Advarsler

 

Denne Boken er gratis og kan på ingen måte utgjøre en kilde til handel.

 

Du står fritt til å kopiere denne Boken for din forkynnelse, eller for distribusjon, eller også for din Evangelisering på Sosiale Nettverk, forutsatt at innholdet i denne Boken ikke blir endret eller modifisert på noen måte, og forutsatt at du siterer kilden, nemlig nettstedet mcreveil.org.

 

Ve dere, satans agenter som er fylt av grådighet og som vil prøve å selge disse læresetningene og disse vitnesbyrdene!

 

Ve dere, satans sønner som liker å publisere disse læresetningene og vitnesbyrdene på sosiale nettverk mens de skjuler adressen til det www.mcreveil.org nettstedet, eller forfalsker innholdet i disse læresetningene og vitnesbyrdene!

 

Vit at du kan unnslippe menneskers rettssystem, men du vil absolutt ikke unnslippe Guds dom.

 

I slanger! I ormeyngel! hvorledes kan I undfly helvedes dom? Matteus 23:33.

 

Vel å Merke

 

Denne Boken oppdateres jevnlig. Vi anbefaler deg å laste ned den oppdaterte versjonen fra følgende Nettsted: www.mcreveil.org.

 

COVID-19 VAKSINE: PROSJEKT AV ET PLANETARISK FOLKEMORD
(Oppdatert 21 02 2024)


1- Innledning


Kjære brødre og kjære venner, vi finner det viktig å gi deg transkripsjon av en kort video av Frédéric Chaumont, som advarer hele verden mot Covid-19-vaksinen, som ikke er annet enn utryddelse av menneskeheten av demonene som styrer verden. Denne advarselen er klar nok og dokumentert nok til å overbevise de mest skeptiske. Du finner selve videoen enten på Frédérics nettside eller på nettsiden mcreveil.org. For ditt eget og familiens beste, ta dette budskapet på alvor, og del det så mye som mulig. Det hele verden må bli varslet mens det ennå er tid.


Verden går mot slutten, og dyrets merke som ble kunngjort i Bibelen for noen tusen år siden, er på nippet til å være effektiv, med ankomsten av antikrists regjeringstid. For å lære mer, vennligst les undervisningen med tittelen "Dyrets Merke", som kan finnes på nettstedet www.mcreveil.org i Tidens Ende-delen.


Denne giften kalt Covid-19-vaksinen, når den er lansert, vil bli pålagt mennesker i nesten alle land i verden, som en betingelse for å reise, jobbe, ta offentlig transport, handle osv. Dette vil være betingelsen for å oppfylle for å ha tilgang til alt, og for å nyte ens friheter. Husk veldig godt at denne avskyelige beslutningen som vil bli tatt, angivelig for å bekjempe Covid-19-pandemien, ikke vil ha noe å gjøre med noe ønske om å beskytte mennesker mot et såkalt virus. Det er en satanisk plan for å ødelegge menneskeheten.


Vi har gjort tilgjengelig for deg andre verdifulle artikler som avslører denne planen til satan, i tillegg til flere videoer. Blant disse artiklene er det: "David Icke: Konspirasjonen av Covid-19"; "Covid 19: Forbud mot Effektive Medikamenter"; "Covid-19: Masker og Barrierebevegelser er Ubrukelige"; "Covid-19: En saftig Virksomhet for Sykehus"; "Den Covid-19 Ligge Avduket"; "En Lege Advarer Mot Covid Vaccine"; "Covid-19 Vaksiner: Masseødeleggelsesvåpen"; "Professor Jean-Bernard Fourtillan i Fare"; "Begravelsesdirektør Avslører Covid-Løgnen"; "Vaksine: En Ekstremt Farlig Gift"; "Sannheten om AIDS"; "Medisinen K: En Organisert Folkemord". Du finner alle disse artiklene på nettstedet www.mcreveil.org.


2- Advarsel: Vaksine - Hele sannheten


Frédéric Chaumont, for nettstedet verite-covid19.fr. God morgen alle sammen. Her er sannheten om vaksinen som Den Nye Verdensorden ønsker å pålegge oss alle. Før du går videre, synes en advarsel om denne videoen å være nødvendig. Alt du vil se og høre på denne videoen har vært gjenstand for svært omfattende undersøkelser takket være hjelp fra Professor Jean-Bernard Fourtillan, og takk til Doktor Christian Tal Schaller. Alt du vil høre i denne videoen er fullt verifiserbart på linkene som er under denne videoen, og også på nettstedet www.verite-covid19.fr.


La oss se på dette patentet: WO 2020/060606 A1, hvis søker er ingen ringere enn Microsoft-selskapet opprettet blant andre av Bill Gates. Dette dokumentet stammer fra 26. mars 2020. Dette patentet dekker et veldig stort antall land. Faktisk nesten hele planeten. La oss se nærmere på dette diagrammet. Kryptovalutasystem som bruker kroppsaktivitetsdata. Hva er det?Den lille fyren nederst til venstre er deg, det er meg, den første komeren.


Sensoren (Sensor) tilsvarer nanopartikler som vil bli lagt til vaksinen hetteglass. Det er litt som brikken som er implantert under huden på katten din eller hunden din. Forskjellen er at vi vil finne tusenvis, til og med millioner av nanopartikler, i en enkelt vaksinedose. Når disse nanopartiklene er injisert med vaksinen, vil du beholde dem til døden og til og med etter. Umulig å bli kvitt det, du er merket for livet.


Hva er Brukerenheten (User Device)? Det er mobilen din. Det vil være i stand til å kommunisere med nanopartiklene som vil sirkulere i venene dine. Selvfølgelig er mobiltelefonen din koblet til internett med ... Med hva? Med de nye 5G-nettverkene! Fra da av er du synlig, lokaliserbar av myndighetene når som helst på dagen eller natten.


Dette er irriterende. Vil du kaste mobiltelefonen din i en elv? Vil du sprenge den i mikrobølgeovn? Det er farlig. Men vær forsiktig, hvis du kommer over noen med mobiltelefon, blir du oppdaget igjen. Og ja! Alle mobiltelefonene rundt deg kan få øye på deg. For ikke lenger å være påviselig, må du gå til midten av havet, midt i ørkenen eller i en skog, forutsatt at du ikke møter noen som har mobiltelefon. Hva om alle kaster mobiltelefonene sine? Ja, men du må ikke glemme at 5G-reléer lett kan finnes i strømmålere, i gatemøbelkonstruksjoner, bussholdeplasser, i radarer, røde lys, ... Derfor, for ikke lenger å være lokaliserbar, vil det være nødvendig å gå til en annen planet.


La oss nå forenkle diagrammet vårt.Vaksinen og nanopartiklene blandes i sprøyten. Og vaksinen og nanopartiklene blir derfor injisert i kroppen din samtidig. Fra dette øyeblikket oppdager din mobiltelefon deg umiddelbart. Og med det magiske ved 5G-nettverk, er plasseringen din ikke lenger en hemmelighet for myndighetene.


Hva står på menyen for denne vaksinen? Her er et sammendrag av katastrofene i denne vaksinen, som de ønsker å injisere i kroppen din:


- 4 fragmenter av HIV1: AIDS-viruset som gir vaksinerte personer AIDS-syndromet og den resulterende immunsvikt.
- DNA-sekvenser fra kimen til malaria som gir malaria til vaksinerte personer.
- 157 ytterligere DNA- og proteinsekvenser, (se US patent 8 243 718 B2) hvis tilstedeværelse og rolle er uforklarlig.
- Nanopartikler som vil tillate definitiv kontroll av personer vaksinert takket være 5G.


ChAdOx1 n-Cov-19 vaksine som de ønsker å injisere i kroppen din inneholder:


- ChAdOx1 nCov-19: Koronavirus Covid-19 båret av adeno-virusvektoren ChAdOx1.
- Nanopartiklene beskrevet i Microsoft patent PCT/ US 2019 / 038084. Disse nanopartiklene vil kontrollere deg takket være 5G.
- Konserverende desinfeksjonsmidler, enten Thimerosal eller Formaldehyd, og antibiotika.


Covid-19 er et kunstig koronavirus produsert i Frankrike av Institut Pasteur, fra det naturlige Koronavirus Sars-CoV.Covid-19 er et resultat av flere genetiske manipulasjoner utført på en stamme av Koronavirus Sars-CoV, forbundet med alvorlig akutt respiratorisk syndrom SARS, som følge av en prøve oppført under tallet 03 15 89, samlet fra broncho-alveolar vask av pasienter smittet med Koronavirus Sars-CoV, av forskere fra Pasteur Institute før 2003, på det franske sykehuset i Hanoi, Vietnam.


Første trinn: Sars-CoV1 ble produsert av et første patent 2003, europeisk patent EP 1 694 829 B1 og US patent 012 8224 A1, fra Sars-CoV samlet i Hanoi før 2003.


Andre trinn: Sars-CoV2 var en videreføring av det første patentet US 012 8224 A1, beskyttet av det andre patentet US 8 243 718 B2, i 2011, fra Sars-CoV1.


Tredje trinn: Covid-19 ble produsert fra Sars-CoV2, ved å sette inn i sitt genom fire sekvenser av HIV, AIDS-viruset, som er et RNA-virus. Faren til Covid-19 er doktor Frédéric Tangy, direktør for vaksineinnovasjon ved Institut Pasteur.


Faktisk ble Covid-19 produsert I Frankrike, av franske forskere fra Pasteur Institute, fra det naturlige Koronavirus Sars-CoV, deretter overført til Wuhan, hvor franskmenn fra Pasteur Institute bevisst ga det ut uten viten fra forskerne som jobbet I Wuhan-laboratoriet og uten kunnskap fra Den Kinesiske regjeringen. Når hun sier: "Covid-19 er ikke et kinesisk virus", lyver ikke Kina!


Når vaksinen er injisert, vil den ikke ha noen umiddelbare effekter. Først senere vil du dø av malaria, AIDS eller andre sykdommer som immunforsvaret ditt ikke lenger vil kunne gjøre noe med. Til slutt, gjennom den tvungne opprettelsen av en immunsvikt, vil denne vaksinen frarøve deg alle måter å kurere enhver sykdom på, den perfekte forbrytelsen mot menneskeheten.


Så du måler graden av perversitet av dette vaksinevåpenet. Vi oppfordrer alle personer som anser informasjonen i denne videoen for å være falske informasjonen, for å bekrefte nøyaktigheten av denne informasjonen ved å konsultere koblingene nedenfor denne videoen.


Dermed avsluttes denne videosekvensen, som jeg oppfordrer deg til å laste ned uten moderering og å dele mye. Takk for din oppmerksomhet. Jeg ønsker dere alle lykke til.


3- Promotører av denne sataniske vaksinen


Promotørene av denne sataniske vaksinen er Bill Gates og hans allierte:


Bill Gates, Emmanuel Macron, Jacques Attali, Agnès Buzyn, Yves Lévy, Olivier Véran, Jérôme Salomon, Dominique Martin, Tedros Adhanom Ghebreyesus, Anthony Fauci, Frédéric Tangy, Adrian Hill.Det er det! Folket vet hva som venter dem! Alt de trenger å gjøre nå er å handle deretter...


Professor Jean-Bernard Fourtillan
Doktor Serge Rader
Doktor Christian Tal Schaller
Frédéric Chaumont


4- Konklusjon


Kjære brødre og kjære venner, vet at det aldri har vært en god vaksine, som du kan lese i artikkelen med tittelen "Vaksine: En Ekstremt Farlig Gift", som du finner på nettstedet www.mcreveil org, i Helse-Delen. Men i motsetning til andre vaksiner som var ment for folkemord på bare noen få grupper mennesker, er denne vaksinen mot Covid-19 unik fordi den tar sikte på å ødelegge hele menneskeheten. La eder frelse fra denne vanartede slekt! Tidene er over. Vi lever i det Bibelen kaller Tidens Ende. Bibelske profetier blir oppfylt foran våre øyne. For de som ikke trodde Bibelen, er det på tide å ta hensyn til det. Vi anbefaler deg, selv av nysgjerrighet, å lese hva Bibelen forutsa for tusenvis av år siden, sammenlignet med endetiden. Les Matteus kapittel 24, Lukas kapittel 17, og skum gjennom Åpenbaringsboken.


Nå som det har blitt vist at Covid-19-vaksinen er en gift hvis skadelige effekter vil være irreversible, er alt du trenger å gjøre, å løpe vekk fra den. Ikke godta Covid-19-vaksinen under noen omstendigheter. Denne sataniske giften vil ikke bare ødelegge kroppen din, den vil også ødelegge din sjel. Vet at alle disse skurkene som oppfordrer deg til å ta denne vaksinen, er vampyrer. De har solgt sine sjeler til djevelen, og ønsker ikke å gå til grunne alene. De er demoner. Ikke hør på dem! Hvis du ønsker å forstå arten av disse menneskene, og hvorfor de er så onde, les undervisning med tittelen "Klokskap", som du finner på nettstedet www.mcreveil.org.


Advarsel: Når den sataniske Covid-19-vaksinen lanseres, vil du se mange ledere i denne verden opptre på TV og bli vaksinert foran alle. Ikke fall i fellen til disse hyklerne. Noen vil ha sin egen vaksine forskjellig fra vaksinen de pålegger deg; andre vil bare late som om de er vaksinert. Husk at disse menneskene er ekte skurk, mennesker som aldri skal tas på alvor. Så selv om du ser at de blir vaksinert, må du ikke etterligne dem. Aldri godta denne giftvaksinen av evig død. Denne vaksinen vil føre deg til fysisk død og åndelig død. IKKE TA DET!IKKE TA DET! IKKE TA DET!


Nåden være med alle dem som elsker vår Herre Jesus Kristus i uforgjengelighet!

 

Invitasjon

 

Kjære brødre og søstre,

 

Hvis du har flyktet fra falske kirker og vil vite hva du skal gjøre, her er de to løsningene som er tilgjengelige for deg:

 

1- Se om det rundt deg er noen andre Guds barn som frykter Gud og ønsker å leve i henhold til Sunne Lære. Hvis du finner andre, står du fritt til å bli med dem.

 

2- Hvis du ikke finner en og ønsker å bli med oss, er våre dører åpne for deg. Det eneste vi ber deg om å gjøre er å først lese alle Læresetningene som Herren har gitt oss, og som er på vår nettside www.mcreveil.org, for å forsikre deg om at de er i samsvar med Bibelen. Hvis du finner dem i samsvar med Bibelen, og er villig til å underkaste deg Jesus Kristus, og leve i henhold til kravene i Hans ord, vil vi ønske deg velkommen med glede.

 

Den Herre Jesu nåde være med eder!

 

Kilde & Kontakt:

Nettsted: https://www.mcreveil.org
E-post: mail@mcreveil.org

Klikk her for å laste ned denne Boken i PDF