sitä, että jos Pietari on kapinallinen, hänen kapinansa liittyy vain häneen, ja kaavan muutokset koskevat vain häntä. Tämä ei koskisi muita apostoleja, jotka olivat hänen kanssaan, eikä meitä.

 

Näiden agenttien jumalanpilkan mukaan Helvetistä, Pietari voi ottaa vapauden kapinoida Jeesusta vastaan, kun hän haluaa, halveksia Jeesuksen ohjeita, kuten hän haluaa, muuttaa kaikkea niin kuin hän haluaa, sillä tekosyyllä, että hän olisi saanut avaimet Jumalan valtakunnan. Ja niiden tulkinnan mukaan, se on sen jälkeen, kun Pietari käyttää avaimia Apostolien Teot 2:38, että ihmiset alkavat pelastua, koska se on vain Pietarilta, että ihmiset ottavat todellisen kasteen, jolla on todellinen kaava. Kun sanon teille, että ihmiset, jotka ovat myyneet sielunsa saatanalle, ovat kaikkein idiootteja maan päällä, ajattelet joskus, että se on loukkaus. Tutki tätä päättelyä itse. Ymmärrätkö, mitä tämä tarkoittaa? Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että kukaan ei meni Taivaaseen ennen salaperäinen löytö Pietarin, ja että kukaan ei pääse Taivaaseen ilman Pietarin lupaa. Herra Jeesus, joka tuli meidät pelastamaan, olisi hukannut aikansa, koska hänen uhrauksestaan huolimatta, kaikkien täytyy käydä läpi maaginen kaava, jonka Pietari olisi löytänyt kuuluisien avainten käytön ansiosta, jotta heidät pelastettaisiin. Se on sinun kertoa minulle, jos uskot, että tällainen asia on mahdollista. Tämä on koko näiden perkeleen poikien päättely, jotka uskovat myös ymmärtävänsä Jumalan sanaa.

 

Huomaa jo, että Raamattu missään mainitaan termi "kaava", jota pitäisi käyttää kastetta. Se on demonien lahkoja, jotka opettavat saatanan oppia, että Jeesus olisi samaan aikaan Jumala Isä, Poika ja Pyhä Henki, joka harhauttaa harhaan toisia, "kasteen kaavan" käsitteellä. Nämä ovat samat demonit, jotka keksi nämä käsitteet "jumalan toiminnoista", "jumalan ominaisuuksista", "yhtenäisistä jumalista", "kolminaisista jumalista", merkityksettömiä termejä, rakennettu vain sekoittamaan tietämättömän ja heikon mielet hengessä.

 

Raamattu ei osoita mitään paikkaa, missä vedessä olevat opetuslapset ovat lausuneet minkään kaavan. Kun demonit kertovat sinulle, että opetuslapset kastoivat vain Jeesuksen nimessä, pyydä heitä näyttämään sinulle yksi paikka, jossa vedessä oleva opetuslapsi lausui tämän kaavan. Älä enää anna demonien viettelevän itseäsi. Jos olet vielä yhdessä niistä saatanallisista lahkoista, jotka tukevat jumalanpilkkaa, jonka mukaan Jeesus Kristus olisi samaan aikaan Jumala Isä, Poika ja Pyhä Henki, päästä pois sieltä nopeasti, jos välität teidän pelastus. Raamattu on selkeä ja yksiselitteinen, kuten olemme juuri osoittaneet. Meidän ei tarvitse käydä läpi hassu tulkintojen ymmärtää Raamattua. On paljon helpompi ymmärtää kuin luulet.

 

13- Apostolien Teot 18:24-28 ja Apostolien Teot 19:1-7

 

Apostolien Teot 18:24-28 "24Ja Efesoon saapui eräs juutalainen, nimeltä Apollos, syntyisin Aleksandriasta, puhetaitoinen mies ja väkevä raamatuissa. 25Tälle oli opetettu Herran tie, ja hän puhui palavana hengessä ja opetti tarkoin Jeesuksesta, mutta tunsi ainoastaan Johanneksen kasteen. 26Hän rupesi rohkeasti puhumaan synagoogassa. Mutta kun Priskilla ja Akylas olivat häntä kuunnelleet, ottivat he hänet luokseen ja selvittivät hänelle tarkemmin Jumalan tien. 27Ja kun hän tahtoi mennä Akaiaan, niin veljet kehoittivat häntä siihen ja kirjoittivat opetuslapsille, että nämä ottaisivat hänet vastaan. Ja sinne saavuttuaan hän armon kautta oli suureksi hyödyksi uskoon tulleille. 28Sillä hän kumosi suurella voimalla julkisesti juutalaisten väitteet ja näytti kirjoituksista toteen, että Jeesus on Kristus."

 

Raamattu kertoo, että Apollos on kaunopuheinen mies, joka tuntee Raamatut hyvin. Jumalan sana sanoo, että Apolloksen tunsi vain Johanneksen kasteen. Missään näet Efesoksen veljekset pyytävän häntä ottamaan kasteensa uudestaan. Päinvastoin, he suosittelevat sitä Achaian veljille. Ja kun hän saapuu Achaeaan, häntä vastaanottavat veljet eivät pyydä häntä ottamaan kastettaan uudestaan. Tämä esimerkki auttaa sinua ymmärtämään, että apostoli Paavali ei kyseenalaista Apostolien tekojen luvun 19 opetuslasten kastetta, koska heidän kasteensa oli Johanneksen kaste. Demonit, joiden tehtävänä on kiertämällä Jumalan sanan merkitystä, väittävät, että Paavali kastoi opetuslapset uudelleen Apostolien Teot 19, koska heidän kasteensa oli Johanneksen, ja että tämä kaste oli tehty ilman todellista kaavaa. Herra sulkee heidän suunsa tällä esimerkillä Apostolien teoista 18.

 

Sallikaa minun nyt kertoa teille ero Apostolien Teot 18 ja Apostolien Teot 19, toisin sanoen Apolloksen tapauksen ja Efesoksen opetuslasten tapauksen välillä, jonka Paavali kohtasi.

 

Vaikka Apollos oli tiennyt vain Johanneksen kasteen, toisin sanoen, että vaikka hän ei vielä ollut tiennyt Pyhän Hengen kastetta, hän oli Raamattuun perehtynyt opetuslapsi. Hän tiesi ja ymmärsi Jumalan sanan, siihen pisteeseen, että julistaa ja opettaa tarkasti, mikä koskee Jeesusta. Toisaalta Efesoksen opetuslapset, jotka Paavali tapasi, olivat myös tienneet vain Johanneksen kasteen, eli sen, että Apolloksen tavoin he eivät olleet vielä tienneet Pyhän hengen kastetta. Mutta toisin kuin Apollos, he eivät tienneet mitään Jumalan sanasta, jopa siihen, että eivät edes tienneet Pyhän Hengen olemassaoloa. Näiden opetuslasten tietämättömyyden taso osoitti, että heidän kastettaan ei ollut tehty hyvissä olosuhteissa. Hyvissä olosuhteissa kastettu Jeesuksen Kristuksen todellinen seuraaja ei voi jättää tietämättä, että Pyhä Henki on olemassa. Tämä pieni mielenosoitus sulkee täysin noidanten suuhun ja lopullisesti kumoaa niiden valhe.

 

Apostolien Teot 19:1-7 "1Kun Apollos oli Korintossa, tuli Paavali, kuljettuaan läpi ylämaakuntien, Efesoon ja tapasi siellä muutamia opetuslapsia. 2Ja hän sanoi heille: Saitteko Pyhän Hengen silloin, kun te tulitte uskoon? Niin he sanoivat hänelle: Emme ole edes kuulleet, että Pyhää Henkeä on olemassakaan. 3Ja hän sanoi: Millä kasteella te sitten olette kastetut? He vastasivat: Johanneksen kasteella. 4Niin Paavali sanoi: Johannes kastoi parannuksen kasteella, kehoittaen kansaa uskomaan häneen, joka oli tuleva hänen jälkeensä, se on, Jeesukseen. 5Sen kuultuaan he ottivat kasteen Herran Jeesuksen nimeen. 6Ja kun Paavali pani kätensä heidän päälleen, tuli heidän päällensä Pyhä Henki, ja he puhuivat kielillä ja ennustivat. 7Heitä oli kaikkiaan noin kaksitoista miestä."

 

14- Minun nimessäni

 

Kun Jeesus halusi meidän tekevän jotain Hänen nimessään, tai että suositusten tehdään hänen nimensä, hän ei mene läpi kiertoteitä sanoa. Herralla ei ole koskaan ollut ongelmia pyytää jotain tekemistä Hänen nimissään. Tätä sanovat alla olevat kohdat:

 

Matteuksen 18:5 "Ja joka ottaa tykönsä yhden tämänkaltaisen lapsen minun nimeeni, se ottaa tykönsä minut."

 

Matteuksen 18:20 "Sillä missä kaksi tahi kolme on kokoontunut minun nimeeni, siinä minä olen heidän keskellänsä."

 

Markuksen 9:37 "Joka ottaa tykönsä yhden tämänkaltaisen lapsen minun nimeeni, se ottaa tykönsä minut; ja joka minut ottaa tykönsä, se ei ota tykönsä minua, vaan hänet, joka on minut lähettänyt."

 

Markuksen 9:39 "Mutta Jeesus sanoi: Älkää häntä kieltäkö; sillä ei kukaan, joka tekee voimallisen teon minun nimeeni, voi kohta sen jälkeen puhua minusta pahaa."

 

Markuksen 9:41 "Sillä joka antaa teille juodaksenne maljallisen vettä siinä nimessä, että te olette Kristuksen omia, totisesti minä sanon teille: se ei jää palkkaansa vaille. Joissakin Raamatun versioissa tämä jae sanoo Ja kuka antaa sinulle juotavaa vettä minun nimessäni, koska kuulut Kristukseen, minä sanon totuuden, hän ei menetä palkkansa."

 

Markuksen 16:17 "Ja nämä merkit seuraavat niitä, jotka uskovat: minun nimessäni he ajavat ulos riivaajia, puhuvat uusilla kielillä."

 

Luukkaan 9:48 "Ja sanoi heille: Joka ottaa tykönsä tämän lapsen minun nimeeni, se ottaa tykönsä minut; ja joka ottaa tykönsä minut, ottaa tykönsä hänet, joka on minut lähettänyt. Sillä joka teistä kaikista on pienin, se on suuri."

 

Luukkaan 21:8 "Niin hän sanoi: Katsokaa, ettei teitä eksytetä. Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: Minä olen se, ja: Aika on lähellä. Mutta älkää menkö heidän perässään."

 

Johanneksen 14:13 "Ja mitä hyvänsä te anotte minun nimessäni, sen minä teen, että Isä kirkastettaisiin Pojassa."

 

Johanneksen 14:14 "Jos te anotte minulta jotakin minun nimessäni, niin minä sen teen."

 

Johanneksen 14:26 "Mutta Puolustaja, Pyhä Henki, jonka Isä on lähettävä minun nimessäni, hän opettaa teille kaikki ja muistuttaa teitä kaikesta, minkä minä olen teille sanonut."

 

Johanneksen 15:16 "Te ette valinneet minua, vaan minä valitsin teidät ja asetin teidät, että te menisitte ja kantaisitte hedelmää ja että teidän hedelmänne pysyisi: että mitä ikinä te anotte Isältä minun nimessäni, hän sen teille antaisi."

 

Johanneksen 16:23 "Ja sinä päivänä te ette minulta mitään kysy. Totisesti, totisesti minä sanon teille: jos te anotte jotakin Isältä, on hän sen teille antava minun nimessäni."

 

Johanneksen 16:24 "Tähän asti te ette ole anoneet mitään minun nimessäni; anokaa, niin te saatte, että teidän ilonne olisi täydellinen."

 

Johanneksen 16:26 "Sinä päivänä te anotte minun nimessäni; enkä minä sano teille, että minä olen rukoileva Isää teidän edestänne."

 

Jos Herra voisi tuntea olonsa niin mukavaksi pyytämällä opetuslapsiaan tekemään tämä tai se hänen nimissään, miksi vesikasteen tapauksessa hänen täytyy käydä innuendon läpi antaakseen heille ohjeita? Mitä Jeesus menettäisi sanoessaan opetuslapsilleen: "Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä minun nimessäni, ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti." Miksi hänen pitäisi pelätä tai häpeätä pyytää opetuslapsiaan kastamaan hänen nimensä? Olisiko hän yhtäkkiä pelännyt isänsä syyttävän häntä antamasta itselleen liian suurta merkitystä? Joten, ymmärrät, rakkaasi, et tarvitse suurta tietoa sekoittaaksesi Helvetin edustajien erittäin suuria manipulaatioita.

 

15- Muut rakentava otteita

 

Apostolien Teot 1:1-22 "1Edellisessä kertomuksessani kirjoitin, oi Teofilus, kaikesta, mitä Jeesus alkoi tehdä ja opettaa, 2hamaan siihen päivään asti, jona hänet otettiin ylös, sittenkun hän Pyhän Hengen kautta oli antanut käskynsä apostoleille, jotka hän oli valinnut, 3ja joille hän myös kärsimisensä jälkeen moninaisten epäämättömien todistusten kautta osoitti elävänsä, ilmestyen heille neljänkymmenen päivän aikana ja puhuen Jumalan valtakunnasta. 4Ja kun hän oli yhdessä heidän kanssansa, käski hän heitä ja sanoi: Älkää lähtekö Jerusalemista, vaan odottakaa Isältä sen lupauksen täyttymistä, jonka te olette minulta kuulleet. 5Sillä Johannes kastoi vedellä, mutta teidät kastetaan Pyhällä Hengellä, ei kauan näitten päivien jälkeen. 6Niin he ollessansa koolla kysyivät häneltä sanoen: Herra, tälläkö ajalla sinä jälleen rakennat Israelille valtakunnan? 7Hän sanoi heille: Ei ole teidän asianne tietää aikoja eikä hetkiä, jotka Isä oman valtansa voimalla on asettanut, 8vaan, kun Pyhä Henki tulee teihin, niin te saatte voiman, ja te tulette olemaan minun todistajani sekä Jerusalemissa että koko Juudeassa ja Samariassa ja aina maan ääriin saakka. 9Kun hän oli tämän sanonut, kohotettiin hänet ylös heidän nähtensä, ja pilvi vei hänet pois heidän näkyvistään. 10Ja kun he katselivat taivaalle hänen mennessään, niin katso, heidän tykönänsä seisoi kaksi miestä valkeissa vaatteissa; 11ja nämä sanoivat: Galilean miehet, mitä te seisotte ja katsotte taivaalle? Tämä Jeesus, joka otettiin teiltä ylös Taivaaseen, on tuleva samalla tavalla, kuin te näitte hänen Taivaaseen menevän. 12Silloin he palasivat Jerusalemiin vuorelta, jota kutsutaan Öljymäeksi ja joka on lähellä Jerusalemia, sapatinmatkan päässä. 13Ja kun he olivat tulleet kaupunkiin, menivät he siihen yläsaliin, jossa he tavallisesti oleskelivat: Pietari ja Johannes ja Jaakob ja Andreas, Filippus ja Tuomas, Bartolomeus ja Matteus, Jaakob Alfeuksen poika ja Simon, kiivailija, ja Juudas Jaakobin poika. 14Nämä kaikki pysyivät yksimielisesti rukouksessa vaimojen kanssa ja Marian, Jeesuksen äidin, kanssa ja Jeesuksen veljien kanssa. 15Ja niinä päivinä Pietari nousi veljien keskellä, kun oli väkeä koolla noin sata kaksikymmentä henkeä, ja sanoi: 16Miehet, veljet, sen raamatunsanan piti käymän toteen, jonka Pyhä Henki on Daavidin suun kautta edeltä puhunut Juudaasta, joka rupesi niiden oppaaksi, jotka ottivat kiinni Jeesuksen. 17Sillä hän oli meidän joukkoomme luettu ja oli saanut osalleen tämän viran. 18Hän hankki itsellensä pellon väärintekonsa palkalla, ja hän suistui alas ja pakahtui keskeltä, niin että kaikki hänen sisälmyksensä valuivat ulos. 19Ja se tuli kaikkien Jerusalemin asukasten tietoon; ja niin sitä peltoa kutsutaan heidän kielellään Akeldamaksi, se on: Veripelloksi. 20Sillä psalmien kirjassa on kirjoitettuna: Tulkoon hänen talonsa autioksi, älköönkä siinä asukasta olko, ja: Ottakoon toinen hänen kaitsijatoimensa. 21Niin pitää siis yhden niistä miehistä, jotka ovat vaeltaneet meidän kanssamme kaiken sen ajan, jona Herra Jeesus kävi sisälle ja ulos meidän tykönämme, 22Johanneksen kasteesta alkaen hamaan siihen päivään, jona hänet meiltä otettiin ylös, tuleman hänen ylösnousemisensa todistajaksi meidän kanssamme."

 

Pelkästään tämä kohta vaimentaa kiistelmän siitä, mitä pitäisi kutsua "Vesikasteen Kaavaksi". Jae 5 vahvistaa, että on olemassa vain kahdenlaisia Kastuksia: vesi kaste ja Pyhän Hengen kaste, ja että on vain kaksi kasteen tekijää: Johannes veden kasteen tekijänä ja Jeesuksena Pyhän hengen kasteen tekijänä, Isä Jumala on kaiken kirjoittaja, tietenkin. Kun ymmärrämme, että Johannes on vesikasteen ainoa kirjoittaja, meille on helpompi ymmärtää, miksi vesikastetta kutsutaan edelleen Johanneksen kasteeksi.

 

Jakeessa 5 Jeesus sanoo: "Sillä Johannes kastoi vedellä, ..." tunnustaen siten ainoan kelvollisen kasteen, Johanneksen kasteen. Jakeessa 22 Pietari sanoo: "Johanneksen kasteesta alkaen ..." tunnustaen myös ainoana kelvollisena kasteena, Johanneksen kasteen. Herra tunnustaa, että juuri Johannes aloitti vesikasteen, ja hänen apostolinsa Pietarin, jota demonit syyttävät saaneensa hänelle niin sanotun todellisen kaavan paljastavan avaimen, tunnustaa Johanneksen kaste ainoana tosi kaste. Mutta Johannes ei odottanut Pietarin kuuluisaa kaavaa aloittaa veden kaste.

 

Johanneksen 1:33 "Ja minä en tuntenut häntä; mutta hän, joka lähetti minut vedellä kastamaan, sanoi minulle: Se, jonka päälle sinä näet Hengen laskeutuvan ja jäävän, hän on se, joka kastaa Pyhällä Hengellä."

 

Tämä kohta osoittaa meille, että Isä Jumala tunnistaa vain kaksi kastetta, vesikasteen ja Pyhän Hengen kasteen. Ja Isä Jumala nimitti näistä kahdesta kasteesta vain kaksi kirjailijaa: Johannes veden kasteen kirjoittajana ja Jeesus Pyhän Hengen kasteen kirjoittajana.

 

Luukkaan 7:29-30 "29Ja kaikki kansa, joka häntä kuuli, publikaanitkin, tunnustivat Jumalan vanhurskaaksi ja antoivat kastaa itsensä Johanneksen kasteella. 30Mutta fariseukset ja lainoppineet tekivät turhaksi Jumalan aivoituksen heitä kohtaan eivätkä ottaneet Johannekselta kastetta."

 

Jeesuksen mukaan ne, jotka kieltäytyvät Johanneksen kasteesta, joutuvat Helvettiin, - koska he ovat mitätöineet Jumalan suunnitelman heitä varten. Mutta Helvetin agenttien mukaan, juuri ne, jotka kastetaan Johanneksen kasteella, menevät helvettiin, koska he ovat hyväksyneet kasteen, jota ei ole tehty sellaisen kaavan mukaisesti, jota Johanneksen aikaan ei ollut, ja jonka Pietari olisi löytänyt kauan Johannes Kastajan jälkeen, ja Jeesuksen jälkeen. Teidän tehtävänne on osoittaa kuka, Jeesus Kristuksesta tai saatanan agenteista, on oikeassa. Jos uskot, että Jeesus Kristus on oikeassa, tee parannus nopeasti ja päästä pois kaikista demonien lahkoista, jotka sanovat, että kaste Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimessä on väärä. Ja jos uskot, että paholaisen pojat ovat oikeassa, pysy heidän lahkoissaan ja jatka jumalanpilkkaasi.

 

Apostolien Teot 13:24 "Sittenkuin Johannes ennen hänen tuloansa oli saarnannut parannuksen kastetta kaikelle Israelin kansalle."

 

Olemme juuri lukeneet, että Johannes oli ennen Jeesuksen tulemista saarnannut parannuksen kastetta kaikille Israelin kansalle. Jos siis Johanneksen kaste on väärä, se tarkoittaisi sitä, että se, mitä Raamattu täällä kutsuu parannuksen kasteelle, on pikemminkin tuomitsemisen kaste. Saatanan edustajien mukaan se oli pikemminkin väärä kaste, tuomitsemisen ja kuoleman kaste, että Johannes oli saarnannut kaikille Israelin kansalle ennen Jeesuksen tuloa. Johannes Kastaja, jonka Isä Jumala lähetti valmistelemaan maailman Vapahtajan tietä, olisi siis saanut tehtävästään johdattaa kaikki Israelin kansa helvettiin ennen Jeesuksen tuloa, demonien opin mukaan. Älä anna sen yllättää sinua. Demoneilla on tehtävä taistella Jumalaa vastaan, ja jumalanpilkka on osa heidän aseitaan.

 

Johanneksen 1:19-36 "19Ja tämä on Johanneksen todistus, kun juutalaiset lähettivät hänen luoksensa Jerusalemista pappeja ja leeviläisiä kysymään häneltä: Kuka sinä olet? 20Ja hän tunnusti eikä kieltänyt; ja hän tunnusti: Minä en ole Kristus. 21Ja he kysyivät häneltä: Mikä sitten? Oletko sinä Elias? Hän sanoi: En ole. Se profeettako olet? Hän vastasi: En. 22Niin he sanoivat hänelle: Kuka olet, että voisimme antaa vastauksen niille, jotka meidät lähettivät? Mitä sanot itsestäsi? 23Hän sanoi: Minä olen huutavan ääni erämaassa: Tehkää tie tasaiseksi Herralle, niinkuin profeetta Esaias on sanonut. 24Ja lähetetyt olivat fariseuksia; 25ja he kysyivät häneltä ja sanoivat hänelle: Miksi sitten kastat, jos et ole Kristus etkä Elias etkä se profeetta? 26Johannes vastasi heille sanoen: Minä kastan vedellä; mutta teidän keskellänne seisoo hän, jota te ette tunne. 27Hän on se, joka tulee minun jälkeeni ja jonka kengänpaulaa minä en ole arvollinen päästämään. 28Tämä tapahtui Betaniassa, Jordanin tuolla puolella, jossa Johannes oli kastamassa. 29Seuraavana päivänä hän näki Jeesuksen tulevan tykönsä ja sanoi: Katso, Jumalan Karitsa, joka ottaa pois maailman synnin! 30Tämä on se, josta minä sanoin: Minun jälkeeni tulee mies, joka on ollut minun edelläni, sillä hän on ollut ennen kuin minä. 31Ja minä en tuntenut häntä; mutta sitä varten, että hän tulisi julki Israelille, minä olen tullut vedellä kastamaan. 32Ja Johannes todisti sanoen: Minä näin Hengen laskeutuvan Taivaasta alas niinkuin kyyhkysen, ja se jäi hänen päällensä. 33Ja minä en tuntenut häntä; mutta hän, joka lähetti minut vedellä kastamaan, sanoi minulle: Se, jonka päälle sinä näet Hengen laskeutuvan ja jäävän, hän on se, joka kastaa Pyhällä Hengellä. 34Ja minä olen sen nähnyt ja olen todistanut, että tämä on Jumalan Poika. 35Seuraavana päivänä Johannes taas seisoi siellä ja kaksi hänen opetuslapsistansa. 36Ja kiinnittäen katseensa Jeesukseen, joka siellä käveli, hän sanoi: Katso, Jumalan Karitsa!"

 

Mietiskellessään tätä kohtaa on selvää, että kastaa, Johannes ei käyttänyt "kaavaa" "Jeesuksen nimessä" tai "Herran Jeesuksen nimessä" tai "Jeesuksen Kristuksen nimessä", koska Johanneksen palvelu kauden alussa Jeesusta ei vielä paljastettu ihmisiä kuin Kristus. Ennen kuin Johannes tunsi Jeesuksen Kristuksena, hän oli jo kastamassa. Tämän vahvistaa Apostolien Teot 13:24, jonka luimme yllä. Vaikka Johanneksen Pyhä Henki voisi auttaa häntä tunnistamaan Kristuksen, ja näin tapahtui, kuten kuvataan Johanneksen 1:29, Johannes itse kertoo meille jakeissa 31 ja 33 että hän ei vielä tuntenut Jeesusta Kristuksena. Vaikka hän tiesi, että Kristus oli jo läsnä ihmisten keskuudessa, hän itse ei vielä tiennyt kuka ihmisten keskuudessa oli Kristus. Sen Pyhän Hengen lisäksi, joka auttoi häntä tunnistamaan Kristuksen, Isä Jumala antoi hänelle myös jakeessa 33 paljastetun merkin. Siksi ymmärrämme, että siitä hetkestä lähtien Johannes sai selville, mikä ihmisistä oli Kristus, toisin sanoen Jeesuksen kasteen aikaan. Kuitenkin ennen Jeesuksen kastetta Johannes oli jo kastellut monia ihmisiä, kuten käy ilmi myös Luukkaan 3:21 "Kun siis kaikkea kansaa kastettiin ja myöskin Jeesus oli saanut kasteen ..." ja Matteuksen luku 3.

 

On selvää, että koska Johannes ei ole vielä tunnistanut Kristusta, Johannes ei voinut käyttää nimeään missään kastekaavassa. Siksi Johannes kastoi ilman kuuluisaa kaavaa "Jeesuksen Kristuksen nimessä". Jos Jumala Isä, joka lähetti Johanneksen kastelemaan, vahvisti tämän kasteen, niin demonien oppi (joka torjuu kaiken kasteen, jota ei tehdä niin kutsutulla kaavalla, jonka apostoli Pietari olisi löytänyt kauan Johanneksen kuoleman jälkeen - Baptiste), on perusteeton, kuten olemme jo osoittaneet.

 

Johanneksen 8:14-18 "14Jeesus vastasi ja sanoi heille: Vaikka minä todistankin itsestäni, on todistukseni pätevä, sillä minä tiedän, mistä minä olen tullut ja mihin minä menen; mutta te ette tiedä, mistä minä tulen, ettekä, mihin minä menen. 15Te tuomitsette lihan mukaan; minä en tuomitse ketään. 16Ja vaikka minä tuomitsisinkin, niin minun tuomioni olisi oikea, sillä minä en ole yksinäni, vaan minä ja hän, joka on minut lähettänyt. 17Onhan teidän laissannekin kirjoitettuna, että kahden ihmisen todistus on pätevä. 18Minä olen se, joka todistan itsestäni, ja minusta todistaa myös Isä, joka on minut lähettänyt."

 

Et epäilemättä ihmettele miksi lainaan tätä kohtaa Johanneksen 8:14-18 tässä opetuksessa, joka käsittelee Vesikasteen Kaavaa. Annan antaa sinulle syyn. Demonit, jotka väittävät, että kasteen Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimessä, on väärä, ovat samoja, jotka väittävät, että Isä Jumala ei ole olemassa, ja että Pyhä Henki ei ole olemassa. Nämä ovat samoja demonia, jotka sanovat, että Jeesuksella Kristuksella ei ole Isää ja että hän on hänen oma Isänsä. Siksi, tästä pirullisesta doktriinista, joka kieltää Isän Jumalalta ja Pyhän Hengen, syntyy tämä jumalanpilkka, joka koskee Johnin kastetta. Nämä kaksi saatanallista opia on siis kytketty toisiinsa.

 

Siten, jos toinen näistä kahdesta opetuksesta on väärä, toinen on automaattisesti väärä.Tässä jakeessa Johanneksen 8:14-18, Herra vahvistaa kirjoitukset sanomalla, että kahden miehen todistus on totta. Ja hän jatkaa, että Hänen ja Isänsä todistus on kahden miehen todistus. Jeesus Kristus, Jumalan Poika, sanoo tässä epäilemättä, että Isä ja Hän ovat kaksi erillistä ihmistä. Pelkästään tällä tasolla on selvästi todettu, että Jeesus Kristus ei ole Isä Jumala ja että Jeesus Kristus on hyvin erillinen Isän Jumalasta. Tämä osoittaa niille, jotka vielä epäilivät sitä, että Jeesus Kristus ei ole Isä Jumala eikä Pyhä Henki; Hän on todellakin Jumalan Poika. Pelkästään tämä kohta riittää sulkemaan suun pysyvästi kaikille demonille, jotka tukevat tätä saatanallista opia. Jos siis demonien oppi, joka sanoo, että Jeesus Kristus on itse Isä Jumala ja Pyhä Henki, on väärä, niin on, että jopa heidän opinsa, joka kiistää kasteen Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimessä, on myös vääriä.

 

16- Ilmestys

 

Toinen tekijä, jonka taakse nämä velhot yrittävät piiloutua, kun he ovat jumissa, on Matteuksen 11:27 kohta, jossa sanotaan: "Kaikki on minun Isäni antanut minun haltuuni, eikä kukaan muu tunne Poikaa kuin Isä, eikä Isää tunne kukaan muu kuin Poika ja se, kenelle Poika tahtoo hänet ilmoittaa." Nämä jumalattomat yrittävät tehdä vaikutelman naiiveista kertomalla heille, että apostoli Pietari oli ainoa, joka tiesi vesikasteen kaavan salaisuuden, koska se oli jotain piilotettua, jonka Poika oli halunnut paljastaa hänelle. Rakkaat, vaikka olisi todella tarpeellista puhua ilmoituksesta, apostoli Pietarin olisi mahdotonta saada ilmoitusta Johannes Kastajan ministeriöstä, jota Johannes Kastaja itse ei tiennyt. Toivon, että tästä hetkestä lähtien kukaan ei pääse näiden paholaisen poikien ansaan.

 

17- Velhot uskovat olevan älykkäämpiä kuin Jeesus

 

Teillä on muita pikku demoneja, jotka kertovat teille, että teidän pitäisi kastaa vain Jeesuksen Kristuksen nimessä, koska kaikki apostolit olisivat kastaneet siinä nimessä. Pyydä näitä käärmeitä näyttämään sinulle yksi paikka Raamatussa, jossa kuulet apostolin tai muun opetuslapsen sanovan kaavan vedessä ollessaan. Pyydä heitä antamaan sinulle yhden apostolin tai muun opetuslapsen nimi, joka oli kasteen vesillä kastamassa, sanoi: "Kastan sinut Jeesuksen nimessä tai Jeesuksen Kristuksen nimessä tai Herran Jeesuksen nimi". Anna heidän antaa sinulle tämän kaavan käyttäneen opetuslapsen nimi, ja anna sinulle Raamatun jae, joka puhuu siitä. Jos nämä käärmeet antavat sinulle niin jakeen, voit vapaasti seurata niitä ja kirjoittaa meille, jotta voimme tehdä parannuksen.

 

Muut käärmeet kertovat teille, että "Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimessä" on puhtaasti katolinen ja saatanallinen kolminaisuus. Niinpä he ovat siellä kertoen teille, että Jeesus Kristus, joka pyysi opetuslapsiaan kastamaan isän, pojan ja Pyhän Hengen nimeen, on Katolinen ja saatanallinen. Kun nämä käärmeet sekoitetaan jakeessa Matteuksen 28:19, jotkut sanovat, että jae sanoo "nimessä" yksikössä, ja toiset sanovat, että "Isä, Poika ja Pyhä Henki" eivät ole erisnimiä. Tapa kertoa, että ne ovat älykkäämpiä kuin Jeesus. Näistä rascals, Jeesus tiesi mitään syntaksin, Jeesuksen kielioppi oli hyvin alhainen.

 

Vielä muut demonit puhuvat sinulle joko Jumalan toiminnoista tai Jumalan määritteet. Ne, jotka puhuvat toiminnoista, sanovat, että Jumala on ainutlaatuinen ja muuttuu sen mukaan, mitä Hän haluaa tehdä. Ja he selittävät, että "Jumala Isä" on toiminto, "Jumala Poika" on toinen tehtävä ja "Pyhä Henki Jumala" on jälleen toinen tehtävä, ja kaikki tämä on yksittäinen henkilö, joka muuttaa olosuhteiden mukaan.

 

Ne, jotka puhuvat Jumalan määritteet, sanovat, että "ainoa iankaikkinen Jumala ilmentää erilaisia ominaisuuksiaan riippuen suorittamastaan tehtävästä. Jumala on Isä, Poika ja Pyhä Henki, koska Jumalasta tuli Isämme miehen Jeesuksen Kristuksen, Herramme kautta, joka asuu meissä Pyhän Henkensä kautta, joka on yksinkertaisesti Jeesuksen Kristuksen Henki." Tämä on kauhistuttamista, jota nämä saatanan pojat tukevat, mikä tekee Jumalasta valehtelijan, ja siten julistaa Raamatun väärä.

 

Älä anna näiden demonien häiritä sinua siitä, mitä he kutsuvat "toimintoiksi" tai "määritteet". Pyydä heiltä vain jae. Jos et halua, että nämä demonit tuhlata aikaa niiden perustelut, että ärsyttää ja Kapinoivat sinua heidän mataluus, Pyydä heitä vain antamaan sinulle yhden apostolin tai muun opetuslapsen nimi, joka kasteen vesillä kasteessa lausui kaavan "Kastan sinua Jeesuksen nimessä tai Jeesuksen Kristuksen nimessä tai nimessä Herran Jeesuksen" ja antakaa sinulle Raamatun jae, joka sanoo tämän.

 

18- Kysymys tervettä järkeä

 

Jos olisi olemassa vesikasteen kaava, jota ilman mikään kaste ei olisi pätevä, tätä kaavaa käytettäisiin luonnollisesti kasteen aloittamisen yhteydessä, ja tämä kaava paljastettaisiin vesikasteen aloittajalle, joka on Johannes Kastaja. Kyse on terveen järjen kysymyksestä. Johannes Kastaja, jonka palvelustehtävä oli vesikaste, ei pystynyt saattamaan palvelustehtäväänsä loppuun, edes kuolemaan asti, ilman tuon palvelustehtävän kaavaa, joten tämä niin sanottu kaava hänen palvelustehtäväänsä varten olisi sen sijaan paljastettu niille, joiden oli määrä vain jatkaa hänen palvelustehtäväänsä. Jos ajatus tästä kuuluisasta ilmoituksesta, joka Pierrella olisi ollut, olisi totta, Jeanin kaikki palvelutyöt olisivat olleet turhia, koska hän olisi työskennellyt alusta loppuun, Ilman ilmoitusta siitä, mikä teki olemuksesta jopa hänen ministeriöstään. Luuletko sellaisen olevan mahdollista?

 

Muista, Johannes täytettiin Pyhällä Hengellä kohdusta. Luuletko, että Herra voisi lähettää palvelijansa Johanneksen, täyttää hänet Pyhällä Hengellä äitinsä kohdussa, uskoa hänelle tärkeän tehtävän, kuten valmistella tien Kristukselle, ihmiskunnan Vapahtajalle, mutta piilottaa häneltä hyvin salaisuus tämän tehtävän? Siellä ovat vain demonit pilkkaavat tällä tavalla, ja siellä on, onneksi, vain muut demonit uskovat tällaista hulluutta. Jokainen tosi Jumalan lapsi on asuttama Pyhässä Hengessä, ja sellaisenaan hänellä on vähimmäismäärä erottoa, joka auttaa häntä hyödyntämään tervettä järkeä aina kun se on tarpeellista.

 

Vesikasteen ministeriö ei ollut Jeesuksen eikä Jeesuksen apostoleiden tehtävä. Se oli Jean-Baptisten ministeriö. Siksi Johannes kastoi kaikki ihmiset, mukaan lukien Jeesus ja Hänen apostolit. Kukaan heistä ei voi kyseenalaistaa Johnin ministeriötä, jonka he kaikki tunnustivat totta. Älä anna sinun häiritä näitä demonit, jotka yrittävät kääntää sinut pois Jumalan sanasta. Nämä käärmeet ovat Helvetin edustajia, joiden tehtävänä on pettää ja päästä suurin osa ihmisiä pois Jumalan tieltä, kuten heidän isäntä lucifer oli tehnyt Aadamin ja Eevan kanssa Eedenin puutarhassa. Jos seuraat heitä, poltat heidän kanssaan Helvetissä.

 

19- Suosittelut

 

Löysin itseni eräänä päivänä konferenssissa kirkon johtajien kanssa, ts. Näiden miesten kanssa, joilla on yleensä apostolien, profeettojen, pyhien kirjoitusten lääkäreiden, pastoreiden ja evankelistojen tittelit. Nämä Jumalan palvelijat kuuluivat suurimmaksi osaksi näihin saatanallisiin lahkoihin, jotka väittävät, että Jeesus Kristus on samanaikaisesti Jumala Isä, Poika ja Pyhä Henki. Opettaessani heille vesikastetta, kosketin tätä kysymystä vesikasteen kaavasta. Ja muiden raamatullisten kohtien joukossa, joita luin auttamaan heitä ymmärtämään opetusta, siellä oli tätä katkelma Matteuksen 28:18-20, jossa sanotaan: "18Ja Jeesus tuli heidän tykönsä ja puhui heille ja sanoi: Minulle on annettu kaikki valta Taivaassa ja maan päällä. 19Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen 20ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti."

 

Heti kun olen lukenut tämän kappaleen, yksi osallistujista, niin sanottu evankelista, julisti täydessä kokoonpanossa kovalla ja ymmärrettävällä äänellä, että hän oli allerginen tämä jae 19 Matteuksen 28, että olin juuri lukenut, ja että tämä jae teki hänet pahoinvoivaksi. Tulin tänne, rakastettu, provosoida tajuamatta sitä, pahoinvointi väitetyn Jumalan palvelija, suuri evankelista lisäksi, vain lukemalla raamatullista säkeistöä. Voit kuvitella minun kiusallista tämän spektaakkelin edessä. Minun piti löytää itseni tekemästä sitä, mitä usein vältän tekemistä, toisin sanoen paljastaen demonit kaikkien edessä. Tämä demoni oli juuri paljastanut itsensä, enkä enää pystynyt peittämään sitä. Minun oli pakko keskeyttää opettaa vesikasteen, että olin heille, jotta niitä ensin vähän opetusta siitä, arvostelukykyä, joka suunniteltiin pikemminkin tulevina päivinä.

 

Sanoin tälle suurelle evankelistalle koko kokouksen eteen, että hän oli demoni. Ja vaikka hänen muut kollegansa näyttivät yllättyneeltä, ja heitä oli niin paljon, pyysin heitä olemaan rauhallisia ja kärsivällisiä ja kuuntelemaan opetusta, joka minun oli annettava heille. Kerroin heille, että jos opettamisen jälkeen oli selvää, että tuomio, jonka olin juuri tehnyt kollegalleen, oli väärässä, minun piti tehdä parannus ja lopettaa seminaari. Kaikki olivat edelleen hyvin yllättyneitä. He olivat jo hyvin hiljainen alusta alkaen, hyvin kohtelias ja hyvin vastuullinen.

 

Joten otin aikaa selittää heille, että pidin heitä veljinä ja ystävinä ja en usko, että olisin mitään parempaa kuin he. Tein heidät ymmärtämään, että kiinnittävän huomiota kieleeni, kun olen Jumalan kansan edessä ja etten koskaan ota itseäni siihen, mitä en ole. Sanoin heille, että minulla on aina paljon kunnioitusta Jumalan palvelijoita kohtaan, jopa kun he ovat täysin tietämättömiä sellaisinaan kuin he olivat, ja että sitä varten en koskaan ota riskiä kutsuakseni Jumalan palvelija demoni, vain halveksuntaa tai loukata häntä. Kaikista heistä oli tullut vieläkin rauhallisempia ja erittäin tarkkaavaisia.

 

Annoin heille pala opetusta koskevat arvostelukykyä, lupaamalla heille, että tämä opetus kokonaisuudessaan oli koko seminaarin esitys listalla. Osoitin heille Jumalan sanalla, ettei millään todellisella Jumalan lapsella voi olla pahoinvointia, raamatullisen jakeen yksinkertaisessa lukemisessa. Käytin aikaa tutkia kaikkia yksityiskohtia, joiden avulla heidän tulisi ymmärtää opetus kokonaan. Muutaman tunnin, kävelimme läpi koko Raamatun. Kun olen lopettanut opettamisen, heidät kaikki jäädytettiin. Sitten paljasin heille, että Jumalan kansan keskellä on enemmän demonia kuin Jumalan lapsia; Osoitin heille myös, että hyvin suuri joukko niitä, joita kutsutaan väärin Jumalan palvelijoiksi, eivät edes ole Jumalasta. Seuraten selityksiä, jotka olin juuri antanut heille Raamatun kautta, kaikki ymmärsivät, ja odottivat kärsimättömästi odotettu päivä suunniteltu opetus arvostelukykyä.

 

Yritin tehdä tiivistelmän tästä todistuksesta niin paljon kuin mahdollista, jotta minusta ei tehdä tätä opetusta liian pitkäksi. Tämä on rakastettu, pieni tarina, joka osoittaa, missä määrin saatanan edustajat, joita pidät tietämättömyyden perusteella Jumalan lapsina tai Jumalan palvelijoina, tuntevat olonsa epämukavaksi totuudessa. Kiihkeimmät tuntevat inhoa totuutta kohtaan ja tuntevat pahoinvointia. Kuten tämä demoni, jonka minä vain todistin sinulle, saatanan edustajat ovat allergisia totuudelle. Siksi he ovat erittäin innokkaita saarnaamaan valheita ja tukemaan vääriä oppeja. Tämä näkökohta on selitetty hyvin "Arvostelukyky" käsittelevässä opetuksessa, joka löytyy osoitteesta www.mcreveil.org.

 

20- Varoituksista

 

Jotta vältettäisiin tekemästä tätä opetusta tarpeettoman pitkäksi, en käsittele täällä kaikkia varoituksia, jotka on jo annettu muissa opetuksissa, joihin viittaan teille. Mitä sinun täytyy muistaa, että kun vain pysyä mitä on kirjoitettu mustaa valkoisella, että Jumalan sanaa, suljet suu hyvin helposti kaikille saatanan edustajille. Koska onnistuakseen kääntämään teidät pois Jumalan tieltä, näiden käärmeiden on aina pakko mennä pois Jumalan sanasta.

 

Älä epäröi lukea opetusta "Onko Jeesus Kristus Isä Jumala, Poika ja Pyhä Henki?" jota suosittelin teille yllä. Lue myös edellytykset, että minulla on suositeltavaa Jumalan Lapsia tarkkailla, kun he aikovat osallistua Raamatun tutkimuksiin tai keskusteluihin tai keskusteluihin Raamatun ympärillä saatanan edustajien kanssa. Löydät tämän pienen tekstin sivustolta mcreveil.org. Sen otsikko on "Raamatun Opintojen Edellytykset".

 

Rakastettu, tämä tutkimus, että olemme juuri tehneet, antaa sinulle toisen tilaisuuden havaita joitakin muita demonit, jotka piiloutuvat Jumalan kansan keskuudessa. Annan teille täällä toisen arvostelukyky elementin, jonka avulla voit tunnistaa joitakin demoneja Jumalan lasten keskellä. Mutta ennen kuin käytät tätä harkintaa, sinun on osoitettava suurta joustavuutta ja äärimmäistä suvaitsevaisuuden tuomiossa, kuten olemme tottuneet tekemään.

 

Tätä varten, vaikka on todistettu, että jokaisella todellisella Jumalan lapsella on helppo ymmärtää Jumalan asioita, vaikka on osoitettu, että yksikään tosi lapsi Jumalan voi pilkkaa tällä tavalla väittäen voimakkaasti, että Raamattu on väärä; oletetaan kuitenkin, että kaikki nämä uskonnolliset, jotka tukevat tätä saatanallista opia, ovat joko tietämättömiä tai yksinkertaisesti hallussaan. Anna heille tämä opetus, joka on riittävän yksityiskohtainen ja selkeä avatakseen heidän silmänsä.

 

Ne, jotka olivat pikemminkin tietämättömyyttä, vapautetaan tämän opetuksen paljastaman totuuden kautta. Ja myös ne, jotka olivat yksinkertaisesti saastaisten henkien riivaamia, vapautuvat tämän opetuksen selvästi osoittaman totuuden ansiosta, sillä kuten hyvin tiedätte, totuus vapauttaa. Johanneksen 8:32. Mutta ne, jotka luettuaan kaikki tässä opetuksessa esitetyt todisteet-päättävät olla katumatta ja mieluummin takertuvat jumalanpilkkaansa, näin saat osoitukseksi, että ne ovat demoneja. Toisin sanoen, tiedä, että jokainen niin kutsuttu kristitty, joka tämän opetuksen lukemisen jälkeen väittää edelleen, että Johanneksen kaste on väärä, on demoni. Muista, että demonit eivät koskaan tee parannusta pelkääessään pelastumistaan. "... Henki sanoo selvästi, että tulevina aikoina moniaat luopuvat uskosta ja noudattavat villitseviä henkiä ja riivaajien oppeja." Ensimmäinen Kirje Timoteukselle 4:1.

 

Vetoan täällä parannukseen kaikille, jotka ovat vielä tässä satanialaisessa opissa. Te kaikki, jotka levitätte tätä demonien oppia, ja te, jotka uskotte tähän jumalanpilkkaan, tartutte tähän Herran ojennettuun käteen ja teette parannuksen. Hylkää tämä sataninen oppi, ja pakene polkua Helvetissä, kun on vielä aikaa. Poistu kaikista näistä saatanallisista lahkoista, jotka pilkkaavat Jumalaa. Jos päätät poistua näistä saatanallisista klubeista ja päätät kävellä Kristuksen terveen opin mukaan, ota rohkeasti yhteyttä.

 

21- Päätelmä

 

Tämän päätelmän, näytämme teille, että meidän ei tarvitse edes kaikki analyysi, että meidän on juuri tehty, purkamaan oppi demoneista, ja sulje ikuisesti suu niille edustajille Helvetissä, joka pilkkaa jumalaa sanomalla, että Johanneksen Kaste on väärä kaste. Tarkastelkaamme seuraavia kohtia Matteuksen 3:11 ja Apostolien Teot 1:5:

 

Matteuksen 3:11 "Minä kastan teidät vedellä parannukseen, mutta se, joka minun jäljessäni tulee, on minua väkevämpi, jonka kenkiäkään minä en ole kelvollinen kantamaan; hän kastaa teidät Pyhällä Hengellä ja tulella."

 

Apostolien Teot 1:5 "Sillä Johannes kastoi vedellä, mutta teidät kastetaan Pyhällä Hengellä, ei kauan näitten päivien jälkeen."

 

Johannes Kastaja esitetään Matteuksen evankeliumi 3:11 ssä sellaisena, jonka tehtävänä on vesikaste. Hän esittelee Jeesuksen Kristuksen sellaisena, jolla on voima kastaa Pyhällä Hengellä. Tästä on selvää, että on olemassa vain kahdenlaisia kastetta, nimittäin veden kaste Johannes Kastajan kanssa sen kirjoittajana ja Pyhän Hengen kaste Jeesuksen Kristuksen kanssa kirjoittajana.

 

Jeesus Kristus esittelee itsensä Apostolien Teot 1:5 kuin yksi, joka on valta kastaa Pyhällä Hengellä, ja esittelee Johannes Kastajan kuin yksi lähetettiin kastamaan vedellä. Tästä käy myös ilmi, että kastetta on vain kahta tyyppiä, nimittäin vesikaste, jonka kirjoittajana on Johannes Kastaja, ja Pyhän Hengen kaste, jonka kirjoittajana on Jeesus Kristus.

 

Johannes Kastaja kastoi palvelunsa aikana tuhansia ihmisiä, mukaan lukien Jeesus ja hänen apostolit. Demonien opettamisen mukaan, se oli Johannes Kastajan kuoleman ja Jeesuksen Kristuksen lähdön jälkeen, että Pietari löysi todellisen kaavan kasteen. Niinpä nämä helvettien edustajat kertovat teille, että kaikki Isän, Pojan ja Pyhän hengen nimissä tehty kaste olisi väärä ja johtaisi helvettiin kaikki ne, jotka kastaa tällä "kaavalla", ja kaikki ne, jotka kastetaan tällä "kaavalla". Joten, he kertovat sinulle, että Johanneksen kaste on väärin eikä Jumala ole lähettänyt Johannesta. Nämä tuhannet John kastetut ihmiset, mukaan lukien Herra Jeesus Kristus, apostoli Pietari ja muut apostolit, menevät kaikki helvettiin. Ja vain ne, jotka on kastettu muodossa väitetysti löysi lähdön jälkeen Johannes Kastajan ja Jeesuksen Kristuksen, pelastuvat.

 

Demonien opin mukaan itse apostoli Pietari, joka olisi saanut avaimet paljastaa salaisuuden yksi ja ainoa oikea kaava vesikasteen, joka pelastaa, on Helvetissä. Miksi apostoli Pietari on myös Helvetissä, kun on hänelle, että ainoan pelastavat kaavan mysteeri on paljastettu? Tämä johtuu siitä, että Pietari käytti todellista kaavaa kastaakseen muut opetuslapset, mutta unohti tulla kastettua uudelleen tällä uudella kaavalla. Ja kuten jokainen kaste, joka tehdään ilman ainoata todellista kaavaa, johtaa pikemminkin helvettiin, niin apostoli Pietari, joka jäi Johanneksen kasteelleen ilman oikeaa kaavaa, on Helvetissä. Halleluja! Tämä auttaa sinua ymmärtämään, rakastettu, että saatanan agentit idiokkuus on erittäin suuri. Helvetin agentit ovat suuria idiootteja.

 

Lopuksi muistaa viimeisen kerran kaikille, että apostoli Pietarin koskaan löytänyt mitään kaavaa kasteen, ettei hän koskaan kyseenalaistanut Johanneksen kastetta ja että hän itse ei kastettu uudelleen siitä, että Johannes kastoi hänet ilman demonien kaavaa. Teoria kaikesta kasteesta, joka olisi tehtävä vain Jeesuksen nimessä, on puhtaasti saatanallinen oppi, suoraan syvyydestä. Jos kaiken tekemämme osoitetun mielenosoituksen jälkeen uskot edelleen, että demonien oppi on totta, sinulla ei ole enää tekosyitä.

 

Armo olkoon kaikkien kanssa, jotka rakastavat meidän Herraamme Jeesusta Kristusta - katoamattomuudessa.

 

Kutsu

 

Rakkaat veljet ja sisaret,

 

Jos olet paennut vääriä kirkkoja ja haluat tietää, mitä sinun pitäisi tehdä, tässä on kaksi sinulle tarjottua ratkaisua:

 

1- Katso, onko ympärilläsi muita Jumalan lapsia, jotka pelkäävät Jumalaa ja haluavat elää Terveen Opin mukaan. Jos löydät sellaisia, liity niihin rohkeasti.

 

2- Jos et löydä yhtään ja haluat liittyä joukkoomme, ovemme ovat avoinna sinulle. Ainoa asia, jota pyydämme sinua tekemään, on lukea ensin kaikki Herran meille antamat opetukset, jotka ovat Verkkosivuillamme www.mcreveil.org, vakuuttaaksemme sinut siitä, että ne ovat Raamatun mukaisia. Jos pidät niitä raamatullisina ja olet valmis alistumaan Jeesukselle Kristukselle ja elämään Hänen sanansa vaatimusten mukaan, toivotamme sinut tervetulleeksi.

 

Herran Jeesuksen armo olkoon teidän kanssanne.

 

Lähde ja yhteystiedot:

Verkkosivusto: https://www.mcreveil.org
Sähköposti: mail@mcreveil.org

Klikkaa tästä ladataksesi tämän Kirjan PDF-muodossa