Πρόσληψη για τον Κύριο

 

Μήνυμα σε όλους όσους επιθυμούν ευλογίες

 

Σε όλους εκείνους που επιθυμούν να έχουν ευλογίες, ο Κύριος στρατολογεί έναν στρατό μεταφραστών για να μεταφράσει τις διδασκαλίες του Ιστότοπου www.mcreveil.org σε μία από τις γλώσσες που αναφέρονται στον ιστότοπο.

 

Ο στόχος είναι να καταστήσουμε όλες τις υπέροχες διδασκαλίες που μας δίνει ο Κύριος, διαθέσιμες σε όλους, σε όλο τον κόσμο. Αν λοιπόν γνωρίζετε καλά μία από τις γλώσσες που είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο, να ξέρετε ότι μπορείτε να το βάλετε στην υπηρεσία του Κυρίου. Ο Κύριος χρειάζεται να μεταφράσετε αυτές τις διδασκαλίες για να τις διαθέσετε σε ανθρώπους κάθε λαού, φυλής και ηπείρου.

 

Μην διστάσετε να θέσετε τα ταλέντα σας στην υπηρεσία του Κυρίου για να μεταδώσετε το μήνυμά Του σε ολόκληρο τον κόσμο. Και αν δεν μπορείτε να μεταφράσετε τις διδασκαλίες, αλλά γνωρίζετε ανθρώπους που μπορούν, ενθαρρύνετέ τους να το κάνουν.

 

Και αν έχετε ταλέντο στην ανάγνωση των διδασκαλιών σε ήχο ή/και βίντεο ή σε οποιοδήποτε άλλο πεδίο που μπορεί να συμβάλει στην πρόοδο του έργου του Κυρίου, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Η συμβολή σας θα είναι ευπρόσδεκτη. Ο Κύριος σε χρειάζεται για να προωθήσεις το έργο του. Τώρα είναι η ώρα να κάνετε τον εαυτό σας χρήσιμο στον Ιησού Χριστό τον Κύριό σας και να συσσωρεύσετε τις ευλογίες σας στον Ουρανό. Εάν θέλετε να γίνετε μέρος αυτού του στρατού του Κυρίου, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη ηλεκτρονική διεύθυνση mail@mcreveil.org αναφέροντας σε ποια γλώσσα θέλετε να εργαστείτε.

 

H χάρη είθε να είναι μαζί με όλους εκείνους που αγαπούν τον Kύριό μας με καθαρότητα.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε αυτό το βιβλίο σε PDF