Avertisment

 

Această Carte este gratuită și nu poate fi în niciun caz o sursă de comerț.

 

Sunteți liberi să copiați această Carte pentru predicarea dumneavoastră, sau pentru distribuire, sau de asemenea pentru Evanghelizarea dumneavoastră pe Rețelele de Socializare, cu condiția ca conținutul ei să nu fie modificat sau alterat în vreun fel, iar site-ul mcreveil.org să fie citat ca sursă.

 

Vai vouă, agenți satanici lacomi care vor încerca să comercializeze aceste învățături și mărturii!

 

Vai de voi, fiii satanei care vă place să publicați aceste învățături și mărturii pe Rețelele Sociale în timp ce ascundeți adresa site-ului www.mcreveil.org sau falsificarea conținutului lor!

 

Să știți că puteți scăpa de sistemul de justiție al oamenilor, dar cu siguranță nu veți scăpa de judecata lui Dumnezeu.

 

Şerpi, pui de năpîrci! Cum veţi scăpa de pedeapsa gheenei? Matei 23:33

 

Dragi Cititori,

 

Această Carte este actualizată în mod regulat. Vă sfătuim să descărcați versiunea actualizată de pe Site-ul www.mcreveil.org.

 

Am dori să subliniem că această Invățătură a fost scrisă în limbile Engleză și Franceză. Și pentru a-l face disponibil pentru cât mai mulți oameni posibil, am folosit software de calculator pentru a-l traduce în alte limbi.

 

Dacă detectați erori în textul tradus în limba dvs., vă rugăm să nu ezitați să ne anunțați, astfel încât să le putem corecta. Și dacă doriți să-L onorați pe Dumnezeu și să avansați lucrarea lui Dumnezeu prin traducerea Învățăturilor în limba dvs., nu ezitați să ne contactați.

 

Lectură Plăcută!

 

MESAJ CĂTRE OSTAȘII LUI HRISTOS

(Actualizat în 06 06 2024)

 

1- Introducere

 

Dragi frați și prieteni, în aceste vremuri de sfârșit, când nu mai avem decât puțin timp pentru a reconstrui zidul, înainte de sunetul trâmbiței, considerăm că este important să lansăm un apel către toți adevărații Soldați ai lui Dumnezeu și către toți ipocriții și mincinoșii care se pretind a fi adevărați Soldați ai lui Dumnezeu, pentru ca fiecare să-și revizuiască poziția, iar fiecare să-și afirme și să-și confirme clar alegerea, conform instrucțiunilor lui Isus din Apocalipsa 22: 10-15 "10Apoi mi -a zis: Să nu pecetluieşti cuvintele proorociei din cartea aceasta. Căci vremea este aproape. 11Cine este nedrept, să fie nedrept şi mai departe; cine este întinat, să se întineze şi mai departe; cine este fără prihană să trăiască şi mai departe fără prihană. Şi cine este sfînt, să se sfinţească şi mai departe! 12Iată, Eu vin curînd; şi răsplata Mea este cu Mine, ca să dau fiecăruia după fapta lui. 13Eu sînt Alfa şi Omega, Cel dintîi şi Cel de pe urmă, Începutul şi Sfîrşitul. 14Ferice de cei ce îşi spală hainele, ca să aibă drept la pomul vieţii, şi să intre pe porţi în cetate! 15Afară sînt cînii, vrăjitorii, curvarii, ucigaşii, închinătorii la idoli, şi oricine iubeşte minciuna şi trăieşte în minciună!"

 

2- Mesaj pentru cei care stabilesc condițiile pentru a face lucrarea lui Dumnezeu

 

Dragi prieteni, voi care se presupune că vă angajați să faceți lucrarea lui Dumnezeu și care să faceți acest lucru, folosiți viclenia pentru a cere fie materialul de lucru, fie sprijin material sau financiar pentru acest motiv sau pentru acel motiv, sau o remunerație care nu spune numele Lui, acesta este mesajul lui Dumnezeu pentru voi.

 

În primul rând: Este timpul să înțelegeți că orice om care îl slujește pe Dumnezeu o face pentru binele său. În slujirea lui Dumnezeu, noi căutăm binecuvântările noastre, nu pe cele ale lui Dumnezeu. Dumnezeu nu mai are nevoie de alte binecuvântări, El este deja binecuvântat. Când lucrăm pentru Dumnezeu, noi căutăm coroana noastră, nu a lui Dumnezeu. Dumnezeu nu mai are nevoie de coroane, El le are deja. Investindu-ne forța fizică, banii și talentele în slujba lui Dumnezeu, ne adunăm comorile noastre, nu ale lui Dumnezeu. Dumnezeu nu mai are nevoie de comori, El le are deja.

 

În al doilea rând: Trebuie să înțelegeți că a face lucrarea lui Dumnezeu este un sacrificiu. Dumnezeu Însuși a ales să-L sacrifice pe Singurul Său Fiu Născut pentru a ne mântui. Isus, Singurul Fiu Născut al lui Dumnezeu, S-a jertfit pentru noi, pentru ca noi să putem avea fericirea veșnică care ne așteaptă după această viață pământească de suferință. Și fiecare copil adevărat al lui Dumnezeu trebuie, de asemenea, să se sacrifice pentru slava Stăpânului Său Isus Hristos și pentru mântuirea tuturor celor pentru care Isus a venit să moară.

 

Al treilea: Este imperativ să înțelegeți că nu-i faceți nici un favor lui Dumnezeu slujindu-L și că nu-i faceți nici un favor Robului lui Dumnezeu făcând lucrarea lui Dumnezeu. Vă faceți o mare favoare slujindu-l pe Dumnezeu. Îți faci o mare favoare slujindu-L pe Dumnezeu. Este un privilegiu să-L slujim pe Dumnezeu. Deci, nu mai șantaja pe Dumnezeu și robul lui Dumnezeu, atunci când doriți să faceți lucrarea lui Dumnezeu. Dacă nu vrei să-L slujești pe Dumnezeu, nu o face. Dacă credeți că îi faceți vreo favoare lui Dumnezeu sau slujitorului Său făcând lucrarea lui Dumnezeu, nu o mai faceți.

 

Am o revelație importantă pentru tine. Este după cum urmează: "Fie că lucrați pentru Dumnezeu sau nu lucrați, lucrarea lui Dumnezeu se va face. Fie că îl slujești pe Dumnezeu sau refuzi să-L slujești, serviciul lui Dumnezeu se va face. Nimic și nimeni nu poate opri lucrarea lui Dumnezeu." Așa că opriți șantajul, nu are rost.

 

Înainte de a te naște, lucrarea lui Dumnezeu se făcea și după tine se va face lucrarea lui Dumnezeu. Deci Dumnezeu nu are neapărat nevoie de tine pentru lucrarea Sa. Cu sau fără voi, lucrarea Sa se va face. S-ar putea să fiți importanți pentru lucrarea lui Dumnezeu dacă alegeți să vă faceți utili, dar nu sunteți indispensabili și nu veți fi niciodată. Nimeni nu este indispensabil.

 

Meditează cu mine la acest pasaj din Maleahi 1:6, 8; 13-14: "6Un fiu cinsteşte pe tatăl său, şi o slugă pe stăpînul său. Dacă sînt Tată, unde este cinstea care Mi se cuvine? Dacă sînt Stăpîn, unde este teama de Mine? zice Domnul oştirilor către voi, preoţilor, cari nesocotiţi Numele Meu, şi cari ziceţi: Cu ce am nesocotit noi Numele Tău? 8Cînd aduceţi ca jertfă o vită oarbă, nu este rău lucrul acesta? Cînd aduceţi una şchioapă sau beteagă, nu este rău lucrul acesta oare? Ia adu -o dregătorului tău! Te va primi el bine pentru ea, va ţinea el seama de ea? zice Domnul oştirilor. 13Voi ziceţi: Ce mai osteneală! şi o dispreţuiţi, zice Domnul oştirilor; şi aduceţi ce este furat, şchiop sau beteag: ,Iată darurile de mîncare pe cari le aduceţi! Pot Eu să le primesc din mînile voastre? zice Domnul. 14Nu! blestemat să fie înşelătorul, care are în turma lui o vită de parte bărbătească, şi totuş juruieşte şi jertfeşte Domnului o vită beteagă! Căci Eu sînt un Împărat mare, zice Domnul oştirilor, şi Numele Meu este înfricoşat printre neamuri.".

 

Ce spune Dumnezeu în acest pasaj?

 

Domnul vă descoperă aici că el se bucură doar de ofrande care ne costă ceva și care constituie un sacrificiu pentru noi. Când nu ești gata să-I oferi lui Dumnezeu ceea ce te-a costat scump, nu-L iubești. Când te grăbești să-I oferi lui Dumnezeu doar ceea ce ai furat, sau ceea ce ai luat, sau ceea ce nu este de nici un folos pentru tine, ești batjocoritor pe Dumnezeu. El nu acceptă astfel de ofrande.

 

Dumnezeu nu a trimis un mielușel, o oaie bolnavă sau un înger să ne salveze, ci l-a trimis pe singurul Său Fiu născut, bunul Său cel mai de preț. Aceasta este o adevărată jertfă, iar acesta este tipul de ofrandă pe care Dumnezeu a ales să ni-o facă. De ce trebuie să-I facem ofrande în schimb care nu au nici o valoare? De ce ar trebui, în schimb, să-I prezentăm Domnului aparente sacrificii care nu ne-au costat nimic? Dumnezeu nu-i va accepta.

 

1Cronici 21:24 "Dar împăratul David a zis lui Ornan: Nu! Vreau să -l cumpăr pe preţul lui în argint, căci nu voi da Domnului ce este al tău, şi nu voi aduce o ardere de tot care să nu mă coste nimic." Deci, dacă vrei să lucrezi pentru Dumnezeu, trebuie să-ți pui inima, zelul și toate mijloacele în ea. Nu spuneți că doriți să lucrați pentru Dumnezeu și așteptați ca tot ceea ce aveți nevoie să vă fie pus la dispoziție. Aceasta este să vrei să oferi ca jertfă lui Dumnezeu o fiară oarbă, este să vrei să-I oferi o fiară șchiopătată sau schilodită, este să vrei să-I prezinți Domnului ceea ce nu este al tău, ceea ce nu te costă nimic. Fiecare copil adevărat al lui Dumnezeu chiar a trebuit să se grăbească să-L slujească pe Dumnezeu, pentru că este o slavă să-L slujești pe Dumnezeu.

 

Găsești mulți ipocriți astăzi, așa-ziși copii ai lui Dumnezeu, care, atunci când vor să-și cumpere noi perechi de pantofi scumpi pentru a fi văzuți, noi ținute extravagante pentru a se face remarcați, telefoane mobile la modă și alte gadgeturi superflue și uneori inutile, nu duc niciodată lipsă de bani. Dar de îndată ce trebuie să facem lucrarea lui Dumnezeu, acești fățarnici ne cer să cumpărăm pentru ei sau să le punem la dispoziție ceea ce ei numesc materiale de lucru; alții cer să li se dea ceea ce ei numesc o mică motivație. Ei sunt doar gata să prezinte Domnului ceea ce nu este al lor.

 

Pentru voi, ipocriților, care vă dați drept copii ai lui Dumnezeu, dar care nu puteți face nimic pentru Dumnezeu fără să fiți plătiți, amintiți-vă că nu în Raiul lui Iisus Hristos veți intra cu o inimă atât de rea. Sunteți pe drumul spre Iad. Nu vă mai amăgiți. Inima ta este plină de lăcomie și de pofte de tot felul. Vrei să exploatezi orice mică ocazie care ți se oferă, pentru a o transforma într-o oportunitate de câștig personal. Căiți-vă, oameni lacomi!

 

Când nu rămâi niciodată fără bani pentru a cumpăra obiecte de vanitate, când ai modalități de a face lucruri care sunt importante pentru tine și nu ai mijloace doar când vine vorba de a face lucrarea lui Dumnezeu, când ai mereu timp să faci propria ta afacere și nu ai timp când are de-a face cu lucrarea lui Dumnezeu, sunteți printre cei care au un mascul în turma lor și care dedică și sacrifică Domnului un animal slab. Sunteți înșelători, adevărați hoți.

 

Domnul nu S-a jertfit pentru voi, astfel încât să nu-L puteți sluji altruist. Dacă Dumnezeu s-ar fi așteptat la vreun material sau la vreo remunerație de la noi înainte de a-L sacrifica pe Singurul Său Fiu Născut pentru noi, El nu ar fi făcut-o niciodată. Și dacă Fiul lui Dumnezeu ar fi așteptat de la noi vreo motivație materială sau mică înainte de a veni să moară pentru noi, El nu ar fi venit niciodată. Aceasta este dragostea adevărată. Nu poți pretinde că Îl iubești pe Dumnezeu, când nu ești în stare să faci nici cel mai mic lucru pentru El fără să fii plătit sau fără să fii implorat.

 

Concluzie: Dacă vrei să fii plătit să faci lucrarea lui Dumnezeu, nu o face. Dacă vrei să ți se dea materialele de lucru și mici motivații pentru ca tu să faci lucrarea lui Dumnezeu, nu o face. Dacă vrei să fii implorat să faci lucrarea lui Dumnezeu, nu o face. Cu tine sau fără tine, lucrarea lui Dumnezeu se va face. Nu voi mitui niciun om pentru a face lucrarea lui Dumnezeu. În ziua în care nu mai sunt oameni care să facă lucrarea lui Dumnezeu, Domnul va ridica chiar pietricele pentru a o face.

 

3- Mesaj pentru cei care sabotează lucrarea lui Dumnezeu

 

Aveți, de asemenea, așa-ziși copii ai lui Dumnezeu, care sunt de acord să facă lucrarea lui Dumnezeu, dar care aleg de bunăvoie să saboteze lucrarea lui Dumnezeu. Aceasta înseamnă că acești oameni aleg în mod voluntar fie să facă lucrarea incomplet, fie să introducă în mod conștient și de bunăvoie greșeli în lucrarea lui Dumnezeu, fie să adauge la lucrare ceea ce nu există. Să știți că această vină este foarte gravă. Acest lucru nu este diferit de blasfemia împotriva Duhului Sfânt. Fie că este vorba de cei care propovăduiesc de bunăvoie minciuni poporului lui Dumnezeu, fie de cei care sabotează de bunăvoie lucrarea lui Dumnezeu, scopul este de a-i îndepărta de bunăvoie pe oameni de Dumnezeu; scopul este de a induce în eroare în mod deliberat pe cei care Îl caută pe Dumnezeu. Dumnezeu nu te va ierta niciodată pentru acest lucru. Niciodată. Fie ca acest mesaj să fie clar pentru toți agenții satanei care își asumă astfel de riscuri. Iadul vostru va fi proporțional cu ticăloșia voastră.

 

4- Mesaj pentru cei care nu sunt motivați pentru lucrarea lui Dumnezeu

 

Pentru aceia dintre voi care nu sunt motivați pentru lucrarea lui Dumnezeu, să știți că sunt propriile voastre binecuvântări pe care le disprețuiți. Sunteți cu siguranță Esau. Binecuvântările nu vă spun nimic acum. Va veni vremea când aceste binecuvântări vă vor spune ceva, dar va fi prea târziu. Binecuvântările pe care le disprețuiți astăzi, le veți căuta cu lacrimi în zilele următoare, în zadar. Țineți minte că nu veți pleca de pe pământ cu nimic. Orice lucru care pare să te facă fericit sau mândru chiar acum, te vei despărți de bună voie sau cu forța în zilele următoare. Nimic nu va părăsi pământul cu voi. Nimic. Chiar dacă doriți să.

 

Să medităm la pasajele de mai jos:

 

Facerea – Geneza 25:29-34 "29dată, pe cînd ferbea Iacov o ciorbă, Esau s'a întors dela cîmp, rupt de oboseală. 30Şi Esau a zis lui Iacov: ,,Dă-mi, te rog, să mănînc din ciorba aceasta roşiatică, fiindcă sînt rupt de oboseală. Pentru aceea s'a dat lui Esau numele Edom. 31Iacov a zis: Vinde-mi azi dreptul tău de întîi născut! 32Esau a răspuns: ,,Iată-mă, sînt pe moarte; la ce-mi slujeşte dreptul acesta de întîi născut? 33Şi Iacov a zis: Jură-mi întîi. Esau i -a jurat, şi astfel şi -a vîndut dreptul de întîi născut lui Iacov. 34Atunci Iacov a dat lui Esau pîne şi ciorbă de linte. El a mîncat şi a băut; apoi s'a sculat şi a plecat. Astfel şi -a nesocotit Esau dreptul de întîi născut.".

 

Evrei 12:15-17 "15Luaţi seama bine ca nimeni să nu se abată dela harul lui Dumnezeu, pentruca nu cumva să dea lăstari vreo rădăcină de amărăciune, să vă aducă turburare, şi mulţi să fie întinaţi de ea. 16Vegheaţi să nu fie între voi nimeni curvar sau lumesc ca Esau, care pentru o mîncare şi -a vîndut dreptul de întîi născut. 17Ştiţi că mai pe urmă, cînd a vrut să capete binecuvîntarea n'a fost primit; pentrucă, măcar că o cerea cu lacrămi, n'a putut s'o schimbe."

 

Permiteți-mi să explic cine sunt Esau. Esau sunt oameni care se gândesc doar la prezent. Viitorul nu le spune nimic. Ceea ce contează pentru ei este prezentul, acum. Tot ce își doresc este ceea ce văd acum cu ochii lor. Să vorbești cu ei despre binecuvântările viitoare este un pic ca și cum ai fi prost. Nu au niciun interes pentru ceea ce nu văd. Când sunt încurajați să facă lucrarea lui Dumnezeu cu zel, amintindu-le că coroana îi așteaptă pe adevărații soldați ai lui Dumnezeu, ei își spun, ca Esau, la ce folosește coroana pentru mine? Va veni vremea când vor striga pentru această cunună, dar pocăința lor nu va avea nici un efect. Când Esau a disprețuit binecuvântarea, s-a gândit doar la prezent, nu și-a imaginat că va veni viitorul. Viitorul a venit, a devenit un alt prezent, altul acum, dar un moment care nu mai era la îndemâna sa.

 

Ieremia 48:10 "Blestemat să fie cel ce face cu nebăgare de seamă lucrarea Domnului, blestemat să fie celce îşi opreşte sabia dela măcel!."

 

5- Mesaj pentru cei care refuză să facă lucrarea lui Dumnezeu

 

Pentru toți cei care refuzați să faceți lucrarea lui Dumnezeu, să știți că Dumnezeu v-a creat pentru a-L sluji, pentru a face lucrarea Sa. Amintiți-vă o dată pentru totdeauna că a face lucrarea lui Dumnezeu nu este o opțiune pentru voi, ci o obligație. Dacă vrei să te încăpățânezi, simte-te liber și o vei înțelege în zilele următoare.

 

Matei 25:24-30 "24Cel ce nu primise decît un talant, a venit şi el, şi a zis: ,Doamne, am ştiut că eşti om aspru, care seceri de unde n'ai sămănat, şi strîngi de unde n'ai vînturat: 25mi -a fost teamă, şi m'am dus de ţi-am ascuns talantul în pămînt; iată-ţi ce este al tău! 26Stăpînul său i -a răspuns: Rob viclean şi leneş! Ai ştiut că secer de unde n'am sămănat, şi că strîng de unde n'am vînturat; 27prin urmare se cădea ca tu să-mi fi dat banii la zarafi, şi, la venirea mea, eu mi-aş fi luat înapoi cu dobîndă ce este al meu! 28Luaţi -i dar talantul, şi daţi -l celui ce are zece talanţi. 29Pentrucă celui ce are, i se va da, şi va avea de prisos; dar dela cel ce n'are, se va lua şi ce are! 30Iar pe robul acela netrebnic, aruncaţi -l în întunerecul de afară: acolo va fi plînsul şi scrîşnirea dinţilor."

 

Știți de ce Dumnezeu vă va trimite în Iad pentru că refuzați să faceți lucrarea Lui? O să vă explic: puterea fizică pe care o aveți, Dumnezeu v-a dat-o. Sănătatea pe care o aveți, Dumnezeu v-a dat-o. Inteligența pe care o aveți, Dumnezeu v-a dat-o. Înțelepciunea pe care o ai, ți-a dat-o Dumnezeu. Și v-a dat toate acestea ca material de lucru, pentru a-L servi. Așadar, dacă iei materialul de lucru și refuzi să muncești, știi ce te așteaptă: Plâns și scrâșnire de dinți în chinuri veșnice. Alegerea vă aparține.

 

6- Mesaj pentru cei care fac lucrarea lui Dumnezeu cu bucurie

 

Căci voi toți cei care Îl iubiți pe Domnul din toată inima voastră, care vă temeți de Domnul și care lucrați pentru Dumnezeu cu râvnă, bucurie, lepădare de sine și altruism total, știți că nu vă pierdeți timpul. Binecuvântările voastre sunt cele pe care le acumulați. Vă clădiți casa în Împărăția Cerurilor. Acumulezi comori eterne în Cer, unde molia și rugina nu pot distruge, iar hoții nu pot fura. Matei 6:19-20. Stai ferm până la final și nu vei regreta.

 

Să medităm la pasajele de mai jos:

 

2Ioan 1:8 "Păziţi-vă bine să nu perdeţi rodul muncii voastre, ci să primiţi o răsplată deplină."

 

1Corintieni 2:9 "Dar, după cum este scris: Lucruri, pe cari ochiul nu le -a văzut, urechea nu le -a auzit, şi la inima omului nu s'au suit, aşa sînt lucrurile, pe cari le -a pregătit Dumnezeu pentru cei ce -L iubesc."

 

Să fredonăm acest mic refren care spune: "Cerul este frumos și minunat, Cerul este frumos și magnific!"

 

7- Ultimul avertisment

 

Voi care ne contactați de fiecare dată pentru a spune că doriți să vă angajați în lucrarea lui Dumnezeu și, atunci când vi se oferă această ocazie, treceți prin șiretlic pentru a vă satisface poftele inimilor voastre, cerând așa-numitele materiale de lucru și alt ajutor de tot felul, să fie ultima dată. Nu suntem aici să ne distrăm. Suntem aici pentru a lucra pentru Dumnezeu și pentru a face acest lucru cu bucurie. Nu suntem plătiți de nimeni și nu putem suporta ipocriții lacomi care se apropie de noi nu pentru a munci, ci pentru a le satisface lăcomia. Nu suntem dispuși să mituim pe nimeni pentru a face lucrarea lui Dumnezeu sau să plătim pe nimeni pentru a face lucrarea lui Dumnezeu. Suntem gata să-i acceptăm în echipa de lucru pe toți cei care Îl iubesc pe Domnul Isus Hristos din toată inima, care se tem de El și care sunt gata să lucreze pentru Dumnezeu cu zel, bucurie, lepădare de sine și într-un mod total altruist. Dacă sunteți unul dintre ei, nu ezitați să ne contactați. În caz contrar, evitați să ne distrageți atenția.

 

Harul să fie cu toţi cei ce iubesc pe Domnul nostru Isus Hristos în curăţie. Amin

 

Invitație

 

Dragi frați și surori,

 

Dacă ai fugit de bisericile false și vrei să știi ce trebuie să faci, iată cele două soluții care ți se oferă:

 

1- Vezi dacă în jurul tău mai sunt și alți copii ai lui Dumnezeu care se tem de Dumnezeu și doresc să trăiască în conformitate cu Sfânta Doctrină. Dacă găsiți vreunul, nu ezitați să vă alăturați lor.

 

2- Dacă nu găsiți niciunul și doriți să vă alăturați nouă, ușile noastre vă sunt deschise. Singurul lucru pe care vă vom cere să îl faceți este să citiți mai întâi toate Învățăturile pe care Domnul ni le-a dat, care pot fi găsite pe site-ul nostru www.mcreveil.org, pentru a vă asigura că acestea sunt în conformitate cu Biblia. Dacă le considerați biblice și sunteți dispuși să vă supuneți lui Iisus Hristos și să trăiți conform cerințelor Cuvântului Său, vă vom primi cu bucurie.

 

Harul Domnului Isus Hristos să fie cu voi.

 

Sursa & Contact:

Site-ul de Internet: https://www.mcreveil.org
E-mail: mail@mcreveil.org

Faceți clic aici pentru a descărca această carte în format PDF