Попередження

 

Ця Книга є безкоштовною і жодним чином не може бути джерелом комерції.

 

Ви можете вільно копіювати цю Книгу для своїх проповідей, або розповсюджувати її, або також для вашої євангелізації в соціальних мережах, за умови, що її зміст не буде модифіковано чи змінено жодним чином, і що сайт mcreveil.org цитується як джерело.

 

Горе вам, жадібні агенти сатани, які спробують продати ці вчення і свідчення!

 

Горе вам, сини сатани, яким ви любите публікувати ці вчення та свідчення в соціальних мережах, приховуючи адресу веб-сайту www.mcreveil.org, або фальсифікуючи їх вміст!

 

Знайте, що ви можете уникнути людської праведності, але ви точно не уникнете Божого суду.

 

О змії, о роде гадючий, як ви втечете від засуду до геєнни? від Матвія 23:33

 

Примітка

 

Ця книга регулярно оновлюється. Радимо завантажити оновлену версію з Сайту www.mcreveil.org.

 

ПОПЕРЕДЖЕННЯ – СВІДЧЕННЯ
(Оновлено на 02 02 2024)



Дорогі брати і друзі, саме з радістю ми робимо вам різні свідчення. Ми вважаємо їх корисними для нашого духовного прогресу та для нашого побудови. Деякі з цих історій походять від людей, які служили сатані, а інші походять від людей, які бачили Небо та /або Пекло. В цілому ці історії підсилюють нашу проникливість і відкривають очі на Духовну боротьбу. Крім того, вони допомагають нам бути краще підготовленими від нападів, до яких нас постійно піддають сатана та його агенти.


Ці свідчення ні в якому разі не слід сприймати як Слово Євангелія, тобто абсолютно правдиве, і вони також не повинні замінювати вашу Біблію. Ніколи не залишайте свою Біблію, щоб застосовувати свідчення на практиці. Бог буде судити нас пізніше не на основі будь-якого свідчення, а на основі Біблії. Також зверніть увагу, що наш вибір опублікувати ці свідчення не є жодною рекомендацією їх авторів.


Як ми вже говорили вам у вчення на Елементи Мудрості, Бог використовує кого хоче, щоб явити Свою славу або говорити зі своїми дітьми. Сам факт того, що хтось дає свідчення, не робить його дитям Божим. Будь то свідчення людини, яка служила сатані, або людини, яка бачила Небеса і / або пекло, ви повинні просто отримати те, що Бог хоче дати вам в якості одкровення через ці розповіді, не потрапляючи в пастку віри в те, що люди, яких Господь використовував, щоб дати їх вам, від Бога.


Добре знайте, що Бог, щоб передавати Його послання, може навіть використовувати предмети та тварин. У вас є, наприклад, осел Валаама. Дозвольте мені освіжити вашу пам’ять цим уривком із Числа 22. "... 27І побачила та ослиця Господнього Ангола і лягла під Валаамом. І запалився гнів Валаамів, і він ударив ослицю києм. 28І відкрив Господь уста ослиці, і сказала вона до Валаама: Що я зробила тобі, що ти оце тричі вдарив мене? 29І сказав Валаам до ослиці: Бо ти виставила мене на сміх. Коли б меч був у руці моїй, то тепер я забив би тебе! 30І сказала ослиця до Валаама: Чи ж я не ослиця твоя, що ти їздив на мені, скільки живеш, аж до цього дня? Чи ж справді звикла я робити тобі так? І він відказав: Ні! ..." Числа 22:1-33.


Якщо ви погодитесь зі мною, що осел, з яким Бог звик говорити з Валаамом, не був ні справжнім слугою Божим, ні Божою дитиною, зрозумійте, що ті, через кого Бог дає нам різні свідчення, які ми читаємо, не обов'язково є істинними раби Божі, ані діти Божі. Відтепер це попередження повинно бути вам зрозумілим.


Кілька людей після прочитання свідчень, які ми опублікували, пішли в Інтернет, щоб зробити невелике дослідження своїх авторів. Те, що вони побачили, їх обурило. Вони зрозуміли, що автори цих свідчень не мають нічого про Бога у своєму способі життя. Ці автори складають майже всі, справжній наклеп на євангелію Ісуса Христа. Вони просто об'єкти скандалу. Майже всі ці так звані колишні сатаністи, як чоловіки, так і жінки, проголосили себе слугами Бога. Кожен дав собі титул, який їм подобається. Деякі називають себе пасторами, іншими євангелістами, іншими пророками. Інші навіть мають нерв називати себе апостолами. Деякі починали як пастори, а через кілька місяців вони стали апостолами, і тепер вони стали тим, що вони називають "Єпископами".


Вони приступили до євангелії, яка не має нічого спільного зі здоровим вченням Христа. Якщо ви бачите серед них деяких, Вам важко повірити, що вони коли-небудь пізнали Ісуса Христа; вони нічим не відрізняються від мирських. Вони прикрашені прикрасами і макіяжем всіх видів. Жінки носять на голові перуки, пасма та інші огидні зачіски. Хоча вони кажуть, що зустріли Ісуса Христа Господа, вони, здається, не знають, що жінка, яка є дитиною Бога, повинна вуалізувати себе, тобто покривати голову в присутності Бога. Вони, здається, не знають, що жінка в дитинстві Бога повинна одягатися пристойно, рятуючись від макіяжу, ювелірних виробів, сатанинних нарядів, таких як штани та інший спокусливий одяг.


Ці жінки майже всі присвоїли собі титули старійшин Церкви, тобто всі вони стали пасторами, євангелістами, пророками, вчителями, апостолами, зневажаючи Слово Боже, яке забороняє жінці навчати і брати владу над чоловіком. Таким чином, вони стали справжніми знаряддями сатани, щоб збити з пантелику народ Божий, тому що кілька неосвічених християн приймають їх за дітей Божих через їх свідчень. Ви, діти Божі, нехай це вас більше не дивує. Це просто ще один план сатани, щоб посіяти плутанину в роботі Бога. Давайте благословлятимемо Бога на розрізнення.


Один із цих так званих колишніх сатаністів у своєму свідченні чітко показує, що сатана запропонував відкрити для неї цілу мережу ювелірних магазинів, пояснюючи їй, що, продаючи коштовності, їй довелося дозволити сатані постійно отримувати людську кров і душі. Саме вона говорить нам, що сатана відкрив їй, що всі ті, хто купує коштовності, стають безпосередньо здобичшю сатани і його демонів. Вона відкриває нам, що ювелірні вироби, завдяки численним заклинанням, зробленим на них із світу темряви, містять демонів, і що коли хтось купує якусь прикрасу, насправді він купує демонів, і що, опинившись у їхньому будинку, ці демони забирають кров у мешканців будинку вночі. Тож вона знає краще за нас із вами, що ювелірні вироби містять демонів, котрі володіють не тільки тими, хто їх носить, але навіть тими, хто живе в одному будинку з тими, хто їх носить. Але коли ви бачите цього так званого екс-сатаніста, ви обурені. Її завжди прикрашають прикраси всіх видів, навіть самі екстравагантні. Це справжній наклеп на Євангеліє. Пам'ятайте, що однією з місій агентів сатани є наклеп на євангелію, посіяти плутанину в свідомості людей, щоб ті, хто хоче йти за Господом, могли заплутатися.


Ті, хто читає ці свідчення і обурені, коли бачать своїх авторів в Інтернеті, пишуть, щоб запитати нас, як це можливо, що людина, яка стверджує, що бачила Небо та /або Пекло, і яка навіть зустріла Господа Ісуса Христа, живе протилежним тому, чого навчає Слово Боже. Відповідь проста: вониневідБога. Тож остерігайтеся терміну "колишні сатаністи", який використовується для опису тих, хто служив сатані і заявляє, що навернувся до Ісуса Христа. Можливо, деякі з цих перетворень є істинними; але ці так звані колишні сатаністи, як правило, не що інше, як сатаністи. Тож не дозволяйте себе обманювати цим агентам сатани, переодягненим у дітей Божих. Добре скористайтеся вченням про "Елементимудрості", яке ви знайдете на веб-сайті www.mcreveil.org.


Отже, знайте, кохані, що багато з цих свідчень про Небеса, Пекло, світ темряви тощо є істинними. Якщо їхні автори не від Бога або якщо вони вирішили відвернутися від Бога, це не означає, що ці свідчення недійсні. Просто зрозумійте, що це осли, які Бог використовував, щоб відкрити нам те, що Він хотів відкрити нам. Послання, яке віслюк дав Балааму, прийшло від Бога. Той факт, що це послання дійсно прийшло від Бога, не зробив віслюка дитиною Божою або слугою Бога. Віслюк дав Балаам своє послання, і залишився дупою. Балаам отримав послання від Бога і був вільний слухатися або не слухатися. Це стосується і вас сьогодні. Отримавши ці свідчення, які Господь дає нам через цих осликів, ви можете вільно каятися і боятися Бога, або продовжувати грати з Богом.


Дорогі брати і друзі, пам'ятайте раз і на все, що, побачивши Небо і / або Пекло, нікого не робить дитиною Бога. Служити сатані і згодом зустрічати Ісуса Христа нікого не робить дитиною Бога. Кілька слуг сатани, які стверджують, що кинули його йти за Ісусом, завжди повертаються до свого справжнього господаря сатани. Отже, візьміть те, що навчає вас у свідченнях, але не звертайте ніякої уваги на авторів. Робіть так, як рекомендував нам Ісус в Євангелії від Матвія 23:1-3 "1Тоді промовив Ісус до народу й до учнів Своїх, 2і сказав: На сидінні Мойсеєвім усілися книжники та фарисеї. 3Тож усе, що вони скажуть вам, робіть і виконуйте; та за вчинками їхніми не робіть, бо говорять вони та не роблять того!"


Благодать зо всіма, що незмінно люблять Господа нашого Ісуса Христа!

 

Запрошення

 

Дорогі брати і сестри,

 

Якщо ви втекли від фальшивих церков і хочете знати, що вам потрібно зробити, ось два рішення, доступні для вас:

 

1- Подивіться, чи є навколо вас інші діти Бога, які бояться Бога і бажають жити згідно зі Здоровій Науці. Якщо ви знайдете такі, сміливо приєднуйтесь до них.

 

2- Якщо ви не можете знайти його і хочете приєднатися до нас, наші двері відкриті для вас. Єдине, що ми попросимо вас зробити, це спочатку прочитати всі Вчення, які Господь дав нам і які можна знайти на нашому сайті www.mcreveil.org, щоб запевнити вас, що вони відповідають Біблії. Якщо ви знайдете їх у відповідності з Біблією і готові підкоритися Ісусу Христу і жити відповідно до вимог Його слова, ми будемо вітати вас з радістю.

 

Благодать Господа нашого Ісуса нехай буде з вами!

 

Джерело & Контакт:

Веб-сайт: https://www.mcreveil.org
Електронна пошта: mail@mcreveil.org

Натисніть тут, щоб завантажити цю книгу в PDF