Како трајно напустити сотонин табору

 

Ова порука је адресирана на свакога ко је још увек у сотонин табору.

 

Драги пријатељу, ви који сте још у сотонском табору, било да сте сотониста или обични чаробњак, било да сте агент подводног света или агент другог сотониног царства, без обзира на ранг имате или чин који заузимате у табору сотоне, ова порука је упућена вама.

 

Сотона и сви који му служе завршиће се у паклу. Без обзира да ли сте чаробњак, то јест, сотонин агент ниског нивоа, који служи ђаволу без да га види и који ради само са демонима, или да ли сте сатанист, то јест, да кажем високи агент сотоне који присуствује састанцима и сусретима са сотоном, је пакао за вечност која вас чека ако останете у његовом табору.

 

Знате да можете да напустите табору сотона ако желите, и придружите се табору Исуса Христа, да буде ослобођен од свих снага сотона, и да буде спасен вечно. Све што треба да урадите је да искрено признате све своје праксе врачање и сва ваша дела таме, са чврстом посвећеношћу да их заувек одустанете. Учење испод објашњава шта да радите ако желите да признате своје дела и оставите табору сотоне за добро.

 

Како Признати Вештичарење

 

Ви, који сте још увек у вештичарење, знате да се не можете надати да ћете примити опроштај од Бога и духовно ослобођење ако не учините поштено и потпуно покајање. Ако се претварате да се покајете, или ако признате неке од својих дела тако што ћете сакрити друге, или ако исповедате своје дела нејасно и тајно, то јест, са лукавошћу, губите време.

 

Ако се претварате да признате своја дела вештичарење, али одлучите да сакријете одређене детаље, неће вам бити опроштено, јер Бог зна да лажете, а ваше духовно ослобађање никада неће бити могуће.

 

Пакта потписани са сотони никада се не сломљени све док се потпуно и искрено не признали. Сотона то добро зна; зато се труди да чаробњаке држи у лажи кад год желе да признају своја дела. Сотона зна да ако вам се стварно покаје, биће вам опроштено. Он такође зна да ће једно зрно лажи уништити целокупно ваше исповест. Дакле, на вама је да знате шта желите.

 

Запамтите веома добро да се све праксе и сва дела вештичарења морају разоткрити да би дошло до духовног ослобађања. Супротно није могуће. Управо то је разлог зашто се многи од оних који верују да су признали вештичарење увек налазе заглављени у њиховој вештичарење. Упркос духовном ослобођење за које верују да су примили, још увек су у сотонском табору. Дакле, знајте да победите тако што ћете бити искрени и да сте ви једини губитник ако одлучите да лажете. Ваше спасење је на питању. Све док останете у сотоновом табору, вас Пакао чека.

 

Ево како признати вештичарење, ако се надате опраштању и духовном ослобађању:

 

1-Објашњава када и како сте били уведе тамо у вештичарења.

 

Постоје чаробњаци који не могу рећи када и како су уведе у вештичарење. Ово се посебно односи на оне који су рођени својим вештичарење. Ако стога вежбате вештичарење, али не можете објаснити када и како сте уведе у вештичарење, јесте да сте један од оних који су рођени са вештичарење. У овом случају само пријавите да сте рођени са својим вештичарење.

 

2- Реците колико дуго практикујеш вештичарење.

 

3- Признај сваки акт вештичарење.

 

4- Наведите имена свих који су били жртве вашег вештичарење, било у свету или у Цркви.

 

5- Реците шта сте учинили на сваким од њих, у детаље.

 

6- Наведите имена свих оних са којима радите, а да остављате ниједно.

 

7- Наведи имена свих оних које сте успели на уведе у вештичарење, деци и одраслима.

 

8- Наведите имена свих особа да сте покушали да уведе у вештичарење без успеха, деце и одраслих, и наведите зашто иницијација није успела.

 

9- Назовите имена свих људи против којих сте направили чаролије. Објасните различите врсте чаролија које сте направили против сваке поменуте особе.

 

10- Ако сте агент сотоне у мисији у Цркви, наведите све остале чаробњаке које познајете у овој Цркви, чак и ако не радите у истом тиму.

 

11- Ако сте агент сотоне у мисији у Цркви уопште, морате, императивно, раскринкати мисију која је поверена вама и вашим друговима, и морате именовати све своје другове.

 

12- Наведи сва дела опакости која си починио.

 

Зашто је неопходно урадити исповест на овај начин?

 

Зато што на жалост нема других начина. Бог вам никада неће опростити вештичарење, све док су људи које сте држали заточенима овом вештичарење још увек повезани. Цитирајући свако име оних против којих сте се направили чаролије и давањем детаља о ономе што сте учинили против тих људи отварате пут њиховом духовном ослобађању, а самим тим и твој сопственом духовном ослобађању. Бог вас неће духовном ослободити када зна да добровољно држите друге људе у заточеништву. То није могуће.

 

Након истинског исповест, имат ћете прилику тражити опрост од свих ваших жртава које су још живе. Ако добровољно одлучите да сакријете неколико акт или неколико дела, можете бити сигурни да се ваше духовном ослобађање неће догодити и да никада нећете добити опрост. А ако заборавите неке елементе, док сте искрени у свом срцу, Господ ће вас подсетити на заборављене елементе. Свака лаж коју помешате са исповест ће поништиће целокупно исповест.

 

Сви они који су мислили да су већ признали своју вештичарење, али који се још увек налазе у истој пракси, морају схватити да њихово исповест није правилно урађено. Они мора то поново да урадимо.

 

Ако је ваше вештичарење дјела јасно видљив, а ипак не мислите да сте чаробњак и не знате шта да признате, то је зато што сте демон. Свако ко носи плодове Сотоне, али не може да их призна и признати за да прими опроштај и духовном ослобођење, је демон, то јест, особа која неће бити спасен. Зато што нико не може бити спашен без покајања и без духовном ослобођење. То је једноставно немогуће.

 

Дакле, ако сте агент сотоне и верујете да сте један од оних који се могу спасити, знајте да ће то императивно проћи кроз исповест свих ваших дела и одрицање од свих плодова сотоне. Пре него што се одлучите за тврдоглавост и останете у лажи претварајући се да не знате шта да признате, не заборавите да вас чека Пакао. Престаните да варате себе!

 

Када вас Господ затражи да признате вештичарење, немојте улазити у Дистрацтион да бисте признали крађу, лажи, разврат, неморал и друге грехе. Признајте само вештичарење. Ако имате друге грехе да признате, то ћете учинити одвојено, не тако што ћете их мешајући са вештичарење. А ако се надате да ћете добити било какво опроштење као резултат ваше исповести, немојте се покушавати оправдати, само прихватити своје дела и ваше праксе вештичарење, и исповест их.

 

Сотона проводи вријеме застрашујући и претећи својим агентима, говорећи им да ће, ако признају своја дела, умрети. Желим да вас уверим да ако узмеш уточиште у Исусу Христу, нећете умрети. Искрено признај своја дела и Господ Исус Крист ће те заштитити од освете од сотоне. Случај древних сатаниста који су прихватили Исуса то вам доказује.

 

Нека вас Господ Исуса Христ слуша и штити вас ако одаберете да будете искрени!Tweet

Слободно направите копије овог чланка и дистрибуирајте их.
Да бисте је преузели, Кликните ОВДЕ или на ПДФ икону насупрот.
PDF

Да бисте читали ПДФ датотеке, морате користити Ацробат
Реадер. Ако га још немате, можете га бесплатно преузети: