Попередження

 

Ця Книга є безкоштовною і жодним чином не може бути джерелом комерції.

 

Ви можете вільно копіювати цю Книгу для своїх проповідей, або розповсюджувати її, або також для вашої євангелізації в соціальних мережах, за умови, що її зміст не буде модифіковано чи змінено жодним чином, і що сайт mcreveil.org цитується як джерело.

 

Горе вам, жадібні агенти сатани, які спробують продати ці вчення і свідчення!

 

Горе вам, сини сатани, яким ви любите публікувати ці вчення та свідчення в соціальних мережах, приховуючи адресу веб-сайту www.mcreveil.org, або фальсифікуючи їх вміст!

 

Знайте, що ви можете уникнути людської праведності, але ви точно не уникнете Божого суду.

 

О змії, о роде гадючий, як ви втечете від засуду до геєнни? від Матвія 23:33

 

Примітка

 

Ця книга регулярно оновлюється. Радимо завантажити оновлену версію з Сайту www.mcreveil.org.

 

ПЕРЕДУМОВИ ДЛЯ ВИВЧЕННЯ БІБЛІЇ
(Оновлено на 05 02 2024)


1- Введення


Господь у Своєму слові застерігає нас від того, що Він Сам вирішив назвати "... постійні сварні між людьми зіпсутого розуму й позбавлених правди..." 1Тимофію 6:5.


Хоча ми покликані робити все можливе, щоб принести євангелію Ісуса Христа людям, щоб врятувати їх, і хоча ми покликані показати все терпіння, необхідне, щоб допомогти всім людям зрозуміти Слово Боже, ми жодним чином не покликані обговорювати Слово Боже. Ми повинні не потрапити в пастку, яку агенти сатани поставили перед нами, створюючи дискусії не для того, щоб зрозуміти Боже слово, а просто для того, щоб відвернути нас. Ми також повинні уникати будь-яких дискусій, які нас не повчають.


2- Пастки сатани


Як вже відкрив нам Господь, коли агенти сатани не можуть заманити нас в пастку своїх гріхів, вони докладають зусиль, щоб встановити ще одну пастку для нас, відволікаючи нас, щоб ми не зосереджувалися на нашому спасінні та божій роботі. Тому ми повинні бути дуже пильними.


Тепер, коли ви знаєте, що агенти пекла поклялися ніколи не приймати правду, і тепер, коли ви знаєте, що їхня місія полягає в тому, щоб зробити все, щоб відвернути вас від Божого шляху, щоб привести вас до пекла, є кроки, які ви повинні зробити, коли ви хочете брати участь у будь-яких дебатах або дискусіях з людьми навколо Біблії.


Ми не можемо з вини агентів  сатани закрити двері людям, які задають нам запитання, щоб краще зрозуміти Боже слово. Але оскільки ми не можемо апріорі знати, хто задає питання, щоб вчитися, а хто задає питання, щоб відвернути, ми повинні бути відкритими, терплячими і готовими відповісти з любов'ю і лагідністю всім тим, хто хоче вчитися.


Щоб не потрапити в пастку агентів сатани, яким доручено відвернути вас від Слова Божого, Ось один секрет, який ми надаємо у ваше розпорядження. Це сім попередніх умов, які необхідно нав'язати людям перед кожною дискусією, коли ви думаєте, що ця обговорення можуть принести деякі плоди.


3- Біблії сект


Будучи переконана, що вони не зможуть виправдовувати своє брехливу доктрину Біблією, деякі сатанинські секти були змушені робити свої власні біблії. Це стосується католиків, Свідків Єгови, мормонів та деяких інших сатанинських груп. Католики зробили те, що вони називають "Біблія Єрусалиму", і "Біблія TOB". Окрім того, у них є ще кілька рукописів та буклетів, які вони використовують, щоб обдурити своїх послідовників. Свідки Єгови зробили те, що вони називають "Новий світовий переклад". Вони також використовують багато брошур для введення в оману їх послідовників. Це також стосується мормонів, які зробили те, що вони називають "Книгою мормонів".


Ви ніколи не повинні приймати дебати чи дискусії з людьми, які користуються Біблією цих сект. І якщо ви хочете сперечатися з ними, вимагайте, щоб вони відклали свою фальшиву Біблію і щоб вони страждали від використання справжньої Біблії під час ваших дебатів.


Вище ми цитували католицьку Біблію TOB. Важливо зазначити, що ТОБ означає (англійською мовою) Екуменічний переклад Біблії (ETB), переклад, виконаний з метою задоволення всіх релігій; виготовлений переклад, щоб узгодити всі можливі вірування. Отже, у вас є справжня проституція Біблії, безсоромна проституція Слова Божого.


4- Сім (7) передумов


Якщо ви маєте справу з цими сектами, згаданими вище, або з іншою сектою, про яку не згадується, то принцип, який ви повинні застосувати, однаковий. Перш ніж брати участь у будь-якому вивченні Біблії чи в будь-яких дискусіях або будь-яких суперечках з Біблією з будь-яким іншим, ви повинні спочатку домовитися про наступні сім (7) передумов:


1- Погодьтеся з тим, що Біблія є Словом Божим.


2- Погодьтеся з тим, що тільки Біблія є Божим Словом, тобто жодна інша книга, жоден інший документ, жоден інший рукопис, навіть коментар у Біблії не являє собою Слово Боже.


3- Погодьтеся з тим, що Бог є єдиним автором Біблії, тобто в Біблії немає слова Петра, Іоанна чи Павла тощо.


4- Погодьтеся з тим, що вся Біблія є для нас, тобто, немає ніякого повідомлення в Біблії Коринтянам або До ефесян і т. д.


5- Погодьтеся з тим, що в справжній Біблії є 66 книг, а не одне менше, а не ще одне. Ці 66 книг повинні мати назви книг Святої Біблії, які ми знаємо, і бути перелічені в звичайному порядку книг, як показано в Святій Біблії.


6- Погодьтеся з тим, що Біблія є правдою.


7- Погодьтеся з тим, що те, що не написано, нас не стосується.


Ці сім (7) умови повинні абсолютно дотримуватися, якщо ви хочете, щоб зробити вивчення Біблії або спільне використання навколо Біблії, яка шанує Бога. Ви ніколи не повинні займатися біблійними дебатами з людьми, які заперечують повноваження Біблії. Це було б непокорою Богу. Ви ніколи не повинні виходити далі, ніж написано, як Господь наказує нам у цьому уривку 1до коринтян 4:6 "Оцежусе, браття, приклавядосебещобвіднасвинавчилисядуматинебільш, якнаписано..."Навчіться залишитися на Біблії, в цілому Біблії і нічого, окрім Біблії!


Істинна Біблія містить 66 книг, класифікованих у наступному порядку:


5- Старий Завіт


Буття, Вихід, Левит, Числа, Второзаконня, Ісус Навин, Книга Суддів, Рут, 1Самуїлова, 2Самуїлова, 1Царів, 2Царів, 1Хроніки, 2Хроніки, Ездра, Неємія, Естер, Йов, Псалми, Приповісті, Екклезіяст, Пісня над піснями, Ісая, Єремія, Плач Єремії, Єзекіїль, Даниїл, Осія, Йоїл, Амос, Овдій, Йона, Михей, Наум, Авакум, Софонія, Огій, Захарія, Малахії. Всього 39 книг.


6- Новий Заповіт


Від Матвія, Від Марка, Від Луки, Від Івана, Дії, До римлян, 1До коринтян, 2До коринтян, До галатів, До ефесян, До филип'ян, До колоссян, 1До солунян, 2До солунян, 1Тимофію, 2Тимофію, До Тита, До Филимона, До євреїв, Якова, 1Петра, 2Петра, 1Івана, 2Івана, 3Івана, Юда, Об'явлення. Всього 27 книг.


7- Зауваження


Однак я хочу нагадати вам, що справжня Біблія мала бути багатшою на вчення та одкровення, ніж те, що ми знаходимо в нинішній Біблії з 66 книг. Але сатана, який зі своїми агентами веде невблаганну війну проти Божого Слова, зробив усе, щоб певні вчення та одкровення, які мали бути знайдені в Біблії, зрештою не були знайдені там. Тому встановлено, що Біблія з 66 книг, які ми маємо в даний час, є неповною.


Деякі з вас можуть задатися питанням, чому я наполягаю на тому, щоб наші вчення та вивчення Біблії ґрунтувалися лише на Святій Біблії з 66 книг, які ми зараз маємо, коли я знаю, що вона неповна. Відповідь наступна:


По - перше, якщо б ми засновували свої вчення і біблійні вивчення на рукописах, які доступні не всім, і що ми навіть не впевнені, що вони схвалені Богом, для нас було б практично неможливо почути себе навколо Слова Божого. Іншими словами, було б дуже важко дізнатися, хто насправді навчає істині, а хто вчить брехні, або знати, яке вчення насправді істинне, а яке інше помилкове.


Тоді Господь забезпечив, щоб, незважаючи на відсутність вчень та одкровень, які сатана та його агенти витягли з Біблії, найважливіше з того, що нам потрібно знати, щоб бути спасенним, було збережено. Це означає, що відсутність вчень і одкровень, які сатана і його агенти витягли з Біблії, не може змусити нас пропустити небеса. Господь у Своєму суверенітеті піклується про те, щоб компенсувати цю нестачу чи відсутність одкровень, щоб ми не страждали від цього, і щоб ми насправді не були духовно неврівноваженими.


8- Висновок


Тому ми повинні, любі, задовольнятися цією Біблією з 66 книг, які ми зараз маємо, для нашого вчення та нашого вивчення Біблії. Ця Біблія, хоч і неповна, містить суть того, що нам потрібно, щоб пізнати Бога і служити Йому.


Робота, яку агенти Сатани роблять у створенні власних Біблій, є лише продовженням війни, яку табір сатани веде протягом століть, проти Слова Божого, роблячи все можливе, щоб правда повністю зникла на землі. На жаль для агентів пекла, і, на щастя для нас, Дітей Божих, будь-яка боротьба проти Слова Божого є програшною боротьбою. Сатані та його агентам ніколи не вдасться ні знищити слово Боже, ні зробити так, щоб істина зникла.


Як я вже сказав вам у вченні про Елементи мудрості, Істина ніколи не буде придушена. Боже Слово є Істиною, і Бог пообіцяв стежити за Своїм Словом і захищати його. Всі ті, хто бореться з Правдою, замість цього ріжуть баобаб лезом бритви. Так, ці дурні випорожнюють океан чашкою. І у своїй дурості вони вірять, що колись доберуться туди. Алілуя!


Якщо Господь дозволить, я розроблю цю тему більш детально для вас в іншому вченні.


Благодать зо всіма, що незмінно люблять Господа нашого Ісуса Христа!

 

Запрошення

 

Дорогі брати і сестри,

 

Якщо ви втекли від фальшивих церков і хочете знати, що вам потрібно зробити, ось два рішення, доступні для вас:

 

1- Подивіться, чи є навколо вас інші діти Бога, які бояться Бога і бажають жити згідно зі Здоровій Науці. Якщо ви знайдете такі, сміливо приєднуйтесь до них.

 

2- Якщо ви не можете знайти його і хочете приєднатися до нас, наші двері відкриті для вас. Єдине, що ми попросимо вас зробити, це спочатку прочитати всі Вчення, які Господь дав нам і які можна знайти на нашому сайті www.mcreveil.org, щоб запевнити вас, що вони відповідають Біблії. Якщо ви знайдете їх у відповідності з Біблією і готові підкоритися Ісусу Христу і жити відповідно до вимог Його слова, ми будемо вітати вас з радістю.

 

Благодать Господа нашого Ісуса нехай буде з вами!

 

Джерело & Контакт:

Веб-сайт: https://www.mcreveil.org
Електронна пошта: mail@mcreveil.org

Натисніть тут, щоб завантажити цю книгу в PDF