Varoitukset

 

Tämä Kirja on ilmainen, eikä se voi millään tavalla olla kaupankäynnin lähde.

 

Voit vapaasti kopioida tämän Kirjan saarnaamista, jakelua tai Evankeliointia varten Sosiaalisessa Verkostossa edellyttäen, että sen sisältöä ei muuteta tai muuteta millään tavalla ja että mcreveil.org sivusto mainitaan lähteenä.

 

Voi teitä, saatanan agentit, jotka olette ahneita ja jotka yritätte markkinoida näitä opetuksia ja todistuksia!

 

Voi teitä, saatanan pojat, jotka nautitte näiden opetusten ja todistusten julkaisemisesta Sosiaalisissa Verkostoissa piilottaen samalla Verkkosivuston www.mcreveil.org osoitteen tai väärentämällä niiden sisältöä!

 

Tietäkää, että voitte paeta ihmisten vanhurskautta, mutta ette varmasti välty Jumalan tuomiolta.

 

Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon? Matteuksen 23:33

 

Hyvät Lukijat,

 

Tätä Kirjaa päivitetään säännöllisesti. Suosittelemme, että menet ja lataat ajantasaisen version verkkosivustolta www.mcreveil.org.

 

Haluamme huomauttaa, että tämä Opetus on kirjoitettu Englanniksi ja Ranskaksi. Ja jotta se olisi mahdollisimman monen ihmisen saatavilla, käänsimme sen muille kielille tietokoneohjelmistolla.

 

Jos huomaat virheitä kielellesi käännetyssä tekstissä, älä epäröi ilmoittaa siitä meille, jotta voimme korjata ne. Ja jos haluat kunnioittaa Jumalaa ja edistää Jumalan työtä kääntämällä Opetukset omalle kielellesi, ota rohkeasti yhteyttä.

 

Mukavia Lukuhetkiä!

 

VEDEN KASTEEN

(Päivitetty 05 06 2024)

 

1- Johdanto

 

Rakkaat Herrassa, ja kaikki teistä, jotka luette tätä opetusta, rauha olla teidän kanssanne! Siunaan Herraa, meidän Jumalaamme, Mestarimme ja Herramme Jeesuksen Kristuksen Isää, joka uskollisuudessaan antaa minulle armon antaa teille tämän opetuksen vesikasteesta, jota Raamattu kutsuu myös Johanneksen kasteeksi tai parannuksen kasteeksi.

 

Johanneksenkirjan 1 luvussa, ssä Raamattu opettaa meille, että kaikki ihmiset ovat Jumalan olentoja, mutta että kaikki eivät ole Jumalan lapsia. Raamattu opettaa meille myös, että jokaisen ihmisen on vapaaehtoisesti päätettävä tulla Jumalan lapseksi. Ja ehtona jumalan lapseksi tulemiselle Raamatun mukaan on ottaa Jeesus Kristus Vastaan Herrana ja henkilökohtaisena Pelastajana ja uskoa Hänen nimeensä. Tätä me luemme Johanneksen 1:12-13 "12Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä, 13jotka eivät ole syntyneet verestä eikä lihan tahdosta eikä miehen tahdosta, vaan Jumalasta." Jumalan lapseksi tulemisen edellytys on siis kaikkien saavutettavissa. Silloin jokainen ihminen voi halutessaan siirtyä Jumalan yksinkertaisen luodun asemasta Jumalan lapsen asemaan. Hänen tarvitsee vain ottaa Jeesus Kristus vastaan Herrana ja henkilökohtaisena Pelastajana.

 

Ja saadakseen Jeesuksen Kristuksen Herraksi ja henkilökohtaiseksi Vapahtajaksi Raamatun mukaan, on uskottava Häneen ja kastettava. Markuksen 16:16 sanoo: "Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu; mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen." Veden kasteen on siis läheisesti yhteydessä pelastukseen; ja sen merkityksen vuoksi pidimme parhaana tutkia sitä mahdollisimman täydellä tavalla ja vastata kaikkiin kysymyksiin, joita kysytte itseltäsi hyvin usein.

 

2- Mikä on Veden kasteen?

 

2.1- Pelastus

 

Ennen kuin määrittelemme, mitä vesi kaste on, puhutaan hieman pelastuksesta. Raamattu opettaa meille, että luodessa Jumala varoitti ihmistä siitä, että tottelemattomuus johtaisi hänet kuolemaan. Ensimmäinen Mooseksen 2:16-17 "16Ja Herra Jumala käski ihmistä sanoen: Syö vapaasti kaikista muista paratiisin puista, 17mutta hyvän- ja pahantiedon puusta älä syö, sillä sinä päivänä, jona sinä siitä syöt, pitää sinun kuolemalla kuoleman. Saatana, joka oli jo menettänyt Jumalan kirkkauden, koska hänen ylpeys ja kapina, oli mustasukkainen nähdä mies hyötyä tästä Jumalan kunniaksi. Ja saatana, joka tiesi, ettei Jumala siedä syntiä, tiesi myös, että hänelle riittää, että hän johdattaa ihmisen syntiin, jotta Jumala puolestaan hylkäisi ihmisen ja hän menettäisi etuoikeutetun paikkansa Jumalan edessä. Hän asetti ansan ihmiselle ja johti hänet ovelasti syntiin. Ja synti avasi oven kuolemalle ihmisen elämässä. Roomalaisille 5:12 "Sentähden, niinkuin yhden ihmisen kautta synti tuli maailmaan, ja synnin kautta kuolema, niin kuolema on tullut kaikkien ihmisten osaksi, koska kaikki ovat syntiä tehneet."

 

Raamattu opettaa meille, että Jumala, koska hän rakastaa ihmistä, päätti olla hylkäämättä ihmistä antamatta hänelle mahdollisuutta tehdä parannus. Siksi hän antoi ihmiselle mahdollisuuden saada syntinsä anteeksi, jotta hän voisi lähestyä Jumalaa. Koska Jumalan silmissä vain veri voi pyyhkiä syntejä, Jumala salli ihmisen tehdä eläinuhreja (Kolmas Mooseksen 4), jotta näiden eläinten veri peittäisi hänen syntinsä. Tämä on mitä ihminen on harjoiteltu aikaisemmin, mitä Jumala on kutsunut Vanhan Liiton. Heprealaisille 9:22 "Niin puhdistetaan lain mukaan miltei kaikki verellä, ja ilman verenvuodatusta ei tapahdu anteeksiantamista."

 

Ilmaistakseen rakkautensa miehelle, jonka Hän oli päättänyt tehdä kuvakseen, Jumala päätti jälleen tehdä pelastuksesta helpommin lähestyttävän ihmiselle sallimalla yhden ikuisen uhrauksen korvatakseen ne monet erilaiset uhraukset, jotka ihmisen oli tehtävä sen mukaan, minkä tyyppisen synnin hän teki, ja että hänen oli uudistuttava joka kerta. Saavuttaaksemme tämän lopullisen ratkaisun, Jumala on löytänyt sen parempi muuttaa hänen oma poikansa, hänen ainoa poikansa, osaksi uhrata. Hän päätti tehdä ainoasta pojastaan atoning karitsan. Siksi hän lähetti Jeesuksen Kristuksen kuolemaan ihmisten syntien vuoksi, jotta siitä tulisi uhri kaikkien ihmisten kaikista synneistä.

 

Heprealaisille 9:11-14 "11Mutta kun Kristus tuli tulevaisen hyvän ylimmäiseksi papiksi, niin hän suuremman ja täydellisemmän majan kautta, joka ei ole käsillä tehty, se on: joka ei ole tätä luomakuntaa, 12meni, ei kauristen ja vasikkain veren kautta, vaan oman verensä kautta kerta kaikkiaan kaikkeinpyhimpään ja sai aikaan iankaikkisen lunastuksen. 13Sillä jos kauristen ja härkäin veri ja hiehon tuhka, saastaisten päälle vihmottuna, pyhittää lihanpuhtauteen, 14kuinka paljoa enemmän on Kristuksen veri, hänen, joka iankaikkisen Hengen kautta uhrasi itsensä viattomana Jumalalle, puhdistava meidän omantuntomme kuolleista teoista palvelemaan elävää Jumalaa!"

 

Ilmestys 5:9 "Ja he veisasivat uutta virttä, sanoen: Sinä olet arvollinen ottamaan kirjan ja avaamaan sen sinetit, sillä sinä olet tullut teurastetuksi ja olet verelläsi ostanut Jumalalle ihmiset kaikista sukukunnista ja kielistä ja kansoista ja kansanheimoista".

 

Siitä lähtien kun, ihminen lähestyy Jumalaa, hänen ei tarvitse enää tehdä uhrauksia; Hänen täytyy vain hyväksyä se uhri, jonka Jumala on jo antanut. Tätä uhrausta kutsutaan Jeesukseksi Kristukseksi. Joten todellisuudessa kenenkään ei pitäisi mennä Helvettiin syntiä varten, koska uhraus ihmisten syntien puolesta on jo tehty. Johanneksen 19:30 sanoo: "Kun nyt Jeesus oli ottanut hapanviinin, sanoi hän: 'Se on täytetty', ..." Uhrin kautta Jeesuksen Kristuksen, Jumalan Karitsa, mies ei enää pidetä syntisenä Jumalan edessä. Kristus kuoli ristillä kaikkien ihmisten kaikkien syntien kanssa. Jokainen, joka löytää itsensä Helvetistä, ei löydä itseään siellä, koska hän on tehnyt syntiä, mutta koska hän hylkäsi Jumalan pelastussuunnitelmansa elämässään, koska hän kieltäytyi uhrauksesta, jonka Jumala antoi hänelle synneilleen. Ihmisen pelastus ei riipu syntien lukumäärästä, eikä siitä millaisia syntejä hän tekee. Ihmisen pelastus riippuu yksinomaan Jeesuksen Kristuksen uhrauksesta.

 

Jumalan silmissä, Hän, joka on tehnyt yhden synti ei ole erilainen kuin se, joka on tehnyt tuhat. Ja se, joka on syyllistynyt vain yhteen valheen, ei ole erilainen kuin se, joka on pikemminkin syyllistynyt ryöstöön tai murhaan. Jokainen synti ansaitsee kuoleman. Siksi, se on ihminen hänen tietämättömyissään, joka uskoo, että on olemassa pieniä syntejä, joilla ei ole todellisia seura uksia Jumalan edessä, ja suuria syntejä. Se on virhe. Yksi synti, pieni ihmisen silmissä tai ei, riittää johtamaan ihmistä Helvettiin. Roomalaisille 6:23 "Sillä synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme."

 

Siksi ihmisen pelastus ei ole riippuvainen siitä, kuinka monta syntiä ihminen sitoutuu, eikä siitä, millaisia syntejä hän tekee, eikä tämän synnin luonteesta. Jokainen synti, "suuri" tai "pieni", joka on poistettava, tarvitsee verta. Tämä tarkoittaa sitä, että jos teet synnin ja haluat nähdä tämän synnin anteeksi ja pyyhkiä mukaan Jumalalta, tarvitset verta. Ja ainoa veri, joka voi poistaa synnit, on Jeesuksen Kristuksen veri, jonka Jumala on uhrannut syntien anteeksiannosta. Sinä ymmärrät, miksi jokaisen ihmisen pelastus riippuu yksinomaan Jeesuksesta Kristuksesta, ei toisesta ihmisestä tai toisesta Jumalasta tai edes mistään perinteestä. Apostolien Teot 4:12 sanoo: "Eikä ole pelastusta yhdessäkään toisessa; sillä ei ole Taivaan alla muuta nimeä ihmisille annettu, jossa meidän pitäisi pelastuman."

 

Lukuun ottamatta Jeesusta Kristusta, kukaan muu ei kuollut pelastaakseen miehiä synneistään. Ei ollut edes mahdollista, että joku kuolisi pelastamaan ihmisiä synneistään, koska vain mies, joka ei ole koskaan tehnyt syntiä, voisi pelastaa miehiä. Ja kuten te itse tiedätte, jokainen mies, joka on syntynyt miehestä ja naisesta, on jo syntynyt synnissä, eikä sellaisenaan enää voi väittää, että hän pelastaa ketään syntiä. Muista siis hyvin, rakkaat ystävät, että pelastuksella ei ole mitään tekemistä uskontojen kanssa, että pelastuksella ei ole mitään tekemistä perinteiden kanssa, ja että pelastuksella ei ole mitään tekemistä miesten tapojen kanssa. Pelastus on Jumalan vapaa lahja kaikille, jotka hyväksyvät Jeesuksen Kristuksen veren uhrin, ainoan veren, joka puhdistaa ja poistaa synnit.

 

Olitpa itsesi määrittelemään kristityksi, muslimiksi, katoliseksi tai buddhalaiseksi tai ateistiksi tai animistiksi; tiedä, että mikään uskonto ei pelasta; kukaan muu Jeesuksen Kristuksen ulkopuolella oleva ihminen ei pelasta; mikään filosofia ei säästä; mikään perinne ei säästä; mikään esi-ikä ei tallenna. Ainoastaan Jeesus Kristus antoi elämänsä pelastaa ihmiskunnan. Johanneksen 3:16 "Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä."

 

Kirkkoon kuuluminen tai ei, ei ole tärkeää, koska kukaan kirkko ei voi pelastaa. Papin, pastorin tai muun jumalan palvelijan perheessä oleminen ei ole väliä, koska kukaan ei voi pelastaa, eikä yksikään ihmissuhde voi pelastaa. Enemmän tai vähemmän harhaanjohtavalla otsikolla, joka meillä on yhteiskunnassa, ei ole merkitystä ennen Jumalan tuomiota. Älyllinen taso, joka on enemmän tai vähemmän kunnioittavaa, ei ole mitään vaikutusta tuomion päivänä. Jeesus Kristus on ja pysyä ainoa paratiisin ovi. Johanneksen 10:9 sanoo: "Minä olen ovi; jos joku minun kauttani menee sisälle, niin hän pelastuu, ja hän on käyvä sisälle ja käyvä ulos ja löytävä laitumen." Johanneksen 14:6 sanoo: "Jeesus sanoi hänelle: Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani."

 

Miksi Jeesus Kristus eikä joku muu? Koska Jeesus Kristus yksin uhrasi itsensä ihmiskunnan syntien tähden. Mikään muu ihminen, olkoon se profeetta, kuoli meidän syntimme tähden; eikä kukaan nainen, edes Jeesuksen äiti, kuollut syntiemme tähden. 1Timoteukselle 2:5-6 sanoo: "5Sillä yksi on Jumala, yksi myös välimies Jumalan ja ihmisten välillä, ihminen Kristus Jeesus, 6joka antoi itsensä lunnaiksi kaikkien edestä, ...".

 

Kaikkien näiden tietämättömien katolilaisten, jotka uskovat, olevansa kastettu ja jopa vahvistettu, on ymmärrettävä nyt, etteivät he ole koskaan tienneet todellista Vapahtajaa Jeesusta Kristusta. Jos kuolema yllättää heidät, he laskeutuvat suoraan Helvettiin. Heidän on parempi katua, kun vielä on aikaa. Jos he päättävät olla itsepäisiä ja pysyä tässä kauhistuttavassa lahkossa, he Helvetissä ymmärtävät, että vahvistuksen oppi, ensimmäisen ehtoollisen oppi ja toisen ehtoollisen oppi olivat paholaista.

 

Kuten luemme Johanneksen 1:12-13, Jumala jätti jokaiselle valinnan tulla Jumalan poikaksi. Kukaan ei ole poistettu pelastuksesta, eikä kukaan ole velvollinen hyväksymään pelastusta, jonka Jumala antaa ilmaiseksi. Jokaisen on hyväksyttävä tämä vapaasti, vapaaehtoisesti ja tietoisesti. On kuitenkin tärkeää muistaa, että vain Jumalan lapset pääsevät taivaaseen. Ja Taivas, kuten Helvetti, on ikuinen. Kaikki ei siis pääty kuoleman jälkeen, kuten jotkut luulevat. Itse asiassa todellinen elämä alkaa vasta kuoleman jälkeen, ikuinen elämä.

 

Raamattu kertoo meille Heprealaisille 9:27 "… ihmisille on määrätty, että heidän kerran on kuoleminen, mutta senjälkeen tulee tuomio." Tämän tuomion jälkeen tulee erottelu: Jotkut viettävät iankaikkisuutensa Jumalan kanssa, täydellisessä onnellisuudessa, ja toiset viettävät ikuisuudensa tuleen. Matteuksen 25:31-41, 46 "31Mutta kun Ihmisen Poika tulee kirkkaudessaan ja kaikki enkelit hänen kanssaan, silloin hän istuu kirkkautensa valtaistuimelle. 32Ja hänen eteensä kootaan kaikki kansat, ja hän erottaa toiset toisista, niinkuin paimen erottaa lampaat vuohista. 33Ja hän asettaa lampaat oikealle puolelleen, mutta vuohet vasemmalle. 34Silloin Kuningas sanoo oikealla puolellaan oleville: Tulkaa, minun Isäni siunatut, ja omistakaa se valtakunta, joka on ollut teille valmistettuna maailman perustamisesta asti. ... 41Sitten hän myös sanoo vasemmalla puolellaan oleville: Menkää pois minun tyköäni, te kirotut, siihen iankaikkiseen tuleen, joka on valmistettu perkeleelle ja hänen enkeleillensä. ... 46Ja nämä menevät pois iankaikkiseen rangaistukseen, mutta vanhurskaat iankaikkiseen elämään." Se on valinta, jonka teet tällä maailma, joka määrittää paikan, jossa vietät iankaikkisuuttasi.

 

Jumala kertoo meille Johanneksen 3:18 "... Joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen." Ja Markuksen 16:16 luemme: "... Mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen." Niinpä kaikki ne, jotka eivät usko Jeesukseen Kristukseen, tuomitaan! Siinä ei ole mitään tekemistä hyvien tai huonojen asioiden kanssa, joita olisit tehnyt maan päällä. Siinä ei ole mitään tekemistä hyvien töiden kanssa. Siinä ei ole mitään tekemistä uskonnon kanssa. Siinä ei ole mitään tekemistä alkuperäsi kanssa, sillä ei ole mitään tekemistä tullin kanssa, eikä sillä ole mitään tekemistä ihosi värin kanssa. Vain se tosiasia, ettei usko Jeesukseen, tuomitsee sinut, vaikka olet maailman anteliain mies.

 

2.2- Uusi Syntymä

 

Nyt kun pelastuksen käsite on hyvin selitetty, yritetään nähdä, miten ihmisen pitäisi mennä siihen, jotta voidaan pelastaa. Mitä Raamattu sanoo? Markuksen 16:16 sanoo: "Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu. ..." Tästä seuraa, että, että pelastua, sinun täytyy uskoa ja mennä kasteelle. Tämä yksi kohta osoittaa meille, että Jumala yhdisti kasteen pelastukseen, tekemällä kasteesta edellytyksen, joka täytetään pääsemiseksi taivaaseen. Johanneksen 3:1-5 sanoo: "... Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: joka ei synny uudesti, ylhäältä, se ei voi nähdä Jumalan valtakuntaa. 4Nikodeemus sanoi hänelle: Kuinka voi ihminen vanhana syntyä? Eihän hän voi jälleen mennä äitinsä kohtuun ja syntyä? 5Jeesus vastasi: Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: jos joku ei synny vedestä ja Hengestä, ei hän voi päästä sisälle Jumalan valtakuntaan." Kun juuri luimme, kukaan ei pääse taivaaseen syntymättä vedestä ja hengestä.

 

2.2.1- Mitä Tarkoittaa olla syntynyt Vedestä ja Hengestä?

 

Kun uskomme Jeesukseen ja kastetaan veteen, olemme syntyneet vedestä. Vastineeksi Herra antaa meille Pyhän Hengen, joka on pelastuksen lupa, ja Pyhän Hengen läsnäolo tekee meistä ihmisestä, joka on syntynyt Hengestä. Tästä meistä tulee Jumalan Hengen asuttu paikka: Siksi Raamattu sanoo, että olemme Pyhän Hengen temppeli. Siitä hetkestä lähtien me lähdemme sellaisen henkilön asemasta, joka syntyi vain lihasta sellaisen henkilön asemaan joka, sen lisäksi että syntynyt lihasta, on syntynyt myös vedestä ja hengestä. Meillä on siis tullut uudestisyntynyt ihminen.

 

2.2.2- Miksi kaste vedessä on välttämätöntä?

 

Saatat ihmetellä, miksi se on ehdottoman välttämätöntä mennä kasteelle veteen, Jumalan valtakuntaan pääsemiseksi. Yksinkertaisin vastaus on: Jumala halusi sen olevan näin. Tiedä hyvin, sinä ihminen, ettette ole siellä haastamaan Jumalaa, sinä olet siellä tottelemaan Häntä. Jumala on ennen kaikkea sinun Luojasi, ei yksinkertainen persoonallisuus, johon voit vapaasti haastaa. Jumala hänen suvereniteettiinsa on siis päättänyt tehdä vesi kasteen, että Raamattu myös kutsuu kaste parannuksen, osa pelastuksen. Jos kaste on tuoda meidät parannukseen, ja ilman katumusta, kukaan ei voi pelastua, ymmärrämme, miksi se on ehdottoman välttämätöntä kastaa veteen, jotta pelastua, sille, joka haluaa pelastua.

 

2.3- Tunnistaminen Kristuksen kuoleman ja ylösnousemuksen kanssa

 

Raamattu tuo esille myös veden kasteen tunnistamisen Jeesuksen Kristuksen kuoleman ja ylösnousemuksen kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että kun me kastetaan, me kuolemme suhteessa edelliseen elämään, jotta voimme elää tästä lähtien vain Jeesuksen Kristuksen puolesta. Itse asiassa, kun olemme upotetaan kasteen veteen, meitä haudataan Kristuksen kanssa, ja kun me tulemme ulos vedestä, olemme ylösnousseet Hänen kanssaan. Tämä on mitä luemme seuraavat kohdat:

 

Roomalaisille 6:3-4 "3Vai ettekö tiedä, että me kaikki, jotka olemme kastetut Kristukseen Jeesukseen, olemme hänen kuolemaansa kastetut? 4Niin olemme siis yhdessä hänen kanssaan haudatut kasteen kautta kuolemaan, että niinkuin Kristus herätettiin kuolleista Isän kirkkauden kautta, samoin pitää meidänkin uudessa elämässä vaeltaman."

 

Kolossalaisille 2:12 "Ollen haudattuina hänen kanssaan kasteessa, jossa te myös hänen kanssaan olette herätetyt uskon kautta, jonka vaikuttaa Jumala, joka herätti hänet kuolleista."

 

Kolossalaisille 3:1-3 "1Jos te siis olette herätetyt Kristuksen kanssa, niin etsikää sitä, mikä on ylhäällä, jossa Kristus on, istuen Jumalan oikealla puolella. 2Olkoon mielenne siihen, mikä ylhäällä on, älköön siihen, mikä on maan päällä. 3Sillä te olette kuolleet, ja teidän elämänne on kätkettynä Kristuksen kanssa Jumalassa."

 

Yhteenvetona voidaan todeta, kastettava on kuolla syntiin nähden, tulla uudeksi olennoksi. 2Korinttilaisille 5:17 "Siis, jos joku on Kristuksessa, niin hän on uusi luomus; se, mikä on vanhaa, on kadonnut, katso, uusi on sijaan tullut."

 

2.4- Sitoutuminen elää elämää Jeesuksen Kristuksen

 

Niiden teistä, jotka haluavat tulla kastetuiksi, on tärkeää, että ymmärrätte, että vesikaste ei ole vain sitoutuminen, vaan se on myös vala luopua vanhasta elämästä. Kasteena oleminen tarkoittaa uudestisyntymistä. Kun sinut kastetaan, sitoudut aloittamaan uuden elämän Kristuksen mallin mukaan, eli kävelemään niin kuin Kristus käveli. 1Johanneksen 2:6 "Joka sanoo hänessä pysyvänsä, on velvollinen vaeltamaan, niinkuin hän vaelsi." Vesikaste on siis vala totella Jumalaa ja elää Hänelle Kristuksessa Jeesuksessa.

 

3- Veden Kaste, Johanneksen Kaste ja Parannuksen Kaste

 

Onko eroa vesikasteen, veden kaste, Johanneksen kaste ja parannuksen kaste? Ehdottomasti ei! Jumalan sanan mukaisesti ei ole eroa termien "veden kasteen", "parannuksen kasteella" ja "Johanneksen kaste". Kaikki tarkoittavat samaa asiaa.

 

3.1- Miksi termi Veden Kasteen?

 

Yksinkertaisesti siksi, että tämä kaste tapahtuu vedessä vastakohtana Pyhän Hengen kasteena, joka tehdään Pyhässä Hengessä.

 

3.2- Miksi termi Johanneksen Kaste?

 

Juuri siksi, että Jean oli lähetetty tekemään tämän kasteen. Vesi kasteen ministeriö luotettiin Johannekselle Jumalalla. Siksi häntä kutsutaan Jean-Baptisteeksi. Samoin kuin me kutsumme veden kastetta, Johanneksen kastetta, samalla tavoin voimme kutsua Pyhän Hengen kastetta, Jeesuksen kastetta, koska se on Jeesus, joka kastaa Pyhällä Hengellä.

 

3.3- Miksi termi Katumuksen Kaste?

 

Yksinkertaisesti siksi, että tämä kaste johtaa ihmisen parannukseen, kuten Johannes Kastaja sanoo Matteuksen 3:11 "Minä kastan teidät vedellä parannukseen, ..."

 

He ovat lahkojen demonit, jotka väittävät, että Jeesus Kristus itse on Jumala Isä, Poika ja Pyhä Henki, jotka yrittävät tukea hulluuttaan osoittamalla, että näiden kolmen termin välillä on ero. Eivät noudata näitä velhoja, jos et halua viettää ikuisuuden Helvetissä. Nämä ovat ihmisiä, jotka ovat valinneet Helvettiä, he nyt rekrytoida niitä, jotka tulevat heidän mukanaan. Paeta nämä demonit, jos vaalia teidän pelastus, tai jäädä niiden kanssa, jos et mieluummin Helvettiin. Joka tapauksessa, olet varoitettu!

 

Lopuksi, muistakaa, että Veden Kasteen = Johanneksen Kaste = Parannuksen Kaste. Tätä vahvistavat seuraavat kohdat: Matteuksen 3:11 "Minä kastan teidät vedellä parannukseen, ..." Luukkaan 3:3 "Ja hän vaelsi kaikissa seuduissa Jordanin varrella ja saarnasi parannuksen kastetta syntien anteeksisaamiseksi." Apostolien Teot 1:5 "Sillä Johannes kastoi vedellä, mutta teidät kastetaan Pyhällä Hengellä, ei kauan näitten päivien jälkeen." Apostolien Teot 13:24 "sittenkuin Johannes ennen hänen tuloansa oli saarnannut parannuksen kastetta kaikelle Israelin kansalle." Luukkaan 7:29 "Ja kaikki kansa, joka häntä kuuli, publikaanitkin, tunnustivat Jumalan vanhurskaaksi ja antoivat kastaa itsensä Johanneksen kasteella."

 

4- Mitä tehdä ennen Veden Kasteen?

 

Sillä kaste vedessä voimassa, ennen kuin Jumala, tiettyjen edellytysten on täytyttävä. Joka sitoutuu itse kaste täytyy uskoa ja tunnustaa syntinsä.

 

4.1- Uskoa: Edellytys Kasteelle

 

Raamattu kertoo meille, Markuksen 16:16 "Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu; mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen." On siis selvää, että on uskottava ennen kastamista. Tällä tasolla pieni tarkkuus on tarpeen. Vuonna Jaakobin 2:19 se on kirjoitettu: "Sinä uskot, että Jumala on yksi. Siinä teet oikein; riivaajatkin sen uskovat ja vapisevat." Uskoa ei tarkoita vain Jumalan olemassaolon tunnistamista, Kuten se on asia monille ihmisille tässä maailmassa. Uskominen merkitsee sen tunnustamista, että Jeesus Kristus on Jumalan Poika. Hyväksy Hänen uhrinsa ristillä, eli hyväksy Jeesus Kristus Vapahtajaansa ja hyväksyä Hänet uudeksi Mestariksi, mukaan lukien kaikki siihen liittyvät alistaminen. Tämä on mitä tarkoittaa "antaa elämäsi Jeesukselle".

 

Seuraavat Raamatun jakeet vahvistavat, että ennen kastamista on ensin uskottava:

 

Apostolien Teot 2:37-41 "37Kun he tämän kuulivat, saivat he piston sydämeensä ja sanoivat Pietarille ja muille apostoleille: Miehet, veljet, mitä meidän pitää tekemän? 38Niin Pietari sanoi heille: Tehkää parannus ja ottakoon kukin teistä kasteen Jeesuksen Kristuksen nimeen syntienne anteeksisaamiseksi, niin te saatte Pyhän Hengen lahjan. ... 41Jotka nyt ottivat hänen sanansa vastaan, ne kastettiin, ja niin heitä lisääntyi sinä päivänä noin kolmetuhatta sielua."

 

Apostolien Teot 8:12 "Mutta kun he nyt uskoivat Filippusta, joka julisti evankeliumia Jumalan valtakunnasta ja Jeesuksen Kristuksen nimestä, niin he ottivat kasteen, sekä miehet että naiset."

 

Apostolien Teot 8:13 "Ja Simon itsekin uskoi, ja kasteen saatuansa hän pysytteli Filippuksen seurassa..."

 

Apostolien Teot 8:36-38 "36Ja kulkiessaan tietä he tulivat veden ääreen; ja hoviherra sanoi: Katso, tässä on vettä. Mikä estää kastamasta minua? 37Filippus sanoi, Jos uskot koko sydämestäsi, se on mahdollista. Eunukki vastasi, minä uskon, että Jeesus Kristus on Jumalan poika. 38Ja hän käski pysäyttää vaunut, ja he astuivat kumpikin veteen, sekä Filippus että hoviherra, ja Filippus kastoi hänet."

 

Apostolien Teot 16:31-34 "31Niin he sanoivat: Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi. 32Ja he puhuivat Jumalan sanaa hänelle ynnä kaikille, jotka hänen kodissansa olivat. 33Ja hän otti heidät mukaansa samalla yön hetkellä ja pesi heidän haavansa, ja hänet ja kaikki hänen omaisensa kastettiin kohta. 34Ja hän vei heidät ylös asuntoonsa, laittoi heille aterian ja riemuitsi siitä, että hän ja koko hänen perheensä oli tullut Jumalaan uskovaksi."

 

Apostolien Teot 18:8 "Mutta synagoogan esimies Krispus ja koko hänen perhekuntansa uskoivat Herraan; ja myöskin monet korinttolaiset, jotka olivat kuulemassa, uskoivat, ja heidät kastettiin."

 

4.2- Hänen syntinsä tunnustaminen: Edellytys Kasteelle

 

Jokaisen, joka uskoo Jeesukseen Kristukseen, on tunnustettava syntinsä; Ja syntien tunnustus on tehtävä ennen upottamista kasteen veteen, kuten luemme seuraavissa kohdissa:

 

Matteuksen 3:5-6 "5Silloin vaelsi hänen tykönsä Jerusalem ja koko Juudea ja kaikki Jordanin ympäristö, 6ja hän kastoi heidät Jordanin virrassa, kun he tunnustivat syntinsä."

 

Markuksen 1:5 "Ja koko Juudean maa ja kaikki jerusalemilaiset vaelsivat hänen tykönsä, ja hän kastoi heidät Jordanin virrassa, kun he tunnustivat syntinsä."

 

Nyt kun on selvää, että tunnustus on välttämätön edellytys veden kaste, voi ihmetellä, miten syntien tunnustaminen tehdään.

 

4.2.1- Kuinka tunnustaa syntisi?

 

Sananlaskut 28:13 "Joka rikkomuksensa salaa, se ei menesty; mutta joka ne tunnustaa ja hylkää, se saa armon." Jos haluat saada anteeksi ja pelastua, sinun on tunnustettava kaikki syntisi rehellisesti ja vilpittömästi ja sitouduttava vakaasti luopumaan niistä pysyvästi.

 

On tärkeää muistaa, että syntien tunnustamista ei voida tehdä sydämessä, tai alhaisella äänellä tai kurkussa. Synnin tunnustus on tehtävä ääneen ennen Jumalan palvelijaa, joka kastaa sinut. Matteuksen 3:5-6 "5Silloin vaelsi hänen tykönsä Jerusalem ja koko Juudea ja kaikki Jordanin ympäristö, 6ja hän kastoi heidät Jordanin virrassa, kun he tunnustivat syntinsä."

 

Pieni Varoitus: älä lankea väärien pastorien ansaan, - jotka pakottavat sinut seisomaan ihmisjoukon edessä tunnustamaan syntisi. Se ei ole ihmisten joukon edessä eikä minkään kokoonpanon edessä, että sinun on tunnustettava syntisi. Synnien tunnustaminen ääneen ei tarkoita syntien tunnustamista koko kirkon edessä.

 

Viimein muista, että tunnustus on tehtävä ääneen; oli se sitten synnintunnustus, kun on tehnyt syntiä, tai tunnustamme Jeesuksen Kristuksen, toisin sanoen Jeesuksen Kristuksen tunnustamisen Herraksi, Vapahtajaksi ja Jumalaksi. Roomalaisille 10:9-10 "9Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut; 10sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan."

 

4.2.2- Mitä syntejä meidän pitäisi ehdottomasti tunnustaa?

 

Tietäkää, että vesikasteella ei ole tarkoitus saada ainoastaan pelastusta Jeesuksessa Kristuksessa, eli iankaikkinen elämä, vaan tulee myös saada vapautus kaikista saastaisista hengistä ja kaikista siteistä pimeyden maailmaan. Tätä varten tarvitaan kaikkien syntien rehellinen ja vilpitön tunnustus. Ymmärtääksesi paremmin tätä aihetta, ole hyvä ja lue opetus aiheesta "Hengellinen Vapautumisensa", jonka löydät sivustolta https://www.mcreveil.org.

 

J Vaikka kokonaisuutena voisimmekin hyvässä uskossa unohtaa tietyt menneisyydessä, varsinkin kaukaisessa menneisyydessä, tehdyt synnit, meidän ei missään tapauksessa saa jättää tunnustamatta niitä syntejä, jotka antavat saatanalle suuren pääsyn elämäämme. Näiden syntien joukossa, jotka on ehdottomasti tunnustettava, ovat:

 

- Noituus kaikissa muodoissaan (taikuus, okkultismi, lahkot, homoseksuaalisuus);

- Murha (mukaan lukien vapaaehtoinen abortti), itsemurhayritys, murhayritys (mukaan lukien aborttiyritys);

- Seksuaaliset synnit (aviorikos, haureus, itsetyydytys, kaikki muut haureuden ja moraalittomuuden muodot);

- Raiskaus, varkaus, viha, kauna, anteeksiannosta kieltäytyminen, takaisinmaksua kieltäytyminen ja pahuus.

 

Kaikki nämä synnit avaavat laajoja ovia demoneille ja antavat erittäin suuren pääsyn saatanaan elämässämme. Tästä syystä on ehdottoman välttämätöntä tunnustaa ne ennen kasteen ottamista. Vaikka jotkut näistä synnistä tarvitsevat vain tunnustusta, toiset vaativat tunnustuksen lisäksi hyvitystä. Tämä tuo meidät takaisin takaisinmaksua käsitteeseen. Sinun on myös pyydettävä Jumalaa antamaan anteeksi esivanhempiesi synnit, jotta sinut vapautetaan perinnöllisyyden siteistä.

 

Noituus kaikissa muodoissaan sisältää aktiivisen noituuden, passiivisen noituuden ja kaiken noituuteen liittyvän. Aktiivisella noituudella tarkoitan varsinaista noituuden harjoittamista ja kaikkia noituusinitiaation muotoja, kuolleiden kuulemista, joogaa ja muita meditaatio- ja rentoutumistekniikoita. Passiiviseen noituuteen kuuluvat kaikki epäsuorat noituuskäytännöt, kuten marabouttien vierailut, ennustajien ja muiden ennustajien konsultointi, selvännäkijöiden konsultointi kuolleiden puhuttelemiseksi, horoskooppien lukeminen, numerologia, ennustaa tulevaisuutta karttoilla, taistelulajit jne. Jos haluat tietää kuinka tunnustaa noituuden, on siitä opetusta verkkosivuilla https://www.mcreveil.org. Tämän opetuksen otsikko on: "Kuinka poistua saatanan leiristä".

 

Kaikki noituuden, magian ja okkultismin muodot tuovat niitä harjoittavat henkilöt suoraan kosketuksiin okkulttisen maailman kanssa ja solmivat, halusimmepa sitä tai emme, sopimuksia pimeän maailman kanssa. Jotta nämä sopimukset voidaan rikkoa kasteessa, rehellinen katumus ja tunnustus ovat ehdottoman välttämättömiä. Valitettavasti useimmissa tapauksissa petoksen henki saa ne, jotka haluavat tulla kastetuiksi, vaikenemaan tietyistä asioista, erityisesti noituudesta, tai vaikenemaan epämääräisesti ja välttelevästi tunnustuksessaan; tämä estää heidän hengellisen vapautumisensa.

 

Päättäessään olla tunnustamatta noituuttaan he sallivat saatanan pitää kaikki oikeutensa heihin. Sillä se, joka harjoittaa noituutta, voi vain toivoa saavansa anteeksi Jumalalta ja vapautuvansa, jos hän tekee rehellisen ja täydellisen parannuksen. Jos hän tekee vaikutelman katumuksesta tai jos hän tunnustaa jotkin teoistaan noituudestaan samalla kun hän salailee muita, tai jos hän tunnustaa noituudestaan tekonsa epämääräisesti ja verhottuina, toisin sanoen ovelasti, se on ajanhukkaa. Apostolien Teot 19:18-19 "18Ja monet niistä, jotka olivat tulleet uskoon, menivät ja tunnustivat ja ilmoittivat tekonsa. 19Ja useat niistä, jotka olivat taikuutta harjoittaneet, kantoivat kirjansa kokoon ja polttivat ne kaikkien nähden; ja kun niiden arvo laskettiin yhteen, huomattiin sen olevan viisikymmentä tuhatta hopearahaa."

 

Kuten olemme nähneet edellä, veden kastaminen on itse asiassa sitoumus kävellä Jeesuksen Kristuksen kanssa. Sitoumus tehdä Jeesuksesta Kristuksesta hänen Mestaristaan. Heti kun haluamme tehdä tämän sitoumuksen, meidän on ensin ja väistämättä vapautettava itsemme sitoumuksista, jotka on tehty aiemmin saatanan ja pimeyden maailman kanssa, kuten voimme lukea Matteuksen 6:24 "Ei kukaan voi palvella kahta herraa; sillä hän on joko tätä vihaava ja toista rakastava, taikka tähän liittyvä ja toista halveksiva…"

 

Mitä tulee hyvitystä vaativiin synneihin, suosittelen opetusta nimeltä "Takaisinmaksua", joka selittää tämän aiheen yksityiskohtaisesti. Löydät sen www.mcreveil.org verkkosivustolta.

 

5- Miten Veden Kasteen tulisi tehdä?

 

Emme todellakaan tarvitse turvautua sanakirjan tai etsiä alkuperä sanoja, jotta ymmärtää, mitä vesi kaste on ja miten se pitäisi tehdä. Herra on säästänyt meitä hyödyttömistä hauista antamalla hänen sanansa puhua puolestaan; meidän täytyy tutkia Raamattua perusteellisesti, ja me ymmärrämme, ilman epäselvyyttä, kaikki, että me haluamme ymmärtää. Raamattu sisältää Oman sanakirjansa. Itse asiassa paras raamatullinen sanakirja on yhä Raamattu. Tietää, miten vesi kaste on tarkoitus tehdä, yksinkertainen lukeminen muutamia Raamatun jakeita on tarpeeksi meille ilman tulkintaa.

 

Matteuksen 3:5-6 sanoi: "5Silloin vaelsi hänen tykönsä Jerusalem ja koko Juudea ja kaikki Jordanin ympäristö, 6ja hän kastoi heidät Jordanin virrassa, kun he tunnustivat syntinsä."

 

Matteuksen 3:16 sanoi: "Kun Jeesus oli kastettu, nousi hän kohta vedestä, ..."

 

Apostolien Teot 8:38-39 sanoi: "38Ja hän käski pysäyttää vaunut, ja he astuivat kumpikin veteen, sekä Filippus että hoviherra, ja Filippus kastoi hänet. 39Ja kun he olivat astuneet ylös vedestä, tempasi Herran Henki Filippuksen pois, eikä hoviherra häntä enää nähnyt. Ja hän jatkoi matkaansa iloiten."

 

Kolossalaisille 2:12 "Ollen haudattuina hänen kanssaan kasteessa, jossa te myös hänen kanssaan olette herätetyt uskon kautta, jonka vaikuttaa Jumala, joka herätti hänet kuolleista."

 

Roomalaisille 6:3-4 "3Vai ettekö tiedä, että me kaikki, jotka olemme kastetut Kristukseen Jeesukseen, olemme hänen kuolemaansa kastetut? 4Niin olemme siis yhdessä hänen kanssaan haudatut kasteen kautta kuolemaan, että niinkuin Kristus herätettiin kuolleista Isän kirkkauden kautta, samoin pitää meidänkin uudessa elämässä vaeltaman."

 

Näiden harvojen säkeiden avulla voimme ilman vaikeuksia ymmärtää, että kaste tehdään vedessä, eikä pois vedestä. Ja vaikka olimme turvautua etymologia sanan, kasteen, me olisi mitään ongelmaa ymmärtää, miten veden kasteen pitäisi tehdä. Termi kaste tulee kreikkalaisesta "baptizein", joka tarkoittaa sukeltaa nesteeseen, upottaa.

 

Mitä olet juuri lukenut, johtaa sinut ymmärtämään, rakkaat veljet ja ystävät, että ei ole monta tapaa tehdä veden kastetta. On vain yksi tapa, veteen upottaminen. Joten mene ja pyydä niitä helvetin agentteja, jotka panivat muutaman tippan vettä ihmisten päähän kasteen kautta, kertomaan teille, mistä heidän kasteensa oppi tulee. Muista, että nämä vesipisarat, joita nämä demonit asettavat päähänne, ovat kirouksia, jotka he valuttavat teille, samalla kun he heittävät loitsun, joka pitää sinut saatanan orjuuteen ja liittää sinut Helvettiin. Jos välit pelastuksestasi, ajaa pois kaikista näistä saatanallisista lahkoista, jotka pudottavat muutaman tippan vettä ihmisten päähän kasteena. Olitpa jäädä näihin iljettävissä lahkot mukaan itsepäisyys, tai lähteä; älä sairastua ansaan että otat kirouspisarat jotka olette saaneet päähän, varten kasteelle. Tämä ei ole koskaan ollut kaste, eikä se ole koskaan kaste. Tarvitset todellisen kasteen pelastua.

 

Lue ja mietiskele tätä kohtaa Johanneksen 3:22-23 sta, jossa sanotaan: "22Sen jälkeen Jeesus meni opetuslapsineen Juudean maaseudulle ja oleskeli siellä heidän kanssaan ja kastoi. 23Mutta Johanneskin kastoi Ainonissa lähellä Salimia, koska siellä oli paljon vettä; ja ihmiset tulivat ja antoivat kastaa itsensä." Jos kaste koostui laskemisesta muutama tippa vettä ihmisten päät, kertoa minulle, miksi Johannes Kastajan, varten kaste, oli vain etsivät paikkoja joissa on paljon vettä. Miksi hän ei vain vaeltanut pienellä vesipullolla, joka oli täynnä vettä, jos hänen täytyi suihkuttaa ihmisten päätä vain muutamalla vesipisaralla? Lopeta vietteleminen itse. Opetus on nyt jokaiselle teistä selvä. Kukaan teistä, jotka ovat itsepäisiä pysyäksesi saatanallisissa lahkoissa, jotka tekevät niin sanottua "sprinkling kaste", saavat tekosyitä. Jumala on valinnut paljastaa itsensä sinulle tämän opetuksen kautta. Et siis ole enää tietämätön. Tietäkää, että tämä opetus on olemassa joko pelastamaan teidät tai tuomitsemaan teidät.

 

6- Minne Veden Kasteen pitäisi tehdä?

 

Nyt kun tiedämme, miten kaste tehdään, voimme helposti vastata kysymykseen: "missä?" Veden kasteen on tehtävä kaikkialla, missä on riittävästi vettä upottamiseen. Se voi olla puro, joki, joki niille, joilla se on lähellä, tai uima-allas niille, joilla se on, tai kylpy amme niille, joilla on vain se. Älkää antako niiden saatanan asiamiesten hämätä, jotka sanovat teille, että vesikaste tulisi suorittaa vain siinä, mitä he kutsuvat "juoksevaksi vedeksi".

 

Tapasin joitakin saatanallisia lahkoja, jotka tekevät siitä, mitä he kutsuvat "juoksevaksi vedeksi", joka on ainoa edellytys kasteen validoinnille. Ja tästä syystä joissakin kaupungeissa ja joissakin maissa nämä demonit pitävät ihmiset kuukausia ilman kastetta etsimällä "juoksevaksi vedeksi". Euroopassa ja maissa, jotka tuntevat talven, he keräävät kaikki kasteen ehdokkaat odottamaan kesää. Ja jopa kesällä, heidän on vielä löydettävä kuuluisa "juoksevaksi vedeksi". Kun nämä saatanan agentit tekevät nämä typerät asiat, sinulla on sellainen tunne, että he ovat tietämättömiä, kun taas he tietävät hyvin, mitä he haluavat. Se on ansa, jonka he asettavat ihmisille estääkseen heidät pelastamasta. Varo, ettet putoa heidän ansoihinsa uudelleen. Mitä tarvitaan vesi kasteen on tarpeeksi vettä upottamalla. Tämä on vahvistettu tämän Johanneksen 3:23 n jakeen kanssa, jota olemme juuri lukeneet ja joita voidaan vielä lukea uudelleen: "Mutta Johanneskin kastoi Ainonissa lähellä Salimia, koska siellä oli paljon vettä; ja ihmiset tulivat ja antoivat kastaa itsensä."

 

7- Milloin meidän pitäisi tehdä Vesi Kaste?

 

Heti kun ymmärrämme kasteen merkityksen, kysymys "Milloin?" hänestä tulee hyödytön. Mutta koska maailma ja sen teologia on jo hylännyt Jumalan, meidän on pakko selittää, mitä on hyvin helppo ymmärtää.

 

Milloin meidän pitäisi kastaa? Jeesus Markus 16:16 kertoo meille, että: "Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu; ..." Tämä tarkoittaa sitä, että jotta sitä voidaan kutsua pelastetuksi, täytyy uskoa ja kastaa. Kaste on näin ollen tehtävä välittömästi heti, kun joku hyväksyy Jeesuksen Kristuksen. Johanneksen 1:12 muistuttaa meitä siitä, että olemme kaikki Jumalan olentoja, mutta eivät kaikkia Jumalan lapsia, ja että jokainen voi valita tulla Jumalan lapseksi vastaanottamalla Jeesuksen Kristuksen ja uskomalla hänen nimensä. Johanneksen 3:3 sanoo: "… joka ei synny uudesti, ylhäältä, se ei voi nähdä Jumalan valtakuntaa." Ja Jeesus sanoo Johanneksen 3:5 ssa, että sinun täytyy syntyä vedestä ja Hengestä Jumalan valtakuntaan pääsemiseksi. Ja jos meidän täytyy syntyä vedestä ja Hengestä Jumalan valtakuntaan pääsemiseksi, tämän pitäisi olla ensimmäinen asia.

 

Matteuksen 3:6 sanoo, että ihmiset tulivat, tunnustivat syntinsä ja kastettiin Jordanin jokeen; viipymättä, ilman koulua kasteen, ilman koulutusta kasteeseen.

 

Apostolien Teot 2:37-41 "37Kun he tämän kuulivat, saivat he piston sydämeensä ja sanoivat Pietarille ja muille apostoleille: Miehet, veljet, mitä meidän pitää tekemän? 38Niin Pietari sanoi heille: Tehkää parannus ja ottakoon kukin teistä kasteen Jeesuksen Kristuksen nimeen syntienne anteeksisaamiseksi, niin te saatte Pyhän Hengen lahjan. 39Sillä teille ja teidän lapsillenne tämä lupaus on annettu ja kaikille, jotka kaukana ovat, ketkä ikinä Herra, meidän Jumalamme, kutsuu. ... 41Jotka nyt ottivat hänen sanansa vastaan, ne kastettiin, ja niin heitä lisääntyi sinä päivänä noin kolmetuhatta sielua." Jumalan sana kertoo meille hyvin "tuona päivänä", eikä päivänä myöhemmin, eikä kolmen kuukauden kuluttua kasteen luokista, eikä edes kuusi kuukautta minkään koulutuksen jälkeen.

 

Apostolien Teot 8:12 "Mutta kun he nyt uskoivat Filippusta, joka julisti evankeliumia Jumalan valtakunnasta ja Jeesuksen Kristuksen nimestä, niin he ottivat kasteen, sekä miehet että naiset."

 

Apostolien Teot 8:26-39 "35Niin Filippus avasi suunsa ja lähtien tästä kirjoituksesta julisti hänelle evankeliumia Jeesuksesta. 36Ja kulkiessaan tietä he tulivat veden ääreen; ja hoviherra sanoi: Katso, tässä on vettä. Mikä estää kastamasta minua? 37Filippus sanoi, Jos uskot koko sydämestäsi, se on mahdollista. Eunukki vastasi, minä uskon, että Jeesus Kristus on Jumalan poika. 38Ja hän käski pysäyttää vaunut, ja he astuivat kumpikin veteen, sekä Filippus että hoviherra, ja Filippus kastoi hänet. 39Ja kun he olivat astuneet ylös vedestä, tempasi Herran Henki Filippuksen pois, eikä hoviherra häntä enää nähnyt. Ja hän jatkoi matkaansa iloiten."

 

Filippus olisi voinut pyytää etiopialaista eunukkia palaamaan kaksi viikkoa myöhemmin, kuten jotkut tietämättömät saarnaajat tänään tekevät. Hän saattoi pelätä Candacen ministeriä-kuten jotkut korruptoituneet saarnaajat tänään. Hän voisi katsoa muutaman vääriä tekosyitä kuten tiedämme ne tänään, esimerkiksi muistelemalla ongelma vara vaatteita, hän voi myös määrätä muutaman viikon kastekursseja kuten tyhmät tekevät tänään. Mutta Raamattu kertoo meille, että Filippus kuului Jumalalle, ja tämän hän voi vain laittaa Jumalan sanaa käytäntöön, luomatta muita maallisia menetelmiä, ja ilman läpi teorioita teologian, jotka ovat vain saatanallista teorioita.

 

Apostolien Teot 9:17-18 "17Niin Ananias meni ja astui huoneeseen, pani molemmat kätensä hänen päälleen ja sanoi: Veljeni Saul, Herra lähetti minut - Jeesus, joka ilmestyi sinulle tiellä, jota tulit - että saisit näkösi jälleen ja tulisit täytetyksi Pyhällä Hengellä. 18Ja heti putosivat hänen silmistään ikäänkuin suomukset, ja hän sai näkönsä ja nousi ja otti kasteen."

 

Jos Ananias olisi sellainen apostoli, evankelista tai tämän sukupolven pastori, hän olisi määrännyt Saulille vähintään kuuden kuukauden kastokurssit ja havainnot nähdäkseen, onko hänen kääntymyksensä aito. Hän olisi sanonut, että Saulin kaltaiselle, joka osallistui kristittyjen tappamiseen, ei voinut ottaa riskiä kastaa hänet ilman, että hän olisi vakuuttunut siitä, että hän oli todella kääntynyt.

 

Apostolien Teot 10:44-48 "...Silloin Pietari vastasi: 47Ei kaiketi kukaan voi kieltää kastamasta vedellä näitä, jotka ovat saaneet Pyhän Hengen niinkuin mekin? 48Ja hän käski kastaa heidät Jeesuksen Kristuksen nimeen. ..."

 

Apostolien Teot 16:14-15 "14Ja eräs Lyydia niminen purppuranmyyjä Tyatiran kaupungista, jumalaapelkääväinen nainen, oli kuulemassa; ja Herra avasi hänen sydämensä ottamaan vaarin siitä, mitä Paavali puhui. 15Ja kun hänet ja hänen perhekuntansa oli kastettu, ..."

 

Apostolien Teot 16:25-33 "25Mutta keskiyön aikaan Paavali ja Silas olivat rukouksissa ja veisasivat ylistystä Jumalalle; ja vangit kuuntelivat heitä.... 32Ja he puhuivat Jumalan sanaa hänelle ynnä kaikille, jotka hänen kodissansa olivat. 33Ja hän otti heidät mukaansa samalla yön hetkellä ja pesi heidän haavansa, ja hänet ja kaikki hänen omaisensa kastettiin kohta."

 

Sokea opettajat tänään viettävät aikaa välittää inhimillisiä teorioita, joita he ovat oppineet roskissa, joita he kutsuvat Raamatun instituutiksi.

 

Apostolien Teot 18:8 "Mutta synagoogan esimies Krispus ja koko hänen perhekuntansa uskoivat Herraan; ja myöskin monet korinttolaiset, jotka olivat kuulemassa, uskoivat, ja heidät kastettiin."

 

Et löydä Raamatusta mitään esimerkkiä ihmisestä, joka antoi elämänsä Jeesukselle ja jonka opetuslapset päättivät lykätä kastetta. Kaikki, jotka hyväksyivät Jeesuksen Kristuksen, kastettiin välittömästi. Kaikki nämä niin sanotut Jumalan palvelijat, jotka pakottavat sinut "kastekursseille", "kastekoulutukseen" jne. he ovat saatanan agentteja. Heidän opetuksensa tulevat heille pimeyden maailmasta. Olen jopa kuullut joitakin kirkon virka miehiä, jotka saavat palkkoja, virheellisesti kutsuttuja pastoreita, sanovat mieluummin opettaa ennen kastaa ihmisiä niin, jottei kerran kastettu, nämä ihmiset vielä syntiä. Miten typerää järkeilyä! Nämä niin sanotut pastorit vahvistavat siten, ettei niitä ole koskaan kutsuttu. Jokaista todellista Jumalan lapsi tietää, että rooli vesi kaste ei estä meitä syntiä. Vesi kasteen ei koskaan estä ketään syntiä.

 

Kaikista kirkon historiasta ette löydä ainuttakaan esimerkkiä henkilöstä, joka on kastettu ja joka ei ole koskaan tehnyt syntiä. Et löydä tästä mitään esimerkkejä mistään. Mene ja pyydä näitä noita velho pastoreita antamaan teille toista syytä perustella ovela. Sano, että syy on niin irvokas, ettei se mene läpi. Yleensä hämätäkseni näitä saatanan agentteja kysyn heiltä yksinkertaisesti, ovatko he kasteensa jälkeen tehneet jälleen yhden synnin. Tässä kysymyksessä he pitävät aina suunsa kiinni, kuten voisi olettaa. Lopuksi, muistakaa, rakas, että niin kauan kuin sinulla on mahdollisuus löytää riittävästi vettä upottamiseen, veden kasteen on tehtävä heti heti, kun hyväksyt Jeesuksen Kristuksen.

 

8- Missä iässä me voimme kastetaan?

 

Seuraavassa on muutamia asioita, jotka täytyy auttaa sinua ratkaisemaan tämän iän ongelma vesi kaste. Yleensä ei pitäisi puhua vedessä kastettavasta iästä, vaan pitäisi puhua mielen kypsyydestä. Kasteelle ei pidä asettaa ikää. Kun ymmärrämme, mitä vesi kaste on, se on helpompaa niille, joilla on valta kastaa, päättää, kuka hyväksyy kasteessa ja joka ei vielä hyväksy sitä. Yrittäkäämme käydä läpi Raamatun nähdä, mitä se sanoo kasteesta vettä, ja ne, jotka kastettiin, ja me ymmärrämme helpommin, missä iässä joku on tarkoitus hyväksyä vesi kasteen.

 

Raamattu kertoo meille Markuksen 16:15-16 "15Ja hän sanoi heille: Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille. 16Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu; mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen."

 

Tämä säe yksin vastaa kysymykseen kasteen iästä vedessä ja lopettaa tähän aiheeseen liittyvät kiistat. Ensinnäkin Herra pyytää meitä saarnaamaan hyviä uutisia. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaisen, joka haluaa tulla kastetuksi, on kuunneltava hyviä uutisia saarnattuja. Sitten kuka uskoo ... Tämä tarkoittaa sitä, että kuuntelemisen jälkeen sinun täytyy uskoa. Lopuksi ja kuka kastetaan. Tämä tarkoittaa sitä, että täytyy ensin kuunnella hyviä uutisia saarnattuja, sitten valita uskoa tähän hyvään uutiseen ja hyväksyä lopulta vapaaehtoisesti tulla kastetuksi. Kun Jumalan sana on niin selvä, missä tämä steriili keskustelu tulee veden kasteen iästä?

 

Vaikka tämä jae on jo vastannut kysymykseemme selvästi, katsotaanpa mitä muut Raamatun jakeet sanovat tästä:

 

Apostolien Teot 2:37-38 "37Kun he tämän kuulivat, saivat he piston sydämeensä ja sanoivat Pietarille ja muille apostoleille: Miehet, veljet, mitä meidän pitää tekemän? 38Niin Pietari sanoi heille: Tehkää parannus ja ottakoon kukin teistä kasteen Jeesuksen Kristuksen nimeen syntienne anteeksisaamiseksi, niin te saatte Pyhän Hengen lahjan."

 

Apostolien Teot 2:41 "Jotka nyt ottivat hänen sanansa vastaan, ne kastettiin, ja niin heitä lisääntyi sinä päivänä noin kolmetuhatta sielua."

 

Apostolien Teot 8:12 "Mutta kun he nyt uskoivat Filippusta, joka julisti evankeliumia Jumalan valtakunnasta ja Jeesuksen Kristuksen nimestä, niin he ottivat kasteen, sekä miehet että naiset."

 

Apostolien Teot 8:13 "Ja Simon itsekin uskoi, ja kasteen saatuansa hän pysytteli Filippuksen seurassa; ..."

 

Apostolien Teot 8:36-37 "36Ja kulkiessaan tietä he tulivat veden ääreen; ja hoviherra sanoi: Katso, tässä on vettä. Mikä estää kastamasta minua? 37Filippus sanoi, Jos uskot koko sydämestäsi, se on mahdollista. Eunukki vastasi, minä uskon, että Jeesus Kristus on Jumalan poika."

 

Apostolien Teot 10:44-48 "44Kun Pietari vielä näitä puhui, tuli Pyhä Henki kaikkien päälle, jotka puheen kuulivat. 45Ja kaikki ne uskovaiset, jotka olivat ympärileikatut ja olivat tulleet Pietarin mukana, hämmästyivät sitä, että Pyhän Hengen lahja vuodatettiin pakanoihinkin, 46sillä he kuulivat heidän puhuvan kielillä ja ylistävän Jumalaa. Silloin Pietari vastasi: 47Ei kaiketi kukaan voi kieltää kastamasta vedellä näitä, jotka ovat saaneet Pyhän Hengen niinkuin mekin? 48Ja hän käski kastaa heidät Jeesuksen Kristuksen nimeen. ..."

 

Apostolien Teot 16:14-15 "14Ja eräs Lyydia niminen purppuranmyyjä Tyatiran kaupungista, jumalaapelkääväinen nainen, oli kuulemassa; ja Herra avasi hänen sydämensä ottamaan vaarin siitä, mitä Paavali puhui. 15Ja kun hänet ja hänen perhekuntansa oli kastettu, ..."

 

Apostolien Teot 16:30-33 "30Ja hän vei heidät ulos ja sanoi: Herrat, mitä minun pitää tekemän, että minä pelastuisin? 31Niin he sanoivat: Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi. 32Ja he puhuivat Jumalan sanaa hänelle ynnä kaikille, jotka hänen kodissansa olivat. 33Ja hän otti heidät mukaansa samalla yön hetkellä ja pesi heidän haavansa, ja hänet ja kaikki hänen omaisensa kastettiin kohta."

 

Apostolien Teot 18:8 "Mutta synagoogan esimies Krispus ja koko hänen perhekuntansa uskoivat Herraan; ja myöskin monet korinttolaiset, jotka olivat kuulemassa, uskoivat, ja heidät kastettiin."

 

Kuten juuri luki, Raamatussa on vain ihmisiä, jotka kuuntelevat Jeesuksen Kristuksen evankeliumia ja jotka uskovat Häneen ja hyväksyvät itsensä kastettaviksi, jotka kastetaan. Joten et löydä yhtäkään sellaisten ihmisten kasteita, jotka eivät ole kuunnelleet evankeliumia eivätkä hyväksyneet evankeliumia eivätkä pyytäneet kasteensa itse. Tämän avulla ymmärrät selvästi, että katolisen lahkon oppi on puhtaasti saatanallinen oppi. Joten muistakaa kerta kaikkiaan, että kun me kerromme, että katolisuus on maailman suurin saatanallinen lahko, se ei ole loukkaus, eikä herjaus, eikä väärä syyttely. Katolisuus ei ole koskaan ollut kirkko, se on lusiferin suurin uskonto maan päällä. Termi "katolinen kirkko" on itse asiassa aberraatio. On puhuttava katolisesta lahkosta, ei katolisesta kirkosta. Sinun tehdä paremmin nyt enää tehdä tämän virheen, joka johtaa harhaan monta ihmistä.

 

Lopuksi, muista, että koko Raamattu, yksi on kastettu vasta uskoneet Herraan Jeesukseen. Ja se on jokainen, joka hyväksyy vapaasti ja vapaaehtoisesti ottaa kasteen, kuultuaan hyviä uutisia, eli, evankeliumin joka pelastaa, ja sen jälkeen uskoen.

 

9- Kuka voi kastaa?

 

Jumala antoi meille käskyn tehdä kaikista kansoista opetuslapsia kastamalla heidät vedessä, kohdassa Matteuksen 28:16-20 "16Ja ne yksitoista opetuslasta vaelsivat Galileaan sille vuorelle, jonne Jeesus oli käskenyt heidän mennä. 17Ja kun he näkivät hänet, niin he kumartaen rukoilivat häntä, mutta muutamat epäilivät. 18Ja Jeesus tuli heidän tykönsä ja puhui heille ja sanoi: Minulle on annettu kaikki valta Taivaassa ja maan päällä. 19Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen 20ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti."

 

Tämä ohje annettiin apostoleille. Kastaminen on siis apostolien tehtävä. Mutta me tiedämme, että apostolit eivät voi tehdä yksin Herran työtä. Tätä varten he muodostavat muita opetuslapsia, joille he voivat antaa voitelulleen tehdä myös tätä työtä. Näin on tapahtunut koko kirkon historiassa. Se sanoi, Apostolien lisäksi opetuslapset, jotka ottavat vastaan apostolien valtuutuksen ja voitelee, voivat kastaa.

 

Tiedä, että vesikaste ei ole banaali teko eikä lihallinen teko. Kaste on hengellinen teko, jolla on suuri merkitys Jumalan silmissä. Tästä syystä yksikään Jumalan lapsi ei saa ottaa riskiä-nousta ylös ja kastaa ihmisiä ilman vanhimpien lupaa. Älä matki sitä, mitä näet saatanan agenttien tekevän. Koska heitä ajaa aina ylpeyden, kapinan ja jopa kilpailun henki, he sallivat itsensä ilman todellisten vanhimpien lupaa kastaa ihmisiä. Sinulla on jopa muutamia naisia noitia, jotka myös sallivat itsensä kastaa ihmisiä. Teille, jotka ovat Jumalasta, huomatkaa kerta kaikkiaan, ettei yksikään veli, jolla ei ole kirkon vanhimman lupaa, voi kastaa, ja ettei yksikään nainen voi kastaa millään verukkeella. Itse asiassa, jos näet naisen, joka kastaa ihmisiä, tiedä, että hän on noita. Ja jos näet niin kutsutun Kirkon vanhimman antavan naiselle luvan kastaa, tiedä, että hän on paholainen. Yksikään oikea Jumalan lapsi ei houkuttele Jumalaa niin paljon.

 

10- Missä nimessä meidän pitäisi kastaa?

 

Jakeessa Matteuksen 28:18-20 Herra ja Mestari Jeesus Kristus antaa Apostoleilleen vesi kaste ohjeet näissä ehdoissa: "18Ja Jeesus tuli heidän tykönsä ja puhui heille ja sanoi: "Minulle on annettu kaikki valta Taivaassa ja maan päällä. 19Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen 20ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti."

 

Vaikka viesti Herran kuten olet juuri lukenut, se on yksiselitteinen, agentit saatana on onnistunut, kuten he hyvin tietävät, miten tehdä, luoda amalgaamin ympäri tästä aiheesta, vihamielisesti yrittää todistaa, että se, mitä olet juuri lukenut, olisi mieluummin vertaus piilossa mysteeri, jota ei paljasteta vasta myöhemmin apostoli Pietarille. Sitten he väittävät, että Herran opetusta Matteuksen 28:19 itse asiassa olisi eri merkitys viesti annetaan. Tämä sekavuus, jonka nämä helvetin edustajat taitavasti loi ja ylläpitää, päätyi luomaan sitä, mitä nykyään on aiheellista kutsua Vesikasteen Kaava.

 

Kun otetaan huomioon tämän aiheen tärkeys ja erityisesti sen vahingon laajuus, jonka tämä demonien oppi aiheuttaa Jumalan kansan keskuudessamme, ajattelin, että olisi parasta tehdä tästä aiheesta erillinen opetus ja kohdella sitä kattavasti opettamisessa nimeltä "Vesikasteen Kaava", joka löytyy sivustolta www.mcreveil.org. Suosittelen sitä sinulle.

 

11- Voidaanko meidät kastaa uudelleen?

 

Kuten olemme jo tutkittu, vesi kaste on voimassa Jumalan edessä vain, jos se on tehty standardien mukaan. Jos jostakin syystä tai toisesta kaste ei ole täyttänyt Jumalan kriteerejä, se on pätemätön ja se on tehtävä uudelleen. Seuraavassa on muutamia esimerkkejä, joita voimme tavata:

 

11.1- Evankeliumin sanomaa ei ymmärretty lainkaan

 

Meillä on esimerkki Apostolian Teot 19:1-5 ssä, "1Kun Apollos oli Korintossa, tuli Paavali, kuljettuaan läpi ylämaakuntien, Efesoon ja tapasi siellä muutamia opetuslapsia. 2Ja hän sanoi heille: Saitteko Pyhän Hengen silloin, kun te tulitte uskoon? Niin he sanoivat hänelle: Emme ole edes kuulleet, että Pyhää Henkeä on olemassakaan. 3Ja hän sanoi: Millä kasteella te sitten olette kastetut? He vastasivat: Johanneksen kasteella. 4Niin Paavali sanoi: Johannes kastoi parannuksen kasteella, kehoittaen kansaa uskomaan häneen, joka oli tuleva hänen jälkeensä, se on, Jeesukseen. 5Sen kuultuaan he ottivat kasteen Herran Jeesuksen nimeen."

 

Tässä apostoli Paavali, joka haluaa varmistaa, että opetuslapset kastettiin Pyhällä Hengellä, tajuaa, etteivät nämä opetus lapset olleet edes tietoisia sen olemassaolosta; tästä syystä hämmästys, jonka Paavali ilmaisee kyseenalaistamalla heidän tulojensa ehdot Herraan: Kuinka voi olla Jumalan lapsi ja jättää huomiotta Pyhän Hengen olemassaolon? Apostoli Paavali ymmärsi sitten, että nämä opetuslapset kastettiin tietämättä uskon perusteita. Joten hän selitti heille Jeesuksen todellisen sanoman ja kastoi heidät ja rukoili, että he saisivat Pyhän Hengen kasteen.

 

11.2- Valinta kasteelle ei ole ollut vapaaehtoista

 

Jumala ei tyrkytä ihmisille mitään; että on mitä löytyy koko Raamattu. Hän, joka uskoo, valitsee vapaasti mennä kasteelle. Se, joka ei usko, on myös vapaa hylkäämään kasteen. Siksi, jos henkilö kastetaan pakolla, tämä kaste ei ole pätevä ja se on uusittava. Se voi olla vanhempien, ympäristön, yhteiskunnan jne painostusta. Kasteen valinnan on oltava vapaaehtoista, se on tehtävä vapaasti ja ilman pakottamista.

 

11.3- Kastetta ei tehnyt Jumalan todellisella palvelijalla

 

Jeesus varoitti meitä toistuvasti vääristä apostoleista, pahoista työntekijöistä, raivokkaita susia, julmista susista ja muista saatanan edustajista. Ja niitä on niin paljon tänään. Monet niistä, joita sinä kutsut apostoleiksi, profeetoiksi, opettajiksi, pastoreiksi ja evankelisiksi, ovat velhoja, pimeyden maailman agenttien. Sinulla on myös joitakin demoneja, jotka eivät löytäneet otsikoita Jumalan luomien otsikoiden joukosta, luoneet omat otsikot. Jotkut näistä demoneista kutsuvat itseään "jumalan kenraaleiksi". Jos kasteen teki joku näistä käärmeistä, se on ehdottomasti otettava takaisin. Samoin, kun kaste suoritetaan jollakin muulla miehellä, joka ei täytä Jumalan kriteerejä, tämä kaste on tyhjä ja se on tehtävä uudelleen. Ja tässä nimenomaisessa tapauksessa Jumalan palvelijalle, joka ottaa se takaisin tätä kastetta, on välttämätöntä rukoilla kristityn vapautumisen puolesta. Koska näillä jumalattomilla työntekijöillä, kuten on kirjoitettu Johanneksen 10:10, on tuhoamistehtävä, he ovat paholaisen edustajia, jotka hyödyntävät kasteiden mahdollisuuksia aloittaakseen uudet käännynnäiset noituuteen.

 

11.4- Kaste tehtiin lahko

 

Se ei ole vain siksi, että olet kastettu upottamalla, että sinun täytyy uskoa, että kasteesi on pätevä. Kasteesi pätevyys riippuu myös ympäristöstä, jossa teit sen. On monia satanisia lahkoja, joissa on kristillinen julkisivu, joka kastaa veteen. Mutta hukkui okkultismiin, kaikki mitä he tekevät, on täysin saatanan hallinnassa. Näissä saatanallisissa lahkoissa tehdyt "kasteet", eivät ole Jumalan silmissä kastuksia. Niiden, joilla on armo paeta näistä piireistä ja jotka tulevat todelliseen Jumalan kasteeseen, on tunnustettava tämä väärä kaste, tunnustettava jäsenyytensä näissä lahkoissa ja tunnustettava kaikki muut käytännöt, joihin he ovat osallistuneet. kulkua näissä lahkoissa on pidettävä erillisenä kohtana, jota on käsiteltävä parannuksessa. Esimerkkejä tämäntyyppisistä lahkoista ovat Jehovan todistajat, taivaallinen kristinusko, mormonit, kaikki helluntailahkot, joita johtavat Iisebel-noidat, joita kutsutaan naispastoreiksi, ja ne muut helluntailahkot, joita johtavat satanistit, joita pidetään virheellisesti Jumalan palvelijoina.

 

11.5- Kaste oli tehnyt nainen

 

Kuten jo tiedätte, elämme lopun aikoja. Saatana, joka näkee aikansa päättyvän, on tehostanut sotaa. Toivoa voittaa, hän moninkertaistanut hänen agentteja maailmassa, ja lähetti useita hänen agenttien hyökkäykseen kirkon. Tämä on, kuinka monta vesisireenit ja muut noidat okkultismin Valtakunnassa on asettaa itse jopa kärjessä kirkot ja nykyään kutsuvat itseään evankelistat, pastorit, lääkärit kirkon, profeetat, ja jopa Apostolit. Jos joku näistä kyykäärmeistä on kastanut sinut, - tiedä, että sinut on pantu noituuteen, ja tarvitset vakavan vapautuksen. Niin kutsuttu kaste on itse asiassa sopimus, jonka olet allekirjoittanut saatanan maailman kanssa. Se ei ole kaste ollenkaan.

 

Kuten olet lukenut "Arvostelukyky" koskevasta opetuksesta, jonka voi lukea Internet-sivuilta www.mcreveil.org, kaikki nämä naiset, jotka kutsuvat itseään kirkon johtajiksi, eli joka on evankelistien, pastoreiden, opettajien, profeettojen, ja jopa apostolien, tai vain ne, jotka suorittavat palveluja, joilla on valtuuksia miehiä vastaan kirkossa, ovat noitia. He ovat demonit, jotka on lähetetty maailmaan taistelemaan Jumalaa vastaan, viettelemään ja harhauttamaan mahdollisimman monia ihmisiä. Jos olisit vielä tietämättömyys ja noudata näitä noitia, uskoen niiden olevan Jumalan palvelijoita, parannuksen nyt, ja pakene nopeasti. He eivät ole Jumalan palvelijoita vaan pikemminkin helvetin agentteja. Paeta nämä noitat, jos olisit tietämättömässä. Niin kauan kuin tiedät totuuden, sinulla ei ole enää tekosyitä. Jumala on virallisesti kieltänyt naisen opettamasta ja ottamaan vallan miehelle. Tämä viesti on selvä Jumalan sanassa. Yksikään oikea Jumalan lapsi ei uskalla haastaa Jumalaa kuten nämä käärmeet. He tekevät sen, koska he ovat lähetystyössä Jumalan kansan keskuudessa. Ne ovat pimeyden maailman lähettiläitä. Jos haluat mennä Helvettiin, seuraa niitä. Olet hyvin tietoinen!

 

11.6- Kaste ei tapahtunut upottamalla

 

Kuten olette ymmärtäneet lukemalla tämän opetuksen, kaikki niin sanotut kristilliset kirkot, jotka eivät kastaa upottamalla, ovat saatanallisia lahkoja, joita ei pidä millään tavoin pitää kirkoina. Se koska ette lukenut Raamattuanne, piditte lahkoja kirkkoina. He eivät koskaan olleet. Olette tulleet ymmärtämään tämän huomatessasi, mitä Raamattu kertoo veden kastamisesta. Joten sinun täytyy nopeasti päästä pois kaikista näistä roskat, ja antaa elämäsi Jeesukselle, kuten olet juuri lukenut, ja pyytää todellista kastetta upottamalla Jeesuksen Kristuksen nimessä. Esimerkkeinä tällaisista saatanallisista lahkoista on katolilaisia, metodisteja, protestantteja, presbyterilaisia, ja kaikki muut niin kutsutut kirkot, jotka harjoittavat sitä, mitä he kutsuvat "kaste sadetus". Muutama pisara vettä olet saanut päähän näissä iljettävä lahkot eivät muodosta kaste; todellisuudessa nämä velhot tekevät sinulle loitsuja pitääkseen sinut vankina, jotta voit viettää ikuisuutesi Helvetissä. Poistu näistä roskasakeista epäröimättä ja parannuksen pakenemaan Helvetistä.

 

12- Voimmeko kieltää Kasteen Vedellä jollekulle?

 

Tämä kysymys ensi silmäyksellä vaikuttaa ristiriitaiselta kaikille, että olemme juuri opiskeli. Emme voi toisaalta sanoa, että vesikaste on vaatimus päästä taivaaseen, ja toisaalta ajatella mahdollisuutta kieltää tämä kaste jollekin. Sillä, jos se on osoitettu, kuten Raamattu opettaa meille, että astuakseen taivaaseen jokaisen täytyy uskoa ja mennä kasteelle, sitten kieltäytyä vesi kasteesta jollekulle kieltäisi pääsyn pelastuksen tällaiselle henkilölle. Voimme ottaa tämän riskin? Onko meillä tämä oikeus? Onko meillä valtuus tehdä tällaisia päätöksiä Herran edessä? Nämä ovat kaikki kysymyksiä, joita meillä on oikeus esittää itsellemme, jotta ymmärtäisimme paremmin tätä aihetta ja auttaisimme kaikkia ymmärtämään sen paremmin.

 

Jo, rakkaat veljet ja ystävät, on tärkeää tehdä selväksi, että emme saa puhua kannalta ottaa riskejä, tai joilla on jokin oikeus sulkea Taivaan, ennen kuin niitä, jotka haluavat päästä se, tai edes meillä olisi mitään auktoriteettia, joka antaa meille mahdollisuuden kiusata tai pelotella ihmisiä, jotka haluavat antaa henkensä Jeesukselle. Me olemme Jumalan palvelijoita, Jeesuksen Kristuksen opetuslapsia, jotka animoidaan samassa hengessä kuin Jeesus Kristus, meidän Mestarimme, maailman Vapahtaja. Joten se on pois kysymys, että kiellämme pelastuksen niille, joille Jeesus Jumalan Karitsa tuli kuolemaan. Miksi sitten miettiä mahdollisuutta kieltäytyä veden kastamisesta joku?

 

Kun mietiskelemme Jumalan sanaa, ymmärrämme, että se ei ole kaikki niitä, jotka sanovat, että he haluavat pelastuksen Jeesuksessa Kristuksessa, jotka todella haluavat sitä. Vaikka jotkut haluavat kaikesta sydämestään antamaan elämänsä Jeesukselle pelastusta, toiset vain antaa vaikutelman haluavat pelastuksen. Tämä oikeuttaa sekä Johannes Kastajan että Jeesuksen reaktiot niiden ihmisten edessä, jotka näyttävät haluavan tulla Jeesuksen Kristuksen opetuslapsiksi. Olkaamme mietiskelemään seuraavia kappaleita:

 

Matteuksen 3:7-9 "7Mutta nähdessään paljon fariseuksia ja saddukeuksia tulevan kasteelle hän sanoi heille: Te kyykäärmeitten sikiöt, kuka on neuvonut teitä pakenemaan tulevaista vihaa? 8Tehkää sentähden parannuksen soveliaita hedelmiä, 9älkääkä luulko saattavanne sanoa mielessänne: Onhan meillä isänä Aabraham; sillä minä sanon teille, että Jumala voi näistä kivistä herättää lapsia Aabrahamille."

 

Tämä Johannes Kastajan kylmä reaktio ihmisten kasteelle, jotka kerääntyvät hänen kasteensa, jättää meidät hieman hämmentyneitä. Miten John, jonka tehtävä oli tuoda ihmisiä parannukseen, samanaikaisesti työntää takaisin tiettyjä ihmisiä, jotka tulivat hänen luokseen?

 

Johanneksen 8:30-31 "30Kun hän näin puhui, uskoivat monet häneen. 31Niin Jeesus sanoi niille juutalaisille, jotka uskoivat häneen: Jos te pysytte minun sanassani, niin te totisesti olette minun opetuslapsiani."

 

Näemme myös Herran Jeesuksen, joka ei ole innostunut ihmisistä, jotka näyttävät uskonut Häneen. Sen sijaan, että huutaisit ääneen "Halleluja", kuten olisimme tehneet, hän tervehtii hämmästyttävällä viileydellä, mikä näyttää olevan erittäin hyvä uutinen. Ja kun luemme loput tästä kappaleesta, ymmärrämme Jeesuksen innostuksen puutteen siitä, mitä olisimme tietoisuuden puuttuessa juhlittaneet.

 

Johanneksen 8:32-59 "32Ja te tulette tuntemaan totuuden, ja totuus on tekevä teidät vapaiksi. 33He vastasivat hänelle: Me olemme Aabrahamin jälkeläisiä emmekä ole koskaan olleet kenenkään orjia. Kuinka sinä sitten sanot: Te tulette vapaiksi? 34Jeesus vastasi heille: Totisesti, totisesti minä sanon teille: jokainen, joka tekee syntiä, on synnin orja. 35Mutta orja ei pysy talossa iäti; Poika pysyy iäti. 36Jos siis Poika tekee teidät vapaiksi, niin te tulette todellisesti vapaiksi.

 

37Minä tiedän, että te olette Aabrahamin jälkeläisiä; mutta te tavoittelette minua tappaaksenne, koska minun sanani ei saa tilaa teissä. 38Minä puhun, mitä minä olen nähnyt Isäni tykönä; niin tekin teette, mitä olette kuulleet omalta isältänne. 39He vastasivat ja sanoivat hänelle: Aabraham on meidän isämme. Jeesus sanoi heille: Jos olisitte Aabrahamin lapsia, niin te tekisitte Aabrahamin tekoja. 40Mutta nyt te tavoittelette minua tappaaksenne, miestä, joka on puhunut teille totuuden, jonka hän on kuullut Jumalalta. Niin ei Aabraham tehnyt. 41Te teette isänne tekoja. He sanoivat hänelle: Me emme ole aviorikoksesta syntyneitä; meillä on yksi Isä, Jumala.

 

42Jeesus sanoi heille: Jos Jumala olisi teidän Isänne, niin te rakastaisitte minua, sillä minä olen Jumalasta lähtenyt ja tullut; en minä ole itsestäni tullut, vaan hän on minut lähettänyt. 43Minkätähden te ette ymmärrä minun puhettani? Sentähden, että te ette kärsi kuulla minun sanaani. 44Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.

 

45Mutta minua te ette usko, sentähden että minä sanon totuuden. 46Kuka teistä voi näyttää minut syypääksi syntiin? Jos minä totuutta puhun, miksi ette minua usko? 47Joka on Jumalasta, se kuulee Jumalan sanat. Sentähden te ette kuule, koska ette ole Jumalasta. 48Niin juutalaiset vastasivat ja sanoivat hänelle: Emmekö ole oikeassa, kun sanomme, että sinä olet samarialainen ja että sinussa on riivaaja? 49Jeesus vastasi: Minussa ei ole riivaajaa, vaan minä kunnioitan Isääni, ja te häpäisette minua. 50Mutta minä en etsi omaa kunniaani; yksi on, joka etsii ja tuomitsee. 51Totisesti, totisesti minä sanon teille: jos joku pitää minun sanani, hän ei ikinä näe kuolemaa. 52Juutalaiset sanoivat hänelle: Nyt me ymmärrämme, että sinussa on riivaaja... 59Silloin he poimivat kiviä heittääksensä häntä niillä; mutta Jeesus lymysi ja lähti pyhäköstä."

 

Se, mitä juuri luitte, heijastaa todellisuutta siitä, mitä koemme joka päivä. Nämä ihmiset väittivät uskoneensa Jeesukseen, ja heidät esiteltiin sellaisena. Pari minuuttia myöhemmin he sanovat, että Jeesuksella on demoni. Se tarkoittaa, että he valitsivat uskoa ihmiseen, jolla on demoni. Pari minuuttia myöhemmin hänet halutaan kivittää. Tämä tarkoittaa, että he päättivät uskoa henkilöön, joka ansaitsee kivittämisen. Eikö olekin outoa? Kuten näette, Jeesus ei antanut heille edes mahdollisuutta kasteeseen. Miksi? Kaste olisi ollut turhaa.

 

Johtopäätös: Herran antaman erottamiskyvyn tai ilmoitusten perusteella voimme johtaa kieltäytymään joidenkin niiden kasteesta, jotka väittävät haluavansa antaa elämänsä Jeesukselle.

 

Tässä muutamia tapauksia, jotka voivat oikeuttaa päätöksemme kieltää kaste jollekulle:

 

1- Jos henkilö ei halua ymmärtää pelastuksen sanomaa ja haluaa seurata Jumalaa oman filosofian mukaan, kaste on evättävä. Teillä on tapa uksessa ne, jotka sanovat, että he haluavat kasteen, mutta he eivät ole valmiita luopumaan huonosta elämästään.

 

2- Jos henkilö ei ole vilpitön hänen lähestymistapaansa. On ihmisiä, jotka tulevat kaste pikemminkin syistä eri intressejä eikä ohjaa halu pelastuksen. Teillä on niiden tapaus, jotka kasteen kautta etsivät pikemminkin ratkaisua heidän Carnal-ongelmiinsa.

 

3- Jos se on agentti perkeleestä, joka pyrkii tunkeutumaan veljien joukossa, sen pitäisi olla tukossa. Sen lisäksi, että saatanan edustajien pääsy kokoonpanoon on vaara, se, että rukoilee heidän puolestaan, on uusi vaara itse Jumalan palvelijalle.

 

Voimme siis päätellä, että kaste voi, ja se pitäisi evätä, jos Jumalan palvelija havaitsee, ettei se ole todellinen parannuksen teon tapaus.

 

13- Voiko joku kieltäytyä kastetuksi vedessä ja olla pelastettu?

 

Vastaus on selvästi EI. Ne, joilla on tilaisuus tulla kastetuksi, mutta jotka päättävät olla tekemättä sitä ja eksyttävät itsensä väärillä perusteluilla, eivät voi nähdä Jumalaa. Kehotan teitä mietiskelemään tätä kohtaa Luukkaan 7:29-30 "29Ja kaikki kansa, joka häntä kuuli, publikaanitkin, tunnustivat Jumalan vanhurskaaksi ja antoivat kastaa itsensä Johanneksen kasteella. 30Mutta fariseukset ja lainoppineet tekivät turhaksi Jumalan aivoituksen heitä kohtaan eivätkä ottaneet Johannekselta kastetta." Kaikki, jotka hylkäävät kasteen, hylkäävät pelastuksen. He yksinkertaisesti mitätöivät Jumalan tarkoituksen heitä kohtaan. Nämä ovat ne, jotka sanovat he ovat jo kastettu ja jopa vahvistettu, ja ne, jotka sanovat, että he ottavat enemmän aikaa ajatella. Olkaamme muistuttaa niitä, jotka väittävät olevansa kastettu ja konfirmoitu, että teoria vahvistus tulee demoneita, jotka hallitsevat saatanan suurta lahkoa. Muistutettakoon myös niille, jotka vievät aikaa ajatella, että he vain ajattelevat nähdäkseen, hyväksyvätkö he Jeesuksen. Älkää uskoko hetkeäkään, että he ovat jo antaneet henkensä Jeesukselle Kristukselle.

 

Jokainen, jolla on mahdollisuus mennä kasteelle veteen mutta päättää kieltäytyä kasteesta, viettää ikuisuutensa Helvetissä. Voit hyväksyä tämän sanan tai hylätä sen. Kun löydät itsesi helvetin tuleen, ymmärrät sen. Jotta joku voi paeta Helvetistä kieltäytyessään kastetuksi vedessä, Raamatun on oltava väärä; Jumala on kieltävä itsestään. Kaikille teille, jotka kieltäydytte kasteesta vedessä ja jotka viettelyssänne väitätte pelastuneenne, jatkaa itsepäisenä. Kun olet helvetin tulessa polttaminen ja kiusannut ikuisesti, sinun on helpompi hyväksyä, että Jumalan sana on totta.

 

14- Voimmeko astua Taivaaseen ilman kastetta?

 

Niille, jotka ovat valinneet Paratiisin, kerron ennen kuin saavutte sinne, että tapaamme paratiisissa ihmisiä, joita ei ole kastettu vedessä. Älä ylläty tästä, sillä Jumala on oikeudenmukainen. On ihmisiä, joilla ei syystä tai toisesta ole mahdollisuutta tulla kastetuksi. Otetaan esimerkiksi tämä veli, entinen varas, joka hyväksyi Jeesus ristillä. Herra ei ollut lähettänyt häntä Helvettiin, koska häntä ei kastettu. Hän ei kieltäytynyt kasteesta, hänellä ei ollut tilaisuutta. Luukkaan 23:39-43 "39Niin toinen pahantekijöistä, jotka siinä riippuivat, herjasi häntä: Etkö sinä ole Kristus? Auta itseäsi ja meitä. 40Mutta toinen vastasi ja nuhteli häntä sanoen: Etkö sinä edes pelkää Jumalaa, sinä, joka olet saman rangaistuksen alainen? 41Me tosin kärsimme oikeuden mukaan, sillä me saamme, mitä meidän tekomme ansaitsevat; mutta tämä ei ole mitään pahaa tehnyt. 42Ja hän sanoi: Jeesus, muista minua, kun tulet valtakuntaasi. 43Niin Jeesus sanoi hänelle: Totisesti minä sanon sinulle: tänä päivänä pitää sinun oleman minun kanssani paratiisissa."

 

Ajatelkaa niitä, jotka ottavat Herran vastaan sairaalassa ja jotka kuolevat jonkin aikaa myöhemmin. Jumala ei hylkää niitä. Nuo eivät ole kieltäytyneet kastetta, he ovat juuri ole ollut mahdollisuutta ottaa sitä. Mieti myös niitä tapauksia, jotka vastaanottavat Jeesuksen ja suostuvat kastetuiksi. Jos ne sattuvat kuolemaan, ennen kuin löydämme puron tai paikan, jossa on tarpeeksi vettä kastaamaan heidät, koska niin voi tapahtua, Jumala ei hylkää heitä. He eivät kieltäytyneet kasteesta, he hyväksyivät kasteen hyvin, mutta heillä ei ollut mahdollisuutta ottaa sitä.

 

15- Voiko joku, joka kastetaan vedessä, mennä Helvettiin?

 

Kuten olemme lukeneet alla olevaan 1Korinttilaisille 10:1-12, kaikki, jotka Mooseksessa kastettiin pilvessä ja meressä, eivät pelastuneet. Sillä koska he olivat tottelemattomia Jumalasta, monet olivat iski Jumala, ja menehtyi erämaassa, huolimatta siitä, että ne kaikki kastettiin Moosekselle. Ymmärtänette siis, että vesikaste itsessään ei pelasta. Vesi kaste on Pikemminkin sitoumus, jonka me teemme pelastettavaan. Jos haluat olla pelastettuna, sinun on kunnioitettava ja kunnioitettava tätä sitoumusta loppuun asti. Ja jos milloin tahansa et enää halua tätä sitoumusta, voit vapaasti rikkoa sitä. Jos rikot sen, älä odota pääseväsi taivaaseen. Se on todellakin Helvettiä, joka odottaa sinua.

 

Aivan kuten kaksi naimisissa olevaa henkilöt ovat nimeltään Naimisissa niin kauan kuin he ylläpitää suhdetta avioliiton, ja yhtäkkiä ottaa nimen eronnut, jos tämä suhde on rikki, joten opetuslapsi, jos hän luopuu hänen uskonsa Jeesukseen Kristukseen, lakkaa olemasta opetuslapsi. Että Kaikki ne, joita lohduttaa se, että he kastetaan vedellä upottamalla, ymmärrä, että heidän täytyy laittaa Jumalan Sana käytäntöön. Olisin ikävä, jos en muistuttaisi teitä siitä, että Helvetissä on ihmisiä, jotka kastetaan veteen. Jotkut epäuskoiset kysyvät minulta, olenko olleet Helvetissä nähdäkseni heidät; jos olet yksi niistä, jotka näkevät ennen hyväksymistä, edelleen panettelua Jeesuksen Kristuksen Evankeliumin ja ristiinnaulita Jumalan pojan oman osa. Kun tulet Helvettiin, tapaat kumppaneitasi, jotka sinä tavoin kastettiin veteen.

 

16- Mitä Veden Kasteen ei ole

 

Jos on ollut tarpeen selittää, mitä vesi kaste on, on aivan yhtä tärkeää täsmentää, mitä se ei ole. Vesikaste ei ole pelastus, toisin sanoen vesikaste itsessään ei pelasta. Se on pikemminkin sitoutuminen pelastumiseen tai hyvän omantunnon sitoutuminen Jumalalle, kuten luemme 1Pietarin 3:21-22. "21Tämän vertauskuvan mukaan vesi nyt teidätkin pelastaa, kasteena - joka ei ole lihan saastan poistamista, vaan hyvän omantunnon pyytämistä Jumalalta - Jeesuksen Kristuksen ylösnousemuksen kautta, 22hänen, joka on mennyt taivaaseen ja on Jumalan oikealla puolella; ja hänen allensa ovat enkelit ja vallat ja voimat alistetut."

 

Vesi kaste on sitoumus, se voi kuten muutkin sitoutuminen, on rikki milloin tahansa. Mietiskellä 1Korinttilaisille 10:1-12. "1Sillä minä en tahdo, veljet, pitää teitä tietämättöminä siitä, että isämme olivat kaikki pilven alla ja kulkivat kaikki meren läpi 2ja saivat kaikki kasteen Moosekseen pilvessä ja meressä 3ja söivät kaikki samaa hengellistä ruokaa 4ja joivat kaikki samaa hengellistä juomaa. Sillä he joivat hengellisestä kalliosta, joka heitä seurasi; ja se kallio oli Kristus. 5Mutta useimpiin heistä Jumala ei mielistynyt, koskapa he hukkuivat erämaassa. 6Tämä tapahtui varoittavaksi esimerkiksi meille, että me emme pahaa himoitsisi, niinkuin he himoitsivat. 7Älkää myöskään ruvetko epäjumalanpalvelijoiksi kuten muutamat heistä, niinkuin kirjoitettu on: Kansa istui syömään ja juomaan, ja he nousivat iloa pitämään. 8Älkäämmekä harjoittako haureutta, niinkuin muutamat heistä haureutta harjoittivat, ja heitä kaatui yhtenä päivänä kaksikymmentä kolme tuhatta. 9Älkäämme myöskään kiusatko Herraa, niinkuin muutamat heistä kiusasivat ja saivat käärmeiltä surmansa. 10Älkääkä napisko, niinkuin muutamat heistä napisivat ja saivat surmansa tuhoojalta. 11Tämä, mikä tapahtui heille, on esikuvallista ja on kirjoitettu varoitukseksi meille, joille maailmanaikojen loppukausi on tullut. 12Sentähden, joka luulee seisovansa, katsokoon, ettei lankea."

 

17- Onko Vesikaste vaihtoehto?

 

Jotta tämä opetus olisi mahdollisimman täydellistä, kuten johdannossa ilmoitettiin, löysimme parempi olla lopettaa sen, korottamatta muutamia muita kohtia, joita saatanan edustajat hyödyntävät väärien opetustensa tueksi. Nämä demonit pastorit, jotka kiistävät kasteen tärkeyden vettä, on, kuten tavallista, vääristi merkitys jae Raamatusta perustella hulluutta. Tiedät jo hyvin, että helvetin edustajat tuntevat taitonsa kiertää raamatun säkeiden merkitystä saadakseen sellaisen tulkinnan, joka oikeuttaa heidän virheensa. Koska Raamatussa ei ole yhtään jaetta, joka selvästi oikeuttaisi heidän hulluutensa, näiden demonien on aina pakko vääristellä Jumalan sanan merkitystä saavuttaakseen päämääränsä. Ja säkeistö, johon he takertuvat sanoessaan, että vesikaste olisi vaihtoehto, on Paavalin lausuma 1Korinttilaisille 1:17.

 

1Korinttilaisille 1:17 sanoo: "Sillä Kristus ei lähettänyt minua kastamaan, …" Nämä jumalattomat ihmiset kierovat tämän Paavalin sanan merkityksen syyttäessään häntä veden kasteen trivialisoinnista. Näille käärmeitä, Paavali sanoisi, että vesi kaste ei ole niin tärkeä, ja voi jopa olla vaihto ehto. Siunaan Herraa siitä, että hän on rakentanut sanansa niin upealla tavalla, että ne, jotka haluavat tulkita sen omalla tavallaan, ovat aina hämmentyneitä. Siksi yhdelläkään niistä, jotka kierovat Jumalan Sanan merkityksen, ei ole tekosyytä Jumalan edessä. Paitsi, että sama jae, jota nämä velhot yrittävät hyödyntää, on riittävä sekoittamaan heidät, mutta lisäksi on olemassa monia muita kohtia, jotka sulkevat suun näille tekopyhille, kuten alla osoitamme.

 

Aloitetaan mielenosoitus samalla Paavali lausunnolla, jonka mukaan nämä velhot uskovat voivansa hyödyntää sitä. Kohdassa 1Korinttilaisille 1:17 Paavali sanoo: "Sillä Kristus ei lähettänyt minua kastamaan, vaan evankeliumia julistamaan - ei puheen viisaudella, ettei Kristuksen risti menisi mitättömäksi."

 

Kysymys: Miksi Paavali julistaa, että Kristus ei lähettänyt häntä kastamaan? Vastaus: Koska Kristuksen lähetys hänelle ei ollut kastetta. Kristus lähetti Paavalin saarnaamaan evankeliumia, ei kastamaan. Vaikka ilmoittaessaan evankeliumia, hänen täytyy kastaa, on selvää, että hänen ministeriö ei ole vettä kastetta. Hän tunnistaa hänet, ja me kaikki tunnustamme hänet. Jumala ei koskaan lähettänyt Paavalia kastamaan. Se oli Johannes Kastaja, joka lähetettiin kastamaan. Siksi Paavali ei sanonut lausunnossaan mitään uutta. Se vain vahvistaa sen, mikä on vakiintunut.

 

Kysymys: Paavali on hän ainoa, joka tunnustaa, että ministeriön vesikasteen on, että Johannes Kastajan? Vastaus: Ei, Paavali ei ole yksin. Isä Jumala tunnusti hänet; Jeesuksen Kristuksen, Isän pojan, tunnisti hänet; apostolit tunnustivat sen; ja jopa ylipapit ja kansan vanhimmat tunnustivat sen, kuten voit löytää seuraavista jakeista:

 

Johanneksen 1:33 "Ja minä en tuntenut häntä; mutta hän, joka lähetti minut vedellä kastamaan, sanoi minulle: Se, jonka päälle sinä näet Hengen laskeutuvan ja jäävän, hän on se, joka kastaa Pyhällä Hengellä."

 

Apostolien Teot 1:4-5 "4Ja kun hän oli yhdessä heidän kanssansa, käski hän heitä ja sanoi: Älkää lähtekö Jerusalemista, vaan odottakaa Isältä sen lupauksen täyttymistä, jonka te olette minulta kuulleet. 5Sillä Johannes kastoi vedellä, mutta teidät kastetaan Pyhällä Hengellä, ei kauan näitten päivien jälkeen."

 

Apostolien Teot 1:21-22 "21Niin pitää siis yhden niistä miehistä, jotka ovat vaeltaneet meidän kanssamme kaiken sen ajan, jona Herra Jeesus kävi sisälle ja ulos meidän tykönämme, 22Johanneksen kasteesta alkaen hamaan siihen päivään, jona hänet meiltä otettiin ylös, tuleman hänen ylösnousemisensa todistajaksi meidän kanssamme."

 

Matteuksen 21:23-27 "23Ja kun hän oli mennyt pyhäkköön, tulivat hänen opettaessaan ylipapit ja kansan vanhimmat hänen luoksensa ja sanoivat: Millä vallalla sinä näitä teet? Ja kuka sinulle on antanut tämän vallan? 24Jeesus vastasi ja sanoi heille: Minä myös teen teille yhden kysymyksen; jos te minulle siihen vastaatte, niin minäkin sanon teille, millä vallalla minä näitä teen. 25Mistä Johanneksen kaste oli? Taivaastako vai ihmisistä? Niin he neuvottelivat keskenänsä sanoen: Jos sanomme: Taivaasta, niin hän sanoo meille: Miksi ette siis uskoneet häntä? 26Mutta jos sanomme: Ihmisistä, niin meidän täytyy peljätä kansaa, sillä kaikki pitävät Johannesta profeettana. 27Ja he vastasivat Jeesukselle ja sanoivat: Emme tiedä. Niin hänkin sanoi heille: Niinpä en minäkään sano teille, millä vallalla minä näitä teen."

 

Kuten juuri luitte, Isästä Jumalasta saatanan edustajiin, Jeesuksen ja hänen apostoleidensa kautta, kaikki tunnustivat, että ministeriön vesikasteen uskottiin Johannes Kastajan. Jos Paavali olisi sanonut, että Kristus oli lähettänyt hänet kastelemaan, hän olisi valehdellut. Siksi Kristus ei lähettänyt Paavalia kastamaan.

 

Jatkakaamme mielenosoitusta kahdella muulla Raamatun kohdalla, Apostolien teot 19:1-5 ja Markuksen 16:15-16. Nämä demonit, jotka syyttävät Paavalia vesikasteen trivialisoimisesta ja siitä tekemisestä vaihtoehtona, voidaan sekoittaa vain samassa Paavalin reaktiossa Apostolien teot 19:1-5, joita jäljempänä lainataan.

 

"1Kun Apollos oli Korintossa, tuli Paavali, kuljettuaan läpi ylämaakuntien, Efesoon ja tapasi siellä muutamia opetuslapsia. 2Ja hän sanoi heille: Saitteko Pyhän Hengen silloin, kun te tulitte uskoon? Niin he sanoivat hänelle: Emme ole edes kuulleet, että Pyhää Henkeä on olemassakaan. 3Ja hän sanoi: Millä kasteella te sitten olette kastetut? He vastasivat: Johanneksen kasteella. 4Niin Paavali sanoi: Johannes kastoi parannuksen kasteella, kehoittaen kansaa uskomaan häneen, joka oli tuleva hänen jälkeensä, se on, Jeesukseen. 5Sen kuultuaan he ottivat kasteen Herran Jeesuksen nimeen."

 

Kuten näette, Paavalin ensimmäinen reaktio, kun hän tapasi opetuslapsia, oli kysyä heiltä, kastettiinko he Pyhässä Hengessä. Paavali ei pyydä heitä, jos heidät kastetaan vedellä. Miksi? Koska hän tietää, että he ovat jo kastettu veteen. Paavali tietää, että opetuslapsen nimen kantamiseksi-on jo täytynyt kastaa vedessä. Ketään ei voida pitää Jeesuksen Kristuksen oppilaana ilman kastettua vedessä. Vesikaste ei siis ole vaihtoehto, kuten Paavali täällä osoittaa. Hän sulkee suunsa saatanan agenteilta, jotka syyttävät häntä.

 

Markuksen 16:15-16 sanoo: "15Ja hän sanoi heille: Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille. 16Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu..."

 

Jos vesikaste olisi ollut vaihtoehto, Vapahtaja Jeesus ei olisi tehnyt siitä ehtoa pelastukseen. Kuten juuri luitte, vesikaste on kuitenkin pelastumisen edellytys. Vesikaste ei siis ole vaihtoehto; tätä osoittaa täällä Jeesus Kristus, ihmiskunnan Vapahtaja. Näin hän sulkee suunsa kaikilta demoneilta, jotka kääntävät ihmiset pois vesikaste kasteesta väittämällä, ettei kaste ole niin tärkeää. Kaikille teille, jotka olivat loukussa kaikkia niitä noita noita pastoreita, jotka opettavat, että voi tehdä ilman vesikastetta ja tulla taivaaseen, totuus on nyt sinulle opetettu. Sinulla ei ole enää tekosyitä. Poistu nopeasti kaikista niistä roskakorista, joita väärin kutsut kirkoiksi ja jotka halveksivat vesikastetta.

 

18- Vesi Kasteen Tärkeys

 

Osoittaakseen kuinka suuri veden kasteen on hänen silmissään, Jumala päätti tuoda Vanhan liiton kansa veden kasteen kautta, kuten luetaan 1Korinttilaisille 10:1-2. "1Sillä minä en tahdo, veljet, pitää teitä tietämättöminä siitä, että isämme olivat kaikki pilven alla ja kulkivat kaikki meren läpi 2ja saivat kaikki kasteen Moosekseen pilvessä ja meressä".

 

Vesikaste ei alkanut Johanneksesta, vaan pikemminkin Mooseksesta, kuten olemme juuri lukeneet. Ero huomata on, että vanhan liiton Mooseksen kaste oli kollektiivinen, kun taas Johannes Kastajan uuden liiton kaste on yksilöllinen. Toisin sanoen vanhassa liitossa se on kollektiivinen kaste, jonka ihmiset ovat läpäisseet, ja uudessa liitossa se on yksittäisen kasteen kautta, jonka jokainen Jumalan lapsi on läpäistävä. Johannes Kastajan ajasta lähtien ne, jotka haluavat pelastua, täytyy kastaa yksitellen veteen.

 

Vesikasteella on siksi erittäin suuri merkitys Jumalan silmissä, eikä kenenkään pitäisi ottaa tätä kevyesti. Ne, jotka ajattelevat voivansa halveksia tai laiminlyödä tai trivialisoida kasteen vedessä ja päästä taivaaseen, ovat erehtyneet. Yksi ei voi leikkiä jotain, joka on tyyris silmissä Jumalan, ja paeta rangaistus Helvetissä. Tiedä, että kaikki nämä ns Pastorit, jotka sanovat, että vesikaste ei ole tärkeä, ovat demonit. Heidän tehtävänsä on rekrytoida sinut Helvettiin. Jokainen tosi Jumalan palvelija tietää, että jos kaste vedessä ei olisi tärkeä, mestariamme Jeesusta Kristusta ei olisi kastettu.

 

19- Mitä tehdä Veden Kasteen jälkeen?

 

Matteuksen 28:19-20 sanoo: "19Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen 20ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. ..."

 

Jeesus Kristus käski tehdä opetuslapsia ja opettaa heitä. Mutta jotkut saatanan asiamiehet, jotka ovat vain vastustamassa Jeesusta, kuten heidän mestarinsa saatana tekee, sanovat pikemminkin, että meidän on ensin opetettava ihmisiä, ennen kuin teemme heistä opetuslapsia. Kysymykseni on: "Kuka, Jeesus tai saatanan palvelijat, tietää paremmin?" Jos uskot, että Jeesus tietää paremmin, mitä Hän sanoo, laita Hänen sanansa käytäntöön. ja jos uskot, että saatanan agentit tietävät enemmän kuin Jeesus, jatka heidän seuraamistaan. Päivä tulee, kun ymmärrät sen.

 

Apostolien Teot 2:42 sanoo: "Ja he pysyivät apostolien opetuksessa ja keskinäisessä yhteydessä ja leivän murtamisessa ja rukouksissa."

 

Jeesuksen Kristuksen todelliset apostolit ovat niitä, jotka toteuttavat Jeesuksen Kristuksen sanaa käytännössä. He tekivät lähes 3000 opetuslapsia yhdessä päivässä, kastellen heidät veteen, minkä jälkeen he pyrkivät opettamaan heitä pelkäämään Jumalaa ja harjoittamaan Hänen sanaansa. Saatanan apostolit, jotka juoksevat kirkkoja tänään, tekevät isäntänsä tahtoa joka päivä, tottelematta Kristusta. He pitävät kastamattomia ihmisiä kirkossa sillä verukkeella, että he opettavat heitä. Ja me emme näe mitään hyvää hedelmää heidän niin sanottujen opetuksiensa puolesta niiden heidän elämäänsä, jotka kuuntelevat heitä.

 

Se, mitä Jumala odottaa meiltä kasteen jälkeen, on jäädä hänen opetuksiinsa ja soveltaa itseämme tarkkailemaan niitä joka päivä, sillä kaste ei ole itsetarkoitus. Tärkeintä ei ole sanoa: "Hallelujah, olen kastettu!" Kaikkien, jotka haluavat päästä Taivaaseen, on oltava sinnikkäitä loppuun asti.

 

Matteuksen 10:22 sanoo meille: "Ja te joudutte kaikkien vihattaviksi minun nimeni tähden; mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu."

 

Siksi, älä ansaan uskoa, että "pelastettu on pelastettu", kuten jotkut viettelijät sanoa, kuka luottaa kulkua Markuksen 16:16 tehdä uskot, että kasteen jälkeen, teidän pelastus on taattu. Haluan muistuttaa teitä siitä, että Helvetissä on monia niitä, jotka kastettiin veteen elossa. Ole varovainen!

 

Heprealaisille 10:35-36 sanoo: "35Älkää siis heittäkö pois uskallustanne, jonka palkka on suuri. 36Sillä te tarvitsette kestäväisyyttä, tehdäksenne Jumalan tahdon ja saadaksenne sen, mikä luvattu on."

 

Tämä kohta vahvistaa jälleen sen tosiasian, että meidän on oltava sinnikkäästi loppuun asti saadakseen Jumalan pelastuksen.

 

1Timoteukselle 6:12 "Kilvoittele hyvä uskon kilvoitus, tartu kiinni iankaikkiseen elämään, johon olet kutsuttu ja johon hyvällä tunnustuksella olet tunnustautunut monen todistajan edessä."

 

Näemme tässä kohdassa, kuinka Jumala pyytää Pastori Timoteukselle pitämään kiinni iankaikkisesta elämästä, mikä on tapa sanoa, että jos hän ei pidä sitä hyvin, hän menettää sen. Jos tämä kehotus tarttua iankaikkiseen elämään annetaan pastorille, ymmärrämme helposti, että se koskee enemmän "yksinkertaista" kristittyä.

 

Filippiläisille 2:12 "Siis, rakkaani, samoin kuin aina olette olleet kuuliaiset, niin ahkeroikaa, ei ainoastaan niinkuin silloin, kun minä olin teidän tykönänne, vaan paljoa enemmän nyt, kun olen poissa, pelolla ja vavistuksella, että pelastuisitte."

 

Tässä Raamatun kohdassa me näemme Herran kysymästä rakkaitaan, eli niitä, jotka on jo kastettu veteen, työskentelemään pelastukseksi pelolla ja vapisevan. Jos "pelastettu on pelastettu", kuten saatanan edustajat sanovat, miksi Herra pyytää edelleen lapsiaan työskentelemään pelastuksestaan pelolla ja vapinaa? Meidän on siis jatkettava ahkerasti työtä kasteen jälkeen pelastuksen saamiseksi.

 

Heprealaisille 3:12-13 sanoo: "12Katsokaa, veljet, ettei vain kenelläkään teistä ole paha, epäuskoinen sydän, niin että hän luopuu elävästä Jumalasta, 13vaan kehoittakaa toisianne joka päivä, niin kauan kuin sanotaan: tänä päivänä, ettei teistä kukaan synnin pettämänä paatuisi."

 

Heprealaisille 10:24 "ja valvokaamme toinen toistamme rohkaisuksi toisillemme rakkauteen ja hyviin tekoihin."

 

Ymmärrämme näistä kohdista, kuinka tärkeätä tosi Kristuksen seuraaja on vesikasteen jälkeen asua niiden keskuudessa, jotka etsivät Jumalaa hengessä ja totuudessa; koska päivittäiset kehotukset saavat meidät rakastamaan enemmän Jumalaa ja estävät meitä joutumasta kovettuminen synti. Kasteen jälkeen on siis välttämätöntä pysyä veljellisessä yhteydessä ja sinnitellä niiden kanssa, jotka etsivät Jumalaa puhtaalla sydämellä, kuten Herra suosittelee meille 2Timoteukselle.

 

2Timoteukselle 2:22 "Pakene nuoruuden himoja, harrasta vanhurskautta, uskoa, rakkautta, rauhaa niiden kanssa, jotka huutavat avuksensa Herraa puhtaasta sydämestä."

 

Mitä enemmän vietät aikaa niiden kanssa, jotka vilpittömästi pelkäävät Jumalaa, sitä enemmän se innostaa sinua pelkäämään myös Herraa; Tämä on mitä ymmärrämme kulkua Sananlaskut 13:20, jossa sanotaan: "Vaella viisasten kanssa, niin viisastut; tyhmäin seuratoverin käy pahoin."

 

Mutta kun ympärillänne on niitä, jotka pilkkaavat Jumalaa, te loppujen lopuksi pilkkaamme Jumalaa vähitellen kovettamalla itsesi synniksi, sillä huonot yritykset korruptoituneet hyviä moraaleja, kuten luemme kohdissa Seuraavat:

 

1Korinttilaisille 15:33 "Älkää eksykö. Huono seura hyvät tavat turmelee."

 

Sananlaskut 22:24-25 "24Älä rupea pikavihaisen ystäväksi äläkä seurustele kiukkuisen kanssa, 25että et tottuisi hänen teihinsä ja saattaisi sieluasi ansaan."

 

Siksi on tärkeää veden kastamisen jälkeen pysyä Jumalan lasten todellisessa kokouksessa, joissa terve oppi Jeesuksesta Kristuksesta saarnataan, eikä niitä prostituted kirkot että runsaasti tänään. Kutsumme sinut mietiskelemään "Kirkkoa" koskevaa opetusta, joka on saatavilla verkkosivulla www.mcreveil.org, jotta et joutuisi näiden luopiokokousten ansaan.

 

19.1- Varo viettelyksiä

 

Toinen ansa, jota on vältettävä, on eristäytyminen ja uskominen, että voit kasvaa yksin Herran kanssa; tämä on viettelys. Sinun on oltava tekemisissä muiden veljien kanssa, jotka elävät tervettä oppia, jotta voit kasvaa hengellisesti. Psalmit 133 sanoo: "1Matkalaulu; Daavidin virsi. Katso, kuinka hyvää ja suloista on, että veljekset sovussa asuvat! 2Se on niinkuin kallis öljy pään päällä, jota tiukkuu partaan - Aaronin partaan, jota tiukkuu hänen viittansa liepeille. 3Se on niinkuin Hermonin kaste, joka tiukkuu Siionin vuorille. Sillä sinne on Herra säätänyt siunauksen, elämän, ikuisiksi ajoiksi."

 

Lopuksi, muista, että vesikasteen jälkeen on pysyttävä elävässä kirkossa, keskellä muita Jumalan lapsia, jotka etsivät totuutta. Vesikasteen jälkeen on välttämätöntä sinnitellä apostolien opetuksessa, veljellisessä yhteydessä, leivän murtamisessa ja rukouksissa. Vain tällä tavoin kasvat uskossa Jeesukseen Kristukseen..

 

19.2 -Tarkkanäköisyyden elementit

 

Joten älä matkia saatanan edustajia, jotka väittävät voivansa elää kristillisen elämänsä yksin ja päästä Taivaaseen. On monia viettelijöitä, jotka sanovat, etteivät he tarvitse Apostolia, Pastoria tai ketään muuta Kirkon Vanhinta sillä verukkeella, että heidän jeesuksensa on heidän ainoa pastorinsa. Jotkut näistä demonista perustellakseen hulluuttaan sanovat, että Jeesus sanoi Raamatussa: "Olette kaikki veljekset". Nämä paholaisen pojat, jotka ovat sellaisia, jotka ovat Jumalan sanan merkityksen vääristäviä, ottavat Herran sanan pois asia yhteydestä jakeessa Matteuksen 23. Katsotaanpa tätä kohtaa yhdessä:

 

Matteuksen 23:1-10 "1Silloin Jeesus puhui kansalle ja opetuslapsilleen 2sanoen: Mooseksen istuimella istuvat kirjanoppineet ja fariseukset. 3Sentähden, kaikki, mitä he sanovat teille, se tehkää ja pitäkää; mutta heidän tekojensa mukaan älkää tehkö, sillä he sanovat, mutta eivät tee. 4He sitovat kokoon raskaita ja vaikeasti kannettavia taakkoja ja panevat ne ihmisten hartioille, mutta itse he eivät tahdo niitä sormellaankaan liikuttaa. 5Ja kaikki tekonsa he tekevät sitä varten, että ihmiset heitä katselisivat. He tekevät raamatunlausekotelonsa leveiksi ja vaippansa tupsut suuriksi 6ja rakastavat ensimmäistä sijaa pidoissa ja etumaisia istuimia synagoogissa, 7ja tahtovat mielellään, että heitä tervehditään toreilla, ja että ihmiset kutsuvat heitä nimellä rabbi. 8Mutta te älkää antako kutsua itseänne rabbiksi, sillä yksi on teidän opettajanne, ja te olette kaikki veljiä. 9Ja isäksenne älkää kutsuko ketään maan päällä, sillä yksi on teidän Isänne, hän, joka on taivaissa. 10Älkääkä antako kutsua itseänne mestareiksi, sillä yksi on teidän mestarinne, Kristus."

 

Tämä, rakastettu, on kohta, että jotkut demonit käyttävät yrittää todistaa meille, että voidakseen mennä taivaaseen, he eivät tarvitse apostolia, eikä pastori eikä mikään muu kirkon vanhin. Nämä käärmeet kertovat teille, että juuri heidän jeesuksensa pyytää heitä halveksimaan Jumalan Palvelijoiden auktoriteettia ja mitätöimään heidän hyödyllisyytensä ja palvelutyönsä. Näiden saatanan edustajien mukaan Jumalan palvelijat ovat hyödytöntä. Heille maailma ei tarvitse mitään Jumalan palvelijaa.

 

Kun kävelet läpi tämän Matteuksen 23: n kohdan, voit helposti ymmärtää kontekstin, jossa Herra puhui. Jeesuksen sanomaa ei ole vaikea ymmärtää täällä. Silti näet, mitä saatanan pojat ovat valmiita tekemään sen kanssa. Aina kun kohtaamme demonit, jotka kieltävät Jumalan palvelijoiden palvelun tällä tavalla, pyydämme heitä muutamia lyhyitä kysymyksiä, jotka sulkevat suunsa täysin. Tässä on joitain näistä kysymyksistä:

 

Ensimmäinen Kysymys: Tarvitsetko vesikasteen pelastua? Heidän vastauksensa on yleensä kyllä.

 

Toinen Kysymys: Koska et tunnusta minkään Jumalan palvelijan auktoriteettia, - kenelle teidän on mentävä kastaaksenne? Näiden demonien vastaus on, että he kastaavat itsensä.

 

Kolmas Kysymys: Kolmas kysymys: Onko teillä Raamatussa esimerkki henkilöstä, joka kastoi itsensä? Kysymykseen nämä velhot ovat jumissa, eikä heillä ole vastausta antaa meille.

 

Tärkeä viesti: Rakkaani, jos satut tavata joitakin hulluja jotka heidän hulluus kastettiin itse, kerro heille, että heidän niin sanottu kaste ei ole merkitystä Jumalalle. Jos he haluavat päästä taivaaseen, heidän on nopeasti etsittävä todellinen Jumalan palvelija saadakseen todellisen kasteen.

 

Kutsumus parannukseen: Kaikki te typerykset, jotka olette päättäneet kastaa, "itsenne itse", tehkää parannus, jos haluatte pelastua, ja etsikää nopeasti todellinen Jumalan mies saadaksenne todellisen vesikasteen tämän juuri lukemanne opetuksen mukaisesti.

 

Neljäs Kysymys: Koska apostolit, profeetat, evankelistot, pastorit ja pyhien kirjoitusten lääkärit ovat hyödyttömiä, mitä sanotte efesolaisten 4 kohdasta? Ja heti kun lainaamme tätä kohtaa heille, näiden käärmeiden suu on suljettu, mutta älä tee parannusta. Jos he katuisivat, olisi loukkaus kutsua heitä demoneiksi. Lukekaamme yhdessä tämä kohta Efesolaisten 4:10-16.

 

"10Hän, joka on astunut alas, on se, joka myös astui ylös, kaikkia taivaita ylemmäksi, täyttääkseen kaikki. 11Ja hän antoi muutamat apostoleiksi, toiset profeetoiksi, toiset evankelistoiksi, toiset paimeniksi ja opettajiksi, 12tehdäkseen pyhät täysin valmiiksi palveluksen työhön, Kristuksen ruumiin rakentamiseen, 13kunnes me kaikki pääsemme yhteyteen uskossa ja Jumalan Pojan tuntemisessa, täyteen miehuuteen, Kristuksen täyteyden täyden iän määrään, 14ettemme enää olisi alaikäisiä, jotka ajelehtivat ja joita viskellään kaikissa opintuulissa ja ihmisten arpapelissä ja eksytyksen kavalissa juonissa; 15vaan että me, totuutta noudattaen rakkaudessa, kaikin tavoin kasvaisimme häneen, joka on pää, Kristus, 16josta koko ruumis, yhteen liitettynä ja koossa pysyen jokaisen jänteensä avulla, kasvaa rakentuakseen rakkaudessa sen voiman määrän mukaan, mikä kullakin osalla on."

 

Kun opit tästä kohdasta, Jeesuksen Kristuksen kirkon täydellisyyteen pääsemiseksi Jumalan palvelijat ovat välttämättömiä, ja Jeesus itse haluaa sen. Mutta saatanan agentit, jotka tietävät aina enemmän kuin Jeesuksen, ovat vakuuttuneita siitä, että Jeesus teki virheen kutsuessaan palvelijoitaan ministeriöön.

 

Viides Kysymys: kutsutko usein isääsi lihalliseksi isäksesi? Kun esitämme nämä tekopyhät tämän kysymyksen, he ovat hämmentyneitä, eivätkä vastaa. He sanovat itselleen: "Jos sanomme ei, se olisi hyvin räikeää, koska kutsumme joka päivä lihallisia isiämme isäksemme. Ja jos sanomme kyllä, he lainaavat meille loput samasta jakeesta, jota käytämme itsemme viettelemiseen."

 

Se, mikä estää näitä tekopyhiä vastaamasta tähän kysymykseen, on se, että Matteuksen 23:8-9:n jakeen jatko, josta he saavat ilmaisun "te olette kaikki veljiä", sanoo: "Älkää kutsuko ketään maan päällä isäksenne." Nyt, jos yhtäkään Jumalan palvelijaa ei kunnioiteta ja jos yhdenkään Jumalan palvelijan titteliä tunnustettaisiin sillä verukkeella, että Jumala olisi sanonut "te olette kaikki veljiä", silloin myöskään lihallista isäänne ei saa kutsua isäksi, koska Jumala, joka sanoi, että "te olette kaikki veljiä", on sama Jumala, joka sanoi, että "älkää kutsuko ketään ihmistä maan päällä isäksenne". Ja hän sanoi sen samaan aikaan ja samassa yhteydessä. Tämä hämmentää näitä velhoja.

 

Nämä saatanan agentit ovat aina hyvin ylimielisiä Jumalan palvelijoita kohtaan. He tuskin kunnioittavat heitä, eivätkä kutsu heitä titteliensä perusteella. Todellisuudessa henki, joka on heissä, taistelee Jumalan auktoriteettia vastaan. He ovat todellisia kapinallisia, jotka eivät ole valmiita alistumaan Jumalalle tai niille, jotka Jumala on perustanut.

 

19.3- Jumala on pyytänyt minua asettamaan
itseni erilleen häntä varten.

 

Tässä on toinen erottelukyvyn elementti, jonka avulla tunnistatte muut saatanan agentit. Heti kun he kokevat hyvin räikeäksi julistaa joidenkin noitatovereidensa tavoin, että he eivät tarvitse Apostolia, Pastoria tai mitään muutakaan Kirkon Vanhinta, he sanovat pikemminkin, että heidän Jumalansa on pyytänyt heitä asettumaan erilleen Häntä varten, joko henkilökohtaista koulutusta varten tai hengellisen palautuksen hetkeä varten, tai parantumisen hetkeä varten jne. Ja he kertovat teille, että tänä aikana, jolloin he jättävät syrjään kunnioittaakseen jumalaansa, heidän jumalansa itse huolehtii heistä. Tämä heidän mukaansa oikeuttaa sen, että he vetäytyvät Jumalan lasten kokoontumisista pysyäkseen yksin.

 

Saatanan agenteilta ei koskaan puutu tekosyitä valehdella itselleen ja muille. Kun he eivät voi pysyä Jumalan lasten keskellä, he pakenevat ja kertovat kaikille, jotka kuuntelevat, että heidän Jumalansa on määrännyt heidät asettumaan erilleen Häntä varten, joko paljastaakseen itsensä heille paremmin tai antaakseen heille ohjeita ja ohjeita siitä, mitä Hän odottaa heiltä. Ja saadakseen kaiken irti viettelystään he sanovat, että niiden ohjeiden mukaan, jotka he saavat jumalaltaan, he voivat palata Jumalan lasten keskelle.

 

Rakkaat ystävät, ette tarvitse suurta arvostelukykyä ymmärtääksenne, että tällaisia lausuntoja antavat pimeyden maailman asiamiehet. Yksikään todellinen Jumalan lapsi ei voi puhua sellaista kieltä, eikä ketään todellista Jumalan lasta voi pettää sellaisella valheella. Tällainen ohje ei voi tulla Jeesukselta Kristukselta, meidän Jumalaltamme; siitä yksinkertaisesta syystä, että se on täysin ristiriidassa hänen näkemyksensä kanssa hänen Kirkostaan. Seurakunnan, jonka puolesta Jeesus Kristus kuoli, on saavutettava täydellisyys ja ykseys uskossa ja Jumalan Pojan tuntemisessa ennen seurakunnan ylöstempausta. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi Jeesus Kristus piti välttämättömänä kasvattaa palvelijoitaan apostoleiksi, profeetoiksi, evankelistaksi, pastoreiksi ja lääkäreiksi.

 

Jumala ei voi perustaa tätä organisaatiota, jota ilman hänen kirkkonsa ei saavuta täydellisyyttä, ja samalla pyytää joitakin hänen todellisia lapsiaan jättämään muut todelliset lapsensa, koska hän haluaisi puhua heidän kanssaan salassa, palauttaa heidät salassa ja parantaa heidät salaa. Rakkaat, älkää uskoko tällaista valhetta, jota saatanan agentit ovat valmistaneet heidän maailmassaan. Jumalamme ei toimi sillä tavalla.

 

Herra sanoo meille Jakeessa Jaakobin Kirje 5:14: "Jos joku teistä sairastaa, kutsukoon tykönsä seurakunnan vanhimmat, ja he rukoilkoot hänen edestään, voidellen häntä öljyllä Herran nimessä." Herra ei voi sen jälkeen, kun hän on antanut tämän ohjeen kansalleen, edelleen pyytää joitakin sairaita tai riivaajien riivaamia lapsiaan vetäytymään Jumalan lasten keskuudesta, jotta hän voisi parantaa heidät salaa kirkon ulkopuolella tai parantaa heidät salaa pois muiden Jumalan lasten läsnäolosta tai antaa heille ohjeita ja muita niin sanottuja direktiivejä. Tämä on puhdasta saatanallista viettelyä. Jeesus Kristus, meidän Jumalamme, ei voi missään tapauksessa olla tällaisen valheen takana. Jeesus Kristus, todellinen Jumala, ei voi millään tavoin pyytää jotakuta pakenemaan Jumalan lapsia ja eristäytymään vuosiksi odottaen niin sanottua paranemista.

 

Tämä viettely ei eroa siitä viettelystä, joka elävöittää muita saatanan agentteja, jotka sanovat joka kerta, että niin kauan kuin henki ei ilmoita heille sitä tai tätä, he eivät tottele eivätkä pane Jumalan sanaa käytäntöön. Olen jo varoittanut sinua näistä Helvetin agenteista. Heti kun kuulette jonkun, joka Jumalan sanan edessä sanoo teille, että hengen on tultava ja käskettävä häntä tottelemaan tätä sanaa, niin että hän tottelee, tietäkää, että hän on saatanan edustaja. Juuri tämä sama viettely animoi tekopyhät, jotka väittävät aina etsivänsä Jumalan tahtoa; ne viettelijät, jotka viettävät aikansa tekemättä mitään sillä verukkeella, että he odottavat Jumalan tahtoa, jopa asioita, joiden Jumalan tahto on jo selvästi mainittu Raamatussa.

 

Ja ne niin kutsutut kristityt, jotka jo kohdanneet terveen opin, pakenevat Jumalan lapsia ja väittävät, että Jumala pyytää heitä vetäytymään ja pysymään yksin, ovat velhoja. Kun he kertovat teille, että Juuri Jumala pyysi heitä pakenemaan Jumalan toisilta lapsilta eristäytymään, he puhuvat jumalastaan, eivät Jumalastamme Jeesuksesta Kristuksesta. Pikemminkin meidän Jumalamme Jeesus Kristus opettaa tämän valheen vastakohtaa Sanassaan. Pakene demonien viettelyä!

 

Ja ne ihmiset, jotka kertovat teille, että Jumala olisi erottanut heidät, jotta hän voisi palauttaa ja parantaa heidät, menevät vuosia ilman, että heidät olisi palautettu tai parannettu. Tapa kertoa sinulle, että heidän Jumalansa tarvitsee iankaikkisuuden parantaakseen ja palauttaakseen heidät. Tämä on säälittävää! Ja ne ihmiset, jotka kertovat teille, että Jumala olisi erottanut heidät, jotta hän voisi palauttaa ja parantaa heidät, menevät vuosia ilman, että heidät olisi palautettu tai parannettu. Saatana todella osaa pettää agenttejaan ja saada heidät näyttämään naurettavilta. Jumalan evankeliumia, joka poikkeaisi siitä, jonka Jumala on jo antanut meille Raamatussa, ei ole olemassa. Näin sanoo Jumala, todellinen Jumala Jeesus Kristus:

 

Kirje Galatalaisille 1:6-9 "6Minua kummastuttaa, että te niin äkkiä käännytte hänestä, joka on kutsunut teidät Kristuksen armossa, pois toisenlaiseen evankeliumiin, 7joka kuitenkaan ei ole mikään toinen; on vain eräitä, jotka hämmentävät teitä ja tahtovat vääristellä Kristuksen evankeliumin. 8Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu. 9Niinkuin ennenkin olemme sanoneet, niin sanon nytkin taas: jos joku julistaa teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä te olette saaneet, hän olkoon kirottu."

 

Ymmärtäköön nyt kaikki viettelijät erittäin hyvin, ettei tosi Jumala koskaan piiloudu antamaan heille erilaista evankeliumia kuin se, jonka hän on jo antanut meille sanassaan, joka on pyhä Raamattu. Muista siis, rakastettu, ettei yksikään Todellinen Jumalan lapsi voi väittää pystyvänsä elämään kristillistä elämää yksin. Saatanan lapsilla on tämä väite. Ennen kaikkea älä jäljittele heitä, muuten joudut Helvettiin.

 

Vesikasteen jälkeen jokaisen Kristuksen todellisen opetuslapsen on asuttava jumalan lasten todellisessa kokouksessa, jossa opetetaan Jeesuksen Kristuksen tervettä oppia.

 

20- Poikkeama

 

20.1- Maksut, jotka maksetaan kasteesta

 

Jotkut saatanalliset lahkot maksavat kasteen. Paholaiset, jotka pyörittävät nämä lahkot ovat luoneet mitä he kutsuvat "kastemaksuja." He määräävät kaikille, jotka haluavat tulla kastetuiksi, summan, joka maksetaan ennen kasteen myöntämistä. Jos olet tällaisessa kammottavassa lahkossa, häivy sieltä nopeasti, jos arvostat pelastustasi. Raamattu opettaa meille alusta loppuun asti, että pelastus on vapaa, ja pelastuksen mukana oleva veden kaste on myös vapaa. Raamatusta ei löydy yhtään kastetta, joka on ostettu tai josta kukaan on maksanut penniäkään. Muistakaa, että kaikki ne, jotka saavat teidät maksamaan niin kutsuttuja "kastemaksuja", ovat demoneja. He ovat helvetin agentteja, jotka ovat valinneet helvetin-ja haluavat sinne mahdollisimman monen ihmisen kanssa. Mene pois heidän luotaan.

 

Tässä on mitä Herra sanoi näistä käärmeistä: "Mutta voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun suljette Taivasten valtakunnan ihmisiltä! Sillä itse te ette mene sisälle, ettekä salli meneväisten sisälle mennä." Matteuksen 23:13.

 

He ovat saatanan palvelijoita, joiden tuomitseminen on kirjoitettu jo kauan. "Sillä teidän keskuuteenne on pujahtanut eräitä ihmisiä, joiden jo aikoja sitten on kirjoitettu tulevan tähän tuomioon, jumalattomia, jotka kääntävät meidän Jumalamme armon irstaudeksi ja kieltävät meidän ainoan valtiaamme ja Herramme, Jeesuksen Kristuksen." Juudaksen 1:4.

 

He tekevät sen, mitä Herra ei ole määrännyt. "… Mitä minä en ole käskenyt enkä puhunut ja mikä ei ole minun mieleeni tullut." Jeremia 19:5.

 

Kuten olemme jo tutkineet, vesi kaste on pelastamisen edellytys, kuten on kirjoitettu: Markuksen 16:16 "Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu..." Lisäksi kirjoitetaan:: "Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä." Johanneksen 3:16. Pelastus on täysin ilmainen, kuten näet lukemalla alla olevat jakeet:

 

Matteuksen 10:8 "... Lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa."

 

Roomalaisille 3:23-24 "23Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla 24ja saavat lahjaksi vanhurskauden hänen armostaan sen lunastuksen kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa."

 

Roomalaisille 6:23 "Sillä synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme."

 

1Korinttilaisille 9:18 "Mikä siis on minun palkkani? Se, että kun julistan evankeliumia, teen sen ilmaiseksi, niin etten käytä oikeutta, jonka evankeliumi minulle myöntää."

 

Ilmestys 21:6 "Ja hän sanoi minulle: Se on tapahtunut. Minä olen A ja O, alku ja loppu. Minä annan janoavalle elämän veden lähteestä lahjaksi."

 

Ilmestys 22:17 "Ja Henki ja morsian sanovat: Tule! Ja joka kuulee, sanokoon: Tule! Ja joka janoaa, tulkoon, ja joka tahtoo, ottakoon elämän vettä lahjaksi."

 

Apostolien Teot 8:18-20 "18Mutta kun Simon näki, että Henki annettiin sille, jonka päälle apostolit panivat kätensä, toi hän heille rahaa 19ja sanoi: Antakaa minullekin se valta, että kenen päälle minä käteni panen, se saa Pyhän Hengen. 20Mutta Pietari sanoi hänelle: Menkööt rahasi sinun kanssasi kadotukseen, koska luulet Jumalan lahjan olevan rahalla saatavissa." Apostoli Pietari ei kiirehdi ottamaan hänelle tarjottuja rahoja, mutta hän vakavasti otti takaisin sen, joka jopa ajatteli, että Jumalan lahja voitaisiin ostaa rahalla.

 

Joidenkin kasteesta veloittavien saatanallisten temppeleiden kanssa tehtyjen tutkimusten jälkeen havaitsemme, että rahan määrä vaihtelee alueiden, paikkakuntien, maiden ja jopa sen henkilön mukaan, joka haluaa kasteen. Joissakin kylissä on oltava kukko, vuohi, lammas tai paras sadonkorjuutuote. muissa paikoissa, he vaativat rahaa. Muille lahkoille kaste tehdään vain yhdessä maassa, ja on välttämätöntä kuluttaa useita tuhansia euroja kuljetus- ja kastekustannuksiin.

 

20.2- Kasteen kurssit ja koulutukset kasteelle

 

On muita velhoja, jotka ovat perustaneet "Kasteen Kurssit" tai "Koulutukset Kasteelle". On joitakin, jotka jopa tehdä tentit lopussa nämä niin sanottu kaste luokkiin, ja jos epäonnistumme niiden mukaan, he eivät kastaa sinua. Jos olet tällaisessa kammottavassa lahkossa, päästä pois sieltä nopeasti, jos pidät teidän pelastus. Yksikään näistä velhoista ei voi johdattaa sinua todelliseen pelastukseen. Nämä demonit ovat helvetin agentteja, jotka johdattavat sinut Helvettiin. Kuten olet lukenut tässä opetuksessa, Herra on pyytänyt, että hänen lapsensa kastetaan pelastukseksi ja opetetaan kasteen jälkeen, ei ennen.

 

Miksi Jumala vaatii, että hänen lapsensa kastetaan ennen kuin heitä opetetaan? Syy on selkeä ja helppo ymmärtää. Se on kasteen jälkeen vedessä, että yksi on tallennettu. Tämä tarkoittaa sitä, että ennen kuin sinut kastetaan, et ole vielä pelastettu. Nämä taikurit, jotka pitävät teitä kuukausia niin sanotussa kaste kurssissa, itse asiassa pitävät teidät Helvetissä koko ajan heidän niin kutsutussa koulutuksessa. Jos kuolema yllättää sinut niin kutsutun kasteen opetuksen aikana, löydät itsesi Helvetistä seuraavana hetkenä. Mikä on kaiken tämän ajan käyttäminen niin sanotussa kirkossa sinulle? Mutta jos sinut on jo kastettu ja pelastettu, jos sinulle opetetaan Jumalan sanaa kuolema yllättää sinut, menet taivaaseen ja olet Enkelten sylissä seuraavana hetkenä. Onko todella vaikeaa ymmärtää tätä yksinkertaista Jumalan logiikkaa?

 

20.3- Erityinen asuvaruste kasteelle

 

Myös noidat pastorit, jotka ovat luoneet mitä he kutsuvat "Asuvaruste Kasteelle". He vaativat, että kaikki ne, jotka haluavat kastaa, pukeutuvat kaikkiin valkoisiin. Siksi vain valkoisissa vaatteissa jokaisen kasteen ehdokkaan on päästävä kasteen veteen. Tiedä, että kaikki nämä vaatimukset, jotka nämä saatanan edustajat asettavat sinulle, ovat pimeyden maailman reseptejä. Ja näiden saatanallisten määräysten tarkoituksena on esitellä sinulle noituutta. Kun alistut näille vaatimuksille, allekirjoitat sopimuksia okkultistisen maailman kanssa tietämättä sitä. Jumala ei koskaan vaatinut erityisiä vaatteita kasteelle, ja raamatussa ei ole apostolia tai opetushenkilöä, joka vaati tällaisia asioita. Jos et halua päätyä Helvettiin näillä velhot pastorit, pakenee heitä nopeasti.

 

20.4- Kollektiiviset kasteet

 

Saatanan edustajat viettävät aikansa ajatellessaan uusia tapoja kääntää ihmiset pois Jumalasta. Joten jotkut pastorit velhot ovat jo luoneet istuntoja kollektiivinen kasteita, joiden aikana he tuovat kaikki kasteen ehdokkaat veteen samanaikaisesti ja jokainen upottaa itsensä veteen. Toisin sanoen, kun on uusia käännynnäisiä, nämä velhopastorit odottavat, kunnes on tarpeeksi ihmisiä järjestää kasteistunto. He vahvistavat päivän siihen. Heti kun tämä päivä saapuu, he vievät kaikki kasteen ehdokkaat veteen. Kun he sinne, he mennä veteen, ja kehottaa kaikkia ehdokkaita kastetta mennä veteen, ja jokainen kastaa itsensä, upottamalla itse vedessä.

 

Kaikille teille, joilla on etuoikeus lukea tämä opetus, ottakaa tämä viesti vakavasti. Jos sinulla on ollut epäonnea kastaa itsesi tällaisessa saatanallisessa rituaalissa, tee parannus ja jätä nopeasti tämä saatanallinen lahko, jos olit vielä siellä. Pyydä todellinen kaste, kun vielä on aikaa. Lopuksi muista, että kaste tehty upottamalla veteen ei välttämättä ole hyvä kaste. Hyvä kaste on se, joka tehdään vedessä raamatullisten standardien mukaisesti, kuten selitimme tässä opetuksessa. Jokaisen, joka on jo kastettu vedellä, on siis tarkistettava, vastaako hänen kasteensa raamatullisia normeja, sellaisina kuin olemme niitä juuri tutkineet.

 

21- Johtopäätös

 

Herra on juuri antanut teille opetuksen vesi kasteesta, joka on melko täydellinen ja melko yksityiskohtainen. Niillä, jotka pettävät itseään, ei ole enää mitään syytä perustella itsepäisyyttä. Herra on juuri riistänyt heiltä mitään väitteitä viettely, ja kaikki teeskentelyä. Tämä opetus hiljentää heidät lopullisesti. Niin sanottuja katolisia kristittyjä, metodisti kristittyjä, presbyteeri kristittyjä, kaikkien muiden saatanallinen lahkot, että laittaa muutama tippa vettä ihmisten päälle, kuten kaste, ja ne muut inhottavia lahkot, jotka sanovat, että vesi kaste on vain symboli tai vaihtoehto, täytyy nyt ymmärtää, että he ovat matkalla Helvettiin. Kaste vedessä on todellakin vaatimus pelastettava.

 

21.1- Kuka On Kristitty?

 

Tietää kerta kaikkiaan, että siellä ei ole koskaan ollut, mukaan Jumala ja Raamatun mukaan "Katolinen Kristityt" tai "Metodisti Kristittyjä", tai "Presbyteerien Kristittyjen" tai "Reformoidut Kristityt" tai "evankeliset Kristityt" tai "Kastaja Kristittyjä", tai "Adventtikirkon Kristittyjä", tai "Apostolinen Kristittyjä", tai "Helluntailaisten Kristittyjen" tai "herännyt kristittyjä". On vain kristitty. Raamatun mukaan kristitty on opetuslapsi. Tämä on mitä me lukea Apostolien Teot 11:26 "... ja Antiokiassa ruvettiin opetuslapsia ensiksi nimittämään kristityiksi." Ja opetuslapsi on se, joka on tehnyt Jeesus Kristus mestarinsa, joka on saanut Jeesuksen Kristuksen ja on hyväksynyt hänet hänen Herransa ja henkilökohtainen Vapahtaja, joka on tunnustanut hänen syntinsä, jotka on kastettu vedessä, eli upottamalla, anteeksiantoa hänen syntinsä ja joka nyt asuu Jeesukselle Kristukselle. Tätä Jumala pitää kristillisenä. Termi "katolinen Kristitty" tai "metodistinen kristitty" jne. on siis poikkeama. Katolilainen ei ole kristitty, eikä kristitty ole katolilainen. Et voi olla katolinen ja kristitty samanaikaisesti. Se on hölynpölyä.

 

Jotta meitä pidetisi Jeesuksen Kristuksen opetuslapsena, meidän on mentävä kasteen vesien läpi. Tämä viesti on täysin selvä Jumalan sanassa. Tässä on se, mitä Raamattu sanoo: Matteuksen 28:19 "Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen." Se on perustettu mukaan ohjeita Jeesuksen, että se on kastamalla ihmisiä, että me teemme heille opetuslapsia. Siksi ei voi olla opetuslapsia, joita ei kasteta vedessä.

 

Apostolien Teot 2:37-41 "37Kun he tämän kuulivat, saivat he piston sydämeensä ja sanoivat Pietarille ja muille apostoleille: Miehet, veljet, mitä meidän pitää tekemän? 38Niin Pietari sanoi heille: Tehkää parannus ja ottakoon kukin teistä kasteen Jeesuksen Kristuksen nimeen syntienne anteeksisaamiseksi, niin te saatte Pyhän Hengen lahjan. 39Sillä teille ja teidän lapsillenne tämä lupaus on annettu ja kaikille, jotka kaukana ovat, ketkä ikinä Herra, meidän Jumalamme, kutsuu. 40Ja monilla muillakin sanoilla hän vakaasti todisti; ja hän kehoitti heitä sanoen: Antakaa pelastaa itsenne tästä nurjasta sukupolvesta. 41Jotka nyt ottivat hänen sanansa vastaan, ne kastettiin, ja niin heitä lisääntyi sinä päivänä noin kolmetuhatta sielua."

 

Täällä tuhansia ei ole muunnettu, jotka kuuntelivat evankeliumia, pyytävät Pietarilta ja muilta apostoleilta, mitä heidän oli tehtävä tulla pelastuakseen. Heti kun heidät kastettiin, he saivat opetuslapsen arvonimen. Tässäkin on todettu, että opetuslapsen titteli annettiin heille vasta heidän kasteensa jälkeen. Ei siis voi olla Jeesuksen opetuslasta, jota ei kasteta vedessä. Sitä ei löydy Raamatusta.

 

Tämä opetus on nyt selvä jokaiselle teistä, eikä kukaan voi teeskennellä olevansa tietämätön. Ilman katumusta ja ilman kastetta upottamalla se on Helvetti, joka odottaa sinua. Olet varoitettu! Ne, jotka haluavat taivaan, tietävät nyt, mitä tehdä päästäkseen sinne, - ja ne, jotka pitävät Helvetistä, löytävät itsensä sieltä, - eivätkä ylläty huomatessaan olevansa siellä.

 

21.2- Mikä on Helvetti?

 

Auttaakseni sinua tekemään tietoisen valintasi, - mielestäni on tärkeää selittää sinulle, mikä Helvetti todella on. Tässä on mitä Raamattu sanoo Helvetistä:

 

Matteuksen 25:41 "Sitten hän myös sanoo vasemmalla puolellaan oleville: Menkää pois minun tyköäni, te kirotut, siihen iankaikkiseen tuleen, joka on valmistettu perkeleelle ja hänen enkeleillensä."

 

Matteuksen 13:40-43 "40Niinkuin lusteet kootaan ja tulessa poltetaan, niin on tapahtuva maailman lopussa. 41Ihmisen Poika lähettää enkelinsä, ja he kokoavat hänen valtakunnastaan kaikki, jotka ovat pahennukseksi ja jotka tekevät laittomuutta, 42ja heittävät heidät tuliseen pätsiin; siellä on oleva itku ja hammasten kiristys. 43Silloin vanhurskaat loistavat Isänsä valtakunnassa niinkuin aurinko. ..."

 

Itse Herra Jeesus Kristus kertoo meille, että Helvetti on ikuinen tulipalo, että Helvetti on tulinen uunissa. Ja Hän esittelee Helvettiä paikkana, jossa on huutoja ja hampaiden hionta. Jos itse Jeesus Kristus sanoo, että Helvetti on ikuinen tuli, - se on todella ikuinen tuli. Ja jos itse Jeesus Kristus sanoo, että Helvetti on tulinen uuni, se on se, että Helvetti on todella tulinen uuni. Ja jos se on Itse Kristus Jeesus, joka sanoo, että Helvetti on paikka, jossa siellä tulee olemaan itku ja hammasten kiristys, se on koska hän tuntee, niin kuin Jumala, että sellainen kidutus ja piina, joka on Helvetissä ei ole olemassa missään muualla. Jos uskot Jeesuksen olevan väärässä, jatka itsepäisyyttäsi. Jos uskotte, että Jeesus, maailman pelastaja, - ei voi erehtyä, ottakaa tämä viesti vakavasti.

 

21.3- Joitakin elementtejä arvostelukyvyn

 

Annan teille täällä elementin arvostelukyvyn. Raamattu on ilmoittanut meille, että Helvetti on ikuinen, ja että se on paikka, jossa siellä tulee olemaan itku ja hammasten kiristys, ja se on kaikille helppoa ymmärtää, että piina Helvetissä on hirveä ja sietämätön. Se on myös kuvaamaton. Näin ollen jokainen normaali mies voi pelätä vain Helvettiä. Jokainen, jolla on hyvä mieli, voi pelätä vain Helvettiä. Jos monet ihmiset elävät kaukana Jumalan pelosta vaivaantumatta, se johtuu siitä, että saatana on onnistunut saamaan heidät uskomaan, ettei helvettiä ole olemassa. Et näe mitään normaalia ihmistä tietäen, että Helvetti on olemassa niin kuin Raamattu opettaa meille, ja vapaaehtoisesti valitsevat mennä sinne. Ihmiset, jotka eivät pelkää Helvettiä, ovat helvetin agentteja.

 

Jos siis tapaat ihmisiä, jotka tämän kaltaisen selkeän opetuksen luettuaan, opetuksen, joka vakuuttaa heidät Helvetin olemassaolosta ja tarjoaa heille samalla pelastuksen ilmaiseksi, sanovat sinulle, että he haluavat pysyä mieluummin katolisessa, metodistisessa tai presbyteerisessä lahkossaan, tiedä, että he ovat helvetin asiamiehiä. Taivas ei ole heille. He ovat jo varanneet paikkansa Helvetissä, ja eivät halua menettää tätä paikkaa mistään hinnasta. Kun he polttavan Helvetissä iankaikkisuudeksi, ne, jotka ovat hyväksyneet Jeesuksen Kristuksen, joka on kastettu veteen, ja jotka ovat eläneet Jeesuksen Kristuksen, loistaa kuin aurinko täydellistä onnea, valtakunnassa heidän isänsä, ja tätä ikuisesti.

 

Matteuksen 13:41-43 "41Ihmisen Poika lähettää enkelinsä, ja he kokoavat hänen valtakunnastaan kaikki, jotka ovat pahennukseksi ja jotka tekevät laittomuutta, 42ja heittävät heidät tuliseen pätsiin; siellä on oleva itku ja hammasten kiristys. 43Silloin vanhurskaat loistavat Isänsä valtakunnassa niinkuin aurinko. ..."

 

Kun jotkut ihmiset ovat lukeneet tämän hellittämättömän yksinkertaisen ja selkeän viestin, he sanovat teille, että he ovat jo pelastuneet, vaikka he ovat edelleen lahkoissa, jotka suihkuttavat kirottua vettä ihmisten päähän eräänlaisena kasteena. Jos kuulette heidät puhuvan, kysytte itseltäsi varmasti, jos he todella lukevat opetuksen. Kyllä, he todella lukevat sen. Mikä on ongelma? Ongelmana, jos meidän täytyy kutsua sitä, on se, että saatanan kansa ei koskaan hyväksy Jeesuksen Kristuksen evankeliumia, koska pelkää pelastuvansa.

 

Matteuksen 13:14-15 "14Ja heissä käy toteen Esaiaan ennustus, joka sanoo: Kuulemalla kuulkaa, älkääkä ymmärtäkö, ja näkemällä nähkää, älkääkä käsittäkö. 15Sillä paatunut on tämän kansan sydän, ja korvillaan he työläästi kuulevat, ja silmänsä he ovat ummistaneet, etteivät he näkisi silmillään, eivät kuulisi korvillaan, eivät ymmärtäisi sydämellään eivätkä kääntyisi ja etten minä heitä parantaisi."

 

Tiedä myös, että kaikki ne ihmiset, jotka ovat vakuuttuneita siitä, että katolisuus on saatanallinen lahko, päättävät kuitenkin pysyä siellä kertomalla teille, että jopa buldooseri ei voi poistaa niitä sieltä, ovat velhoja. He ovat kaikki saatanan edustajia. He suosivat tietoisesti tätä ympäristöä, koska se on heille hyvä paikka harjoitella noituutta. Ja koska he eivät ole valmiita luopumaan noituudesta, he eivät voi jättää tätä ympäristöä. He tietävät hyvin, että jättää tämä ympäristö ja hyväksyä Jeesuksen, heidän täytyy luopua noituudesta, mitä he eivät ole valmiita tekemään. He tekivät tietoisen ja vapaaehtoisen valinnan palvella saatanaa.

 

Lopuksi haluan muistuttaa kaikkia niitä jotka valitsevat, kaikesta huolimatta, itsepäisyyden, että Helvetti on todellinen ja että se on ikuinen. Ei ole epäilystäkään siitä. Helvetti ei ole vankila, joka kestää kymmenen tai kaksikymmentä vuotta; Helvetti kestää ikuisesti. "Siellä on oleva itku ja hammasten kiristys, kun näette Aabrahamin ja Iisakin ja Jaakobin ja kaikkien profeettain olevan Jumalan valtakunnassa, mutta huomaatte itsenne heitetyiksi ulos." Luukkaan 13:28. Näin sanon ihmisille, jotka luulevat, ettei Helvettiä ole olemassa. Vastaan heille aina, että jos Helvettiä ei olisi olemassa ja jos se ei olisi ikuista, Jeesus Kristus ei olisi koskaan kuollut ristillä. Jolla on korvat kuulla, se kuulkoon!

 

21.4- Varoitus

 

Mielestämme on tärkeää lopettaa tämä opetus varoituksella. Emme epäile saatanan agenttien päättäväisyyttä taistella totuutta vastaan ja tehdä kaikkemme pitääksemme teidät väärässä uskonnossa, viedäksemme teidät Helvettiin. Joten emme ylläty siitä, että jotkut velhot yrittävät todistaa teille päinvastaista kuin tämä opetus. Olemme varmoja, että näin tapahtuu. Saatanan agentit yrittävät kaikin keinoin haastaa sen, mitä Jumalan sana sanoo, ja käännyttää sinut pois siitä.

 

Olemme päättäneet käsitellä tätä aihetta mahdollisimman kattavasti, jotta voimme sulkea suumme kaikilta ristiriitaisilta. Tämä ei kuitenkaan estä holtittomia demoneja tekemästä kaikkensa kääntääkseen sinut pois parannuksesta. Jotkut saatanan agentit yrittävät näyttää sinulle, että Raamattu on väärä. Toiset yrittävät todistaa sinulle, että Raamatussa on ristiriitaisuuksia. Toiset taas yrittävät vakuuttaa sinut siitä, että Raamattu on epätäydellinen. He tekevät kaiken tämän saadakseen sinut hyväksymään väärät opetukset, jotka he saavat saatanallisista kirjoista, joilla ei ole mitään tekemistä Jumalan todellisen sanan kanssa. Tästä syystä haluamme antaa teille tämän varoituksen, jotta ette lankea näiden pahojen ihmisten ansaan, jotka ovat vannoneet johtavansa teidät Helvettiin.

 

Näin sinun tulisi toimia, kun kohtaat nämä jumalanpilkkaajat. Älä tuhlaa aikaasi väittelemällä niiden kanssa, jotka yrittävät osoittaa sinulle, että Raamattu on väärä. He haluavat ehdottomasti olla ristiriidassa Jumalan kanssa, joka on sanonut, että hänen sanansa on totta. Ja niille, jotka sanovat, että Raamatussa on ristiriitaisuuksia, sanokaa, että olette tietoinen niistä ja että se ei muuta sitä tosiasiaa, että Jumala on Jumala ja pysyy Jumalana. Mitä tulee niihin, jotka luulevat kääntävänsä sinut pois Jumalasta muistuttamalla sinua siitä, että Raamattu on epätäydellinen, kerro heille, että tiedät sen. Kerro heille, että vaikka Raamattu on epätäydellinen, Jumala päätti hyväksyä sen sellaisena kuin se on, ja se on tärkeintä.

 

Älä unohda, että nämä demonit, jotka pilkkaavat käyttämällä sellaista kieltä, jonka olemme juuri kehittäneet, tekevät niin, koska he tietävät, että jos menet ulos hengellisyydestä ja väittelet lihan mukaan, he saavat voiton. Teidän on tiedettävä se. Ne, jotka sanovat Raamatun olevan väärä, menevät filosofiaan toivoen johtavansa sinut harhaan. Ne, joiden missio on löytää ristiriitoja Raamatusta, lainaavat sinulle joitakin jakeita perustellakseen itseään, koska sellaisia jakeita on olemassa. Ja ne, jotka sanovat, että Raamattu on epätäydellinen, käyttävät aina Raamattua todistaakseen sen sinulle.

 

Huomaa, että ei ole väärin sanoa, että Raamattu on epätäydellinen, koska Raamattu on todellakin epätäydellinen. Mutta Jumala on päättänyt tehdä tyhjäksi saatanan agenttien ilkeät suunnitelmat sallimalla Raamatun sisältämien opetusten, jotka meillä on käytössämme, olla riittäviä johdattamaan meidät seuraamaan Jumalaa ja tekemään hänen tahtonsa. Jos Jumala sallii, käsittelen tätä aihetta yksityiskohtaisemmin toisessa opetuksessa.

 

Muistakaa rakkaani, että jos Jumala on todella Jumala, kuten uskomme, jos Jumala on suuri, kuten uskomme, jos Jumala on kaikkivoipa, kuten uskomme, ne Raamatun osat, jotka ovat joillekin ristiriitaisia ja toisille epätotuuksia tai valheita, eivät voi olla Jumalan hallinnan ulottumattomissa. Miksi sitten Jumala, Kaikkivaltias, Luoja, voi jättää sanaansa sellaisia elementtejä, jotka voidaan tulkita joko ristiriidoiksi tai epätotuuksiksi? Vastaus on yksinkertainen: Jumala on tehnyt Raamatusta tieteen, viisauden, uskomusten, filosofian jne. sulatusuunin. Ne, jotka haluavat pelastua, löytävät Raamatusta sen, mikä auttaa heitä pelastumaan. Ja ne, jotka haluavat mennä helvettiin, löytävät samasta Raamatusta sen, mikä auttaa heitä eksymään. Jumala halusi, että jokainen ihminen löytäisi Raamatusta sen, mitä hän etsii, sydämensä toiveiden mukaan.

 

Auttaaksemme sinua sulkemaan suusi näiltä saatanan asiamiehiltä, joiden tehtävänä on kääntää sinut pois Jumalan sanasta, olemme valmistelleet sinulle opetuksen nimeltä "Raamatun Opintojen Edellytykset", jonka löydät verkkosivuiltamme www.mcreveil.org. Vaivaudu lukemaan se. Tässä opetuksessa selitetään ne seitsemän edellytystä, jotka sinun on asetettava itsellesi ennen mitä tahansa väittelyä tai keskustelua, kun luulet, että tämä väittely tai keskustelu tuottaa hedelmää. Älä koskaan hyväksy väittelyjä tai keskusteluja demonien kanssa, jotka ovat muuttaneet Raamattua. Ja jos haluat väitellä heidän kanssaan, vaadi, että he jättävät väärän Raamattunsa syrjään ja joutuvat käyttämään oikeaa Raamattua väittelyn aikana.

 

On saatanallisia lahkoja, jotka ovat vakuuttuneita siitä, että he eivät voi perustella vääriä oppejaan Raamatun kautta, ja ne on pakotettu tekemään omia Raamattuja. Tämä koskee katolisia, Jehovan todistajia, mormoneja ja joitakin muita saatanallisia ryhmiä. Katoliset tekivät "Jerusalemin Raamattu" ja "Raamatun TOB". Sen lisäksi heillä on muita käsikirjoituksia ja vihkoja, joita he käyttävät huijaamaan heidän seuraajiaan. Jehovan todistajat tekivät sitä, mitä he kutsuvat "Uuden maailman käännökseksi". He myös käyttävät monia esitteitä harhaan niiden parvi. Tämä koskee myös mormoneja, jotka tekivät sitä, mitä he kutsuvat "Mormonien kirjaksi".

 

Mainitsimme yllä olevan TOB katolisen Raamatun. On tärkeää selventää, että TOB tarkoittaa (suomeksi) Ekumeeninen Käännös Raamatun (EKR), käännös tehdään tarkoituksella miellyttää kaikkia uskontoja; käännös tehty sovittaa yhteen kaikki mahdolliset uskomukset. Joten sinulla on siellä, Raamatun todellinen prostituutio, häpeämätön prostituutio, häikäilemätön prostituutio. Ja nämä demonit antavat itselleen mahdollisuuden antaa tämän saatanallisen kirjan Raamatun nimeksi. Te, jotka käytit näitä saatanallisia jakeita ajatellen, että olette tekemisissä Raamatun kanssa, heittäkää se nopeasti roskakoriin.

 

21.5- Viesti pappeja ja muita niin sanottuja pastoreita,
 jotka harhauttavat jumalan kansaa.

 

Te, jumalattomat, jotka ovat allekirjoittaneet sopimuksia lusiferin kanssa, luovuttamaan hänelle tietämättömän, joka tulee luoksesi uskomalla, että he seuraavat Jumalaa, tämä viesti on osoitettu sinulle: Kun olet lukenut tämän opetuksen, kerro meille, mistä opetuksesi tulivat ja keneltä sinä olet saanut. Jos haluat haastaa tai torjua opetustamme, lähetä meille oma. Voitte olla varmoja siitä, että rajoitatte vain Pyhää Raamattua, kuten olemme tehneet. Otimme huolta selittää teille, mitä Pyhä Raamattu on. Me emme halua mitään opetusta, joka perustuisi lahkojen raamattuihin ja muihin saatanallisiin kirjoihin tai käsikirjoituksiin, joita Jumala ei ole hyväksynyt.

 

Tiedä kuitenkin, ettei ole vielä liian myöhäistä tehdä parannus.Voit yhä luopua saatanasta ja tehdä Jeesuksesta Kristuksesta uuden Mestarisi. Jeesus on valmis ottamaan sinut vastaan ja antamaan sinulle anteeksi, jos tulet hänen luokseen rehellisellä sydämellä. Jos haluat luopua saatanasta ja hyväksyä Jeesuksen Kristuksen, ota rohkeasti yhteyttä meihin.

 

Armo olkoon kaikkien kanssa, jotka rakastavat meidän Herraamme Jeesusta Kristusta - katoamattomuudessa.

 

Kutsu

 

Rakkaat veljet ja sisaret,

 

Jos olet paennut vääriä kirkkoja ja haluat tietää, mitä sinun pitäisi tehdä, tässä on kaksi sinulle tarjottua ratkaisua:

 

1- Katso, onko ympärilläsi muita Jumalan lapsia, jotka pelkäävät Jumalaa ja haluavat elää Terveen Opin mukaan. Jos löydät sellaisia, liity niihin rohkeasti.

 

2- Jos et löydä yhtään ja haluat liittyä joukkoomme, ovemme ovat avoinna sinulle. Ainoa asia, jota pyydämme sinua tekemään, on lukea ensin kaikki Herran meille antamat opetukset, jotka ovat Verkkosivuillamme www.mcreveil.org, vakuuttaaksemme sinut siitä, että ne ovat Raamatun mukaisia. Jos pidät niitä raamatullisina ja olet valmis alistumaan Jeesukselle Kristukselle ja elämään Hänen sanansa vaatimusten mukaan, toivotamme sinut tervetulleeksi.

 

Herran Jeesuksen armo olkoon teidän kanssanne.

 

Lähde ja yhteystiedot:

Verkkosivusto: https://www.mcreveil.org
Sähköposti: mail@mcreveil.org

Klikkaa tästä ladataksesi tämän Kirjan PDF-muodossa