Varoitukset

 

Tämä Kirja on ilmainen, eikä se voi millään tavalla olla kaupankäynnin lähde.

 

Voit vapaasti kopioida tämän Kirjan saarnaamista, jakelua tai Evankeliointia varten Sosiaalisessa Verkostossa edellyttäen, että sen sisältöä ei muuteta tai muuteta millään tavalla ja että mcreveil.org sivusto mainitaan lähteenä.

 

Voi teitä, saatanan agentit, jotka olette ahneita ja jotka yritätte markkinoida näitä opetuksia ja todistuksia!

 

Voi teitä, saatanan pojat, jotka nautitte näiden opetusten ja todistusten julkaisemisesta Sosiaalisissa Verkostoissa piilottaen samalla Verkkosivuston www.mcreveil.org osoitteen tai väärentämällä niiden sisältöä!

 

Tietäkää, että voitte paeta ihmisten vanhurskautta, mutta ette varmasti välty Jumalan tuomiolta.

 

Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon? Matteuksen 23:33

 

Hyvät Lukijat,

 

Tätä Kirjaa päivitetään säännöllisesti. Suosittelemme, että menet ja lataat ajantasaisen version verkkosivustolta www.mcreveil.org.

 

Haluamme huomauttaa, että tämä Opetus on kirjoitettu Englanniksi ja Ranskaksi. Ja jotta se olisi mahdollisimman monen ihmisen saatavilla, käänsimme sen muille kielille tietokoneohjelmistolla.

 

Jos huomaat virheitä kielellesi käännetyssä tekstissä, älä epäröi ilmoittaa siitä meille, jotta voimme korjata ne. Ja jos haluat kunnioittaa Jumalaa ja edistää Jumalan työtä kääntämällä Opetukset omalle kielellesi, ota rohkeasti yhteyttä.

 

Mukavia Lukuhetkiä!

 

KASTEEN PYHÄN HENGEN JA PUHUA KIELILLÄ

(Päivitetty 05 06 2024)

 

1- Johdanto

 

Rakkaat Herrassa, ja kaikki te, jotka luette tätä opetusta, rauha olkoon teidän kanssanne! Siunaan Herraa Jumalaa, Mestarimme ja Herramme Jeesuksen Kristuksen Isää, joka uskollisuudessaan antaa minulle armon tehdä tämä opetus Pyhän Hengen kasteesta ja kielillä puhumisesta saatavillenne. Vaikka Raamatun opetus Pyhän Hengen kasteesta ja kielillä puhumisesta ei ole monimutkaista ymmärtää, Jumalan palvelijoiksi naamioituneet saatanan asiamiehet ovat kylväneet kristittyjen mieliin hämmennystä pimeyden maailmasta peräisin olevien väärien opetusten avulla. Monet kristityt, jotka ovat hämmentyneitä näistä demonien opeista, huomaavat kysyvänsä kysymyksiä, joita ei pitäisi kysyä. Jotta tämä opetus olisi mahdollisimman täydellinen, käyn läpi kaikki kristittyjen usein esittämät kysymykset ja vastaan jokaiseen niistä.

 

2- Kasteen Pyhän Hengen

 

Tässä ovat kysymykset, joita kristityt kysyvät säännöllisesti Pyhän Hengen kasteesta:

 

- Onko olemassa erillinen Pyhän Hengen kaste ja erillinen tulenkaste?

- Kuka kastaa Pyhällä Hengellä?

- Missä voidaan kastaa Pyhällä Hengellä?

- Kenet voi kastaa Pyhällä Hengellä?

- Milloin voi tulla kastetuksi Pyhällä Hengellä?

- Pitäisikö jokainen Jumalan todellinen lapsi kastaa Pyhällä Hengellä?

- Kuinka saada Pyhän Hengen kaste?

- Onko ero Pyhän Hengen saamisen ja Pyhällä Hengellä kastamisen välillä?

- Miksi Pyhän Hengen kaste?

- Onko Pyhän Hengen kaste todiste pelastuksesta?

- Onko Pyhään Henkeen kastaminen todiste siitä, että kuulumme Jumalaan?

- Onko kielilläpuhuminen Pyhän Hengen kasteen merkki?

 

2.1- Onko olemassa erillinen Pyhän Hengen kaste
ja erillinen tulenkaste?

 

Luetaan yhdessä seuraavat kohdat: Matteuksen 3:11, Markuksen 1:8, Luukkaan 3:16, Johanneksen 1:33 ja Apostolien Teot 1:5.

 

Matteuksen 3:11 "Minä kastan teidät vedellä parannukseen, mutta se, joka minun jäljessäni tulee, on minua väkevämpi, jonka kenkiäkään minä en ole kelvollinen kantamaan; hän kastaa teidät Pyhällä Hengellä ja tulella."

 

Markuksen 1:8 "Minä kastan teidät vedellä, mutta hän kastaa teidät Pyhällä Hengellä."

 

Luukkaan 3:16 "Niin Johannes vastasi kaikille sanoen: 'Minä kastan teidät vedellä, mutta on tuleva minua väkevämpi, jonka kengänpaulaakaan minä en ole kelvollinen päästämään; hän kastaa teidät Pyhällä Hengellä ja tulella. "

 

Johanneksen 1:33 "Ja minä en tuntenut häntä; mutta hän, joka lähetti minut vedellä kastamaan, sanoi minulle: Se, jonka päälle sinä näet Hengen laskeutuvan ja jäävän, hän on se, joka kastaa Pyhällä Hengellä. "

 

Apostolien Teot 1:5 "Sillä Johannes kastoi vedellä, mutta teidät kastetaan Pyhällä Hengellä, ei kauan näitten päivien jälkeen."

 

Kun tarkastellaan edellä jakeissa, me selvästi ymmärtää, että ei ole mitään eroa termiä "kasteen Pyhällä Hengellä ja Tulella" jota käytetään Matteuksen 3:11 ja Luukkaan 3:16, ja termi "Pyhän Hengen kasteen" jota käytetään Markuksen 1:8, Johanneksen 1:33 ja Apostolien Teot 1:5.

 

Haluaisin kiinnittää huomionne siihen, mikä aiheuttaa sekaannusta. Jos tarkastelet tarkkaan lainattuja kohtia, huomaat yllättäen, että niissä ei ole mitään mainintaa tulenkasteesta. Raamattu puhuu Pyhän Hengen ja tulen kasteesta. Mutta missään ei mainita ilmaisua "tulenkaste".

 

Yhteenvetona voidaan todeta, että Pyhän Hengen ja tulen kasteesta tai yksinkertaisesti Pyhän Hengen kasteesta puhuminen on sama asia. Näiden kahden välillä ei ole eroa. Jotkut väärät opettajat yrittävät selittää tulenkastetta, jopa niin pitkälle, että he selittävät, milloin ihminen saa tämän kasteen ja mistä tietää, että on saanut sen. Pakene kaikkia näitä niin kutsuttuja pastoreita, jotka yrittävät kastaa sinut tulella tai jotka lupaavat sinulle tulenkasteen. Muistakaa, että he ovat saatanan agentteja. Jumala ei ole luvannut kenellekään ihmiselle maan päällä mitään tulenkasteeksi kutsuttua kastetta.

 

On myös joitakin demonien oppeja, joissa selitetään, että Pyhän Hengen kaste ja tulenkaste ovat kaksi eri kastetta. Toinen (Pyhän Hengen kaste) on tarkoitettu Jumalan lapsille, ja toinen (tulenkaste) on helvetin tuli niille, jotka eivät tottele Jumalaa. Tämä saa teidät ymmärtämään, että saatanan agentit ovat päättäneet johtaa Jumalan lapset harhaan. He ovat luoneet saatanallisia oppeja, joilla ei ole mitään tekemistä Jeesuksen Kristuksen Terveen Opin kanssa.

 

2.2- Kuka kastaa Pyhällä Hengellä?

 

Raamattu opettaa meille, että ainoastaan Herra Jeesus Kristus kastaa Pyhällä Hengellä. Hän tekee sen niin kuin tahtoo, mutta kaikki riippuu kunkin ihmisen sydämen asenteesta.

 

2.3- Missä voidaan kastaa Pyhällä Hengellä?

 

Koska Jeesus Kristus itse kastaa Pyhällä Hengellä, hän ei tarvitse siihen erityistä paikkaa. Niin kauan kuin Pyhän Hengen kastetta haluavan sydän on halukas, Herra voi kastaa hänet missä tahansa. Ihminen voidaan siis kastaa Pyhään Henkeen kirkossa, rukoustilaisuudessa, kastevedessä, omassa huoneessa rukoillessaan jne.

 

2.4- Kenet voi kastaa Pyhällä Hengellä?

 

Luukkaan 11:13 opettaa meille, että jokainen, jolla on halukas sydän Jumalan edessä, voidaan kastaa Pyhällä Hengellä. "Jos siis te, jotka olette pahoja, osaatte antaa lapsillenne hyviä lahjoja, kuinka paljoa ennemmin taivaallinen Isä antaa Pyhän Hengen niille, jotka sitä häneltä anovat!"

 

2.5- Milloin voi tulla kastetuksi Pyhällä Hengellä?

 

Kun mietiskelemme kohtia Matteuksen 3:11, Markuksen 1:8 ja Apostolien Teot 1:5, jotka jo noteerataan, voimme päätellä, että Pyhän Hengen kasteen tapahtuu sen jälkeen veden kasteen. Mutta Apostolien Teot 10: 44-47 näemme joukon veljiä, joilla oli etuoikeus tulla kastetuksi Pyhässä Hengessä ennen veden kasteen.

 

Apostolien Teot 10:44-47 "44Kun Pietari vielä näitä puhui, tuli Pyhä Henki kaikkien päälle, jotka puheen kuulivat. 45Ja kaikki ne uskovaiset, jotka olivat ympärileikatut ja olivat tulleet Pietarin mukana, hämmästyivät sitä, että Pyhän Hengen lahja vuodatettiin pakanoihinkin, 46sillä he kuulivat heidän puhuvan kielillä ja ylistävän Jumalaa. Silloin Pietari vastasi: 47Ei kaiketi kukaan voi kieltää kastamasta vedellä näitä, jotka ovat saaneet Pyhän Hengen niinkuin mekin?" Tämä saa meidät ymmärtämään, että Herra, joka tuntee sydämet, voi jopa kastaa osan Lapsistaan Pyhällä Hengellä ennen kastetta vedellä.

 

Mutta haluaisin varoittaa teitä valheellisista käytännöistä, joita kohtaamme saatanallisissa ja turmiollisissa lahkoissa tänään. Monissa näistä saatanallisista seurakunnista, joita virheellisesti kutsutaan helluntaikirkoiksi, velhot jakavat niin kutsutun kasteen "pyhässä hengessä". He opettavat uskollisia noituudelle opettamalla heitä puhumaan Saatanan kieliä. Ja kun nämä ihmiset pannaan alulle ja alkavat puhua näitä Saatanan kieliä, heille kerrotaan, että heidät kastetaan "pyhästä hengestä". Siksi tapaamme tuhansia karkaistu ihmisiä tänään, jotka puhuvat kielillä, ja jotka uskovat, että heidät kastetaan Pyhässä Hengessä, kun yksikään niistä ei koskaan kastettu vedessä.

 

Muista rakkaani, että mitä Jumala teki Corneliusin ja veljien kohdalla Apostolien teoksissa 10:44-47, Hän voi silti tehdä sen tänään. Emme siksi voi olla yllättyneitä nähdessämme joitakin Jumalan lapsia, joilla on tämä etuoikeus saada kastettu Pyhällä Hengellä ennen vesikastetta. Mutta nämä eivät ole kovin yleisiä tapa uksia. Ja niille, jotka saavat Pyhän Hengen kasteen ilman, että heidät on kastettu veteen, kun se on saanut Pyhän Hengen todellisen kasteen, heidät Jumalan Henki heitä kehottaa heitä etsimään nopeasti veden kasteen.

 

Joten jos tapaat ihmisiä, jotka väittävät olevansa kastettu Pyhällä Hengellä, ja jotka puhuvat kielillä, ja jotka kaikki tällä kertaa ole koskaan kastettu vedessä, ja jotka uskovat että he ovat pelastettuja, kertoa heille, että se on saatana, joka käyttää niitä, ja ei Jumala. Kerro heille, että se on demonit, jotka puhuvat niiden kautta, ei Pyhä Henki. Ja jos tapaat ihmisiä, jotka puhuvat kielillä, mutta jotka kieltäytyvät kaste vettä, vain tietää, että ne ovat demonit.

 

2.6- Pitäisikö jokainen Jumalan todellinen lapsi
kastaa Pyhällä Hengellä?

 

Voit vastata tähän kysymykseen, meidän on tutkittava, lisäksi kohtia jo mainittu, nimittäin Matteuksen 3:11, Markuksen 1:8, Luukkaan 3:16, Johanneksen 1:33, Luukkaan 11:13 Apostolien teot 1:5, muita kohtia, kuten Markuksen 16:17, Apostolien teot 2:38, ja Apostolien teot 15:8.

 

Markuksen 16:17 "Ja nämä merkit seuraavat niitä, jotka uskovat: minun nimessäni he ajavat ulos riivaajia, puhuvat uusilla kielillä."

 

Apostolien Teot 2:38 "Niin Pietari sanoi heille: 'Tehkää parannus ja ottakoon kukin teistä kasteen Jeesuksen Kristuksen nimeen syntienne anteeksisaamiseksi, niin te saatte Pyhän Hengen lahjan.'"

 

Nämä kohdat osoittavat, että Jumalan lupaus Pyhän Hengen kasteesta on tarkoitettu kaikille Hänen Lapsilleen, ei vain muutamalle. Sisään Markuksen 16:17, lupaus puhua uusia kieliä tehdään kaikille, jotka uskovat Jeesukseen, ei muutamaan. Apostolien teot 15:8 kertoo meille, että "Ja Jumala, sydänten tuntija, todisti heidän puolestansa, antaen heille Pyhän Hengen samoinkuin meillekin". Jos Jumala antaa Pyhän Hengen kasteen kaikille, jotka pyytävät Häntä, mukaan lukien ne, jotka eivät kuulu Häneen, se ei ole hänen todelliset lapsensa, että Hän ei anna sitä. Muistakaa siis, että jokaisen todellisen Jumalan lapsen on kastettava Pyhällä Hengellä ja puhuttava kielillä.

 

2.7- Kuinka saada Pyhän Hengen kaste?

 

Kohdat Apostolien teoksista 2:1-4 alla ja jo mainituista Apostolien Teot 10:44 osoittavat meille, että voimme saada Pyhän Hengen kasteen ilman ihmisen väliintuloa.

 

Apostolien Teot 2:1-4 "1Ja kun helluntaipäivä oli tullut, olivat he kaikki yhdessä koolla. 2Ja tuli yhtäkkiä humaus taivaasta, niinkuin olisi käynyt väkevä tuulispää, ja täytti koko huoneen, jossa he istuivat. 3Ja he näkivät ikäänkuin tulisia kieliä, jotka jakaantuivat ja asettuivat heidän itsekunkin päälle. 4Ja he tulivat kaikki Pyhällä Hengellä täytetyiksi ja alkoivat puhua muilla kielillä, sen mukaan mitä Henki heille puhuttavaksi antoi."

 

Apostolien Teot 8:14-17 ja 19:6, osoittavat meille, että tämä sama kaste voidaan saada käsien asettamisella.

 

Apostolien Teot 8:14-17 "14Mutta kun apostolit, jotka olivat Jerusalemissa, kuulivat, että Samaria oli ottanut vastaan Jumalan sanan, lähettivät he heidän tykönsä Pietarin ja Johanneksen. 15Ja tultuaan sinne nämä rukoilivat heidän edestänsä, että he saisivat Pyhän Hengen; 16sillä hän ei ollut vielä tullut yhteenkään heistä, vaan he olivat ainoastaan kastetut Herran Jeesuksen nimeen. 17Silloin he panivat kätensä heidän päällensä, ja he saivat Pyhän Hengen."

 

Apostolien Teot 19:6 "Ja kun Paavali pani kätensä heidän päälleen, tuli heidän päällensä Pyhä Henki, ja he puhuivat kielillä ja ennustivat." Kaikki riippuu pääasiassa kunkin sydämen valmiudesta.

 

2.8- Onko ero Pyhän Hengen saamisen
ja Pyhällä Hengellä kastamisen välillä?

 

On syytä muistaa, että on eri asia saada Pyhä Henki kuin tulla kastetuksi Pyhällä Hengellä. Joka kerta, kun ihminen kutsuu Jeesuksen Kristuksen elämäänsä rehellisellä sydämellä, Herra tulee välittömästi Pyhän Henkensä kautta pysymään hänessä. Siksi tällä henkilöllä on Pyhä Henki, mutta sitä ei vielä ole kastettu Pyhässä Hengessä.

 

Apolloksen tapaus Apostolien Teot 18:24-25 vahvistaa tämän: "24Ja Efesoon saapui eräs juutalainen, nimeltä Apollos, syntyisin Aleksandriasta, puhetaitoinen mies ja väkevä raamatuissa. 25Tälle oli opetettu Herran tie, ja hän puhui palavana hengessä ja opetti tarkoin Jeesuksesta, mutta tunsi ainoastaan Johanneksen kasteen."

 

Me näemme, että hän opetti tarkasti Jumalan sanaa, vaikka hän tiesi vain Johanneksen kasteen, eli hänet kastettiin vain vedessä. Hän ei ollut vielä kastettu Pyhässä Hengessä. Jos hän voisi opettaa tarkasti Jumalan sanaa, tämä osoittaa meille, että se oli pyhä henki hänessä, joka oli tekemässä tätä työtä. Hänellä oli jo Pyhä Henki, mutta häntä ei ollut vielä kastettu Pyhällä Hengellä.

 

Jotkut tietämättömiä ihmiset sanovat, että se oli päivä helluntai, että opetuslapset olivat Pyhä Henki. Älkää tehkö tätä virhettä. Opetuslapset kastettiin Pyhältä Hengeltä Helluntain päivänä (Apostolien Teot 2:1-4), mutta heillä oli jo Pyhä Henki. Heillä oli Pyhä Henki, kun Herra puhalsi heitä. Tämän näemme Johanneksen 20:19-23. "...tämän sanottuaan hän puhalsi heidän päällensä ja sanoi heille: 'Ottakaa Pyhä Henki'..."

 

2.9- Miksi Pyhän Hengen kaste?

 

Olemme juuri nähneet tapauksessa apolloksen, Apostolien Teot 18:24-25, että jopa ilman kastetaan Pyhällä Hengellä, todellinen Jumalan lapsi voi täysin ymmärtää Jumalan sanaa, ja jopa opettaa. Mutta hän on edelleen rajallinen. Jos Pyhän Hengen kaste ei olisi välttämätön henkiselle elämällemme, - Jumala ei olisi luvannut meille. Herra tietää, että ilman tätä kastetta meillä ei ole Pyhän Hengen voimaa, joka auttaa meitä kohtaamaan erilaiset taistelut, jotka odottavat meitä matkan varrella. Herra tietää myös, että ilman voimaa, jonka saamme Pyhän Hengen kasteen kautta, emme pysty vastustamaan paholaista. Tämä on myös, miksi Herra suositteli opetuslapsilleen, Apostolien Teot 1:4-5, ei jätä Jerusalemista, vaan odottaisi ensin Pyhän Hengen voimaa. Siksi Aquilas ja Priscilla, Apostolien Teot 18:26, ottivat Apollosin mukaansa-paljastaakseen hänelle tarkemmin Jumalan tien.

 

Opetuslapset noudattivat Herran suosituksia. He odottivat ensin Pyhän Hengen voimaa ennen kuin aloittivat ministeriön. Helluntailaisen päivän jälkeen Pyhän Hengen kasteen vaikutus opetuslapsiin tuli hyvin näkyväksi. He olivat täynnä valtaa, kiihkoa, voitelua, viisautta, älykkyyttä, ja rohkeutta Herran palvelemiseen. Apostoleista, jotka vapisivat jokaisen uhan edessä, oli tullut täysin muuttuneita miehiä, jotka olivat pukeutuneet Pyhän Hengen voimaan. Tietäkää siis, rakkaat, että ette voi palvella Jumalaa ilman Pyhän Hengen voimaa. Älä siis lankea ansoihin, jotka demonit asettavat sinulle, jotka yrittävät opettaa sinulle päinvastaista. Tämän Opetuksen lopussa annan teille joitakin arvostelukyky elementtejä, jotka auttavat teitä tunnistamaan nämä helvetin agentit.

 

2.10- Onko Pyhän Hengen kaste todiste pelastuksesta?

 

Muista, että kuten kaikki hengelliset lahjat, Pyhän Hengen kaste ei ole todiste pelastuksesta. Toisin sanoen Pyhän Hengen kaste ei ole merkki pelastumisesta. Jumala antaa hengellisiä lahjoja ihmisille, koska Hän haluaa, ei välttämättä siksi, että ihmiset rakastavat Häntä. Siksi et saa koskaan antaa henkisten kykyjen vietellä sinua. Voit saada monia hengellisiä lahjoja, ja mene helvettiin.

 

Jos Jumala antoi hengellisiä lahjoja miehille, koska he rakas tavat häntä, hengellisen lahjan hallussapito merkitsisi sitä, että hän, joka on hänen hallussaan, pelastuu. Mutta Jumala antaa hengellisiä lahjoja miehille pikemminkin siksi, että hän rakastaa miehiä. Ja jokainen tekee hengellisiä lahjoja saanut Jumalalta, mitä hän haluaa. Jotkut käyttävät hengellisiä lahjoja he ovat saaneet Jumalalta ylistää Jumalaa, ja toiset käyttävät heidän pilkata Jumalaa. Juuri tämä oikeuttaa miesten ylimielisyyden tänään. He käyttävät älykkyyttä, jonka Jumala on heille antanut, vertaillaan itseään Jumalaan. He tekevät ihmisiä ja kasveja laboratorioissa; he yrittävät tehdä muita planeettoja asuttava; he tekevät kehittyneitä aseita, joilla he voivat taistella Jumalaa, kun sen aika tulee; jne.

 

Siksi on vain niitä, jotka pelkäävät Jumalaa, jotka elävät Jumalalle ja Jeesuksen Kristuksen Terveen Opin mukaisesti ja jotka käyttävät Jumalan heille antamia hengellisiä lahjoja ainoan Vapahtajan Jeesuksen Kristuksen kunniaksi, pelastuvat. Olkoon kaikille selvää, että Pyhän Hengen kaste ei ole todiste siitä, että yksi pelastuu.

 

2.11- Onko Pyhään Henkeen kastaminen todiste siitä,
että kuulumme Jumalaan?

 

EI. Kaikki ne, jotka näyttävät olevan Pyhään Henkeen kastettuja, eivät ole Jumalan siemeniä. Tietäkää hyvin, että niin paljon kuin Jumalan todelliset lapset, Jumalan siemenet, saavat Jeesukselta Kristukselta Pyhän Hengen kasteen, niin paljon Jumalan väärät lapset voivat myös saada tämän kasteen, kun Jumala jakaa sen. Pyhällä Hengellä kastaminen tai itsensä uskominen Pyhällä Hengellä kastetuksi ei tee ihmisestä Jumalan siementä. Älä siis lankea siihen ansaan, että uskoisit tai kutsuisit kaikkia niitä, jotka on ilmeisesti kastettu Pyhällä Hengellä, Jumalan todellisiksi lapsiksi. Pyhän Hengen kaste ei siis ole todiste siitä, että ihminen on Jumalan siemen.

 

2.12- Onko kielilläpuhuminen Pyhän Hengen kasteen merkki?

 

Kun otetaan huomioon kielillä puhumisen tärkeys ja se, että siitä on tullut toinen ase, jota saatanan agentit käyttävät piinatakseen tietämättömiä ja huonosti vahvistuneita kristittyjä uskossa, olen huomannut, että on parempi kohdella sitä erikseen, täydellisellä ja yksityiskohtaisella tavalla, vastaamalla kaikkiin kysymyksiin, joita kristityt ovat tottuneet kysymään itseltään.

 

3- Puhua Kielillä

 

Kristitty, joka ei puhua kielillä, on henkisesti rajallinen kristitty, se on kristitty, joka ei voi johtaa todellista hengellistä sodankäyntiä. Saatanan rakastaa tällaisia kristittyjä, sillä he eivät edusta suurta vaaraa hänen leirille.

 

Nämä ovat kysymyksiä, joita kristityt säännöllisesti kysyvät kielillä puhumisesta:

 

- Mitä on kielillä puhuminen?

- Mikä on kielten monimuotoisuuden lahja?

- Voidaanko kastaa Pyhällä Hengellä puhumatta kielillä?

- Pitääkö meidän opettaa puhuminen kielellä?

- Voimmeko ymmärtää puhuttua kieltä?

- Onko meidän välttämättä ymmärrettävä puhuttua kieltä?

- Paraneeko kielilläpuhuminen ajan myötä?

- Voiko Jumalan lapsen kielillä puhuminen lakata?

 

- Voiko ihminen puhua kielillä vapaaehtoisesti?

- Mitä hyötyä kielillä puhumisesta on?

- Miten voimme harjoitella kielillä puhumista seurakunnassa?

- Tekeekö kielillä puhuminen puhujasta todellisen Jumalan lapsen?

- Onko väärennettyjä "puhuvia kieliä"?

- Miten tunnistaa väärä "puhuminen kielillä"?

 

3.1- Mitä on kielillä puhuminen?

 

Sen puhuminen kielillä on erinomainen taisteluväline, jonka Herra Jeesus on antanut Lastensa käyttöön. Se on erittäin hyödyllinen lahja sekä hengelliselle sodankäynnille, esirukoukselle, henkilökohtaiselle hengelliselle rakentamiselle että kirkon hengelliselle rakentamiselle. Lupaus tästä kallisarvoisesta lahjasta annettiin meille jakeessa Markuksen 16:15-18 "15Ja hän sanoi heille: "Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille. 16Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu; mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen. 17Ja nämä merkit seuraavat niitä, jotka uskovat: minun nimessäni he ajavat ulos riivaajia, puhuvat uusilla kielillä, 18nostavat käsin käärmeitä, ja jos he juovat jotakin kuolettavaa, ei se heitä vahingoita; he panevat kätensä sairasten päälle, ja ne tulevat terveiksi."

 

Me opimme tästä kohdasta selvästi, että Herra on luvannut puhua kielillä kaikille, jotka uskovat hänen nimeensä, eikä vain muutamaan ihmiseen. Tämän perusteella meidän ei tarvitse enää kysyä itseltämme, pitäisikö jokaisen Jumalan lapsen puhua kielillä. Älä lankea väärien opettajien ansaan, - jotka opettavat, että kielenkäyttö ei ole kaikille uskoville. He eivät ymmärrä Jumalan sanaa, he vääntävät 1Korinttilaisille 12:30 joka jossa sanotaan: "...Eiväthän kaikki puhu kielillä? ..." tukemaan heidän virheitään. Tiedä, että 1Korinttolaisille 12:10 ja 12:28 Jumala puhuu meille kielten monimuotoisuuden lahjasta, jolla ei ole mitään tekemistä kielillä puhumisen lupauksen kanssa, jonka Herra on antanut kaikille niille, jotka uskovat Häneen, Markuksen kirjassa 16:17.

 

3.2- Mikä on kielten monimuotoisuuden lahja?

 

Kielten moninaisuuden hengellinen lahja on hengellinen lahja, joka antaa sen saajalle kyvyn puhua eri kieliä. Tämä hengellinen lahja on yksi niistä, jotka Herra jakaa jokaiselle erityisesti niin kuin Hän tahtoo. Nämä lahjat eroavat niistä, jotka herra myöntää kaikille Lapsilleen erotuksetta. Älä lankea ansaan sekoittaa kielen puhumisen lahja kielten monimuotoisuuden lahjaan. Katsotaanpa huolellisesti alla olevia kohtia:

 

1Korinttilaisille 12:4-11 "4Armolahjat ovat moninaiset, mutta Henki on sama; 5ja seurakuntavirat ovat moninaiset, mutta Herra on sama; 6ja voimavaikutukset ovat moninaiset, mutta Jumala, joka kaikki kaikissa vaikuttaa, on sama. 7Mutta kullekin annetaan Hengen ilmoitus yhteiseksi hyödyksi. 8Niinpä saa Hengen kautta toinen viisauden sanat, toinen tiedon sanat saman Hengen vaikutuksesta; 9toinen saa uskon samassa Hengessä, toinen taas terveeksitekemisen lahjat siinä yhdessä Hengessä; 10toinen lahjan tehdä voimallisia tekoja; toinen profetoimisen lahjan, toinen lahjan arvostella henkiä; toinen eri kielillä puhumisen lahjan, toinen taas lahjan selittää kieliä. 11Mutta kaiken tämän vaikuttaa yksi ja sama Henki, jakaen kullekin erikseen, niinkuin tahtoo."

 

1Korinttilaisille 12:27-30 "27Mutta te olette Kristuksen ruumis ja kukin osaltanne hänen jäseniänsä. 28Niinpä Jumala asetti seurakuntaan ensiksi muutamia apostoleiksi, toisia profeetoiksi, kolmansia opettajiksi, sitten hän antoi voimallisia tekoja, sitten armolahjoja parantaa tauteja, avustaa, hallita, puhua eri kielillä. 29Eivät suinkaan kaikki ole apostoleja? Eivät kaikki profeettoja? Eivät kaikki opettajia? Eiväthän kaikki tee voimallisia tekoja? 30Eihän kaikilla ole parantamisen armolahjoja? Eiväthän kaikki puhu kielillä? Eiväthän kaikki kykene niitä selittämään?"

 

Joten ymmärtää hyvin, että jos Jumala ei ole tehnyt meistä kaikki apostolit, jos hän ei tehnyt meistä kaikkia profeettoja tai opettajia, jos hän ei ole tehnyt meistä kaikkia ihmisiä, jotka tekevät ihmeitä, Se ei ole myöskään tehnyt meistä kaikkia ihmisiä, joilla on kielen monimuotoisuutta. Olkoon tämä lopulta selväksi kaikille Jumalan lapsille, jotka joutuvat demonien ansoja, jotka opettavat, että kielellä puhuminen ei ole kaikille Jumalan lapsille. Puhuminen kielillä on todellakin kaikille Jumalan lapsille. Vain muutamalle veljelle on varattu kielten moninaisuus.

 

3.3- Voidaanko kastaa Pyhällä Hengellä puhumatta kielillä?

 

Vastaus on ei. Olemme nähneet tutkimalla Markuksen 16:17, että lupaus puhua uusia kieliä on kaikille, jotka uskovat Jeesukseen Kristukseen, poikkeuksetta. Apostolien teot 2:4 osoittaa, että kaikki olivat täynnä Pyhää Henkeä ja alkoivat puhua muilla kielillä. Apostolien teot 10:44-46 vahvistavat tämän opetuksen. Se johtuu kielillä puhumisen että ympärileikatut uskolliset tiesivät, että pakanat kastettiin Pyhällä Hengellä. Apostolien teot 19:6 vahvistaa myös sen. Apostolien teot 8:16-17 vahvistavat saman opetuksen. Kuinka veljet tiesivät, että samarialaiset eivät kastettu Pyhällä Hengellä? Koska he eivät nähneet tätä merkkiä, joka osoittaa, että joku on kastettu Pyhällä Hengellä, toisin sanoen Puhua kielillä. Kun Pietari ja Johannes laskivat kätensä samarialaisten päälle, he saivat Pyhän Hengen. Ja mistä veljet tiesivät, että samarialaiset oli lopulta kastettu Pyhällä Hengellä? Koska he näkivät merkin. Kielellä puhuminen on siis näkyvä merkki siitä, että joku kastetaan Pyhällä Hengellä.

 

3.4- Pitääkö meidän opettaa puhuminen kielellä?

 

Erityisesti ei! Älä kuulu tähän ansaan. Kielissä puhumista ei opeta, eikä sitä voi oppia. Se vastaanotetaan suoraan Herralta. Varoitan teitä noituus käytännöistä. Monissa helluntailaisissa ja karismaattisissa saatanallisissa lahkoissa demonipastorit perehdyttävät ihmisiä noituuteen. He jakavat, tahdon mukaan, mitä he kutsuvat "pyhän hengen" kasteeksi, ja he opettavat ihmisiä puhumaan kielillä. Jotkut pyytää ihmisiä avaamaan suunsa ja toista halleluja, halleluja, halleluja useita kertoja, pysähtymättä, ja siitä tulee heidän "puhua kielillä". Toiset kertovat ihmisille avata suunsa ja sanovat AAA BBB CCC jne ja nopeuttaa vauhtia tai sanoa ABC useita kertoja, CBA: n jälkeen, myös useita kertoja, nopeuttamalla vauhtia, ja kaikki tämä päätyy tulossa, mitä he kutsuvat "puhuminen kieli". Tietää, että tämä käytäntö on aloittamista noituus. Nämä noituuden käytännöt ovat Saatanan inspiroimia.

 

Veljekset kysyivät minulta useaan otteeseen, miksi joissakin ryhmissä puhutaan samaa kieltä. Vastaus on yksinkertainen. Jos ne kaikki on otettu käyttöön samaan Sorcery, ei ole ihme, että ne kaikki käytännössä sitä samalla tavalla.

 

Te kaikki Jumalan lapset, tutkikaa nyt, kuinka olette vastaanottaneet kielillä puhumisenne. Jos olet ollut uhreja tahansa näistä iljettävissä käytäntöjä, tietää, sinut on esitelty noituudelle. Se ei ole Pyhä Henki, että olet saanut, se on paha henkiä. Kieli, jota puhut, ei ole Jumalasta. Sinun täytyy tehdä parannus ja pyytää Herraa vapauttamaan teidät niistä epäpuhtaista hengistä, jotka käyttävät sinua. Rukoilkaa sitten ja pyydä Herraa kastamaan teidät Pyhällä Hengellään ja antamaan sinulle kielen, joka tulee Häneltä.

 

3.5- Voimmeko ymmärtää puhuttua kieltä?

 

Vastaus on kyllä. Herra, kun hän haluaa, voi antaa ihmisille mahdollisuuden kuulla, mitä sanomme kielillä. Tätä me näemme Apostolien teoksissa 2:1-11 "1Ja kun helluntaipäivä oli tullut, olivat he kaikki yhdessä koolla. 2Ja tuli yhtäkkiä humaus taivaasta, niinkuin olisi käynyt väkevä tuulispää, ja täytti koko huoneen, jossa he istuivat. 3Ja he näkivät ikäänkuin tulisia kieliä, jotka jakaantuivat ja asettuivat heidän itsekunkin päälle. 4Ja he tulivat kaikki Pyhällä Hengellä täytetyiksi ja alkoivat puhua muilla kielillä, sen mukaan mitä Henki heille puhuttavaksi antoi. 5Ja Jerusalemissa asui juutalaisia, jumalaapelkääväisiä miehiä, kaikkinaisista kansoista, mitä taivaan alla on. 6Ja kun tämä ääni kuului, niin kokoontui paljon kansaa; ja he tulivat ymmälle, sillä kukin kuuli heidän puhuvan hänen omaa kieltänsä. 7Ja he hämmästyivät ja ihmettelivät sanoen: "Katso, eivätkö nämä kaikki, jotka puhuvat, ole galilealaisia? 8Kuinka me sitten kuulemme kukin sen maan kieltä, jossa olemme syntyneet? ..."

 

Juuri täällä Jeesus täytti ensimmäistä kertaa tämän lupauksen puhua kielillä. Kun veljet oli kastettu Pyhän Hengen kanssa, kaikki puhuivat kielillä sen mukaan, mitä Henki antoi heille ilmaistakseen itseään. Tuodakseen esiin kirkkautensa Jerusalemissa olleen väkijoukon keskellä Herra oli sallinut tuhansien ihmisten, jotka olivat siellä tällä hetkellä, kuulla opetuslasten puhumia kieliä. Ja tämä johti lähes kolmen tuhannen sielun kääntymiseen sinä päivänä. Tämä ei tarkoita sitä, että aina kun puhumme kielillä, ihmisten täytyy kuulla.

 

3.6- Onko meidän välttämättä ymmärrettävä puhuttua kieltä?

 

Vastaus on Ei. Kun puhumme kielillä, emme ymmärrä, mitä sanomme, eikä kukaan ymmärrä, mitä sanomme, ellei Herra salli sitä, kuten edellä siteeratussa Apostolien teot 2:1-11:n tapauksessa. 1Korinttilaisille 14:2 kertoo meille: "Sillä kielillä puhuva ei puhu ihmisille, vaan Jumalalle; ei häntä näet kukaan ymmärrä, sillä hän puhuu salaisuuksia hengessä." Siksi Herra pyytää meitä rukoilemaan tulkinnan lahjaa. 1Korinttilaisille 14:13 sanoo: "Sentähden rukoilkoon se, joka kielillä puhuu, että hän taitaisi selittää."

 

3.7- Paraneeko kielilläpuhuminen ajan myötä?

 

Monet veljet kysyvät, onko kielillä puhuminen muuttumassa. Toisin sanoen, kun puhumme kielillä, onko se sama sana, joka meidän on sanottava joka kerta, vai "paraneeko" puhumisemme ajan myötä?

 

Sen puhuminen kielillä on todella puhumista muilla kielillä sellaisina kuin sinä sen ymmärrät. 1Korinttilaisille 14:10 sanoo: "Maailmassa on, kuka tietää, kuinka monta eri kieltä, mutta ei ainoatakaan, jonka äänet eivät ole ymmärrettävissä." Kielet, joita puhumme, vaikka emme kuule niitä, ovat ymmärrettäviä kieliä, toisin sanoen kieliä, joita voidaan kuulla. Jos nämä ovat totta kieliä, niin meidän "hallitseminen" näiden kielten tehdään, kun käytämme niitä. 1Korinttilaisille 14:18 sanoo: "Minä kiitän Jumalaa, että puhun kielillä enemmän kuin teistä kukaan."

 

3.8- Voiko Jumalan lapsen kielillä puhuminen lakata?

 

Ei. Raamattu opettaa meille, että Jumala ei tee parannusta lahjoistaan. Jos se on Jumala, joka antoi sinulle lahjan puhua kielillä, hän ei ota sitä pois.

 

3.9- Voiko ihminen puhua kielillä vapaaehtoisesti?

 

Monet ovat niitä, jotka ihmettelevät väärän opin takia, voiko joku vapaaehtoisesti puhua kielillä vai pitääkö puhua vain Hengen kehotuksesta. Tiedä, että jos kielillä puhuminen on hengellinen lahja, jonka Jumala on meille antanut, voimme käyttää sitä milloin haluamme..

 

3.10- Mitä hyötyä kielillä puhumisesta on?

 

3.10.1- Esirukouksen lahja

 

Kielillä puhuminen on suurenmoinen lahja, jonka Jumala on antanut meille. Vuonna 1Tessalonikalaisille 5:17, Raamattu pyytää meitä rukoilemaan lakkaamatta. Kuinka kukaan voi rukoilla lakkaamatta, jos hän voi rukoilla vain älykkyyden avulla?

 

Efesolaisille 6:18 sanoo: "Ja tehkää tämä kaikella rukouksella ja anomisella, rukoillen joka aika Hengessä ja sitä varten valvoen kaikessa kestäväisyydessä ja anomisessa kaikkien pyhien puolesta." Miten kristitty hän laittaa tämän opetuksen käytännössä, jos hän ei puhu kielillä? Millainen esirukouksen Jumalan lapsen hän voi tehdä, jos hän voi rukoilla kielillä?

 

Lukekaa yhdessä 1Korinttilaisille 14:14-15 "14Sillä jos minä rukoilen kielillä puhuen, niin minun henkeni kyllä rukoilee, mutta ymmärrykseni on hedelmätön. 15Kuinka siis on? Minun on rukoiltava hengelläni, mutta minun on rukoiltava myöskin ymmärrykselläni; minun on veisattava kiitosta hengelläni, mutta minun on veisattava myöskin ymmärrykselläni." Jumala itse pyytää meitä rukoilemaan kielillä ja jopa laulamaan kielillä. Kuinka hän voi pyytää meitä tekemään sellaisia asioita, jos meidän ei pitäisi puhua kielillä? Ymmärtäkää jälleen kerran rakas, että jokaisen todellisen Jumalan lapsen on puhuttava kielellä.

 

3.10.2- Hengellinen lahja henkilökohtaisen rakennelmisen

 

1Korinttilaisille 14:4 kertoo meille: "Kielillä puhuva rakentaa itseään,..." Tämä tarkoittaa, että kielellä puhuminen on erinomainen lahja henkilökohtaiselle edifioinnille, jonka Jumala on meille antanut. Kuinka voit halveksia tällaista tärkeää lahjaa omalle edistyksellenne?

 

3.10.3- Hengellinen lahja Kirkon edistykselle

 

Kielellä puhuminen on myös kirkon edistyksen lahja. Aina kun kieltä tulkitaan, koko kirkko saa arvostusta. 1Korinttilaisille 14:4-5 "... Mutta profetoiva rakentaa seurakuntaa. ... Sillä profetoiva on suurempi kuin kielillä puhuva, ellei tämä samalla selitä, niin että seurakunta siitä rakentuu."

 

Ei ole turhaa, että apostolit ovat aina varmistaneet, että kaikki Jumalan lapset kastetaan Pyhässä Hengessä. Apostolien Teot 8:14-17 "14Mutta kun apostolit, jotka olivat Jerusalemissa, kuulivat, että Samaria oli ottanut vastaan Jumalan sanan, lähettivät he heidän tykönsä Pietarin ja Johanneksen. 15Ja tultuaan sinne nämä rukoilivat heidän edestänsä, että he saisivat Pyhän Hengen; 16sillä hän ei ollut vielä tullut yhteenkään heistä, vaan he olivat ainoastaan kastetut Herran Jeesuksen nimeen. 17Silloin he panivat kätensä heidän päällensä, ja he saivat Pyhän Hengen."

 

Apostolien teoksissa 19:1-6, Paavali tapaa kristittyjen ryhmän. Ensimmäinen kysymys, jonka hän kysyy heiltä, on se, onko he jo kastettu Pyhällä Hengellä. Miksi Paavali tekee siitä ensisijaisen? oska hän tietää, että todellinen Jumalan lapsi ei voi toimia ilman tätä ihanaa Jumalan lahja.

 

3.11- Miten voimme harjoitella kielillä puhumista seurakunnassa?

 

1Korinttilaisille 14:23 "Jos nyt koko seurakunta kokoontuisi yhteen ja kaikki siellä puhuisivat kielillä ja sinne tulisi opetuksesta tai uskosta osattomia, eivätkö he sanoisi teidän olevan järjiltänne?"

 

Kun vierailet kokouksissa tänään, näet jonkun, jolla on mikrofoni kädessä sanovan: "Nyt kaikki seisovat. Rukoilkaamme yhdessä kielillä." Ja heti kun signaali on annettu, näet ne sekoittumaan kokoonpanossa, jokainen huutaa kieltä ja johtaja puolellaan huutamassa kieltä mikrofonissa; ja sinusta tuntuu, että olet keskusmarkkinoilla. Mikä hulluus! Ja jos heitä kutsutaan hulluiksi, jotkut sanoisivat kuten tavallista, että heidät loukattiin. Kuitenkin me vain kutsumme heidät nimen mukaan, hullut ihmiset.

 

Mitä Raamattu sanoo? 1Korinttilaisille 14:26-27: "26Kuinka siis on, veljet? Kun tulette yhteen, on jokaisella jotakin annettavaa: millä on virsi, millä opetus, millä ilmestys, mikä puhuu kielillä, mikä selittää; kaikki tapahtukoon rakennukseksi. 27Jos kielillä puhutaan, niin puhukoon kullakin kertaa vain kaksi tai enintään kolme, ja yksi kerrallaan, ja yksi selittäköön."

 

Kristityt ovat niin sokeita tänään. He tekevät vasta päinvastaista kuin mitä Jumala on pyytänyt. Koska he eivät enää Tarkista Raamattua itse, he seuraavat silmät kiinni, sokeat johtajat, jotka johtavat heitä. Siksi he kaikki ovat tänään reiässä. Rukoukseni on, että näiden opetusten jälkeen-pääset pois kuopasta, jossa jo olet. Herra tulee pian, ja Saatana on jo vetänyt teidät kaikki väärien oppien ansaan. Rakastettu: Palatkaa Terveeseen Oppiin!

 

Ne muutamat kerrat, jolloin sinun on löydettävä itsesi puhumasta kaikki kielillä samaan aikaan, ovat joko silloin, kun olet hengellisen sodankäynnin hetkellä tai kun rukoilet Pyhän Hengen kastetta. Jos esimerkiksi on uusia veljiä, jotka ovat hyväksyneet Herran ja jotka on juuri kastettu veteen, sinun täytyy rukoilla heidän kanssaan Pyhän Hengen kasteelle. Tällaisissa tilanteissa saatat löytää itsesi puhumaan yhdellä kielellä samanaikaisesti. Mutta kaiken täytyy olla Pyhän Hengen johtamaa, eikä ihmisen pyynnöstä. Jumalan todellisten lasten palvonnassa kahden tai useamman veljen ei pitäisi puhua kielillä samaan aikaan.

 

3.12- Tekeekö kielillä puhuminen puhujasta todellisen
Jumalan lapsen?

 

Vastaus on EI. Kukaan ei ole todellinen Jumalan lapsi vain siksi, että hän puhuu kielillä, eikä kenestäkään tule todellista Jumalan lasta puhumalla kielillä. Tietäkää hyvin, että Jumalan lapset puhuvat kielillä, ja myös saatanan lapset puhuvat kielillä. Kielilläpuhumista ei siis saa koskaan käyttää minkäänlaisena erottelukyvyn elementtinä, jonka avulla voidaan yrittää tunnistaa todelliset Jumalan lapset.

 

3.13- Onko väärennettyjä puhuvia kieliä?

 

Rakkaat ystävät, haluan huomauttaa teille, että on olemassa vääriä kielillä puhumista, toisin sanoen kielipuheita, jotka tulevat saatanasta. Kuten olen jo selittänyt edellä, kielillä puhuminen ei ole merkki, joka todistaa, että ihminen on pelastunut tai että hän on Jumalan lapsi. Saatanan edustajat puhuvat kielillä, ja joskus he puhuvat jopa enemmän kuin todelliset Jumalan lapset. Jumalan Lasten on rukoiltava, jotta he kykenisivät erottamaan nämä saatanan kielillä puhumista.

 

3.14- Miten tunnistaa väärä puhuminen kielillä?

 

Noudattamalla tiukasti Herran ohjeita voit tunnistaa Saatanan kielet. Ymmärrätte nyt, miksi herra vaatii järjestystä kotiinsa. 1Korinttilaisille 14:26-33 sanoo: "26Kuinka siis on, veljet? Kun tulette yhteen, ... 27Jos kielillä puhutaan, niin puhukoon kullakin kertaa vain kaksi tai enintään kolme, ja yksi kerrallaan, ja yksi selittäköön; 28mutta jos ei ole selittäjää, niin olkoot vaiti seurakunnassa ja puhukoot itselleen ja Jumalalle. ... 30mutta jos joku toinen siinä istuva saa ilmestyksen, vaietkoon ensimmäinen. 31Sillä te saatatte kaikki profetoida, toinen toisenne jälkeen, että kaikki saisivat opetusta ja kaikki kehoitusta. ... 33sillä ei Jumala ole epäjärjestyksen, vaan rauhan Jumala. ..."

 

Mallit kokoonpanoja ja kultteja, että olet tänään ovat malleja, jotka saatanan on mestari. Hän ylpeilee siitä 100%. Sekasorrossa ja kurittomuudessa saatana hallitsee. Jos Herra antaa meille armon tutkia saatanan teoksia kokouksissa, palaamme tähän aiheeseen, ja puhumme yksityiskohtaisesti.

 

Yhteenvetona voi todeta, että Pyhän Hengen kaste ja kielillä puhuminen eivät ole erotettavissa toisistaan. En haluaisi lopettaa tätä Opetusta antamatta teille joitakin elementtejä erottelukykyä varten.

 

4- Arvostelukyky Elementit

 

4.1- Pyhän Hengen niin kutsutut kastamattomat kristityt

 

Tietäkää, että Pyhän Hengen kaste ei anna kenellekään Jumalan todellisen lapsen arvonimeä. Väitetään, että Pyhällä Hengellä kastettu henkilö ei välttämättä ole todellinen Jumalan lapsi, kun taas kristitty ei ole kastettu Pyhällä Hengellä, vaikka hän tuntee opetuksen Pyhällä Hengellä kasteesta ja siitä huolimatta, että Jumalan palvelijat ovat Hän on jo rukoillut hänen puolestaan useaan otteeseen, on merkki siitä, että tämä väitetty Jumalan lapsi ei olisi todellinen Jumalan lapsi.

 

4.2- Niin kutsutut kristityt, jotka eivät puhu kielillä.

 

Tiedä, että kielillä puhuminen ei todista mitään; Pikemminkin se, että ei puhu kielillä, todistaa jotain. Tämä tarkoittaa sitä, että kielillä puhuva henkilö ei välttämättä ole Todellinen Jumalan lapsi, kun taas kristitty, joka ei puhu kielillä, vaikka hän tietää kielillä puhumista koskevan opetuksen ja huolimatta siitä, että Jumalan palvelijat ovat jo rukoilleet hänen puolestaan useaan otteeseen, ei olisi Jumalasta.

 

4.3- Niin kutsutut kristityt, jotka välttelevät Pyhän Hengen kastetta.

 

Jos tapaatte niin sanottuja kristittyjä, joita ei ole kastettu Pyhään Henkeen ja jotka pakenevat Pyhän Hengen kasteen rukousistuntoja, tietäkää, että he ovat demoneita. Monet näistä eksyttäjistä antavat vaikutelman, että he etsivät Pyhän Hengen kastetta, mutta aina kun järjestetään rukoushetkiä Pyhän Hengen kasteen saamiseksi, he kiertävät rukouksen juonittelulla ja teeskentelevät, että he ovat jääneet pois näistä rukoushetkistä olosuhteiden epäonnisen yhdistelmän vuoksi. On jopa joitakin, jotka ovat läsnä Pyhän Hengen kasteen rukoushetkissä ja jotka heti kun rukouksesta tulee intensiivistä ja kuumaa, he juoksevat pois. Nämä ovat pelottavia velhoja, joilla on missio Jumalan lasten keskuudessa. Todellinen Jumalan lapsi ei pakene Pyhää Henkeä, eikä hän tunne oloaan mukavaksi ilman Pyhää Henkeä ja Pyhän Hengen voitelua.

 

4.4- Niin kutsutut kristityt, jotka taistelevat
Pyhän Hengen kastetta vastaan.

 

Joskus kun alat rukoilla Pyhän Hengen kasteen puolesta, jotkut ihmiset tuntevat olonsa epämukavaksi ja ovat valmiita juoksemaan pois, jos heille annetaan siihen tilaisuus. Kun ne eivät juokse karkuun, se johtuu yksinkertaisesti siitä, että ne ovat jumissa. Rukoushetken jälkeen he ovat yleensä vihaisia ja yrittävät epätoivoisesti löytää jonkin herjauksen tai jumalanpilkan oikeuttamaan asenteensa.

 

Jotkut valittavat, että heitä kehotettiin avaamaan suunsa ennen kielillä puhumista, ikään kuin yleensä pitäisi puhua suljetulla suulla. Kun nämä saatanan asiamiehet eivät löydä todellisia syytöksiä Jumalaa ja Jumalan Lapsia vastaan, he keksivät niitä. Saatanan kansalta ei koskaan puutu syytöksiä meitä vastaan. Muistakaa, että tällaiset ihmiset ovat saatanan agentteja, joilla on missio Jumalan Lasten keskuudessa.

 

Sinulla on myös joitain, jotka sanovat olevansa pöyristyneitä nähdessään Jumalan lasten johtavan hengellistä sodankäyntiä puhumalla kielillä. He osoittavat olevansa hyvin kiihtyneitä, häiriintyneitä ja antavat vaikutelman, etteivät he tiedä, että kielillä puhuminen on raamatullista. Tunnistatte joitakin näistä saatanan agenteista. Kun järjestätte hengellisen sodankäynnin hetkiä, he eivät kestä sitä. Jumalan tulen läsnäolo hengellisen sodankäynnin rukoustilaisuuksissa horjuttaa heitä vakavasti. Nämä ihmiset ovat saatanan agentteja, joilla on missio Jumalan kansan keskuudessa. Nämä demonit eivät yleensä kestä kirkossa kovin kauan. Ne hylkäävät kirkon vain lyhyen ajan kuluttua, joskus keksimällä vääriä syitä, joskus ilman syitä. Sinun on siirryttävä pois tällaisista demoneista, jos et halua viilentää itseäsi hengellisesti vaelluksellasi Jumalan kanssa. Muista, että jokainen todellinen Jumalan lapsi tuntee olonsa mukavaksi Jumalan läsnä ollessa.

 

4.5- Niin kutsutut Jumalan palvelijat,
jotka kieltävät Pyhän Hengen kaste

 

Jos tapaat niin kutsuttuja pastoreita tai Jumalan palvelijoita, jotka kieltävät ja torjuvat Pyhän Hengen kasteen, tiedä, että he ovat saatanan agentteja. Ja heitä on nykyään kirkossa hyvin paljon. Heidän joukossaan on niitä, jotka sanovat, että Pyhän Hengen kaste koski vain ensimmäisiä opetuslapsia. Älkää siis langetko näiden demonien ansaan, jotka sanovat teille, ettemme tarvitse Pyhän Hengen kastetta.

 

4.6- Niin kutsutut Jumalan palvelijat,
jotka kieltävät kielillä puhumisen.

 

Tapaat myös muita niin sanottuja Jumalan palvelijoita, jotka kertovat olevansa kastettuja Pyhällä Hengellä, mutta jotka kieltävät kielilläpuhumisen. Tietäkää, että nämä ovat demoneita pimeyden maailmasta, jotka kääntävät teidät pois Jumalan tieltä. Mene pois heidän luotaan.

 

4.7- Niin kutsutut Jumalan palvelijat, jotka eivät puhu kielillä.

 

Tähän te tunnistatte demonit: Jos tapaatte pastoreita tai muita Niin kutsuttuja Jumalan palvelijoita, jotka eivät puhu kielillä ja jotka vastustavat Pyhän Hengen kastetta, tietäkää, että he ovat demoneja. Korostin sanaa "ja", koska voimme tavata pastoreita, jotka eivät puhu kielellä, vain siksi, että he eivät edes tiedä, että kielellä puhuminen on olemassa. Kuten tänään sokeuden ja hämmennyksen aikana, jokainen voi tulla pastoriksi, löydät jopa pakanat, jotka on jo nimitetty pastorit. Tässä tapauksessa he eivät välttämättä ole demoneja, vaan vain pakanoita, joiden pitäisi hyväksyä Jeesus Kristus ja ottaa uudelleen heidän kasteensa vedestä ja luopua väärän otsikon heille annettiin.

 

Mutta jos sen sijaan olet törmännyt ns Jumalan palvelijat, jotka eivät puhu kielillä, ja jotka tietävät, että kielillä puhuminen on olemassa, ja jotka vastustavat kielillä puhumista; tietävät olevansa demoneja. Yleensä Jumalan lasten pettämiseksi nämä demonit sanovat, että helluntaina, kun opetuslapset puhuivat kielillä, heidän ympärillään olevat ihmiset kuulivat heidät; tapa sanoa, että jos puhutaan kielillä, on välttämätöntä, että kaikki ympärillä olevat kuulevat, toisin sanoen ymmärrä. Tämä on todellinen saatanallinen päättely, demoninen viettely, joka estää Jumalan lapsia, niin etteivät he käytä tätä taistelu lahjaa, jonka Herra on antanut heille. Nämä demonit eivät tiedä, että se ei ole vain Apostolien teoksissa 2, että veljekset puhui kielillä. Apostolien teoksissa 10:44-46 veljet puhuivat kielillä. Apostolien teoksissa 19:6 veljet puhuivat myös kielillä.Onko ihmiset heidän ympärillään kuullut niitä? Rakkaat, pakene vietteljiä!

 

5- Johtopäätös

 

Rakkaani, kuten olen huomauttanut teille edellä, ette voi palvella Jumalaa ilman Pyhän Hengen voimaa. Haluan myös herättää mielenne hengelliseen sodankäyntiin. Olitpa taistelussa tai nukkumassa, tiedä, että Saatana taistelee sinua aktiivisesti. Sinun täytyy herätä unesta ja aloittaa taistelu. Kun rukoilet kielillä, nämä ovat suuria nuolia, että pää vihollisen leiriin. Älkää siis pidättäytykö rukoilemasta kielillä. Kun vietät yhden päivän ilman rukoilemista kielillä, jätät kentän avoimeksi Saatanalle ja hänen edustajilleen. Mitä enemmän rukoilet kielillä, sitä hengellisesti vahvempi olet ja mitä enemmän voitat paljon voittoa Jumalan kansalle. Älä siis ole yllättynyt siitä, että demoni-pastorit riistävät teiltä tämän aseen, kertoa, että puhuminen kielellä ei ole enää olemassa.

 

Suosittelen, että johtajat varmistavat, että he käyttävät päivittäin tarpeeksi aikaa esirukoukseen kielillä ja että kaikki uskolliset tekevät samoin. Älä rajoita itseäsi. Niin kauan kuin Herra antaa sinulle voimaa, rukoile. En halua suositella vähimmäisaikaa, koska heti kun suositellaan vähimmäisaikaa, veljekset rajoittuvat aina tähän minimiin aina, silloinkin, kun ne voi tehdä enemmän.

 

Te Jumalan lapsia, jotka viettävät aikaa televisiovastaanottimien takana, muuntakaa se aika, jonka te tuhlaatte, aikaa esirukouksen ja näet tuloksen. Halleluja!

 

Armo olkoon kaikkien kanssa, jotka rakastavat meidän Herraamme Jeesusta Kristusta - katoamattomuudessa.

 

Kutsu

 

Rakkaat veljet ja sisaret,

 

Jos olet paennut vääriä kirkkoja ja haluat tietää, mitä sinun pitäisi tehdä, tässä on kaksi sinulle tarjottua ratkaisua:

 

1- Katso, onko ympärilläsi muita Jumalan lapsia, jotka pelkäävät Jumalaa ja haluavat elää Terveen Opin mukaan. Jos löydät sellaisia, liity niihin rohkeasti.

 

2- Jos et löydä yhtään ja haluat liittyä joukkoomme, ovemme ovat avoinna sinulle. Ainoa asia, jota pyydämme sinua tekemään, on lukea ensin kaikki Herran meille antamat opetukset, jotka ovat Verkkosivuillamme www.mcreveil.org, vakuuttaaksemme sinut siitä, että ne ovat Raamatun mukaisia. Jos pidät niitä raamatullisina ja olet valmis alistumaan Jeesukselle Kristukselle ja elämään Hänen sanansa vaatimusten mukaan, toivotamme sinut tervetulleeksi.

 

Herran Jeesuksen armo olkoon teidän kanssanne.

 

Lähde ja yhteystiedot:

Verkkosivusto: https://www.mcreveil.org
Sähköposti: mail@mcreveil.org

Klikkaa tästä ladataksesi tämän Kirjan PDF-muodossa