Avertisment

 

Această Carte este gratuită și nu poate fi în niciun caz o sursă de comerț.

 

Sunteți liberi să copiați această Carte pentru predicarea dumneavoastră, sau pentru distribuire, sau de asemenea pentru Evanghelizarea dumneavoastră pe Rețelele de Socializare, cu condiția ca conținutul ei să nu fie modificat sau alterat în vreun fel, iar site-ul mcreveil.org să fie citat ca sursă.

 

Vai vouă, agenți satanici lacomi care vor încerca să comercializeze aceste învățături și mărturii!

 

Vai de voi, fiii satanei care vă place să publicați aceste învățături și mărturii pe Rețelele Sociale în timp ce ascundeți adresa site-ului www.mcreveil.org sau falsificarea conținutului lor!

 

Să știți că puteți scăpa de sistemul de justiție al oamenilor, dar cu siguranță nu veți scăpa de judecata lui Dumnezeu.

 

Şerpi, pui de năpîrci! Cum veţi scăpa de pedeapsa gheenei? Matei 23:33

 

Dragi Cititori,

 

Această Carte este actualizată în mod regulat. Vă sfătuim să descărcați versiunea actualizată de pe Site-ul www.mcreveil.org.

 

Am dori să subliniem că această Invățătură a fost scrisă în limbile Engleză și Franceză. Și pentru a-l face disponibil pentru cât mai mulți oameni posibil, am folosit software de calculator pentru a-l traduce în alte limbi.

 

Dacă detectați erori în textul tradus în limba dvs., vă rugăm să nu ezitați să ne anunțați, astfel încât să le putem corecta. Și dacă doriți să-L onorați pe Dumnezeu și să avansați lucrarea lui Dumnezeu prin traducerea Învățăturilor în limba dvs., nu ezitați să ne contactați.

 

Lectură Plăcută!

 

VACCINUL ANTI-COVID-19:
PROIECTUL UNUI GENOCID PLANETAR

(Actualizat în 06 06 2024)

 

1- Introducere

 

Dragi frați și dragi prieteni, considerăm că este important să vă punem la dispoziție transcrierea unui scurt videoclip realizat de Frédéric Chaumont, care avertizează întreaga lume împotriva vaccinului Covid-19, care nu este altceva decât o exterminare a rasei umane de către demonii care controlează lumea. Acest avertisment este suficient de clar și de documentat pentru a-i convinge pe cei mai sceptici. Videoclipul în sine îl veți găsi fie pe site-ul Frédéric, fie pe site-ul mcreveil.org. De dragul tău și al familiei tale, ia acest mesaj în serios și împărtășește-l cât mai mult posibil. Întreaga lume trebuie să fie alertată cât mai este timp.

 

Lumea se apropie de sfârșit, iar semnul fiarei anunțat în Biblie acum câteva mii de ani este pe punctul de a fi eficient, odată cu sosirea domniei antihristului. Pentru mai multe informații, vă rugăm să citiți Învățătura intitulată "Semnul Fiarei", care poate fi găsită la www.mcreveil.org în secțiunea Sfârșitul Timpurilor.

 

Această otravă numită vaccin covid-19, odată lansată, va fi impusă oamenilor din aproape toate țările din lume, ca o condiție pentru călătorii, pentru muncă, pentru transport, pentru cumpărături etc. Aceasta va fi condiția pe care trebuie să o îndeplinim pentru a avea acces la orice și pentru a vă bucura de libertățile cuiva. Amintiți-vă foarte bine că această decizie abominabilă care va fi luată, presupus pentru a lupta împotriva pandemiei de Covid-19, nu va avea nimic de-a face cu vreo dorință de a proteja oamenii împotriva oricărui virus. Este un plan satanic de a distruge omenirea.

 

V-am pus la dispoziție și alte articole valoroase care scot la iveală acest plan al satanei, printre care "David Icke: Conspirația Covid-19”;"Covid-19: Interzicerea Remediilor Eficiente"; "Covid-19: Măștile și Gesturile de Barieră sunt Inutile"; "Covid-19: Un Comerț Suculent Pentru Spitale"; "Minciuna Covid-19 Expusă"; "Un Medic Avertizează Împotriva Vaccinului Covid"; "Vaccinurile Covid-19: Arme de Distrugere în Masă"; "Profesorul Jean-Bernard Fourtillan în Pericol";  "Un Director de Pompe Funebre Demască Minciuna lui Covid"; "Vaccinul: O Otravă Extrem de Periculoasă"; "Adevărul despre SIDA"; "Medicina C: Un Genocid Organizat"; etc și mai multe videoclipuri. Puteți găsi toate aceste articole pe site-ul www.mcreveil.org.

 

2- Vaccinul de avertizare - Întregul adevăr

 

Frédéric Chaumont pentru site-ul verite-covid19.fr. Bună dimineața tuturor. Iată adevărul despre vaccinul pe care Noua Ordine Mondială vrea să ni-l impună tuturor. Înainte de a merge mai departe, un avertisment cu privire la acest videoclip pare necesar. Tot ceea ce veți vedea și auzi în acest videoclip a făcut obiectul unor cercetări foarte ample datorită asistenței Profesorului Jean-Bernard Fourtillan, Doctorul Christian Tal Schaller. Tot ceea ce veți auzi este pe deplin verificabil pe link-urile de mai jos acest videoclip și, de asemenea, pe site-ul www.verite-covid19.fr.

 

Să aruncăm o privire la acest brevet, de exemplu, WO 2020/060606 A1, al cărui solicitant este nimeni altul decât compania Microsoft creată, printre altele, de Bill Gates. Acest document a fost realizat în data de26 martie 2020. Acest brevet acoperă un număr foarte mare de țări. De fapt, aproape întreaga planetă. Să aruncăm o privire mai atentă la această diagramă: Sistemul de criptomonede care utilizează datele privind activitatea corpului. Ce este acesta?

 

 

Omulețul din stânga jos ești tu, sunt eu, prima persoană care a venit.

 

Senzorul corespunde nanoparticulelor care vor fi adăugate în flaconul de vaccin. Este un pic ca un microcip implantat sub pielea pisicii sau a câinelui. Diferența este că mii, sau chiar milioane, vor fi găsite într-o singură doză de vaccin. Odată injectat cu vaccinul, le veți păstra până la moarte și chiar după. Este imposibil să scapi de ea, ești cicatrizat pe viață.

 

Ce este dispozitivul utilizatorului? Este telefonul mobil. Acesta va fi capabil să comunice cu nanoparticulele care vor circula în venele tale. Desigur, telefonul mobil este conectat la Internet cu... cu ce? Cu noile rețele 5G, desigur. De atunci, puteți fi reperat și localizat de către autorități în orice moment al zilei sau al nopții.

 

Acum, asta e enervant. Vrei să arunci telefonul mobil într-un râu? Vrei să-l detonezi într-un cuptor cu microunde? Dar ai grijă, dacă dai peste cineva care are un telefon mobil ești reperat din nou. Și da, toate telefoanele mobile din jurul tău te văd. Pentru a nu mai fi reperat, va trebui să mergeți în mijlocul oceanului, în mijlocul deșertului sau într-o pădure, atâta timp cât nu vedeți pe nimeni cu un telefon mobil. Ce se întâmplă dacă toată lumea își aruncă telefonul mobil? Da, nu uitați că releele 5G pot fi găsite cu ușurință în contoarele de energie electrică, în structurile de mobilier urban, în radare, lumini roșii etc. Prin urmare, pentru a nu mai fi reperat, va fi necesar să se schimbe planetele.

 

Acum să simplificăm diagrama noastră.

 

 

Vaccinul și nanoparticulele sunt amestecate într-o seringă. Vaccinul și nanoparticulele sunt, prin urmare, injectate simultan în corpul dumneavoastră. Din acel moment, telefonul mobil vă va localiza imediat. Iar prin magia rețelelor 5G locația ta nu mai este un secret pentru autorități.

 

Ce este în meniu pentru acest vaccin? Iată un rezumat al calamităților vaccinului pe care doresc să-l injecteze în corpul tău:

 

- 4 fragmente de HIV1, virusul SIDA, care dau persoanelor vaccinate sindromul SIDA și Imunodeficiența rezultată;

- secvente ADN din germenul malariei care dau malarie persoanelor vaccinate;

- 157 de secvențe adn și proteice suplimentare (a se vedea brevetul US 8.243.718 B2), a căror prezență și rol sunt inexplicabile;

- Nanoparticule care vor permite controlul definitiv al persoanelor vaccinate datorită 5G.

 

Vaccinul ChAdOx1 n-Cov-19 pe care vor să-l injecteze în corpul tău conține:

 

- ChAdOx1 n-Cov-19: Coronavirus Covid-19 transportat de vectorul adenovirusului ChAdOx1;

- Nanoparticule: descrie în brevetul Microsoft PCT/US 2019/038084, care va permite controlul datorită 5G;

- Dezinfectanți conservanți: fie Thimerosal, fie Formaldehidă și antibiotice.

 

Covid-19 este un coronavirus artificial produs în Franța de Institutul Pasteur din sars-CoV natural, coronavirus. Covid-19 este rezultatul mai multor manipulări genetice efectuate pe o tulpină de Sars-CoV asociată cu sindromul respirator acut sever SARS, rezultată dintr-un eșantion cu numărul 03 15 89, colectat din lavajul bronhoalveolar al pacienților infectați cu Sars-CoV, de către oamenii de știință de la Institutul Pasteur înainte de 2003, la spitalul francez din Hanoi, Vietnam.

 

Primul pas: Sars-CoV1 a fost produs prin primul brevet depus în 2003, brevetele europene EP 1 694 829 B1 și brevetele US 012 8224 A1, de la Sars-CoV colectate la Hanoi înainte de 2003.

 

Al doilea pas: Sars-CoV2 a fost o continuare a primului brevet US 012 8224 A1, protejat de cel de-al doilea brevet US 8 243 718 B2, în 2011, de la Sars-CoV1.

 

Al treilea pas: Covid-19 a fost produs din Sars-CoV2 prin introducerea în genomul său a patru secvențe de HIV1, virusul SIDA, care este un virus ARN. Tatăl Covid-19 este doctorul Fréderic Tangy, director de inovare în domeniul vaccinurilor la Institutul Pasteur.

 

De fapt, Covid-19 a fost făcut în Franța de oamenii de știință francezi de la Institutul Pasteur din Sars-CoV natural, coronavirus, apoi transferat la Wuhan, unde francezii institutului Pasteur l-au eliberat în mod deliberat, fără știrea oamenilor de știință din laboratorul din Wuhan și a guvernului chinez. Când spune că: "Covid-19 nu este un virus chinezesc", China nu minte.

 

Vaccinul, odată injectat, nu va avea un efect imediat. Abia mai târziu vei muri de malarie, SIDA sau orice altă boală împotriva căreia sistemul tău imunitar nu mai poate face nimic. În cele din urmă, prin crearea forțată a unei imunodeficiențe, acest vaccin va lua toate mijloacele de vindecare a oricărei boli, crima perfectă împotriva umanității.

 

Prin urmare, puteți vedea gradul de perversitate al acestei arme vaccinale. Invităm pe oricine consideră că informațiile din acest videoclip sunt știri false să verifice acuratețea acestora pe link-urile furnizate în acest videoclip.

 

Deci, se încheie această secvență video, pe care vă sugerez să descărcați și partajați pe scară largă. Vă mulțumesc pentru atenție. Vă doresc tuturor mult succes.

 

3- Promotorii acestui vaccin satanic

 

Promotorii acestui vaccin satanic sunt Bill Gates și aliații săi:

 

Bill Gates, Emmanuel Macron, Jacques Attali, Agnès Buzyn, Yves Lévy, Olivier Véran, Jérôme Salomon, Dominique Martin, Tedros Adhanom Ghebreyesus, Anthony Fauci, Frédéric Tangy, Adrian Hill.

 

 

Asta e tot! Oamenii știu ce îi așteaptă! Tot ce trebuie să facă acum este să acționeze în consecință...

 

Professeur Jean-Bernard Fourtillan

Docteur Serge Rader

Docteur Christian Tal Schaller

Frédéric chaumont

 

4- Concluzie

 

Dragi frați și dragi prieteni, trebuie să știți că nu a existat niciodată un vaccin bun, după cum puteți citi în articolul intitulat "Vaccinul: o otravă Extrem de Periculoasă", pe care îl puteți găsi pe site-ul www.mcreveil.org, în secțiunea Sănătate.  Dar, spre deosebire de alte vaccinuri care au fost destinate genocidului a doar câteva grupuri de oameni, acest vaccin împotriva Covid-19 este unic prin faptul că are ca scop distrugerea întregii umanități.  Salvează-te de această generație perversă. Vremurile s-au terminat. Trăim ceea ce Biblia numește Vremurile din urmă. Profețiile biblice se împlinesc chiar sub ochii noștri. Pentru cei care nu au crezut Biblia, este timpul să-i acordăm atenție. Vă sfătuim, chiar și din curiozitate, să citiți ceea ce Biblia a prezis cu mii de ani în urmă, în legătură cu vremurile din urmă.  Citiți Matei capitolul 24, Luca capitolul 17, și parcurgeți cartea Apocalipsa.

 

Acum, că vaccinul împotriva Covid-19 s-a dovedit a fi o otravă ale cărei efecte nocive vor fi ireversibile, tot ce trebuie să faceți este să fugiți de el. Nu acceptați vaccinul Covid-19 pentru nimic în lume. Această otravă satanică nu numai că îți va distruge trupul, ci îți va distruge și sufletul. Să știți că toți acești ticăloși care vă încurajează să luați acest vaccin sunt vampiri. Și-au vândut sufletele diavolului și nu vor să piară singuri. Sunt demoni. Nu-i asculta! Dacă doriți să înțelegeți natura acestor oameni și de ce sunt atât de ticăloși, citiți învățătura intitulată "Discernământ", pe care o veți găsi la www.mcreveil.org.

 

Avertisment: Când se va lansa vaccinul satanic împotriva Covid-19, veți vedea mai mulți lideri mondiali făcând un spectacol de ei înșiși la televizor, vaccinându-se în fața tuturor. Nu cădeți în capcana acestor ipocriți. Unii vor avea propriul vaccin diferit de vaccinul pe care vi-l impun; alții se vor preface doar că sunt vaccinați. Amintiți-vă, acești oameni sunt adevărați ticăloși, oameni care nu ar trebui să fie luați niciodată în serios. Prin urmare, chiar dacă îi vedeți vaccinați, nu-i imitați. Nu acceptați niciodată acest vaccin otravă al morții veșnice. Acest vaccin vă va duce la moarte fizică și la moarte spirituală. NU-L LUAȚI! NU-L LUAȚI! NU-L LUAȚI!

 

Harul să fie cu toţi cei ce iubesc pe Domnul nostru Isus Hristos în curăţie. Amin

 

Invitație

 

Dragi frați și surori,

 

Dacă ai fugit de bisericile false și vrei să știi ce trebuie să faci, iată cele două soluții care ți se oferă:

 

1- Vezi dacă în jurul tău mai sunt și alți copii ai lui Dumnezeu care se tem de Dumnezeu și doresc să trăiască în conformitate cu Sfânta Doctrină. Dacă găsiți vreunul, nu ezitați să vă alăturați lor.

 

2- Dacă nu găsiți niciunul și doriți să vă alăturați nouă, ușile noastre vă sunt deschise. Singurul lucru pe care vă vom cere să îl faceți este să citiți mai întâi toate Învățăturile pe care Domnul ni le-a dat, care pot fi găsite pe site-ul nostru www.mcreveil.org, pentru a vă asigura că acestea sunt în conformitate cu Biblia. Dacă le considerați biblice și sunteți dispuși să vă supuneți lui Iisus Hristos și să trăiți conform cerințelor Cuvântului Său, vă vom primi cu bucurie.

 

Harul Domnului Isus Hristos să fie cu voi.

 

Sursa & Contact:

Site-ul de Internet: https://www.mcreveil.org
E-mail: mail@mcreveil.org

Faceți clic aici pentru a descărca această carte în format PDF