RECRUTARE PENTRU DOMNUL

(Actualizat în 06 06 2024)

 

Mesaj pentru toți cei care doresc binecuvântări

 

Pentru toți cei care doresc binecuvântări, Domnul recrutează o armată de traducători pentru a traduce învățăturile www.mcreveil.org în oricare dintre limbile enumerate pe site-ul web.

 

Scopul este de a pune toate învățăturile minunate pe care Domnul ni le-a dat la dispoziția tuturor, peste tot în lume. Deci, dacă stăpâniți oricare dintre limbile disponibile pe site-ul web, să știți că puteți pune acest lucru în slujba Domnului. Domnul are nevoie ca voi să traduceți aceste învățături pentru a le pune la dispoziția oamenilor din fiecare națiune, trib, rasă și continent.

 

Nu ezitați să vă puneți talentele în slujba Domnului, pentru a răspândi mesajul Său în întreaga lume. Și dacă nu puteți traduce învățăturile, dar cunoașteți oameni care le pot traduce, îi puteți încuraja să facă acest lucru.

 

Și dacă aveți talent în citirea învățăturilor audio și/sau video sau în orice alt domeniu care poate contribui la progresul lucrării Domnului, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

 

Contribuția dumneavoastră va fi binevenită. Domnul are nevoie de voi pentru a avansa lucrarea Sa. Acum este momentul să vă faceți utili lui Isus Hristos, Stăpânul vostru, și să vă acumulați binecuvântările în Cer. Dacă doriți să faceți parte din această armată a Eternului, nu ezitați să ne contactați la adresa de E-mail: mail@mcreveil.org indicând în ce limbă doriți să lucrați.

 

Harul să fie cu toţi cei ce iubesc pe Domnul nostru Isus Hristos în curăţie. Amin

Faceți clic aici pentru a descărca această carte în format PDF