Попередження

 

Ця Книга є безкоштовною і жодним чином не може бути джерелом комерції.

 

Ви можете вільно копіювати цю Книгу для своїх проповідей, або розповсюджувати її, або також для вашої євангелізації в соціальних мережах, за умови, що її зміст не буде модифіковано чи змінено жодним чином, і що сайт mcreveil.org цитується як джерело.

 

Горе вам, жадібні агенти сатани, які спробують продати ці вчення і свідчення!

 

Горе вам, сини сатани, яким ви любите публікувати ці вчення та свідчення в соціальних мережах, приховуючи адресу веб-сайту www.mcreveil.org, або фальсифікуючи їх вміст!

 

Знайте, що ви можете уникнути людської праведності, але ви точно не уникнете Божого суду.

 

О змії, о роде гадючий, як ви втечете від засуду до геєнни? від Матвія 23:33

 

Примітка

 

Ця книга регулярно оновлюється. Радимо завантажити оновлену версію з Сайту www.mcreveil.org.

 

ПОСЛАННЯ ВОЇНАМ ХРИСТА
(Оновлено на 02 02 2024)


1- Введення


Дорогі брати та дорогі друзі, в ці моменти кінця часу, коли у нас залишилося мало часу, щоб відбудувати стіну, перед звуком труби нам важливо звернутися до всіх справжніх Воїнів Божих, а також до всіх лицемірів і брехунів, які прикидаються справжніми Воїнами Божими, щоб кожен добре переглядав свою позицію, і щоб кожен чітко заявив і підтвердив свій вибір, згідно з вказівками Ісуса в Об'явлення 22:10-15 "10І сказав він до мене: Не запечатуй слів пророцтва цієї книги. Час бо близький! 11Неправедний нехай чинить неправду ще, і поганий нехай ще опоганюється. А праведний нехай ще чинить правду, а святий нехай ще освячується! 12Ото, незабаром приходжу, і зо Мною заплата Моя, щоб кожному віддати згідно з ділами його. 13Я Альфа й Омега, Перший і Останній, Початок і Кінець. 14Блаженні, хто випере шати свої, щоб мати право на дерево життя, і ввійти брамами в місто! 15А поза ним будуть пси, і чарівники, і розпусники, і душогуби, і ідоляни, і кожен, хто любить та чинить неправду."


2- Повідомлення для тих, хто поставив умови, щоб зробити Божу роботу


Дорогі друзі, ви, які зобов’язуєтесь ніби виконувати Божу справу, і які для цього використовуєте хитрість, щоб вимагати або робочого обладнання, або матеріальної або фінансової підтримки з тієї чи тієї причини, або винагороду, яка не називається його ім'я, ось послання Бога для вас.


По-перше: Пора розуміти, що кожен, хто служить Богові, робить це заради власного блага. Служачи Богу, ми шукаємо своїх благословень, а не благословень Бога. Бог більше не потребує благословень, він вже благословенний. Працюючи для Бога, ми шукаємо саме наших корон, а не вінці Божі. Бог більше не потребує корон, Він уже їх має. Вкладаючи свої фізичні сили, наші гроші та свої таланти на службу Божу, ми накопичуємо наші скарби, а не Божі. Бог більше не потребує скарбів, Він уже їх має.


По-друге: Ви повинні розуміти, що виконувати Божу роботу — це жертва. Сам Бог вибрав пожертвувати своїм єдиним сином, щоб врятувати нас. Ісус Христос єдиний Син Божий пожертвував себе для нас, щоб ми могли мати вічне щастя, яке чекає на нас після цього земного життя страждань. І кожна істинна дитина Бога повинна принести собі жертву за славу свого господаря Ісуса Христа, і за спасіння всіх тих, для кого Ісус прийшов, щоб померти.


По-третє: Вкрай важливо, щоб ви зрозуміли, що ви не робите милостей Богу, служачи йому, і що ви також не робите милостей слузі Божому, виконуючи роботу Божу. Замість цього ви робите собі велику послугу, служачи Богу. Це привілей-служити Богу. Перестаньте шантажувати Бога і слугу Божого, коли ви хочете робити справу Божу. Якщо ви не хочете служити Богу, не робіть цього. Якщо ви вірите, що робите будь-які милості Богу або Його слузі, виконуючи Божу роботу, зробити це більше не.


Я маю для вас важливе одкровення. Це так: "Чи працюєте ви для Бога, чи не працюєте, робота Божа буде виконана. Чи служите ви Богові, чи відмовитесь служити Йому, служба Божа буде виконана. Ніщо і ніхто не може зупинити Божу роботу." Так припиніть шантаж, він марний.


Перед тим, як ви народилися, робота Божа була зроблена, і після вас, робота Божа буде виконана. Бог не обов'язково потребує вас за його роботу. З вами або без вас, його робота буде виконана. Ви, безумовно, важливі для роботи Бога, якщо ви вирішите зробити себе корисним, але ви не є незамінними, і ви ніколи не буде. Ніхто не незамінний.


Медитуйте зі мною цей уривок з Малахії 1:6, 8; 13-14: "6Шанує син батька, а раб свого пана; та якщо Я вам батько, де пошана Моя? А якщо Я вам пан, де страх передо Мною? говорить Господь Саваот вам, священики, що погорджуєте Моїм Іменням та й кажете: Чим ми погордили Йменням Твоїм? 8І коли ви проносите в жертву сліпе, це не зле? І як кульгаве та хворе приносите, чи ж це не зле? Принеси но подібне своєму намісникові, чи тебе він вподобає, чи підійме обличчя твоє? промовляє Господь Саваот. 13... і приносите крадене, і кульгаве та хворе, і таку жертву хлібну приносите. Чи буде воно Мені миле з рук ваших? говорить Господь. 14І проклятий обманець, що в стаді його є самець, а він обіцяє та в жертву дає Господеві зіпсуте, а Я Цар великий, говорить Господь, і серед народів грізне Моє Ймення!"


Що Бог говорить в цьому уривка?


Тут Господь відкриває вам, що він отримує задоволення тільки від приношень, які нам чогось варті, і які являють собою жертву для нас. Коли ти не готовий запропонувати Богу те, що дорого тобі обійшлося, ти його не любиш. Коли ти готовий запропонувати Богу тільки те, що ти вкрав, або те, що ти підібрав, або те, що марно для тебе, ти смієшся над Богом. Він не приймає таких приношень.


Бог, щоб врятувати нас, не послав маленького Агнця, або хвору вівцю, або якогось ангела, Він послав Свого Єдинородного Сина, що було йому дорожче. Це справжня жертва, і це така жертва, яку Бог вирішив зробити нам. Чому ми взамін мусимо робити приношення Йому, які не мають ніякої цінності? Чому ми в свою чергу, повинні зробити подобою жертви до нього, які коштують нам нічого? Бог не прийме їх.


1Хроніки 21:24 "І сказав цар Давид до Орнана: Ні, бо купуючи, куплю за срібло повної ваги, бо не піднесу твого в жертві для Господа, і не спалю цілопалення дармо!" Отже, якщо ви хочете працювати на Бога, ви повинні докласти до цього своє серце, свою старанність і всі свої засоби. Не кажіть, що ви хочете працювати на Бога, і ви чекаєте, що вам нададуть все, що вам потрібно. Це-бажання принести в жертву Богу сліпого звіра, це-бажання принести йому кульгавого або немічного звіра, це-бажання представити Господу те, що не належить вам, що нічого не коштує тобі. Кожен істинний дитина Божий повинен був навіть поспішати служити Богу, тому що це слава служити Богу.


Сьогодні ви знайдете безліч лицемірів, так званих дітей Божих, котрі, коли справа доходить до придбання нових дорогих пар взуття, щоб показати себе, надзвичайних нарядів, що з’являються, модних мобільних телефонів та інші зайві, а часом і непотрібні гаджети, у них ніколи не буде нестачі в грошах. Але як тільки треба виконати Божу справу, вони просять, щоб ми їх купували, або щоб ми передавали в їх розпорядження, те, що вони називають робочими матеріалами; інші просять про те, що вони називають маленькою мотивацією. Вони готові лише представити Господу те, що не є їхнім.


Для вас, лицемірів, які видають Вас за дітей Божих, але які нічого не можуть зробити для Бога, не зробивши вас платити, пам'ятайте, що це не в небі Ісуса Христа, що ви входите з таким злочестивим серцем. Ви на шляху до пекла. Перестаньте спокушати себе. Ваше серце наповнене жадібністю та похоті всіляких. Ви хочете скористатися кожною маленькою можливістю, яка з’явиться на вашому шляху, щоб перетворити це на можливість отримання прибутку. Грабіжник грошей, покайся!


Коли у вас ніколи не закінчуються гроші на покупку предметів марнославства, коли у вас є способи робити речі, які важливі для вас, і у вас немає коштів тільки тоді, коли справа доходить до виконання роботи Бога, коли у вас завжди є час займатися своїми справами, і у вас немає часу, коли це пов'язано з роботою Бога, ви один з тих, хто має в статі самця і котрий присвячує та приносить у жертву Господу погане тварину. Ви обманщики, справжні злодії.


Господь приніс себе в жертву не для того, щоб Ви були нездатні безкорисливо служити Йому. Якби Бог очікував від нас будь-якого матеріалу або винагороди, перш ніж пожертвувати своїм Єдинородним сином заради нас, він ніколи б цього не зробив. І якби Син Божий чекав від нас будь-якої матеріальної чи малої мотивації, перш ніж прийти і померти за нас, він ніколи б не прийшов. Це і є справжня любов. Ви не можете прикидатися, що любите Бога, будучи не в змозі зробити що-небудь для нього, не роблячи себе платним, або не роблячи собі просив.


Висновок: Якщо ви хочете, щоб бути виплачені, щоб зробити Божу роботу, не робіть цього. Якщо ви хочете, щоб вам дали робочі матеріали та мало стимулів для виконання Божої роботи, не робіть цього. Якщо ви хочете, щоб вас благали про те, щоб ви виконували Божу роботу, не робіть цього. З вами або без вас буде Божа робота. Я не збираюся розбещувати жодної людини, щоб він виконував Божу роботу. У той день, коли не буде більше людей, щоб робити Божу роботу, Господь навіть підніме камінчики, щоб зробити це.


3- Повідомлення тим, хто саботувати Божу роботу


У вас також є так звані Божі діти, які згодні виконувати Божу роботу, але добровільно вважають за краще саботувати Божу роботу. Це означає, що ці люди обирають добровільно, або робити роботу неповно, або свідомо і добровільно вставляти недоліки в Божій роботі, або додати до роботи те, чого не існує. Знайте, що цей проступок дуже серйозний. Він не відрізняється від богохульства проти Святого Духа. Незалежно від того, хто навмисно вчить брехні Божому народові, чи тих, хто свідомо саботує Божу працю, кінцем є навмисне відвернення людей від Бога; мета полягає в тому, щоб добровільно ввести тих, хто шукає Бога, в оману. Бог ніколи не пробачить вам цього. Ніколи. Нехай це послання стане ясним для всіх агентів сатани, які йдуть на такий ризик. Ваш пекло буде пропорційна вашої злочестивості.


4- Повідомлення тим, хто не мотивований на Божу працю


Для тих, хто не мотивований для роботи Бога, знайте, що це ваші власні благословення, які ви зневажаєте. Ви, звичайно, Ісав. Благословення поки нічого не говорять вам. Прийде час, коли ці благословення скажуть вам щось, але буде занадто пізно. Благословення, які ви зневажаєте сьогодні, ви будете зі сльозами шукати їх в найближчі дні, марно. Майте на увазі, що ви не залишите Землю ні з чим. Все, що здається, щоб зробити вас щасливим або пишатися в даний момент, ви будете розлучитися з нею охоче або примусово в найближчі кілька днів. Ніщо не залишить землю з тобою. Нічого. Навіть якщо ви побажаєте.


Давайте медитувати на уривки нижче:


Буття 25:29-34 "29І зварив був Ісак їжу, а з поля прибув Ісав, і змучений був. 30І сказав Ісав до Якова: Нагодуй мене отим червоним, червоним отим, бо змучений я. Тому то назвали ймення йому: Едом. 31А Яків сказав: Продай же нині мені своє перворідство. 32І промовив Ісав: Ось я умираю, то нащо ж мені оте перворідство? 33А Яків сказав: Присягни ж мені нині. І той присягнув йому, і продав перворідство своє Якову. 34І Яків дав Ісавові хліба й сочевичного варива. А той з'їв, і випив, і встав та й пішов. І знехтував Ісав перворідство своє."


До євреїв 12:15-17 "15Дивіться, щоб хто не зостався без Божої благодаті, щоб не виріс який гіркий корінь і не наробив непокою, і щоб багато-хто не опоганились тим. 16Щоб не був хто блудник чи безбожник, немов той Ісав, що своє перворідство віддав за поживу саму. 17Бо знаєте ви, що й після, як схотів він успадкувати благословення, відкинутий був, не знайшов бо був можливости до покаяння, хоч його із слізьми шукав."


Дозвольте мені пояснити вам, Хто такі Ісав. Ісав-це люди, які думають тільки про сьогодення. Майбутнє їм нічого не говорить. Що важливо для них – сьогодення. Все, що вони хочуть, - це те, що вони бачать на власні очі зараз. Поговорити з ними про майбутні благословення є трохи почуття сенсу. Вони не зацікавлені в тому, що вони не бачать. Коли вони заохочуються робити Божу роботу ревно, нагадуючи їм, що Корона чекає справжніх солдатів Бога, вони кажуть собі, як Ісав, яка користь для мене корона? Настане час, коли вони зі сльозами будуть просити цей вінець, але покаяння їх не матиме ніякого ефекту. Коли Ісав зневажав благословення, він думав лише про сьогодення, він не уявляв, що майбутнє настане. Майбутнє прийшло, воно стало іншим теперішнім, іншим зараз, але тепер, яке було вже не в його досяжності.


Єремія 48:10 "Проклятий, хто робить роботу Господню недбало, і проклятий, хто від крови на меча свого стримує!" Ви не тільки зобов'язані робити роботу Господа, ви повинні зробити це без недбалості.


5- Повідомлення тим, хто відмовляється виконувати Божу роботу


Для всіх вас, хто відмовляється виконувати Божу справу, знайте, що Бог створив вас, щоб служити Йому, робити Його справу. Пам’ятайте раз і назавжди, що виконання Божої справи - це не варіант для вас, а обов’язок. Якщо ти хочеш бути впертим, відчувайте себе вільними, і ви зрозумієте це в найближчі дні.


Від Матвія 25:24-30 "24Підійшов же і той, що одного таланта взяв, і сказав: Я знав тебе, пане, що тверда ти людина, ти жнеш, де не сіяв, і збираєш, де не розсипав. 25І я побоявся, пішов і таланта твого сховав у землю. Ото маєш своє... 26І відповів його пан і сказав йому: Рабе лукавий і лінивий! Ти знав, що я жну, де не сіяв, і збираю, де не розсипав? 27Тож тобі було треба віддати гроші мої грошомінам, і, вернувшись, я взяв би з прибутком своє. 28Візьміть же від нього таланта, і віддайте тому, що десять талантів він має. 29Бо кожному, хто має, дасться йому та й додасться, хто ж не має, забереться від нього й те, що він має. 30А раба непотрібного вкиньте до зовнішньої темряви, буде плач там і скрегіт зубів!"


Чи знаєте ви, чому Бог відправить вас у пекло за відмову виконувати Свою роботу? Дозвольте мені пояснити вам: Фізична сила, яку ви маєте, - це Бог, який дав вам це. Ваше здоров’я вам дано Богом. Інтелект, який ви маєте, даний вам Богом. Мудрість, яку ти маєш, дана тобою Богом. І Він дав вам усе це як робочий матеріал, щоб служити Йому. Тож якщо ви берете робочий матеріал і відмовляєтесь від роботи, ви знаєте, що вас чекає: плач і скрегіт зубів у вічних муках. Вибір за вами.


6- Повідомлення тим, хто робить Божу справу з радістю


Всім вам, хто любить Господа всім своїм серцем, хто боїться Господа, і хто працює для Бога з завзяттям, радістю, самовідданості, і в абсолютно безкорисливому способі, знайте, що ви не витрачаєте свій час. Це ваші благословення, які ви накопичуєте. Ви будуємо свій будинок в Царстві Небесному. Ви накопичуєте вічні скарби в небі, де стригучий лишай і іржа не можуть знищити, і де злодії не можуть вкрасти. Від Матвія 6:19-20. Стій твердо до кінця, і ви не пошкодуєте про це.


Давайте медитувати на уривки нижче:


2Івана 1:8 "Пильнуйте себе, щоб ви не згубили того, над чим працювали, але щоб прийняли повну нагороду."


1До коринтян 2:9 "Але, як написано: Чого око не бачило й вухо не чуло, і що на серце людині не впало, те Бог приготував був тим, хто любить Його!"


Давайте гудемо цьому маленькому хору, який говорить: "Небо прекрасне і чудове, Небо прекрасне і чудове!"


7- Останнє Попередження


Ви, котрі кожен раз звертаєтесь до нас, щоб сказати, що ви хочете брати участь у справі Божій, і коли вам надається така можливість, ви йдете через Русе, щоб задовольнити пожадливості ваших сердець, попросивши так звані матеріали для роботи та інші засоби всі види, нехай це буде востаннє раз. Ми не тут, щоб веселитися. Ми тут, щоб працювати для Бога і робити це з радістю. Нам ніхто не платить, і ми не терпимо жадібних лицемірів, які підходять до нас не для того, щоб працювати, а для того, щоб наситити свою жадібність. Ми ні готові когось корупціонувати за виконання Божої справи, ні платити комусь, щоб він робив Божу справу. Ми готові прийняти в робочу команду всіх тих, хто любить Господа Ісуса Христа всім серцем, хто боїться Його і хто готовий працювати на Бога з завзяттям, з радістю, з самозреченням та способом повністю безкорисливий. Якщо ви з тих, не соромтеся звертатися до нас. Інакше уникайте відволікати нас.


Благодать зо всіма, що незмінно люблять Господа нашого Ісуса Христа!

 

Запрошення

 

Дорогі брати і сестри,

 

Якщо ви втекли від фальшивих церков і хочете знати, що вам потрібно зробити, ось два рішення, доступні для вас:

 

1- Подивіться, чи є навколо вас інші діти Бога, які бояться Бога і бажають жити згідно зі Здоровій Науці. Якщо ви знайдете такі, сміливо приєднуйтесь до них.

 

2- Якщо ви не можете знайти його і хочете приєднатися до нас, наші двері відкриті для вас. Єдине, що ми попросимо вас зробити, це спочатку прочитати всі Вчення, які Господь дав нам і які можна знайти на нашому сайті www.mcreveil.org, щоб запевнити вас, що вони відповідають Біблії. Якщо ви знайдете їх у відповідності з Біблією і готові підкоритися Ісусу Христу і жити відповідно до вимог Його слова, ми будемо вітати вас з радістю.

 

Благодать Господа нашого Ісуса нехай буде з вами!

 

Джерело & Контакт:

Веб-сайт: https://www.mcreveil.org
Електронна пошта: mail@mcreveil.org

Натисніть тут, щоб завантажити цю книгу в PDF